Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY

Pracowałeś w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jakub - 2014-11-05 07:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [IWONA - 2014-11-05 07:35:24]:
Ciekawa propozycja. Podaj namiary.Chętnie przyjdę na zakupy.
zdjecie uzytkownika
Grzesiek .... - 2014-11-07 07:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sklep firmowy
zdjecie uzytkownika
Miroż - 2014-11-21 00:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiedziałbym że nawet w obowiązku dobrego klienta jest prośba o skontrolowanie danego punktu na życzenie klienta. Jeżeli komuś zależy na sprawdzonym i świeżym towarze to powinien to zrobić żeby nie było z tego większej afery. Swoją drogą personel który pali w otoczeniu produktów spożywczych wykazuje się niezłą ignorancją.
zdjecie uzytkownika
Lala - 2014-12-03 09:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sądzicie o nowej dyrektor i handlowcu jak podobają się zmiany.?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-12-05 23:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lala - 2014-12-03 09:22:08]:
Czyżby baśka na szczaw poszła?
zdjecie uzytkownika
bbtrre - 2014-12-12 22:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2014-12-05 23:05:16]:
jak to możliwe ze cudowna basia , to nie moze być prawda
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-13 18:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Miroż - 2014-11-21 00:42:23]:
Palą na sklepie i mają czas na wszystko oprócz obsługi. Tak jest na Pułaskiego
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-01-08 12:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lala - 2014-12-03 09:22:08]:
Obie zatwierdzone.
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-01-08 12:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2015-01-08 12:13:54]:
Chciałam napisać nawiedzone
zdjecie uzytkownika
barbi - 2015-01-10 20:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w parczewie na sklepie też palą papierochy.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-01-11 12:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszalam że jest to jeden wielki syf.Podobno zatrudnili nową na handlowca.
zdjecie uzytkownika
Jowita - 2015-01-15 17:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [barbi - 2015-01-10 20:34:39]:
To powinni otworzyć palarnię a nie sklep mięsny
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-02-02 15:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zatrudniaja nowych praownikow aby zalatac tylko dziory pare dni i dowidzenia nie polecam nikomu tam pracowac pochwal tam nie ma ani szacunku do czlowieka jedyne co to opieprz za nic ....
zdjecie uzytkownika
alibaba - 2015-02-06 19:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [barbi - 2015-01-10 20:34:39]:
Co ci szkoda? Dobrze że tylko palą. A jak ci szkoda to nastaw swój tyłek to będą miały gdzie petować.
zdjecie uzytkownika
elif - 2015-02-15 12:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alibaba - 2015-02-06 19:07:48]:
LUB pobzykać.
zdjecie uzytkownika
Pani Ela - 2015-02-24 00:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
A ta ruda wredna baba co wpadła i udawała Panią Prezes lub Bog wie kogo co morde darła na zasmucone dziewczyny za lada gdy robiłam zakupy to co to za wynalazek????
zdjecie uzytkownika
@@@ - 2015-03-04 19:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Super opinia żeby jeszcze na te opinie zwracały uwagę osoby których one dotyczą a tu pluj świni w oczy a ona powie że deszcz pada
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-03-07 19:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ten zakład to jedna wielka banda oszustów i wyzyskiwaczy !!
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-03-08 11:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Porarzka ten zaklad oszusci.
zdjecie uzytkownika
Mecenas - 2015-03-30 22:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w tamtejszych Zakladach SZKODA SLOW !!!!!
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-04-10 08:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma zatrudniła kosmitkę blondi która inteligencją przewyższa nawet marsjan
cały zakład ma jej dosyć ciekawe jak długo jeszcze ... mam nadzieję że długi weekend dla tej pani będzie baaaaaardzo długi
zdjecie uzytkownika
Tola - 2015-04-10 21:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorzej jak w sklepach pracują panie, które zielonego pojęcia o pracy nie mają, ale wypowiadać się o firmie jak najbardziej. Pracowałam w firmę 15lat wypłatę zawszę miałam na czas,nigdy nie nikt się bez powodu nie czepiał. Jeżeli zasłużyła załoga pochwała była zawsze. Ale jak zamiast pracy każda ze sklepowych myśli tylko jak zarobić ale się nie narobić. A najlepsza jest kierowniczka, z Międzyrzeca, z tego sklepu z parkingiem,aktorka, oszukanica.
zdjecie uzytkownika
Klient - 2015-04-10 21:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgodzę się z opinią Ali, odkąd jest ta blondi jak ją nazywa przynajmniej można zakupy zrobić w sklepie mościbrody, kiedyś jeden wielki bałagan, panie kombinatorki. Teraz w sklepie jak jest blondi jest czysto ,towar jest ułożony ,aż chce się robić zakupy. PANIE SKLEPOWE WEźCIE SIĘ DO ROBOTY!!!!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-13 00:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też kiedyś zakupy robiłam a teraz nie, bo dobijają do wagi tylko patrzą czy się patrzysz ,a po za tym sprzedają rozmnażane mięso ,nie wspomnę już o mielonym zawsze micha namielona mięsa i twierdzą ,ze nie mają maszynki lub się popsuła
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-04-19 13:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli kierowniczka z Międzyrzeca ze sklepu z parkingiem jest oszukanicą i aktorką to pani Tola chyba jest niedzisiejsza. To jest bardzo sympatyczna, uczciwa i pracowita kobieta i zapewniam nie ma zdolności aktorskich.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY?
Zadaj pytanie