Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY

Pracowałeś w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
polinka - 2015-11-11 12:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Szukam pracy - 2015-11-10 15:48:54]:
Jak najbardziej warto przyjść do pracy, jeśli chce się pracować, a nie chodzić na zwolnienia i kombinować. Bo wtedy to tylko sobie na sklepie roboty dodajemy. U nas na sklepie fajnie się dogadujemy i jest ok. Ciężko czasem, ale nigdzie nie posadzą. A z jolką to bez przesady, poprzednia w ogóle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robiła. Paznokcie umalowane tylko. Ktoś tu ma jakiś problem z jolka i jedzie jak po psie.
zdjecie uzytkownika
X - 2015-11-11 14:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [polinka - 2015-11-11 12:20:45]:
Problem z tą Jolką ma nie tylko jedna osoba tylko mnustwo osob,chyba wszyscy co pracują w tych sklepach.chyba nie ma przyszłosci w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-11-11 15:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Cos mi się zdaje ze to pani Jola sama pisze o sobie te superlatywy
Może chciałaby dobrze dla firmy ale jej to nie wychodzi
Jesli dalej będzie szła na udry z pracownikami a nie im pomagała to nic z tego nie będzie
Zastraszanie i mobbing ( pani Jolu u pani to juz mobbing ) doprowadź do tego ze same będą się zwalniały. A tego wiele sklepów nie wytrzyma dla większości będzie to wyrok
zdjecie uzytkownika
Była Pracownica. - 2015-11-11 18:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-11-11 15:33:41]:
MASZ ABSOLUTNĄ RACJĘ.

Pani Jola myśli że jest najlepsza na świecie,ale ludze nie lubią takich ludzi,ona powinna pomagac pracownicom bo ona dzięki nim pracuje w tej firmie.
Widziałam na innych portalach lepsze wypowiedzi i komentarze na temat pani Joli tutaj to nic.
zdjecie uzytkownika
tez pracownik - 2015-11-11 21:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-11-11 15:33:41]:
a co to mobbing?
zdjecie uzytkownika
Ijhuy - 2015-11-11 22:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tez pracownik - 2015-11-11 21:42:13]:
Nękanie,obrażanie,wyzywanie,zastraszanie.!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-11-13 23:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chyba nie wszystko jest ok skoros dostaje kary ,uważajcie co kupujecie w tym sklepie
,bo nie wszystko lśni świeżością,pozytywne opinie z pewnością wypisuje p.Jolanta która jak widać jest na topie.często korzystałem z usług moscibrod ale teraz nie ma po co zachodzić do tych sklepów,trafił się im najgorszy opiekun jakiego można dostać ,pracownicy na pewno tęsknią za poprzedniMi .
Nie mam pojęcia co jest teraz na pierwszym miejscu w tym sklepie,ale z pewnością nie jest to klient.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-11-14 16:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a bedzie sklep w grójcu?
zdjecie uzytkownika
Miasto - 2015-12-01 17:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ddd - 2015-11-14 16:35:00]:
Nie Będzie.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-12-02 15:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
piszecie o złej jakości mięsa i o tym, że ktoś źle zarządza.. Wydaje mi się, że taki biznes jak posiadanie własnego zakładu mięsnego to duża odpowiedzialność, może tu tkwi problem.
zdjecie uzytkownika
Prezes - 2015-12-03 19:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czemu są kasowane komentarze na temat Pani Joli,czyżby miała coś do ukrycia i nie może znieść krytykę i co ludzie o niej myślą.!!!

Ona pewnie co godzinę sprawdza czy coś na nią jest napisane.Ludzie piszą całą prawdę widzę.:)
zdjecie uzytkownika
cvb - 2015-12-03 20:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Pani Ela - 2015-02-24 00:37:46]:
he he he.Dobre.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
jjjjjjj - 2015-12-03 20:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ala - 2015-04-10 08:53:48]:
he he he he.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
sdfrghjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj - 2015-12-03 20:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [moni - 2015-04-23 06:12:32]:
To Prawda.he he he he.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
sadddddddddddd - 2015-12-03 20:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gosik - 2015-05-04 05:49:52]:
Znowu To Prawda.:) Ludzie się o niej przekonali....Powinna zmienić Pracę.!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Sąsiad - 2015-12-04 14:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [wawa - 2015-11-08 00:57:39]:
Pewnie sama Jolka napisała ten komentarz.baaaahahaaaa

Ludzie nie ufajcie jej bo ona myśli tylko o sobie.
A szczególnie niech to zapamiętają pracownice w sklepach.
Ona każdej pracownicy tylko d.u.p.ę.umie obrobić tylko żeby się obronić i podlizać przed szefem,ona tylko umie zwalniać pracowników i straszyć,
Zawsze zło powraca.!!!
Jest takie przysłowie,Jak Kuba Bogu Tak Bóg Kubie.!!!
Ona tylko umie narzekać,straszna z niej Pesymistka i Egoistka.!!!

