brak logo

Biuro Norge AS Polen

Zielona Góra

Opinie o Biuro Norge AS Polen

anonim 2011-06-02 12:16:33
witam wszystkich! wczoraj wieczorem dostalem maila z Biura Norge As Polen, które podobno pomaga polakom w zdobyciu pracy w Norwegii, nie jest to biuro posrednictwa. chca tylko aby wypelnic forrmularz zgloszeniowy i odeslac do nich, a oni na jego podstawie stworza moje cv i lm przetlumaczone na norweski, oczywiscie nie za darmo. kosztuje to 10 zł i pieniadze przelewam dopiero po otrzymaniu na moj mail kopii cv i lm po norwesku. ponoc w niedlugim czasie moja aplikacja trafia do norweskich biur. jest dla mnie to dosyc wiarygodne, choc zawsze jest jakies ale! slyszal ktos o tym biurze lub wyjechal do pracy? z gory dzieki za odp.
Maniek 2011-06-07 19:33:32
Ja jade do roboty :-)
Sylwek 2011-06-09 10:21:13
no wkoncu ktos sie odezwal, ja wyslalem im formularz zgloszeniowy a oni mieli mi stworzyc cv i lm po norwesku i przeslac do mnie i do tej pory cisza! a do jakiej pracy jedziesz i jak to zrobiles, ze ci zalatwili prace ?
annawrocław 2011-06-23 07:24:26
Ja do nich wysłałam formularz i jadę w połowie lipca do pracy w restauracji na 3 miesiące już jestem po rozmowie z pracodawcą.Myśle że uda mi się tam gdzieś zaczepić na dłuższy okres bo w tej Polsce już wytrzymać nie można brak perspektyw na dalsze życie!
anonim 2011-06-23 16:42:01
to gratuluje Aniu! ja wkoncu dostalem cv po norwesku i zaplacilem ta dyche za tlumaczenie, no i czekam na jakas propozycje pracy, oby cos sie znalazlo bo u nas wiadomo jak to wyglada :( pozdro
Jurek 2011-07-10 10:30:39
Ja już pracuje tam 2 miesiące i jest ok.Można liczyć na ich pomoc.Pozdrawiam

Jurek43Kraków
bergenmark 2011-07-13 23:22:07
Ja już pracuje dzięki nim 2 miesiące i jestem zadowolony z pracy jako lakiernik kontenerów transportowych.
Mirek1274 2011-07-22 14:25:07
Moja siostra tam wyjechała i własnie oni pomogli jej znaleść mieszkanie!zlożylem tam papiery i też oczekuje na jakąś odpowiedz
anonim 2011-07-29 14:02:43
Witam, tez jestem zainteresowany wyjazdem do pracy przez to biuro, lecz mam lekkie watpliwosci bo wiekszosc biur posiada swoje strony internetowe i ujawnia adres a tu lekki brak informacji... Wkoncu biuro jest w Warszawie czy Zielonej gorze??
PS moze ktos wyjasnic ten system oplaty dla nich po wyplacie, ile to wynosi, prez ile placone, jak naliczane?? i czy zna ktos inne biura p[osrednictwa do Norwegii oprocz Norge i Adecco, ktore ma rozna opinie i w wiekszosci przypadkow szuka tylko specjalistow...
1
sylwester2011 2011-08-01 22:15:29
Ja jestem w Norwegii już od 3 lat i wiem że mają oni biuro w Oslo bo kolega korzystał z ich usług.Wiem że mają usługi prawne w Norwegii i tłumaczy.Kasy nie pobierają tylko utrzymują się na tych ludziach co zalatwili im tam robotę lub na tych co tam pracują.
krakus 2011-08-02 08:10:48
Ja dzięki nim znalazłem pracę w Norge.Wyjechałem na początku marca pracowałem u rolnika przy naprawie foliowców.Teraz znów jadę na początku września do niego,będę miał robotę przy malowaniu budynków gospodarczych.
feniu27 2011-08-09 13:37:38
Jeszcze tydzień i też jadę do roboty którą mi znaleźli.Praca w przetwórni ryb na wózku widłowym.Bilecik już dostałem tak że myślę że będzie wszystko ok.
renians 2011-08-18 13:58:37
Właśnie wróciłam z Norge byłam 3 miesiace.Biuro mi pomogło w znalezieniu zatrudnienia na miejscu nigdy mi nie odmówili pomocy tak że polecam.
1
anonim 2011-09-21 14:23:59
OK. zadowolony,miałem kontrakt na 3 ms w tartaku i troszkę sobie zarobiłem.Będę się starał o ponowne zatrudnienie u tego samego pracodawcy.Pozdrawiam Pana Fenharusta z N AS P.
bunkier1 2011-12-15 16:25:09
Czy ktoś mógłby napisać gdzie w ZG jest biuro norge as polen ?
Krychu 2012-01-18 13:18:41
czesc wszystkim!!!ja również chciałbym wyjechać do Norwegii za posrednictwem tego biura. Powiedzcie mi jak dlugo (mniej wiecej) czekaliscie na znalezienie pracy, od momentu kiedy wysłaliście im formularz zgłoszeniowy. Pozdrawiam
karolina 2012-07-29 21:36:36
jaki jest email do tego biura? [usunięte przez moderatora] ? taki znalazlam na internecie, chcialam prosic o formularz, ale przychodzi mi informacja , ze ten email jest nieodpowiedni.... prosze o pomoc, nie moge zglosic sie tam osobicie, poniewaz jestem z okolic szczecina. moj email to :
[usunięte przez moderatora]
Niamad 2013-03-13 10:48:13
Czy konieczna jest znajomość języka angielskiego?
K&K 2013-05-23 19:26:09
ja tez zastanawiam się nad wyjazdem do Norwegii wrz z moim narzeczonym...zastanawiamy sie nad tą agencją jak oni działają i czy można zaryzykować
Maciej 2013-06-10 14:25:58
Witam, a możne mi ktos podpowiedzieć jak się z nimi skontaktować? Mój email [usunięte przez moderatora] będę wdzięczny za wszystko. Pozdrawiam
kgb 2013-06-14 15:15:41
witam

znalazłem taką stronę i jest tam kontakt to tego biura
[usunięte przez moderatora]
pozdrawiam
2
TensaZangetsu 2013-06-15 01:00:07
jakąs stronkę? ;p
Poda ktoś konkretny namiar na to biuro?

Pozdrawiam
SZUKAM PRACY 2013-07-03 00:14:42
SZUKAM PRACY FIZYCZNEJ W NORWEGI NA PRODUKCJI,HOTEL,OGRODNICTWO BEZSROBOTNY PO 30 TCE [usunięte przez moderatora]
AGAKRAK 2013-08-27 22:08:18
WITAM.
PROSZE MI PODAC E-MAIL, BO RZECZYWISCIE NA ICH STRONCE BRAK AKTUALA E-MAILA,
BARDZO POTRZEBUJE PRACY.
1
witam 2013-09-11 09:38:40
Witam czy ktos moze podac kontakt poniewaz mam problem z odnalezieniem kontakt do agencji ?
2
Artur 2014-01-11 22:17:22
witajcie mozecie podac link biura do Zielonej Góry lub do Wrocka !
1
maciej89 2014-01-23 15:35:44
Chyba ta firma to lipa.... Wysłałem maila i przyszło mi że błędny adres e-mail, dzwonie a tu że taki numer nie istnieje.... Więc radzę szukać czegoś innego.
1
iwonaanna2 2014-03-03 10:47:13
Potwierdzam, telefon nie istnieje, a maile nie docierają do odbiorcy. Może ktoś z was współpracuje z tym biurem teraz... dajcie znać jak można się z nim skontaktować i czy w ogóle jeszcze istnieje.
buli 2015-01-14 16:41:01
ja słyszałem , że wyjazdy do Norwegii rzeczywiście były opłacalne ale to było już jakiś czas temu. Od tamtej pory niestety warunki wyjazdów pogorszyły się i co raz bardziej idą w dół... A z tego co wiem to życie niestety jest tam co raz droższe, a więc sumując to - wyjazdy do Skandynawii są co raz mniej opłacalne
rita 2015-03-15 17:42:47
zgadzam się z Tobą. Biuro Norge z Zielonej Góry jednak póki co nie wydaje się mieć kłopotów związanych z brakiem zainteresowania swoimi ofertami. Wręcz przeciwnie. Częściej obecnie ludzie wyjeżdżają raczej na północ Europy od nas do pracy niż wybierają stary i opłacalny kiedyś zachodni kierunek. zgadzacie się?
zaopatrzony 2015-03-30 23:48:21
wiecie - coraz mocniej zastanawiam sie nad zatrudnieme za granica, ale chcialbym poznac i znalezc najlepsza firme. mam nadzeije ze jakos powiecie mi cos o tym wszystkim - jak to wyglada wspolpraca. mam jeszcze czas - dlatego prosze o informacje. Polecacie wyjazdz norge as polen czy szukac jeszcze innej firmy?
alwin 2015-04-20 21:43:15
Jak obecnie wyglądają tutaj warunki na kwaterach i ile sobie biuro norge as polen życzy za kwatery? Jak też z dostepem do Internetu na miejscu? Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię o Biuro Norge AS Polen - Zielona Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Norge AS Polen