Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY

Pracowałeś w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Klient - 2015-04-10 21:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie zgodzę się z opinią Ali, odkąd jest ta blondi jak ją nazywa przynajmniej można zakupy zrobić w sklepie mościbrody, kiedyś jeden wielki bałagan, panie kombinatorki. Teraz w sklepie jak jest blondi jest czysto ,towar jest ułożony ,aż chce się robić zakupy. PANIE SKLEPOWE WEźCIE SIĘ DO ROBOTY!!!!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-13 00:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ja też kiedyś zakupy robiłam a teraz nie, bo dobijają do wagi tylko patrzą czy się patrzysz ,a po za tym sprzedają rozmnażane mięso ,nie wspomnę już o mielonym zawsze micha namielona mięsa i twierdzą ,ze nie mają maszynki lub się popsuła
zdjecie uzytkownika
moni - 2015-04-23 06:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Aktoreczka z tej blondyneczki ze sklepu z parkingiem jest super tala biedna i skrzywdzona przez los niewinna. Należy się w piersi uderzyć jak można udawać loleżankę a za plecami wszystkim tyłek obrabiać a zwłaszcza pani handlowiec.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-04-23 07:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wszyscy poniżej szczebla czyli sklepowe i kierowcy to durnie i nieroby ... Tylko żeby nie oni ta firma dawno przestała by istnieć .
Dziadostwo jakiego świat nie widział ...
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-04-26 12:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ten portal jest beznadziejny .Ludzie te wasze opinie trafiają w dobro firmy a co wy tak naprawdę o niej wiecie.Najpierw pokascie efekty pracy a potem wypisujcie głupoty.Jak nie macie się czym zająć to kupcie sobie działkę skupie się na kopaniu a nie podkopywaniu.
zdjecie uzytkownika
KAzek - 2015-04-29 00:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Skoro uważasz, że tu wszystko jest nie prawdziwe to dlaczego tyle osób nie chce tutaj pracować. Kwestia zarobkowa chyba warta podjęcia przed zdecydowaniem się.
zdjecie uzytkownika
gosik - 2015-05-04 05:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ma pani racje świńskiblond laluni ze sklepu z parkingiem w roli płaczki najlepiej do twarzy. Udaje kogoś kim nie jest niby koleżanka w oczy a poza oczami tyłek wszystkim obrabia i donosi na koleżanki. W dodatku sama nie jest ok. Obgaduje panią Ewe i Kasie i przy okazji kabluje na innych. Ciekawostką jest fakt ze grubas zaopatrzeniowiec ten co jeździ Iveco przesiaduje u niej na porannych kawkach po pół godziny i nikt temu się nie przyjżał. Ten to zapewne dostarcza plotki z firmy i wspólnie się wymieniają i dorabiają swoje teorie o innych. Aż dziw że nikt się temu bliżej nie przyjżał. Wniosek z tego taki że na tych dwoje należy uważać bo to fałszywi ludzie.
zdjecie uzytkownika
ekspediętka - 2015-05-15 06:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No no ładnych rzeczy się dowiaduję. Teraz rozumiem czemu do nas w Białej tak późno towar dojeżdża. A potem człowiek z jezorem na brodzie nagina żeby przed otwarciem się wyrobić. Swoją drogą u mnie też nas isiaczek też domaga się kawki, ale ja mu odpowiadam że od kawki to ma żonę. Swoją drogą to ma nasz miś zdrowie kawkę robi mu żonka pptem druga na sklrpie u tej ślicznotki i jeszcze pprucznie gdzieś cjce wipić. Aż się boję żeby mu nie staneło serce od tej kofeiny i adrenaliny.
zdjecie uzytkownika
Warki - 2015-06-30 23:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zwykle praca w zakładach mięsnych jest traktowana jako praca drugiej kategorii - nie za wiele osób lubi wykonywać obowiązki masarza czy rzeźnika. Też prawda jest taka, że nie jest to nic przyjemnego. Poza tym zwykle warunki socjalne są słabe, atmosfera napięta a kasa w granicach 2000 nie każdemu odpowiada.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-07-30 05:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale firma kierowcy u was to mają jak w raju kasy ful roboty zero i jeszcze mają czas na romamse. Tylko pogratulować koledze z iveco. Ja też bym zaczynał od kawki a potem wiadomo. Oby się tej bląd laluni chłop nie z czaił bo go wychlasta po ryju i będzie po ptakach lub co gorszajego laskę ktoś oświeci kto lepszą kawę robi od miej i jeszcze blad piękności może się oberwać. Chyba się do was zatrudnię jestem singlem co mi tam.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-08-18 15:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak tak czytam te komentarz, to spodziewam się tutaj raczej kiepskiej atmosfery. Mam wrażenie, że owa blondyneczka albo podpadła wszystkim czymś albo jednej osobie i teraz jest troszeczkę szykanowana tutaj na forum, to nie chcę myśleć co się dzieje w pracy. Mam nadzieję, że w firmie sa i normalni ludzie, a nie tylko plotki i donosy.
zdjecie uzytkownika
Czarek - 2015-11-07 14:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę wypowiedzi tutaj na wysokim poziomie..oj, szkoda gadać. Zastanawiam się, jak ludziom pracuje się w tych zakładach mięsnych, kiedy między nimi znajdują się osoby, które język ojczysty mają za nic.. Nie chcę nikogo obrażać, ale przypominam, iż dajecie wizytówkę temu miejscu pracy. Ja się jednak nie zgorszę, bo te zakłady znam i z jakości jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
TVN - 2015-11-07 16:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Czarek - 2015-11-07 14:28:44]:
Jest Różnie z tymi sklepami.:)

zdjecie uzytkownika
wawa - 2015-11-08 00:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poziom tej wypowiedzi to totalne dno. Widać, że jesteś zwykłym prostakiem, który nagie kobiety ogląda tylko w tanich pornolach. Fantazja ponosi i to ostro. Żenada, dno totalne :D Aż się ubawiłam. Żal mi takich facetów. A sklepy zamykają, bo może kradniecie, a potem tutaj wylewacie swoje żale na firmę. Ja pracuję tu już ponad rok i nas jakoś nie zamykają. Płacą mało, warunki są jakie są. Myślałam, że tu są jakieś normalne opinie o pracy tutaj. Ale widzę bandę ch.a.m.ó.w, nieudaczników, którzy potrafią tylko obrażać, bo są anonimowi w Internecie. Na żywo pewnie się słowem nie odezwiecie, bo dwóch słów do kupy nie potraficie złożyć. towarzystwo wzajemnej adoracji. Jak trafi mi się lepsza praca, to zmienię. A na razie dobrze, że chociaż taka jest.
zdjecie uzytkownika
Obserwator. - 2015-11-10 12:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Najlepszy sklep jest na Hallera,

Polecam miła obsługa i nie trafiły mi się i moim znajomym jakieś stare rzeczy,

Wszystko Ok.
zdjecie uzytkownika
Obserwator. - 2015-11-10 12:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Obserwator. - 2015-11-10 12:17:42]:
W Ostrołęce.
zdjecie uzytkownika
Szukam pracy - 2015-11-10 15:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dlaczego są kasowane komentarze w sprawie i na temat tej pani Jolki,czy ma coś ta pani do ukrycia,chcę się dowiedzieć czy warto i czy się opłaca przyjąć do Moscibrody do pracy.przeciesz jest ta własnie strona na ten temat.
Poprosze o pomoc i porady,bo czytałam wszystkie komentarze i mnie przeraźa tam praca.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
x - 2015-11-10 17:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [laura - 2012-11-16 18:41:16]:
Masz Racje.!!!!!
zdjecie uzytkownika
polinka - 2015-11-11 12:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Szukam pracy - 2015-11-10 15:48:54]:
Jak najbardziej warto przyjść do pracy, jeśli chce się pracować, a nie chodzić na zwolnienia i kombinować. Bo wtedy to tylko sobie na sklepie roboty dodajemy. U nas na sklepie fajnie się dogadujemy i jest ok. Ciężko czasem, ale nigdzie nie posadzą. A z jolką to bez przesady, poprzednia w ogóle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robiła. Paznokcie umalowane tylko. Ktoś tu ma jakiś problem z jolka i jedzie jak po psie.
zdjecie uzytkownika
X - 2015-11-11 14:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [polinka - 2015-11-11 12:20:45]:
Problem z tą Jolką ma nie tylko jedna osoba tylko mnustwo osob,chyba wszyscy co pracują w tych sklepach.chyba nie ma przyszłosci w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-11-11 15:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Cos mi się zdaje ze to pani Jola sama pisze o sobie te superlatywy
Może chciałaby dobrze dla firmy ale jej to nie wychodzi
Jesli dalej będzie szła na udry z pracownikami a nie im pomagała to nic z tego nie będzie
Zastraszanie i mobbing ( pani Jolu u pani to juz mobbing ) doprowadź do tego ze same będą się zwalniały. A tego wiele sklepów nie wytrzyma dla większości będzie to wyrok
zdjecie uzytkownika
Była Pracownica. - 2015-11-11 18:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-11-11 15:33:41]:
MASZ ABSOLUTNĄ RACJĘ.

