brak logo

Infrapol Zakład Robót Inżynieryjnych

Ruda Śląska

Opinie o Infrapol Zakład Robót Inżynieryjnych

anonim 2011-06-03 13:49:42
Nierzetelny zleceniodawca.... nie polecamy małym firmom nawiązywania współpracy. Może doprowadzić do upadłości.
podwykonawca 2011-10-07 22:46:32
Widocznie nierzetelnie wykonaleś swoją pracę. Firma jest rzetelna i wywiązuje się z umowy
pracownik 2011-10-09 21:49:39
Dobry pracodawca ,może rzeczywiście dużo się pracuje ale za całą pracę otrzymuje się wynagrodzenie. Wszystko jest wypłacane w terminie co jest bardzo ważne a ZUS płacą uczciwie od całości wypłaty co w obecnych czasach jest rzedkością. Z całą pewnością polecam
2
BYŁY podwykonawca 2011-12-13 18:58:06
podwykonawca - 2011-10-07 22:46:32

Widocznie nierzetelnie wykonaleś swoją pracę. Firma jest rzetelna i wywiązuje się z umowy Praca wykonana prawidłowo. Faktury podpisałeś.( usunięte przez administratora )
1
bambus 2012-01-09 17:17:56
BYŁY podwykonawca - 2011-12-13 18:58:06

podwykonawca - 2011-10-07 22:46:32

Widocznie nierzetelnie wykonaleś swoją pracę. Firma jest rzetelna i wywiązuje się z umowy
( usunięte przez administratora )

Praca wykonana prawidłowo. Faktury podpisałeś( usunięte przez administratora ),,niepolecam,,nikomu,,
anonim 2012-01-13 11:02:45
Zgadzam się z opiniami ale są gorsze firmy no pewnie ze ktoś powie ze są i lepsze ale przecież nikt tam nikogo nie trzymie na siłę ci którzy maja kwalifikację szybko znajdą pracę jest kilka firm co szuka operatorów sprzętów drogowych kierowców itd.
Grzesiu 2012-01-13 22:19:36
Pracowalem tam rok i moge powiedziec tak... Firma bogata dobry sprzet ale to tylko wizerunek firmy ( usunięte przez administratora )dorobil sobie duzo i poprzewracalo mu sie w głowce uwalaja za byle co ogolnie sie czepiaja atmosfera nie mila...( usunięte przez administratora ). w swiecie banknotu ale moze jeszcze sie kiedys cos tam zmieni ( usunięte przez administratora )a jak ktos chce przyjąć sie w sezonie to na zime juz napewno nie porobi.Ja by juz tam nie wrocil do pracy w sezonie najdluzej to pracowalem 19 godzin i nie patrza czy masz czym dojechac rano do pracy.Premia jest ale dla starych pracownikow. Moim zdaniem to watpie zeby sie tam cos zmienilo a za taka prace powinien byc powyzej ( usunięte przez administratora )wiem ze jak to przeczytasz to itak ci to splynie;) bo ( usunięte przez administratora )i.Jedynie co pozytywnego z tej firmy to ze fajni tam ludzie pracuja ;] to tyle
1
jeszce pracownik 2012-01-29 22:38:22
zdechnie z tymi swoimi banknotami . i wtedy nikt sie nie będzie liczył z nim tak jak on nie liczy sie z ludzmi którzy u niego pracują !
Niech pochowają go tam gdzie ma NIELEGALNY wysyp , czyli na ul. NOWORUDZKIEJ niedaleko jego wytwórni mas bitumicznych
Żal mi będzie kopidołów :(
ŻLE ŻYCZYMY PAU PANIE ''L'' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


