brak logo

Roldrob S.A.

Tomaszów Mazowiecki

Opinie o Roldrob S.A.

lila 2015-12-18 18:22
tam nie ma rozmowy kwalifikacyjnej,jednego dnia składasz cv,drugiego już dzwonią i na szkolenie.
anonim 2015-12-20 02:58
Tam rotacja była jest i będzie jak się niezmienni podejście Zarządu tego zakładu do pracowników produkcji i tam jest największe zapotrzebowanie.
Kasa i tylko Kasa się liczy ludzie którzy tam pracują można im współczuć.
waldek 2016-01-09 20:24

roldrob to:
-zorganizowana kradziez nadgodzin
-przeladowanie praca wszedzie w calej firmie,zarowno na produkcji, w handlu, magazynie, itp. z drobnymi wyjatkami
-zamrozenie podwyzek
-mamienie i zastraszanie pracownikow
-kwas na leb przy byle okazji
-bezczelnosc zarzadzajacyh-robia co chca
nickodem 2016-03-28 19:14
tam praca to jak w obozie. brygadzista paweł Z .kradnie premie i daje ją swoim pupilom. i się mści na ludziach jak nie przyjdą w sobotę albo jak się wyjdzie do toalety. a jak pszyszłem z chorobowego to się mści na mnie
2
aleks 2016-03-28 19:19
prawda też miałem z nim przechlapane
1
zadowolona 2016-04-08 19:49
I wreszcie odpowedni człowiek na właściwym miejscu
zadowolona 2016-04-08 19:50
I wreszcie odpowedni człowiek na właściwym miejscu
Patrycja 2016-06-08 13:03 [użytkownik zarejestrowany]
Masz doświadczenie w przetwórstwie mięsnym ? A może chcesz podjąć nowe wyzwania? Nie zadowala Cię obecna praca ? My mamy ofertę dla Ciebie!
Stawki jakie proponujemy to od 11,00 do 17,00 zł już na rękę za godzinę pracy.
Jak jesteś zainteresowany wyślij swoje CV patrycja@hrglobal.pl a na pewno się odezwiemy HR Global Group.
2
Patrycja HR Global 2016-06-08 13:07
Masz doświadczenie w przetwórstwie mięsnym ? A może chcesz podjąć nowe wyzwania? Nie zadowala Cię obecna praca ? My mamy ofertę dla Ciebie!
Stawki jakie proponujemy to od 11,00 do 17,00 zł już na rękę za godzinę pracy.
Jak jesteś zainteresowany wyślij swoje CV patrycja@hrglobal.pl a na pewno się odezwiemy HR Global Group.
2
Anna pp 2016-06-11 12:06
Nie polecam pracy w tym zakladzie ludzie sa traktowani jak tania sila robocza brygadzistka drze sie na cala hale
4
toja 2016-06-30 00:07
Ludzie, zwroccie uwage ze na tym forum siedza trole z dzialu Kadr z Roldrobu, Pozdrawiam miłe Panie, znamy się. i te trole wpisuja komentarze zaczynające sie od @ np. wpis od " abc 2015-06-15 11:30:32" został wpisany przez trola, latwo to poznac po charakterystycznym @, znak rozpoznawczy dla Pana Prezesa ktory pewnie tez od czasu do czasu tu wchodzi i patrzy na aktywnosc swoich troli oraz widac po tym kiedy ten wpis zostal wpisany, trole w kadrach pracuja do godz 15 tak jak wszystkie wpisy z @. prosze sprawdzic stronniczosc tych wpisow oraz godziny wpisania. trole prowadza jakoby dialog oraz narracje z ludzmi ktorzy mowia o warunkach pracy itp.

Generalnie ta firma to kombinat wyzysku narodu polskiego przez lokalne elity, szambo i dno, prosze uwazac.
3
toja 2016-06-30 00:08
Ludzie, zwroccie uwage ze na tym forum siedza trole z dzialu Kadr z Roldrobu, Pozdrawiam miłe Panie, znamy się. i te trole wpisuja komentarze zaczynające sie od @ np. wpis od " abc 2015-06-15 11:30:32" został wpisany przez trola, latwo to poznac po charakterystycznym @, znak rozpoznawczy dla Pana Prezesa ktory pewnie tez od czasu do czasu tu wchodzi i patrzy na aktywnosc swoich troli oraz widac po tym kiedy ten wpis zostal wpisany, trole w kadrach pracuja do godz 15 tak jak wszystkie wpisy z @. prosze sprawdzic stronniczosc tych wpisow oraz godziny wpisania. trole prowadza jakoby dialog oraz narracje z ludzmi ktorzy mowia o warunkach pracy itp.

