brak logo

Agrotop kaczmarek

Niedźwiedź

Opinie o Agrotop kaczmarek

życzliwy 2014-07-18 14:09:55
jest zmiana kierownika, płacone nadgodziny, wypłata co miesiąc tyle ile się należy, jest ok
życzliwy 2 2014-09-01 22:06:28
Nie polecam tej firmy nikomu. Strata czasu i zdrowia. Lepiej nigdzie nie pracować.
Totalna pomyłka. Wystarczy zapytać byłych pracowników. Ich ilość mówi sama za siebie. w szczególności odradzam prace w biurze. W innych działach też nie jest lepiej. Pozdrawiam
Ktos kto byl i widzial 2014-09-08 08:55:43
Powyzsze negatywne opinie to niestety szczera prawda. Szefostwo z przerostem ambicji, wydaje sie im, ze kazdy pracownik to smiec, ktorego mozna dowolnie wyzyskac. Zreszta mozna zadac pytanie, czy do klientow maja lepszy stosunek??? Pozostawiam odpowiedz tym, co sami dokonali tam zakupow. Zero kultury osobistej, poszanowania praw pracowniczych, BHP. Jedyne co sie liczy to donosicielstwo. Jesli masz ambicje zawodowe i umiejetnosci, uciekaj z tej firmy, nikt twojej pracy NIGDY nie doceni.
Sama Prawda 2014-09-16 19:57:58
Na samym początku witam.
Co z tego że wypłacają nadgodziny jak na każdym kroku patrzą jak zabrać a nie dać. Zero jakichkolwiek premii: świątecznych, uznaniowych(są jak jeste [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] azem), za wyniki w pracy(chore tempo a i tak ciągle mało i mało). Właściciele to typowe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wo, traktują pracowników jak śmieci, dzisiaj się z Tobą śmieją a jutro wyzwą od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i na próg. Tak samo jak nie maja szacunku dla pracowników tak samo maja gdzieś klientów. Jesteś duży i masz kasę jest ok. Jesteś mały kupisz jedną maszynę - zostaw kasę i spadaj.
Chcecie spokojnej pracy i poszanowania w pracy przez szefostwo i innych pracowników to dajcie sobie z nimi spokój. A nie wspomniałem - zero współpracy miedzy pracownikami, wyśmiewanie, drwiny starszych pracowników z nowo przyjętych itp, itd..........można by pisać i pisać!
Dobra rada 2014-09-18 13:50:47
Całkowicie odradzam pracę w tej firmie. Właściciel firmy to psychopata, który pastwi się nad pracownikami. Podejmując pracę w tej firmie trzeba liczyć się z notorycznymi obelgami, pracownik jest upokarzany i zastraszany na każdym kroku. Szefostwo obraża siebie nawzajem na oczach pracowników. Nie lepiej traktują samych pracowników, którzy postrzegani są jak śmieci którym trzeba płacić w ich opinii nie wiadomo za co. Dodatkowo ogromna rotacja pracowników utrudnia wszystkim i tak już trudną i stresującą pracę. Fatalna atmosfera pracy – brak współpracy działów, donosicielstwo na każdym kroku, złośliwe komentarze i brak szacunku do pracownika. Radzę dobrze się zastanowić przed podjęciem pracy w tej firmie. Firmę oceniam NEGATYWNIE i przestrzegam przed pracą w tym miejscu.
1
prawda1 2014-10-02 16:00:53
Witam.
Ja tez jestem świeżo wywalonym pracownikiem z dnia na dzień i muszę potwierdzić wszystkie słowa moich byłych współpracowników i trzeba by tu dodać że ze szczególna okrutnością w tej firmie się traktuje kobiety wyzywając je od najgorszych,pomiatanie,poniżanie i wyśmiewanie.Ja osobiście zostałem oszukany na 25 dni urlopu za który nie dostałem ani grosza.Ludzie okrążajcie szerokim kołem Niedźwiedź.
1
Tajemniczy 2014-10-03 00:29:40
Jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle. Złodzieje i bandyci !!!
rzyczliwy tysionc pieńcet 2014-10-09 15:48:08
Siema Dominik :) Ty też się w to bawisz?
????? 2014-10-15 11:21:33
DO"rzyczliwy tysionc pieńcet" NIE RATUJ I NIE CWANIAKÓW JUŻ ZA PÓŹNO!!

ktoś 2014-10-16 12:21:29
Nie ściemniaj..... Nie wszystko dokładnie było tak jak piszesz.
spoko 2014-10-19 23:59:29
Transport to tragedia w tej firmie
Sama Prawda 2014-10-24 18:45:24
Kolego jaka atmosfera to można wyczytać z postów wcześniej.
Co do zwolnień. To dostajesz po jakimś czasie albo na samym początku pytanie od Mr. Boss "własna działalność tak czy nie?" oczywiście wszystko tak zrobione żeby on miał haka na Ciebie, zawsze a ty na niego nigdy. O dziadowskich warunkach nie wspomnę.
ex-pracownik 2014-10-27 19:24:51
Może ogólnie. Nie ma rewelacji nie ma tragedii. Sama praca daje naprawdę duże możliwości, nie do końca jest tak jak mówi Dominik że trzeba od razu przechodzić na własną działalność (na ok. 30 pracowników może 4 osoby mają własną działalność). Nie zawsze da się zgadzać z tym co chce właściciel oraz to co on sam robi. Jednak prywatnie jest naprawdę w porządku facetem.Można pisać że robota od rana do nocy częste wyjazdy i spanie non stop po hotelach. To prawda. Tylko, że robi się to za coś, podstawowa pensja jest w miarę ok. naliczanie premii jest dosyć jasne i przejrzyste. Są działy, które mają płacone nadgodziny (serwis i chyba produkcja), niektóre mają do odbioru za godziny dni wolne (biuro, magazyn) inni gonią cały czas (handlowcy ale ile wyjeżdzą ile sprzedadzą tyle zarobią.Jak już powiedziałem nie ma rewelacji jest ciężko trzeba nieźle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale znowu gdzie w regionie Ostrzeszowa można znaleźć pracę, która pozwoli na samorozwój. Ogólnie polecam tą pracę osobom młodym nie mających żadnych zobowiązań rodzinnych (żona, dzieci, pies). Nawet jeżeli nie wytrzymacie tej pracy to usłyszałem kiedyś słowa, że nikt kto pracował w Agrotopie źle nie skończył (taka to ostra szkoła życia), mogę te słowa jak najbardziej potwierdzić na mojej osobie.
1
o nie! 2014-11-03 22:46:57
W pełni podzielam powyższe opinie. Żeby stać się autorytetem i zbudować silny zespół, należy szanować ludzi. Tam jednak słowo szacunek nie istniało, zarówno w stosunku do klienta, jak i do pracowników. Ponadprzeciętna rotacja w firmie mówi sama za siebie.
tomasz 2015-02-26 12:19:47
też mam pytanie co do tego nie szanowania? to o co konkretnie chodzi, pracodawcy wyżywają sie na pracownika, ignorują go czy co się tam konkretnie dzieje? mam nadzieję, że teraz dacie jakieś konkretne przykłady tego, bo naprawdę mozna po takim wpisie wiele się spodziewać. Czekam na Wasze opinie jeszcze.
papierowa baletnica 2015-03-07 14:48:03
G£ównie chodzI o odzywki p.Tomasza jako szefa do dziewczyn w biurze.Nie patrzy na nic ani na nikogo powie do Ciebie nawet debilko a h..j i qrwa to język tam ojczysty !!! Zresztą czego się spodziewać jak on do swojej żony przy pracownikach powie (usunięte przez administratora).Zresztą wszyscy dla szefa są debilami i nierobami i ciągle powtarza że na czyjeś miejsce stoi dziesięciu za rogiem....taaaa....w£aśnie widać jak walą drzwiami i oknami...i nie ważne czy pracujesz mc czy lat 15 zero poszanowania.Jedyny plus to wyp£aty na czas reszta czy to biuro czy magazyn czy serwis czy produkcja Pan Tomasz ma w g£ębokim poważaniu.Żadnych premii żadnych bonów na święta...nic kompletne zerooo...robić trzeba ale czy w Agrotopie ..??? Każdy robi i decyduje za siebie...pozdrooo...
Były pracownik 2015-04-03 14:51:15
Wszystkie negatywne opinie powyżej to prawda. Najlepszy dzień pracy tam to dzień w którym składa się wypowiedzenie. Pozdrawiam
piesa 2015-04-14 22:13:23
czytam te posty - i mam dylemat, zastanawiam sie nad zlożeniem oferty pracy w tej firmie . I w tych komentarzach nie dopatruję się żadnych sprostowań właściciela- rzecznika tej firmy . Mam wykształcenie, motywacje ale ... nic na siłe, aby ktos sie tak zachowywał na płaszczyżnie pracownik - firma .
Ile w tym prawdy ?? .
:-) 2015-04-15 08:56:04
Rzecznik tej firmy...heheh...dobre...Piesa ile w tym prawdy..??? Idź popracuj a się przekonasz .....
1
Tomasz Kaczmarek 2015-04-21 18:45:33
Jestem właścicielem firmy i szukam ludzi kreatywnych uczciwych z honorem którzy chcą budować cos wielkiego dla firmy i dla swojej dobrej przyszłości , tacy ludzie mogą liczyć na prace u nas w AGROTOP-Kaczmarek. Proszę sobie uzmysłowić że my robimy w Polsce maszyny które walczą o rynki z najlepszymi producentami z Europy , to jest mniej więcej tak jak gdyby w Polsce nagle powstała firma która produkuje samochody na poziomie bmw i my to robimy z tego miejsca dziękuje wszystkim 40 pracownikom którzy podzielają moją pasje i budują razem ze mną firmę na europejskim poziomie .Pozdrawiam też tych jak bardzo nielicznych którzy są bez grzechu i tak z uporem maniaka" rzucają kamienie" Troszkę jak się czyta te niektóre wpisy to zastanawiam się czy to są lata stalinowskie że zmusza się do pracy ? I ile trudu i zawiści innych uczuć trzeba w sobie mieć aby to robić współczuje że marnują swoją energie na złe rzeczy ale to jest polska tu musi być małe piekiełko pozdrawiam i zapraszam do współpracy uczciwych ludzi- budujcie ze mną niemożliwe rzeczy w Polsce Tomasz Kaczmarek
Tomasz Kaczmarek 2015-04-21 18:52:41
Witam ,
Mam takie przemyślenie że jestem czasami w restauracji "U Włocha" w Ostrowie i moim zdaniem jest tam wspaniała kuchnia ,ale jak się czyta opinie to można wysnuć wnioski że gorszego miejsca na jedzenie nie ma. Dlatego proponuje przekonać się samemu czy w AGROTOP jest dobra "kuchnia" bo to jest najlepszy sposób . Pozdrawiam Tomasz Kaczmarek
1
Tomasz Kaczmarek 2015-04-21 18:56:39
Witam,
zachęcam ludzi do podpisywania się imieniem i nazwiskiem bo zawsze BÓG HONOR i OJCZYZNA .
Donosy były zawsze podpisywane życzliwy.
Pozdrawiam,
Tomasz Kaczmarek
??? 2015-05-04 20:23:06
Widzę wątek się rozwija ;)PAMIĘTAJCIE jeżeli w jakiejś firmie/zakładzie jest dobrze to nie znajdziecie negatywnych opinii. A tu jak widać mały zakład i dużo negatywnych opinii.
Tomasz Kaczmarek 2015-05-05 08:46:14
WITAM,
Mamy jedna może 2 osoby które chcą mieszać w firmie nawet po zwolnieniu . Chciałbym niemniej pozdrowić te osoby .
Tomasz Kaczmarek
włascieciel
Były pracownik 2015-05-05 10:48:32
Panie Tomaszu w 90 % powyższe negatywnie komentarze są od osób ,które nadal pracują u Pana boku. Ci oportuniśći piszą by mieli o czym rozmawiać.
Pozdrawiam
1
Tomasz Kaczmarek 2015-05-05 15:01:38
Witam,

Panie inkognito ? A Pan teraz pracuje ? Miłej pracy.I dziękuje za pozdrowienia ale nie wierze w to co Pan pisze.
Tomasz Kaczmarek
Tomasz Kaczmarek 2015-05-05 15:18:54
Witam,
Proszę aby nie być tchórzem i mieć honor . Podawajcie zawsze swoje imie i nazwisko bo w przeciwnym razie to jest taki Swiat donosicieli bądz małych dzieci który nie umią wziąsc odpowiedzialnosc za swoje czyny . Bo rzucać kamieniem to łatwo i do tego się nie przyznać bo to też łatwo . Szkoda że pomówienie tak łatwo wam na klawiature przychodzą. I jeszcze jedno jesli tak jest naprawde że ktos pracuje i pisze takie rzeczy to musi wiedziec że jak uważam że powiniem miec resztki honoru i złozyć dzis wymówienie bo inaczej nieuczciwie bedzie pobierał wypłate.pozdrawiam (usunięte przez administratora)
"Halina z GS-u" 2015-05-07 21:46:11
Witam
Cytuje "nie umią"... Widać właśnie na czym jest zbudowana ta "firma" na poziomie BMW.... I kto nią dowodzi... Strach zapytać co oznacza ten skrót. Ja osobiście polecam tą pracę i zachęcam do oceny po zakończeniu... Później już na nic nie będziecie narzekać.Na taką opinię trzeba długo pracować...
"Halina z GS-u" 2015-05-07 21:46:12
Witam
Cytuje "nie umią"... Widać właśnie na czym jest zbudowana ta "firma" na poziomie BMW.... I kto nią dowodzi... Strach zapytać co oznacza ten skrót. Ja osobiście polecam tą pracę i zachęcam do oceny po zakończeniu... Później już na nic nie będziecie narzekać.Na taką opinię trzeba długo pracować...
Tomasz Kaczmarek 2015-05-08 15:13:07
Witam,
Jak się nic nie robi to się błędów nie popełnia . Pozdrawiam i fajnie że mi ktos na tak wysokim poziomie może zawsze udzielić kulturalnej pomocy.
Tomasz Kaczmarek
1
Tomasz Kaczmarek 2015-05-08 15:26:00
WITAM,
HALINA TE TWOJE BZDURY SA STRASZNIE NUDNE . MAM PROPOZYCJE ROZPOCZNIJ DZIAŁALNOSC GOSPODARCZĄ I POKAZ JAK NALEZY ROBIC INTERESY JAK POSTEPOWAĆ Z LUDZMI , UTRZYMYWAC ICH RODZINY I TEN WYSOKI POZIOM INTELEKTUALNY NAPEWNO ZAGWARANTUJE WIELKI SUKCES CZEGO OSOBISCIE żYCZE A PO 2 LATACH ZADZWON DO MNIE I OPOWIEDZ JAK TO BYŁO FAJNIE I CUDOWNIE W POLSKIM PIEKIEŁKU
kols 2015-05-31 19:50:03
To że pan panie Tomaszu tak broni swej firmy to jest zrozumiale ale niestety sam pan chyba nie wierzy w to co pan pisze dobrze pan wie ze to co ludzie wypisują jest 100% prawda a ta osoba podająca się za Haline z GSu to jest pana największy przydupas który jak widac tez nie ma odwagi sie przedstawić
1
unia 2015-07-11 20:40:48
jak widzę te wpisy co poniektórych delikwentów to nasuwa się pytania jak ta firma jeszcze istnieje jak tam taka tragedie .i cud że tam jeszcze ktoś pracóje i chce pracować bo ma ide bo są z tego jakieś owoce.
Tomasz Kaczmarek 2015-07-12 16:09:06
nudny jestes zgrana płyta swiat sie zmieniał a ty ciagle w PRL siedzisz straszne ale musiałes po paru miesiacach oszuszczie ponowne bzdury pisac współczuje takiej zółci może Cie zalac .
My dajemy sobie rade swietnie ludzie chcą u nas pracować i te twoje sciemy nic nie daja mamy nowych wspaniałych ludzi bo bardzo dobrze płacimy papa
ktoś 2015-08-07 11:20:48
pytanie: skoro tam tak źle, to dlaczego po okresie próbnym każdy podpisuje kolejną umowę? dlaczego nadal są tam jacyś pracownicy? patrząc na wpisy wszyscy powinni uciekać gdzie pieprz rośnie... coś mi się wydaje że te negatywne opinie wypisuje ktoś kto szuka takiej pracy gdzie ręce, nogi i głowa mają spokój. Niestety nie wszyscy mogą być dyrektorami. Żeby zarobić trzeba pracować. Lepiej pracujesz - lepiej zarabiasz. To jest raczej logiczne. Więc zamiast pisać bzdury zakasajcie rękawy i do roboty!!!
