brak logo

claro fashion

Pabianice

Opinie o claro fashion

była pracownica.Na szczęście! :) 2011-06-06 12:02:19
Praca w Claro to jak praca w ( usunięte przez administratora ),po jednych pieniadzach!!(te firmy kiedyś ze sobą współpracowały) Ludzie do bani,bez serca. ( usunięte przez administratora )no chyba,że pracujesz w sklepie gdzie są po 2 dziewczyny,to wtedy Cię doceniają bo nie miał by kto jeździć na zastępstwa,delegacje itp. Wymagają od Ciebie wszystkiego,dobrze że jeszcze nie decydują o tym jaka perfumą masz pachnieć,hehehehe ;p ale tak tam jest!! A co masz w zamian??!!?? NIC!!!!!!!!!!!! Albo nerwice!! Wypłaty z ( usunięte przez administratora )!!!!Brak słów do zarządu!! A i co najwspanialsze?? Praca w soboty ( usunięte przez administratora )HAHAHAHAHAHAHAHA!!!! Ciesze się,że wyrwałam się stamtąd!!
była pracownica 2011-07-28 16:55:02
No ładnie opinia cenzurowana!! ciekaw czemu?? Czyżby firma CLARO FASHION,z Pabianic miała coś do ukrycia??? Ojj ma i to sporo. z góry ODRADZAM TAM PRACY!!!!!!
anonim 2011-08-02 23:05:56
Ja jestem zadowolona z pracy w ,,CLARO" i to bardzo!!! Nie ma miodu w dzisiejszych czasach,nie macie pojęcia o wykorzystywaniu pracownika!!! Polecam pracę w CLARO!!! A jeśli jest za ciężko to zawsze można zmienić pracę na taką ,gdzie nie będą niczego wymagać i dobrze za to płacić!!!!!!!!
anonim 2011-08-03 14:02:13
inspekcja pracy powinna się za nich wziąć
mimi 2011-09-01 11:17:50
Claro i cały jego zarząd to ludzie bez serca!! Życzę im wszystkim aby kiedyś ktoś potraktował ich,jak oni swoich pracowników!!Mam nadzieje,że istnieje sprawiedliwość na tym świecie i kiedyś obudzą się z ręką w nocniku!!!! Podpisuje się pod koleżanką,tak inspekcja pracy powinna się nimi zająć i to na gwałt!!!!!! ODRADZAM TAM PRACY!!!!
anonim 2011-09-01 11:40:54
Każda pozytywna opinia wychodzi z firmy - żenada,że muszą się do takich sztuczek posuwać!!!! Ale cały zarząd jest żenujący,jacy ludzie,taka firma,czyli wszystko do (usunięte przez moderatora)!! :P Dziewczyny nie polecam tam pracy,uciekajcie czym prędzej!!!!!!
d-aria 2012-03-09 09:49:19
Dziewczyny, czy od was też kierowca z zaopatrzeniem zabiera utarg raz w tygodniu i nie możecie zamknąć na chwilkę sklepu aby się rozliczyć, gdy jesteście same? Jak sobie z tym radzicie?
beny 2012-06-15 19:36:59
Hej. Uważajcie na tą firmę ! Kiedyś z nimi współpracowałem i na moje szczęście udało mi się zakończyć współpracę. Niestety od pół roku czekam na ostateczne rozliczenie (czyli na moje pieniążki z kaucji), a niestety nie jestem w tym sam. Unikajcie ich. Pracującym dziewczyną współczuje. P.S Zmienili siedzibę firmy i przenieśli się ok. 8 km dalej.
poszykiwany-poszukiwana 2012-06-22 11:41:25
Dla zainteresowanych.
Tak szukałem aż znalazłam.
Nowy adres: Ul. Bardowskiego 32 95-200 Pabianice

Oni chyba myśleli że przeniosą się i nikt ich nie znajdzie.
(usunięte przez moderatora)
mimi 2012-11-10 09:01:10
HOLA ucieka kolejny raz z ul.Bardowskiego 32 na ul.Witosa 11
wol-ska 2014-02-28 21:54:22
oni są jeszcze wypłacalni?
1
Pacjent 2015-02-21 19:17:10
Zastanawiam się dlaczego claro fashion nie posiada żadnej strony internetowej, na której można byłoby zdobyć jakieś informacje odnośnie miejsca gdzie się znajdują czy asortymentu jaki posiadają. W zasadzie osoba nieznająca firmy nie ma szans się o niej dowiedzieć. Chyba, że bazują tylko na swoich stałych klientach - to inna bajka.
glen 2016-05-15 15:16:01
Cześć wszystkim. Widać , że firma ma na siebie pomysł na przyszłe lata . Oby tylko poprawili w pewien sposób organizacje pracy i nie bedzie do czego się przyczepić. @weso chyba rzeczywiście ludzie się tu na tym nie znają
Zostaw swoją opinię o claro fashion - Pabianice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie claro fashion