brak logo

ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY

Mościbrody

Opinie o ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY

aaa 2015-04-23 07:23:40
Wszyscy poniżej szczebla czyli sklepowe i kierowcy to durnie i nieroby ... Tylko żeby nie oni ta firma dawno przestała by istnieć .
Dziadostwo jakiego świat nie widział ...
2
nick 2015-04-26 12:35:09
Ten portal jest beznadziejny .Ludzie te wasze opinie trafiają w dobro firmy a co wy tak naprawdę o niej wiecie.Najpierw pokascie efekty pracy a potem wypisujcie głupoty.Jak nie macie się czym zająć to kupcie sobie działkę skupie się na kopaniu a nie podkopywaniu.
3
gosik 2015-05-04 05:49:52
Ma pani racje świńskiblond laluni ze sklepu z parkingiem w roli płaczki najlepiej do twarzy. Udaje kogoś kim nie jest niby koleżanka w oczy a poza oczami tyłek wszystkim obrabia i donosi na koleżanki. W dodatku sama nie jest ok. Obgaduje panią Ewe i Kasie i przy okazji kabluje na innych. Ciekawostką jest fakt ze grubas zaopatrzeniowiec ten co jeździ Iveco przesiaduje u niej na porannych kawkach po pół godziny i nikt temu się nie przyjżał. Ten to zapewne dostarcza plotki z firmy i wspólnie się wymieniają i dorabiają swoje teorie o innych. Aż dziw że nikt się temu bliżej nie przyjżał. Wniosek z tego taki że na tych dwoje należy uważać bo to fałszywi ludzie.
4
ekspediętka 2015-05-15 06:01:24
No no ładnych rzeczy się dowiaduję. Teraz rozumiem czemu do nas w Białej tak późno towar dojeżdża. A potem człowiek z jezorem na brodzie nagina żeby przed otwarciem się wyrobić. Swoją drogą u mnie też nas isiaczek też domaga się kawki, ale ja mu odpowiadam że od kawki to ma żonę. Swoją drogą to ma nasz miś zdrowie kawkę robi mu żonka pptem druga na sklrpie u tej ślicznotki i jeszcze pprucznie gdzieś cjce wipić. Aż się boję żeby mu nie staneło serce od tej kofeiny i adrenaliny.
2
kierowca 2015-07-30 05:47:24
Ale firma kierowcy u was to mają jak w raju kasy ful roboty zero i jeszcze mają czas na romamse. Tylko pogratulować koledze z iveco. Ja też bym zaczynał od kawki a potem wiadomo. Oby się tej bląd laluni chłop nie z czaił bo go wychlasta po ryju i będzie po ptakach lub co gorszajego laskę ktoś oświeci kto lepszą kawę robi od miej i jeszcze blad piękności może się oberwać. Chyba się do was zatrudnię jestem singlem co mi tam.
2
TVN 2015-11-07 16:21:09
Jest Różnie z tymi sklepami.:)

2
wawa 2015-11-08 00:57:39
Poziom tej wypowiedzi to totalne dno. Widać, że jesteś zwykłym prostakiem, który nagie kobiety ogląda tylko w tanich pornolach. Fantazja ponosi i to ostro. Żenada, dno totalne :D Aż się ubawiłam. Żal mi takich facetów. A sklepy zamykają, bo może kradniecie, a potem tutaj wylewacie swoje żale na firmę. Ja pracuję tu już ponad rok i nas jakoś nie zamykają. Płacą mało, warunki są jakie są. Myślałam, że tu są jakieś normalne opinie o pracy tutaj. Ale widzę bandę ch.a.m.ó.w, nieudaczników, którzy potrafią tylko obrażać, bo są anonimowi w Internecie. Na żywo pewnie się słowem nie odezwiecie, bo dwóch słów do kupy nie potraficie złożyć. towarzystwo wzajemnej adoracji. Jak trafi mi się lepsza praca, to zmienię. A na razie dobrze, że chociaż taka jest.
1
Obserwator. 2015-11-10 12:17:42
Najlepszy sklep jest na Hallera,

