Track Tec S.A.

Warszawa

Opinie o Track Tec S.A.

jojo 2016-03-14 18:46
kiedy płacą 13-stke? czekam i nie ma przelewu.
toni 2016-03-14 18:59
ja też jestem ciekawy tej premii @quno, w ofercie podano tylko, że oferują wysoką premię naliczaną od wynagrodzenia zasadniczego, wiele można sobie po tym obiecywać, ale zawsze lepsze konkrety
2
hit 2016-03-24 09:57
premia jest ponad 40% od dwóch lat gdzieś, ale cala hala musi normę wyrobić, kiedyś norma taka była nie do pomyślenia ale od kiedy pracuję na stanowisku z gości co chce im się robić to już nie pamiętam niższej premii dla całej hali.
ytr 2016-04-13 19:01
@hit ale to tez pewnie zalezy od stanowiska..mnie interesuje u nich oferta na stanowisko suwnicowego w Strzegomiu wymagana jest gotowość do pracy w systemie 2-zmianowym,uprawnienia do obsługi suwnicy z poziomu kabiny
hit 2016-04-14 01:18
@ytr ja nie wiem bo na hali to nie ma takiego stanowiska, a praca jest w Goczałkowie nie w samym Strzegomiu, na pewno Tracktec?? Może w transporcie ale się nie orientuję
3wertg23e 2016-05-10 11:46
jest tez walsnie w Strzegomiu oferta na stanowisko kierowcy wozka jezdniowego wymagane jest tutaj m.in. doświadczenie w kierowaniu wózkiem,- uprawnienia na wózek wraz z uprawnieniami na wymianę butli gazowej,- gotowość do pracy w systemie 2-zmianowym
karaś 2016-07-14 21:03
skupcie się lepiej ludzie na robocie, a jakiejś afery szukacie. macie tutaj produkowane podkłady strunobetonowe i inne elementy z betonu na skalę europejską, taki pracodawca i zatrudnienie u niego daje naprawdę dużo możliwości a wy tylko hejtujecie
gość 2016-07-20 19:56
Ja to bym się na tego doradcę ds. bezpieczeństwa chętnie załapał, ale chyba nie pokazało się takie ogłoszenie.
hit 2016-07-21 09:45
Bekon to się zwolnij i nie narzekaj więcej. Ja wiem że wszyscy po wypłatach dostali także białe kaski wiec im też jest nie w smak. Tylko że jak było dobrze to tez połowa chowała się po kątach. Wszyscy latali do Klimatycznego po podwyżki. Teraz nikt nic nie pamięta. Jest słabiej z wypłatami ale tak na prawdę nie jest źle, tylko się przyzwyczailiśmy do lepszego. Jak będziemy więcej produkować to pewnie zwrócą. Tylkoi by odkręcarki naprawili.
1
hit 2016-07-21 14:17
Średnio to z 2500 brutto będzie zależy od stanowiska jak była pełna premia bo było więcej, od grudnia pewnie wróci...
Bekon 2016-07-26 22:04
@ Hit Od dawna nie pracuje tylko mówię prawdę jak tam jest ostrzegam innych jak by miało się poprawić ale wątpię w to, żeby nigdy za żadne skarby nie mieli tam pracować bo to jest wyzysk co tam się dzieje to głowa mała , Nie jest źle ? kumpel mówi że koniec kariery bo to jest nie porozumienie kiedyś było o wiele lepiej a teraz :/ Szkoda siły i czasu na to a twoim zdaniem ile ludzie mają zarabiać co ? po 1500 albo i mniej ? ty jesteś stary śmieszny jak Mr. G z Goczu , powinieneś zapi...... za 500 + i nie więcej bo pewnie lachę ciągniesz pod stój dlatego masz tak dobrze z kaskami a jeszcze jedno ludzie i tak za dużo tam pracują powinni mieć te 3000 zł na ręke z sobotami :/ a nie 2300-2500 :/ bo przy takiej ilości podkładów z 215 na 250- 270 to coś się nie kalkuluje na odcinku (gdzie są pieniądze) :/ Człowieku więcej a nie coraz i coraz mniej :/ chciałbym ci z otwartej je.... Dość tych złodziei prywaciarzy !
5
3wertg 2016-07-27 17:06
@buzia no dobra ale napisz prosze o jakie konkretnie stanowsika pytasz bo na kazdym stanowisku sa inne
Ciekawy 2016-07-31 08:17
@Bekon, pytanie do Ciebie. Napisz proszę w ile godzin te średnio 250 form robicie.. 8 ? 12? Jeśli 8 to naprawdę z miejsca bym się zwolnił. Ciężko mi to sobie wyobrazić. Nie znam waszej technologi produkcji ale wiem jak to wygląda w innym, konkurencyjnym zakładzie produkcyjnym.

1
skon 2016-07-31 13:26
A wiadomo czy w najbliższym czasie pokaże się jakiekolwiek ogłoszenie chociażby na specjalistę ds. handlu materiałami infrastruktury kolejowej? Na pewno jest szansa na dobre warunki pracy jak i stawki, więc nie jest tak źle. Dziękuję za szybką odpowiedź
Bolek lolek 2016-08-16 18:46
O jakim zakładzie mówisz? W Suwałkach? Tam się robi w 8 godzin 270 form jak nie ma żadnej awarii.
6
niknejm 2016-08-24 09:27
cały handel jest w Katowicach, w Goczałkowie masz Zakład Produkcyjny
monika 2016-08-24 10:46
Pewnie, że nie jest to praca wymagająca, ale i tak oprócz podstawy zarobków jest szansa jeszcze na jakieś premie do podstawy zarobków. To dobra sprawa żeby nabyć trochę doświadczenia u nich, ale jaka atmosfera w Warszawie? Dzięki
OBSERWATOR ;) 2016-10-08 17:48
Ma racje chłopina ma racje ;)
kel 2016-10-08 18:04
@monika atmosfera jest raczej spoko, ale to wszystko zależy od Ciebie i Twojego nastawienia do pracy i współpracowników.
Maniek 2016-10-09 17:33
Coś się teraz ruszyło to i premie wróciły do normalności, teraz jest nieźle, ja nie narzekam. Ale narzekaczy to pełno na linii, zawsze!!
2
adam 2016-10-09 17:44
Oczywiste jest @kel, że wszystko zależy od tego jaka aktualnie panuje atmosfera, a jak dba się o prawidłowe stosunki między pracownikami to jeszcze lepiej o nich świadczy. A wypłata jest terminowa? Dzięki
1
Akrobata 2016-10-10 20:25
Nie polecam,nie płacą wynagrodzenia na czas,o pieniądze socjalne też trzeba prosić, a w białych kaskach sami debile bez szkoły!!!
5
Akrobata 2016-10-10 20:28
Maniek to stary podpierdalacz,uważajcie!!!
2
3wertg 2016-10-10 21:49
@adam w sumie dobrze kolego że o to jednak pytasz bo dla mnie atmosfera jest bardzo wazna i w sumie im jest lepsza tym lepiej się pracuje przecież ..
Maniek 2016-10-11 10:16
A od kiedy Ty nie dostałeś wynagrodzenia na czas bo jak tu kilka dobrych lat pracuję to ZAWSZE była na czas. W tym miesiącu 1 dzień później... nie gadaj głupot bo się już narzekaczami rzygać chce. Nie podpierdalacz tylko nie lubię jak inni muszą robić za takiego jak Ty, może też się podpiszesz.
dre 2016-10-11 13:14
Hej, a wiadomo czy niedługo pokażą się u nich jakieś oferty pracy? Chętnie bym się załapał, a skoro zapewniają stabilne warunki pracy, bo umowa jest w pełnir espektowana, co jest rzadkością w dzisiejszych czasach.
Rychu 2016-10-26 09:13
Naj lepsza firma :)
Nikodem 2016-10-26 23:48
Mam pytanie jaki w firmie macie pakiet socjalny?
2
Ble Ble 2016-10-30 06:36
kolego Track Tec Logistic i Track Tec Goczałków to dwie inne firmy
1
Hit 2016-10-30 09:35
Dokładnie firma o której piszesz to Trać Tec Logisic i oni mieli u nas bazę tylko. Nie widziałem żeby roli z nami na produkcji o to sami maszynisci byli.
XYZ 2016-10-31 11:08
Tragiczne przedsiebiorstwo, nikomu nie polecam pracy tutaj...
2
Przemysław Wołowiec 2016-11-22 14:46
Witam. Nie wiecie może czy poszukują u Was Elektryka/Automatyka? Obecnie jestem na poszukiwaniu pracy słyszałem dobre opinie o tym zakładzie, Możecie coś mi powiedzieć od siebie jak wygląda tam praca Elektryka/Automatyka (ilu jest ,jak pracują, czy awarie mechaniczne też do nich należą,jak wygląda usuwanie awarii tzw na szybko czy powoli a dokładnie, itd.) Pozdrawiam
Hit 2016-11-22 22:11
Z tego co widzę to właśnie zatrudnili jednego, ale zawsze możesz spytać. Awarie to podczas pracy linii na szybko a podczas przerwy miedzy zmianami poprawiają - różnie im z tym idzie :)
bis 2016-11-22 22:22
Czyżby zwolnił się kolejny automatyk?
1
Łukasz 2016-11-24 12:55
Nie polecam panu tego zakładu . Ten zakład jest dobry dla ludzi młodych którzy chcą sie czegoś nauczy c i dla ludzi którzy chcą sie narobić i MAŁO zarobić , elektryk jest tam od wszystkiego : stanie na produkcji (4 godziny) , robi za mechanika , zdarzyło sie ze czyścił bocznice kolejową bo i tak było i dużo innych dziwnych rzeczy które do elektryka nie należą . Szkolen zero , pakiet socjalny na niskim poziomie wszystko na nie . Co do Automatyka? hym nie , raczej nie potrzebują kogoś takiego jak coś się dzieje to raczej przyjeżdżają firmy i poprawiają pewne rzeczy .
8
Zenon 2016-11-24 15:18
Co Ty gościu gadasz to aż śmiech, jak linia może stanąć na 15 minut bo dalej to nie wrobimy normy. Elektrycy na linii to może z 20 min dziennie ich widzę. Czasem pomagają mechanikom. Bocznicę pamiętam jak czyścili i to było jak nie mieliśmy żywcem roboty. Jak Cię gościu wyrzucili bo słaby byłeś (wszystcy wiemy kim jesteś) to nie strasz innego żeby nie przyszedł bo im lepeij będą linie dbać tym większą premie wypracuejmy. co Cię boli że spać się już nie da po kątach.
Łukasz 2016-11-26 20:11
Haha. Jedno z dwóch albo trzeba się takim właśnie urodzić jak zenek by tak pisać . albo po prostu ktoś z ``góry ``(biały kask) tak hejtuje (w co jestem przekonany) wszystkie wpisy jak wyżej widzicie. Po kątach nie spałem lecz się chowałem a to jest różnica ,co Ty myślisz ze jestem murzyn który bedzie zapierniczać za zasadnicze 10.50 brutto/h ? . Człowieku ja mam dwójkę dzieci i rachunki na glowie. Co do umowy to przepracowałem do końca terminu, poznałem zakład i podziekowałem, bo nie było warto pracować .
7
Zenon 2016-11-27 18:15
No to spoko że zarabiałeś 10,5. Bo wszyscy mają 43% premii więc nie mogłeś tyle zarabiać. Nie jestem białym kaskiem, na produkcji pracuje i fakt ja nie mam 10,5 tylko więcej i nie mówię że to idealna firma i mam zarzuty co od kilku rzeczy ale najłatwiej jest nic nie robić i narzekać.

