Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY

Pracowałeś w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tra - 2013-07-23 20:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeciez tu wszystko jest napisane i to wszystko to prawda ,teraz lecze sie na nerwice
zdjecie uzytkownika
moaana - 2013-08-22 06:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo przestali gnebic ludzi,albo juz tam nikt nie pracuje
zdjecie uzytkownika
aneta - 2013-09-21 06:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
liczysz zakupy,a tu wyskakuja przyciski,to jest wstyd,wymaga sie od pracownika ,a samemu .......???
zdjecie uzytkownika
jula - 2013-09-23 19:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
moscibrody to najgorszy zaklad mięsny w Polsce i koniec kropka
zdjecie uzytkownika
kaska - 2013-09-24 17:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dlugo by tu pisac,ale sami zapracowali na ta opinie.pracuja tam ludzie jak juz naprawde musza i nie maja kasy ,jakies lata osiemdziesiate XX wieku,to tak dobre trzydziesci lat temu,lady ,kasy,wszystko
zdjecie uzytkownika
zuza - 2013-10-19 19:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
super firrrma
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-01-08 19:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
no pewnie, że super, fachowość, wysoka pensja, niskie ceny,doskonała jakość towaru, kompetentna załoga to atuty tej firmy. Wszelkie zarzuty to wpisy konkuryncji.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-01-20 19:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wysokie pensje ha ha ha wysoko jakość to woda i chemia (usunięte przez administratora)e to atuty tej super firmy pozytywna opinia to opinia pani bb pracy tam nie polecam szkoda zdrowia i nerwów
zdjecie uzytkownika
zulka - 2014-03-13 07:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ann - 2013-06-05 15:40:28]:
w marcu zdaje się, że 10 2014 r. o godz.23,30 TVN wyemitował film o p. właścicielu firmy "Mościbrody". To silny pan i wy moje drogie nic nie zdziałacie.
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-03-14 10:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zulka - 2014-03-13 07:35:01]:
Gdyby ten reportaż był i miał jakiekolwiek znaczenie ,to by go puścili normalnych godzinach ,a nie nocą,kiedy nikt nie ogląda, a tym bardziej takich produkcji.Więc niech tak dalej zostanie,i niech ten silny pan,nocą przemawia do narodu.
zdjecie uzytkownika
byczek - 2014-03-17 14:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w mościbrodach do przełknięcia gdyby nie tzw.handlowcy którzy często mają mniejsze pojęcie o prowadzeniu sklepu od kierowniczek i robią wszystko pod dyktando prezesa i nie są dla sklepów tylko przeciwko nim
zdjecie uzytkownika
hhhhhhhhhhh - 2014-04-30 19:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklep mięsny Mościbrody w Międzyrzecu Podlaskim był dla mnie najlepszy. Lecz zmieniło się to za sprawą niemiłej ekspedientki-Izabeli Woch. Zostałem przez nią urażony i zle potraktowany . Jeśli chciała pracować jako sprzedawczyni to niech lepiej pracuje a nie gada co jej ślina na język przyniesie. Zwracam się z uprzejma prośba do Zakładu o bliższe przyjrzenie się tej osobie, i wyciągnięcie wniosków.
zdjecie uzytkownika
kora - 2014-05-13 10:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy baśka jest nadal dyrektorem ?
zdjecie uzytkownika
harvey - 2014-05-26 00:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do Międzyrzeca to bywałem tam co jakiś czas przejazdem ze znajomym i wszystko było ok. Nawet otworzyli drugi sklep, czyli się wiedzie. Tyle, że zapomnieli chyba zainstalować klimatyzacji w nowo powstałym, strach pomyśleć co może się dziać z mięsem przy takich temperaturach. Niemniej jednak nie miałem takich problemów jak przedmówca. Panie są sympatyczne i potrafią doradzić. Choć rzeczywiście ekipy zmieniają się między sklepami, co rusz są nowe twarze że czasem trudno się połapać.
zdjecie uzytkownika
TIK TAK - 2014-06-03 11:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
MOSCIBRODY TO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] DLA PRACOWNIKOW A DLA KLIETOW JESZCZE GORSZE - POPROSTU TRUJA LUDZ
zdjecie uzytkownika
szynunia - 2014-06-13 12:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, czyli widzę, że chyba nie dzieje się najlepiej w tej firmie. Nie myślałeś @były albo osoba pracująca w Mścibrodach, żeby napisać do prezesa, żeby dowiedział się znacznie więcej? Dla mnie komunikacja w firmie to ważna sprawa, nawet jeśli miałoby to być tzw. 'kapowanie' chociaż ja bym tego tak nie odbierał. W końcu wszyscy pracują na dobry wynik firmy.
zdjecie uzytkownika
trybik - 2014-06-20 13:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z drugiej strony co to są za interesy bez płacenia z miejsca ? przynajmniej nauczycie się na przyszłość
zdjecie uzytkownika
Grzala - 2014-06-21 10:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając wszystkie wypowiedzi Przeraziłam sie i to bardzo ! Pracowałam w handlu bardzo długo i wiem jedno manko nie wynika z znikąd ,kradzież i złe zarządzanie przez kierownika .Nie wykombinujesz płacisz na wszystko jest sposób .Wiadomo braki przy odbiorze towaru tu brak paru deko tam brak parę deko i nalatuje łącznie z ubytkami wody z wędlin czy roztocza z mięs .Dobry kierownik zgrany zespół i wszystko jest KO
A propos szefostwa wszędzie dobrze gdzie nas niema .Pozdrawiam wszystkich
handel to Ciężki kawałek chleba
zdjecie uzytkownika
Wróbelka - 2014-06-23 16:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zakład mościbrody to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co miesiąc ucinaja za zwroty po 200zł minimum do tego renamenty ciągle manka każą podpisywać że wypłaty jest więcej a na rękę dają co innego bezprawie zupełne .
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-07-12 18:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio kupiłam mięso zmielone w jednym z Siedleckich sklepów ,pani zapewniała,że jest świeże przyjechało z zakładu takie ,bo nie mielą na miejscu (zepsuta maszynka ).W domu okazało się śmierdzące aż zielone od środka co te panie sobie myślą ,byłam i powiedziałam a te panie to nie możliwe.Moja sąsiadka teżkupiła tam kiełbaski z indyka powiadomiła sanepid ja też tak powinnam zrobić
zdjecie uzytkownika
dostawca - 2014-08-08 00:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TIK TAK - 2014-06-03 11:57:37]:
Witam. Co sądzicie o kierowniczkach z tych sklepów.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-19 08:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowniczki ok,za to Pani chandlowiec która niczego nie wie,ma ciagle pretensje i tak naprawde nie rozróznia towaru.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-19 10:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy na forum znajdą się osoby, które wynajmują tej firmie lokale? bo mam problem z ich płatnościami chciałabym sie dowiedzieć czy to się tyczy tylko mojego lokalu czy inni wynajmujący im lokale tez mają ten problem.
zdjecie uzytkownika
skkf - 2014-09-01 19:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to jeden wielki dług
zdjecie uzytkownika
dev - 2014-09-01 21:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, firma ma coraz częściej problemy finansowe. Potrafią im odciąć linię telefoniczną bo rachunek nie zapłacony, do tego nie mają mrożonek, bo faktury nie zapłacone. Jedyne czego pilnują, to żeby im pracownicy kasę zwracali, więc obcinają pensję za co się da. Radzę upominać się o swoją kasę, no i żądać odsetek z tytułu zwłoki.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski