brak logo

"Jacqueline Riu"

Warszawa

Opinie o "Jacqueline Riu"

arahja 2015-10-13 15:12:17
pracowalam jakiś czas temu w riu i nie wspominam tego jakoś strasznie dramatycznie, może po prostu miałam więcej szczęścia. przy wizytach regionalnej była troche spina, ale poza tym większość czasu w normie. plusem był elastyczny grafik, który mogłam sobie dopasować do innych obowiązków no i bonusy, bonusy zawsze są spoko ;)
mała, gruba blondyna z czarną walizką 2015-10-14 20:46:23
Hejka, pewnego razu szukałam pracy, przyjęli mnie do JR. Tyrałam, męczyłam się i mało zarabiałam. Firma zaczęła źle prosperować, ogłosili upadłość i zwalniali ludzi. Mnie jakoś omijali, łudziłam się, że na mnie nie trafi. Tak bardzo bałam się każdego dnia, bo zwalniali ludzi lojalnych, pracowitych i zarabiających grube pieniądze dla zarządzających tym szajsem. Że nie wytrzymałam i sama odeszłam. TO była najlepsza decyzja w moim życiu. Pracuję w biedronce na kasie i jestem szczęśliwa. Pozdrawiam Wszystkie Panie bardzo serdecznie.
aster 2015-10-22 17:37:22
Jest gorzej niz kiedys. Pracuje w tym sklepie juz ho ho i jeszcze dluzej. Zabronili nam wrzucac opinie na internet. Dalej praktykujemy noszenie ubran a sklepu. Jest mi przykro, ze moj wklad w prace nie jest adekwatny do wyplaty. Nie polecam nikomu tej pracy.
pixie 2015-10-26 16:38:47
Też mam takie wrażenie, że dziewczyny wcześniej pracowały dorywczo albo wcale. Zresztą to ogólnie jest problem osób, które dopiero co wchodzą na rynek pracy. Pamiętam gdy byłam na rozmowie w firmie zajmującej się sprzedażą sprzętu elektronicznego i właściciel dosyć dosadnie mówił, że po świeżakach nie spodziewa się wiele i trzeba ich dużo uczyć i wykorzenić wiele złych nawyków, bo wszyscy mają złe nawyki. Akurat słabo wspominam te rozmowe, bo facet był niemiły i wścibski, ale tutaj miał sporo racji.
minta 2015-10-26 19:58:25
Stawki są całkiem ok, na pewno wyższe niż przeciętnie u konkurencji, choć wiadomo, że trochę więcej też by nie zaszkodziło.
oreiro 2015-10-27 15:15:11
no coż, ja od kilku miesięcy pracuję w monnari i mam już jakieś porównanie z riu. tak naprawde trudno to porównać, bo jest ogromny nacisk na wynik, a o wiele mniejszy na klienta niestety. szału nie ma ale też nie ma o co szabli kruszyć. wydaje mi sie, że kasa też porównywalna.
wiherka 2015-10-28 16:16:44
Dziewczyny, a wiecie coś teraz o jakiejś rekrutacji na Śląsku? Szukam czegoś pewniejszego i za nieco większe pieniądze, być może na dłużej. Znalazłam kilka ofert w innych sieciówkach, ale z Riu nic mi nie wpadło w oko. Może po prostu trzeba pójść osobiście i złożyć CV? Jak to u Was wyglądało??
Dusia 2015-10-29 12:23:14
hmmm, ja nic takiego nie widziałam, ale nie przypominam sobie w ogóle jakis ogłoszeń. sama trafiła do JR troche z przypadku, a nie przez ogłoszenia. najlepiej bedzie jak sie sama przejdziesz do interesujących cie sklepów i podpytasz czy kogos nie potrzebują. CV zawsze możesz zostawić, to na pewno lepiej wygląda niż wysyłanie przez @, potem nikt tego nie czyta.
wiherka 2015-10-29 16:36:11
Nom, to chyba tak faktycznie będzie najlepiej. Nie pierwszy raz wysyłam CV i naprawdę rzadko zdarzało się żeby ktokolwiek na to reagował, niestety... Mam nadzieję, że ktoś potem przynajmniej oddzwoni :)
lavitto 2015-10-29 18:02:05
Tak jak powiedziała Dusia musisz iść do sklepu, to najprostsza i najszybsza droga. Pewnie od razu się dowiesz czy możesz na coś liczyć czy masz szukać dalej. Trzymam kciuki!