Polecam miła obsługa i nie trafiły mi się i moim znajomym jakieś stare rzeczy,

Wszystko Ok.
5
Obserwator. 2015-11-10 12:19:47
W Ostrołęce.
4
x 2015-11-10 17:49:17
Masz Racje.!!!!!
4
tez pracownik 2015-11-11 21:42:13
a co to mobbing?
1
Ijhuy 2015-11-11 22:51:57
Nękanie,obrażanie,wyzywanie,zastraszanie.!!!!!!!!
3
ddd 2015-11-14 16:35:00
a bedzie sklep w grójcu?
Miasto 2015-12-01 17:13:01
Nie Będzie.
2
cvb 2015-12-03 20:20:01
he he he.Dobre.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
jjjjjjj 2015-12-03 20:22:10
he he he he.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
sdfrghjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 2015-12-03 20:25:50
To Prawda.he he he he.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
sadddddddddddd 2015-12-03 20:29:02
Znowu To Prawda.:) Ludzie się o niej przekonali....Powinna zmienić Pracę.!!!!!!!!!!!!!
6
Kolerzanka 2015-12-04 15:27:39
MASZ RACJE TEŻ SIĘ NA NIEJ ZAWIODŁAM.MYŚLI TYLKO O SOBIE NAWET RODZINĘ ODTRĄCA.
3
Kierowniczka 2015-12-06 20:49:26
Hahaha! W sobotę prezes zabrał jej samochód! Jest już chyba chora. Ciekawe jak długo poleży w łóżeczku?
2
lola 2015-12-07 07:27:17
I czym biedaczka będzie jeździła
Pewnie weźmie z wypożyczalni albo taxi
3
Sprawiedliwość 2015-12-07 14:13:14
J.KIEDYŚ SIĘ DOIGRA.
2
Sprawiedliwość 2015-12-07 14:15:52
J.KIEDYŚ SIĘ DOIGRA.JAK TAK BĘDZIE SZCZEKAĆ.!!! JESZCZE JEST SPRAWIEDLIWOŚĆ,ZNAM DUŻO TAKICH OSUB CO TAK SZCZEKALI DO WSZYSTKICH I TERAZ SĄ NA BEZROBOCIU....JAK TO PRAWDA CO DO SAMOCHODU TO MA RACJE SZEF...KRZYSZTOF B JEST SUPER NIECH ŻYJE 1000 LAT JO JEST NAPRAWDE SPOKO GOŚĆ.!!!
4
@@@ 2015-12-10 00:04:20
Prezes to już dawno powinien przejrzeć na oczy i pozwalniać te wszystkie panie handlowców one w niczym nikomu nie pomogą a tylko firmę naciągają na koszty tymi samochodami służbowymi i telefonami przez które ciągle gadają niekoniecznie w celach służbowych , zresztą dziwię się że niby taki mądry człowiek a obstawił się samymi babami i robią z nim co chcą
5
gość 2015-12-13 09:10:19
Samochody i telefony dostają do pracy a nie do prywatnych spraw co często się zdarza A reszta na nich pracuje tak to działa w tej firmie,w innych handlowcy naprawdę muszą się wykazać.
2
Adam 2015-12-21 19:58:56
W Suwałkach jest ogłoszenie na handlowca, 2500 brutto, czy jest tu jakiś handlowiec ? warto spróbować, nie oszukują za bardzo przy rozliczaniu się, wypłatach itp ?
obłuda i kretynizm 2016-01-24 19:59:59
jaki naiwny ten wpis. szef z dużej litery. widać, że to jakaś pani z jego bliskiego otoczenia pisała. kto wie jak bliskiego :P
2
lala 2016-03-19 16:12:15
Radze trzymać sie od tych złodziei jak najdalej firma ma swoje prawa a te krajowe mają głęboko w d...
3
123 2016-03-21 23:49:39
To chyba sam prezes napisał albo ktoś z jego lizodupów,bo nie wierzę że ktoś ma dobre zdanie o tej firmie ludzie pracują bo gdzieś trzeba ale co to za praca?
lala 2016-03-22 07:48:54
Które warunki ???? Chyba jak wykorzystać człowieka do max
Najgorsza firma z jaką miałam styczność nie znam osoby która ma dobre zdanie o tej firmie chyba tylko sam prezes i jego lizodupy i popychadła on sam żyje w wielkim amoku
3
lala 2016-04-04 07:21:30
Ten kto pracuje lub pracowal zna wszystkie plusiki i ogromne minusy pracy w tej firmie a jest ich naprawde długa lista oczywiście nie mam myśli pan i panów z biura
1
Aaa taki tam maz tej zmieszanej z blotem pracow. 2016-04-05 21:36:10
No Panie Krzysztofie B. Przesadzil pan ze zwolnieniem dyscyplinarnym z pracy mojej zony nie zgadzam sie z tym i wynajolem jednych z najlepszych adwokatow z wa-wy . Wiec sie widzimy w sadzie pracy . A jak sie zdenerwuje to bede zbierac dane o pozew zbiorowy poszkodowanych dziewczyn w tej firmie a napewno ich nie brak . Pozdrawiam maz jednej z pracownic ze sklepu miesnego z Pultuska .Nieuzasadnione zwolnienie dyscyplinarne pozdr.
2
Ok. 2016-04-05 23:17:51
Masz Racje.!!!
Ta Firma nie szanuje pracownikow.
Nie ma utargów i zamykają sklepy i zwalniają kobiety na bruk.
Mają w D.U.P.I.tylko myslą o sobie.coś czuje że ta firma niedługo upadnie.
6
ps 2016-04-05 23:40:51
Ta firma juz upadła
3
ps 2016-04-06 14:59:02
Upadła pod względem moralnym a finansowym to zbliża sie do dna
Wszędzie długi
5
nik 2016-04-10 20:30:52
Ludzie pracowaliśćie dla tej firmy lub pracujecie zstanoecie sie co wypisujecie jak macie jakies żale to idzćie do spowiedzi a nie wygłaszacie swoje komentaże z takim narodem to daleko nie zajdziemy.A od pani Joli to się odwalcie jest wspanialą kobietą z duży dośwadczeniem znajdzcie sobie kozla ofiarnego w samych sobie
3
aaaaa 2016-06-16 07:16:53
Ta świetna firma. Zamykają sklepy bo nikt nie chce kupować u nich tych smrodow
3
csdc 2016-06-21 22:15:46
HAHA kwalifikacje do takich smrodów!!!! Śmiech na sali. Ludzie, wstyd tam pracować. brudno, stare wszystko, sklepy z zeszłej epoki. dorzućcie karki na mięso, hehe. jaki poważny "menadżer" będzie chciał tam pracować???? wstyd w cv wpisac XD
2
.... 2016-06-23 12:27:14
Ile bydła i trzody jest dziennie tam zabijane ?? chce sie starac tam na ubojowce .. ile płacą od sztuki i idzie tam zarobić ??
.... 2016-06-25 16:58:54
każdy Mam prawo wiedzieć przy czym by robił i ile ;) Ty tez bys chciał ..
... 2016-07-03 19:15:53
tylko z ciekawosci zapytałem jesli by kogos szukali był bym chetny
Zawiedziony klient 2016-07-24 12:09:40
W Garwolinie proponuję zmienić handlowca i kierowniczkę bo ostatni skład po prostu odstrasza swoim zachowaniem chodziłem tam regularnie na zakupy bo niektóre wyroby nawet dobre mają ale odkąd pracują tam te wiecznie niezadowolone panie to omijam ich szerokim łukiem,a już jak popatrzyłem na zachowanie pani handlowiec to lepiej by się sprawdziła w klubie go go niż w sklepie spożywczym.
4
czarnobrody 2016-08-03 13:26:45
chyba firma dobrze prosperuje nowy dyrektor handlowy ktoś wie z kad przyszedł?
czarnobrody 2016-08-03 13:47:51
no ponoć były chyba nawet ma być przedstawiony niebawem
damo 2016-09-01 22:47:10
totalne dno, spartańskie warunki i wyzysk jak u murzynów
2
ferki 2016-10-03 09:15:00
produkt średni,opinia na rynku nie najlepsza,duża rotacja pracowników
2
kaja 2016-10-03 10:00:22
Z tych ofert to powiem Wam, ze widziałem tylko tą jako Manager sklepu mięso-wędliny i tak naparwde jest to dobra praca, bo z tego co ludzie mówią to rozumiem, że nie ma problemu z wypłatami na przykład.
prac10 2016-11-18 18:02:47
PRACA jak praca
atmosfera raz lepsza raz gorsza
Dyrektor ( usunięte przez administratora )
2
prac10 2016-11-18 22:17:16
dyrektor zarządzający zakładem Pan Oledz.. to totalne DNO ! !
krzysiek 2016-11-21 22:57:19
Praca jak praca ... zarobki słabe. warunki kiepskie, co innego się zarabia co innego na umowie, atmosfera tragiczna. Dyrektor zarządzający Ole..ki to dno totalne nie zna się na niczym , ludzie i pracodawcy strzeżcie się przed tym człowiekiem ! ! !
1
Zostaw swoją opinię o ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY - Mościbrody
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY