brak logo

Pilgrim

Gdańsk

Opinie o Pilgrim

marek 2013-11-14 09:37:16
pracowalem w szwecji w tej firmie polecam pieniadze zawsze na czas
mały 2013-12-20 18:35:30
Pracowałem w szwecji w tej firmie i powiem szczerze omijać z daleka marne stawki mało godzin ,mieszkania to rudera zimna woda itp,kierownictwo totalne (usunięte przez administratora) , o wypłatę trzeba dzwonić bo nie pamiętają że trzeba zapłacić około 20 już bywa na koncie , kto nie wierzy proszę wyjechać i się przekonać , szczerze nie polecam , chyba że w ostateczności ,tylko dla ludzi o mocnych nerwach ...
zigi 2014-01-21 20:11:00
mam ofertę z tej firmy i nie wiem co robić ,jeśli ktoś pracował to proszę o opinie jak to w realu wygląda pozdro z góry dzięki za info
1
zloty 2014-02-25 10:33:46
Pracowałem w firmie -pensje w terminie -jak sa czasami opóźnienia to kierownictwo dzwoni i o tym informuje (ale nie dłużnej niż kilka dni. Mieszkania są na godnym poziomie i szczerze powiem pracowali tam też ludzie, którzy byli z firmą na kilku kontraktach i cały czas wracają. Godna polecenia. Pozdrawiam.
kazimierz 2014-06-12 07:51:43
nie pracowalem jeszcze w tej firmie ale znam duzo ludzi ktorzy tam pracuja miedzy innymi w Szwecji. Sa zadowoleni i chwala firme
pracownik 2014-10-02 09:41:04
Pracowałem w tej firmie na kontrakcie w Szwecji, niestety opóźnienia w płatnościach są normą, nie odprowadzają składek do ZUS.
1
pracownik 2014-12-19 09:18:55
Panowie katastrofa niemamy pieniędzy jeszcze za październik a jest jusz a20grudzień czy to jest normalne
pracownik 2015-01-20 05:11:44
Panowie zdaleka od tych oszołomów pieniądze nam jeszcze niezapłacone za październik.Tłumaczenie że czekają na przelew od Szwedów firma Kurwy i Szatana.Jedno cza przyznać mają gadane i dużo obiecują
były pracownik 2015-02-13 20:31:11
Firma kogucik , wypłaty urlopy i inne zobowiązania dalej nie wypłacone.
były pracownik 2015-05-14 06:32:28
Zdaleka od tej firmy niezapłacił nam wypłat za październik listopad i grudzień 2014 r.A jest jusz 14 maj czy to jest normalne A jest nas około 40 pracowników
były pracownik 2015-08-29 16:50:21
Toczą się postępowania sądowe ,część pracowników ma już wyznaczone terminy rozpraw sądowych.Niestety w tej chwili jeszcze pieniążków żadnych nie widać.
były pracownik 2016-10-05 19:35:30
Dlej nic nie odzyskaliśmy.
n 2016-10-05 19:49:58
@były pracownik o czym Ty tutaj dokaldnie piszesz? a z wami to się zgodze ze ejdnak takie opinie na forum mogą być pomocne dla innych chociaż z drugiej storny nigdy nie wiadomo które sa prawdziwe tak na prawde ale warto tez meic swoje zdanie prawa ?
Zostaw swoją opinię o Pilgrim - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pilgrim