wiherka 2015-10-30 15:37:51
Wybieram się w przyszłym tygodniu, bo na razie to chyba nie ma wiekszego sensu, a i tak mam trochę innych zobowiązań. W sobote to pewnie wszyscy już myślą o listopadowej niedzieli, jeszcze o mnie zapomną ;) Jakieś wskazówki odnośnie tego co mogłabym zawrzeć w CV? Czy wszystko i tak się wyjasni na ewentualnej rozmowie?
lavito 2015-11-02 14:53:57
Najważniejsze to pójść z dobrym nastawieniem. W CV na pewno musisz zawrzeć informacje o poprzednich miejscach pracy, jeśli to były inne sklepy odzieżowe to bardzo dobrze. Poza tym czytelne i ładne zdjęcie, pochwal się językami obcymi - w centrach handlowych są różni klienci także ci zza granicy, języki to zawsze plus :) Jeśli interesujesz sie modą to napisz o tym w tych informacjach dodatkowych. I nie przesadzaj z ilością opisów, o wszystkim będziesz miała okazję opowiedzieć, hehe
wiherka 2015-11-03 13:41:45
Już troche za późno było na te wskazówki, ale dzięki. Byłam, porozmawiałam, ale chyba nic z tego ;) tzn. jest pełen skład i raczej kolejna osoba się do pracy nie przyda. Troche szkoda, ale warto było spróbować. Będe musiała się rozejrzeć za innymi sklepami, albo w ogóle w innej branży. Tak czy siak dzięki.
Porażka 2015-11-03 20:10:05
Nie ma to jak w pracy prowadzić dialogi sama ze sobą na portalu poświęconym własnej firmie, podbijać jej notkę i pisać takie bzdury. Pełen profesjonalizm. Weź doradcę , który napisze kilka rzetelnych i w miarę rzeczywistych komentarzy. Bo na razie to sikamy ze śmiechu w sklepach. HAHAHAHAHAHHAHAHAHHZHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
do kuoa 2015-11-04 13:46:06
dziewczyno, czy ty wiesz w ogóle co to jest holocaust?! widać, że na lekcjach historii spałaś albo w ogóle na nie nie chodziłas, dlatego wypisujesz takie farmazony. Porównywać prace w butiku, za którą dostajesz wynagrodzenie (!!!) do miejsc gdzie siłą zsyłano ludzi i z zimna krwią mordowano miliony tylko za to, że byli innego wyznania i innej narodowości. To jest dopiero wstyd być tak głupią...ŻAL!
shop_girl 2015-11-04 14:59:47
dla tej nieoduczonej ignorantki, krótki opis tego, co działo się dziesiątki lat temu, bo chyba cie coś ominęło dziewczynko:

"Holocaust to mord dokonany przez nazistów i ich sojuszników na prawie 6 milionach Żydów. Między niemiecką inwazją na Związek Radziecki latem 1941 r. i zakończeniem wojny w Europie w maju 1945 r., niemieccy naziści dążyli do zamordowania każdego Żyda, żyjącego na terenie przez nich okupowanym. Dyskryminacja Żydów rozpoczęły się zaraz po dojściu Hitlera do władzy w styczniu 1933 r., dlatego wielu historyków uważa, że ta data wyznacza początek ery Holokaustu. Żydzi nie byli jedynymi ofiarami reżimu Hitlera, ale byli jedyną grupą, którą naziści mieli zamiar zlikwidować całkowicie."
2
Natan 2015-11-05 12:13:29
Ktoś tu chyba troche popłyna z tymi porównaniami. Handel i obsługa klienta to może nie jest praca marzeń, ale znowu nie popadajmy w takie skrajności. Trzeba sporo złej woli by takie rzeczy wypisywac, ktoś tu najwyraźniej ma jakiś personalny problem... Nie pierwszy i nie ostatni raz na goworku. Pogadajcie sobie z pracownikami w dyskontach albo na halach produkcyjnych to się dowiecie,jak czasem złe mogą byc warunki w pracy. Ale to trzeba spojrzec gdzieś dalej niż poza czubek własnego nosa.
