brak logo

Hyva Polska

Kraków

Opinie o Hyva Polska

anonim 2009-01-07 16:07:05
MIKOŁAJA JUZ NIE MA A RESZTĘ POTWIERDZAM W 100%
anonim 2009-01-09 15:51:10
Słowa kojarzące się z tą firmą to: mobbing!
anonim 2009-01-09 15:52:28
anonim - 2009-01-09 15:51:10

Słowa kojarzące się z tą firmą to: mobbing!


tak. jeżeli chodzi o [usunięte przez admina]
obserwator 2009-01-24 15:25:26
Wit
.... takich przykładów idiotyzmu jest sporo!!! banda kolesi :)-
Czy to nie jest dziwne że przez tyle lat w firmie był spokój ? a, po nastaniu "władzy" WC odeszła większość "starej" załogi w tym jego najlepsi kumple!! naprawdę dziwna firma zwalniają doświadczonych fachowców - jakość dawno przestała być domeną tej firmy teraz jest nią CHCIWOŚĆ i kłamstwo.

Pozdrawiam. Obserwator
obserwator1 2009-07-12 12:47:16
No cóz musze przyznać obesrwatorowi troche racji ale Ci wspaniali handlowcy to koledzy obecnego( usunięte przez administratora )Ci wspaniali handlowcy to byłą dopiero( usunięte przez administratora )i którzy nie dbali o dobro firmy tylko swój biznes brali łapówy za montaże u innych firm z tego co sie słyszy lub słyszało od firm zabudowujących, firmy niewiadomo skąd wykonywały montaże a potem firma musiała słono płacić za ich błedy ale Ci owi wspaniali handlowcy przecież robili same dobre rzeczy dla firmy i na koniec trójka wspaniałyc( usunięte przez administratora )a i tak robi do dnia dzisiejszego szkoda tylko że taka osoba jak obecny prezes nie nadaje się na zarządzanie taką Firmą jaką zarządza może z niego dobry handlowiec ale Prezes z niego żaden z tego co się słyszy to ma brak pomysłu na funkcjonowanie firmy w obecnych trudnych czasach.
Nie słucha innych osób które mają jakiś pomysł, a po drugie jest zadufany w sobie zakompelsiony, i za bardzo ambitny jeżeli chodzi tylko o jego osobę ( ale brakuje mu jaj jeżeli chodzi o podejmowanie trudnych decyzji) , nie zauważa innych, wszystko chce wiedzieć, wszystkim zarządzać(sam), a tak się nie da ja mu daję max 2 lata jak zniszczy tą firmę i dorobek byłego ( usunięte przez administratora )ale pomimo to życzemu wielu sukcesów może mu sie w innej firmie przydadzą jak zniszczy obecną swoimi durnymi posunięciami.
mgzn 2009-07-24 10:29:13
Zgadzam się w 1000 procentach z opinią o beznadziejnym i nie komunikatywnym Pan[usunięte przez admina]. i dodam kolejnego oryginała w firmie Pana [usunięte przez admina]którego szybciutko powinien wysłać na księżyc to jak pewnie już wiecie Pan zadufany w sobie [usunięte przez admina]
Paweł 2010-02-19 23:14:33
prośba o informację, jakie są realnie godziny pracy w tej firmie, trzeba siedzieć dużo po godzinach?
lol 2010-04-17 18:26:38
Auto - 2010-02-07 23:50:11

Rzućcie okiem do serwisu Automotopedia.pl. Tam też jest dyskusja na temat tej firmy. Podaję link:
http://www.automotopedia.pl/forum/viewtopic.php?f=35&t=105

Ten trabant co dał komentarz o magazynierach to ma rację, bo dotyczy to każdego działu włącznie z magazynem, w każdym dziale jest syf. W końcu rządzi tam WC prezes [usunięte przez admina] więc jak ma być czysto i ładnie?!:-) trabant Ameryki nie odkryłeś.
ziomm 2014-01-09 18:09:41
no teraz jest duzo lepiej same szfagry ziecie i rodzinka hihihihi

pozdrawiam
Staruszek 2014-02-26 21:11:53
Jak teraz wygląda sytuacja w firmie? Da sie jakoś znieść tą prace? Pozdro dla starej ekipy
1
ziomm2 2014-02-26 22:34:41
Na górze mają raj nieświadomośći co dzieje się na dolnym piekle (usunięte przez administratora)przez tzw.kierowników. Pozdrawiam .
Staruszek 2014-02-27 18:25:07
Na dole nigdy nie było kolorowo, wieczne krzyki i kłótnie. A pan (usunięte przez administratora)przechodził w tym samego siebie
1
ziomm2 2014-02-27 22:59:33
Dołączył do niego jego pilny uczeń nijaki Pan. PP. zakompleksiony mały człowiek oszczędnie dysponujący prawdą,honorem i kulturą osobistą, uważający się za nadczłowieka, niezdającego sobie sprawy jaką jest karykaturą w oczach innych ,nie polecam nikomu i nie życzę aby ktokolwiek miał do czynienia a szczególnie być podwładnym tej kreatury.Pozdrawiam.
2
stary 2014-03-18 18:34:21
Przeciętne miesięczne wynagrodzenie w sektorze przedsiębiorstw w lutym 2014 r. wyniosło 3856,56 zł - podał GUS w komunikacie. To wzrost o 4 proc. w stosunku do poprzedniego roku. niech sobie to przeczytają fizyczni z
Hyvy sztuk okolo 10 ich jest.Reszta biurowych tak pewno ma a może więcej a Ci fizyczni to 1600 może 1800 na rekę hihottttt.....robole pracują na resztę około 40 sztuk z pensjami ponad 5000. hihotttt
niepracujący 2014-03-29 23:04:31
W Hyvie kierownikiem niższych
szczebli vide magazyn, zostaje łatwo sterowalny, niezbyt lotny przymuł, którego
zadaniem jest pilnowanie i doglądanie interesów mądrzejszych od niego. W zadaniu
karbowego nie jest wymagana inteligencja, charyzma, wrażliwość etc, a charyzma
to wręcz zakazana, powoduje groźbę, że pracownicy jeszcze go polubią i będzie
mógł to rozgrywać w firmie na swoją korzyść. Kierownikiem grupy w firmie, z którą ostatnio współpracowałem i poznałem dość
nieźle był niezbyt lotny,
dość ograniczony, wręcz niemal ociężały umysłowo :-) i bez żadnych
zainteresowań, co można było wywnioskować z kilku minut "small talk'u" na różne
tematy. I jego zadaniem było nic więcej tylko trzymanie w ryzach grupy
, tj bycie tzw 'koordynatorem'. A był nim dlatego, bo
charakteryzował się wobec przełożonych wyjątkowym posłuszeństwem i wykonywaniem
(bądź próbą wykonania) najbardziej nawet debilnych poleceń.
pozdrawiam i nie polecam pracy w tej firmie chyba że na wyższym stanowisku ale to też nie zawsze vide,dział logistyki.
... 2014-03-31 22:11:26
Czyżby jakiś rozgoryczony fizyczny pracownik? Myślę że tak:) Trzeba było się uczyć hahaha. Ale w 95% popieram wpis. Pozdrawiam
niefizyczny 2014-04-02 23:35:44
96% popieram szczególnie w Logistyce.
niepracujący 2014-04-11 00:22:04
Rozgoryczony fizyczny?Fizyczni mają najlepiej....Olewają wszystko, mają mało do stracenia ,dla fizycznych praca zawsze się znajdzie a szczególnie za granicą.Pisałem o reszcie,zestresowanych umysłowych właśnie a przykład ? Sami sobie odpowiedzcie ja podałem jeden magazynowy.Pozdrawiam jestem od dawna za granicą.Tutaj przynajmniej nie ma mobbingu.A faceta opisywanego znałem jeszcze z Myśliwskiej i widzę w kontaktach z Hyva że został Wielkim Kierownikiem od siedmiu boleści ,jeszcze raz pozdrawiam.
tom tom 2015-01-12 20:00:21
Zależy do jakiego działu uważaj na nijakiego p. SZT. i kierownika magazynu coś facet ma z główką. reszta spoko.
tom tom 2015-01-16 21:59:05
Firma spoko ale PAN Kierownik marna niedowartościowana osobowość nieokreślona , niedowartosciowana i jeżeli chcesz się pobawić w Pana i niewolnika to idz ale lepiej szukaj innego magazynu, Pozdrawiam
Czesiek 2015-01-29 16:17:09
jak to tylko 2000tysie zarabiają goscie zajmujacy sie montażem takich urządzeń? moze premie uznaniową dostają co kwartal ! mają kierownika co pewnie dba o swój zespół coby był usatysfakcjonowany - bo zadowolony pracownik to wydajny pracownik. Prezes niech czasami pomysli o najnizszych szczeblach firmy $-jak to kiedys czynił Prezes Ja.....
1
Kisoń 2015-03-06 08:54:05
Rozpatrując wiele ofert o pracy chyba warto zastanowić się nad Hyva. Po pierwsze dlatego, że siedziba firmy znajduje się w Krakowie, więc na terenie dużego miasta, po drugie dlatego, że działają coraz prężniej na rynku oferując coraz więcej komponentów technicznych np. kompresory, elementy podnośnikowe... Zastanawiam się tylko, bo ten wątek wraca jak bumerang - na jakie zarobki można liczyć?
menda 2015-03-26 00:08:46
komponenty? chińskie badziewie i takie same chinskie kierowniki szczególnie na magazynie , kurdupelki takie złośliwe zakompleksione konuski .Obojniaki? Chłopo baby? Patryczki?
trelo 2015-05-09 22:47:14
O widzę że opinie z 2007 i 2008 roku wyksaowane a szkoda. Tam mieliscie opisane warunki pracy na magazynie i serwisie jeszcze jak siedziba była na ul. Myśliwskiej. Stare dzieje...joł ziomy pracowały. Arek, Stefan, Luzac, Drewnojad to były nasze czasy... :-D.Atmosfera była spoko. Ogolnie bylo dobrze jak na tamte czasy za prezesa Zybyszka, a później jak rządy przejał J.K była lipa....
RVI 2016-10-19 14:56:32
Tran, a ty w Emłeju pracowałeś ? Widać, że mało wiesz o tej firmie lub jesteś klakierem :)
sss 2016-10-19 21:33:54
a dlaczego? to nic złęgo ,że ktoś pyta o prace tam, być może i jest młody ale chce pracować a to forum pracownicze wiec ładnie odpowiedz na pytania,
Zostaw swoją opinię o Hyva Polska - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hyva Polska