brak logo

Unilever Polska SA

Bydgoszcz

Opinie o Unilever Polska SA

Normalny 2017-05-25 19:23
Dlaczego nie warto pracować w Unileverze? Jest i odpowiedź ;)
BocianDzieciNosi 2017-05-26 20:53
Właśnie z tymi informacjami/pogłoskami/plotkami jest w dużej mierze problem trawiący korporacyjne "wykwity". My, robotnicy, musimy się opierać na takich informacjach z drugiej albo trzeciej ręki, jeżeli chcemy wiedzieć co się dzieje z naszą fabryką. Trudno o rzetelną weryfikację niektórych informacji. Nie ma żadnego przepływu wiedzy, nie ma nawet szczerego powiedzenia: "Słuchajcie, nasze kierownictwo zagranicą wymyśliło, że musimy brać udział w programie wdrażania nowego systemu zarządzania produkcją, zwanego WCM. Wiemy, że z TPM'em była to wyboista droga i rzeczywistość zweryfikowała go miejscami bezlitośnie. Tym razem będzie chyba jeszcze trudniej. Chodzi o to, że musimy wykazać się konkretnymi wskaźnikami, osiągnąć określone z góry cele, bo tego od nas żądają koledzy z zagranicy. Wiemy, że będzie to momentami wyglądało na cyrk, ale musimy to robić, żeby ich zadowolić. Dla naszego wspólnego dobra, powinniśmy współpracować i starać się zaspokoić ich żądania.". Względnie powiedzieć "Musimy to robić, bo grożą nam/wam zwolnieniami/obcięciem pensji/zamknięciem fabryki, ktoś tam z naszej zakładowej wierchuszki nie dostanie premii, itp. Nie ma nawet tego i jest udawanie, że całość tych działań ma nam ułatwić pracę na liniach... Naprawdę, udawany WCM'owy fanatyzm i nieszczere zaangażowanie widać jak na dłoni. Chyba, że te półuśmiechy podczas rozmów to tak tylko do nas, personalnie, z pogardą dla tych, którzy w Waszych oczach są "nieudacznikami" bo nie podaliśmy sobie po przyjacielsku dłoni i nie poszliśmy do łóżka z obecną rzeczywistością...? Fakt, to też czasem widać (o paternalistycznym podejściu do pracowników fizycznych, nie wspomnę, bo to widać na każdym kroku, jak odnosicie się do Nas - jak do misiów o bardzo małych rozumkach), ukrywanie tej arogancji w kontaktach z Nami niektórym przychodzi bardzo ciężko. Wystarczyłoby trochę odwagi i przyznania, że musimy tak-a-tak robić, żeby nie mieć przechlapane u "góry", a nie farmazony o naprawie i poprawie warunków produkcji dla osiągania lepszych wyników. Pobudka! Są bardziej palące problemy. Ale to, drodzy (jaśnie)Państwo zapewne wiecie, tylko ich rozwiązanie nie niesie ze sobą "prestiżu i glorii" realizowania projektów (ich rezultaty umierają potem śmiercią naturalną), które mogą się czasem przydać do CV tudzież przynieść konkretny, jednorazowy zastrzyk pieniędzy... ;P Tak, to też problem, nawet nie sam frustrujący brak wiedzy o zarobkach w Zakładzie (ja jestem za pełną transparentnością w tej kwestii - od góry do dołu - czy mamy coś do ukrycia?!), ale też wysługiwanie się nami w celu realizacji sobie przydzielonych zadań. Zawsze najłatwiej napisać maila i nakreślając problem "poprosić" o zaproponowanie rozwiązań... Dla Nas to dodatkowa praca, nie mamy z tego żadnej korzyści, rozliczani jesteśmy z cierpiącej na tym "produkcji". Postępująca redukcja obsad tego dodatkowo nie ułatwia. Rąk do pracy coraz mniej, a obowiązki się piętrzą.
