Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY

Pracowałeś w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
spostrzegawcza - 2014-09-10 22:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-08-19 10:49:55]:
Pani handlowiec to klawa babka, powinna się przyjrzeć jeszcze paru kubusiom z firmy jak jeżdżą gdzie jeżdżą i co robią jak kręcą pałzę. Powinna zrobić z tym porządek.
zdjecie uzytkownika
milena - 2014-09-15 22:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spostrzegawcza - 2014-09-10 22:52:54]:
Masz rację koleżanko powinni trzymać łapy przy sobie a nie pchać gdzie nie trzeba.Tylko nie wiem dokładnie o którym piszesz ale przypuszczam że to ten sam.
zdjecie uzytkownika
Iw - 2014-09-25 14:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [byczek - 2014-03-17 14:38:23]:
Praca w Mościbrodach byłaby jak ,każda inna gdyby nie pani która jest handlowcem .Jest to babsko które tylko sieje na sklepach ferment.Robi jakieś prowokacje jest niegrzeczna i niekompetentna . Nie umie podejmować decyzji .Jedyną jej umiejętnością jest wrzask i ciągłe straszenie .Pracownicy między innymi dzięki niej zwalniają się z pracy.Na sklepach jest za mało personelu .Myślę że otwieranie sklepu przez ścianę z innym mięsnym nie pomaga.W sklepach dziewczyny nie mogą robić zwrotów więc sprzedaje się stare mięso.Wiem to od osoby ,która już tam nie pracuje a również z własnej obserwacji bo przez chwilkę robiłam tam zakupy i parę razy się naciełam.
zdjecie uzytkownika
kobra - 2014-10-12 21:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Iw - 2014-09-25 14:39:19]:
nie wiem czy warto wierzyć Twoim słowom, bo czytając Twój post od początku widać , że chcesz zniechęcić ludzi którzy będą go czytali do korzystania z usług zakładów mięsnych w Mościbrodach . Ja kupowałem od nich mięso i inne produkty nie raz i nie dwa i do tej pory nie trafiłem na coś na co mógłbym się skarżyć
zdjecie uzytkownika
Iw - 2014-10-13 12:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kobra - 2014-10-12 21:50:00]:
Nikogo nie chcę zniechęcać ,piszę o własnych doświadczeniach .Myślę ,że w sklepach tej firmy które są poza Warszawą jest lepiej .W Warszawie w sklepach Mościbrodów jest bardzo mało kupujących ( te które znam - na Grójeckiej i Odyńca)
Jeśli jest kupujących mało to towar raczej mało świeży w innych pewnie jest lepiej.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-10-14 20:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja podzielam opinię "Iw" ponieważ tez się nacięłam na nieświeży towar kupując w Mościbrodach . Personel pali papierosy na sklepie ,bo czuć dymem z rana na sklepie . Ja już rzadko chodzę ,bo nie odpowiada mi załoga od kiedy się zmieniła.Personel jest zakręcony i nie jest zainteresowany klientem .
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-10-18 19:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [milena - 2014-09-15 22:25:02]:
Oni to święte krowy i są nietykalni jeżdżą jak i gdzie chcą a łapy wyciągają gdzie i po co nie trzeba.Niech jeden z drugim do żony idzie a nie szczęścia szuka na boku. Nikt ich nie widzi tylko na nas wszystko się skupia. A z tym gościem to ktoś porządek jednak powinien zrobić bo dojdzie do tego że któraś gościowi ryj porysuje.
zdjecie uzytkownika
IWONA - 2014-11-05 07:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLECAM SKLEP I SIEBIE
zdjecie uzytkownika
Jakub - 2014-11-05 07:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [IWONA - 2014-11-05 07:35:24]:
Ciekawa propozycja. Podaj namiary.Chętnie przyjdę na zakupy.
zdjecie uzytkownika
Grzesiek .... - 2014-11-07 07:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sklep firmowy
zdjecie uzytkownika
Miroż - 2014-11-21 00:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiedziałbym że nawet w obowiązku dobrego klienta jest prośba o skontrolowanie danego punktu na życzenie klienta. Jeżeli komuś zależy na sprawdzonym i świeżym towarze to powinien to zrobić żeby nie było z tego większej afery. Swoją drogą personel który pali w otoczeniu produktów spożywczych wykazuje się niezłą ignorancją.
zdjecie uzytkownika
Lala - 2014-12-03 09:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sądzicie o nowej dyrektor i handlowcu jak podobają się zmiany.?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-12-05 23:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lala - 2014-12-03 09:22:08]:
Czyżby baśka na szczaw poszła?
zdjecie uzytkownika
bbtrre - 2014-12-12 22:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2014-12-05 23:05:16]:
jak to możliwe ze cudowna basia , to nie moze być prawda
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-13 18:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Miroż - 2014-11-21 00:42:23]:
Palą na sklepie i mają czas na wszystko oprócz obsługi. Tak jest na Pułaskiego
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-01-08 12:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lala - 2014-12-03 09:22:08]:
Obie zatwierdzone.
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-01-08 12:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2015-01-08 12:13:54]:
Chciałam napisać nawiedzone
zdjecie uzytkownika
barbi - 2015-01-10 20:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w parczewie na sklepie też palą papierochy.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-01-11 12:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszalam że jest to jeden wielki syf.Podobno zatrudnili nową na handlowca.
zdjecie uzytkownika
Jowita - 2015-01-15 17:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [barbi - 2015-01-10 20:34:39]:
To powinni otworzyć palarnię a nie sklep mięsny
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-02-02 15:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zatrudniaja nowych praownikow aby zalatac tylko dziory pare dni i dowidzenia nie polecam nikomu tam pracowac pochwal tam nie ma ani szacunku do czlowieka jedyne co to opieprz za nic ....
zdjecie uzytkownika
alibaba - 2015-02-06 19:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [barbi - 2015-01-10 20:34:39]:
Co ci szkoda? Dobrze że tylko palą. A jak ci szkoda to nastaw swój tyłek to będą miały gdzie petować.
zdjecie uzytkownika
elif - 2015-02-15 12:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alibaba - 2015-02-06 19:07:48]:
LUB pobzykać.
zdjecie uzytkownika
Pani Ela - 2015-02-24 00:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
A ta ruda wredna baba co wpadła i udawała Panią Prezes lub Bog wie kogo co morde darła na zasmucone dziewczyny za lada gdy robiłam zakupy to co to za wynalazek????
zdjecie uzytkownika
@@@ - 2015-03-04 19:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super opinia żeby jeszcze na te opinie zwracały uwagę osoby których one dotyczą a tu pluj świni w oczy a ona powie że deszcz pada
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY?
Zadaj pytanie