Pani Jola myśli że jest najlepsza na świecie,ale ludze nie lubią takich ludzi,ona powinna pomagac pracownicom bo ona dzięki nim pracuje w tej firmie.
Widziałam na innych portalach lepsze wypowiedzi i komentarze na temat pani Joli tutaj to nic.
zdjecie uzytkownika
tez pracownik - 2015-11-11 21:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-11-11 15:33:41]:
a co to mobbing?
zdjecie uzytkownika
Ijhuy - 2015-11-11 22:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tez pracownik - 2015-11-11 21:42:13]:
Nękanie,obrażanie,wyzywanie,zastraszanie.!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-11-13 23:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chyba nie wszystko jest ok skoros dostaje kary ,uważajcie co kupujecie w tym sklepie
,bo nie wszystko lśni świeżością,pozytywne opinie z pewnością wypisuje p.Jolanta która jak widać jest na topie.często korzystałem z usług moscibrod ale teraz nie ma po co zachodzić do tych sklepów,trafił się im najgorszy opiekun jakiego można dostać ,pracownicy na pewno tęsknią za poprzedniMi .
Nie mam pojęcia co jest teraz na pierwszym miejscu w tym sklepie,ale z pewnością nie jest to klient.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-11-14 16:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a bedzie sklep w grójcu?
zdjecie uzytkownika
Miasto - 2015-12-01 17:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ddd - 2015-11-14 16:35:00]:
Nie Będzie.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-12-02 15:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
piszecie o złej jakości mięsa i o tym, że ktoś źle zarządza.. Wydaje mi się, że taki biznes jak posiadanie własnego zakładu mięsnego to duża odpowiedzialność, może tu tkwi problem.
zdjecie uzytkownika
Prezes - 2015-12-03 19:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czemu są kasowane komentarze na temat Pani Joli,czyżby miała coś do ukrycia i nie może znieść krytykę i co ludzie o niej myślą.!!!

Ona pewnie co godzinę sprawdza czy coś na nią jest napisane.Ludzie piszą całą prawdę widzę.:)
zdjecie uzytkownika
cvb - 2015-12-03 20:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Pani Ela - 2015-02-24 00:37:46]:
he he he.Dobre.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
jjjjjjj - 2015-12-03 20:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ala - 2015-04-10 08:53:48]:
he he he he.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
sdfrghjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj - 2015-12-03 20:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [moni - 2015-04-23 06:12:32]:
To Prawda.he he he he.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
sadddddddddddd - 2015-12-03 20:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gosik - 2015-05-04 05:49:52]:
Znowu To Prawda.:) Ludzie się o niej przekonali....Powinna zmienić Pracę.!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Sąsiad - 2015-12-04 14:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [wawa - 2015-11-08 00:57:39]:
Pewnie sama Jolka napisała ten komentarz.baaaahahaaaa

Ludzie nie ufajcie jej bo ona myśli tylko o sobie.
A szczególnie niech to zapamiętają pracownice w sklepach.
Ona każdej pracownicy tylko d.u.p.ę.umie obrobić tylko żeby się obronić i podlizać przed szefem,ona tylko umie zwalniać pracowników i straszyć,
Zawsze zło powraca.!!!
Jest takie przysłowie,Jak Kuba Bogu Tak Bóg Kubie.!!!
Ona tylko umie narzekać,straszna z niej Pesymistka i Egoistka.!!!

Pracownice nie dajcie się jej zastraszyć,jak coś to dzwońcie do szefa albo osobiście z nim porozmawiajcie bo on jest W porządku i zawsze wysłucha was.

