Track Tec S.A.

Warszawa

Opinie o Track Tec S.A.

niknejm 2016-08-24 09:27
cały handel jest w Katowicach, w Goczałkowie masz Zakład Produkcyjny
monika 2016-08-24 10:46
Pewnie, że nie jest to praca wymagająca, ale i tak oprócz podstawy zarobków jest szansa jeszcze na jakieś premie do podstawy zarobków. To dobra sprawa żeby nabyć trochę doświadczenia u nich, ale jaka atmosfera w Warszawie? Dzięki
OBSERWATOR ;) 2016-10-08 17:48
Ma racje chłopina ma racje ;)
kel 2016-10-08 18:04
@monika atmosfera jest raczej spoko, ale to wszystko zależy od Ciebie i Twojego nastawienia do pracy i współpracowników.
Maniek 2016-10-09 17:33
Coś się teraz ruszyło to i premie wróciły do normalności, teraz jest nieźle, ja nie narzekam. Ale narzekaczy to pełno na linii, zawsze!!
2
adam 2016-10-09 17:44
Oczywiste jest @kel, że wszystko zależy od tego jaka aktualnie panuje atmosfera, a jak dba się o prawidłowe stosunki między pracownikami to jeszcze lepiej o nich świadczy. A wypłata jest terminowa? Dzięki
1
Akrobata 2016-10-10 20:25
Nie polecam,nie płacą wynagrodzenia na czas,o pieniądze socjalne też trzeba prosić, a w białych kaskach sami debile bez szkoły!!!
7
Akrobata 2016-10-10 20:28
Maniek to stary podpierdalacz,uważajcie!!!
2
3wertg 2016-10-10 21:49
@adam w sumie dobrze kolego że o to jednak pytasz bo dla mnie atmosfera jest bardzo wazna i w sumie im jest lepsza tym lepiej się pracuje przecież ..
Maniek 2016-10-11 10:16
A od kiedy Ty nie dostałeś wynagrodzenia na czas bo jak tu kilka dobrych lat pracuję to ZAWSZE była na czas. W tym miesiącu 1 dzień później... nie gadaj głupot bo się już narzekaczami rzygać chce. Nie podpierdalacz tylko nie lubię jak inni muszą robić za takiego jak Ty, może też się podpiszesz.
dre 2016-10-11 13:14
Hej, a wiadomo czy niedługo pokażą się u nich jakieś oferty pracy? Chętnie bym się załapał, a skoro zapewniają stabilne warunki pracy, bo umowa jest w pełnir espektowana, co jest rzadkością w dzisiejszych czasach.
Rychu 2016-10-26 09:13
Naj lepsza firma :)
Nikodem 2016-10-26 23:48
Mam pytanie jaki w firmie macie pakiet socjalny?
2
Ble Ble 2016-10-30 06:36
kolego Track Tec Logistic i Track Tec Goczałków to dwie inne firmy
1
Hit 2016-10-30 09:35
Dokładnie firma o której piszesz to Trać Tec Logisic i oni mieli u nas bazę tylko. Nie widziałem żeby roli z nami na produkcji o to sami maszynisci byli.
XYZ 2016-10-31 11:08
Tragiczne przedsiebiorstwo, nikomu nie polecam pracy tutaj...
2
Przemysław Wołowiec 2016-11-22 14:46
Witam. Nie wiecie może czy poszukują u Was Elektryka/Automatyka? Obecnie jestem na poszukiwaniu pracy słyszałem dobre opinie o tym zakładzie, Możecie coś mi powiedzieć od siebie jak wygląda tam praca Elektryka/Automatyka (ilu jest ,jak pracują, czy awarie mechaniczne też do nich należą,jak wygląda usuwanie awarii tzw na szybko czy powoli a dokładnie, itd.) Pozdrawiam
Hit 2016-11-22 22:11
Z tego co widzę to właśnie zatrudnili jednego, ale zawsze możesz spytać. Awarie to podczas pracy linii na szybko a podczas przerwy miedzy zmianami poprawiają - różnie im z tym idzie :)
bis 2016-11-22 22:22
Czyżby zwolnił się kolejny automatyk?