PRACOWNICY !!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):)
1
tom 2012-09-26 17:22:32
wykrakaliście, dzisiaj firma padła ...
niedoszły pracownik 2012-09-27 20:27:24
no i dobrze, ze padla. niestety pan (usunięte przez moderatora). na rozmowie na mnie naskoczył jak dowiedział się, ze rozpatruje też jeszcze inne miejsca pracy. (usunięte przez moderatora) który dostał firmę po tatusiu i myślał, ze złapał boga za nogi. (usunięte przez moderatora)
????? 2012-09-27 21:04:50
i po co tak obrażać drugiego człowieka trochę wiecej współczucia bo przez te wasze mściwe charaktery w głowach wam sie poprzestawiało
zajmijcie się swoimi sprawami i przestańcie obrabiać [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę człowiekowi który ma dobre serce i niejednemu życie polepszył
1
oszukany 2012-09-27 21:13:03
pan (usunięte przez moderatora) ma dobre serce? to (usunięte przez moderatora) nie ma serca. musiałes mu nieźle włazić do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ska że tak o nim piszesz
AS 2012-09-27 21:44:58
????? - 2012-09-27 21:04:50

i po co tak obrażać drugiego człowieka trochę wiecej współczucia bo przez te wasze mściwe charaktery w głowach wam sie poprzestawiało

zajmijcie się swoimi sprawami i przestańcie obrabiać [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę człowiekowi który ma dobre serce i niejednemu życie polepszył
Ania, a gdzie był Twój szacunek i Twoje współczucie jak (usunięte przez moderatora)po 15-20h na twoje zachcianki. Tylko czekałaś i szukałaś aby nam (usunięte przez moderatora) z wypłaty.
teddy 2012-09-27 23:35:15
... ludzi nie oszukiwał do tej pory, zobaczymy jak się wywiąże ze zobowiązań do dostawców, kilka baniek zostało.
obserwator 2012-09-28 09:41:56
do wszystkich malkontentow, którzy sa tak poszkodowani... sami rozkradliscie ta firme i doprowadziliscie do takiej sytuacji...a kto kradł paliwo...? kto sprzedawal kruszywo na lewizne, no i kto wkocu podpisywał raporty pracy maszyn i samochodów z wynajmu...? polowa zaległości wśród podwykonawców to pieniądze na papierze, niuczciwe wygenerowane przez kierowców, kierowników i operatorów maszyn którzy wzbogacali sie na właścicielu firmy...!!!!
kat 2012-09-28 18:17:34
obserwator - 2012-09-28 09:41:56

do wszystkich malkontentow, którzy sa tak poszkodowani... sami rozkradliscie ta firme i doprowadziliscie do takiej sytuacji...a kto kradł paliwo...? kto sprzedawal kruszywo na lewizne, no i kto wkocu podpisywał raporty pracy maszyn i samochodów z wynajmu...? polowa zaległości wśród podwykonawców to pieniądze na papierze, niuczciwe wygenerowane przez kierowców, kierowników i operatorów maszyn którzy wzbogacali sie na właścicielu firmy...!!!!
a kto oszukiwal na asfalcie na grubosiciach na kruszywie kto oplacal wladzenie niech mi to ktos napisze
ktos 2012-09-29 22:54:14
ostatnia odpowiec zalosna dobrze wiesz wlascicielu a kto spolke zalozyl specjalnie. nieplacil celowo za wszystko tylko konto nabijal. jak bys byl do konca fer to bys ludziom wczesniej dal znac.mysle ze twoi niewolnicy jak najszypciej zapomna o INFRAPOLU i znajda sobie prace.a na koniec czy chcialbys byc na miejscu pracownika.
do Infrapolu 2012-10-19 11:20:28
najbardziej to po firmie płaczą w Tychach .. w pewnej miejskiej Firmie hehe
Psuli nam rynek na śląsku zarówno cenami dampingowymi jak i jakością wykonania robót na Tychach ..(no ale skoro im odbierali...!!!! -co iinego w projekcie a co iine go w terenie ))myslę że przez jakiś czas sbędzie spokój tej i innych firm powoli niebędzie ....
Czas na zmiany ..
prawda 2012-10-19 21:46:28
to i ta firma moze pasc ale infrapol odrzyje czy juz nie odrzyl pod inna nazwa szkoda nastepnych ludzi i podwykonawcow.(usunięte przez moderatora)
to ja 2012-11-06 07:27:55
Ta pewna miejska firma już pewnie ma problemy, poza tym chyba wdepneli w niezłe (usunięte przez moderatora) bo widziałem ze wygrali przetarg na kontynuację robót po infrapolu. Powiem szczeze ze tez im dobrze nie zycze, pracowałem u nich i dobze ze juz nie pracuje bo traktuja ludzi jak wyrobnikow (usunięte przez moderatora)
były pracownik 2012-11-18 20:26:30
no i już ich nie ujżysz , tak wogole to długi ma spore a chasa sobie po tej \'swojej\' bazie jak gdyby nigdy nic . Lecz kiedys ktos w końcu peknie i przewierci mu kolana ,będzie miec nauczke hehe do czasu!!!!!!!!!!!
ja 2012-11-19 21:24:48
każdemu pracownikowi jest coś winny w ogóle nie wywiązał się z swoich zobowiązań!!! Innych chcieli oskarżać o kradzież a sam okazał się [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !!
tom 2012-11-27 20:56:28
Gdzie tam spłaca. Nic. Zobaczymy co powie komornikowi. Nakazy w drodze. Upadłość jako osoby fizycznej go nie chroni.
ja 2013-02-22 21:27:18
Z tego co wyczytałem w internecie na stronie internetowy monitor sądowy i gospodarczy http://www.imsig.pl/pozycja/2013/34/2359,INFRAPOL_SP%C3%93%C5%81KA_Z_OGRANICZON%C4%84_ODPOWIEDZIALNO%C5%9ACI%C4%84
została ogłoszona upadłość. Z prawa wynika że w pierwszej kolejności wypłacane są niezaspokojone świadczenia pracownicze, wiec mamy szanse odzyskać nasze pieniądze. Jak ktoś będzie wiedział co teraz robić to piszcie. Nie wiem czy musimy składać jakieś formularze do sądu czy nie.
xman 2013-02-25 12:04:02
Witam,

W bieżącym miesiącu została ogłoszona przez Sąd upadłość Infrapol Sp. z o.o. i tu pozostaje raczej czekać na to co rozdzieli syndyk masy upadłości.

W bieżącym miesiącu został oddalony przez sąd wniosek o upadłość Infrapol Krzysztof Linkiewicz i tu można wszczynać egzekucję dysponując prawomocnym tytułem wykonawczym oraz nadzieją, że KL posiada jakiś prywatny majątek.
ja 2013-07-12 23:13:00
człowieku skąd ty się urwałeś? jakbyś czytał uważnie to zauważyłbyś że firma już prawie rok nie istnieje!!!
1
JA 2013-07-22 15:41:36
ZBANKRUTOWAŁA!!
frogi 2015-03-11 19:46:31
zgadza się , że w Rudzie Śląskiej będzie teraz mniej o jedną firmę z branzy budowlanej. A czemu tak się dzieje to chyba jasne prawda ? skoro rzuca się zbyt niską cenę za konkretną robotę i wykonanie to potem tak się dzieje , że firma nie mieści się w budżecie a co za tym idzie interes jest dla niej nieopłacalny.
antek 2015-03-29 16:01:53
wydawało mi się że w tej branży dobrze się dziejue, to wielki bogaty tort i dla każdego starczy kawałek, przecież tyle zleceń jest na rynku w naszym dynamicznie rozwijającym się kraju.może upadek firmy wynikać ze złego zarządzania nią, głównie finansami, szkoda w takim razie że Infrapol Zakład Robót Inżynieryjnych już nie działa bo jestem specjalista który szuka pracy i pomógłby to ogarnąć
arek 2016-05-19 17:31:58
przecież nie zbankrutowali nie rozumiem po co te głupie plotki kraża po internecie i co macie na celu by tak pisac ,by odstarszyc kandydatow? Firma funkcjonuje.
1
Zostaw swoją opinię o Infrapol Zakład Robót Inżynieryjnych - Ruda Śląska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Infrapol Zakład Robót Inżynieryjnych