brak logo

"elPLC" Sp z o. o.

Tarnów

Opinie o "elPLC" Sp z o. o.

robert 2016-01-22 11:22
U nas każdy ma umowę drogi Spopoo - nie pracujemy bez umów.
A jak umowa się kończy bo jest na okres próbny to zazwyczaj wiąże się to ze zmianą wynagrodzenia.
robert 2016-01-22 11:24
Już jest nowa maszyna. Lecz miejsc brak na tą chwilę gdyż już mamy zrekrutowaną kolejną osobę na CNC.
Miły 2016-01-25 20:50
Panie Robercie inwestujecie w nowe maszyny czy staracie się kompletować park maszynowy z używanych??
robert 2016-01-26 08:24
w nowe i starsze (starsze o tyle lepsze że sztywniejsze).
Linein 2016-01-27 18:38
Panie Robercie czy przewidujecie w najbliższym czasie rekrutacje związane ze stanowiskiem konstruktor-mechanik ?
robert 2016-01-28 12:33
Tak, poszukujemy mamy 2 nowe etaty na to półrocze.
:) 2016-02-08 10:48
Witam
Jakie Państwo maja wymagania na konstruktorów?
1
robert 2016-02-08 13:05
doświadczenie, doświadczenie i jeszcze raz doświadczenie.
Proszę złożyć CV.
Stasiu 2016-02-14 12:12
Panie Robercie czy przyjmujecie osoby na programiste/operatora CNC aktualnie? Pozdrawiam
robert 2016-02-17 21:04
Nie, u nas pracownik pracujący na CNC sam pisze programy - przeszli szkolenia z Edge CAM
robert 2016-05-08 21:14
Staż z UP jest zawsze płatny.
robert 2016-06-17 14:26
pewnie nie dopłacają bo nie mogą, w ELPLC nie płaci się pod stołem jak w wielu innych Tarnowskich firmach.

A na staż przyjmują ale nie każdego.
1
kaziu 2016-06-27 13:42
witam

czy szuka Pan operatorów programistów cnc aktualnie ? jest jakies zapotrzebowanie?
tos 2016-06-28 11:13
tam pracują tylko ludzie z polecenia, cv można złożyć ale i tak wezmą z polecenia
druga kwestia czy potrzebują:)
robert 2016-06-28 18:21
Nie wszyscy są z polecenia. CV przeglądamy szczegółowo i jak coś nas zainteresuje to zapraszamy na rozmowę. W chwili obecnej zatrudnionych jest 82 osoby, 83 czeka w kolejce + 2 stażystów.
1
chętny do współpracy 2016-06-30 16:11
Witam, czy poszukują Państwo kontrahentow, którym zlecacie obróbke na CNC?? Gdzie można wysłać zapytanie??
robert 2016-07-01 06:14
Szukamy, proszę ofertę przesłać na biuro(AT)elplc.com

robert 2016-07-06 19:49
Szukamy, szukamy.
~bartek 2016-08-31 15:36
Mijasz się z prawdą, firma uczestniczy m.in w Targach Pracy czy współpracuje z Urzędem Pracy
zcz 2016-09-04 19:56
O rany @diler, to skoro można liczyć na zarobki przekraczające te 3 tysiące złtoych, to się nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. Przecież to się jeszcze wiąże z odpowiednimi premiami, zwłaszcza, że benefity również urozmaicają zatrudnienie.
4
mimi93 2017-01-20 20:41
Dzień dobry.

Zastanawiam się nad tym czy macie Państwo jakiś program stażowy dla studentów ostatnich lat? Na Państwa stronie niestety nie mogę znaleźć żadnej informacji na ten temat. Czy to oznacza, że aktualnie nie szukają Państwo stażystów, czy w każdej chwili można złożyć aplikację i czekać na odpowiedź?
robert 2017-01-22 17:32
Przyjmujemy stażystów - proszę o szczegóły pytać u nas w sekretariacie.
1
Hanna 2017-05-19 14:12
Sprawdź, kogo "elPLC" Sp z o. o. poszukuje do swojego zespołu. Na stronie internetowej firmy znajdziecie aktualne oferty pracy - http://www.elplc.pl/poszukujemy-nowych-pracownikow/ Jakie macie już doświadczenia z "elPLC" Sp z o. o. ?
anonim 2017-06-13 14:45
Witam,
Od dłuższego czasu przyglądam się firmie elPLC i zauważam, że firma cieszy się dużym uznaniem i ciągle się rozwija co w naszym regionie jest dużym plusem. Zastanawia mnie tylko na co może liczyć osoba z kilku letnim doświadczeniem w branży automatyki w tej firmie, podpowie ktoś na jakiego rzędu zarobki można liczyć i jaka jest możliwość rozwoju zawodowego.
Robert 2017-06-17 14:07
Zależne od umiejętności i doświadczenia. Proszę złożyć CV.

Pozdrawiam
Pracownik 2017-06-28 07:10
W firmie pracuje się dobrze, nie wiadomo jak będzie po zmianie właściciela. Sam aktualnie dojeżdżam do identycznej pracy w podobnej firmie do Krakowa, 30 min (autostradą) a zarabiam 2 razy więcej już po odliczeniu dojazdów.
Tam w ogóle jest i co chwile powstaje wiele takich firm i cały czas ktoś zatrudnia na wszystkie stanowiska, więc jak ktoś ma trochę chęci i zna się to pracę za dobre pieniądze znajdzie od ręki. Dla mniej ambitnych albo zielonych elplc będzie idealne.
Robert 2017-06-28 21:46
Właściciel nadal ten sam, to tak dla ścisłości tematu.

30 min do Krakowa - dobry czas - gratuluję fantazji :)
(już po pierwszych dwóch zdaniach można sobie wyrobić opinie o piszącym ten post).

"Tam w ogóle jest i co chwile powstaje wiele takich firm i cały czas ktoś zatrudnia na wszystkie stanowiska.." - to jest świetny tekst - powstają jak grzyby po deszczu firmy zatrudniające ponad 100 osób w jednej chwili, jest ich tam dużo i zatrudniają na wszystkie stanowiska. Widać, że kolega jechał jednak bardzo szybko żeby się nie spóźnić do pracy i pisał wiadomość na GoWork.

Drogi były pracowniku: właśnie dla tych mniej ambitnych i zielonych firma nie miejsca.

Życzę Ci powodzenia w nowej pracy bo każdy następny pracodawca jest lepszy i pamiętaj - to co dajesz, zawsze do Ciebie wróci.

PS.
Można by dużo pisać lecz każdy ma swój punkt widzenia i nie należy wdawać się w zbędne dyskusje.
Racja zawsze jest po obu stronach i niech tak pozostanie. Nikt nie jest niczyim niewolnikiem i dlatego każdą umowę można rozwiązać zgodne z jej zapisami. Wyznajemy zasadę Fair Play dla obu stron - my to respektujemy, niestety z drugiej strony jest to różnie. Ale cieszmy się tym, że gospodarka idzie do przodu i nie będziemy narzekać przez długi czas na brak pracy.
2
Zainteresowany 2017-06-29 14:32
Panie Robercie, a coś o tych zarobkach się Pan wypowie?
Pracownik 2017-06-29 15:10
Nie wypowiadam się o firmie elplc źle, nie rozmiem więc po co takie insynuacje w moją stronę i tłumaczenie faktów po swojemu.

Czyżby coś się tam ostatnio pogorszyło, może tym razem wypowie się bezstronny pracownik, a nie właściciel (były, obecny), który z oczywistych powodów widać jak reaguje...
Robert 2017-06-29 19:50
Wypowiedziałem się gdyż obrażasz byłych swoich kolegów a tym samym mnie.

" Dla mniej ambitnych albo zielonych elplc będzie idealne. "

Jak widać firma jest ceniona na rynku (ma miano firmy wykonującej aplikacje zaliczane do bardzo trudnych a wręcz niemożliwych) więc to co piszesz jest absurdem i nieprawdą.

Na tym zakończę bo nie chcę być sprowadzonym do poziomu Twoich wypowiedzi i pokonanym doświadczeniem.

Życzę Ci wielu sukcesów a czas zweryfikuje wszystko.
Nawet negatywne wpisy potrafią same się obronić bez zbędnego komentarza.

PS.
ELPLC przeżyje po Twoim odejściu a dodatkowo będzie jeszcze mocniejsze.