1
Łukasz 2016-11-24 12:55
Nie polecam panu tego zakładu . Ten zakład jest dobry dla ludzi młodych którzy chcą sie czegoś nauczy c i dla ludzi którzy chcą sie narobić i MAŁO zarobić , elektryk jest tam od wszystkiego : stanie na produkcji (4 godziny) , robi za mechanika , zdarzyło sie ze czyścił bocznice kolejową bo i tak było i dużo innych dziwnych rzeczy które do elektryka nie należą . Szkolen zero , pakiet socjalny na niskim poziomie wszystko na nie . Co do Automatyka? hym nie , raczej nie potrzebują kogoś takiego jak coś się dzieje to raczej przyjeżdżają firmy i poprawiają pewne rzeczy .
8
Zenon 2016-11-24 15:18
Co Ty gościu gadasz to aż śmiech, jak linia może stanąć na 15 minut bo dalej to nie wrobimy normy. Elektrycy na linii to może z 20 min dziennie ich widzę. Czasem pomagają mechanikom. Bocznicę pamiętam jak czyścili i to było jak nie mieliśmy żywcem roboty. Jak Cię gościu wyrzucili bo słaby byłeś (wszystcy wiemy kim jesteś) to nie strasz innego żeby nie przyszedł bo im lepeij będą linie dbać tym większą premie wypracuejmy. co Cię boli że spać się już nie da po kątach.
Łukasz 2016-11-26 20:11
Haha. Jedno z dwóch albo trzeba się takim właśnie urodzić jak zenek by tak pisać . albo po prostu ktoś z ``góry ``(biały kask) tak hejtuje (w co jestem przekonany) wszystkie wpisy jak wyżej widzicie. Po kątach nie spałem lecz się chowałem a to jest różnica ,co Ty myślisz ze jestem murzyn który bedzie zapierniczać za zasadnicze 10.50 brutto/h ? . Człowieku ja mam dwójkę dzieci i rachunki na glowie. Co do umowy to przepracowałem do końca terminu, poznałem zakład i podziekowałem, bo nie było warto pracować .
8
Zenon 2016-11-27 18:15
No to spoko że zarabiałeś 10,5. Bo wszyscy mają 43% premii więc nie mogłeś tyle zarabiać. Nie jestem białym kaskiem, na produkcji pracuje i fakt ja nie mam 10,5 tylko więcej i nie mówię że to idealna firma i mam zarzuty co od kilku rzeczy ale najłatwiej jest nic nie robić i narzekać.

3
Było-minęło 2016-12-10 13:24
Nie polecam. Ważniejszy jest wystrój biur niż bezpieczeństwo w zakładach. W firmie panoszą się "znajomi królika", walcząc między sobą o łaskawe spojrzenie prezesa. Zdarzało się, że pensja była wypłacana po czasie. To miejsce, gdzie pracownik jest stanowczo na ostatnim (jeśli w ogóle) miejscu.
15
zołza 2017-01-11 10:59
Nie wiem jak traktują pracowników ,ale jako dostawca nie polecam.O zapłacenie faktury nie można się doprosić.W nowym roku raczej zakończymy współprace.
14
Staś 2017-01-21 07:26
Jak tam u was w Goczałkowie z podwyżkami? bo w Suwałkach kierownik naobiecywał a teraz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tył się wykręca, podobno ma nie być.
7
Zdzichu 2017-01-24 15:40
Najlepszy jest Track Tec Zawadzkie. W chuya lecę non stop i wypłate mam dobrą. Trzeba okradać ta firmę i ten kraj.
Transman 2017-01-25 15:45
Przeciez to gigant? Upadną? na googlach nic nie piszą.
Wierzyciel II 2017-02-03 19:40
Kiedy stała się niewypłacalna? Jakieś konkretne informacje?
5
Hanna 2017-03-08 12:05
@wierzyciel, prosimy o konkretne informacje.
1
transportowiec 2017-03-11 22:11
potwierdzam informacje wierzyciela. (usunięte przez administratora) nit nic nie mowi. Jedyne co to to miła Pani na linii ze firma ma sie dobrze i nie zamierza upaść a obecna sytuacja spowodowana jest brakiem przetargów - szczerze c..j mnie to interesuje. Robota zrobiona kasa sie należy. Zero konkretów kiedy można spodziewać sie zapłaty za faktry.
6
mi.mi.mi 2017-03-22 09:27
Nie zapłacili faktur pomimo licznych tel i obietnic z ich strony ,bo jak twierdzą "byli na liście ważniejsi"
Kto jest więc tym szczęśliwcem i dostał przelew z track tec-a :) ?
6
Hanna 2017-04-10 13:05
A czy Track Tec S.A. organizuje szkolenia dla swoich pracowników?
Baca 2017-04-10 13:16
Nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o tym gorzalkowie tylko o track tec koltram zawadzkie
Tomasz 2017-06-28 11:56
Podobno w Goczałkowie szukają aktualnie na kilka stanowisk. Mam zamiar się zgłosić. może ktoś ostatnio był tam na jakiejś rozmowie?
Krystian 2017-07-23 20:27
Teraz u nas w Suwałkach dyrektor z kierownikiem ludzi traktują jak szmaty ludzie nie mają nic do gadania , jak coś odpowiesz to kierownik mówi to się zwolnij jak się nie podoba . A robimy po 280 lub 290 form dziennie, w soboty dwie zmiany i w niedziele na lewo jedna zmiana normalnie ludzie wysiadają od roboty. A jak nie przyjdziesz w niedziele lub w sobote to pięć procent premi zabieraja i potem mszczą się na ludzach . W Suwałkach Track Tec jest to zakład najgorszy w jakim jeszcze pracuję.
2
Krol 2017-07-23 20:32
W Suwałkach to wyzysk robi sie po 280 ,290 form soboty i niedziele ,ludzi brak bo uciekają normalnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez dyrektora i kierownika.
pracownik 2017-07-28 12:27
Krystian nikt na siłę ciebie nie trzyma jak to kierownik mówi. Za darmo też nie pracujesz?? Z tego co wiem normy są narzucone z góry (zatwierdzone przez związki) a Kierownik i Dyrektor muszą wymagać (bo za to kasę dostają) żebyś Ty miał całą premię na koniec miesiąca. Osobiście jestem zadowolony z pracy chociaż jest ciężko. Teraz jak doleci jedna niedziela za 200% to będzie niezła wypłata!!!
Tomek 2017-07-28 14:34
A ja tam pracuję już prawie rok i nie narzekam. Za soboty mam płacone stawka razy dwa, a za niedzielę stawka razy trzy. Jeżeli ktoś jest leserem i kombinuje to nie ma się co dziwić że mu źle, bo takiemu to wszędzie będzie nie dobrze. Obecnie jest tyle ofert pracy więc się dziwię " Krystian" i " Krol" że jeszcze siedzicie w takiej firmie.
white casc. 2017-07-28 17:40
co wy pier (: olicie, jakie ku(: wa niedziele pracuje w Suwałkach, ale w niedziele to jeszcze nie pracowałem.
Nikodem 2017-08-04 12:13
To jeszcze będziesz pracował bo jak nie to podpiszesz papierek że odmawasz i 10% premi stracisz.
white casc 2017-08-04 19:36
ale, to sie zarobi, nie.
Atoś 2017-08-05 11:22
10 % to na pewno stracisz ty, ze swoim podejściem!!!
Nikodem 2017-08-17 02:05
Śmieszne macie podejście do tematu pracy w sobotę i niedzielę, chodzi o to żeby dobrze zarobić pracując 5 dni w tygodniu a w weekend odpoczywać spędzać czas z rodziną. Robicie za marne pieniądze dajecie traktować się jak szmaty i podniecacie się że w sobotę i niedzielę do pracy przyjedziecie za jakieś tam nieco większe pieniądze i ile zrobicie z tymi setkami 2 500 zł pewnie ledwo. A dyrektor z kierownikiem cieszy się że mają frajerów co zaczynają 15min wcześniej za free. Na tą chwilę w Suwałkach to najgorszy zakład.
2
pracownik 2017-08-17 11:42
Nie do końca mogę z tobą zgodzić się. Pracuję w tym zakładzie już ponad 20 lat i nie mogę narzekać. Dla twojej wiadomości nie 2500 zł będę miał ale ponad 4tyś i to z dobrym haczykiem prawie 4,5tyś. Ty o takiej kasie możesz pomarzyć, bo lenistwo przez ciebie przemawia. Jeżeli mówisz, że to najgorszy zakład w Suwałkach, to raczej nie pracowałeś w innych zakładach i nie masz porównania. Rzuć robotę i znajdź pracę w takim zakładzie gdzie będzie tobie lepiej. Proste jak drut a nie żalisz się jak ci tu nie dobrze... dzieciak!!!
Nikodem 2017-08-20 23:31
Jakie lenistwo człowieku co ty wypisujesz 70% pracowników to młodzi ze stawkami po nie całe 12 zł/h więc jak jak ma zarobić, choćby pracował wszystkie soboty i niedziele to i tak z taką stawką nie zarobi 4.500zł. Ty ze stawką ok 16 zł wymądrzasz się nawet jak byś leżał to wiadomo że zarobisz 4tysie.
1
Pracownik 2017-08-21 11:51
W końcu przejrzałeś na oczy. Nie od razu Rzym zbudowano. Na stawkę trzeba sobie zapracować!!! Moja rada dla Ciebie Chłopcze. Trzeba w końcu zakasać rękawy i zacząć pracować a nie tylko przyjść do pracy, odbębnić 8 godzin albo co gorsza siedzisz na zwolnieniu i czekasz do 10 na wypłatę!!! Na takich reszta musi zapierniczać i nie dziw się że masz 12zł!!! Szkoda słów!!! Pozdrawiam.
Hanna 2017-08-31 15:19
@Pracownik na jakim stanowisku pracujesz? Czy udało Ci się awansować w firmie lub dostać podwyżkę? @Nikodem czy pracujesz w firmie Track Tec S.A. bądź pracowałeś? Pozostawiając takie informacje pomagacie tym co szukają zatrudnienia w tej firmie.
Bolek lolek 2017-09-03 17:03
Pracuje w tej firmie ładny paręnaście lat przez ten czas zmieniałem stanowiska, robiłem uprawnienia (zakład wysyłał) roboty dokładają odpowiedzialność coraz większa a na podwyżkę nie ma co liczyć w tym zakładzie na nic pieniędzy nie mają. Robisz 5-7 lat i masz mniejszą stawkę niż młody co przyjdzie chyba że jesteś rodziną dyrektora wtedy dostaniesz pożądaną stawkę i stanowisko. Ogólnie płacą dobrze w zakładzie w Suwałkach lecz jest nieprzyjemna atmosfera czepiają się o mało istotne rzeczy aby tylko premię zabrać. Jako szukasz czegoś poważniejszego to ten zakład polecam tylko jako przejściowy.
S.M. 2017-09-08 11:06
Wszystkich pokrzywdzonych zapraszam do siebie. Może lepiej wyjaśnić sprawy między sobą a nie żalić się w internecie. Z miłą chęcią porozmawiam i spróbuję pomóc każdej niezadowolonej osobie. Szanuje ludzi odważnych, którzy mówią co myślą prosto w oczy. Pozdrawiam S.M.
Zostaw swoją opinię o Track Tec S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Track Tec S.A.