brak logo

InCubi Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o InCubi Sp. z o.o.

Kasia 2013-07-15 17:41:48
Szczerze polecam. Bardzo fajna atmosfera! Warunki dobre!
2
klaudia 2015-12-16 22:25:03
incubi jest firma nie wyplacalna nie polecam nikomu, ludzie nie brnijcie w to bo to najwekszy szajs!!!! NIGDY TAM NIE IDZIE ! NIE ZAPLACILI MI ZA 12 GODZIN PRACY OSZUSCI
2
olek 2016-01-20 13:20:15
sprawa pewna, kiedyś byli w tym samym budynku co montovnia, ale chyba właściciele InCubi coś nawywijali bo szybko się zwijali z tamtąd, nieoficjalnie wiem że chodziło o podbierani montovni klientów. byłęm kilka razy tam widziałem różnice zatem nie polecam to Incubi
tola 2016-01-25 12:33:44
Byłam hostessą na akcji,
nie polecam a jak przeczytałam wpis OLKA wiem dlaczego montovnia zmieniła agencje hostess!
Ojojoj 2016-03-04 07:55:31
Nie polecam!!!! Oszustwo jakich mało!!!! Proszę nie usuwać tego komentarza,bo jest przestrogą. Nie płacą za pracę!
3
:,( 2016-03-25 12:04:19
NIE POLECAM. OSZUSTWO. JAK WYŻEJ
2
Hostessa 2016-04-05 20:43:42
Nie płacą, każą stać w jakiś śmiesznych strojach lodowkach, jak byłam nieodpowiednio ubrana to dostałam mniejszą kasę.Masakra.Pani Klaudia zapomniała jak sama kiedyś stała na promocjach.
2
Anxan 2016-04-26 07:54:15
Umowa umową,i tak płacą jak im się podoba albo w ogóle nie płacą..i co? Do sądu ich podasz za kilkadziesiąt/kilkaset złotych? Oni właśnie na tym jadą. Ludzie odpuszczają, bo nie chcą sobie nerwów szarpać. A oni mają darmową siłę roboczą..nie polecam incubi
1
Ehh 2016-05-29 20:30:01
Dwa razy się zastanowić warto przed podjęciem pracy w incubi
2
A.L 2016-06-01 21:21:09
Zła atmosfera.Nie polecam InCubi.Jest wiele innych DOBRYCH Agencji reklamowych,w których się miło pracuje i można się wykazać,być docenionym i GODZIWIE zarobić a nie robić z siebie małpę za grosze,które tak naprawdę InCubi proponuje.NIE POLECAM
pan pan 2016-06-03 16:04:40
powinni tych właścicieli za jaja wywiesić za takie traktowanie ludzi,
Ale jak sie jedź bmw i audi na kredyt to trzeba mieć tupet, popracowałam kilka dni...i wiem że to jest piekło dla pracowników raj dla pracodawców...i jeszcze ten orzeszek ich żołnierzyk ze świńskim ryjem, inteligent od biznesu...wypchajcie się moją pensją najwyżej chleb posmaruje margaryną ale przed wami ostrzegam innych OSZUŚCI I ZŁODZIEJE
2
Tak tak 2016-06-17 14:30:07
Zgadzam się z powyższą opinią. Dosadnie - ale mądrze i uczciwie powiedziane.
RÓWNIEŻ NIE POLECAM!
1
Zarzad 2016-06-22 12:51:57
Szanowni Państwo, od razu rzuca się w oczy, że powyższe 3 opinie napisała jedna osoba (widać to po stylistyce wypowiedzi oraz błędnej interpunkcji), zupełnie nie zorientowana jak w rzeczywistości wygląda praca w InCubi.
Miesięcznie InCubi wypłaca wynagrodzenia średnio od 70 do nawet 120 osób w całej Polsce. Gdyby agencja była niewypłacalna, z pewnością pojawiłoby się dużo więcej, podobnych do powyższych, negatywnych wypowiedzi.
Jeśli jest osoba, która nie dostała wynagrodzenia, prosimy o kontakt z recepcją a sprawa zapewne zostanie wyjaśniona.
Krótko podsumowując, jesteśmy na rynku od 2010 roku, do tej pory nie otrzymujemy sygnałów, by coś złego działo się wśród pracowników, naszych kontrahentów czy też Klientów. Jeśli takie się pojawią na pewno będziemy (jak w tym przypadku) reagować.
Jesteśmy agencją stale rozwijającą się, a opinie o pracy w InCubi potwierdzają pracownicy o wieloletnim stażu.
Z poważaniem,
Zarząd InCubi
2
pomocna 2016-06-22 15:15:19
Zdecydowanie POLECAM AR InCubi.
Bardzo fajna atmosfera!
Warunki dobre!
Kasa zawsze na czas!
Umowa o pracę!
Zarząd InCubi super :o)
2
Niezastąpiona 2016-06-29 11:45:42
Współpracowałam z firmą InCubi bardzo długi okres czasu - współpracy z chłopakami na najwyższym poziomie - wypłata zawsze na czas, rodzinna atmosfera.
2
Pomocna? 2016-07-23 15:08:54
Powyższe dwie opinie zostawili na 99 % również właściciele InCubi ...
3
Ktoś 2016-07-26 15:19:26
Osobiście polecam
Pomocna 2016-08-08 21:48:27
Jeśli pracownik z wieloletnim stażem nie jest dla Ciebie wiarygodny to szukaj opinii w plotkach.Pozdrawiam
AGa 2016-08-11 15:09:04
Osobiście nie polecam. Nie przestrzegają praw pracowniczych.
9
Ktoś 2016-08-12 12:42:37
Nie polecam pracy nawet jako pracownik - sposób zwolnienie i szacunku do pracownika pozostawiam wiele do życzenia. Gratuluję Panowie..
10
Ktoś 2016-10-13 13:51:15
nie dość, że nie polecam to z serca odradzam pracę w tej firmie. na początku wszystko pięknie ładnie, a gdy przychodzi co do czego to słoma w butów wystaje. płacą z dużym opóźnieniem, a do tego trzeba wysłuchiwać niezadowolonych klientów wobec których też nawalają. atmosfera w biurze też słaba. nie polecam
5
Ktoś2 2016-10-27 11:06:51
To prawda !
2
Zostaw swoją opinię o InCubi Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InCubi Sp. z o.o.