Pracownice nie dajcie się jej zastraszyć,jak coś to dzwońcie do szefa albo osobiście z nim porozmawiajcie bo on jest W porządku i zawsze wysłucha was.

Ona może wszystkich krytykować a jak ktoś się za nią wezmie i zaczyna ją krytykować i mówić prawdę na jej temat,to ona nie może tego znieść i myśli że jest taka biedna i poszkodowana.hehehehe....P.E.S.Y.M.I.S.T.K.A...!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Kolerzanka - 2015-12-04 15:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Sąsiad - 2015-12-04 14:49:03]:
MASZ RACJE TEŻ SIĘ NA NIEJ ZAWIODŁAM.MYŚLI TYLKO O SOBIE NAWET RODZINĘ ODTRĄCA.
zdjecie uzytkownika
Kierowniczka - 2015-12-06 20:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha! W sobotę prezes zabrał jej samochód! Jest już chyba chora. Ciekawe jak długo poleży w łóżeczku?
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-12-07 07:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I czym biedaczka będzie jeździła
Pewnie weźmie z wypożyczalni albo taxi
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwość - 2015-12-07 14:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
J.KIEDYŚ SIĘ DOIGRA.
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwość - 2015-12-07 14:15:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
J.KIEDYŚ SIĘ DOIGRA.JAK TAK BĘDZIE SZCZEKAĆ.!!! JESZCZE JEST SPRAWIEDLIWOŚĆ,ZNAM DUŻO TAKICH OSUB CO TAK SZCZEKALI DO WSZYSTKICH I TERAZ SĄ NA BEZROBOCIU....JAK TO PRAWDA CO DO SAMOCHODU TO MA RACJE SZEF...KRZYSZTOF B JEST SUPER NIECH ŻYJE 1000 LAT JO JEST NAPRAWDE SPOKO GOŚĆ.!!!
zdjecie uzytkownika
@@@ - 2015-12-10 00:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Prezes to już dawno powinien przejrzeć na oczy i pozwalniać te wszystkie panie handlowców one w niczym nikomu nie pomogą a tylko firmę naciągają na koszty tymi samochodami służbowymi i telefonami przez które ciągle gadają niekoniecznie w celach służbowych , zresztą dziwię się że niby taki mądry człowiek a obstawił się samymi babami i robią z nim co chcą
zdjecie uzytkownika
erer - 2015-12-12 19:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@@@@ a co w tym dziwnego że pracownicy korzystają z samochodów służnowych albo telefonow, chyba pio to je dostali od pracodawcy i to raczej normalne..
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-12-13 09:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Samochody i telefony dostają do pracy a nie do prywatnych spraw co często się zdarza A reszta na nich pracuje tak to działa w tej firmie,w innych handlowcy naprawdę muszą się wykazać.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-12-21 19:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Suwałkach jest ogłoszenie na handlowca, 2500 brutto, czy jest tu jakiś handlowiec ? warto spróbować, nie oszukują za bardzo przy rozliczaniu się, wypłatach itp ?
zdjecie uzytkownika
Mokki - 2016-01-02 14:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@Adam rozumiem, że te 2500 brutto to jest podstawa? Bo na stanowisku przedstawiciela handlowego zazwyczaj jest jeszcze prowizja, dzięki czemu sporo można zarobić. Z tego co się orientuję firma jest porządna i raczej nie oszukuje pracowników.
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwość. - 2016-01-24 15:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SUPER.!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):)
Jolki już nie ma...Nie pracuje już w Firmie Moscibrody.:):)

Zwolnili Ją.:)

Bardzo dobrze zrobił Szef...Teraz będą zawsze tylko Przychody, nie same straty.:)

zdjecie uzytkownika
obłuda i kretynizm - 2016-01-24 19:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Sprawiedliwość. - 2016-01-24 15:01:52]:
jaki naiwny ten wpis. szef z dużej litery. widać, że to jakaś pani z jego bliskiego otoczenia pisała. kto wie jak bliskiego :P
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwość. - 2016-01-25 10:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [obłuda i kretynizm - 2016-01-24 19:59:59]:
He ha he ha ha.....Szef tak sie piszeeeeeeeeeee.

