brak logo

ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY

Mościbrody

Opinie o ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY

Obserwator. 2015-11-10 12:17
Najlepszy sklep jest na Hallera,

Polecam miła obsługa i nie trafiły mi się i moim znajomym jakieś stare rzeczy,

Wszystko Ok.
5
Obserwator. 2015-11-10 12:19
W Ostrołęce.
4
x 2015-11-10 17:49
Masz Racje.!!!!!
4
tez pracownik 2015-11-11 21:42
a co to mobbing?
1
Ijhuy 2015-11-11 22:51
Nękanie,obrażanie,wyzywanie,zastraszanie.!!!!!!!!
3
ddd 2015-11-14 16:35
a bedzie sklep w grójcu?
Miasto 2015-12-01 17:13
Nie Będzie.
2
cvb 2015-12-03 20:20
he he he.Dobre.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
jjjjjjj 2015-12-03 20:22
he he he he.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
sdfrghjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 2015-12-03 20:25
To Prawda.he he he he.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
sadddddddddddd 2015-12-03 20:29
Znowu To Prawda.:) Ludzie się o niej przekonali....Powinna zmienić Pracę.!!!!!!!!!!!!!
6
Kolerzanka 2015-12-04 15:27
MASZ RACJE TEŻ SIĘ NA NIEJ ZAWIODŁAM.MYŚLI TYLKO O SOBIE NAWET RODZINĘ ODTRĄCA.
3
Kierowniczka 2015-12-06 20:49
Hahaha! W sobotę prezes zabrał jej samochód! Jest już chyba chora. Ciekawe jak długo poleży w łóżeczku?
3
lola 2015-12-07 07:27
I czym biedaczka będzie jeździła
Pewnie weźmie z wypożyczalni albo taxi
3
Sprawiedliwość 2015-12-07 14:13
J.KIEDYŚ SIĘ DOIGRA.
2
Sprawiedliwość 2015-12-07 14:15
J.KIEDYŚ SIĘ DOIGRA.JAK TAK BĘDZIE SZCZEKAĆ.!!! JESZCZE JEST SPRAWIEDLIWOŚĆ,ZNAM DUŻO TAKICH OSUB CO TAK SZCZEKALI DO WSZYSTKICH I TERAZ SĄ NA BEZROBOCIU....JAK TO PRAWDA CO DO SAMOCHODU TO MA RACJE SZEF...KRZYSZTOF B JEST SUPER NIECH ŻYJE 1000 LAT JO JEST NAPRAWDE SPOKO GOŚĆ.!!!
4
@@@ 2015-12-10 00:04
Prezes to już dawno powinien przejrzeć na oczy i pozwalniać te wszystkie panie handlowców one w niczym nikomu nie pomogą a tylko firmę naciągają na koszty tymi samochodami służbowymi i telefonami przez które ciągle gadają niekoniecznie w celach służbowych , zresztą dziwię się że niby taki mądry człowiek a obstawił się samymi babami i robią z nim co chcą
5
gość 2015-12-13 09:10
Samochody i telefony dostają do pracy a nie do prywatnych spraw co często się zdarza A reszta na nich pracuje tak to działa w tej firmie,w innych handlowcy naprawdę muszą się wykazać.
3
Adam 2015-12-21 19:58
W Suwałkach jest ogłoszenie na handlowca, 2500 brutto, czy jest tu jakiś handlowiec ? warto spróbować, nie oszukują za bardzo przy rozliczaniu się, wypłatach itp ?
obłuda i kretynizm 2016-01-24 19:59
jaki naiwny ten wpis. szef z dużej litery. widać, że to jakaś pani z jego bliskiego otoczenia pisała. kto wie jak bliskiego :P
2
lala 2016-03-19 16:12
Radze trzymać sie od tych złodziei jak najdalej firma ma swoje prawa a te krajowe mają głęboko w d...
5
123 2016-03-21 23:49
To chyba sam prezes napisał albo ktoś z jego lizodupów,bo nie wierzę że ktoś ma dobre zdanie o tej firmie ludzie pracują bo gdzieś trzeba ale co to za praca?
1
lala 2016-03-22 07:48
Które warunki ???? Chyba jak wykorzystać człowieka do max
Najgorsza firma z jaką miałam styczność nie znam osoby która ma dobre zdanie o tej firmie chyba tylko sam prezes i jego lizodupy i popychadła on sam żyje w wielkim amoku
7
lala 2016-04-04 07:21
Ten kto pracuje lub pracowal zna wszystkie plusiki i ogromne minusy pracy w tej firmie a jest ich naprawde długa lista oczywiście nie mam myśli pan i panów z biura
2
Aaa taki tam maz tej zmieszanej z blotem pracow. 2016-04-05 21:36
No Panie Krzysztofie B. Przesadzil pan ze zwolnieniem dyscyplinarnym z pracy mojej zony nie zgadzam sie z tym i wynajolem jednych z najlepszych adwokatow z wa-wy . Wiec sie widzimy w sadzie pracy . A jak sie zdenerwuje to bede zbierac dane o pozew zbiorowy poszkodowanych dziewczyn w tej firmie a napewno ich nie brak . Pozdrawiam maz jednej z pracownic ze sklepu miesnego z Pultuska .Nieuzasadnione zwolnienie dyscyplinarne pozdr.
5
Ok. 2016-04-05 23:17
Masz Racje.!!!
Ta Firma nie szanuje pracownikow.
Nie ma utargów i zamykają sklepy i zwalniają kobiety na bruk.
Mają w D.U.P.I.tylko myslą o sobie.coś czuje że ta firma niedługo upadnie.
7
ps 2016-04-05 23:40
Ta firma juz upadła
5
ps 2016-04-06 14:59
Upadła pod względem moralnym a finansowym to zbliża sie do dna
Wszędzie długi
8
nik 2016-04-10 20:30
Ludzie pracowaliśćie dla tej firmy lub pracujecie zstanoecie sie co wypisujecie jak macie jakies żale to idzćie do spowiedzi a nie wygłaszacie swoje komentaże z takim narodem to daleko nie zajdziemy.A od pani Joli to się odwalcie jest wspanialą kobietą z duży dośwadczeniem znajdzcie sobie kozla ofiarnego w samych sobie
3
aaaaa 2016-06-16 07:16
Ta świetna firma. Zamykają sklepy bo nikt nie chce kupować u nich tych smrodow
3
csdc 2016-06-21 22:15
HAHA kwalifikacje do takich smrodów!!!! Śmiech na sali. Ludzie, wstyd tam pracować. brudno, stare wszystko, sklepy z zeszłej epoki. dorzućcie karki na mięso, hehe. jaki poważny "menadżer" będzie chciał tam pracować???? wstyd w cv wpisac XD
3
.... 2016-06-23 12:27
Ile bydła i trzody jest dziennie tam zabijane ?? chce sie starac tam na ubojowce .. ile płacą od sztuki i idzie tam zarobić ??
.... 2016-06-25 16:58
każdy Mam prawo wiedzieć przy czym by robił i ile ;) Ty tez bys chciał ..
... 2016-07-03 19:15
tylko z ciekawosci zapytałem jesli by kogos szukali był bym chetny
Zawiedziony klient 2016-07-24 12:09
W Garwolinie proponuję zmienić handlowca i kierowniczkę bo ostatni skład po prostu odstrasza swoim zachowaniem chodziłem tam regularnie na zakupy bo niektóre wyroby nawet dobre mają ale odkąd pracują tam te wiecznie niezadowolone panie to omijam ich szerokim łukiem,a już jak popatrzyłem na zachowanie pani handlowiec to lepiej by się sprawdziła w klubie go go niż w sklepie spożywczym.
9
czarnobrody 2016-08-03 13:26
chyba firma dobrze prosperuje nowy dyrektor handlowy ktoś wie z kad przyszedł?
1
czarnobrody 2016-08-03 13:47
no ponoć były chyba nawet ma być przedstawiony niebawem
damo 2016-09-01 22:47
totalne dno, spartańskie warunki i wyzysk jak u murzynów
2
ferki 2016-10-03 09:15
produkt średni,opinia na rynku nie najlepsza,duża rotacja pracowników
5
kaja 2016-10-03 10:00
Z tych ofert to powiem Wam, ze widziałem tylko tą jako Manager sklepu mięso-wędliny i tak naparwde jest to dobra praca, bo z tego co ludzie mówią to rozumiem, że nie ma problemu z wypłatami na przykład.
1
prac10 2016-11-18 18:02
PRACA jak praca
atmosfera raz lepsza raz gorsza
Dyrektor ( usunięte przez administratora )
3
krzysiek 2016-11-21 22:57
Praca jak praca ... zarobki słabe. warunki kiepskie, co innego się zarabia co innego na umowie, atmosfera tragiczna. Dyrektor zarządzający ( usunięte przez administratora ) totalne nie zna się na niczym , ludzie i pracodawcy strzeżcie się przed tym człowiekiem ! ! !
5
kierowca 2016-12-08 18:47
,, Człowiek jest najważniejszy ....." hasło wyborcze prezesa firmy ! !
To wielkie jedno kłamstwo ! ! ! Tam nikt nikogo nie szanuje ! ! !
Ten zakład to banda złodziei tylko patrzą jak okraść pracownika ! ! !
Ludzie z dala od tego zakładu ! ! !
13
Maja 2017-03-13 15:57
Śledzicie aktualne oferty pracy do firmy? Możecie je znaleźć na stronie internetowej firmy. http://moscibrody.pl/Praca,6
Zamierzacie aplikować?
Zenek 2017-06-15 13:07
Szkoda czasu. Bardzo niski poziom rekrutacji. Prezes, dyrekcja nie robią wrażenia, wręcz odwrotnie. Zapowiadają duże zmiany, niestety firma nie jest w stanie zrobić niczego na lokalnym rynku...a szkoda.
3
Maja 2017-06-21 13:27
@Zenek rozumiem, że brałeś ostatnio udział w procesie rekrutacji. Co masz na myśli mówiąc, że ma on bardzo niski poziom? Mógłbyś powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach? Takie dodatkowe informacje mogą być cenne dla osób, które biorą tą firmę pod uwagę jako potencjalnego pracodawcę. Piszesz również o zapowiadanych zmianach. Chętnie również dowiemy się więcej na ten temat.
młody 2017-06-23 12:00
Ja jakiś czas temu brałem udział u nich w rekrutacji.
Na jedną godzinę zaprosili 5 osób. Każda osoba na inne stanowisko. Prezes spóźnił się 30 min. Pogadał ogólnikowo o pierdołach. Dyrektor sprzedaży kolejne 30 min spóźnił się i dopiero rozpoczęła się rozmowa z każdym osobno. Zero przygotowania z ich strony. Nie do końca wiedzieli na jakie stanowiska rekrutują. Ostatnia osoba pewnie wyszła po ok 3h od godziny umówienia. Nie warto!!!!!
Lala 2017-07-21 14:34
Mam pytanie o sklep w Mińsku Mazowieckim zastanawiam się o podjęciu pracy ale tam widzę często się zmieniają pracownice to raczej źle wróży a przecież tyle zmian tam pracowało że coś tam śmierdzi. Proszę o podpowiedź. Dzięki
Lala 2017-08-01 10:27
Nie idź tam !chyba że chcesz mieć długi naliczaja manka o kwotach z kosmosu nawet po parę tysięcy później trzeba się sądzić odradzam wszystkim zrobią z Ciebie złodzieja!!!!!
2
Beti 2017-08-06 20:41
Zgadzam się odradzam to mało powiedziane trzymać się z daleka nawet nie pokazują wyliczeń renamentow tylko zabierają kasę na którą człowiek haruje
3
Zostaw swoją opinię o ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY - Mościbrody
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZAKŁAD MIĘSNY MOŚCIBRODY