Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY

Pracowałeś w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
szynunia - 2014-06-13 12:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, czyli widzę, że chyba nie dzieje się najlepiej w tej firmie. Nie myślałeś @były albo osoba pracująca w Mścibrodach, żeby napisać do prezesa, żeby dowiedział się znacznie więcej? Dla mnie komunikacja w firmie to ważna sprawa, nawet jeśli miałoby to być tzw. 'kapowanie' chociaż ja bym tego tak nie odbierał. W końcu wszyscy pracują na dobry wynik firmy.
zdjecie uzytkownika
trybik - 2014-06-20 13:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z drugiej strony co to są za interesy bez płacenia z miejsca ? przynajmniej nauczycie się na przyszłość
zdjecie uzytkownika
Grzala - 2014-06-21 10:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając wszystkie wypowiedzi Przeraziłam sie i to bardzo ! Pracowałam w handlu bardzo długo i wiem jedno manko nie wynika z znikąd ,kradzież i złe zarządzanie przez kierownika .Nie wykombinujesz płacisz na wszystko jest sposób .Wiadomo braki przy odbiorze towaru tu brak paru deko tam brak parę deko i nalatuje łącznie z ubytkami wody z wędlin czy roztocza z mięs .Dobry kierownik zgrany zespół i wszystko jest KO
A propos szefostwa wszędzie dobrze gdzie nas niema .Pozdrawiam wszystkich
handel to Ciężki kawałek chleba
zdjecie uzytkownika
Wróbelka - 2014-06-23 16:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zakład mościbrody to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co miesiąc ucinaja za zwroty po 200zł minimum do tego renamenty ciągle manka każą podpisywać że wypłaty jest więcej a na rękę dają co innego bezprawie zupełne .
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-07-12 18:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio kupiłam mięso zmielone w jednym z Siedleckich sklepów ,pani zapewniała,że jest świeże przyjechało z zakładu takie ,bo nie mielą na miejscu (zepsuta maszynka ).W domu okazało się śmierdzące aż zielone od środka co te panie sobie myślą ,byłam i powiedziałam a te panie to nie możliwe.Moja sąsiadka teżkupiła tam kiełbaski z indyka powiadomiła sanepid ja też tak powinnam zrobić
zdjecie uzytkownika
dostawca - 2014-08-08 00:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TIK TAK - 2014-06-03 11:57:37]:
Witam. Co sądzicie o kierowniczkach z tych sklepów.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-19 08:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowniczki ok,za to Pani chandlowiec która niczego nie wie,ma ciagle pretensje i tak naprawde nie rozróznia towaru.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-19 10:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy na forum znajdą się osoby, które wynajmują tej firmie lokale? bo mam problem z ich płatnościami chciałabym sie dowiedzieć czy to się tyczy tylko mojego lokalu czy inni wynajmujący im lokale tez mają ten problem.
zdjecie uzytkownika
skkf - 2014-09-01 19:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to jeden wielki dług
zdjecie uzytkownika
dev - 2014-09-01 21:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, firma ma coraz częściej problemy finansowe. Potrafią im odciąć linię telefoniczną bo rachunek nie zapłacony, do tego nie mają mrożonek, bo faktury nie zapłacone. Jedyne czego pilnują, to żeby im pracownicy kasę zwracali, więc obcinają pensję za co się da. Radzę upominać się o swoją kasę, no i żądać odsetek z tytułu zwłoki.
zdjecie uzytkownika
spostrzegawcza - 2014-09-10 22:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-08-19 10:49:55]:
Pani handlowiec to klawa babka, powinna się przyjrzeć jeszcze paru kubusiom z firmy jak jeżdżą gdzie jeżdżą i co robią jak kręcą pałzę. Powinna zrobić z tym porządek.
zdjecie uzytkownika
milena - 2014-09-15 22:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spostrzegawcza - 2014-09-10 22:52:54]:
Masz rację koleżanko powinni trzymać łapy przy sobie a nie pchać gdzie nie trzeba.Tylko nie wiem dokładnie o którym piszesz ale przypuszczam że to ten sam.