Misia 2015-10-18 22:14:26
P. Tomasz jest szefem wiec musi byc surowy dla pracownikow inaczej wszyscy weszli by mu na glowe. Wiec nie przesadzajcie i nie narzekajcie. Znam p.tomasza i jest to naprawde fajny i mily facet. W mojej knajpie byl czesthm goscie czasem rozmawjalismy i wydaje mi sie naprawde madrym czlowiekiem.
Misia 2015-10-19 12:54:16
Calkowicie sie z tym zgadzam. No ale przasada jest w tym co inni pisza. Wiadomo ze w pracy nie bedzie zawsze milo i slodko. Ja znam p. Tomasza jakby prywatnie a nie jako szefa.
Misia monia 2015-10-19 16:22:43
P.S zapraszamy do Jaskowej doliny :)
do Misia 2015-11-24 09:26:28
To, nie portal reklamowy. Jak nie pracowałaś u Pana Kaczmarka to z jakiej racji się wypowiadasz na forum? To nie facebook ani żaden z takich portali. Opinie piszą byli i obecni pracownicy i jest to informacja dla innych osób które myślą o pracy w tej firmie. Prywatnie to możesz dodawać opinie ale na pewno nie na tej stronie www
ktoś 2016-01-13 20:15:05
@filippe, Oczywiście że są umowy o pracę. Najpierw próbna a potem na określony. I w przeciwieństwie do innych firm do ZUS idzie nie tylko minimalne wynagrodzenie.
o kurde 2016-02-29 22:41:09
Ale słodzicie, chyba że Pan Szef obrał inną taktykę i nie broni oficjalnie firmy na forum tylko podszywa się pod pracowników ............
o kurde 2016-03-10 21:30:28
tykwa a co jesteś zadowolony/zadowolona? :) nie wątpię w każdej firmie są pupilki szefostwa których praca to sielanka. O firmie świadczy rotacja ludzi jaka miała tam miejsce przez ostatnie dwa lata
szef 2016-03-11 09:08:55
Pozdrawiam wszelkich ludzi dobrej woli i wszelkich kibiców AGROTOP-u.
Zapraszam młodych kreatywnych chcących coś w życiu osiągnąć do pracy w mojej Firmie .Pozdrawiam również byłych pracowników którzy tak żywo się interesują firmą.Szczególnie pozdrawiam tych którzy pracują u nas wiele lat a jest ich 80% dzięki Szef
123bud 2016-03-24 13:17:38
ojciec pracował i odradza wszystkim dobrze że zmienił prace większy spokój w domu po jego przyjściu (usunięte przez administratora)
TOMASZ KACZMAREK 2016-05-31 11:50:34
PROSZĘ KONKURENCJE O NIE PISANIE KŁAMSTW BO TU PRACUJĄ FAJNI LUDZIE I OBELGI I TAKI POZIOM NIE DZIAŁA POZDRAWIAM MIŁEGO DNIA WŁASCICIEL
1
Życzliwy 2016-06-13 12:57:18
To kłamstwa te pochlebstwa to pisze na forum sam kaczmarek bo ludzi to traktuje jak świnie
1
ktoś 2016-06-14 18:00:05
Tobie się ale nudzi. Nie chcesz, nie pracuj w agrotopie. To nie więzienie. Nikt tu nikogo na siłę nie trzyma. Kto chce odejść - odchodzi. I tyle. A tym co odpowiada, zostają. I jest ich coraz więcej. Więc może ty jesteś zbyt konfliktowy żeby być pracownikiem w jakiejkolwiek firmie.
jozef 2016-08-06 19:13:57
czytając wcześniejsze wpisy można stwierdzić / Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma.

J.
szef 2016-08-07 19:54:21
Prosze wysłac CV i zadzwonic
tomasz 2016-08-08 09:16:49
Ta firma to głownie maszyny rolnicze i warzywnicze, sprzedaż i produkcja maszyn.
Zostaw swoją opinię o Agrotop kaczmarek - Niedźwiedź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agrotop kaczmarek