3
Było-minęło 2016-12-10 13:24
Nie polecam. Ważniejszy jest wystrój biur niż bezpieczeństwo w zakładach. W firmie panoszą się "znajomi królika", walcząc między sobą o łaskawe spojrzenie prezesa. Zdarzało się, że pensja była wypłacana po czasie. To miejsce, gdzie pracownik jest stanowczo na ostatnim (jeśli w ogóle) miejscu.
15
zołza 2017-01-11 10:59
Nie wiem jak traktują pracowników ,ale jako dostawca nie polecam.O zapłacenie faktury nie można się doprosić.W nowym roku raczej zakończymy współprace.
14
Staś 2017-01-21 07:26
Jak tam u was w Goczałkowie z podwyżkami? bo w Suwałkach kierownik naobiecywał a teraz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tył się wykręca, podobno ma nie być.
5
Zdzichu 2017-01-24 15:40
Najlepszy jest Track Tec Zawadzkie. W chuya lecę non stop i wypłate mam dobrą. Trzeba okradać ta firmę i ten kraj.
Transman 2017-01-25 15:45
Przeciez to gigant? Upadną? na googlach nic nie piszą.
Wierzyciel II 2017-02-03 19:40
Kiedy stała się niewypłacalna? Jakieś konkretne informacje?
5
Hanna 2017-03-08 12:05
@wierzyciel, prosimy o konkretne informacje.
1
transportowiec 2017-03-11 22:11
potwierdzam informacje wierzyciela. (usunięte przez administratora) nit nic nie mowi. Jedyne co to to miła Pani na linii ze firma ma sie dobrze i nie zamierza upaść a obecna sytuacja spowodowana jest brakiem przetargów - szczerze c..j mnie to interesuje. Robota zrobiona kasa sie należy. Zero konkretów kiedy można spodziewać sie zapłaty za faktry.
6
mi.mi.mi 2017-03-22 09:27
Nie zapłacili faktur pomimo licznych tel i obietnic z ich strony ,bo jak twierdzą "byli na liście ważniejsi"
Kto jest więc tym szczęśliwcem i dostał przelew z track tec-a :) ?
6
Hanna 2017-04-10 13:05
A czy Track Tec S.A. organizuje szkolenia dla swoich pracowników?
Baca 2017-04-10 13:16
Nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o tym gorzalkowie tylko o track tec koltram zawadzkie
Tomasz 2017-06-28 11:56
Podobno w Goczałkowie szukają aktualnie na kilka stanowisk. Mam zamiar się zgłosić. może ktoś ostatnio był tam na jakiejś rozmowie?
Zostaw swoją opinię o Track Tec S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Track Tec S.A.