Anioł 2015-11-05 14:58:25
Problem to ma osoba, która celowo zawyża obiektywną prawdę o Państwa firmie. Wypisuje bzdury i fałsz w celu podniesienia noty sklepu. Sama zachwuje sie nieodpowiednio a wymaga od otoczenia bycia poslusznymi pieskami!! Nie!! Najlepszym tego przykładem jest pewien mężczyzna, który powiedział NIE!! I bardzo dobrze;) powodzenia w pracy na wysokim stanowisku;)
Marta 2015-11-05 18:40:50
Mam mieszane uczucia. Weszłam tutaj w celu poznania firmy, gdyż kileżanka planuje załatwić mi pracę w tej firmie, ale czytając ostatnie komentarze bardzo sie waham. Pytam jej jak jest naprawdę, to się uśmiechnęła i zapytała czy chcę pracę? To mi załatwi i muszę sama zobaczyć. No nic, może się uda. Napisze jak trochę popracuje. Pozdrawiam
topsecret 2015-11-05 18:45:51
Marta!!! Co to za koleżanka, która pakuje drugą na minę!!bardzo proszę zastanów się bo to naprawdę stracony czas!!! Wejdź proszę na komentarze na 7-8 stronie- tam jest cała prawda o firmie!!
Marta 2015-11-05 18:56:51
Topsecret bardzo Ci dziękuję za tę radę, rzeczywiście na tej od 3 do 7 stronie są bardzo konkretne komentarze, czuć w nich dużo emocji i prawdy, gdyż jak czytam w komentarzach te ostatnie pisze ktoś zainteresowany poprawieniem sytuacje sklepu, która sam ewidentnie popsul. Zastanowie sie!!
ami 2015-11-06 09:14:34
To jest jakaś rekrutacja? Nie widziałam żadnej oferty o pracę, w ogóle chyba rzadko się zdarzają, a często przeglądam portale z ofertami.
minage 2015-11-06 14:51:40
Marta polecam Ci jeszcze przeczytanie wątku na Monnari i Solarze, a potem jeszcze może Reserved. Wtedy na pewno się zdecydujesz. Wszędzie lepiej gdzie nas nie ma.
kopara 2015-11-06 17:00:32
Witam, jeżeli chodzi o rekrutację do sklepów to jest średnio co pół roku. Zmieniają całe składy, jak to mówi regio -" potrzebna jest świeża krew" wiec jeżeli ostatnimi czasy zdążyli już wymienić to tak za kilka miesięcy mkżesz śmialo traktować. A poźniej i tak po pół roku wiekszość sama odchodzi a resztę zwalniają. W monari i solarze kultura. Firma z tradycjami i renomą. A w reserved tylko kasowanie i dokładanie towaru. Żadna filozofia i przynajmniej nie ma konkurencji i patrzenja sobie na ręce. Dobrze, że interesujesz sie konkurencją. I chcesz zmienić cos na lepsze. To dobrze rokuje i daje szanse na poprawę warunków pracowniczych. Zawsze warto posluchac dobrej rady!! I wzorować sie na najlepszym. Choć nigdy JR nie będzie tak populatne jak solar czy monnari, bo jakość ich materiałów nie sięga nawet im do pięt zawsze można próbować popracować nad zbiciem cen. Bo przewyższaja swoją wartość trzykrotnie!!!
pasywna 2015-11-06 21:34:19
w monnari i solarze kultura i renoma? weszłam sobie na te profile i to, co tam wypisuja to jakas masakra. pojazd do managerach i kierownikach, oskarżenia o wyzysk, kiepską jakość ubrań (jakby to akurat miało tu znaczenie) i duża rotację pracowników. z kulturą to ma raczej niewiele wspólnego niestety. pytanie ile to ma wspólnego z rzeczywistością, bo aż wierzyć się nie chce.
wilga 2015-11-07 16:48:47
Dziwisz się? Przecież po to jest ten portal, a wszystko po to żeby ci pracodawcy w końcu wykupili sobie konto za parę kawałków i mogli mieć i tak minimalny wpływ na moderację, co w sumie i tak mija sie z celem jak dla mnie. Bo można kasować tylko wulgarne komentarze, więc w sumie co za różnica, jak można komus nawrzucać bardzo kulturalnie. Tyle tylko, że czasem można się pośmiać ale resztę i tak sprawa się dopiero na własnej skórze...
rysia 2015-11-08 19:28:29
na gw to sie raczej wchodzi dla beki a nie po to żeby znaleść jakieś wiarygodne informacje. to też świetna rozrywka dla tych, którzy szukaja jakiejkolwiek wymówki by nie iść do roboty. zła opinia o firmie? jada po nich jak połysej kobyle? to na pewno prawda i nie ma sensu sie tam nawet zgłaszać, lepiej posiedzieć w domu :D
kotek 2015-11-09 12:54:02
Klient rzadko wchodzi na tego typu strony. Osoby nie w temacie na pewno nie znają tylu ważnych informacji sklepowych. Wiec albo wchodzą tu pracownicy albo ich pracodawcy. Jak wiadomo, w Waszym przypadku jest znaczna część negatywnych komentarzy. W dużej mierze, te pozytywne piszą zarządzający firmą. Chwytacie się czegokolwiek aby zbić tropu potencjalnego sprzedawcę. Boicie się prawdy i próbujecie ją kamuflować. Prawda jest jedna!! I tak wyjdzie najaw prędzej czy później wejdą tu kolejni niezadowoleni pracownicy. A Pani zamiast myśleć co w tej firmie poprawić to w żywe oczy wybiela sie pani twierdzi, ze jest tak kolorowo. Wystarczy przeprosic za wyrządzone krzywdy i obiecać poprawę w stosunku do obecnych i przyszlych pracowników. Ale samokrytyka jest przecież niewskazana. W tym sklepie każdy myśli tylko o sobie wiec jak przełożona mogłaby być przykładem?
Travis 2015-11-09 14:35:21
Profil na tym portalu ma służyć do opisywania rozmów rekrutacyjnych i warunków pracy w konkretnym zakładzie. Chyba niewiele osób zdaje sobie sprawę, że w takich miejscach często udzielają się np. konkurecyjne firmy, które celowo obniżają noty danego zakładu, mają za to po prostu płacone. Trudno też oczekiwać, że magicznie pojawi się tu pracodawca lub jakis nielubiany kierownik i zacznie się publicznie kajać przed ludźmi, nawet nie wiadomo kim, co i tak nie przyniesie żadnego skutku. Takich problemów nie załatwia sie tutaj, bo po prostu nikt ich tu nie rozwiąże, nie byłoby to ani troche wiarygodne.
urbanjungle 2015-11-10 10:39:32
abstrahując od dziwnych zarzutów i ekstremalnych wynurzeń... "prawda jest jedna, "prawda, którą chceMY przekazac" - przecież to widac, że pisze jedna i dosyć sfrustrowana osoba i nie trzeba sie specjalnie wysilać. skoro jesteś byłym pracownikiem, to po co to wszystko? jak joanna d'arc firm odzieżowych, która walczy o lepszą przyszłosc mając ją dawno za plecami. normalny człowiek po zakończeniu współpracy z nielubianą firmą po prostu to olewa i zajmuje się swoim zyciem i innymi obawiązkami, a nie przesiaduje miesiącami na portalu i produkuje kolejne wpisy tracac czas.
Kamila 2015-11-10 15:02:23
Ja to czytam to aż strach pytać, ale ryzyk fizyk.
Znalazłam na jednym z portali ofertę pracy w Jacqueline Riu w Bielsku Białej na stanowisko sprzedawcy, w Gemini. Oferta pojawiła się jakoś w połowie października, a zatem minęły już ponad dwa tygodnie. Nie wiem ile takie ogłoszenia wiszą i kiedy rozpoczyna się rekrutacja i rozmowy kwalifikacyjne. Może ktoś był w BB i wie czy warto jeszcze na to odpowiadać? Wysłałam im e-mail, ale na razie nikt mi nie odpowiedział. Będę wdzięczna za pomoc.
1
urojona 2015-11-12 14:50:13
Przełożona jest śmieciem a nie człowiekiem !
Angel 2015-11-24 10:27:52
Nie wiem skąd te wszystkie bzdury i tyle jadu skąd w was taki brak człowieczeństwa???Ja pracuje od kilku lat i jest mi dobrze ale jeżeli ktoś ma problem z pracą i poddaniem się zwierzchnoscia niech spróbuję w innych firmach i mając doświadczenie dopiero się wypowiada.Osoby leniwe nie podatne na rozwój i konfliktów przepełnione gorycza i co za tym idzie nieszczęśliwe zawsze im będzie źle...więc czas się zastanowić czy to że mną jest coś nie tak a nie doszukiwać się winy i błędów w otoczeniu...Żal...I współczucie dla tych którzy to piszą...P.S życzę odwagi w wyrażeniu swoich potrzeb osobiście bo taki portal to dla mega tchorzy!
ttt 2015-12-17 14:54:38
pracowałam kilka lat, odeszłam i to była najlepsza decyzja w moim życiu. prawda jest taka, że p. Agata i P. Ewa robią co chcą. sto razy dziennie dzwonią w sprawie wyników. niby oszczędności a same sie nie przejmują, tu samolot, tam luks hotel, samochody służbowe, biuro w fajnym budynku a pracownicy dostają śmieszne 50 zł BRUTTO premii. komedia. szkoda, ze sie nie zlikwidowali. nigdy nie bedą rozpoznawalni w Polsce, nie znają pojęcia marketing. i po co pisza pozytywne komentarze....
