Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY

Pracowałeś w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2013-07-11 16:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ruda Marzena z kadr miłz, ze niech ją ...uj trzaśnie. A wypłaty z miesiąca na miesiąc mniejsze-PORAŻKA na maksa. Tylko uciekać [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
tyme@ - 2013-07-12 21:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta bo one takie mile sa jak wezwamnie na kolegium,nic nigdy nie wiedza ,albo w lazience,albo wyszla,albo u lekarza,one to tam dopiero maja przerabane codziennie stoja im nad glowami i dlatego takie panie syympatyczne musza sie na kims wyzyc!patologia patologie goni ,'LUdzie szukajcie pracy gdzie indziej co to swiadczy o pracodawcy ,ze ciagle sie zmieniaja dziewczyny w kazdym miescie i sklepie sa zlodzieeje?ja tez tak super sie dogadywalam z kazdym kto przyjechal [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
TAk Tak - 2013-07-15 05:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Z przykrością muszę stwierdzić, że to wszystko prawda co piszą ludzie na tym forum!!! Ja poszłam do pracy bo lubię pracę w sklepie, uważałam, że nie będę miała tam żadnych problemów a jednak choć wywiązywałam się z obowiązków i na odejście niby wszystko było dobrze, dostałam rozwiązanie umowy wypłacili mi nędzne grosze w kasie w zakładzie, bo na konto nie płacą[usunięte przez moderatora] a tu proszę po kilku miesiącach powiastka, że mam zapłacić za braki w remanencie i jeszcze odsetki - jak to możliwe? jak odchodziłam było wszystko ok! jestem zła na siebie, że byłam tak naiwna myślałam, że ten człowiek w eleganckim garniturze to biznesmen który własnymi siłami osiągną sukces a to krętacz i oszust wydziera ludziom po parę groszy z remanentu no i sumka się nazbiera [usunięte przez moderatora]! Straszna ta nasza władza skoro takich typów trzyma w swoich szeregach i głupie te baby co koło niego się kręcą i sobie reputacje psują! Ale los jest sprawiedliwy i wszystkie rachunki będą wyrównane np. pani dyrektor już spadła z pierwszego miejsca na drugie, już nie jest oczkiem w głowie! ŻAL, ŻAL, ŻAL!!!!!
zdjecie uzytkownika
baby - 2013-07-15 21:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba mniec za co robic takie impreski disco polo,obetna po trzysta i eszcze zaproszenie dadza na festiwal disco polo ,zenada.A moze wiecie co tam wyniklo po tym programnie u Sekielskiego?
zdjecie uzytkownika
matra - 2013-07-21 17:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam prośbę proszę jeśli można prosić napisać o warunkach pracy i panującej atmosferze w sklepach "mościbrody" jestem z Warszawy podaje swój adres dorota_379@op.pl
zdjecie uzytkownika
tra - 2013-07-23 20:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeciez tu wszystko jest napisane i to wszystko to prawda ,teraz lecze sie na nerwice
zdjecie uzytkownika
moaana - 2013-08-22 06:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo przestali gnebic ludzi,albo juz tam nikt nie pracuje
zdjecie uzytkownika
aneta - 2013-09-21 06:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
liczysz zakupy,a tu wyskakuja przyciski,to jest wstyd,wymaga sie od pracownika ,a samemu .......???
zdjecie uzytkownika
jula - 2013-09-23 19:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
moscibrody to najgorszy zaklad mięsny w Polsce i koniec kropka
zdjecie uzytkownika
kaska - 2013-09-24 17:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dlugo by tu pisac,ale sami zapracowali na ta opinie.pracuja tam ludzie jak juz naprawde musza i nie maja kasy ,jakies lata osiemdziesiate XX wieku,to tak dobre trzydziesci lat temu,lady ,kasy,wszystko
zdjecie uzytkownika
zuza - 2013-10-19 19:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
super firrrma
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-01-08 19:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
no pewnie, że super, fachowość, wysoka pensja, niskie ceny,doskonała jakość towaru, kompetentna załoga to atuty tej firmy. Wszelkie zarzuty to wpisy konkuryncji.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-01-20 19:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wysokie pensje ha ha ha wysoko jakość to woda i chemia (usunięte przez administratora)e to atuty tej super firmy pozytywna opinia to opinia pani bb pracy tam nie polecam szkoda zdrowia i nerwów
zdjecie uzytkownika
zulka - 2014-03-13 07:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ann - 2013-06-05 15:40:28]:
w marcu zdaje się, że 10 2014 r. o godz.23,30 TVN wyemitował film o p. właścicielu firmy "Mościbrody". To silny pan i wy moje drogie nic nie zdziałacie.
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-03-14 10:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zulka - 2014-03-13 07:35:01]:
Gdyby ten reportaż był i miał jakiekolwiek znaczenie ,to by go puścili normalnych godzinach ,a nie nocą,kiedy nikt nie ogląda, a tym bardziej takich produkcji.Więc niech tak dalej zostanie,i niech ten silny pan,nocą przemawia do narodu.
zdjecie uzytkownika
byczek - 2014-03-17 14:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w mościbrodach do przełknięcia gdyby nie tzw.handlowcy którzy często mają mniejsze pojęcie o prowadzeniu sklepu od kierowniczek i robią wszystko pod dyktando prezesa i nie są dla sklepów tylko przeciwko nim
zdjecie uzytkownika
hhhhhhhhhhh - 2014-04-30 19:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklep mięsny Mościbrody w Międzyrzecu Podlaskim był dla mnie najlepszy. Lecz zmieniło się to za sprawą niemiłej ekspedientki-Izabeli Woch. Zostałem przez nią urażony i zle potraktowany . Jeśli chciała pracować jako sprzedawczyni to niech lepiej pracuje a nie gada co jej ślina na język przyniesie. Zwracam się z uprzejma prośba do Zakładu o bliższe przyjrzenie się tej osobie, i wyciągnięcie wniosków.
zdjecie uzytkownika
kora - 2014-05-13 10:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy baśka jest nadal dyrektorem ?
zdjecie uzytkownika
harvey - 2014-05-26 00:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do Międzyrzeca to bywałem tam co jakiś czas przejazdem ze znajomym i wszystko było ok. Nawet otworzyli drugi sklep, czyli się wiedzie. Tyle, że zapomnieli chyba zainstalować klimatyzacji w nowo powstałym, strach pomyśleć co może się dziać z mięsem przy takich temperaturach. Niemniej jednak nie miałem takich problemów jak przedmówca. Panie są sympatyczne i potrafią doradzić. Choć rzeczywiście ekipy zmieniają się między sklepami, co rusz są nowe twarze że czasem trudno się połapać.
zdjecie uzytkownika
TIK TAK - 2014-06-03 11:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
MOSCIBRODY TO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] DLA PRACOWNIKOW A DLA KLIETOW JESZCZE GORSZE - POPROSTU TRUJA LUDZ
zdjecie uzytkownika
szynunia - 2014-06-13 12:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, czyli widzę, że chyba nie dzieje się najlepiej w tej firmie. Nie myślałeś @były albo osoba pracująca w Mścibrodach, żeby napisać do prezesa, żeby dowiedział się znacznie więcej? Dla mnie komunikacja w firmie to ważna sprawa, nawet jeśli miałoby to być tzw. 'kapowanie' chociaż ja bym tego tak nie odbierał. W końcu wszyscy pracują na dobry wynik firmy.
zdjecie uzytkownika
trybik - 2014-06-20 13:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z drugiej strony co to są za interesy bez płacenia z miejsca ? przynajmniej nauczycie się na przyszłość
zdjecie uzytkownika
Grzala - 2014-06-21 10:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając wszystkie wypowiedzi Przeraziłam sie i to bardzo ! Pracowałam w handlu bardzo długo i wiem jedno manko nie wynika z znikąd ,kradzież i złe zarządzanie przez kierownika .Nie wykombinujesz płacisz na wszystko jest sposób .Wiadomo braki przy odbiorze towaru tu brak paru deko tam brak parę deko i nalatuje łącznie z ubytkami wody z wędlin czy roztocza z mięs .Dobry kierownik zgrany zespół i wszystko jest KO
A propos szefostwa wszędzie dobrze gdzie nas niema .Pozdrawiam wszystkich
handel to Ciężki kawałek chleba
zdjecie uzytkownika
Wróbelka - 2014-06-23 16:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zakład mościbrody to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co miesiąc ucinaja za zwroty po 200zł minimum do tego renamenty ciągle manka każą podpisywać że wypłaty jest więcej a na rękę dają co innego bezprawie zupełne .
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-07-12 18:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio kupiłam mięso zmielone w jednym z Siedleckich sklepów ,pani zapewniała,że jest świeże przyjechało z zakładu takie ,bo nie mielą na miejscu (zepsuta maszynka ).W domu okazało się śmierdzące aż zielone od środka co te panie sobie myślą ,byłam i powiedziałam a te panie to nie możliwe.Moja sąsiadka teżkupiła tam kiełbaski z indyka powiadomiła sanepid ja też tak powinnam zrobić
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x