zdjecie uzytkownika
Iw - 2014-09-25 14:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [byczek - 2014-03-17 14:38:23]:
Praca w Mościbrodach byłaby jak ,każda inna gdyby nie pani która jest handlowcem .Jest to babsko które tylko sieje na sklepach ferment.Robi jakieś prowokacje jest niegrzeczna i niekompetentna . Nie umie podejmować decyzji .Jedyną jej umiejętnością jest wrzask i ciągłe straszenie .Pracownicy między innymi dzięki niej zwalniają się z pracy.Na sklepach jest za mało personelu .Myślę że otwieranie sklepu przez ścianę z innym mięsnym nie pomaga.W sklepach dziewczyny nie mogą robić zwrotów więc sprzedaje się stare mięso.Wiem to od osoby ,która już tam nie pracuje a również z własnej obserwacji bo przez chwilkę robiłam tam zakupy i parę razy się naciełam.
zdjecie uzytkownika
kobra - 2014-10-12 21:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Iw - 2014-09-25 14:39:19]:
nie wiem czy warto wierzyć Twoim słowom, bo czytając Twój post od początku widać , że chcesz zniechęcić ludzi którzy będą go czytali do korzystania z usług zakładów mięsnych w Mościbrodach . Ja kupowałem od nich mięso i inne produkty nie raz i nie dwa i do tej pory nie trafiłem na coś na co mógłbym się skarżyć
zdjecie uzytkownika
Iw - 2014-10-13 12:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kobra - 2014-10-12 21:50:00]:
Nikogo nie chcę zniechęcać ,piszę o własnych doświadczeniach .Myślę ,że w sklepach tej firmy które są poza Warszawą jest lepiej .W Warszawie w sklepach Mościbrodów jest bardzo mało kupujących ( te które znam - na Grójeckiej i Odyńca)
Jeśli jest kupujących mało to towar raczej mało świeży w innych pewnie jest lepiej.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-10-14 20:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja podzielam opinię "Iw" ponieważ tez się nacięłam na nieświeży towar kupując w Mościbrodach . Personel pali papierosy na sklepie ,bo czuć dymem z rana na sklepie . Ja już rzadko chodzę ,bo nie odpowiada mi załoga od kiedy się zmieniła.Personel jest zakręcony i nie jest zainteresowany klientem .
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-10-18 19:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [milena - 2014-09-15 22:25:02]:
Oni to święte krowy i są nietykalni jeżdżą jak i gdzie chcą a łapy wyciągają gdzie i po co nie trzeba.Niech jeden z drugim do żony idzie a nie szczęścia szuka na boku. Nikt ich nie widzi tylko na nas wszystko się skupia. A z tym gościem to ktoś porządek jednak powinien zrobić bo dojdzie do tego że któraś gościowi ryj porysuje.
zdjecie uzytkownika
IWONA - 2014-11-05 07:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLECAM SKLEP I SIEBIE
zdjecie uzytkownika
Jakub - 2014-11-05 07:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [IWONA - 2014-11-05 07:35:24]:
Ciekawa propozycja. Podaj namiary.Chętnie przyjdę na zakupy.
zdjecie uzytkownika
Grzesiek .... - 2014-11-07 07:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sklep firmowy
zdjecie uzytkownika
Miroż - 2014-11-21 00:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiedziałbym że nawet w obowiązku dobrego klienta jest prośba o skontrolowanie danego punktu na życzenie klienta. Jeżeli komuś zależy na sprawdzonym i świeżym towarze to powinien to zrobić żeby nie było z tego większej afery. Swoją drogą personel który pali w otoczeniu produktów spożywczych wykazuje się niezłą ignorancją.
zdjecie uzytkownika
Lala - 2014-12-03 09:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sądzicie o nowej dyrektor i handlowcu jak podobają się zmiany.?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-12-05 23:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lala - 2014-12-03 09:22:08]:
Czyżby baśka na szczaw poszła?
zdjecie uzytkownika
bbtrre - 2014-12-12 22:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2014-12-05 23:05:16]:
jak to możliwe ze cudowna basia , to nie moze być prawda
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-13 18:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Miroż - 2014-11-21 00:42:23]:
Palą na sklepie i mają czas na wszystko oprócz obsługi. Tak jest na Pułaskiego
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY?
Zadaj pytanie
x