brak logo

FHU Podolski Ryszard

Toruń

Opinie o FHU Podolski Ryszard

elektryk 2015-03-17 16:11:02
oszust nie płaci na czas najpierw chce z tobą podpisać umowe o prace a później pracujesz miesiącami bez umowy za grosze
1
nieważne 2015-05-24 21:59:18
Ja pracuje na wymianie liczników długi czas i jakoś nie narzekam zawsze mam kase a jak wam się robić nie chce to wasz problem,(usunięte przez administratora)
Pracownik 2015-05-29 12:23:07
To co pisze tu większość to typowe oszczerstwa i kłamstwa. Ja wiem kto to pisze bo pracuję w tej firmie. I ci co piszą też pracują. Biorą po 4 albo 5 tysięcy a narzekają bo już tacy są. Boją się nowych młodszych pracowników, którzy przychodzą i pokazują, że mają lepsze pomysły i chęć do pracy. A jak ktoś twierdzi, że zarabiał na akordzie 2 tysiące na miesiąc to nic dziwnego że już nie pracuje, bo tyle się tu za dwa tygodnie dostaje bez wysiłku.
prawda 2015-06-29 07:39:05
@ilonka prosze bardzo ale pewnie jako stażysta zrobisz uprawnienia i jestaś elektrykiem i wraz ze swoim facetem zarobicie na jedną normalną pensję , ja dorabiam u kolegi na budowie to u niego za pomocnika elektryka płacą (usunięte przez administratrora) na godzine ja dostaje od punktu jak nie wiesz co to jest punkt to spytaj sie swojego faceta to ci powie.więcej nie pisze na tym forum bo szkoda mi na to czasu niech pisza inni zainteresowani
1
prawda 2015-06-29 07:42:09
jesli ci chodzi o jakieś komunikaty to nie był komunikat tylko opinia na temat pracy mojej i moich kolegów
1
Pracownik 2015-09-10 18:13:29
Należałoby się tak walnąć w łeb zanim się napisze takie oszczerstwa. Jak ktoś jest leniem i chce żeby mu dać pieniądze za darmo to na pewno firma nie jest dla niego. Już byli tacy którzy uważali że dostaną kokosy od pierwszego miesiąca, wiedzieli o tym że łatwo nie jest ale i tak kłapią dziobem. Ja nie narzekam. Firma ma swoje minusy jak zresztą każda ale nigdy nie zostałem oszukany albo poniżony. Trzeba znać swoje miejsce i robić swoje. Firma daje możliwości, trzeba je umieć wykorzystać.
11111 2015-12-26 18:00:26
Mam nadzieję że ludzie czytający to po raz pierwszy nie wezmą tych rzeczy na poważnie, większość z tych "opinii" to jakieś syfy wyrzucone przez jakiegoś życiowego frustrata któremu nigdy nic nie będzie pasowało. Najlepiej dostać posadkę na pełnym etacie za 4000 do ręki z wolnymi weekendami i klepać w klawiaturę jaka ta firma jest zła bo trzeba dużo pracować żeby zarobić.

Puknijcie się w łeb, jak macie jaja to odejdźcie z firmy bo wygląda to tak jakby część tych co piszą te rzeczy wciąż tam pracowała.
klocek 2016-01-25 22:21:08
#adam ja zarabiam powyżej sredniej krajowej ale tam u niego napewno bym nie zarobił, bo ta branża to energetyka a nie podwykonawca energetyki bez zaplecza bez wykwalifikowanych ludzi.Spytaj sie pana p czy udziela upustu na prąd poza przypadkami pląbowania nielegalnych przez jego wykwalifikowanych pracowników
1
garbus 2016-02-01 16:13:44
Żeby zarobić u rycha trzeba być oszustem i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co najmniej takim jak ten co ostatnio wyleciał.On na 100 zleceń potrafił zrealizować 130 i zawsze wyszedł na swoje.Dodając do tego łapówki za nielegale i pseudowyłączenia a także ukradzione zabezpieczenia to faktycznie można zarobić 5-7 tys.netto miesięcznie.Z tego jasno wynika że to tylko kwestia kwalifikacji
loki 2016-02-01 18:39:23
Tak było bo wedle uznania pana r jednemu darował a drugiemu zabrał,bo jednemu się należało a tobie nie,
Tak Samo jest z odczytami jeden zarobi po5 tys a drugi 2 tysie i myślisz że ci coś doda to się myślisz da ci syfy po kimś i się ciesz że cokolwiek dostales
kaban 2016-03-09 11:46:37
Jade do hiszpani na truskawki tam jestem w stanie więcej ich zerwać niż odczytów i windykacji zrobić i praca na legalu a nie na czarno jak u fhu
zainteresowany 2016-04-21 10:23:19
Adam odpowiedz jak sie wyprodukowałeś ile sie w tej firmie podwykonawcy zarabia bo jedni pisza że 7 5 2 tyś i na jakich zasadach i na jakich umowach i czy sa firmowe samochody do pracy czy swoim a jak swoim to ile wynosi kilometrówka
desaante 2016-07-14 20:50:00
FHU Podolski Ryszard
- Śmieszne stawki
- Auto i paliwo we własnym zakresie (Brak rozliczania chociazby za kilometry, badz wramach urzyczenia auta)
-Umowa o prace, to odciaga ci na ZUS
-Umowa o zlecenie to zabiera ci 18 PRocent
- odczyty rozdawane według zasady KOGO BARDZIEJ LUBIĘ
-Kary naliczane nie wiadomo skad i za co
-sprzęt również we własnym zakresie, ewentualnie może ci kupić a potem odciąga z wypłaty


FHU Podolski Ryszard - to nie energetyka to PRYWACIARZ!!!!!!
SPARZYŁEM SIĘ I PODZIĘKOWAŁEM Od takich ZDALA
1
dumny 2016-07-14 23:21:13
No skoro zapewniona jest umowa o pracę, to nie jest tak źle, bo o takie stabilne zatrudnienie jest teraz dość trudno. W końcu wypłata i tak jest terminowa, to pewnie i warunki pracy też całkiem dobre są.
adelante 2016-11-08 20:11:59
szkoda słów...cwaniactwo...krętactwo i żerowanie na bezrobociu ogólnie panującym w Polsce
Zostaw swoją opinię o FHU Podolski Ryszard - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FHU Podolski Ryszard