Odnośnie braku wiedzy na temat dotyczący bezpośrednio sytuacji naszej Fabryki, już się wypowiadałem. Widać musi to być wiedza albo tak przerażająca, albo oświecająca, że cała Fabryka by od niej runęła albo pracownicy rozpierzchli się na wszystkie strony... Tyle ze strony zazdrosnego frustrata z produkcji. ;)
4
tajemnicza 2017-05-27 17:42
Jestem 100% pewna że tego nie zrobicie!! Widze jak się w większości podniecacie tą nową maszyną i na pewno się nie zwolnicie!!by Wam 1500zł dali to i ta k byście się nie zwolnili!!
1
nieważne1234 2017-05-29 11:39
jest ledwo 1600 a oni obiecują góry nawet nie ma tych 13 złotych brutto podwyżka była 50 groszy brutto a niektórzy 25 groszy brutto Ty się starasz a oni jeszcze się na Tobie wyżywają że nie patrzymy na kontrole jakości nie pilnujemy jak przychodzą nowe osoby nie dostajemy urlopu wtedy kiedy chcemy tylko jak im się podoba w jeden weekend nie ma pracy to dają przepustki a już od poniedziałku nawał roboty na wszystkie maszyny nie potrafią organizować pracy pod żadnym względem pracuje tam od dwóch lat i jest coraz gorzej !!!!
2
Maniek 2017-05-30 12:38
Jestem pracownikiem i nie mam czasu na gdybanie co by było. Czy wy ludzie macie czas na pracę? Najlepiej będzie jak każdy będzie robił to co do niego należy a rządzenie sprawami firmy zostawcie szefom!
2
Jestem pracownikiem i nie mam czasu na gdybanie co 2017-05-30 22:03
Jestem pracownikiem i nie mam czasu na gdybanie co by było. Czy wy ludzie macie czas na pracę? Najlepiej będzie jak każdy będzie robił to co do niego należy a rządzenie sprawami firmy zostawcie szefom!
1
BocianDzieciNosi 2017-05-30 22:46
Kolego, czy "szef" to jest jakiś zawód? Czy jest to funkcja niezastąpiona? Czy musi ją sprawować osoba nieobieralna i nieodwoływalna przez Załogę? Czy w ogóle musi to być JEDNA osoba..? Czy my, podlegający czyimś decyzjom (poniekąd nie z naszej winy), mamy podchodzić do tego ze służalczą biernością? Jak koledze jest dobrze z jego mentalnością niewolnika to ok. Nie wiem w takim razie po co jej promocja tutaj.... Chyba, że kolega jest z "drugiej" strony barykady. Wszak "cnota" pracowitości została "wymyślona" przez czerpiące z cudzego wysiłku klasy posiadaczy. Podobnie z promocją "cnoty" macierzyństwa przez obawiających się zbytniej niezależności kobiet mężczyzn...
2
Mini 2017-06-16 18:43
Jeśli praca w Unilever Polska jest dla kogoś zbyt męcząca i zbyt ciężka to może warto zamiast pisania poematów na forum po prostu odpocząć? Wszędzie firmy podnoszą normy, tną koszty ponieważ jest tak duża konkurencja, że nie ma innego wyjścia. Takie czasy.
1
BocianDzieciNosi 2017-06-18 23:00
Apologetom kapitalistów i ich ratlerków - stanowcze - NIE! Dość stosowania argumentacji pracodawców! To, że ktoś jest na tyle pazerny, że musi wciąż zarabiać coraz więcej (dużo ponad możliwości konsumpcji, nawet w skali kilku pokoleń) - nie znaczy, że WIĘKSZOŚĆ (pracujący na ich zyski), musi się temu ciągle podporządkowywać. I nie, nie uwierzę, że ktoś zarabia 200 razy więcej ode mnie, bo jest 200 razy bardziej wartościowy/inteligentny/pomysłowy. To bajeczki dla korwinowych dzieci. A'propos odpoczynku - tak, chyba już czas....
