brak logo

P.H.U. Adi-Com

Wilcza

Opinie o P.H.U. Adi-Com

kierowca 2014-10-29 21:11:30
Nikomu nie polecam tej firmy jako wykonawcy jak i pracodawcy.Pani (usunięte przez administratora) na rozmowie kwalifikacyjnej oferuje wspaniałe warunki pracy i płacy na stanowisku kierowcy a potem z tych obietnic dotrzymuje tych które są jej wygodne.Po 1 szej trasie jest jako tako po 2giej masz za duże spalanie a po następnych kiedy upominasz się o jakąkolwiek umowę zwalnia cię natychmiast a to spalanie za duże albo za dużo śpisz na trasie a ten jej spedytorek z bożej łaski (usunięte przez administratora) leń i nierób patrzy tylko jak by cię do pani Dżoanny podpirdzielić o byle dupinę.Tak że ludzie unikajcie tej pseudopracodawczyni chyba że chcecie pracować charytatywnie a firmie jak i (usunięte przez administratora) życzę wszystkiego najgorszego.
Pracownik 2014-11-24 14:07:03
Czy Ty kolego kiedykolwiek wyjechałeś od nas bez umowy?
Warunki płacy które oferujemy są spełniane w 100% czego dowodem są kierowcy obecnie zatrudnieni i zadowoleni. A firma nie będzie tolerować meneli którzy zamiast jeździć stoją na stacjach, piją, i śpią po 15 h a telefonu nie raczą odbierać, puszki same się wysypują z kabiny po otwarciu drzwi na bazie.
Firma Adi-com życzy powodzenia tak świetnemu kierowcy jakim Ty byłeś :)
Damian 2014-12-29 12:26:06
Byłem i pracowałem w firmie Adi-Com należącej do pani Jo**ny i z pełną świadomością mogę potwierdzić że na początku to mało w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie weszli, wszystko było ładnie, pięknie i kolorowo. Cytuje panią Jo**nę "dostanie pan 0,20 gr/km i jeśli zrobi pan obrót 5000E dla firmy to 10% będzie pańskie" to były gruszki na wierzbie. A mi pani nie powie że się puszki wysypywały albo spałem za długo bo przez 4tyg zrobiłem 17400km. A odnośnie spania to nie pani odpowiada za ładunek ani za auto, zasnę za kierownicą i nie daj Bóg się zabiję to odwrócicie się i nie pomyślicie o tm że moje dziecko i żona nie będą mieli środków do życia a co ważniejsze ojca czy męża. Pan spedytor Ka*il to ładnie mówi przez tel i decyzje podejmuje bez pani Jo**ny a gdy wróciłem do kraju to wszystkiego się wyparł że to nie on, a ja popełniłem samowolkę.
mmm 2015-02-02 14:10:26
ŻENADA!! Nie polecam. Pani pracodawczyni ''bardzo miła'' szkoda że w negatywnym sensie! Unikać !
obiektywny 2015-02-04 11:17:26
W jakim ty kraju żyjesz?Jak chciałbyś zarabiać pieniądze?Pracując nieuczciwie? Pewnie niezły z ciebie nierób i nieudacznik.A w ilu firmach już pracowałeś?Założę się że sporo już zaliczyłeś.Dziś już trudno wydymać pracodawcę,już nie pośpisz,piwka nie łykniesz na trasie( przecież masz żonę i dzieci-po pijaku też możesz się zabić),paliwka tak łatwo tez nie upuścisz-znasz głupiego który by ci za coś takiego zapłacił?Olej to-praca i zarabianie na rodzinę to nie twoja bajka,siadaj do kompa i wal teksty całymi dniami na go worku tak jak ta cała reszta tych nieroboli skarżących się na pracodawców.
kierowca54 2015-04-04 12:45:23
Firma transportowa adi-com to jedno wielkie nieporozumienie. Szefowa robi tylko dobre wrażenie. Dba tylko o swój biznes a kierowce ma w nosie. Wypłata jest terminowa do momentu pozyskania pracownika, to jest max dwa, trzy wyjazdy później zapomnij o terminowości. Wypłata odbywa sie w niekonczacych sie ratach i po wielu telefonach ze strony kierowcy, przy zwalnianiu sie zapomnij o calosci wynagrodzenia.znajdzie tysiace powodow by nie wyplacic calosci wyplaty.Omijaj ta firme z daleka. nie polecam, nie zgadzaj sie na takie traktowanie. Praca ktora wykonujesz jest zbyt odpowiedzialna i niebezpieczna, frustrujaca by jakas pseudo firma cie wykorzystywala chyba ze chcesz pracowac charytatywnie dla pani joanny. Znam lepsze "wolontariaty". Kierowca ktory wytrzymal pol roku i przeszedl trzech spedytorow !!!.Przyjmujac sie do tej firmy powaznie sie zastanow.
spedytor 2015-04-14 08:39:41
Uzasadnienie: Pani Joanna na pierwszy rzut oka wydaje się miłą i fajna szefową której zależy na kierowcach oraz spedytorach. Nic bardziej mylnego. Właścicielka firmy oszukuje kierowców i spedytorów na kasę. Zatrudnia wszystkich na umowę o pracę z najniższą krajową, resztę płaci pod stołem. Pierwszy miesiąc ok żeby wzbudzić zaufanie, niestety kolejne pieniądze to tylko kasa na konto 1270 pln. a reszty nie wypłaca bo: - Kierowca ma za duże spalania - kierowca zrobił za dużo kilometrów - kierowca za późno wysłał CMR. - kierowca nie dba o samochód. - kierowca się spóźnia na załadunki lub rozładunki. Będąc spedytorem osobiście byłem świadkiem takiego właśnie tłumaczenia się kierowcy. Jeśli chodzi o spedytorów to Pani Joanna po pierwszym zapłacony miesiącu zgodnie z umową mówi że czeka na przelewy, że ona nie jest bankiem itd. Spedytor max po 3 miesiącach ląduje na bruku bez kasy, referencji czegokolwiek a jak ma pecha to jeszcze Pani Joanna funduje mu sprawę w sądzie. Odradzam wszystkim FIRMĘ " KOGUCIK"
3
Joanna 2015-04-19 11:38:14
Panie kierowco pół roku pracy i wszystkie wypłaty wypłacone, a przy zwalnianiu jak trzeba zapłacić 450zł za spalony fotel kierowcy w aucie które dostał Pan nowe prosto z salonu to jestem najgorszym pracodawca w PL ? Nie wspomnę o 3 wypadkach przy czym o jednym dowiedziałam się dopiero jak dostałam dokumenty od ubezpieczyciela, czyżby Pan zapomniał że uszkodził komuś auto??? Dziwnym zbiegiem okoliczności zaraz po tym chce się Pan zwolnić i bardzo szybko wypłatę najlepiej od razu (zanim się dowiem o wypadku?), Pracodawców czytający opinie zapraszam do kontaktu opowiem więcej.
joanna 2015-04-19 11:59:04
PAN SPEDYTOR - 3 miesiące pracy, prowadzenie pięciu aut i strata 30tys w tym czasie. 9.000 zł mandat bo nie umie policzyć do trzech i załatwił mi mandat za kabotaż 2.250EUR !
Ale najlepsze czym mnie rozwalił doszczętnie na pytanie jak to się stało odpowiedź cytuje "ja dobrze wykonuję swoją pracę".
Pomimo tego dostał pensję, ale jak przyjechał mi z pretensjami że chce jeszcze premię podjęłam decyzje o oddaniu sprawy do sądu. Bezczelność poza wszelkimi granicami. Pracodawców czytających opinie zapraszamy do kontaktu.
Karol 2015-07-29 09:34:27
Tak to zapraszam do pracy do Pani Joanny :) Ciekawe co Pan wtedy będzie myslał :)
oli 2016-05-15 15:38:14
masz tutaj zdecyowanie racje moim zdaniem. Wiele osób po prostu koloryzuje to co można w firmie napotkać.
Zostaw swoją opinię o P.H.U. Adi-Com - Wilcza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. Adi-Com