brak logo

Johnson Diversey

Warszawa

Opinie o Johnson Diversey

lfkdf 2009-09-22 23:31:17
Korpora i familjada
Wacław 2010-06-12 08:45:40
Szkoda czasu jesli chodzi o działy administracyjny. Nocowanie w firmie i do potęgi niekompetentni szefowie. Tupeciarstwo zasłania ich nieuctwo. Postawy roszczeniowe. Nie wywiązują się z ustaleń. GK niejaki [usunięte przez moderatora] to zakompleksiony kozi bobek, który trzęsie się o swój stołek. Fuj!!! nigdy więcej
anonim 2010-08-09 20:54:01
Wacław - 2010-06-12 08:45:40

Szkoda czasu jesli chodzi o działy administracyjny. Nocowanie w firmie i do potęgi niekompetentni szefowie. Tupeciarstwo zasłania ich nieuctwo. Postawy roszczeniowe. Nie wywiązują się z ustaleń. GK niejaki [usunięte przez moderatora] to zakompleksiony kozi bobek, który trzęsie się o swój stołek. Fuj!!! nigdy więcej

Wow, to współczuję, a możesz cos powiedziec o pracy w dziale handlowym, szukaja tam przedstawiciela - tylko szczerze proszę:):) Pozdrawiam
tiktak 2010-08-17 15:40:31
Lepiej siedzieć przy zapoconym kompie niż robić za parobka bo tak to się kiedyś nazywało. Na bezrobociu ok. nie siedzimy ale nie dajmy się zwariować i za marne grosze nie pracujmy. A z tego co ja wiem Diversey płaci poczciwie ale jeżeli chodzi o podrzędnego pracownika to lipa straszna. Przereklamowana firma bardzo opiekuńcza ale to tylko pozory. Tego uczą na mądrych szkoleniach kadry kierowniczej.
difen 2011-02-10 23:17:07
nie zgodzę się z wcześniejszym przedmówcą i wydaje mi się że znajomość jego jest znikoma jeżeli chodzi o chemię profesjonalną. Oczywiste jest że używanie chemii profesjonalnej wiąże się z dużą wiedzą na jej temat. Wszystkie produkty które trafiają do sieciówek - selgros są wybrakowane, a póżniej okazuje się że nie domywa, bakterie coli itp - takie przypadki się zdarzały. Czy to produkty Ecolabu, diversey one spełniają normy a dostosowanie ich do dozowników systemowych powoduje zredukowanie kosztów gdzie wyniesie on około - 0,30zł mycie co nie jest szokujące. Lepiej jednak mieć coś zaufanego nić syf typu Lakma, Selgros, itp. Przynajmniej ja jako klient nauczyłem się, że za kilka groszy nie warto ryzykować. A co do firmy zapewne jak każdy wie wszędzie trzeba pracować.
MisioPysio 2011-07-11 13:58:14
Fakt jest jeden pracuje tej firmie ponad cztery lata, dobrze maja brązowe języki. Ludzie którzy przynoszą kasę dla tych co pierdzą w stołek są traktowani jak mięso armatnie. Przypadków takich, że ktoś miał coś obiecane i guzik z tego, można mnożyć w nieskończoność - jaki popełnili błąd - zero brązu na języku.Brak kompetencji ludzi pracujących w biurze jest przerażający - dawanie [usunięte przez moderatora] nie wychodzi z mody. Robiąc rachunek przed wysłaniem CV, jeżeli lubisz lizać [usunięte przez moderatora] i dawać [usunięte przez moderatora] to dobrze trafiłeś :)..a nie możesz być za mądry, bo poczujesz się samotnie wśród tylu idiotów.
Lula 2011-09-07 00:47:01
Szkoda czasu, życia i zdrowia.
piotr 2011-09-16 21:50:23
Dziwi mnie kolego twoja opinia na temat naszej firmy. Dziwi mnie jeszcze bardziej że prawdopodobnie się znamy. Ja pracuję w Diversey cztery lata, jest dobrze, oczywiście bywają chwile gorsze, ale tak jak w każdej firmie poprostu trzeba pracować. Nie mam na co narzekać.
Jeżeli aż tak razi cię rzekoma niekompeyencja ludzi pracujących w Diversey to się zwolnij, a nie oczerniasz innych niemając nawet odwagi przyznać się kim jesteś
ALEPH 2012-02-21 22:45:47
Jeżeli ktoś lubi pracować dużo, pod presją z GPSem w samochodzie to jest to praca dla niego! Można zarobić w zależności od segmentu od 1800 do 3500 jako pracownik najniższego szczebla. Moim zdaniem płaca w segmencie FOOD, która wymaga bardzo dużego zaangażowania jest nieadekwatna do wykonywanych zadań. Jeżeli Ci jeszcze dorzucą mycie membran, to będziesz pracował po nockach i nawet nie myśl że dostaniesz za to jakieś dodatkowe pieniądze. Ale... doświadczenie jakie tam zdobędziesz jest warte bardzo dużo i jest cenne dla konkurencji. Krótko mówiąc zatrudnij się, wyucz fa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i za 3-4 lata jesteś bardzo atrakcyjnym pracownikiem dla konkurencyjnych firm. Nawet tych polskich! Trzeba po prostu przetrwać ten czas.

Niestety muszę potwierdzić niekompetencję przełożonych, ślizganie się po tematach, cwaniactwo, mataczenie i krętactwo. Kumplostwo i głaskanie się po pupach jest na porządku dziennym. Trzeba niestety to znieść.

Reasumując - to nie jest praca na całe życie, ale jak kolega pisał lepsze to niż bezrobocie.
RM 2012-03-01 14:50:46
nie no nie ma co przesadzać.. Pracowalem w Diversey 4 lata, też były noce itp w przemyśle spozywczym, ale chyba jak ktoś ma trochę podstawowej wiedzy to wie, że idąc do takiej pracy tak właśnie będzie. Odszedłem z własnej woli do innej firmy bo zaproponowali mi dużo lepsze warunki, ale nie mogę się zgodzić z Waszymi ocenami że jest tam tak źle. Dużo się nauczyłem. A wszędzie różnie bywa :)
1
Były pracownik 2013-10-17 18:58:17
[usunięte przez moderatora] Wynagrodzenia przyzwoite, za etat... faktycznie trzeba pracować dwa etaty, [usunięte przez moderatora]. Każdy przeładowany obowiązkami, przełożony ma wymagania z kosmosu, każdy jeden, ale gdy się o coś prosi, to można prosić i półtora roku. Idealna praca dla młodych, nawet bezdomnych, bo aby osiągnąć wyniki, trzeba pracować 24h.
1
kajkolo 2013-10-18 19:18:15
Zarobki w tej firmie są Ok .[usunięte przez moderatora] wynąsza okradają firme jak cię mać biorą odkurzacze na wekeendy i ludziom piorą dywany i biorą za to kasę jak oni się wzbogacili na tej firmie a dyrektor jakoś tego nie widzi [usunięte przez moderatora]
2
lindyk 2013-12-09 16:59:00
Firma jesli chodzi o płace ok tylko sama rodzinka sie wciąga I robia przekrety .Marcinek z rodzinka nie złe przekrety robia razem z ta dziunia ponoc to jakas jego rodzina same szachmety kreca gdyby nie oni to by było ok
1
NAR. 2014-01-01 16:26:39
jak ma na imię ta dziunia.?
Zainteresowany 2014-03-19 11:34:24
W Poznaniu i okolicach firma szuka Technika Serwisanta, może ktoś coś podpowiedzieć? Jaka kasa? Warto się starać?
1
NEPOTYZM 2014-05-16 20:59:47
NEPOTYZM- faworyzowanie krewnych i przyjaciół przy obsadzaniu wysokich stanowisk i rozdawaniu godności przez osoby wpływowe.
Nepotyzm uznawany jest za patologiczne relacje i zachowania stosowane przez osoby, które nadużywają stanowisk dla prywatnych celów i korzyści. To jedno z powszechniejszych patologii w życiu publicznym.
2
serwisant 2014-06-25 21:12:38
Firma szuka serwisanta sektor pralniczy. Może kto podać jakieś widełki płacowe w tej firmie? Z tego co wiem kiedyś mieli zewnetrzny serwis?
1
bubu 2014-07-06 13:51:49
Zarobki są w przedziale 2200-2800 na rękę zależy od stażu pracy. Praca wymaga dużego zaangażowania 7 dni w tygodniu. Co do rotacji jak firma szuka oszczędności to podziękuje ci za pracę zwolnieniem. Niestety muszę się zgodzic z poprzednimi opiniami nie wszystko w tej firmie działa tak jak powinno.

