Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”

Opinie o Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”

zdjecie uzytkownika
Gullietta - 2012-01-31 23:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tym płaceniem to fakt mają poslizgi i nie płacą po 45 dniach tak jak jest to w umowie....Ale płacą w całości i z premią.....Kontrole są tak jak każda z was wie ,co weekend w danym markecie.Ja akurat stałam w tesco i realu w Łodzi miałam kontrole na pronto i ok---- 250zł premii,
Poza tym każda z was tak narzeka,jak macie jakiś problem wystarczy zadzwonić do Koordynatora----w moim przypadku Darek--troszke zabiegany chłopak jest,ale jak zadzwonię to zawsze pomoże.Dostałam nawet krem do rąk,bo jak to powiedzał KR- "Zebym miała gładkie rece w pracy"
Nie wiem jak to wygląda w innych regionach Polski,ale Jeżeli chodzi o moja osobę w Łodzi jest Ok!!!!!!!!
Ja myśle ze jeszcze na wiosne popracuje i premie --o ile jeszcze beda- zgarne znów!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
K... - 2012-02-20 06:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam dla Vectry prawie dwa lata, owszem na poczatku bylo b. dobrze, ale z czasem nawet szkoda mowic. Prawie nigdy nie ma pieniedzy zgodnie z terminem. Doszlo do tego, ze przez ostatni rok nawet zdjecia z akcji musialam robic sama i wysylac, stroj tez pralam w domu, bo dostawalam brudny. Za kazdym razem jakies wymagania, a zero wdziecznosci. Owszem zalezy duzo od kordynatora, ale niestety moj- [usunięte przez moderatora](czasem prowadzi szkolenia) okazal sie do niczego.
Jesli szukacie pracy to dobrze sie zastanowcie nad wspolpraca z Vectra i nigdy nie idzcie im na reke, bo i tak nic z tego nie bd mialy.
Pozdrawiam i zycze owocnej pracy dziewczeta :*
zdjecie uzytkownika
rekrut - 2012-02-28 16:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracował tam ktoś na stanowisku koordynatora? wszędzie widzę tylko wypowiedzi hostess i promotorów..
bardzo prosze o jakieś opinie, bo widziałem ogłoszenie do pracy jako koordynator i zastanawiam się czy wysłać cv
zdjecie uzytkownika
Marks - 2012-05-27 18:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam tam pracę od podszewki. Ta firma dawno nie powinna istnieć. Jeden wielki kant. Pieniędzy nie wypłacają nigdy w terminie. Pani księgowa, która zajmuje się przelewami nie powinna pracować w ogóle na tym stanowisku. Kłamać potrafi na poczekaniu.Ludzie zmieniają się tam co chwile,rezygnują i szybko odkrywają,że nie warto tam pracować,więcej nerwów to kosztuje niż to warte. Marne pieniądze i marna firma. Odradzam tam pracę i uwierzcie omijajcie tą firmę z daleka.
zdjecie uzytkownika
sebastian - 2012-06-06 15:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie tragedia! Wieczne problemy z terminami wypłat-minimum tydzień poślizgu, oczywiście po kilku wcześniejszych telefonach. Koordynatorzy do niczego-nic nie wiedzą, ze wszystkim kierują do Poznania. Nigdy więcej współpracy z tą pseudo firmą!
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-06-10 17:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak ma się sytuacja na śląsku bo mocno rozważam propozycję
zdjecie uzytkownika
opinia - 2012-06-13 19:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam znajomego który niedawno zaczał pracować na promiocjach i ogólnie narzeka. Coś trzeba zrobić w sprawie tej agencji. Po pierwsze brak szacunku dla ludzi którym pieniądze sie należą, czas oczekiwania tez jest poniżej wszelkiej krytyki, i na dodatek biedni młodzi ludzie muszą się dopominać o swoje. Wstyd, ale w końcu ktoś się za to powinien wziąć.
zdjecie uzytkownika
paula - 2012-06-13 20:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sluchaj podpiszesz sie na skarge zbiorowa przeciwko vectra?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2012-06-15 16:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdej osobie,której spóźniają się z wynagrodzeniem należą się odsetki za każdy dzień zwłoki. Firmę można z powodzeniem podać do sądu i żądać zadość uczynienia,jeżeli z powodu opóźnień z płatnościami wystąpiły komplikacje życiowe. O problemach jakie występują w firmie warto poinformować też firmy dla których Vectra zleca Wam świadczenie usług,a także porozmawiać z kierownikami hal i działów w marketach i naświetlić sytuację. Wówczas mogą pozrywać kontrakty z tą agencją i może wtedy firma przejrzy na oczy.