1
Kosmek 2015-12-17 21:55:07
"Co nie jest wiarygodne?
-pleśń na ciuchach?..nie raz przychodziły takie rzeczy i jestem pewna, że wiele pracownic może się pod tym podpisać imieniem i nazwiskiem
-noszenie sklepowych rzeczy, ściąganie odpowiedniego rozmiaru, który akurat jest potrzebny do zmierzenia dla klientki na zapleczu i podawanie jeszcze ciepłego ciuszka?
-niesłychana konkurencja między pracownikami?
-zaklejanie liczników?
-presja z pani strony, niepoparta rzetelnym poznaniem pracownika?
To jest prawda, którą chcemy przekazać, istnieje także druga strona medalu. Jak Pani śmie pisać ,że piszą tu komentarze inne firmy. Kogo interesuję JACQUELINE RIU? Myśli Pani ,że Wasza firemka jest jakąś konkurencją dla nawet średnich marek? Myśl jak sie na rynku utrzymać a nie włazisz tu i brednie wypisujesz. Z komentarza na komentarz pogrążasz się jeszcze bardziej.Jesteś tak cienkim przedstawicielem tej firmy, że z całym szacunkiem zapewne sama plujesz sobie w brodę. Nie wiedziałaś o sobie tego, że jesteś aż tak podatna na rywalizację? Że weszłaś w dyskusję z byłymi pracownikami? jesteś tak przewidywalna ,że te coraz to nowe pomysły na komentarze tylko cie demaskują i pogrążają. To jest upokarzające. Ja daję sobie spokój. Pozdrawiam jeszcze walczące koleżanki. WALCZCIE O LEPSZĄ PRZYSZŁOŚĆ TYCH CO ZOSTAŁY I PRZYSZŁYCH OFIAR." BARDZO TRAFNY KOMENTARZ!!BRAWAAA DLA AUTORA
Korek 2015-12-22 17:27:04
Kierownik to nie pracownik..to osoba wydajaca polecenia uslyszane od swojego przelozonego czyli od Ciebie. Jak wchodze w pierwszym tygodniu do pracy i slysze," ubierz cos ze sklepu, sciagnij metke i klipsa i wloz do szuflady, tylko nie poplam" pozniej to juz wchodzimy i myslimy co dzisiaj reklamujemy. To nie brak kultury, tylko polityka firmy i polecenie kierownikow. Nie ma tez co sie dziwic, ze tak robia skoro musza sie tlumaczyc za kazdy paragon tak jak my, pracownicy!! Musza jakos kombinowac zeby miec na chleb. W koncu kokosow nie dostajemy. Zero wsparcia, marketingowego, czlowieczego ani pracowniczego. Co do wychodzenia klientow ze sklepu w ciuchach to tak, jak wcisniemy to wychodza, a to ze sciagnietych z nas i cieplych to inna sprawa. Wesolych swiąt. Mam nadzieje, ze spedzisz je na studiowaniu typow budowy sylwetek.
koza 2016-03-11 20:34:29
Sklep schodzi na psy, jakosc ubran jest fatalna. Sztuczne tkaniny, masakrycznie drogo. Przesadnie sfrustrowane ekspedietki, rzucaja sie na klienta jak sęp na padline. NIC TYLKO OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM!!!!
kotara 2016-03-14 18:41:58
Nic się nie zmienia. Dalej to samo bagno. Jestem już długoletnią pracownicą tego sklepu i mogę powiedzieć, że jest jeszcze gorzej niż kiedyś. Trzyma mnie tylko, trudna sytuacja rodzinna i podeszły wiek. A jak miałabym więcej odwagi, zwolniłabym się.!!
kobera 2016-03-15 21:11:19
Ja też jestem zawiedziona jakością ubrań. kiedys lubiłam robić zakupy w JR. teraz to tylko omijam bo nawet witryny nie zachęcają.
Malwina 2016-03-17 07:16:30
Witam, czy ktoś się orientuje, jak w tych sklepach są rozpatrywane reklamacje? Powinny iść do rzeczoznawcy, a mi rozpatrywała kierownik sklepu, która jak wiadomo nie jest obiektywna i nie uznała mi reklamacji. To jest skandal.
Zaskoczona 2016-03-17 09:39:29
A ja wręcz przeciwnie, nowa kolekcja jest prześliczna... dużo bawełny i wiskozy. Naprawdę ładne kolory i połączenia. Nie mogę zrozumieć tak negatywnych opini na jej temat. Ceny jak ceny... ale jeśli ktoś chce się modnie i oryginalne ubrać, za wszystko moje drogie trzeba płacić. Wydaje mi się, że mają też dużo promocji i wyprzedaże. Byłam w tym sklepie kilka razy, kupiłam spodnie z wysokim stanem w których chodzę juz drugi sezon, nic się nie dzieje
Marta 2016-03-17 18:04:48
Byłam ostatnio w galerii i przechodziłam obok waszego sklepu. Nic ciekawego , przewidywalna kolekcja. Ciagle nowe twarze ekspedientek. Pewnie w firmie też nieciekawie się dzieję, dlatego takie pustki. Fajnie jakby otworzyli jakieś inne sklepy, zamiast tego. Może reserved albo bershka.
feniks 2016-03-19 05:53:46
Co sie stalo z waszymi manekinami? Sa okropnie zniszczone, firma musi byc w tarapatach, skoro nie stac was na porzadne. Brudne zaslony w przebieralni tez daja wiele do zyczenia. Gdzie jest jakis koordynator regionalny, ktory zwroci na to uwage?
kropla 2016-03-23 15:43:05
Co do reklamacji, to moja tez zostala odrzucona. Bo material, ktory sie mechaci to nie wina producenta tylko osoby noszacej. Masakra, po jednym zalozeniu sweter do wyrzucenia. 200 zl wydane na jedno wyjscie. Jak tak mozna? :((
koralowa 2016-04-18 21:05:10
Nie polecam. Atmosfera przygnebiajaca. Niskie zarobki, duza presja. Zero wsparcia od przelozonych. Gdybym weszla na te forum wczesniej na pewno nie zdecydiwalabym sie na prace. Pozostaje szukac czegos nowego.
Micjl 2016-05-26 17:17:36
Bardzo ciezka praca, gdyz wyjatkowo ciezko sprzedac towar ze sztucznego materialu o nieciekawym fasonie w zawyzonej rozmiarowce ,za trzykrotna wyzsza wartosc danej sztuki. Nie polecam
Czarna 2016-07-11 14:29:27
W sobotę zadzwoniła do mnie kierowniczka z Bielska-Białej w sprawie umówienia sie na rozmowę o pracę. Powiedziała, że mam się zgłosić do sklepu w niedzielę czyli wczoraj (10lipca) na rozmowę, która potrwa 15 minut i 30 minut będę musiala zostać na sklepie. Powiedziałam, że w niedzielę nie dam rady bo mam imprezę rodzinną i jestem matką chrzestną. Poprosiłam o termin rozmowy na poniedziałek. Pani kierownik była niezadowolona, zaczęła być nieuprzejma. Zapytałam w jakiej galerii jestbyen sklep bo byłam pewna że to chodzi o Sferę nie Gemini Park. W odpowiedzi usłyszałam"Ręce mi opadają po rozmowie, życzę sukcesów". Zaniemowilam.

Raczej ich nie odwiedzę :/
Czarna 2016-07-11 14:30:00
W sobotę zadzwoniła do mnie kierowniczka z Bielska-Białej w sprawie umówienia sie na rozmowę o pracę. Powiedziała, że mam się zgłosić do sklepu w niedzielę czyli wczoraj (10lipca) na rozmowę, która potrwa 15 minut i 30 minut będę musiala zostać na sklepie. Powiedziałam, że w niedzielę nie dam rady bo mam imprezę rodzinną i jestem matką chrzestną. Poprosiłam o termin rozmowy na poniedziałek. Pani kierownik była niezadowolona, zaczęła być nieuprzejma. Zapytałam w jakiej galerii jestbyen sklep bo byłam pewna że to chodzi o Sferę nie Gemini Park. W odpowiedzi usłyszałam"Ręce mi opadają po rozmowie, życzę sukcesów". Zaniemowilam.

Raczej ich nie odwiedzę :/
No 2016-08-01 20:18:25
Ale jednak osoba na stanowisku tez powinna umieć się zachować. Czyż nie....
2
ko 2016-08-04 21:02:54
@wdfe aż takiej wiedzy z zakresy mody mieć nie musisz, to tylko butik z francuską odzieżą, ale dla mnie za drogo
Zostaw swoją opinię o "Jacqueline Riu" - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Jacqueline Riu"