Jeeeeeee Jolka już ma opinie zje.... w Łomży i Polsce.
Sama sobie jest winna.Ha.!!!

Dziwię się sąsiadom.ciekawy czy będzie jezdzić po sklepach i sprawdzać co i jak się dzieje jak jej nie ma,a jak coś bedzie zle to pewnie bedzie z zazdrosci donosic do sanepidu i pipu...jestem tego pewien bo ona taka byla jest i bedzie,tacy ludzie sie nie zmieniają,tylko umie donosic na policje itp.
Jest strasznie fałszywa i myśli tylko o sobie.i tylko pieniądze.!!!!!
Nie mamy slow na nią.!!!

Niech Szef Firmy Mościbrody.!!!!! SUPER Gość.!!!


Miłego czytania Pani Jolkoooooooooooo.!!!he he .
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-01-26 00:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
He ha bahhhhhha.Tylko Jolka tak mowi,itp coś wiem na ten temat,take glupie slowa mowila tylko Jolka w sklepach.he...........!!!

W JBB się smieją z niej.!!!
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-01-28 02:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta ta myśl sobie co chcesz krety..ą bo ja wiem o tobie bardzo duzo.he.
Jestem z Łomży.
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-01-28 02:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta ta myśl sobie co chcesz krety..ą bo ja wiem o tobie bardzo duzo.he.
Jestem z Łomży.
Nie mozesz sobie podarowac ze cie wypi.r.d.o.l.ili z firmy Mościbrody ale to bylo jasne ze tak się stanie za ten twoj ry.j i szczekatą mor.ę.
Wszyscy się cieszą ze cie w tej firmie juz nie ma Kukla jest 1000000 razy lepsza od ciebie i odrazu obroty sie zwiekszyly na sklepach.
Nie masz szans zeby gdzies znalesc pracę bo juz cie kazdy zna i niechce takiej idi.ot.ki.
zdjecie uzytkownika
Ass - 2016-03-19 14:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie mi lepiej czy w tym zakładzie mięsnym są świetne i przestrzegane warunki, czy może jest jakaś szara eminencja tutaj i problem? Bo chciałem spróbować
zdjecie uzytkownika
lala - 2016-03-19 16:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Radze trzymać sie od tych złodziei jak najdalej firma ma swoje prawa a te krajowe mają głęboko w d...
zdjecie uzytkownika
A - 2016-03-21 16:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No warunki sa przestrzegane akurat bardzo dobrze kontrole sa bardzo czesto i nie ma co sie zastanawiac nad tym za dlugo, co tu duzo gadac jest dobrze bardzo
zdjecie uzytkownika
123 - 2016-03-21 23:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba sam prezes napisał albo ktoś z jego lizodupów,bo nie wierzę że ktoś ma dobre zdanie o tej firmie ludzie pracują bo gdzieś trzeba ale co to za praca?
zdjecie uzytkownika
lala - 2016-03-22 07:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Które warunki ???? Chyba jak wykorzystać człowieka do max
Najgorsza firma z jaką miałam styczność nie znam osoby która ma dobre zdanie o tej firmie chyba tylko sam prezes i jego lizodupy i popychadła on sam żyje w wielkim amoku
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwość. - 2016-03-23 18:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
He he he he...