1
Robert 2017-06-29 20:11
Oczywiście że tak, lecz na indywidualnej rozmowie o pracę z każdym potencjalnym pracownikiem (jest to umowa między zainteresowanymi).

Jedna strona podaje swoją "cenę" a druga strona weryfikuje doświadczenie i ocenia czy go na tyle stać.
Jak warunki obu stron są spełnione to zainteresowani podpisują umowę w której określa się wszystkie warunki pracy i płacy.

PS.
Ja nie oceniam ile kto ma a ile ktoś pisze że ma, jest to jest przecież indywidualna sprawa każdego za ile zgodził się pracować. Umowa jest między dwoma stronami czyż nie? a ja raczej nie jestem stroną w temacie podanym powyżej.

Ja mogę też napisać, że mam dwa razy więcej po odliczeniu dojazdów i kto to potwierdzi? kto sprawdzi?
Więc nie ma co gdybać, jak pisałem każda umowa jest tylko umową i nikt nie jest niewolnikiem nikogo, spełnia się określne warunki rozwiązania i dokonuje się zmian.

2
Pracownik 2017-06-29 20:22
Panie Robercie, bardzo szanuje Pan swoje dobre imię, również przez głoszenie poszanowania swoich pracowników. Póki co nie doszedł Pan do etapu szanowania wartości pracy zatrudnionych specjalistów, dlatego temat jest dla Pana drażliwy - wystarczy rzucić okiem nawet na tym portalu.
To, że przyjmuje Pan pracowników po najniższych kosztach nie jest niczym złym, zwłaszcza, że najczęściej są to ludzie bezrobotni z naszego regionu, dla których jest to wielkim dobrem. To, że przyucza Pan ludzi do zawodu w swojej firmie też jest raczej powodem do dumy a nie wstydu, więc proszę nie atakować osób opisujących to w pozytywny sposób dla innych zainteresowanych, bezrobotnych lub chcących zmienić pracę.
Szczerze życzę Panu i firmie elplc jak najlepiej, ale jestem człowiekiem sprawiedliwym i swoje dobre doświadczenia jak polepszyć życie zawodowe chętnie przekazuję również innym, podobnym do mnie pracownikom, chcącym zarabiać adekwatnie do wartości swojej pracy. Czy to Panu przeszkadza?
1
Robert 2017-06-29 21:42
Nie wiem po czym Pan wnioskuje, że coś mi przeszkadza.
Ja cieszę się każdym sukcesem nawet drobnym ELPLC jak każdy nasz pracownik, dla którego dobro firmy jest bardzo ważne. Każdy sukces firmy jest sukcesem naszych kolegów i koleżanek bo to oni są wartością ELPLC i ja na to zwracam uwagę. Firma urosła i zatrudnia na ten moment 115 osób więc niestety nie mam tyle czasu co wcześniej ale staram się nadal i "biegam" żeby przynajmniej zamienić kilka słów z współpracownikami w każdym dniu pracy.

Ja się nie kryję i nie jestem anonimowy nawet tu bo nie boję się konfrontacji - nie mam sobie nic do zarzucenia. Jeżeli uważa Pan inaczej to zapraszam do siedziby spółki (to tylko kilka gram odwagi) chętnie się dowiem co zrobiłem nie tak lub robię. Bo jak każdy wie moje drzwi są cały czas otwarte i dużo osób z tego korzysta. Przyjmuję krytykę tylko konstruktywną.

Nie zgodzę się z tym zapisem "Póki co nie doszedł Pan do etapu szanowania wartości pracy zatrudnionych specjalistów, dlatego temat jest dla Pana drażliwy - wystarczy rzucić okiem nawet na tym portalu. To, że przyjmuje Pan pracowników po najniższych kosztach ".

Szacunek do współpracowników mam bardzo duży, szanuję ich ciężką pracę i staram się ją doceniać każdego dnia. Nikogo nie oszukaliśmy, nikogo nie zmusiliśmy do pracy na warunkach jakich nie zaakceptował i nie jesteśmy pracodawcą, który zatrudnia po najniższych kosztach. Proszę więc oszczędzić sobie tego typu komentarzy jeżeli nie dysponuje Pan danymi potwierdzonymi.

Jeżeli ktoś stwierdza, że jego umiejętności przewyższają "stawkę" i przychodzi dzień aby temat przedyskutować to zawsze rozmawiamy. Jak tylko ktoś chce rozmawiać a nie używać formy szantażu. Niestety nie zawsze jesteśmy w stanie przyjąć warunki drugiej strony (nie tylko mają tu odniesienie warunki finansowe, ale mierzone umiejętności, czas na osiągnięcie warunków zaproponowanych itd.) wtedy są inne rozwiązania które wspólnie ustalamy na zasadach Fair Play z naszej strony i zawsze ich dotrzymujemy. Jak to jest z drugiej strony to nie mnie oceniać, lecz bywa różnie.

Do tego stwierdzenie "najczęściej są to ludzie bezrobotni z naszego regionu" to kolejny brak informacji, pracuje u nas sporo osób gdzie dojazd przekracza 30 km i tych "bezrobotnych" zatrudnionych jak Pan pisze to nie wiem czy jest 10%. W tym momencie jest kilka osób z którymi mamy podpisane umowy a są na 3 miesięcznych wypowiedzeniach w swoich "starych firmach".

Jak tak bardzo Pana interesują zarobki innych/ ile firma płaci globalnie to te dane nie są tajne i można je wyczytać z raportów finansowych.

Ciekawe mnie stwierdzenie"ale jestem człowiekiem sprawiedliwym" - czy to forma usprawiedliwienia? pytam gdyż były w ciągu ostatniego półrocza trzy ciekawe przypadki rozstania się z ELPLC bez chęci rozmowy i szacunku ze strony pracownika.

Życzę najszczerzej jak tylko mogę aby zarobki każdego roku sięgały u Pana zenitu.
Może kiedyś i u nas osiągniemy taki poziom. Lecz na razie skupiam się na systemie premiowania projektów, gdzie pierwszy pilotażowy już został uruchomiony. Do tego kilka innych pomysłów do zrealizowania. Rok zmian i rok sukcesów.

"Możesz mieć wszystko w życiu, ale ważne jest to, aby być dobrym człowiekiem".
1
Pracownik 2017-06-29 23:07
Panie Robercie, mam Pan sporo chęci i pomysłów jak usprawnić swoją firmę i polepszyć warunki pracownikom, ale to Pana problemy i nadrabianie zaległości. Ten serwis internetowy jest przede wszystkim dla pracowników szukających nowego zatrudnienia i to oni mają tu prawa przewyższąjace Pana definicje prawdy i racji. Mają prawo - bez "owijania w bawełnę" dowiedzieć się, że za identyczną pracę w firmach z identycznej branży w innym miejscu, zatrudniających mniej lub więcej osób (ilość nie koniecznie znaczy jakość - to już Pan chyba najlepiej wie z własnego doświadczenia) - mogą zarobić nawet kilkakrotnie więcej.
3
Robert 2017-06-30 07:09
A czy ja to choć raz zakwestionowałem Pana słowa o wynagrodzeniu?

Przykro mi, że nie dostrzegliśmy Pana talentu jest to porażka Pana byłego przełożonego oraz moja osobista. Ale nie ma tego co by na dobre nie wyszło. Ważne że każdy "wygrał" a my na pewno nie musimy nadrabiać "zaległości" - według mnie wdrażamy nowe standardy.

Portal nie jest portalem dla pracowników szukających pracy lecz opinii. A szkalowanie pracodawcy, który spełnia wszystkie swoje obowiązki po prostu nie jest sprawiedliwe.


PS.

W Warszawie będzie Pan zarabiał jeszcze więcej a poza granicami kraju to pewnie szkoda mówić (może miejsce warunkuje stawki, któż to wie).
To czego ktoś chce nie jest moją ani Pana sprawą.
2
Pracownik 2017-06-30 11:10
Panie Robercie,
nie wiem gdzie spotkał się Pan ze szkalowaniem, bo tutaj go nie zauważyłem. Jeżeli jest Pan przewrażliwiony na punkcie jakiegoś tematu - może lepiej po prostu szczerze się o nim wypowiedzieć , zamiast się oburzać i wtłaczać innym własne zasady pojmowania świata.

