logo Kuehne+Nagel

Kuehne+Nagel

Poznań

Opinie o Kuehne+Nagel

anonim 2009-06-23 11:10
Słowa kojarzące się z Kuehne+Nagel Sp. z.o.o. (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako 4/6 .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są wporządkui atmosfera tez jest dobra... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję? 1400pln
Najbardziej podobało mi się w Kuehne+Nagel Sp. z.o.o.:sama praca
Najbardziej nie podobało mi się w Kuehne+Nagel Sp. z.o.o.:
pracownik 2009-10-19 00:09
Nie wiem kto to napisal ale chyba nikt kto tam pracuje, ta firma to obóz pracy, pieniądze małe, od 1400 się zaczyna a na 1500 kończy, praca ciężka a mozliwość rozwoju zerowa !!
Andronicus 2012-11-29 11:51
Potwierdzam. Lepiej omijać tą firmę wielkim łukiem, ludzie fajni ale szefostwo tragiczne.
XXX 2013-07-10 16:37
czy ktoś może napisać jak wygląda wynagrodzenie jako operator wózka
pracownik byly 2014-07-09 10:19
Nie polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i harowka bez nadgodzin ponadto jak zgliszone zostalo to do kadr to Pani kadrowa (usunięte przez administratora)powiedziała, ze jak mi się nie podoba to mogę szukac innej pracy
kaloryfer 2015-01-06 03:29
na rękę 1600-2100 z premią do 2300, więc szaleństwo to to nie jest
lobbo 2016-05-14 22:47
No nie koniecznie @lux, bo możesz jeszcze zakręcić się w sprzedaży, aczkolwiek też nie jest łatwo, w tym przypadku akurat się dostać nie jest łatwo, ponieważ wymagania mają wysokie, trzeba przede wszystkim znać język niemiecki na wysokim poziomie zarówno w mowie jak i piśmie
Paulina 2017-05-29 16:00
@Andronicus dlaczego tak uważasz? Czy możesz napisać więcej o swoich doświadczeniach? Co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do firmy? Czekamy na Twoją opinię.
były pracownik 2017-07-03 11:05
To jest jakaś sekta a nie firma! Mobbing, nadgodziny nierejestrowane i niepłatne. Śmieszne wynagrodzenie, praca z domu po nocach i w weekendy bo szef czegoś potrzebuje. Ta pierd...na firma zniszczyła mi rodzinę!
Paulina 2017-09-01 14:32
@były pracownik dużo poważnych oskarżeń płynie z Twojej wypowiedzi. Tylko przypomnie, że Mobbing @byłypracownik oznacza spełnienie tych przesłanek: poniżenie, ośmieszenie, zaniżenie samooceny, wyeliminowanie albo odizolowanie pracownika od współpracowników. Czy na pewno te sytuacje występowały? Na forum powinniśmy pamiętać o jak najbardziej wiarygodnych i rzetelnych opiniach, tak żeby firma Kuehne+Nagel mogła być przedstawiona w świetle w jakim jest w rzeczywistości.
Zostaw swoją opinię o Kuehne+Nagel - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kuehne+Nagel