Te negatywne komentarze co wyżej napisane to sama Jolka piszę.he he he he he.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bo nie może się pogodzić że ją wydu.pcyli.he he he he he.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

K.R.E.T.Y.N.K.A....he he he he he he.Całe JBB się śmieje z niej i Cała Polska.he he he.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Widziałem ją wczoraj w Łomży wielkie ZEROOOOOOOOO....!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Wielkie Gratulacje dla Krzysztofa że Przewidział na oczy,i się jej pozbył.he he he.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
zdjecie uzytkownika
Tymek - 2016-04-03 21:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczerniacie ich a nie podajecie powodów ba ani dowodów na to, o co chodzi @123, @lala, pracowaliście tam? Uargumentuj bo piszesz coś a nie piszesz dlaczego to niewiele wnosi do dyskusji
zdjecie uzytkownika
lala - 2016-04-04 07:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten kto pracuje lub pracowal zna wszystkie plusiki i ogromne minusy pracy w tej firmie a jest ich naprawde długa lista oczywiście nie mam myśli pan i panów z biura
zdjecie uzytkownika
Świadek. - 2016-04-04 15:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widziałem Jolkę w samochodzie Firmy PEKPOL.
Chyba tam pracuje.
a tak się chwaliła że Firma JBB ją tak pragnie przyjąć że ona jest taka wspaniała,Stara R.u.r.a.hahaha
Ten JÓZEF właściciel JBB jak by przyjął do pracy tą Jolkę to Straci szacunek że przyjmuje takich Gł.ąb.ÓW do pracy.
Ona jest nic nie warta,Firma Mościbrody ją osr.ała i ją wywalili na zbity R.Y.J.
A teraz się mści na Firmie Mościbrody.że ją wywalili.ha.
zdjecie uzytkownika
Wiem - 2016-04-05 11:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Świadek. - 2016-04-04 15:55:20]:
Jolka w JBB Wali.
zdjecie uzytkownika
Aaa taki tam maz tej zmieszanej z blotem pracow. - 2016-04-05 21:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Janek - 2015-08-18 15:55:16]:
No Panie Krzysztofie B. Przesadzil pan ze zwolnieniem dyscyplinarnym z pracy mojej zony nie zgadzam sie z tym i wynajolem jednych z najlepszych adwokatow z wa-wy . Wiec sie widzimy w sadzie pracy . A jak sie zdenerwuje to bede zbierac dane o pozew zbiorowy poszkodowanych dziewczyn w tej firmie a napewno ich nie brak . Pozdrawiam maz jednej z pracownic ze sklepu miesnego z Pultuska .Nieuzasadnione zwolnienie dyscyplinarne pozdr.
zdjecie uzytkownika
Ok. - 2016-04-05 23:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Aaa taki tam maz tej zmieszanej z blotem pracow. - 2016-04-05 21:36:10]:
Masz Racje.!!!
Ta Firma nie szanuje pracownikow.
Nie ma utargów i zamykają sklepy i zwalniają kobiety na bruk.
Mają w D.U.P.I.tylko myslą o sobie.coś czuje że ta firma niedługo upadnie.
zdjecie uzytkownika
ps - 2016-04-05 23:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma juz upadła
zdjecie uzytkownika
dynika89 - 2016-04-06 09:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ps nieprawda, nie widzę nigdzie wzmianki o tym, ani krsie nie ma o tym ani słowa. może faktycznie może nie ma teraz nowych ofertt pracy ale firma ma się dobrze
zdjecie uzytkownika
ps - 2016-04-06 14:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Upadła pod względem moralnym a finansowym to zbliża sie do dna
Wszędzie długi
zdjecie uzytkownika
Degustator. - 2016-04-08 17:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W tej Firmie Wędliny i mięso jest OK.Ceny też Ok.
Polecam.
A co do Jolki to uciekła jak szczur do JBB.
Pewnie teraz JBB straci na renomie i na wizerunku tak jak chciała popsuć wizerunek w Firmie Mościbrody.

Pozdrawiam...HDLP.
zdjecie uzytkownika
nik - 2016-04-10 20:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Degustator. - 2016-04-08 17:24:13]:
Ludzie pracowaliśćie dla tej firmy lub pracujecie zstanoecie sie co wypisujecie jak macie jakies żale to idzćie do spowiedzi a nie wygłaszacie swoje komentaże z takim narodem to daleko nie zajdziemy.A od pani Joli to się odwalcie jest wspanialą kobietą z duży dośwadczeniem znajdzcie sobie kozla ofiarnego w samych sobie
zdjecie uzytkownika
mama - 2016-05-06 21:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nik ja tych żali nie rozumiem, jedna z lepszych i uczciwszych firm w branży mięsnej w kontekście produktu, dlatego chętnie pójdę do nich na wędliniarza skoro teraz poszukują na takie stanowisko, czuję w ich smaku tradycję

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert