brak logo

Softmaks.pl sp. z o.o.

Bydgoszcz

Opinie o Softmaks.pl sp. z o.o.

anonim 2012-06-12 23:49
Nudna monotonna praca bez żadnych perspektyw na rozwój. Brak możliwości awansu ze względu na uboga strukturę organizacyjną. Zero szkoleń i benefitów pozapłacowych. Niskie zarobki!!!! Ludzie zarządzający firmą nie mają o tym zielonego pojęcia.

Są plusy!!! Świetni współpracownicy
8
magic 2016-09-15 23:19
Opinia powyżej jeszcze bardziej aktualna. Szkoda że świetni współpracownicy już odeszli.
4
ECF Magic 2016-09-21 13:00
-w zaufaniu podpowiem, że to nie koniec łańcucha zwolnień. Jest cos takiego jak 'marketing szeptany" i poźniej ciężko wygrywac przetargi bo cos ktos tam powiedzial lub zasłyszano,
Za tych co odeszli robić będą ci co pozostali za 0 zl wiecej :) az nie pójda do pokoju nr 1 z pisemkiem o rezygnacje a dopiero moze wtedy łaskawie cos wiecej sie uda dostac :)
Ciekawe jak długo własciciel spółki będzie sie przyglądal takiemu procesowi i kiedy powie dość a nie wie o wszystkim bo gdyby wiedział to zleciłby AUDYT ZEWNETRZNY. Poza tym pisanie czasu pracy to tez ściema pół dnia sie siedzi i gapi w okno na parking a godziny sie rozpisuje na bzdury bo zestawienie TRZEBA zrobic do Warszawy.
2
Rebelliant 2016-11-29 21:24
Na wigilie w prezencie kalendarz za 10 zl z podpisem-grawerem lub wizytownik z logo firmy dla osob, ktore nie otrzymaly wizytówek nigdy :)
"Dyrektor Sharepointa" co chwile ściga, ze czegos nie uzupelnileś w zadaniu na platformie. Swoją drogą tyle osób co odeszło w ciągu roku to czy dyrekcja po węgiel do apteki nie musiała jechać??
3
mm 2017-03-03 16:48
Pracowałem przez 2 lata, moja pierwsza praca, nie mam dobrych wspomnień. Odszedłem w 2013, czytam aktualne wpisy widzę że nic się nie zmieniło, jest chyba jeszcze gorzej.
pracownik 2017-03-15 17:10
jest jeszcze gorzej, z roku na rok bieda dac pracownikowi minimum i niech pracuje od rana do wieczora a jak bedzie sie chcial zwolnic to sie mu juz wtedy dorzuci 200-300 zl poklepie po plecach i naopowiada jaki to on jest cenny dla firmy :) zamydli sie oczy i gitara :) na nowe Felgi do Volvo jest :)
Wycisnac z programistow co sie da nawtykac mu obowiązkow jeszcze z administracją windows :)
1
kukułka 2017-04-25 22:49
a kuku :) jak tam nowe wdrożenia ?
1
V V U TEGT 2017-04-29 22:25
komentarze poprzedników ciekawe... dodam od siebie: długo tam nie pracowałem, ale atmosfera była gęsta
na tyle gęsta, ze kodu na ekranie monitora nie bylo widać czasami !
konsultanci siedza w kuchni a robote sie zleca programistom.
a jeden kolega kierownik mozna powiedziec, że puszczalo sie czasami "podpuche" jak przychodzil do pokoju programistów a za chwile "na górze" juz wiedzieli o tym. Teraz go docenili bo siedzi z nimi...
spora rotacja pracowników zarówno u programistow jak i u konsultantow.
Co do socjala i innych dodatkow to zero, za to cisneli dosyc z terminami, wiec czasami sie kodowalo na szybko bez zadnej logiki a pozniej sie dziury łatało, wiec i za "krawca" czlowiek robił.
Płacą tyle ze czlowiek moze rzucic te robote z dnia na dzien bo kazdy inny zatrudni cie za tyle samo lub wiecej, wiec obawy ze stracisz cos wspanialego nie ma.
Kierownictwo dopiero jak chcesz odejsc cos proponuje, ale to juz troche pozno jest a ty masz frajde, ze mogą cie cmoknąc teraz i nawet gdyby proponowali "tauzena" albo dwa to powiesz nie dziekuje - odchodzę.
3
Zostaw swoją opinię o Softmaks.pl sp. z o.o. - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Softmaks.pl sp. z o.o.