Nie odpuści Pan, musi mieć ostanie słowo nawet na temat tego portalu, a przecież chyba nie Pan ustala zasady jego funkcjonowania, adresatów, użytkowników. No chyba, że się co do tego poważnie mylę?
Robert 2017-06-30 12:34
Będę zawsze bronił dobrego imienia ELPLC, dobrego imienia pracowników i swojego własnego.
Na tyle wydaje mi się Panie M., że już mnie Pan poznał.
Nie pozwolę obrażać nikogo z kim pracuję lub będę pracował używając zwrotów "Dla mniej ambitnych albo zielonych elplc będzie idealne.".

Szanujmy się wzajemnie.

2
szukający_ 2017-07-09 23:28
Czy ktoś z obecnych lub byłych pracowników - mógłby powiedzieć jak pracuję się w ELPLC, jakie są wymagania ?
Słyszałem .. że biorą do pracy ludzi z małym doświadczeniem, oraz - że przejęła to jakaś korporacja z centrum Polski. Czy to jest prawda ?
Jaka jest atmosfera - spokojna praca na wszystko jest pora, czy gonitwa i wyśrubowane norny do zrealizowania ?
Na jakie zarobki można liczyć, czy są jakieś dodatki - jakiś socjal ?
3
Były_pracownik 2017-07-25 19:35
Szukający_
Mogę opisać Ci jak to było kiedyś, i co jest obecnie zasłyszane od obecnych pracujących.

Ogólnie pracy ogrom .. bardzo dużo, od bardzo skomplikowany projektów po te małe.
Normy pracy, bardzo wysoko wyśrubowane, i bardzo często robi się wiele czynności naraz - więc wyrobienie się w terminie ze swoim tematem bywa problematyczne.
Do tego, naciskanie aby było szybciej , i aby praca została zrobiona perfekcyjnie - więc jak wygląda atmosfera sam się możesz domyśleć - z tego co mówią obecnie pracownicy nie jest kolorowo, i raczej nic z tego nie zmieni... (coraz większa nerwówka).

Tak firma zmieniła właściciela.
Tak jak piszesz większościowym udziałowcem jest jakiś fundusz z Warszawy, z opowieści od obecnych .. że firma idzie w korporacje, lecz bez warunków korporacyjnych:
- brak funduszu socjalnego (zdrowotnego , czy kart na basen, do kina czy siłownie, dofinansowań do czego kol-wiek). Nic.
- brak odpraw (nawet jak spędzisz tam pół życia.. to nie dostaniesz odprawy)
- brak premii (dawniej były, premie roczne - więc jak się możesz domyślić motywowało to do pracy) - teraz pozostały obietnice. Pracujmy więcej, szybciej a ..... po pewnym czasie masz dość obietnic, pustych sloganów i odchodzisz... i tak się robi.
- brak integracji (kiedyś były imprezy .. teraz jak jest ponad 100 osób, to za drogo pewnie)
- wprowadzono wszędzie kamery

Jeśli przejęła to jakaś korporacja fundusz... to wiadomo, liczyć się będzie tylko wynik i słupki, w końcu kolejne osoby które zainwestowały swój kapitał, będą chciały jak najszybciej zarobić i odzyskać swoje pieniążki. A ty pracowniku jak u wielkiego brata pracuj ..

Nie napisałeś na jakie stanowisko.
Na dział obróbki i skrawania materiałów ? Na dział montażu, Dział kadr? Dział zamówień ? Jako monter elektryk ? Do biura ? Czy, może do działu inżynierskiego na etat konstruktora lub projektanta, programisty?
Wiesz jest to bardzo duża firma, podobno obecnie już ponad 100 osób już zatrudniająca, i szukająca ciągle nowych ludzi....

Pytam o stanowisko, gdyż zarobki, są bardzo bardzo zróżnicowane... zresztą jak dołączysz do zespołu to się dowiesz, od pracowników, ile zarabiają. Ale by nie było negatywnie tylko... Ciekawe rzeczy można zobaczyć, i można się nauczyć też sporo. I tak jak pisał poprzednik by później znaleźć firmę lepiej płacącą, z lepszymi warunkami płacowymi i socjalnymi - taka kolej rzeczy. A na rozmowę o pracę, zawsze warto się wybrać...
3
Robert 2017-07-26 21:53
To może ja teraz kilka kwestii doprecyzuję:

1. Tak, pracy jest dużo i będzie coraz więcej - budujemy stabilną pozycję na rynku krajowym i zagranicznym. Oferujemy stabilizację i godne warunki pracy.

2. Atmosfera - tu nie zgodzę się z opinią, ale to moje słowa. Każdy ma prawo wyrazić swoje. Gdyby było tak jak pisze "Były_pracownik" to nikt by do nas nie aplikował a jest odwrotnie. Zmartwię Cię jesteśmy w branży jednym z większych pracodawców w Polsce z bardzo dobrą opinią. Ciężko jest takim jak Ty ją zmienić.

3. Firma nie zmieniła właściciela a pozyskała nowego wspólnika w postaci funduszu kapitałowego - dla zainteresowanych to jest Fundusz branżowy a nie tylko finansowy THC (Tar Heel Capital) z Warszawy - jeden z najszybciej rozwijających się na rynku, możecie poczytać. Ogólnie daje to dużą stabilizację i pozwala szybciej iść w przód. Oczywiście nie wszystkim to na rękę. Niestety "zazdrość" ma tu swoje oblicze.

4. Firma nie idzie w korporację - totalna bzdura, widać kolega nie wie co to korporacja.

5. Brak funduszu socjalnego:
- zdrowotnego - tu oferowaliśmy dwu krotnie pakiet prywatnego leczenia lecz większość pracowników powiedziała, że im to niepotrzebne bo mają lekarzy na zawołanie, firma płaci ubezpieczenie grupowe w 100% i tak każdy ma to w nosie, nikt tego nie pamięta,
- karty na basen, kino, siłownia, dofinansowań do czegokolwiek - brak i raczej marne szanse w tym roku,
- brak premii - premia roczna była premią uznaniową i została zawieszona w 2016 roku (niestety nie motywowała a nawet jednego roku usłyszałem zdanie od pracownika "kiedy będzie premia bo mi się należy"). Idąc więc dalej aby nie być gołosłownym w miesiącu czerwcu 2017 został wdrożony program pilotażowy premii za projekty w rozbiciu na działy. Zmiana sposobu gdyż wcześniejszy rodzaj premii był nie mierzalny i raczej nikt nie zadawał sobie pytania "co zrobiłem więcej aby dostać premię", więc co to jest premia - to coś co się należy bo tak i już, czy jest ona za większe zaangażowanie ?
- brak integracji - na ten moment brak opcji dla całej załogi, być może będzie to zmienione, plany są omawiane lecz w tym roku może być to niemożliwe, bardzo dużą inwestycją dla firmy była zmiana siedziby i zakupu maszyny CNC, doposażenie stanowisk pracy itd.
- wprowadzono wszędzie kamery, - no to jest problem, gdyż w sytuacjach niejasnych pracodawca nie może sprawdzić gdzie leży prawda, pracodawcę można oszukiwać ale on nie może nic powiedzieć. Ma płacić pensję, premię, dodatki i się nie odezwać jak ktoś go w balon robi. Druga sprawa, jest to wymagane aby dostać zniżkę na ubezpieczenie majątku firmy, trzecia to sytuacje związane z BHP,

Boisz się dużych firm takich jak ELPLC to pracuj w małej gdzie jest brak rozwoju i czekaj czy będziesz czuł się stabilnie jak założysz rodzinę. Zawsze możesz wyjechać za zachód tam płacą jeszcze więcej. Aha, ciekawe czy płacą te Twoje premie i dają wszystkie dodatki.

Na koniec:
Jeżeli nie masz doświadczenia "szukający_"to ciężko aby się do nas teraz dostać, rekrutacja takich osób została na ten rok wyczerpana w tym miesiącu (lipiec 2017). Wznowienie w następnym roku około okolic maj - czerwiec.

PS.

Zatrudniamy na ten moment 120 osób i na tym nie poprzestaniemy.
A może Ty załóż firmę "Były_pracownik" to chętnie popatrzę jakim będziesz pracodawcą. Łatwo jest oceniać.


Zanim osądzisz mnie i moje życie, włóż moje buty, przejdź ścieżki życia, które ja przeszedłem.
Wytrwaj tyle ile ja wytrwałem, upadnij tam gdzie ja upadłem i podnieś się tak samo jak ja się podniosłem. Kiedy już naprawdę poznasz moją historię, będziesz miał prawo, żeby oceniać mnie i moje życie, tylko myślę, że to mogłoby Cię przerosnąć.





3
Były_pracownik 2017-08-04 10:14
Panie Robercie, odniosę się w punktach także.

1. To bardzo dobrze, że będziecie mieć coraz więcej pracy tylko się cieszyć. Tylko należy pamiętać, by na wykonanie tej pracy był przewidziany czas, odpowiednio dużo płatnego czasu. A mając dwa razy więcej pracy, będzie dwa razy więcej wpadek, problemów, dwa razy więcej nerwów i więcej chaosu.
Oby tylko to wyszło wam wszystkim na zdrowie... i aby ludzie wytrzymali.

2. Są to Pana słowa i Pana zdanie. Nikt nikogo do zmiany zdania nie zmusza. Być może wpis ten otworzy Panu oczy, że może być coś jest nie tak ... skoro o tym pisze tu coraz więcej osób.

3,4. Nie będę się odnosił - przecież nie znam zawartych umów. Mówimy o odczuciach pracowników, obecnych i byłych.

5.
- zdrowotnego. No tak warunki finansowe były zaporowe w stosunku do zarobków i nie wielu było stać na to.
- brak premii. Skoro zdanie jednej osoby, jednego pracownika było ważniejsze niż załogi - to nie brzmi to ciekawie, a może należy odebrać to za wymówke, a może wychodziło zbyt drogo, i się nie opłacało.
- inne dodatki. Tak dają firmy. Aż dziwne, nie mają z tym problemu żadnego, także premie co miesięczne mają. Zadaje sobie człowiek pytanie skąd takie różnice pomiędzy bliźniaczymi firmami ?

To zadam pytanie
Czy praca świadczona po godzinach pracy, praca w domu, poświęcanie swojego prywatnego czasu (bezpłatnie), by wyrobić się ze swoimi tematami ... to według Pana to się liczy do premii czy powinno być opłacane jako nadgodziny ?
Cytat: Zasady premiowania w firmie powinny być precyzyjnie określone w stosownym regulaminie.
Każdy z nas chodzi do pracy po to by pracować .. po to by zarabiać.
A według kodeksu każdy pracownik powinien być równo traktowany.
A skoro tak ... to każdemu pracownikowi należy się zapłata za nadgodziny. Każdemu bez wyjątku. Tak jak monterowi, czy konstruktorowi, księgowej , sekretarce (wie Pan do czego dążę?).

Panie Robercie.

Nie osądzam Pana, i nie osądzam pańskiego życia, nie potrzebuję tego ... proszę tego tak nie odbierać. Historii nie poznam, i nie będzie kiedy jej poznać. Raczej się nigdy nie spotkamy, no być może że na jakimś uruchomieniu, jako dwie firmy konkurencyjne.

Ludzie odchodzą, bo mają dość obietnic. W innej firmie dostają lepsze warunki.




6
Robert 2017-08-07 23:02
Panie M.

1. Proszę się nie martwić moją firmą i moimi współpracownikami, niech się Pan zajmie swoim życiem.
Coś nie wyszło ? - przykro mi lecz nie pomogę.

2. Ja widzę tylko Pana komentarze, próbuje Pan cały czas zbudować zły wizerunek ELPLC lecz jak widać skutek jest odwrotny. Na ten moment jest nas więcej o kolejne 2 osoby.

3, 4. Jak nie zna Pan umów to po co komentarz?

5.
- zdrowotnego - i znów brak wiedzy z Pana strony, nie będę komentował,
- premia - była jak pisałem niemierzalna, obecny system jest bardziej sprawiedliwy, lecz jak widać Pana wiedza jest na ten temat mierna,
- inne - bez komentarza, autor chciał coś napisać i się zgubił, bliźniacze firmy - podoba mi się to określenie :) proszę wybaczyć ale konkurencja jest daleko za nami. Ciężko jest określić firmę kilkunastoosobową, że jest jak nasz bliźniak :)
Porozmawiajmy za kilka lat gdzie będzie ELPLC i firma przez Pana nazywana "bliźniak".

Mam rozumieć, że nie wyrabiał się Pan z tematami w zakładanym czasie?. Może to brak wiedzy lub doświadczenia - lecz to mógłby określić tylko Pana przełożony, niestety ja nie. Był u nas kiedyś taki programista co programował układ transportu i koledzy od roku znajdują w programie jego błędy - mam nadzieję że już ostatnie. Przyszedł jako specjalista a doświadczenia niestety nie miał za grosz.
Mam nadzieję, że to nie Pan.
Odpowiadając: wątpię aby ktoś z przełożonych wydał Panu dyspozycję wykonania pracy w domu. Nie praktykujemy takiego rodzaju pracy. Nadgodziny wykonujemy w siedzibie spółki lub na delegacji i są one skrupulatnie odznaczane w liście obecności. I rozczaruję Pana, ja tym się nie zajmuję, nawet nie decyduję o nadgodzinach.


Przykro mi, że podjął Pan kiepską decyzję w swoim życiu i zmienił Pan pracę. Niestety powrót do ELPLC jest niemożliwy. ELPLC przetrwa i będzie jeszcze mocniejsze nawet bez Pana. Proszę się o nas tak nie martwić. Chyba, że to zazdrość (może nawet to zrozumiem), że innym wyszło.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

PS.
Nie spotkamy się, bo nie jest Pan dla nas konkurencją. To my wyznaczamy trendy w tej branży.
1
Hanna 2017-08-09 06:44
Czy firma oferuje swoim pracownikom dodatkowe możliwości rozwoju, takie jak szkolenia czy udział w konferencjach? To dla wielu młodych ludzi bardzo poszukiwany u porządany wymiar pracy zawodowej.
Robert 2017-08-09 08:44

Corocznie nasi pracownicy delegowani są na szklenia specjalistyczne poza zakład pracy. Jeżeli jest taka potrzeba to i poza granice naszego kraju. Kilka osób miało możliwość szkolić się w USA.
Pracownik ma też możliwość wyszukania szkolenia jakie go interesuje i przedstawienia go do akceptacji.

Dodatkowo jest organizowane bardzo dużo szkoleń technicznych w siedzibie spółki przez firmy dostarczające urządzenia.

Oczywiście żeby nie było tak pięknie to - wszystko zależy od czasu (możliwość oddelegowania pracownika) oraz stanowiska na jakie osoba została zatrudniona. Dodatkowo od stażu pracownika i podejścia do pracy. Jest też podpisywana umowa o podnoszeniu kwalifikacji (lojalnościowa), od teraz przed szkoleniem.

Mam nadzieję, że udzieliłem odpowiedzi na zadane pytanie.

2
Michal 2017-08-13 12:02
Witam
Czy poszukuje programistow cnc?
Pytający 2017-08-14 10:23
@Robert
Witam Panie Robercie,

Czy obecnie prowadzicie rekrutacje na stanowisko Programista PLC ?

P.S. Na waszej stronie internetowej dział kariera w elPLC jest chyba rzadko aktualizowany :)
Robert 2017-08-16 10:38
Dzień dobry,

Tak poszukujemy programistów PLC - doświadczenie min 2 letnie.
Tak poszukujemy programistów CNC z obsługą obrabiarki - doświadczenie min 2 letnie.
Mati 2017-08-17 00:38
Jestem bylym pracownikiem ( programista plc ) i właśnie ktoś polecił mi lekturę tego forum.
Nie zamierzam jednak wdawać się w utarczki słowne i wycieczki personalne, bo uważam,
że nie dotego forum sluży. Skoro już tu jestem , to chciałbym podzielić się moją opinią z ludźmi,
którzy są zainteresowani pracą w elPlc.

Bezcenne doswiadczenie
Sprzęt z reguły najnowszy
Sluzbowy laptop PG i telefon
Problemow z wyplatami nie było
Elastyczny czas pracy
Zarobki tarnowskie
Pracy zawsze pod dostatkiem
Funkcjonowały umowy lojalnościowe i o zakazie konkurencji
Szkolenia

Ogólnie nie żałuję, był to dobrze zainwestowany czas (2 lata)



2
Gigi 2017-08-19 19:20
Mati, co Cię skłoniło do zmiany pracy?
Hanna 2017-08-20 16:14
@Mati wiele aspektów zatrudnienia. które wymieniasz są naprawdę pozytywne. Czy widziałeś możliwość awansu w firmie? Perspektywa awansu dla wielu, to czynnik który decyduje o długoterminowym zatrudnieniu w danej firmie.
Zostaw swoją opinię o "elPLC" Sp z o. o. - Tarnów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "elPLC" Sp z o. o.