brak logo

Track Tec S.A.

Goczałków

Opinie o Track Tec S.A.

grucha z Wala 2015-03-17 19:27:33
szukam roboty a do maja to wychuśtam se 2 jaja,i padne se.
jebakov 2015-03-19 19:29:32
szukam roboty jest co u was?
gorggg 2015-03-23 21:32:10
wale w kulki na kuroniuwie pierdze w fotel bebech rosnie a roboty niema.
magik 2015-04-03 15:07:42
ci co tam wracaja do pracy to ludzie kompletnie pozbawieni ambicji i honoru
1
Zenek 2015-04-03 17:57:04
To już nie ten zakład co kiedyś.
Źli ludzie nim rządzą.
Nawet dyrektor zwątpił i odszedł.
Ciekawe o tym sądzą poprzedni właściciele.
fachman 2015-04-09 09:01:05
Jebac Track Tec Goczalkow. Zawadzkie najlepsze.
iwann srakov 2015-04-11 19:44:54
ja pracuje tam jestem miejscowy i zarabiam dobrą kasę
Benek 2015-04-14 22:17:27
Osobowy czy pośpieszny?
1
józek 2015-04-15 21:56:01
ha ha chyba nie wiesz co to kasa panie miejscowy
iwan srakov 2015-04-17 16:03:17
mnie tam starcza ma pensja i jest dobrze i mam ją na czassssssssssssssssss
józek 2015-04-18 20:20:04
ha ha ha brawo takich jak ty potrzeba
Bert 2015-05-29 13:20:05
Słyszałem że w Goczałkowie zatrudniają na 2 zmianę....
Treb 2015-05-30 22:09:56
Bert, coś Ty za jeden?
Get czy More?
rycho 2015-06-02 11:38:52
Ludzi pozwalniali a teraz piszą ogłoszenia i szukają Jeleni gamonie
jebakov iwan 2015-07-12 18:03:16
Słyszał ją poszukują do was rabotnikaw ją budu rypal za zupu i szybko rabotal
rysio 2015-08-06 11:22:39
co wy wogole piszecie ludzie robicie po pare miesiecy nic nie wiecie o zakladzie a piszecie ze jest dobrze powiem wam tak 15 lat pracy i sam sie zwolnilem jesli ma ktos szacunek choc troszke dla swojej osoby to nie bedzie tam pracowal kiedys bylo ok ale to co teraz sie tam wyprawia to jest masakra nie polecam!
8
wacek 2015-08-26 11:05:20
ja bede kierownikiem nowym od wrzesnia wiec uwaga bo skonczy sie granie w kulki i spanie po kątach mam zamiar zwiększyc wydajnosc...........
2
nowy 2015-11-09 17:54:32
witam na czym polega i jak wygląda tam praca ile zmian jest i po ile godzin?
real 2016-02-23 21:31:22
Następny nawiedzony?
1
real 2016-02-23 21:32:55
Następny nawiedzony?
jojo 2016-03-14 18:46:18
kiedy płacą 13-stke? czekam i nie ma przelewu.
hit 2016-03-24 09:57:57
premia jest ponad 40% od dwóch lat gdzieś, ale cala hala musi normę wyrobić, kiedyś norma taka była nie do pomyślenia ale od kiedy pracuję na stanowisku z gości co chce im się robić to już nie pamiętam niższej premii dla całej hali.
hit 2016-04-14 01:18:43
@ytr ja nie wiem bo na hali to nie ma takiego stanowiska, a praca jest w Goczałkowie nie w samym Strzegomiu, na pewno Tracktec?? Może w transporcie ale się nie orientuję
Ziomek 2016-06-04 21:34:53
Od 1 Czerwca aż do 31 Listopada będzie stała premia wysokości 20 % ? To jest śmiech na sali . Ta firma to straszny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikomu nie polecam robić tutaj w Goczałkowie są strasznymi oszustami , majstrowie JB , MB , i pseudo majster JO żądają od ludzi niemożliwego szczególnie pierwszy , praca bardzo ciężka a ludzi straszą za różne rzeczy warto ich nagrać i iść z tym do sądu bo łamią wszystkie przepisy , Getmorek rozporek to wielka szuja , pussy z niego chodzi ze stoperem i mówi do ludzi że mogą to robić szybciej co za łoś tylko się martwi o swój kredycik do spłacenia PS: Pozdro dla ludzi z Track Tecu którzy zasługują na lepsze i sprawiedliwe życie chociaż w tych czasach jest to niemożliwe i Pozdro dla świń z biura białe kaski
10
Bekon 2016-07-14 20:59:14
