Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY

Pracowałeś w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bbbb - 2013-06-15 09:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam w mojej miejscowości akurat ciężko o pracę więc trzymam się [usunięte przez moderatora] ale mam już serdecznie dość harówka nie adekwatna do wypłaty
ciągle manko do spłaty co miesiąc -200 kary za zwroty które nie powinny nawet znaleźć się na samochodzie firmowym w najlepszym przypadku -50 w najgorszym -250 czyli w miesiącu mogą uciąć 450 zł WYPŁATA MARZENIE z 1300 robi się nagle 950 a nadgodziny no cóż fikcja jak chcą to zapłacą jak nie to pracujesz charytatywnie jak byś się nie starała to i tak będzie źle
zdjecie uzytkownika
jula - 2013-06-16 15:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nik - 2013-06-16 13:59:42

Prezes każdemu kierownikowi daje we wladanie sklep i oczekoje zysku to tak jak by ten sklep byl wasz ,najlepiej ciągle narzekać i czekać a może ktoś przyjedzie i wam posprząta a może wszystkiego dopilnuje.Dziewczyny nikt z zakladu nie zrobi wam manka jesli wszystkie zadbacie o swoje stanowiska to wy bedziecie mialy i prezes też,Jak bedziecie komunikowac sie z zakladem i mowic o niedociagnieciach to wszystko zgra sie w czasie.
Jeżeli oczekuje się zysków to ponosi się najpierw wydatki chociażby zacząć od najprostszego -narzędzi pracy. A tu stare maszyny że można sobie palce poucinać, stare kasy fiskalne pamiętające jeszcze PRL, telefonu firmowego też niektóre sklepy nie mają tylko korzystają z prywatnych pracowników. O nic nie można się doprosić. Najlepiej usiąść i czekać na zyski, a jak sklep ich nie przynosi to zabierze pracownikom i ma. Niech sam troche postoi za ladą to na pewno będzie miał zyski. WSTYD!
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2013-06-17 06:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak można nastawiać się na zyski, kiedy jakość wyrobów pozostawia wiele do życzenia, a ceny są wygórowane? Mięsko nie jest wcale lepsze... Kiedy pracowałam klient hurtowy non stop zwracał uwagę na ogromną ilość wody wypływającą z mięsa. Generalne porządki przydałby się w biurze wraz z wietrzeniem syfu, a ciągłe zmiany załóg na sklepach nie świadczą o Mościbrodach jako przyjaznym miejscu pracy.
Ale...jak to się mówi: nie mój cyrk, nie moje małpy :-) Należy pamiętać natomiast Panie Prezesie, kiedyś krzywdy wyrządzone innym wrócą- zostanie Pan z nich rozliczony. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-17 12:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nik - 2013-06-16 13:59:42

Prezes każdemu kierownikowi daje we wladanie sklep i oczekoje zysku to tak jak by ten sklep byl wasz ,najlepiej ciągle narzekać i czekać a może ktoś przyjedzie i wam posprząta a może wszystkiego dopilnuje.Dziewczyny nikt z zakladu nie zrobi wam manka jesli wszystkie zadbacie o swoje stanowiska to wy bedziecie mialy i prezes też,Jak bedziecie komunikowac sie z zakladem i mowic o niedociagnieciach to wszystko zgra sie w czasie.
Kiedy tam traktuje sie ludzi jak bydlo to jaki stosunek moze byc podejscie do pracodawcy?? to dziala w obydwie strony...kiedy placi sie mu nedzne pieniadze to ma tam chorowac od rana do wieczora?? charytatywnie pracowac w nadgodziny?? oprocz tego placic ma za wode lana do miesa??? Prezes kazdego swojego (jak wyzej KIEROWNIKA) pracownika nazywa [usunięte przez moderatora]..I my tu nie narzekamy..dzieki Bogu juz wiekszosc z nas nie pracuje w tym obozowisku..i dzieki Bogu ze sa portale gdzie mozna pisac o tym i niech ludzie czytaja i wiedza!!! A jasli i tak z potrzeby pieniedza tam sie zatrudnia to sie zwalniaja i przyznaja racje..na tyle opinii ciezko znalesc jakas POZYTYWNA (chyba ze napisalo ja biuro [usunięte przez moderatora]) to chyba to cos znaczy???
zdjecie uzytkownika
Klijent - 2013-06-22 13:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na Waszym miejscu napisałabym do Rzecznika Praw Obywatelskich .przecież to są łamane prawa człowieka jeśli zgłaszaliście do Inspekcji ,a ona nic to trzeba tamtedy dojść nie może być tak aby człowiek katowa drugiegi to są kapitaliści tym się dorabiają ,p
zdjecie uzytkownika
mona - 2013-06-28 20:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki zleceniodawca taka kancelaria prawna, opisana na necie. pewnie na takich sknerach nie można zarobić .
Pan [usunięte przez moderatora] też chce mieć wykwalifikowaną kadrę za 1000 zł/ m-c
zdjecie uzytkownika
wtajemniczony - 2013-06-30 20:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bbbb - 2013-06-15 09:46:07

witam w mojej miejscowości akurat ciężko o pracę więc trzymam się tych złodziei ale mam już serdecznie dość harówka nie adekwatna do wypłaty

ciągle manko do spłaty co miesiąc -200 kary za zwroty które nie powinny nawet znaleźć się na samochodzie firmowym w najlepszym przypadku -50 w najgorszym -250 czyli w miesiącu mogą uciąć 450 zł WYPŁATA MARZENIE z 1300 robi się nagle 950 a nadgodziny no cóż fikcja jak chcą to zapłacą jak nie to pracujesz charytatywnie jak byś się nie starała to i tak będzie źle
NIE MA ZAKLAD PRAWA ZADAC OD CIEBIE PIENIEDZY ZA NIEDOBORY. ABY TO NASTAPILO MUSI UDOWODNIC TO PRZED SADEM. ACZKOLWIEK RADZE SIE STAWIC NA SPRAWE W RAZIE CZEGO. PRZY WYPLACIE MAJA OBOWIAZEK ZAPLACIC CALA WYPRACOWANA WYPLATE.
zdjecie uzytkownika
logo - 2013-07-04 15:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie moga zabrac jak zabieraja po 200 lub po 300 zł i to mówią że to prawnie bo takie pisma i umowa że to za niedobór powstały przy remanencie i zwroty przekroczone. a za nadgodziny ciężko zapłacić w takim razie Pan [usunięte przez moderatora] lub Pani [usunięte przez moderatora] sami niech stoją za ladą i handlują
zdjecie uzytkownika
tytus - 2013-07-10 13:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niedlugo sami beda stac za ladami ,u Chinczyka mozna wiecrej zarobic niz u Polaka,[usunięte przez moderatora],najpierw porzadki zrobic od siebie ,na gurze ,a w sklepach to PRL NIE MAja pojecia jakie sa standardy i jak mozna uzadzic sklep,jak tyle obcinaja to chociaz by zainwestowali w sklepy zeby bylo to widac.wyroby corazbardziej na nizszym poziomnie dlaczego jak od [usunięte przez moderatora] kupi sie szynkie to nie ma wody i sie nie psuje po jednym dniu ,w moscibrodach to sie idzie na ilosc anie na jakosc,zaluje ze tam pracowalem,najgorsza decyzja w moim zyciu ,psycha zryta [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2013-07-11 16:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ruda Marzena z kadr miłz, ze niech ją ...uj trzaśnie. A wypłaty z miesiąca na miesiąc mniejsze-PORAŻKA na maksa. Tylko uciekać [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
tyme@ - 2013-07-12 21:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta bo one takie mile sa jak wezwamnie na kolegium,nic nigdy nie wiedza ,albo w lazience,albo wyszla,albo u lekarza,one to tam dopiero maja przerabane codziennie stoja im nad glowami i dlatego takie panie syympatyczne musza sie na kims wyzyc!patologia patologie goni ,'LUdzie szukajcie pracy gdzie indziej co to swiadczy o pracodawcy ,ze ciagle sie zmieniaja dziewczyny w kazdym miescie i sklepie sa zlodzieeje?ja tez tak super sie dogadywalam z kazdym kto przyjechal [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
TAk Tak - 2013-07-15 05:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Z przykrością muszę stwierdzić, że to wszystko prawda co piszą ludzie na tym forum!!! Ja poszłam do pracy bo lubię pracę w sklepie, uważałam, że nie będę miała tam żadnych problemów a jednak choć wywiązywałam się z obowiązków i na odejście niby wszystko było dobrze, dostałam rozwiązanie umowy wypłacili mi nędzne grosze w kasie w zakładzie, bo na konto nie płacą[usunięte przez moderatora] a tu proszę po kilku miesiącach powiastka, że mam zapłacić za braki w remanencie i jeszcze odsetki - jak to możliwe? jak odchodziłam było wszystko ok! jestem zła na siebie, że byłam tak naiwna myślałam, że ten człowiek w eleganckim garniturze to biznesmen który własnymi siłami osiągną sukces a to krętacz i oszust wydziera ludziom po parę groszy z remanentu no i sumka się nazbiera [usunięte przez moderatora]! Straszna ta nasza władza skoro takich typów trzyma w swoich szeregach i głupie te baby co koło niego się kręcą i sobie reputacje psują! Ale los jest sprawiedliwy i wszystkie rachunki będą wyrównane np. pani dyrektor już spadła z pierwszego miejsca na drugie, już nie jest oczkiem w głowie! ŻAL, ŻAL, ŻAL!!!!!