Ona może wszystkich krytykować a jak ktoś się za nią wezmie i zaczyna ją krytykować i mówić prawdę na jej temat,to ona nie może tego znieść i myśli że jest taka biedna i poszkodowana.hehehehe....P.E.S.Y.M.I.S.T.K.A...!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Kolerzanka - 2015-12-04 15:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Sąsiad - 2015-12-04 14:49:03]:
MASZ RACJE TEŻ SIĘ NA NIEJ ZAWIODŁAM.MYŚLI TYLKO O SOBIE NAWET RODZINĘ ODTRĄCA.
zdjecie uzytkownika
Kierowniczka - 2015-12-06 20:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha! W sobotę prezes zabrał jej samochód! Jest już chyba chora. Ciekawe jak długo poleży w łóżeczku?
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-12-07 07:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I czym biedaczka będzie jeździła
Pewnie weźmie z wypożyczalni albo taxi
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwość - 2015-12-07 14:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
J.KIEDYŚ SIĘ DOIGRA.
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwość - 2015-12-07 14:15:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
J.KIEDYŚ SIĘ DOIGRA.JAK TAK BĘDZIE SZCZEKAĆ.!!! JESZCZE JEST SPRAWIEDLIWOŚĆ,ZNAM DUŻO TAKICH OSUB CO TAK SZCZEKALI DO WSZYSTKICH I TERAZ SĄ NA BEZROBOCIU....JAK TO PRAWDA CO DO SAMOCHODU TO MA RACJE SZEF...KRZYSZTOF B JEST SUPER NIECH ŻYJE 1000 LAT JO JEST NAPRAWDE SPOKO GOŚĆ.!!!
zdjecie uzytkownika
@@@ - 2015-12-10 00:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Prezes to już dawno powinien przejrzeć na oczy i pozwalniać te wszystkie panie handlowców one w niczym nikomu nie pomogą a tylko firmę naciągają na koszty tymi samochodami służbowymi i telefonami przez które ciągle gadają niekoniecznie w celach służbowych , zresztą dziwię się że niby taki mądry człowiek a obstawił się samymi babami i robią z nim co chcą
zdjecie uzytkownika
erer - 2015-12-12 19:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@@@@ a co w tym dziwnego że pracownicy korzystają z samochodów służnowych albo telefonow, chyba pio to je dostali od pracodawcy i to raczej normalne..
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-12-13 09:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Samochody i telefony dostają do pracy a nie do prywatnych spraw co często się zdarza A reszta na nich pracuje tak to działa w tej firmie,w innych handlowcy naprawdę muszą się wykazać.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-12-21 19:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Suwałkach jest ogłoszenie na handlowca, 2500 brutto, czy jest tu jakiś handlowiec ? warto spróbować, nie oszukują za bardzo przy rozliczaniu się, wypłatach itp ?
zdjecie uzytkownika
Mokki - 2016-01-02 14:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@Adam rozumiem, że te 2500 brutto to jest podstawa? Bo na stanowisku przedstawiciela handlowego zazwyczaj jest jeszcze prowizja, dzięki czemu sporo można zarobić. Z tego co się orientuję firma jest porządna i raczej nie oszukuje pracowników.
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwość. - 2016-01-24 15:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SUPER.!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):)
Jolki już nie ma...Nie pracuje już w Firmie Moscibrody.:):)

Zwolnili Ją.:)

Bardzo dobrze zrobił Szef...Teraz będą zawsze tylko Przychody, nie same straty.:)

zdjecie uzytkownika
obłuda i kretynizm - 2016-01-24 19:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Sprawiedliwość. - 2016-01-24 15:01:52]:
jaki naiwny ten wpis. szef z dużej litery. widać, że to jakaś pani z jego bliskiego otoczenia pisała. kto wie jak bliskiego :P
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwość. - 2016-01-25 10:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [obłuda i kretynizm - 2016-01-24 19:59:59]:
He ha he ha ha.....Szef tak sie piszeeeeeeeeeee.

Jeeeeeee Jolka już ma opinie zje.... w Łomży i Polsce.
Sama sobie jest winna.Ha.!!!

Dziwię się sąsiadom.ciekawy czy będzie jezdzić po sklepach i sprawdzać co i jak się dzieje jak jej nie ma,a jak coś bedzie zle to pewnie bedzie z zazdrosci donosic do sanepidu i pipu...jestem tego pewien bo ona taka byla jest i bedzie,tacy ludzie sie nie zmieniają,tylko umie donosic na policje itp.
Jest strasznie fałszywa i myśli tylko o sobie.i tylko pieniądze.!!!!!
Nie mamy slow na nią.!!!

Niech Szef Firmy Mościbrody.!!!!! SUPER Gość.!!!


Miłego czytania Pani Jolkoooooooooooo.!!!he he .
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-01-26 00:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
He ha bahhhhhha.Tylko Jolka tak mowi,itp coś wiem na ten temat,take glupie slowa mowila tylko Jolka w sklepach.he...........!!!

W JBB się smieją z niej.!!!
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-01-28 02:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta ta myśl sobie co chcesz krety..ą bo ja wiem o tobie bardzo duzo.he.
Jestem z Łomży.
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-01-28 02:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta ta myśl sobie co chcesz krety..ą bo ja wiem o tobie bardzo duzo.he.
Jestem z Łomży.
Nie mozesz sobie podarowac ze cie wypi.r.d.o.l.ili z firmy Mościbrody ale to bylo jasne ze tak się stanie za ten twoj ry.j i szczekatą mor.ę.
Wszyscy się cieszą ze cie w tej firmie juz nie ma Kukla jest 1000000 razy lepsza od ciebie i odrazu obroty sie zwiekszyly na sklepach.
Nie masz szans zeby gdzies znalesc pracę bo juz cie kazdy zna i niechce takiej idi.ot.ki.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert