brak logo

Supremis

Piaseczno

Opinie o Supremis

viki 2008-12-22 12:36:35
Atmosfera i ludzie tam pracujący są bardzo sympatyczni i życzliwi co wpływa na korzystne warunki pracy.
Nie podobało mi się podejście pracodawcy do pracownika.
anonim 2009-02-02 18:18:18
Mam jechać jutro na rozmowę powiedz coś więcej? jaka może być płaca?
anonim 2009-02-03 21:44:56
anonim - 2009-02-02 18:18:33

Mam jechać jutro na rozmowę powiedz coś więcej? jaka może być płaca?

2 - 10 tys ...
Nie piszesz o jakie stanowisko się ubiegasz i oczekujesz odpowiedzi.
słyszałem to i owo 2009-04-03 14:09:11
jednym słowem nie polecam
zastanawiam sie 2009-11-27 13:58:07
jakie są zarobki na stanowisku księgowego/księgowej ? mam 3 lata doświadczenia? prosze o informacje
ali 2010-02-18 14:57:24
Firmie Supremis stanowczo i grzecznie dziękuję, ale nie mam ochoty współpracować
anonimek007 2011-04-14 22:02:14
ze zdumieniem czytam te informacje... moja spółka współpracuje z Supremis od kilku lat i narzekać nie możemy. Oczywiście wśród pracowników zawsze znajdą się "niezadowoleni" - podobnie z resztą jest u nas. Pracownicy z Supremisu z którymi rozpoczynaliśmy wdrożenie Sapa kilka lat temu pracują do tej pory i z tego co słyszę są zadowoleni z pracy.
Praktykantka 2012-01-26 11:01:26
Ne wiem jak wyglada praca na umowe, ale moge powiedziec jak wygladaja praktyki, ktore mialam w dziale marketingu. duzo sie nauczylam dlatego POLECAM.
doneq 2012-02-16 18:25:00
Witam
Supremis poszukuje obecnie stazystow do wdrozen SAP\'a, czy ktos z was ma doswiadczenie co do tego jak wyglada taki staz? ile placa podczas jego trwania? czytam te negatywne opinie i nie wiem czy warto tam aplikowac..
1
Minimi 2014-03-12 20:02:59
Do Warszawy Supremis szuka osób az na 5 stanowisk, głównie konsultantów od IT, ale są tez oferty dla programistów i sekretarek.
hin 2014-03-16 15:40:26
Mnie właśnie interesowałbym konsultant serwisowy ds SAP Business One, możecie napisać, czy praca jest fajna, ludzie w porządku, pomocni?
Witold 2014-03-31 16:42:40
Też jestem zainteresowany praca w Supremis, naprawdę nikt nic nie wie jak tam się pracuje, bo ludzie pytają, ale żaden z pracowników nie odpisuje.
bootak 2014-12-16 02:12:51
ludzie nie odpisują ale ja to bym traktowała jako plus, wiecie my polacy jesteśmy takim narodem który dużo pisze jak może pomarudzić bo uważają że im to ulży, a jak można pisać o plusach to raczej ludzie milczą co oznacza że jest dobrze wg mnie, więc nic nie pozostaje jak tylko aplikować to nich, ja to zrobię.
Tango 2015-02-25 02:22:56
Firma Supremis świadczy usługi takie jak: tworzenie oprogramowania dla małych i średnich firm, szybka analiza, raportowanie i hurtowania danych, aplikacje do przetwarzania dużych ilości danych czy chociażby profesjonalny system kadrowo-płacowy do współpracy z SAP. Mając tak szeroki zakres usług trzeba na pewno zatrudniać paru pracowników. Chyba im rąk do pracy nie brakuje ...?
artur 2015-03-24 11:40:10
siema własnie jest sprawa, jestem dobrym programistą, mam serio masę referencji i w ogóle ale z robotą ciężko, nie mogę nic znaleźć obecnie i nie wiem właśnnie czy rynek przepełniony czy o co w końcu chodzi. Przeczytałem w necie: "SUPREMIS to jeden z wiodących i największych Partnerów SAP w zakresie oprogramowania dla firm SAP Business One" i nie powiem, brzmi imonująco, wiecie może czy w supremisie szukają kogoś? do piaseczna mam nie daleko
AniaT 2015-04-29 10:46:32
czy podczas rozmowy kwalifikacyjnej mieliście sprawdzaną znajomość języka?
ja 2016-05-11 15:13:40
Rozumiem, że mówisz o wykształceniu wyższym @dingo.
Zostaw swoją opinię o Supremis - Piaseczno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Supremis