brak logo

Jabo-Marmi S.A.

Dębica

Opinie o Jabo-Marmi S.A.

emigrant 2011-11-21 21:44:14
normalka w polskiej firmie, normalka Kolego drogi, ( usunięte przez administratora ), powodzenia, nara
6
Klijent 2014-05-07 19:41:40
Hej widzieliście ochronę w Jabo Marmi? Szok jakiś Jusus czy coś.Gość jak z młyna.Strój ok bojówki itd.ale co oni w tym robią? Obciach jak dla tak poważnej firmy!!!
1
Klijent 2014-05-07 19:48:39
Robiliśmy tam zakup płytek.Pracować to bym tam nie chciał-jeżeli "OCHRONA" -wizytówka firmy ,chodzi tak upierdolona to co musi dziać się na hali?!
2
JUSTU$ 2015-02-04 15:12:52
firma justu$ po za ochrona posesji pracuje rowniez przy segregacji gruzu urządzeniem zwanym ŁOPATA. co do samego JABO-MARMI nie jest tak zle ale zarobki slabe jak w wiekszosci firm na podkarpaciu. jak ktos chce to przyjdzie i bedzie robil a jak ktos szuka kokosow na produkcji to nie tutaj ani w zadnej innej firmie
1
07 2015-02-27 15:05:23
jest wesolo 0,7l na okolo :)
czolg 2015-03-09 17:29:58
Porazka!!!!!!!!!
2
były pracownik 2015-05-10 12:29:37
Nie szanują ludzi którzy tam pracują oszukują na wypłatach okradaja pracowników z ich zarobionych pieniędzy jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] porazka
2
kamehame 2015-07-01 12:51:03
firma THE BEST na przestrzeni kilku miesiecy jest juz chyba 6 kadrowa wiec musi byc tam wspaniale
kamehame2 2015-07-01 12:52:31
tam to tylko elektrykiem byc ale uwaga mozesz 60 lat nie dozyc przez dwoch starszych panow
zukl 2015-08-12 08:35:09
chcesz to idz robic w brudzie i pyle za pare groszy albo w zimie gdy na zewnatrz jest -15 na hali jest -20. a tak wogole to nie trzeba tam miec zadnego doswiadczenia biora kazdego kto sie nawinie
4
anonim 2015-08-28 12:10:32
tak ci dwaj starsi panowie to pomylka do sprzatania za barzdo sie nie nadaja hahah
zimno 2015-09-27 20:33:03
w lecie jest chlodno fajnie w zimie jest tak zimno ze idzie nogi odmrozic w dodatku caly czas w wodzie tam sie chodzi bo pily maja takie chlodziwo i chodz w gumiakach caly dzien jak glupi przy minus 20
3
nick1 2015-11-06 20:17:10
zarobki na poziomie najnizszej krajowej 1750 brutto na chwile obecna w przyszlym roku 1850 brutto bo taka wchodzi ustawa, dziekuje
3
sr.m 2015-12-11 10:39:10
no cos tam za soboty dorobisz i jakies premie sa ale jesli ich nie ma to dostajesz najnizsza i nic nie masz do gadania w kazdym razie 2 tys netto w tej firmie na poczatek to nie realna stawka
1
MAK DONALD POLAND 2016-01-27 21:05:34
a nie lepiej isc do mak dunalda i big maki sprzedawac? przynajmniej cieplo i stawka lepsza
6
marcel 2016-02-17 17:09:46
pracowałem pare lat praca jest ciężka ale takiego klimatu nie ma nigdzie
klamka 2016-02-20 10:56:07
jest wesolo dzien w dzien %%%
ja 2016-05-12 22:26:06
Jak na razie firma nie zapłaciła mi kilkanaście tysięcy złotych za transport. Pomimo kilku próśb i wydłużenia terminu, na ta chwile faktury prawie 2 miesiące po terminie. Sprawę kieruję do sądu bo widzę, że po dobroci nic nie osiągnę.
6
kilof 2016-07-10 14:01:57
A jak praca wyglada u nich jako przedstawiciel handlowy? sprzedaż idzie na całą polskę?
TORBAcz 2016-11-25 13:49:09
idzie zima trzeba kupowac cieple obucie i Kalisanty bo w DZABO zapomnieli co to ogrzewanie
6
Zostaw swoją opinię o Jabo-Marmi S.A. - Dębica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jabo-Marmi S.A.