Generalnie ta firma to kombinat wyzysku narodu polskiego przez lokalne elity, szambo i dno, prosze uwazac.
5
były MISTRZ 2016-07-01 17:58
Dzięki...bardziej rozgarnięci to wiedzą ale nie wszyscy znają Roldrob od środka i mogą to łykać.
2
Mirek 2016-07-30 12:10
Witam ,obecnie jestem w fazie poszukiwania pracy, Czesław na jakie wynagrodzenie mogę liczyć np.na stanowisku technologa ewentualnie dział kontroli .Pozdrawiam.
Mirek 2016-07-30 12:11
Witam ,obecnie jestem w fazie poszukiwania pracy, Czesław na jakie wynagrodzenie mogę liczyć np.na stanowisku technologa ewentualnie dział kontroli .Pozdrawiam.
1
sylwek 2016-09-14 20:14
Witam. Widziałem ze szukają MISTRZA MAGAZYNU. Bardzo ciężka praca.? Dużo obowiązków. Wiecie może jakie pieniążki dają?
2
meg 2016-10-22 08:12
Prawdą jest ze odszedł kierownik magazynu?
1
Doris 2016-10-22 08:17
A jak wyglądają jakies paczki na święta lub bony? Jest cos takiego? Albo dla dziecka?
1
ktoś 2016-10-27 20:43
Roldrob to zakład który wykańcza ludzi.Nie patrzą że brak sił,że człowiek ledwo na nogach stoi przerwy robią kiedy im pasuje.Nie można wyjść do toalety p. P.Z zaraz robi aferę i słowa "przerwy jeszcze nie ma a wy już jecie?" sam zrą w magazynie i kawkę piję.Pracownik traktowany jak śmieć.
Nie polecam tam pracy rano jeszcze ok a popoludniu po 10-11 godz
Jak ktoś jest chory to głupie kontrole są czy ktoś naprawdę choruje chory to jest zakład i ludzie którzy tam rządzą.
6
??? 2016-10-27 20:56
Popieram brygadzista niedługo bedzie sie toczył wygląda jak świnia. Drugi gania ludzi niech sam sie weźmie opier...... sie w biurku siedzi na koniec zmiany ludzi gnębi.
6
śmiech 2016-10-28 18:05
Ty zostaniesz brygadzistą e szefem odrazu to by było -wszyscy się położą i ty będziesz robił
Śmiech
2
??? 2016-10-30 12:09
śmiech nie będę tam szefembądź brygadzistą jak to oceniłeś.Bo moja noga nie postanie w tym zakladzie nigdy więcej.Pracowałem tam to wiem jak jest
6
maniek 2016-11-03 08:34
A jak wygląda praca na chłodni magazynie?
KAM 2016-11-11 15:08
Poproszę o rzeczowe i rzetelne opinie na temat stanowiska key account manager w Tomaszowie Maz. na które obecnie trwa rekrutacja - mam tu na myśli wynagrodzenie (ile ?), warunki pracy (jakie ?), zadania (jakie ?), ilość pracy, przełożony, atmosfera w zespole (cokolwiek)

Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
5
Sylwia 2016-12-16 15:45
chyba przestane kupowac w kfc skoro u takich firm zamawiaja kurczaki. nie pracuje tam. ale jakis szacunek do czlowieka powininen byc. pozdrawian trzymajcie sie cieplo
1
Łukasz 2017-01-15 01:20
Pozdrowienia dla działu Gęsi Kaczki od peppy
7
Bubu 2017-01-16 23:08
Sama się zastanawiam czemu tyle tam wytrzymałam na dziale gęsi. Prawie trzy lata ale nie żałuję tego ze odeszłam a już na pewno tego ze nie zobaczę nigdy więcej pani wiesi oraz mistrza pana K. Moim zdaniem Dzi....ki i tanie wycieruchy które dla utrzymania stanowiska są w stanie wszystko zrobić☺
11
Anna 2017-01-23 22:24
Faceci na gesiach maja dobrze wolne kiedy chca a kobiety maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] musza sie prosic jak o jalomuzne
4
678 2017-02-16 22:10
Atmosfera fatalna przez panią dyrektor, która stosuje mobbing. Totalny brak szacunku do drugiego człowieka i wyzysk. Najlepiej być dostępnym przez 24h/dobę (a i tak to mało). Nie polecam.
3
mała 2017-03-17 23:05
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mobing i zastraszanie, wiem bo jeszcze tu pracuję
2
Karina 2017-05-16 15:48
Najgorszy zakład w którym pracowałam. Pod każdym względem.
2
Dawis 2017-05-16 23:18
Witam a jak jest z dostawą czyli kierowcami ,chce zacząć tam pracę ponoć 3gr.od kilometra (jaka umowa) jakieś premie paczki na święta socjal czy cus
1
Cała Ja 2017-06-05 10:52
Ten zakład to totalne nieporozumienie!! Zero szacunku dla pracowników, mistrzowie nie potrafią wyjść do ludzi i z nimi rozmawiać. A jak już wyjdą to potem w żywe oczy potrafią wyrzec się tego co mówili dzień wcześniej. Pracownik w tym zakładzie nie ma prawa głosu.. Motto tej firmy to "milczeć i zapierd*lać". Kary są tu za wszystko, faceci pod ochroną a kobiety jeżdżą paleciakami wiozac po 300-400kg . nie ma prawa nikt swego zdania wypowiadać, bo niewygodnych pracowników się zwalnia, chociaż dużo potrafią,, MOBINNG,WYZYSK I ZASTRASZANIE!!
2
1245 2017-06-07 13:17
Mistrzowie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja nie pieniądze za tonaż, nie dostają ani grosza , siedzą po 12 godzin w pracy i pracują za darmo w kazdą sobotę i nawet odebrać nie mogą wypracowanych godzin, bo nie maja kiedy, wiec nie pisz bzdur skoro nie masz o tym pojęcia
1
ukarana za nie przyjście w dzień wolny do pracy (s 2017-06-12 09:28
Mistrzowie, brygadziści i koordynatorzy to ludzie którzy zgodzili się dla pieniędzy pozbawiać innych ludzi zdrowia przez trzymanie ich ponad obowiązujące normy czasu pracy w ubojni. Najważniejszym obowiązkiem ludzi z nadzoru jest dbanie o zdrowie i bezpieczeństwo podległych pracowników ,ale w Roldrobie towarzystwo przedkłada własny interes nad zdrowie innych ludzi. Każdy normalny i przyzwoity człowiek jak mu się proponuje prace polegającą na wyzyskiwaniu i pozbawianiu innych ludzi zdrowienia nie chce do tego dołożyć ręki, ale nadzór z Roldrobu uważa, że żadna praca nie hańbi. Oni nie będą rozmawiali z pracownikami bo co mają im opowiedzieć? Dlaczego boją się Inspekcji Pracy skoro uważają się za przyzwoitych ludzi? Dlaczego zgodził się być mistrzem, brygadzistą ,koordynatorem skoro praca polega na wyzyskiwaniu i pozbawianiu innych ludzi zdrowia? Dlaczego nie zrezygnują ze stanowiska i nie zaczną pracować jako szeregowi pracownicy skoro uważają, że to oni są poszkodowani i to im się dzieje krzywda? Każdy PRZYZWOITY człowiek nie kradnie mimo, że złodziejstwo istnieje, nie jeżdzi po pijaku samochodem mimo że jest alkohol i samochody ,I NIE ZGADZA SIĘ PRACOWAĆ W ROLDROBIE JAKO MISTRZ ,BRYGADZISTA I KOORDYNATOR MIMO ŻE TAKĄ PRACE MU SIĘ PROPONUJE I CHCE SIĘ ZA TO PŁACIĆ!!!!!! Pracownicy nadzoru to jest ,,gorszy sort Polaków" jak mawia Jarek. Musimy wstać z kolan i zrobić z nimi porządek.
1
1245 2017-06-12 11:31
przecież przyjdą następni, firma nie może prosperować bez nadzoru, jak sobie wyobrażasz taka pracę, nie wiedziałbyś co robić po przyjściu do pracy ;)))) a tu akurat nie ma winy ani mistrzów ani brygadzistów, to wyżej leży problem
ukarana za nie przyjście do pracy w dzień wolny 2017-06-12 12:20
To mistrzowie, brygadziści i koordynatorzy jako osoby kierujące pracownikami odpowiadają zgodnie z obowiązującym w Polsce prawem (K.P.) za zapewnienie bezpieczeństwa i zdrowia podległych pracowników przez zapewnienie im odpowiedniego czasu odpoczynku (normy). Zarząd firmy odpowiada tylko za stan budynków ,maszyn i urządzeń. Jeżeli nadzór nie chce ponosić odpowiedzialności za pozbawianie pracowników zdrowia to wystarczy zdjąć z siebie ten obowiązek przez rezygnacje ze stanowiska. To że jest złodziejstwo to nie znaczy że wolno kraść, to że ktoś proponuje komuś pozbawianie innych ludzi zdrowia przez ściąganie ich w dni wolne do pracy (dni odpoczynku), to nie znaczy że wolno się podejmować tego procederu przez zgodę na pracę jako mistrz, brygadzista i koordynator. Zarząd firmy to bardzo fajni i mądrzy ludzie. My jako pracownicy jesteśmy z nich bardzo zadowoleni. Jedynie co robią to kładą pieniądze na stół i pytają się kto jest gotowy za nie pozbawiać ludzi zdrowia .My jako pracownicy nie ponosimy z tego tytułu żadnych niedogodności. Problem się pojawia jak ludzie marnej reputacji zlatują się do stołu jak muchy do .... i twierdzą że godzą się być mistrzami ,brygadzistami i koordynatorami którzy chcą pozbawiają ludzi zdrowia, i twierdzą że za nic nie odpowiadają bo robią tylko to co im karzą. Dopóki będą ludzie którzy za pieniądze są gotowi pozbawiać innych ludzi zdrowia , dopóty ci ludzie będą za to odpowiadać. W 2015 Inspekcja Pracy nałożyła karę grzywny za nieprzestrzeganie norm czasu pracy na osobę z zarządu? Czy na mistrza który za pieniądze zgodził się ściągać ludzi do pracy w soboty? Jak nie chcą płacić kar to w każdej chwili mogą zrezygnować.
1
Maciej 2017-07-18 16:06
Sklep przy zakładzie.Mycie kurczaków i sprzedaż ich.2 tygodniowe smierdzące mięso wyjęte z lodówek wymoczone też do sprzedaży .Kierownik sklepu chory na głowe każe kupowć PR eterminowane produkty sprzedawcą zeby miec premie.Mobing na konkretnej osobie zastraszonej która ze względu zadłużenia musi pracować.Wszystkie promocje w tym sklepie i przeceny unikać Wymoczone stare i smierdzace
2
Patrycja 2017-07-20 11:18
@Maciej jeśli w którymś ze sklepów występują takie nieprawidłowości o jakich wspominasz, to zgłoś to bezpośrednio do firmy. Myślę, taka informacja będzie bardzo istotna. Wspominasz również o mobbingu. Co konkretnie masz na myśli? Kodeks pracy definiuje mobbing jako "działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników." Czy właśnie takie sytuacje miały miejsce? Firma ma obowiązek przeciwdziałać ich występowaniu. Jeśli jednak się pojawiały, to warto Roldrob S.A. również o tym poinformować.
Fabian 2017-07-29 16:40
Pani kadrowa o tym wie tylko głupio si€ usmiechała.O tym że kury są moczone i sprzedawane też wie.Jej odpowiedz taka ze w każdym sklepie tak robią.A osoba która jest od dłuższego czasu nękana sama nie powie jak jest to nikt jej nie pomoże.Szkoda pisać wystarczy popatrzeć na ogłoszenia kogo poszukują.A ci kto robili już nie chcą wrócić.Najlepiej unikać tego zakładu trzeba by było od drekcji zacząc.A w sklepie nic sie nie zmieni znalezli glupią prostą kierowniczkę co sra po nogach jak zobaczy drektorke .Kiedyś trafi na kogoś kto poda ją do sądu.A ta sietota co jest nękana nic nie zrobi bo nie ma ani kasy ani odwagi ani kogoś kto by nią pokietował.
2
ukarana za nie przyjście do pracy w dzień wolny 2017-07-31 11:16
Tu nie o pojęcie dot. zarządzania chodzi tylko o zwykłą ludzką przyzwoitość. Interes kilkuset pracujących ludzi polegający na ochronie ich zdrowia i godności osobistej jest ważniejszy od interesu kierownika, mistrza czy brygadzisty nie mówiąc o interesie firmy. Ale niektórzy uważają, że ludzie urodzili się po to by tracić zdrowie spędzając 6 dni w tygodniu w ubojni i lepiej wiedzą co dla ludzi jest dobre. Ludzie wyrażają swoje zdanie w tej sprawie idąc do pracy gdzie kierownik ,mistrz czy brygadzista nie zarabia pieniędzy godząc się trzymać ludzi 6 dni w tygodniu w ubojni.