zdjecie uzytkownika
baby - 2013-07-15 21:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba mniec za co robic takie impreski disco polo,obetna po trzysta i eszcze zaproszenie dadza na festiwal disco polo ,zenada.A moze wiecie co tam wyniklo po tym programnie u Sekielskiego?
zdjecie uzytkownika
matra - 2013-07-21 17:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam prośbę proszę jeśli można prosić napisać o warunkach pracy i panującej atmosferze w sklepach "mościbrody" jestem z Warszawy podaje swój adres dorota_379@op.pl
zdjecie uzytkownika
tra - 2013-07-23 20:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeciez tu wszystko jest napisane i to wszystko to prawda ,teraz lecze sie na nerwice
zdjecie uzytkownika
moaana - 2013-08-22 06:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo przestali gnebic ludzi,albo juz tam nikt nie pracuje
zdjecie uzytkownika
aneta - 2013-09-21 06:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
liczysz zakupy,a tu wyskakuja przyciski,to jest wstyd,wymaga sie od pracownika ,a samemu .......???
zdjecie uzytkownika
jula - 2013-09-23 19:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
moscibrody to najgorszy zaklad mięsny w Polsce i koniec kropka
zdjecie uzytkownika
kaska - 2013-09-24 17:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dlugo by tu pisac,ale sami zapracowali na ta opinie.pracuja tam ludzie jak juz naprawde musza i nie maja kasy ,jakies lata osiemdziesiate XX wieku,to tak dobre trzydziesci lat temu,lady ,kasy,wszystko
zdjecie uzytkownika
zuza - 2013-10-19 19:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
super firrrma
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-01-08 19:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
no pewnie, że super, fachowość, wysoka pensja, niskie ceny,doskonała jakość towaru, kompetentna załoga to atuty tej firmy. Wszelkie zarzuty to wpisy konkuryncji.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-01-20 19:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wysokie pensje ha ha ha wysoko jakość to woda i chemia (usunięte przez administratora)e to atuty tej super firmy pozytywna opinia to opinia pani bb pracy tam nie polecam szkoda zdrowia i nerwów
zdjecie uzytkownika
zulka - 2014-03-13 07:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ann - 2013-06-05 15:40:28]:
w marcu zdaje się, że 10 2014 r. o godz.23,30 TVN wyemitował film o p. właścicielu firmy "Mościbrody". To silny pan i wy moje drogie nic nie zdziałacie.
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-03-14 10:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zulka - 2014-03-13 07:35:01]:
Gdyby ten reportaż był i miał jakiekolwiek znaczenie ,to by go puścili normalnych godzinach ,a nie nocą,kiedy nikt nie ogląda, a tym bardziej takich produkcji.Więc niech tak dalej zostanie,i niech ten silny pan,nocą przemawia do narodu.
zdjecie uzytkownika
byczek - 2014-03-17 14:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w mościbrodach do przełknięcia gdyby nie tzw.handlowcy którzy często mają mniejsze pojęcie o prowadzeniu sklepu od kierowniczek i robią wszystko pod dyktando prezesa i nie są dla sklepów tylko przeciwko nim
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
50 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x