brak logo

Syto Co-Packaging Polska Sp. z o.o.

Wolsztyn

Opinie o Syto Co-Packaging Polska Sp. z o.o.

pracownik 2014-10-13 15:31:28
Ludzie w tej firmie traktowani są jak niewolnicy. Brak szacunku dla pracowników linii produkcyjnej, złe warunki pracy, wypłata nie jest wysyłana na czas.
10
harry 7775 2015-02-13 11:02:39
Praca niezła kasa na czas zarobki średnie miła kadra
5
zzz 2015-02-16 09:45:23
Jakie są godziny pracy?
Kriss 2015-10-22 13:59:15
praca na akord za grosze, wypłata nie na czas, co niektóre koordynatorki myślą że są pępkiem świata, krzyczą na człowieka! ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
6
Kate93 2015-10-30 19:38:42
masakra, nie polecam bez stalowych nerwów, istne niewolnictwo, niemili pracownicy, wręcz drą się na człowieka...długo nie wytrzymacie jeśli macie chociaż trochę szacunku do siebie
NIE POLECAM TEJ FIRMY
*uwaga na 'umowy' ;)
2
MIŁA 2015-11-02 14:33:34
wITAJ, w srode 04.11.2015 zaczynam z kolezanka ta prace, ale przez agencje pracy profesja. Jakie sa tam przerwy, jak sie pracuje na stanowisku pakowacz??. cZY KTOS TAM STOI I PATRZY NA NOWYCH JAK PRACUJA, MAM NADZIEJE ZE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] TO NIE JEST.
mila 2015-12-12 12:58:54
Praca ok, kordynatorki uwazaja sie za nie wiadomo kogo, do mnie nikt nic nie mowi, gdyby jakas sie odezwala jak nie trzeba to powiem jej do sluchu. Ludzie np. starsze panie babcie wstrzymuja siku lub podnosza reke czy moga do wc. Ostatnio na drzwiach produkcji napisali kartke nie wchodzic bez wywolania jak do lekarza, masakra jakas. Ludzie nie maja kasy na czas, 10-tego dostaja na 200zl a reszte po 15-tym kazdy tam sie boi odezwac do kadr. Godziny trzeba tez liczyc, np w mojej agencji tez kolezanki wszystkie dostalysmy nie taka wyplate jak trzeba, jedna dostala 200 zl zamiast 1020zl. Pensje koszmarne. Najlepiej na popoludnie chodzi, bo rano chodza donosiciele i kapusie.Szukam juz innej pracy.
2
mila 2015-12-26 11:39:22
dotyczy odp do gralka.
Syto awansuje tzw kapusi i robotow ktorzy sa ciagle w pracy na okraglo, np. ida na popoludnie i na nocke jada w ten sam dzien, lub od 6 do 13:40 a potem na 22:00 do 5:40 to sie nazywa jebanie na okraglo. Z tego co wiem kordynatorki sa z zewnatrz te starsze sa na kontrakcie, reszta to malolaty po 19 lat i 22 lata uwazaja sie za nie wiadomo kogo. Pozdrawiam
2
Kinga 2016-01-09 20:01:07
Moi drodzy ja praccuje w firmie SYTO na stanowisku pakowacz. Wypłaty wysyłane sa na czas. O wyjscie do toalety nie trzeba sie pytać.
Bardzo miły, uprzejmy personel,szacunek dla pracowników. Brygadzistka kontroluje nowo przyjetych pracowników do pracy, pomaga tym, którzy nie nadążają.
Pracuje mi się tam bardzo dobrze.:)
5
kamila 2016-01-11 18:43:29
Wyplaty nie sa na czas.
Kinga 2016-02-06 18:35:21
Ja miałam zawsze wypłate an czas. A wyjsć do toalety normalnie można, jeżeli zaistnieje potrzeba koordynatorka zastąpi i nie ma żadnego problemu z wyjściem na papierosa czy do toalety.
4
Patka 2016-02-11 19:30:55
Ta praca jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dojze małe zarobki toi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z kasa lecą a te koordynatorki wogole mózgu nie maja rządzą nami a sami nie umia nic... A nawet księgowac nie umieją bo pieniądze nie na czas nie na warto tam iść odradzam...
2
Syto hahahahha 2016-02-11 19:35:19
Odradzam ludzie odradzam. . milionowe doniczki niech sobie te doniczki w sądzą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 6 zł za godzinę to jest wykorzystanie człowieka ! Jak ma ktos tak iść to odradzam bo nic na tym nie wyjdzie ...
1
laska 2016-02-19 15:52:59
Witam,Pracowałam w syto kilka lat jako p akowacz kiedyś były umowy zlecenie potem żadnej umowy nie miałyśmy teraz powracają do umowy zlecenia od jesieni 2015r placa 8zl/ godz, praca od 6-13.40 albo 8-15.40 w razie nawalu pracy popoludniowki i nocki, nie placa za nadgodziny i nocki, uwielbiaja wysylac na popoludniowki i nocki osoby mniej lubiane i panny bo jak tlumacza nie masz dzieci i obowiazkow
2
laska 2016-02-19 15:53:01
Witam,Pracowałam w syto kilka lat jako p akowacz kiedyś były umowy zlecenie potem żadnej umowy nie miałyśmy teraz powracają do umowy zlecenia od jesieni 2015r placa 8zl/ godz, praca od 6-13.40 albo 8-15.40 w razie nawalu pracy popoludniowki i nocki, nie placa za nadgodziny i nocki, uwielbiaja wysylac na popoludniowki i nocki osoby mniej lubiane i panny bo jak tlumacza nie masz dzieci i obowiazkow
1
laska 2016-02-19 16:35:40
Mają kilkanaście stałych pracownic po które dzwonią chyba ze im odmowisz albo podpadniesz to nie dzwonią po Ciebie kilka dni albo tyg. Od niedawna istnieje lista osób po które dzwonią zawsze ( lepsi) i lista osób po które dzwonią tzw. Z braku laku ( gorsi) panie biura,kierowniczki i koordynatorki sa mile i dobre jak czegos potrzebuja czyli jak trzeba zostac dluzej albo sie z czyms pospieszyc w innej sytuacji nie mile, krzycza, popedzaja falszywe a mlode najgorsze zero szacunku dla starszych tylko chamskie odzywki,koordynatorki jak same coś spiepszą albo przeocza to zawsze winę zwala na Ciebie
2
laska 2016-02-19 16:43:16
Warunki socjalne koszmar kilka wiecznie brudnych i smierdzacych ubikacji, zamki od drzwi od ubikacji popsute, nieraz brak papieru i mydla,pozapychane umywalki ciągle powtarzajacy się smród w stołówce i szatni jakby z niedroznej kanalizy , czajniki do wody na stołówce cieknace i zzarte kamienniem , brak wystarczajacej ilosci krzesel na stolowce jak przyjdziesz ostatnia mozesz czasami jesc na stojaco, brak wody w baniakach albo jak jest woda to brak plastikowych kubeczkow, nie polecam nikomu tego obozu pracy i ciesze sie ze juz mam inna prace
3
Meg 2016-08-01 14:41:55
Pracowałam tam raz w czasie wakacji przez 2 miesiące. Niestety nie mam dobrych doświadczeń. Praca w niedzielę za taką samą stawkę jak w tygodniu, mimo że koordynatorka obiecuje przez telefon dodatkowe 25%. Mówią, że za tą niedzielę dostaniesz wolne w tygodniu, ale za chwilę zmiana decyzji. Chciałam dzień wolnego, zgłaszałam tydzień przed to i tak miałam przyjść. Wypłata nie była na czas, zawsze w okolicach 16. Nie wszystkie koordynatorki są złe, jednak niektóre potrafią krzyczeć, żeby nie powiedzieć inaczej. Ci szeregowi pracownicy najlepsi, bo normalnie da się z nimi pogadać. Co do przerwy to stołówka zbyt mała na tyle osób, a do czajnika czasem nie dało się dopchać. Papierosek w wyznaczonym miejscu na dworze i tylko na przerwie, zapomnijcie że ktoś wam pozwoli w czasie pracy.
Na mieście mówią, że teraz same Ukrainki przyjęli za 3,50 na godzinę więc nie którzy mogą się nie doczekać na telefon.
2
wsdf 2016-08-04 22:44:05
@alx a wiaodmo ile ososb tutaj pracuje? wiem ze od dluzszego czasue nie pojawila sie zadna oferta pracy od nich a ciekawe czy beda szukali pakowacza/pracownika produkcji
1
rev 2016-11-26 11:57:23
Syto Inwałd,to jakieś nieporozumienie,płacą grosze ,pracują po 10.5. godziny nic nie można zaplanować bo nie wiadomo kiedy i czy wogóle ci zapłacą,ludziska nie mają nawet na dojazd busem do pracy,ale oni mają to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jednym słowem porażka
1
Zostaw swoją opinię o Syto Co-Packaging Polska Sp. z o.o. - Wolsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Syto Co-Packaging Polska Sp. z o.o.