brak logo

PHAR SP. Z O.O.

Piaseczno

Opinie o PHAR SP. Z O.O.

Nowy 2013-02-08 23:28:22
Szkoda, ze Wiza sie na czyichś plecach
FF 2013-02-10 21:18:56
Nowy - 2013-02-08 23:28:22

Szkoda, ze Wiza sie na czyichś plecach
Wożą się i to na plecach niejednej firmy. Pewnie właściciele myślą, że jak maja w nazwie coś z farmacji, to mogą się huśtać. Ciekawe jak długo wytrzymają tam pracownicy, bo słyszałem że pracy dużo ale kaski to już nie ma najlepszej.
Targowiec 2013-02-11 21:42:29
A czy ludzie z ff maja zapewnione bezplatnie mieszkanie, czy juz im odbijają kasę?
Merc 2013-02-12 09:52:36
Konkurencja nie śpi. Za chwile dostaną zadyszki, jak tylko ktoś zaproponuje fachowcom lepsze warunki. A pare firm na rynku tylko czeka na to. Wtedy okaże sie ze nie warto iść vabank po trupach do celu
Stach 2013-02-13 20:09:56
Ciemność widzę. Ciemność dla tej firmy
Loft 2013-02-17 18:47:05
Majwiększ świństwem jest przejmować czyjś dorobek i udawać że nic sięnie stało!
Branżowy 2013-02-26 19:58:17
Nie wierze , ze ktoś z kierownictwa nie maczał palców w przejęciu klientów FF. Żałosne!
baron 2013-03-03 12:41:24
Obiecywali zarobki w wysokości 6-7 tys zł a okazało się zupełnie inaczej max 4 tyś w sezonie,a po sezonie około 2 tyś jak na Warszawa to lipne zarobki...nie polecam tej firmy.
Swoj 2013-04-18 06:21:10
Żadnego starania sie tylko oszczędności i robota na okrągło. Gdyby chociaż kase dali lepsza to ok, a tu perspektywy takie sobie
obecny 2013-09-10 10:34:13
Nic nowego. Pozdro od AD LAND MEDICAL :-)
1
MdL 2013-10-01 11:35:33
Jasne że. Tylko, że moment zwolnienia może nadejść wcześniej niż myślisz!
maciek 2015-01-05 18:40:32
no i cisza, cosza głucha na forum.. już nie wiem gdzie mam szukać informacji na temt tej firmy, takicj od pracownikóe, bo wiecie, że na rozmowie kwalifikacyjnej to tylko same dobre rzeczy Ci powiedzą, a najwyzej to co moga to napomnknąc o jakiś dodatowych godzinach ale tylko czasami oczywiście.. nie wie jak u nich.
1
ilonka 2015-03-11 16:01:35
@maciek, nie możesz pochodzic w ten sposób do sprawy, bo nie znajdziesz nigdzie zatrudnienia jak tak dalej pójdzie. Zawsze jest ryzyko, że jak pójdziesz na rozmowę to dowiesz się innych rzeczy niż w ogłoszeniu, ale może niektóre będą na plus jeszcze? Wszyscy zakładaja najgorsze to nic dziwengo, że takie opinie są.
Misiek 2015-03-26 18:15:33
@ilonka ja tak samo uważam jak Ty, powiedz mi tyko czy Ty tam pracowałaą u nich czy dlaczego właściciwie piszesz? wydaje mi się, że będzie wszystko na plusie jeśli chodzi o rozwój firmy, bo teraz stawiają zdecydowanie na rozój, więc i moze nowych pracowników będe poyrzebiwali na chwilę obecną? Pozdrawiam.
Masa 2015-05-10 08:04:19
zatrudniają Ukraińców, więc nie szukaj dobrych zarobków w tej firmie. A jedynie czego możesz się dorobić, to garba na plecach!
2
NVR 2015-09-08 18:09:32
Wpadają w długi i kłopoty finansowe, a to już równia pochyła; nie zazdroszcze!
xyz 2015-09-11 13:22:16
tak owszem spóźniają się z wypłatami! ściemniają jak tylko się da! i od nikogo nie idzie się dowiedzieć z jakiego powodu.
1
Manolo 2015-09-14 11:13:20
Pracy mają w sezonie kilkukrotnie więcej niż inne firmy. Kasa na podobnym poziomie, co u innych ( często mocno spóźniona !!! ). Od jakiegoś czasu zatrudniają obcokrajowców ( chyba ukraińcy ) - dlatego ludzie powoli opuszczają tego konferencyjnego "Titanica", innych zwalniają bez konkretnego uzasadnienia.
1
gonzo 2015-09-15 05:59:40
Nędza, czekam tylko kiedy ogłosi upadłość
1
Michal 2015-11-04 12:23:19
Mam pytanie , jestem dostawcą dla firmy Phar czy mam się obawiać ?
Zalegają z terminem ostatniej faktury.
Manolo 2015-11-17 12:00:38
O tak Michał - powinieneś !!!
Nawet nie liczył bym na Twoim miejscu na całkowite rozliczenie. Jeżeli w którymś momencie uda Ci się do takiego stanu doprowadzić - powinieneś natychmiast zakończyć współpracę. Sam zostałem przez nich oszukany. Dla mnie to były duże pieniądze, ale znam takich dostawców lub dostawców usług, których oszukali na dużo większe, doprowadzając ich do sporych problemów. Rozwiązaniem - prokuratura. ...ale kasy raczej nie odzyskasz.
michał 2015-12-05 00:31:31
W poniedziałek podaje ich do sądu, papiery przygotowane.
Masakra , do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] taka współpraca
1
byly pracownik 2015-12-12 14:15:29
Nie warto marnować czasu i zdrowia.kase wyplacaja jak chcą,brak szacunku dla pracowników.Bardziej zależy im na taniej sile roboczej(ukraina) niż na wykwalifikowanych pracownikach.
podwykonawców było wielu i wciąż się zmieniają(nie placa im).
Pozdrawiam nie polecam...
byly 2015-12-18 10:22:36
lekkie opoznienia, to malo powiedziane...
1
:-) 2015-12-21 16:52:21
Firma się rozwija i na pewno daleko jej do upadku. Pieniądze i atmosfera są naprawdę dobre.
Polecam!
byly 2016-01-07 10:51:59
opóźnienia sa takie, ze w zeszłym roku premię za listopad dostaliśmy grubo po nowym roku- gdzie kasa byla potrzebna na swieta.
2
byly 2016-01-08 10:01:16
jeszcze nikt nigdy nie dostał nawet podstawy na czas-czyli do 10 każdego miesiąca, opóźnienia sa ciagle
2
Piotr W. 2016-02-04 10:59:56
Możecie mi naskoczyć.Haha
1
bonzo 2016-02-15 00:20:50
Aż się czytać nie chce!! Pracuje w Phar od kilku lat, pensje na czas, premie uznaniowe - więc nie ma ustalonego terminu, czasem się czeka z miesiąc, dlatego spóźnione?? Za to wszystko legalnie na papierze zarówno podstawa jak i premia. Za pracę w weekend należy się dzień wolny, za pracę w nocy dodatek, wszyscy umowy na czas nieokreślony... Na tle naszej firmy konkurencja raczej wypada blado proponując najniższą krajową bądź pół etatu i reszta pod stołem, nie wspominając już reszcie. No ale Polak potrafi poplotkować i ponarzekać. Ludzie zajmijcie się swoim szarym życiem zamiast kręcić wenezuelskie telenowele!!
True 2016-02-16 07:14:17
Czy oni ci zapłacili za wystawienie tej laurki? Phar- stałe umowy na czas nieokreślony? Nieoczekiwane premie? Chyba tylko dla właścicieli i poklepywaczy, reszta może o tym zapomnieć. Phar na tle konkurencji wyglada coraz gorzej niestety, a szkoda!
2
monter 2016-02-17 12:16:41
powiedz mi bonzo,o jakich dodatkach za prace w nocy piszesz?bo to jakas bzdura.
kiedy dostales pensje za styczeń?!?bo poki co to nikt w pharze jej jeszcze nie dostal nie wspominając o zeszłorocznych premiach i dietach.Moze jako nadworny KLAKIER dostajesz pod stolem w lape i do buzi za takie wpisy?!?
2
monter 2016-02-22 11:20:46
Z tego co wiem "tamun" to w umowie jest napisane,ze pracodawca ma się rozliczyć z pensji do 10 każdego miesiąca,a z premii do 20 każdego miesiąca.
Zatem warunki zawarte w umowie to jedno,a rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej.
Pensja jest stala,natomiast premie za montaż sa takie same w dzień jak i w nocy.
Pozdrawiam KLAKIERÓW pharu.
1
uczciwy 2016-03-03 15:39:08
Panie Piotrze właścicielu to Pan może skoczyć ! Już wygrałam z Panem sprawę w sądzie i odzyskałam wszystkie pieniażki. Po co to Panu ? Nie lepiej być uczciwym i nie mieć takich opinii ? Zero dżentelmena i zero klasy a tym bardziej kasy !
1
lopes 2016-05-14 18:50:47
hej Wam . moim zdaniem warto spróbować swoich sił w pharze także na Twoje pytanie @kuc odpowiedź, jak najbardziej
Zostaw swoją opinię o PHAR SP. Z O.O. - Piaseczno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHAR SP. Z O.O.