2
Ochotnik 2017-06-20 10:04
Widziałem w ostatniej ofercie pracę dla stażysty w dziale HR, czy jest jeszcze aktualna? Może ktoś mógłby podpowiedzieć coś w tym temacie? Jaka jest atmosfera ?
Ja 2017-06-30 20:23
Atmosfera jest super , warto startować na te stanowisko polecam......
Niktważny 2017-07-02 00:18
Witam,
Chciałbym poznać opinię na temat pracy właśnie w tej firmie. Stanowisko zapewne produkcyjne bądź takie które zaproponują w agencji RANDSTAD.

Będzie to moja pierwsza praca i jestem ciekaw czy warto...jakieś opinie? Jak jest, atmosfera, pensja no i to co trzeba robić, czy ciężko?

Wiem że nie przekonam się jeśli nie spróbuję lecz liczę na Was i na obiektywne, szczere opinie.


Jacek 2017-07-02 23:58
Jeżeli chcesz poznać opinię Unilevera i pracę na produkcji to podejmij sam tam pracę , tym bardziej że to jest twoja pierwsza praca młody człowieku , a nie przez osoby trzecie , chcesz zasięgnąć opinii . Pozdrawiam życzę powodzenia w pracy .
2
Randstad nowy 2017-07-09 16:47
Kto poda numer do kordynatora bo przez portiernię nie łączy
Mańka 2017-07-14 09:55
Unilever jest dobrą, stabilną firmą i jeśli komuś nie odpowiada tu praca może w każdej chwili ją zmienić. W sumie nie lubię jak pracownicy oceniają pracę zwierzchników nie patrząc na swoją pracę, a szkoda.
Miś 2017-07-14 19:33
Taką stabilną, że prawie ja sprzedali. Wszystkie białe fartuchy były już brązowe. ))
1
Miś 2017-07-14 19:34
Taką stabilną, że prawie ja sprzedali. Wszystkie białe fartuchy były już brązowe. ))
1
byla juz pracownica 2017-07-16 21:38
kilka obiektywnych slow. pracowalam na p5 w bydgoszczy. brygada c. lider spoko. praca nie byla ciezka atmosfera na lini powiedzmy. pieniadze zawsze na czas. najwiekszy problem to operatorka lini 9 pani M. jej to sie w tylku poprzewracalo. nie robi kapletnie nic. produkcje licza za nia paletowi. caly czas przesiaduje w biorze i piluje paznokcie no chyba ze pojawia sie fartuchy na hali wtedy wychodzi i udaje wielce zainteresowana. straszy ze to od niej zalezy kto dostanie podwyzke a kto nie. kogo zwolnia a kogo nie. szumnie chwalila sie ze miedzy innymi ona dolozyla sie do zwolnienia karoliny ze zmiany b. stosuje perfidny mobing. najgorsze jest to ze pan T. M. nie da sobie na nia powiedziec zlego slowa. nie trafiaja do niego zadne argumenty na nie ktore dotycza pani M. dziwne jest to ze z pakowaczki randstadowej po dwoch miesiacach pracy nagle awansowala na operatorke. nie ma ona bladego pojecia o swojej pracy jest manipulantka i intrygantka ktora wysmiewa niepowodzenia i porazki ludzi a przeciez kazdy moze sie pomylic lub miec gorszy dzien. ale moze pozew zlozony w sadzie o stosowanie przez nia mobingu zwroci uwage dyrekcji na to co sie dzieje na zmianie c.
2
Obserwator 2017-07-19 22:20
@Miś O jakiej sprzedaży piszesz? Ktoś o tym mówił? Czy to są tylko takie wasze gdybania? Nie wydaje mi się żeby miało do tego dojść. Firma jest ok,!