Witam w tym zakładzie dzieją się teraz takie rzeczy że głowa mała :/ Ludzie którzy mają na czas określony nie przedłużają umowy niestety :/ , pracownicy się zwalniają bo warunki pracy i zarobki to kpina straszna jest , tak ja ziomek piszę aż do listopada nie będzie stałej premii mało tego produkcja wygląda tak że robią same podkłady niemieckie około 130-160 sztuk i parę godzin krótkiego postoju bo nie mają pieniędzy na ważne rzeczy typu kotwy żwiru itp a białasy chodzą ucieszeni od ucha do ucha i nic nie robią to nie są już ludzie tylko można to inaczej powiedzieć o wiele gorzej tak więc przyszłości już nie ma dla tego zakładu kiedyś ludzie mówią że było o wiele lepiej zrobiło się normę mniejsza pieniądze jako tako były Ok a teraz robili po 250-270 raz 300 ! form i co z tego ? Po co to wszystko jak i tak nie widać żadnych efektów dla zakładu :/ Ruchome godziny pracy bezsensu :/ Nie Polecam Ps: Marcin CH to straszny frajerek z niego jest
5
Bekon 2016-07-20 19:31:24
Karaś jak ludzie mają się skupić na robocie skoro nie ma główne motywacji jakie są PIENIĄDZE ! Nie ma już 13 pensji , talony jak z d... wyciągnięte , premia zabrana , przerwa z 30 min zmniejszona do 20 ? :/ (za taką ciężka prace powinno być 30 min jak ludzie mówią kiedyś taka była przerwa ale też są czasami zmiennicy przychodzi do ciebie inny pracownik i mówi do ciebie masz 20 min :/ no bez jaj stary ) kierownik majstrowie straszą ciebie dyscyplinarka za byle jajo a nie znają dobrze kodeksu pracy i mówią o jakości a tylko sztuki i sztuki w głowie więc halooooooo albo mogli by polepszyć tą jakość żeby ludzie mieli czas na dokładne sprawdzenie podkładów a nie robienie bubli albo niestety zawsze tak będzie lub gorzej ale taka rzeczywistość tego zakładu w Goczałkowie będzie zniszczyli dla własnej korzyści pieniężnej Getmorki Pawluki nic tylko dla siebie a nie dla ludzi koniec uczciwości czas być skur....m i Karaś jakie możliwości żadnych tam nie MA rozumiesz skala europejska ? co ty chrzanisz wciągasz mefedron po kiblach ? Pozdro dla kumatych
1
hit 2016-07-21 09:45:19
Bekon to się zwolnij i nie narzekaj więcej. Ja wiem że wszyscy po wypłatach dostali także białe kaski wiec im też jest nie w smak. Tylko że jak było dobrze to tez połowa chowała się po kątach. Wszyscy latali do Klimatycznego po podwyżki. Teraz nikt nic nie pamięta. Jest słabiej z wypłatami ale tak na prawdę nie jest źle, tylko się przyzwyczailiśmy do lepszego. Jak będziemy więcej produkować to pewnie zwrócą. Tylkoi by odkręcarki naprawili.
1
hit 2016-07-21 14:17:57
Średnio to z 2500 brutto będzie zależy od stanowiska jak była pełna premia bo było więcej, od grudnia pewnie wróci...
Bekon 2016-07-26 22:04:33
@ Hit Od dawna nie pracuje tylko mówię prawdę jak tam jest ostrzegam innych jak by miało się poprawić ale wątpię w to, żeby nigdy za żadne skarby nie mieli tam pracować bo to jest wyzysk co tam się dzieje to głowa mała , Nie jest źle ? kumpel mówi że koniec kariery bo to jest nie porozumienie kiedyś było o wiele lepiej a teraz :/ Szkoda siły i czasu na to a twoim zdaniem ile ludzie mają zarabiać co ? po 1500 albo i mniej ? ty jesteś stary śmieszny jak Mr. G z Goczu , powinieneś zapi...... za 500 + i nie więcej bo pewnie lachę ciągniesz pod stój dlatego masz tak dobrze z kaskami a jeszcze jedno ludzie i tak za dużo tam pracują powinni mieć te 3000 zł na ręke z sobotami :/ a nie 2300-2500 :/ bo przy takiej ilości podkładów z 215 na 250- 270 to coś się nie kalkuluje na odcinku (gdzie są pieniądze) :/ Człowieku więcej a nie coraz i coraz mniej :/ chciałbym ci z otwartej je.... Dość tych złodziei prywaciarzy !
1
Ciekawy 2016-07-31 08:17:42
@Bekon, pytanie do Ciebie. Napisz proszę w ile godzin te średnio 250 form robicie.. 8 ? 12? Jeśli 8 to naprawdę z miejsca bym się zwolnił. Ciężko mi to sobie wyobrazić. Nie znam waszej technologi produkcji ale wiem jak to wygląda w innym, konkurencyjnym zakładzie produkcyjnym.

Bolek lolek 2016-08-16 18:46:28
O jakim zakładzie mówisz? W Suwałkach? Tam się robi w 8 godzin 270 form jak nie ma żadnej awarii.
3
niknejm 2016-08-24 09:27:09
cały handel jest w Katowicach, w Goczałkowie masz Zakład Produkcyjny
OBSERWATOR ;) 2016-10-08 17:48:20
Ma racje chłopina ma racje ;)
Maniek 2016-10-09 17:33:07
Coś się teraz ruszyło to i premie wróciły do normalności, teraz jest nieźle, ja nie narzekam. Ale narzekaczy to pełno na linii, zawsze!!
Akrobata 2016-10-10 20:25:44
Nie polecam,nie płacą wynagrodzenia na czas,o pieniądze socjalne też trzeba prosić, a w białych kaskach sami debile bez szkoły!!!
Akrobata 2016-10-10 20:28:55
Maniek to stary podpierdalacz,uważajcie!!!
Maniek 2016-10-11 10:16:54
A od kiedy Ty nie dostałeś wynagrodzenia na czas bo jak tu kilka dobrych lat pracuję to ZAWSZE była na czas. W tym miesiącu 1 dzień później... nie gadaj głupot bo się już narzekaczami rzygać chce. Nie podpierdalacz tylko nie lubię jak inni muszą robić za takiego jak Ty, może też się podpiszesz.
dre 2016-10-11 13:14:49
Hej, a wiadomo czy niedługo pokażą się u nich jakieś oferty pracy? Chętnie bym się załapał, a skoro zapewniają stabilne warunki pracy, bo umowa jest w pełnir espektowana, co jest rzadkością w dzisiejszych czasach.
Rychu 2016-10-26 09:13:33
Naj lepsza firma :)
Nikodem 2016-10-26 23:48:05
Mam pytanie jaki w firmie macie pakiet socjalny?
1
Ble Ble 2016-10-30 06:36:11
kolego Track Tec Logistic i Track Tec Goczałków to dwie inne firmy
Hit 2016-10-30 09:35:16
Dokładnie firma o której piszesz to Trać Tec Logisic i oni mieli u nas bazę tylko. Nie widziałem żeby roli z nami na produkcji o to sami maszynisci byli.
XYZ 2016-10-31 11:08:56
Tragiczne przedsiebiorstwo, nikomu nie polecam pracy tutaj...
Przemysław Wołowiec 2016-11-22 14:46:05
Witam. Nie wiecie może czy poszukują u Was Elektryka/Automatyka? Obecnie jestem na poszukiwaniu pracy słyszałem dobre opinie o tym zakładzie, Możecie coś mi powiedzieć od siebie jak wygląda tam praca Elektryka/Automatyka (ilu jest ,jak pracują, czy awarie mechaniczne też do nich należą,jak wygląda usuwanie awarii tzw na szybko czy powoli a dokładnie, itd.) Pozdrawiam
Hit 2016-11-22 22:11:19
Z tego co widzę to właśnie zatrudnili jednego, ale zawsze możesz spytać. Awarie to podczas pracy linii na szybko a podczas przerwy miedzy zmianami poprawiają - różnie im z tym idzie :)
bis 2016-11-22 22:22:35
Czyżby zwolnił się kolejny automatyk?
Łukasz 2016-11-24 12:55:21
Nie polecam panu tego zakładu . Ten zakład jest dobry dla ludzi młodych którzy chcą sie czegoś nauczy c i dla ludzi którzy chcą sie narobić i MAŁO zarobić , elektryk jest tam od wszystkiego : stanie na produkcji (4 godziny) , robi za mechanika , zdarzyło sie ze czyścił bocznice kolejową bo i tak było i dużo innych dziwnych rzeczy które do elektryka nie należą . Szkolen zero , pakiet socjalny na niskim poziomie wszystko na nie . Co do Automatyka? hym nie , raczej nie potrzebują kogoś takiego jak coś się dzieje to raczej przyjeżdżają firmy i poprawiają pewne rzeczy .
5
Zenon 2016-11-24 15:18:07
Co Ty gościu gadasz to aż śmiech, jak linia może stanąć na 15 minut bo dalej to nie wrobimy normy. Elektrycy na linii to może z 20 min dziennie ich widzę. Czasem pomagają mechanikom. Bocznicę pamiętam jak czyścili i to było jak nie mieliśmy żywcem roboty. Jak Cię gościu wyrzucili bo słaby byłeś (wszystcy wiemy kim jesteś) to nie strasz innego żeby nie przyszedł bo im lepeij będą linie dbać tym większą premie wypracuejmy. co Cię boli że spać się już nie da po kątach.
Łukasz 2016-11-26 20:11:02
Haha. Jedno z dwóch albo trzeba się takim właśnie urodzić jak zenek by tak pisać . albo po prostu ktoś z ``góry ``(biały kask) tak hejtuje (w co jestem przekonany) wszystkie wpisy jak wyżej widzicie. Po kątach nie spałem lecz się chowałem a to jest różnica ,co Ty myślisz ze jestem murzyn który bedzie zapierniczać za zasadnicze 10.50 brutto/h ? . Człowieku ja mam dwójkę dzieci i rachunki na glowie. Co do umowy to przepracowałem do końca terminu, poznałem zakład i podziekowałem, bo nie było warto pracować .
1
Zenon 2016-11-27 18:15:31
No to spoko że zarabiałeś 10,5. Bo wszyscy mają 43% premii więc nie mogłeś tyle zarabiać. Nie jestem białym kaskiem, na produkcji pracuje i fakt ja nie mam 10,5 tylko więcej i nie mówię że to idealna firma i mam zarzuty co od kilku rzeczy ale najłatwiej jest nic nie robić i narzekać.

1
Zostaw swoją opinię o Track Tec S.A. - Goczałków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Track Tec S.A.