zdjecie uzytkownika
cloe - 2012-06-25 21:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również wyrażam negatywną opinię o tej agencji. Zero profesjonalizmu. Żadnych wymagań wobec hostess, bardzo niszowa agencja, nie trzeba spełniać podstawowych wymagań dotyczących wyglądu ( estetyka, schludny wygląd) ażeby się tam dostać, byłam zszokowana wyglądem dziewczyn, które przeprowadzały degustacje. Do tego słabe podejście koordynatora. Plus warunki wypłacania należności - KOSZMARNE. 46 dni od końca miesiąca w którym się pracowało. Minął tydzień od kiedy pieniądze powinny być na koncie i nic. Stanowczo odradzam.
zdjecie uzytkownika
ex pracownik - 2012-07-05 21:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracy na stanowisku koordynatora - dużo obowiązków a zbyt małe wygrodzenie jeżeli chodzi o prace 7 dni w tygodniu i dostępność pod telefonem 24 godziny na dobę. dodatkowo ustalasz plan tygodniowy, a dostajesz telefon od szefa/fowej i trzeba wszystko zmieniać tak, żeby im pasowało, bo nie liczą się z Twoim zdaniem i planami na resztę dnia. nie wypłacają pieniedzy na czas. PS. Jeżeli chodzi o pieniadzę które niby biorą koordynatorzy to nie prawda, ponieważ kasę przelewa biuro i kr nie mają z nimi nawet styczności
zdjecie uzytkownika
Majka - 2012-07-18 19:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serwisant a hostessa to chyba jest roznica. Wiadomo ze hostesse ktora jest zatrudniona na weekend beda gorzej traktowac ! Wiec osoby ktore maja fajne posadki niech sie lepiej nie wypowiadaja chyba ze maja za to placone ! Slyszalam osobiscieopinie kilku dziewczyn i nie sa one pozytywne, tylko problemy sa wicznie z VECTRĄ. Ja osobiscie na ich miejscu podalabym ich do sadu. Ale to tez kwestia czasu az to nastapi ;)
zdjecie uzytkownika
dobrozla - 2012-07-24 14:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie zgadzam się z negatywnymi opiniami o tej agencji. Pracowałam u nich ponad rok (w kwietniu zrezygnowałam) i do tej pory nie otrzymałam wypłaty za grudzień 2011 i luty 2012, dzwoniłam do nich już 7 razy i zawsze mówią, że wszystko zostało przekazane tyle że pieniędzy na moim koncie nadal nie ma. Jeśli te odsetki za dni zwłoki to prawda, to trochę mi się tego należy.
zdjecie uzytkownika
ola - 2012-08-06 18:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] nie polecam pracy w tej agencji, praca na stanowisku Koordynatora za 1000zł podstawy plus własna działalność gospodarcza , plus prowizja do 700 zł, lekka przesada. 7 dni w tygodniu, 24 h pod telefonem, zgrozo , omijajcie tą agencję!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
mn - 2012-10-06 11:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM. SZEF TEJ FIRMY JEST JAKIS NIE POWAZNY. OD PRACOWNIKA WYDUSI OSTATNIE PIENIADZE, ALE JAK ON JEST KOMUS COS WINIEN TO UMYWA RECE. JESZCZE JAKIES GLUPIE POTRACENIA ZA PRZELEWY 3.50 . ODRADZAM
zdjecie uzytkownika
W - 2012-10-06 11:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAZAJCIE NA TA FIRME I NIE DAJCIE SIE ZLAPAC NA ICH MILE GADANIE, ZE WSZYSTKO JEST OK, ZRESZTA WIDAC PO OPINIACH. JEZELI CHCESZ PRACOWAC JAKO KOORDYNATOR LUB HOSTESSA TO NIE W TEJ FIRMIE, BO MOZESZ NIE OTRZYMAC WYNAGRODZENIA
zdjecie uzytkownika
hostesa - 2012-11-21 11:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak każda praca hostessy.
Jednak nie polecam tej firmy ze względu na problemy z otrzymaniem swojego wynagrodzenia. Nie dość, że w umowie jest napisane 45 dni po zakończeniu miesiąca to trzeba się wręcz jeszcze o nią bardzo długo prosić. Jeśli ktoś otrzymuje wypłatę na czas to są to zapewnie ,,faworytki\" firmy.
zdjecie uzytkownika
123 - 2012-12-05 15:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
VECTRA: stosunek wymagań do wynagrodzenia jest żałosny. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE. Szkolenia trwają bardzo długo nieraz łącznie z dojazdem zajmuje to więcej niż 12 godzin oczywiście nikt za ten czas nie zwraca pieniędzy. Kontrole sa okej ja nie mam sobie nic do zarzucenia, więc kontroli się nie boję, ale czas oczekiwania na pieniądze i uprzejmość pań siedzących przy telefonach w biurze pozostawia wiele do rzeczenia. Pani w dziale finansowym wrzeszczy i nie pozwala dojść do głosu, przerywa jest chamska i niekulturalna, a ja jedynie chcę sie dowiedzieć gdzie jest wyngrodzenie, nic więcej, nie życzę sobie więc by ktoś na mnie krzyczał. podsumowując atmosfera przerażające, masa zmarnowanego czasu na szkolenia, oczekiwanie na wypłatę stanowczo zbyt długie, uprzejmość ludzi w biurze karygodna. NIE POLECAM!!!!! w innych agencjach problemy załatwia się w cywilizowany sposób....
