brak logo

interselektie

Rotterdam

Opinie o interselektie

Irek 2010-08-02 10:31:29
Pracowałem ponad rok z początku było ciężko ale jak złapałem projekt dłuższy to praca super starają sier pomóc polakom polecam
gerustbau48 2012-12-07 22:31:58
to co zaczelo sie dziac w tej firmie od kilku miesiecy to parodia. wszystkim monterom rusztowan bez poinformowania obcieli stawki o 50 euro za tydzien. Kiedy bylismy w biurze powiedziano nam ze tak jest dobrze. Za nadgodziny wychodzi mniej niz 10 euro Jedna wielkka porażka
3
Były pracownik. 2013-03-11 22:20:50
W tej firmie-porażka! Pierwsza kwestia: im dłużej się pracuje, tym mniej Cię będą szanować. Druga kwestia: nowy szef (usunięte przez administratora) nie widzi ludzi, tylko pieniądze jakie może z danego pracownika wyciągnąć. Postawisz się, to Cię zwolnią! Będziesz się domagał swoich praw, też Cię zwolnią! (usunięte przez administratora) To tylko wierzchołek góry lodowej. Doświadczonemu monterowi płacą tyle samo co świeżakowi. Ogłaszają się, że dają firmowe auto a w rzeczywistości trzeba mieć swoje. Nie płacą kilometrówki, a biorą pieniądze z Belastingu. Jeżeli masz możliwość, to omijaj tą firmę szerokim łukiem!!!!
4
marcin zag 2013-04-04 17:41:18
czesc możesz cos napisac o nadgodzinach placa czy nie i ile jakie maja mieszkania w dobrym stanie czy jakies nory
2
blblblblb 2013-04-17 19:51:34
mój mąż tam pracuje. Mieszkania nie są luksusowe ale czyste i ok. Nadgodziny jakieś są, ale bez szału.
scafolder 2013-07-08 03:24:23
jak najdalej od tej firmy
3
anonim 2013-09-22 08:13:44
yyy.. jak to nie ludzie w biurze? rozumiem, że zostaleś źle potraktowany? może napiszesz nam wszystkim o co chodziło?
były pracownik 2014-02-15 22:36:09
nie polecam
3
loki 2014-02-18 18:39:55
pracowałem ponad rok, biuro starało się pomóc ale często im nie wychodziło przyjmowałem się to zarabiałem 500 e na rękę jak się zwalniałem było już tylko 460e zatem samo mówi za siebie! raczej też nie polecam Ps. chociaż są też gorsze firmy :(
3
były pracownik 2014-02-18 18:43:45
wypowiedź krótka i na temat :) a co do pytania pracowałem ponad rok. Pozdrawiam
1
PORAŻKA 2014-05-08 20:26:28
NIE POLECAM TAK SAMO JA PRACUJE JUŻ 3 ROK I NIE SZANUJĄ NIC. SZEF JEST NOWY I PAZERNY BARDZO NA KASĘ.ZAROBKI SYSTEMATYCZNIE IDĄ W DÓŁ. NIE POLECAM
3
PORAŻKA 2014-05-08 20:43:31
Zuber cały czas idą zarobki pomału w dół systematycznie.Nie rozumie tylko tych ludzi co nic nie piszą i nie głosują przy wypowiedziach
3
PORAŻKA 2014-05-08 20:44:15
Zuber cały czas idą zarobki pomału w dół systematycznie.Nie rozumie tylko tych ludzi co nic nie piszą i nie głosują przy wypowiedziach
2
batek 2014-06-07 13:28:41
system jest prosty człowiek to maszyna która ma zarabiać jak najwięcej dla firmy reszta się nie liczy! np. mój ostatni awans to obniżka zarobków :( wystarczy?
1
gwizdek 2014-06-17 20:43:42
ja pracuje 4 lata dla firmy inteseleki na jednym projekcie masakra co sie teraz dzieje i musialem sie zwolnic nie polecam
1
monika 2014-08-18 18:42:46
mąż zrezygnował z pracy w tej firmie pracował ponad 3 lata na jednym projekcie problem to obniżka płacy obecnie zarabia 40 euro więcej na / tydzień pracy a to naprawdę jest dużo :)
1
Mistrz 2015-01-09 13:42:16
Myślę, że ich oferta jest skierowana do ludzi, którzy są pewni swego i chcą uzyskać dobre wyniki w pracy. Zastanawiam się tylko jaka jest stawka na 'dzień dobry' oferowana i co należy sobą zaprezentować, żeby mieć pewność, że przejdzie się proces rekrutacji. Swoją drogą ciekawe jak go przeprowadzają.
kitka 2015-03-13 01:56:29
Ale powiało sceptycyzmem. A ktoś wcześneij napisał, ze zarobki sukcesywnie idą w górę, wiec chyba nie ma się co martwić na zapas. Może te opinie wystawiają parcownicy, którzy byli tak krótko i tak naprawde nie wiedzą jak jest w firmie. Zawsze tak bywa, ze Ci którzy widzieli najmniej to mają najwięcej do powiedzenia.
lady kasia 2015-03-27 14:38:10
sceptyzym na formach internetowych takich jak to zaczyna mnie przytłaczać. owszem, chcę iść do pracy w interselektie ale nie mam jakiegoś bardzo negatywnego podejścia do życia tak jak wielu użytkowników tutaj. dlatego chcę się bardziej dowiedzieć jakie PLUSY ma praca w interselektie i czym są lepsi od innych pracodawców w tej branży
sc afolder harema 2015-04-15 17:18:55
pracowalem w tej dziadowskiej firmie 3 lata, na poczatku super, wysoka stawka itp, a potem same klopaty, szefowie sie poklocili i sie zaczelo, najgorsze nastapilo potem jak zartudnili polke do biura, katastrofa, z tego co wiem aktualnie firma ma problemy z platnosciami na czas, albo stracila plynnosc finansowa albo waluja kase na kontach na procent, dzwonili ze maja robote i czy nie wrocilbym , odpowiedzialem NIE, !!!!! nie chce dziadostawa
robert 2016-05-15 12:11:51
praca w Rotterdamie.. to już daje do myślenia pozytywnie. Poza tym nie jest to agencja pracy, która pośredniczy w ściąganiu Polaków do pracy za granicę, ale poważna firma, która szuka fachowców. Według mnie to fajna firemka, ale ja bym się bał wyjechać.
Zostaw swoją opinię o interselektie - Rotterdam
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie interselektie