brak logo

ROVITA S.A - http://www.rovita.com.pl/

Kraków

Opinie o ROVITA S.A - http://www.rovita.com.pl/

anonim 2009-03-11 10:37
Cześc dalej w Rovicie masakra kierownikowi wogule niezaleźy na poprawie pracy ,nie docenia dobrych pracowników tylko tych którzy [usunięte przez admina].Wypłaty nędzne zamiast isc w górę to idą w dól i to dużo.
anonim 2009-03-12 19:44
KIEROWNIK ROBI SWOJE DOBRY I UCZCIWY GOSC!!!!
BARDZO STARA SIE ABY WSZYSTKO POZBIERAC DO KUPY MIMO PANUJACEGO KRYZYSU.PLACA JAK W WIEKSZOSCI KRAKOWSKICH HURTOWNI.TAKI KRAJ?!
DUPA 2009-10-02 19:12
firma jakich malo placa 1400 zl odbijaja manko zadnej kontroli nad wydawanym towarem niedzialajace kamery jeden wielki burdel kaza placic za wszystko czlowiek robi robote za 6 osob a i tak malo wiecze niezadowolenie kontrole[usunięte przez admina]
yyy 2010-04-06 14:25
"niedoszły pracowniku" ciesz się, że tam nie pracujesz. Mogę Cię yyy pocieszyć też tym, że [usunięte przez admina] już tam nie pracuje :) Nie wiem skąd oni (Rovita) bierze takich błaznów ( wyżej s..ł niż d..ę miał).
anonim 2010-04-07 23:33
Też się zgadzam! I dodam, że obecny rds (z małych liter bo na duże trzeba sobie zasłużyć) to też d..a :/ Pracowników ma gdzieś. To co on powie to tak ma być (mimo, że nie zawsze ma rację) - a spróbuj się odezwać albo sprzeciwić!! Wtedy jesteś przegrany. Zadufany w sobie.
anonim 2010-10-21 09:42
pracowalem na magazynie w sumie tylko 5 miesiecy, tez nie polecam , wyzysk i tyle, na magazynie non stop robota a pieniadze bardzo slabe , rds-ok , kierownik magazynu-ok, fakturzystki i ich kierowniczka -beznadziejne ,
nie polecam tam pracy
1
anonim 2010-11-05 10:17
a ja pracowalem jako przedstawiciel handlowy i zgadzam sie z przedmówcami, dziewczyny z dzialu fakturowania są beznadziejne moze z jedną sie dogadywalem a reszta to masakra, fakt faktem tam nic nie mozna powiedziec bo kablują jak najętę,fałszywe są wszystkie , ogólnie nie mam z nimi dobrych wspomnień , nie polecam można tam zwariować
1
ph dd 2010-11-05 12:07
no cóz drogi przedstawicielu zamiast sie wziasc do pracy robic solidne zamowienia .a nie jezdzic po obiadkach w godzinach pracy, proponuje zapoznac sie z regulaminem firmy zeby wiedziec co sie czym je,a nie miec pretensji do wszystkich tylko nie do siebie i nie wypisywac bzdur na forach
1
ph dd 2010-11-05 20:03
zgadzam się z tą opinia , nie którym PH nie chce się przyłożyć i efekty są marne więc narzekają na firmę , na zarobki i na fakturzystki
praca to nie przedszkole, więc zastanówcie się co piszecie bo nie którzy zachowują się jak dzieci
ph 2010-12-08 20:47
ja pracuje w Rovicie Kraków mam efekty, zarabiam dobre pieniadze i nie biadole jak inni którym sie nie chcialo robic.... wezcie sie do roboty a nie uzalajcie sie nad soba!!
anonim 2011-01-09 20:44
Ó drogi przedstawicielu:)
anonim 2011-01-20 11:49
Witam,

Właśnie zatrudniłem sie w Rovicie w Krakowie i mogę polecić tego pracodawcę. Szef bardzo wporządku, przede wsyztskim sprawiedliwy. Ekipa też wporządku, dziewczyny w dziale sprzedazy też ok.

Pieniądze jak na początek przyzwoite:)

Pozdrawiam i zyczę powodzenia w szukaniu pracy!
anonim 2011-03-25 20:01
Co znaczy zarobki przyzwoite ?
Dla jednych to jest 1000zl
Dla drugich 4000zł
Dzięki za odp.
anonim 2011-03-28 22:49
i co teraz bedzie z wielka Rovita?? Prezes nie dawal rady i sprzedal. Nie ciezko sie bylo domyslec.
Poszukujący pracy 2011-05-09 11:24
Chciałbym zapytać o oddział Rovity w Lublinie.Z tego co przeczytałem jest dyrektor i przedstawiciele. A co np. ze stanowiskiem regionalny kierownik?? podobno prowadzą rekrutacje na takie stanowisko do Rovity. Będę wdzięczny za każde info.
zax 2011-05-13 20:34
Nie polecam. Kasa marna. Roboty dużo. Szacunku i docenienia prawie w ogóle.
pracuś 2012-02-26 11:56
Witam,

Bardzo proszę o aktualne informacje na temat Dystrybutora z branży Spożywczej - Firmy Rovita S.A.?? Kasa, narzędzia pracy, atmosfera, sytuacja na rynku vs. konkurencja. Co prawda chodzi mi o Oddział Lublin, bo tam poszukują na stanowisko PH, ale każda informacja mile widziana. Z góry dziękuję za pomoc :-)
kk 2012-08-08 17:21
w formie rozprawki czy wypracowania? :-)
oddział w Lublinie przeżywał przez kilka ostatnich miesięcy głęboki kryzys ale staje powoli na nogi; konkurencja na tamtejszym rynku jest duża więc aby pracować tam jako ph i osiągać wyniki (czytaj zarobki) trzeba być dobry w te klocki;
gregory 2014-03-13 20:31
W takim wypadku jakby ktoś wiedział, co się dzieje z Rovita to prosiłbym o informację. Z zewnątrz wyglądają nie najgorzej.
domingo 2014-12-29 21:43
A co sie ma dziac niby z ta firma? Jezeli sie z kims polaczyli to znaczy, ze de facto dzialajacaly czas na rynku.ciekawe tylko w jakiej formie. Moze ktos ostatnio probowal do nich aplikowac i moze powiedziec jak obecnie to wyglada? Interesuje mnie glownie kwestia umowy i zarobki - czy sa one adekwatne do pelnionych czynnosci.
ebarka 2015-02-27 21:47
Firma Rovita S.A. rozpoczęła działalność w roku 1991. Dziś cieszą się wysoką pozycją na rynku fast-moving consumer goods (FMCG), czyli produktów szybkozbywalnych. Gwarantuą błyskawiczny dowóz i dostosowujemy się do indywidualnych oczekiwań naszych partnerów. Zajmują się dystrybucją następujących grup towarowych: słodyczy, kawy i herbaty, napojów, produktów zbożowych, przetworów owocowo-warzywnych, przypraw, dań gotowych, konserw, nabiału i tłuszczu.
zami 2015-03-15 17:23
hej słyszeliście o tym , że Rovita ma się połaczyć ( albo już połączyła się) z Primo Home które to przedsiębiorstwo również pochodzi z Niedomic ? ciekawy jestem w jaki sposób taka fuzja wpłynie na to wszystko co dzieje się obecnie w firmie, bo zdarzało się , tak, że tego typu historie przynosiły naprawdę negatywne skutki
artur 2015-03-31 18:13
Nie słyszałam wcześniej o połączeniu rovity z primo home, ale teraz jak o tym powiedziałeś to zerknęlam w internet i obecnie jest cisza na ten temat, powiesz mi zami skąd masz takie informacjie no i czy one są w jakikolwiek sposób sprawdzone gdzieś i pewne czy na razie to tylko faza plotek i nei ma czym się przejmować
vici 2015-08-11 08:05
czy prawdą jest ,że informatycy w Rovicie zarabiają od 3.000 do 4.500 zł na rękę
radon 2016-05-13 15:55
Od dłuższego czasu nie pojawiają się oferty pracy @hure, no ale firma cały czas działa. Przynajmniej ich strona jest aktywna. Co do zatrudnienia to odbywa się ono zazwyczaj na zasadzie umowy o pracę...
Zostaw swoją opinię o ROVITA S.A - http://www.rovita.com.pl/ - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROVITA S.A - http://www.rovita.com.pl/