brak logo

Unilever Polska SA

Bydgoszcz

Opinie o Unilever Polska SA

Pracownica 2017-07-25 21:08
Czy zastanowiliście się nad taką nagonką na firmę? Czy z całą pewnością nie można napisać coś pozytywnego o firmie? W każdej firmie są okresy lepsze lub gorsze ale to jeszcze nie jest koniec świata. Władze firmy też myślą i pewnie coś zrobią żeby było lepiej!
3
Filizof 2017-07-27 00:15
Witam. Czy ktoś może napisać coś o stanowisku aparatowy? Wymagań wielkich nie ma a szukają już tyle czasu, co się kryje pod hasłem obsługa komputera, czy chodzi o jakieś konkretne programy, jeśli tak to jakie. Co to znaczy "prowadzenie procesu produkcyjnego", dużo tam liczenia, matematyki itp? Nie jestem zbyt techniczny, ale to stanowisko raczej sporo różni się od tych operatorów maszyn więc chyba bym sobie z tym poradził?
XYZ 2017-07-27 09:51
Zazwyczaj jest tak, że zadowoleni raczej się nie odzywają na forach :-)
3
Hahaha 2017-07-30 09:48
Zapracowała sobie na to chociaż to akurat jest kultura osobista. Dlaczego gdy jej nie ma jest zupełnie inna atmosfera, asz chce sie robic nikt sie nie kluci i robota zrobiona. Najlepiej jak sie wyśmiewa ze na operatorów biorą teraz nawet po liceum a sama jest po jakimś kierunku ze zwierzętami. Troche pokory i mniej gwiazdorstwa. Bo oprucz troszke większej stawki godzinowej i stałej umowy jestes takim samym pracownikiem jak my wszyscy. Tylko to nas różni. No i to ze my przez 8 godzin pracujemy minus śniadanie, bo siedzenia i piłowania paznokci raczej do pracy sie nie zalicza. I skończ sie nabijać z ludzi ze ta to chyba naćpana albo pjana. Nie wiesz jak jest a sie wypowiadasz. Jednym słowem mozesz zrobic komuś wielka krzywdę. Ale co ty otymwiesz chodzący ideale
1
Alicja 2017-07-31 11:29
Innowacje dają firmie Unilever przewagę nad konkurencją.Niektóre marki wyrosły z małych rodzinnych biznesów. Tak firma rozwijała się żeby zostać światową i rozpoznawalną. Mało osób piszących wypowiada się o dokonaniach firma jedynie tylko potrafią narzekać. Szkoda!
2
Tak 2017-08-01 15:46
Jaka jest atmosfera na p4 brygada D? Ludzie mili czy różnie to bywa?
Tylko nie C 2017-08-01 16:55
Jak ja sie cieszę ze mnie juz nie ma na brygadzie c. M juz wczesniej była nielubiana przez swoje zachowanie i stosunek do ludzi ale teraz to widzę ze juz totalnie jej sie w głowie poprzestawiało. Ale tak jest jak komuś kto nic w życiu nie osiągnął wydaje sie ze ma władze nad ludzmi. Wywyższa sie i gwiazdorzy. Niedługo nie bedzie komu robic bo atmosfera jest kwaśna. A za te pieniądze robotę można znaleźć wszędzie szkoda ze bioro tego nie widzi.
1
Obiektywne spojrzenie 2017-08-01 20:49
Oj ludzie ludzie. Jacy wy jesteście dziecinnie. Wylewacie swoje żale w internecie. Oskarżanie oczerniacie. Nie mowię ze nie macie racji bo nie mnie to osadzać ale pod anonimowym nickiem każdy jest odważny zwłaszcza ze druga strona nie ma szansy stawić czoła waszym argumentom. Przeciez to nie jest obóz pracy. Jeżeli jest problem to trzeba o nim rozwawiac z przełożonymi i z sama zainteresowana. Czy wy jesteście tacy idealni? Nie popełniacie błędów? Nie mylicie sie nigdy? Jesteście dorośli a zachowujecie sie jak dzieci w piaskownicy. To ja wam rowniez zycze troche pokory mniej emocji a wiecej zrozumienia. Wy tez macie wpływ na tworzenie atmosfery. Anonimowe donosy są troche nie fair. Pozdrawiam brygadę c
1
michael scofield 2017-08-02 10:04
Tragiczna. Same świry albo osoby wywyższające się co to nie one. A najgorsza jest 12, idź to sam/sama się przekonasz. :)
Tak 2017-08-02 14:03
Właśnie od dzisiaj zaczynam pracę na 3 zmianie p4 D ale nie wiem gdzie mnie wrzuca
michael scofield 2017-08-02 15:48
Gdzie nie pójdziesz będzie ciężko, moja rada rób swoje i z nikim nie gadaj. Wiadomo że tak się nie da przez cały czas ale nim mniej mówisz tym lepiej. I uważaj na tych świrów....
1
Do obiektywnego spojrzenia 2017-08-02 16:26
jak mamy patrzeć obiektywnie. Masz racje my ta atmoswere tworzymy. Ale jak jest jedna osoba w postaci M która tą atmosfere psuje to cos jest nie tak. czy uważasz że wyśmiewanie się, szydzenie z ludzi jest wporządku? na szacunek zespołu należy sobie zapracować, a jak ktoś nie ma szacunku do ludzi to i ludzie go nie będą szanować. chodzenie z zadartym nosem, wywyższanie się udawanie że ma się nie wiadomo jaką władze gdzie sie jej nie ma jest ok? Dlaczego gdy nie ma M w pracy jest zupelnie inaczej. nikt się nie kloci, same potrafimy się dogadać, nikt nie robi zamieszania? to chyba o czyms świadczy. dlaczego na innych zmianach dziewczyny potrafią też składać kostki, a M mówi że nie moe tego robić bo w biorze jej tak powiedzieli bo zawyża norme? co za bzdura. dlaczego na innych zmianach pakowaczki mogą liczyć na pomoc i wsparcie ze strony operatorek a u nas nie? Dlaczego M robi zamieszanie, skloca z sobą ludzi i odwraca się na piecie i idzie sobie, a kwas pozostaje? dlaczego nie rozmawiamy o tym z przełożonymi? bo nie chcemy być zwolnione, chcemy pracować. a wiadomo jak jest. my jesteśmy tylko pakowaczkami zatrudnionymi przez randstad. dlaczego M się wogle nami nie interesuje tylko robi dobre wrazenie gdy są biorowi na hali, a jak jest nocka to przesiaduje w biorze? dlaczego na innych zmianach operatorki potrafia tak rozdzielić obowiązki że nikt do nikogo nie ma pretensji, że wszystko jest sprawnie zrobione a tutaj nie? to świadczy o czlowieku i podejściu do ludzi. jak M patrzy na nas jak na ludzi gorszej kategori, bo my nie mamy stałej umowy i nie dostajemy premi, nie mamy napisane na ubraniu OPERATOR to jesteśmy jakieś gorsze? dlaczego ona nigdy nie przyzna się do błędu tylko odpowiedzialnośc za swoje pomyłki zwala na innych? tak wygląda obiektywne spojrzenie. dlaczego nie ma szansy się obronić? bo M w swoim zachowaniu nie widzi nic złego, ona jest idealna, a to my jesteśmy ułomne. dlaczego każdy nawet dyrektor wchodząc na wydział potrafi powiedzieć dzień dobry, a ona nas lekcewarzy? wielka dama i ksieżniczka... czekamy aż pujdzie na urlop bo wtedy odpoczniemy psychicznie.nawet wózkowi i wytarzanie mają jej dosyć. to jest obiektywne spojrzenie na pracę na brygadzie c.
3
Tak 2017-08-02 16:37
A identyfikator gdzie mi dadzą?
michael scofield 2017-08-02 18:05
Na razie tymczasowy taki czerwony on się chyba nazywa dla gościa. z czasem dostaniesz swój w Ranstadzie. Jeśli masz słabą psychę to za długo tam nie porobisz. Na całą brygadę jest może z 10 "normalnych osób" także powodzenia.
2
Ojoj 2017-08-02 22:12
Akurat to ze myślenie nigdy nie było mocna strona Malwiny wiadomo nie od dzisiaj;)
1
. 2017-08-09 00:33
bez problemu ogarniesz. nie ma wielkiej filozofii.
waldus 2017-08-10 03:46
Gdzie te grupowe zwolnienia na P5?? Mialo isc hurtem kilka osob i co wielkie G :)
duzo gadaja malo robia
Wacek 2017-08-11 07:50
Która z koleżanek napisze do mnie .? , tylko SMS +48 795 607 721
1
Marzena 2017-08-12 15:44
Widziałem, że Unilever ma sporo ofert pracy! Czy może mi ktoś podpowiedzieć jaka praca należy do ambasadora? Przypuszczam, że coś z reklamą ale może ktoś to wie dokładniej.? W sumie firma znana, fajna można próbować!
Przyszłapracownica 2017-08-17 08:20
Fajna firma i jeśli udaje się wypracować fajną atmosferę to nie wyobrażam sobie żeby jedna osoba ją mogła popsuć!!!
1
Basia 2017-08-17 15:59
Pytanie do osób mających doświadczenie na liniach tubowych czy warto się starać o przeniesienie na pakowanie tubek?
Basia 2017-08-17 16:00
Pytanie do osób mających doświadczenie na liniach tubowych czy warto się starać o przeniesienie na pakowanie tubek?
Jacek 2017-08-17 17:26
Nie pytaj się baranów , aby się przekonać spróbuj popracować , a sama się przekonasz jaka to jest praca. ( Powodzenia )
Ewka 2017-08-18 12:31
Zwolnienia na P5? Jakie zwolnienia człowieku! Jest tyle roboty a ludzi brakuje! Zaczynają przyjmować przez Unilever ludzi z Randstadu żeby mieć swoich pracowników. Ludzi właśnie potrzeba nowych i to wielu bo czasami nawet nie ma wystarczającej liczby osób na maszyny na pakowanie.
Sprawiedliwy 2017-08-19 08:49
Wiele osób nigdy nie powinno ich dostać, wszystko na pokaz bo albo wymęczone przez gadanie albo sytuacja sprzyjała, na pewno nie przez ciężka pracę.
Uczeń 2017-08-20 14:22
Czy mógłby ktoś napisać kilka informacji o praktykach w dziale HR? Czy one są płatne czy nie? Jakie wymagania trzeba spełniać żeby mieć szansę? Czy po skończeniu praktyk jest szansa na dalszą prace w firmie?
Joanna 2017-08-22 14:55
@Uczeń widzę właśnie ofertę praktyk, o której piszesz. Przeczytaj ją jeszcze raz, znajdziesz tam większość istotnych dla Ciebie informacji. Według treści ogłoszenia są to praktyki płatne, dokładnie opisany jest również profil poszukiwanego kandydata. Tylko, że odbywają się one w Katowicach. Ktoś z Was pracował w tym dziale i mógłby coś doradzić @Uczeń?
Tak@ 2017-08-23 21:35
A z jakich linii sa nirmalni? Mniej wiecej?
Tak@ 2017-08-23 21:37
A z jakich linii sa normalni? Mniej wiecej?
1
michael scofield 2017-08-24 16:57
Przyjdź to sama ocenisz, jako pracownik pon-pt brygadę D uważam za najgorszą.
Tak 2017-08-24 19:25
Na kogo mam zwrocic uwage?
michael scofield 2017-08-24 19:31
Na nikogo. To nie jest portal randkowy czy agencja towarzyska tylko praca, skup się na robocie i tyle. Jeżeli jesteś inteligentna to sama zobaczysz kto jest w porządku a kto udaje. :)
Tolek 2017-08-25 21:27
Słyszałem, że Unilever Polska należy do dobrych pracodawców i właśnie aplikowałem tym bardziej, że potrzebują ludzi. Generalnie robi się na rynku pracy nieciekawie, brakuje ludzi. Może firmy podniosą wynagrodzenia żeby ściągać ludzi?
ania 2017-08-31 21:47
Mam iść na kostki ale słyszałam że tam jest okropnie.Czy na ten drugi dział też brakuje ludzi czy tylko na kostki?
111 2017-09-01 22:33
@Wiesiek, tyle wiesz ile wymyślisz. Twoja wypowiedź nt. stawek pt. "nowi mają więcej niż starzy" najlepiej dowodzi, co masz w głowie.
Pracownik ze stażem 2017-09-04 10:54
Pracuję tu już dość długo i nie narzekam. To zależy od tego czy chcemy dobrze pracować to tak się układamy i jest wszystko ok. Z nowymi i leniami jest trudno.
Wiesiek 2017-09-11 10:33
To powiedz jaką stawkę mają kilku/kilkunastoletni pracownicy, a jaką nowo zatrudnieni przez unilever? czasami jest to tylko złotówka różnicy między tym co pracuje już tam 10 lat, a tym który dostał pierwszą umowę. Przejdź się po różnych działach to zobaczyć jakie są opinie na ten temat.
2
Konrad 2017-09-12 11:43
Czy Unilever Polska ma jakieś potrzeby kadrowe? Mam zamiar aplikować i postanowiłem dowiedzieć się czegoś więcej na forum bezpośrednio od pracowników.
Małgorzata 2017-09-16 12:10
Witam,
właśnie pojawiło się ogłoszenie na stanowisko- operator wytwarzania na wydziale produkcji- czy mógłby ktoś powiedzieć na czym konkretnie polega ta praca, a przede wszystkim czy jest to ciężka praca fizyczna?
MaxiKing 2017-09-19 18:33
Nowi obecnie dostaja 19.00 pln. Jak sie to ma do tych starych pracownikow cozarabiaka po 17 to sami sobie odpowiedzcie. . .starzy pracownicy maja juz wyj...e na uczenie młodych
5
Joanna 2017-09-22 10:00
@MaxiKing rozumiem, że nowi pracownicy mogą obecnie liczyć na lepsze warunki zatrudnienia, niż osoby, które mają już jakiś staż w firmie. Już w poprzednich komentarzach była poruszana ta kwestia. Czy oprócz stawki, o której wspominasz występują jeszcze jakieś różnice? Są może rozmowy, by te różnice wyrównać?
Bolek 2017-09-22 13:55
@MaxiKing - to że nowi dostają 19 zł na start to jakaś kompletna bzdura - kto Ci takich głupot nagadał ... wylewasz frustracje i siejesz ferment ...
2
Wiesiek 2017-09-25 12:02
Na jakim dziale pracujesz?
MaxiKing 2017-09-25 21:17
Jak przychodzi ktos z zewnatrz to dostaje tyle +/- 50 gr. Nikt nie chce przyjsc na 4 brygady w system. Wiec nie gadaj tu o frustratach i sianiu fermentu. Ludzie maja juz w głębokiej du... czytania maili od zwierzchnikow o super ocenach za audyt typu dobra robota itd. A sami maja z tego wielkie G. Na okolo slysza jak w lidlach i biedronkach lub innych kauflandach leca podwyzki a tu starzy pracownicy odjawszy mamone za system maja z grubsza tyle ile kasjerka w Lidlu. Wiec przestan mi tu uskuteczniać jaki bełkot o fermencie.
7
MaxiKing 2017-09-25 21:26
Roznice są. I glownie tu chodzi o kase bo nie oszukujmy sie całe gadanie o jakiejs rodzinie unilever to sobie mozna w buty wlozyc. Pieniadze byly i da jedynym sposobem motywacji pracownikow. Jezeli przychodzi ktos totalnie zielony gdzie nie wie nic o tym jak segregowac smieci to jak to sie ma do umiejętności jakie posiadaja operatorzy, o liderach nie wspominajac. A na ich barki sa nakladane coraz to nowe obowiazki. Roznica w zarobkach miedzy gosciem z Randstadu a operatotem siega czasami 400 zl. I nie mowie tu o tym ze duzo zarabia randstad tylko w ogole to nie koresponduje z zakresem obowiazkow i odpowiedzialnoscia pomiędzy tymi stanowiskami.
7
Hahaha 2017-10-02 11:48
Ani to mądre ani ładne wiec brak elementarnej wiedzy praktycznej i swoje frustracje najlepiej wyładować na ludziach poprzez pogardę i brak szacunku. Ale spokojnie na każdego przyjdzie kiedyś czas. A ten czas sie zbliża bo niebawem dojdzie do rozmowy z dyrekcja a ona nie bedzie juz anonimowa. Bo sporo osób ma juz tego wszystkiego dość i sie zadeklarowało. Wiec sprawiedliwość w końcu nadejdzie. A miesiące upokorzeń zaowocują
Obserwator 2017-10-03 20:30
Może warto rozmawiać o złej atmosferze w firmie z wyższymi władzami? Takie napięcia nie sprzyjają wydajności w pracy
2
Joanna 2017-10-06 13:03
Przypominam, że wszystkich użytkowników wątku obowiązują zasady regulaminu. Zachęcam do zapoznania się z jego treścią: www.gowork.pl/regulamin Niedopuszczalne są m.in. wpisy zawierające treści wulgarne, ordynarne czy naruszające dobra osobiste.
Miś 2017-10-19 01:47
Najlepiej o tym porozmawiać z przewodniczącym związków zawodowych :) hi,hi.
Mira 2017-10-19 10:26
Trochę jestem zaskoczona tymi wpisami na forum firmy. Jak rozpytywałam o pracę to słyszałam dobre opinie o Unilever Polska. Czyżby coś złego się wydarzyło?
Zostaw swoją opinię o Unilever Polska SA - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unilever Polska SA