2
Pisowiec 2017-07-31 12:36
Pisowiec nie musi mieć pojęcia o zarządzaniu ,żeby wiedzieć jak nieodpowiedzialni ludzie ,,pracują" w firmie. Wystarczy że Pisowiec codziennie jest na ,,odpadzie" i widzi wywiezione zasmrodzone mięso w ilościach hurtowych. Oczywiście mistrz i brygadzista jako osoby odpowiedzialne za dysponowaniem towarem za zasmrodzony towar nie odpowiadają bo twierdzą ,że to zarząd do tego doprowadził. Tylko ciekawe dlaczego zarząd o niczym nie wie ?
2
1245 2017-08-01 13:13
oczywiście że zarząd, a co taki mistrz może? Dostaje zlecenia w systemie od "planistów" i wykonuje swoje, a to zarząd odpowiada za przyjęcie zamówień, czy tam w ogóle ktoś kalkuluje i wie cokolwiek o wydajności?
Trzeba mierzyć siły na zamiary i dostosować realnie ilości do możliwości ludzi, którzy dzisiaj niestety nie pracują z takim zapałem jak to było kilka lat wstecz, teraz pracują ludzie z Ukrainy, a Ci jak jest w pracy za ciężko to uciekają do innej. Nie przejmują się żadnymi normami, mają to głęboko gdzieś.
1
związkowiec 2017-08-01 13:49
Po co zarząd ma się martwić o wydajność skoro ma bandę klakierów w postaci mistrzów i brygadzistów ,którzy za pieniądze zrobią wszystko. Trzeba pozbawić ludzi zdrowia to mistrz i brygadzista zgodzili się za pieniądze to robić. Żeby być przyzwoitym człowiekiem wystarczy powiedzieć ,że ja za pieniądze ludzi pozbawiać zdrowia nie będę i to wszystko. Jakoś cała ta banda klakierów uważa ,że oni muszą być mistrzami i brygadzistami bo jak nie to kto będzie pozbawiał ludzi zdrowia?. Złodzieje też uważają ,że muszą kraść bo gdyby nie było złodziei to kto by okradał ludzi? Dlaczego banda klakierów nie poinformuje właściciela o tym ile towary się zasmradza jeżeli uważają ,że oni za to nie odpowiadają?
2
kalibrator 2017-08-01 14:21
To jest nic. W tym bajzlu nawet związki zawodowe do których należy 7,5 osoby zgodziły się aby roczny limit nadgodzin z ustawowych 150 zwiększyć do 400!!!!!!! Chamstwo ze związków nawet nie przeprowadziło ankiety wśród pracowników czy wyrażają na to zgodę. No bo po co? Panie i panowie ze związków do których należy 7,5 osoby uważają że one mają reprezentować interes właściciela a nie martwić się o zdrowie pracujących ludzi. Kto dał prawo tej bandzie ze związków wypowiadać się i podejmować decyzje w imieniu wszystkich pracowników? Przekroczenie uprawnień wynikających z ustawy o zw. zawodowych, więc prokurator powinien się tym zająć.
2
1245 2017-08-01 15:46
no to może mała kontrola z PIPu ? Co za problem? Trzeba zgłosić i przybędą ...;)
2
kalibrator 2017-08-01 16:35
znowu?...niedawno chyba byli.....lepiej powiadomić przewodniczącego Rady Nadzorczej jak mistrzowie i brygadziści gospodarują towarem...będą lecieć za bramę hurtem......
2
1245 2017-08-02 12:31
hahaha chyba żart, że to wina mistrzów i brygadzistów!!!!!!
A co oni mają do tego??? Dostają zlecenia i ich zadaniem jest je zrealizować wykorzystując zasoby ludzkie .
A wymyślanie zostawmy dyrekcji...;)))co począć ze zbędnym towarem.
A może zmutujmy kurę bez cycków ???
1
fileciarka 2017-08-02 16:43
A może zrezygnujmy ze szmacenia się za pieniądze jako mistrzowie i brygadziści?Niestety niektórzy klakierstwo mają we krwi i od koryta nie odejdą choćby mieli zeszmacić się do nieprzytomności......mój Pan mi karze ....to klakier brygadzista i mistrz robi bo przecież klakierem być trzeba!!!!!....zarabiać pieniędzy inaczej niż pozbawiając innych ludzi zdrowia nie potrafią.....zamówienia ważniejsze od zdrowia pracujących ludzi i nie zrezygnują .....najgorszy sort Polaków jak wyżej ktoś napisał!!!!!
2
Maniek 2017-08-02 19:11
Mobing i jeszcze raz mobing szefostwo wie ale nic nie robi.Młodzi odchodza do chipity.I fala niesie o roldrobie jak jest i jaki jest wyzysk
3
Zostaw swoją opinię o Roldrob S.A. - Tomaszów Mazowiecki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Roldrob S.A.