Prezyydent 2017-07-20 20:19
raczej obecna pracownica jesteś, IP mówi wszystko :)
Operator p4 2017-07-22 09:45
Akurat jestes w bledzie bo bociandzieciznosi to nie ta osoba. Inteligentny facet ktpry juz znalaz sobie inna lepsza prace. Kraft chcial kupic fabryke i dlatego fartuchy sie boja bo polowa by poleciala z nich. Za duzo ich jest. Fabryka schodzi na psy i to sa slowa wielu ludzi. Gdyby chamy nie robili podgorke. Wypowiedzeniami i godzili sie na nie swiadczenie pracy przy wypowiwdzeniu to polows bynjuz uciekla z tego miejsca. Unilever traktuje ludzi jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Wiesiek 2017-07-22 11:31
Nie fabrykę tylko cały koncern. kto normalny daje prawie 150 mld za fabrykę?
Gość 2017-07-24 10:30
Jak to jest na p4?
Pracownica 2017-07-25 21:08
Czy zastanowiliście się nad taką nagonką na firmę? Czy z całą pewnością nie można napisać coś pozytywnego o firmie? W każdej firmie są okresy lepsze lub gorsze ale to jeszcze nie jest koniec świata. Władze firmy też myślą i pewnie coś zrobią żeby było lepiej!
2
Filizof 2017-07-27 00:15
Witam. Czy ktoś może napisać coś o stanowisku aparatowy? Wymagań wielkich nie ma a szukają już tyle czasu, co się kryje pod hasłem obsługa komputera, czy chodzi o jakieś konkretne programy, jeśli tak to jakie. Co to znaczy "prowadzenie procesu produkcyjnego", dużo tam liczenia, matematyki itp? Nie jestem zbyt techniczny, ale to stanowisko raczej sporo różni się od tych operatorów maszyn więc chyba bym sobie z tym poradził?
XYZ 2017-07-27 09:51
Zazwyczaj jest tak, że zadowoleni raczej się nie odzywają na forach :-)
1
Hahaha 2017-07-30 09:48
Zapracowała sobie na to chociaż to akurat jest kultura osobista. Dlaczego gdy jej nie ma jest zupełnie inna atmosfera, asz chce sie robic nikt sie nie kluci i robota zrobiona. Najlepiej jak sie wyśmiewa ze na operatorów biorą teraz nawet po liceum a sama jest po jakimś kierunku ze zwierzętami. Troche pokory i mniej gwiazdorstwa. Bo oprucz troszke większej stawki godzinowej i stałej umowy jestes takim samym pracownikiem jak my wszyscy. Tylko to nas różni. No i to ze my przez 8 godzin pracujemy minus śniadanie, bo siedzenia i piłowania paznokci raczej do pracy sie nie zalicza. I skończ sie nabijać z ludzi ze ta to chyba naćpana albo pjana. Nie wiesz jak jest a sie wypowiadasz. Jednym słowem mozesz zrobic komuś wielka krzywdę. Ale co ty otymwiesz chodzący ideale
1
Alicja 2017-07-31 11:29
Innowacje dają firmie Unilever przewagę nad konkurencją.Niektóre marki wyrosły z małych rodzinnych biznesów. Tak firma rozwijała się żeby zostać światową i rozpoznawalną. Mało osób piszących wypowiada się o dokonaniach firma jedynie tylko potrafią narzekać. Szkoda!
1
Tak 2017-08-01 15:46
Jaka jest atmosfera na p4 brygada D? Ludzie mili czy różnie to bywa?
Tylko nie C 2017-08-01 16:55
Jak ja sie cieszę ze mnie juz nie ma na brygadzie c. M juz wczesniej była nielubiana przez swoje zachowanie i stosunek do ludzi ale teraz to widzę ze juz totalnie jej sie w głowie poprzestawiało. Ale tak jest jak komuś kto nic w życiu nie osiągnął wydaje sie ze ma władze nad ludzmi. Wywyższa sie i gwiazdorzy. Niedługo nie bedzie komu robic bo atmosfera jest kwaśna. A za te pieniądze robotę można znaleźć wszędzie szkoda ze bioro tego nie widzi.
Obiektywne spojrzenie 2017-08-01 20:49
Oj ludzie ludzie. Jacy wy jesteście dziecinnie. Wylewacie swoje żale w internecie. Oskarżanie oczerniacie. Nie mowię ze nie macie racji bo nie mnie to osadzać ale pod anonimowym nickiem każdy jest odważny zwłaszcza ze druga strona nie ma szansy stawić czoła waszym argumentom. Przeciez to nie jest obóz pracy. Jeżeli jest problem to trzeba o nim rozwawiac z przełożonymi i z sama zainteresowana. Czy wy jesteście tacy idealni? Nie popełniacie błędów? Nie mylicie sie nigdy? Jesteście dorośli a zachowujecie sie jak dzieci w piaskownicy. To ja wam rowniez zycze troche pokory mniej emocji a wiecej zrozumienia. Wy tez macie wpływ na tworzenie atmosfery. Anonimowe donosy są troche nie fair. Pozdrawiam brygadę c
1
michael scofield 2017-08-02 10:04
Tragiczna. Same świry albo osoby wywyższające się co to nie one. A najgorsza jest 12, idź to sam/sama się przekonasz. :)
Tak 2017-08-02 14:03
Właśnie od dzisiaj zaczynam pracę na 3 zmianie p4 D ale nie wiem gdzie mnie wrzuca
michael scofield 2017-08-02 15:48
Gdzie nie pójdziesz będzie ciężko, moja rada rób swoje i z nikim nie gadaj. Wiadomo że tak się nie da przez cały czas ale nim mniej mówisz tym lepiej. I uważaj na tych świrów....
1
Do obiektywnego spojrzenia 2017-08-02 16:26
jak mamy patrzeć obiektywnie. Masz racje my ta atmoswere tworzymy. Ale jak jest jedna osoba w postaci M która tą atmosfere psuje to cos jest nie tak. czy uważasz że wyśmiewanie się, szydzenie z ludzi jest wporządku? na szacunek zespołu należy sobie zapracować, a jak ktoś nie ma szacunku do ludzi to i ludzie go nie będą szanować. chodzenie z zadartym nosem, wywyższanie się udawanie że ma się nie wiadomo jaką władze gdzie sie jej nie ma jest ok? Dlaczego gdy nie ma M w pracy jest zupelnie inaczej. nikt się nie kloci, same potrafimy się dogadać, nikt nie robi zamieszania? to chyba o czyms świadczy. dlaczego na innych zmianach dziewczyny potrafią też składać kostki, a M mówi że nie moe tego robić bo w biorze jej tak powiedzieli bo zawyża norme? co za bzdura. dlaczego na innych zmianach pakowaczki mogą liczyć na pomoc i wsparcie ze strony operatorek a u nas nie? Dlaczego M robi zamieszanie, skloca z sobą ludzi i odwraca się na piecie i idzie sobie, a kwas pozostaje? dlaczego nie rozmawiamy o tym z przełożonymi? bo nie chcemy być zwolnione, chcemy pracować. a wiadomo jak jest. my jesteśmy tylko pakowaczkami zatrudnionymi przez randstad. dlaczego M się wogle nami nie interesuje tylko robi dobre wrazenie gdy są biorowi na hali, a jak jest nocka to przesiaduje w biorze? dlaczego na innych zmianach operatorki potrafia tak rozdzielić obowiązki że nikt do nikogo nie ma pretensji, że wszystko jest sprawnie zrobione a tutaj nie? to świadczy o czlowieku i podejściu do ludzi. jak M patrzy na nas jak na ludzi gorszej kategori, bo my nie mamy stałej umowy i nie dostajemy premi, nie mamy napisane na ubraniu OPERATOR to jesteśmy jakieś gorsze? dlaczego ona nigdy nie przyzna się do błędu tylko odpowiedzialnośc za swoje pomyłki zwala na innych? tak wygląda obiektywne spojrzenie. dlaczego nie ma szansy się obronić? bo M w swoim zachowaniu nie widzi nic złego, ona jest idealna, a to my jesteśmy ułomne. dlaczego każdy nawet dyrektor wchodząc na wydział potrafi powiedzieć dzień dobry, a ona nas lekcewarzy? wielka dama i ksieżniczka... czekamy aż pujdzie na urlop bo wtedy odpoczniemy psychicznie.nawet wózkowi i wytarzanie mają jej dosyć. to jest obiektywne spojrzenie na pracę na brygadzie c.
Tak 2017-08-02 16:37
A identyfikator gdzie mi dadzą?
michael scofield 2017-08-02 18:05
Na razie tymczasowy taki czerwony on się chyba nazywa dla gościa. z czasem dostaniesz swój w Ranstadzie. Jeśli masz słabą psychę to za długo tam nie porobisz. Na całą brygadę jest może z 10 "normalnych osób" także powodzenia.
1
Ojoj 2017-08-02 22:12
Akurat to ze myślenie nigdy nie było mocna strona Malwiny wiadomo nie od dzisiaj;)
. 2017-08-09 00:33
bez problemu ogarniesz. nie ma wielkiej filozofii.
waldus 2017-08-10 03:46
Gdzie te grupowe zwolnienia na P5?? Mialo isc hurtem kilka osob i co wielkie G :)
duzo gadaja malo robia
Wacek 2017-08-11 07:50
Która z koleżanek napisze do mnie .? , tylko SMS +48 795 607 721
1
Marzena 2017-08-12 15:44
Widziałem, że Unilever ma sporo ofert pracy! Czy może mi ktoś podpowiedzieć jaka praca należy do ambasadora? Przypuszczam, że coś z reklamą ale może ktoś to wie dokładniej.? W sumie firma znana, fajna można próbować!
Przyszłapracownica 2017-08-17 08:20
Fajna firma i jeśli udaje się wypracować fajną atmosferę to nie wyobrażam sobie żeby jedna osoba ją mogła popsuć!!!
Basia 2017-08-17 15:59
Pytanie do osób mających doświadczenie na liniach tubowych czy warto się starać o przeniesienie na pakowanie tubek?
Basia 2017-08-17 16:00
Pytanie do osób mających doświadczenie na liniach tubowych czy warto się starać o przeniesienie na pakowanie tubek?
Jacek 2017-08-17 17:26
Nie pytaj się baranów , aby się przekonać spróbuj popracować , a sama się przekonasz jaka to jest praca. ( Powodzenia )
Ewka 2017-08-18 12:31
Zwolnienia na P5? Jakie zwolnienia człowieku! Jest tyle roboty a ludzi brakuje! Zaczynają przyjmować przez Unilever ludzi z Randstadu żeby mieć swoich pracowników. Ludzi właśnie potrzeba nowych i to wielu bo czasami nawet nie ma wystarczającej liczby osób na maszyny na pakowanie.
Sprawiedliwy 2017-08-19 08:49
Wiele osób nigdy nie powinno ich dostać, wszystko na pokaz bo albo wymęczone przez gadanie albo sytuacja sprzyjała, na pewno nie przez ciężka pracę.
Uczeń 2017-08-20 14:22
Czy mógłby ktoś napisać kilka informacji o praktykach w dziale HR? Czy one są płatne czy nie? Jakie wymagania trzeba spełniać żeby mieć szansę? Czy po skończeniu praktyk jest szansa na dalszą prace w firmie?
Joanna 2017-08-22 14:55
@Uczeń widzę właśnie ofertę praktyk, o której piszesz. Przeczytaj ją jeszcze raz, znajdziesz tam większość istotnych dla Ciebie informacji. Według treści ogłoszenia są to praktyki płatne, dokładnie opisany jest również profil poszukiwanego kandydata. Tylko, że odbywają się one w Katowicach. Ktoś z Was pracował w tym dziale i mógłby coś doradzić @Uczeń?
Zostaw swoją opinię o Unilever Polska SA - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Unilever Polska SA