1
serwisant 2014-07-07 21:19:28
Dzięki. Auto jakieś dają? Nadgodziny placą? Małowato trochę jak na Wielkopolskę.
serwisant 2014-07-25 20:35:40
Coś nie moga znaleść.

2200 - 2800 to bida. Za mało za wynajecie jakiegos mieszkania w Poznaniu.
Zapłacisz przynajmniej 1500.
Ziom 2014-10-25 23:52:23
Nadwaga zawał serce - stres? Trzeba było tyle nie pić.
jasio 2014-11-04 17:02:23
Jak chcesz zaiwaniać od rano do nocy w serwisie za 1800 zł to śmiało uderzaj.
bubu 2014-11-11 21:27:02
Jak masz 1800 to chyba się dopiero zatrudniłeś. Jest trochę wiecej 2200-2800 na rękę zależy od stażu. Nadgodziny płacą 300-400 netto do wypłaty. Praca wygląda tak że od rana do wieczora usuwasz awarie u klientów lub robisz montaże. Często trzeba poświecić kilka godzin w weekendy na prace z komputerem wysyłanie e-maili do klientów, raportów, zamawianie części itd. Dużo jazdy samochodem ok 5000km/miesiąc. Samochód dają renault kangoo van. W tej firmie było dobrze kiedyś ale niestety "góra" chce robić lepiej a wychodzi zupełnie inaczej.
Ziom 2014-11-28 19:45:38
Robota robota. Ale mnie wątrobiana (usunięte przez administratora)!!!
Ziom 2015-02-17 00:21:44
W związku z rekordem czy coś będzie dla pracowników?
NEPOTYZM 2015-09-19 23:44:45
Nepotyzm – jest śmiertelną plagą.
Zabija talenty ludzi, niszczy ich marzenia, wysysa energię z życia. Psuje gospodarkę, demoluje praworządność i moralność. Co gorsza, jest powszechnie akceptowany; nikt nie ma wątpliwości, że ręka rękę myje, a noga nogę wspiera.
NEPOTYZM 2015-10-03 16:48:45
Wysokość wynagrodzenia to czynnik, który w największym stopniu decyduje o zadowoleniu z pracy. Zbyt niski poziom zarobków może więc doprowadzić do spadku satysfakcji pracowników, a w dalszej perspektywie do dobrowolnych odejść z pracy.
NEPOTYZM 2015-10-21 23:45:13
Niesatysfakcjonująca pensja sprawia, że pracownicy zaczynają rozglądać się za zmianą pracy i najczęściej odchodzą przy pierwszej lepszej okazji. Firma powinna regularnie sprawdzać dane dotyczące wysokości płac w danym rejonie i odpowiedio na nie reagować proponując odpowiednie warunki płacowe.
NEPOTYZM 2015-11-02 20:19:56
Kiedy podwyżki?
taki ktoś 2015-12-13 17:48:51
Raczej przyjęć do Diversey się nie spodziewaj, zwłaszcza w dziale serwisu.
Wacek 2015-12-16 15:04:15
Jak nie masz szwagra to zmiana miejsca pracy jest najłatwiejszym sposobem otrzymania awansu i podwyżki.
ktoś 2016-03-03 08:01:17
Proszę o info odnośnie pracy na stanowisku Key account manager w firmie Diversey.W poniedziałek jestem umówiony na spotkanie i nie wiem czego się spodziewać.Jakie narzędzia pracy,ewentualnie zarobki.Branże znam już od 8 lat,więc ten temat nie jest mi obcy.Pozdrawiam
3
Tecyk 2016-03-04 19:52:06
Janku dobrze radzisz !!! Ale daj zarobić.
Mirek 2016-09-18 22:30:03
Dieta to dobra sprawa, ale nie o to chodzi, czy w Johnson Diversey są jakeiś przyjęcia, bo widziałem trochę ogłoszeń ze stycznia, ale od tego momentu chyba nic?
Zostaw swoją opinię o Johnson Diversey - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Johnson Diversey