Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY

Pracowałeś w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
123 - 2015-01-08 12:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2015-01-08 12:13:54]:
Chciałam napisać nawiedzone
zdjecie uzytkownika
barbi - 2015-01-10 20:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w parczewie na sklepie też palą papierochy.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-01-11 12:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszalam że jest to jeden wielki syf.Podobno zatrudnili nową na handlowca.
zdjecie uzytkownika
Jowita - 2015-01-15 17:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [barbi - 2015-01-10 20:34:39]:
To powinni otworzyć palarnię a nie sklep mięsny
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-02-02 15:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zatrudniaja nowych praownikow aby zalatac tylko dziory pare dni i dowidzenia nie polecam nikomu tam pracowac pochwal tam nie ma ani szacunku do czlowieka jedyne co to opieprz za nic ....
zdjecie uzytkownika
alibaba - 2015-02-06 19:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [barbi - 2015-01-10 20:34:39]:
Co ci szkoda? Dobrze że tylko palą. A jak ci szkoda to nastaw swój tyłek to będą miały gdzie petować.
zdjecie uzytkownika
elif - 2015-02-15 12:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alibaba - 2015-02-06 19:07:48]:
LUB pobzykać.
zdjecie uzytkownika
Pani Ela - 2015-02-24 00:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
A ta ruda wredna baba co wpadła i udawała Panią Prezes lub Bog wie kogo co morde darła na zasmucone dziewczyny za lada gdy robiłam zakupy to co to za wynalazek????
zdjecie uzytkownika
@@@ - 2015-03-04 19:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Super opinia żeby jeszcze na te opinie zwracały uwagę osoby których one dotyczą a tu pluj świni w oczy a ona powie że deszcz pada
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-07 19:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ten zakład to jedna wielka banda oszustów i wyzyskiwaczy !!
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-03-08 11:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Porarzka ten zaklad oszusci.
zdjecie uzytkownika
Mecenas - 2015-03-30 22:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowalem w tamtejszych Zakladach SZKODA SLOW !!!!!
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-04-10 08:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma zatrudniła kosmitkę blondi która inteligencją przewyższa nawet marsjan
cały zakład ma jej dosyć ciekawe jak długo jeszcze ... mam nadzieję że długi weekend dla tej pani będzie baaaaaardzo długi
zdjecie uzytkownika
Tola - 2015-04-10 21:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorzej jak w sklepach pracują panie, które zielonego pojęcia o pracy nie mają, ale wypowiadać się o firmie jak najbardziej. Pracowałam w firmę 15lat wypłatę zawszę miałam na czas,nigdy nie nikt się bez powodu nie czepiał. Jeżeli zasłużyła załoga pochwała była zawsze. Ale jak zamiast pracy każda ze sklepowych myśli tylko jak zarobić ale się nie narobić. A najlepsza jest kierowniczka, z Międzyrzeca, z tego sklepu z parkingiem,aktorka, oszukanica.
zdjecie uzytkownika
Klient - 2015-04-10 21:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie zgodzę się z opinią Ali, odkąd jest ta blondi jak ją nazywa przynajmniej można zakupy zrobić w sklepie mościbrody, kiedyś jeden wielki bałagan, panie kombinatorki. Teraz w sklepie jak jest blondi jest czysto ,towar jest ułożony ,aż chce się robić zakupy. PANIE SKLEPOWE WEźCIE SIĘ DO ROBOTY!!!!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-13 00:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja też kiedyś zakupy robiłam a teraz nie, bo dobijają do wagi tylko patrzą czy się patrzysz ,a po za tym sprzedają rozmnażane mięso ,nie wspomnę już o mielonym zawsze micha namielona mięsa i twierdzą ,ze nie mają maszynki lub się popsuła
zdjecie uzytkownika
moni - 2015-04-23 06:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aktoreczka z tej blondyneczki ze sklepu z parkingiem jest super tala biedna i skrzywdzona przez los niewinna. Należy się w piersi uderzyć jak można udawać loleżankę a za plecami wszystkim tyłek obrabiać a zwłaszcza pani handlowiec.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-04-23 07:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy poniżej szczebla czyli sklepowe i kierowcy to durnie i nieroby ... Tylko żeby nie oni ta firma dawno przestała by istnieć .
Dziadostwo jakiego świat nie widział ...
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-04-26 12:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten portal jest beznadziejny .Ludzie te wasze opinie trafiają w dobro firmy a co wy tak naprawdę o niej wiecie.Najpierw pokascie efekty pracy a potem wypisujcie głupoty.Jak nie macie się czym zająć to kupcie sobie działkę skupie się na kopaniu a nie podkopywaniu.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-29 00:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
KAzek - 2015-04-29 00:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro uważasz, że tu wszystko jest nie prawdziwe to dlaczego tyle osób nie chce tutaj pracować. Kwestia zarobkowa chyba warta podjęcia przed zdecydowaniem się.
zdjecie uzytkownika
gosik - 2015-05-04 05:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ma pani racje świńskiblond laluni ze sklepu z parkingiem w roli płaczki najlepiej do twarzy. Udaje kogoś kim nie jest niby koleżanka w oczy a poza oczami tyłek wszystkim obrabia i donosi na koleżanki. W dodatku sama nie jest ok. Obgaduje panią Ewe i Kasie i przy okazji kabluje na innych. Ciekawostką jest fakt ze grubas zaopatrzeniowiec ten co jeździ Iveco przesiaduje u niej na porannych kawkach po pół godziny i nikt temu się nie przyjżał. Ten to zapewne dostarcza plotki z firmy i wspólnie się wymieniają i dorabiają swoje teorie o innych. Aż dziw że nikt się temu bliżej nie przyjżał. Wniosek z tego taki że na tych dwoje należy uważać bo to fałszywi ludzie.
zdjecie uzytkownika
ekspediętka - 2015-05-15 06:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No no ładnych rzeczy się dowiaduję. Teraz rozumiem czemu do nas w Białej tak późno towar dojeżdża. A potem człowiek z jezorem na brodzie nagina żeby przed otwarciem się wyrobić. Swoją drogą u mnie też nas isiaczek też domaga się kawki, ale ja mu odpowiadam że od kawki to ma żonę. Swoją drogą to ma nasz miś zdrowie kawkę robi mu żonka pptem druga na sklrpie u tej ślicznotki i jeszcze pprucznie gdzieś cjce wipić. Aż się boję żeby mu nie staneło serce od tej kofeiny i adrenaliny.
zdjecie uzytkownika
Warki - 2015-06-30 23:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwykle praca w zakładach mięsnych jest traktowana jako praca drugiej kategorii - nie za wiele osób lubi wykonywać obowiązki masarza czy rzeźnika. Też prawda jest taka, że nie jest to nic przyjemnego. Poza tym zwykle warunki socjalne są słabe, atmosfera napięta a kasa w granicach 2000 nie każdemu odpowiada.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-30 05:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-07-30 05:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale firma kierowcy u was to mają jak w raju kasy ful roboty zero i jeszcze mają czas na romamse. Tylko pogratulować koledze z iveco. Ja też bym zaczynał od kawki a potem wiadomo. Oby się tej bląd laluni chłop nie z czaił bo go wychlasta po ryju i będzie po ptakach lub co gorszajego laskę ktoś oświeci kto lepszą kawę robi od miej i jeszcze blad piękności może się oberwać. Chyba się do was zatrudnię jestem singlem co mi tam.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-08-18 15:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tak czytam te komentarz, to spodziewam się tutaj raczej kiepskiej atmosfery. Mam wrażenie, że owa blondyneczka albo podpadła wszystkim czymś albo jednej osobie i teraz jest troszeczkę szykanowana tutaj na forum, to nie chcę myśleć co się dzieje w pracy. Mam nadzieję, że w firmie sa i normalni ludzie, a nie tylko plotki i donosy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY?
Zadaj pytanie
alert