zdjecie uzytkownika
temi - 2012-12-16 19:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kurcze, pracowałam w tej agencji 4 lata. Zakończyłam pracę z nimi 2 lata temu przechodząc na umowę o pracę w innej firmie. Złego słowa powiedzieć nie mogę. Kasa zawsze na czas, koordynatorka super, pozdrawiam p. Iwonę z Wrocławia. Jeździłam na szkolenia. Kasa jakaś super nie była bo 7 zł /godz, ale teraz można znaleźć gorzej płatne prace. Nie wiem jak teraz jest w agenci. Ale wtedy było ok.
zdjecie uzytkownika
hostessa;/ - 2013-01-23 15:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmie jak na te warunki zdecydowanie ZA DŁUGO. Czas wypłaty to max 45 dni, po czym czeka się dwa razy dłużej ! Nie polecam , stanowczo. Reguły powinny być narzucane nie tylko an pracownika, ale też pracodawcę - określone jest, ze nie dostanie się całej kasy za spóźnienie na halę (wiadomo przecież, że do pracy nie spóźniasz się 1,5 miesiąca !!!!!!!, tylko ewentualnie chwilę, w wyjątkowych sytuacjach :) ), a oni jakie konsekswencje ponoszą za nie terminowe wypłaty ?! Żadne ! Co im zrobi jedna hostessa... Mimo miłej atmosfery pracy - tu nie mogę zaprzeczać, brak szacunku dla pracownika, pod wzgledem należnego i zasłużonego wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
hostessa;/ - 2013-01-23 15:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poza tym - w umowie napisane jest 45 dni od daty ostatniej akcji, nie ma nic o konsekwencjach nie doterzymani tego warunku. Jest natomiast dosyć obficie o tym co sie dzieje kiedy hostessa nie spełnia warunków - śmieszne... I jak tu zostać w tej Polsce, kiedy wszystko jest w takim stanie, szkoda gadac... To nie oczywiście jedyna rzecz ma którą można narzekac w naszym kochanym kraju, ale moja rada - przynajmniej tej jednej unikajcie drogie hostessy/promotorzy: VECTRY !!!!!!
zdjecie uzytkownika
marzanna - 2013-01-29 17:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Minęło ponad 45 dni i pieniędzy ani widu, ani słychu. Jeżeli nie będzie odzewu ze strony tej pożal się "agencji", idę do Państwowej Inspekcji Pracy.
zdjecie uzytkownika
hostessa;/ - 2013-02-08 12:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
marzanna - 2013-01-29 17:36:27

Minęło ponad 45 dni i pieniędzy ani widu, ani słychu. Jeżeli nie będzie odzewu ze strony tej pożal się "agencji", idę do Państwowej Inspekcji Pracy.
Dzwoń do skutku. Też już miałam iść do inspekcji, ale jak na razie po miesiącu upominania się wypłacają na raty, więc cierpliwie już czekam na resztę kasy... ale można złożyć naruszenie rzetelności tej firmy, nad czym się zastanawiam. Na stronie Vectry jest logo 'rzetelna firma', czyli tak jakby logo zaufania, że firmie tej warto zaufać (haha...) ze wzgledu na sprawdzenie jej. Można jednak zgłaszać tam różne rzeczy, jednak oczywiście nie anonimowo. Jeśli ktoś chciałby się dołączyć, to dajcie znać. 'W kupie' raźniej ! ;)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: biora wszystkich jak leci najlepiej slabo myslacych zeby ich okrasc
Pytania:
zdjecie uzytkownika
jen - 2013-02-11 17:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam nikomu, nierzetelna firma, niewypłacalna, nawet telefonów nie odbierają. Reasumując moją współpracę z nimi, która zaczęła się w listopadzie 2012 (wypłata dalej nie wpłynęła mi na konto), a skończyła w styczniu 2013 jako absolutna strata czasu.i niepotrzebne nerwy.

Pozdrawiam i jeszcze raz nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Goska - 2013-02-18 18:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczęłam współpracę z firmą w grudniu, po jednej akcji z nimi nie mam juz zamiaru dalej współpracować. Wypłata spóźniona oczywiście dalej nie na koncie. Nie polecam tej firmy. Do biura da się w ogóle dodzwonić??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”?
Zadaj pytanie
alert