logo Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”

Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”

Poznań

Opinie o Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”

aaa 2014-01-17 21:35:02
(usunięte przez administratora)
Skoro pracuje u Was już ładne kilka miesięcy, zawsze dostawałam pieniążki na czas, wszystkie dokumenty dostarczyłam. To nie rozumiem dlaczego nadal nie mam przelewu. Napisałam do Was maila, czekam na odpowiedź.

Pzdr. ;)
1
Karolina 2014-01-19 11:35:45
Witam informuje o tym że w poniedziałek mój radca prawny składa papiey do sądu w sprawie zaległej wypłaty. Mam zdjęcia z akcji wpisy obecności w Makro świadków np. kierowniczke działu obsługi kas klienta i oczywiście osoby poszkodowane z którymi kontaktowałam sie meilowo. Informuje o tym tutaj ponieważ nikt z Agencji nie odbiera telefonów ani nie odpisuje na e-maile.(usunięte przez administratora)
Karolina 2014-01-19 15:53:01
No i fajnie :) A możecie podać jakiś kontakt do swojego adwokata? Bo może mój radca prawny by sie z nim skontaktował i razem by ustalili co dalej. Proszę o kontakt na e-mail felek2300@wp.pl
BartoszPośpiech 2014-01-20 12:41:52
W sprawie jakiejkolwiek niedogodności/nieścisłości dotyczącej pracy w agencji proszę o kontakt pod numer (usunięte przez administratora)Wszystkie problemy zostaną wyjaśnione.

Pozdrawiam,
(usunięte przez administratora) Agencja Promocyjno - Reklamowa "Vectra"
(usunięte przez administratora)
BartoszPośpiech 2014-01-20 13:10:10
Proszę o kontakt pod numerem 600088200. Wszystkie problemy zostaną wyjaśnione.
BartoszPośpiech 2014-01-20 13:52:24
W sprawie jakichkolwiek niezgodności/niejasności proszę o kontakt pod numerem 600088200 lub adresem e-mail bartosz.pospiech@agencjavectra.pl
jaa 2014-01-20 15:29:04
Bartosz możesz mi powiedzieć po co mamy dzwonić? To i tak nic nie da bo ja już dzwoniłam wysłałam wszystkie grafiki a pieniędzy nie mam. Ale juz mi się znudzilo te wydzwanianie i czekanie.
BartoszPośpiech 2014-01-20 18:37:32
W sprawie wszelkich niejasności proszę kontaktować się bezpośrednio ze mną! Sprawy zostaną załatwione od ręki. Proszę o kontaktowanie się ze mną na e-mail bpospiech41@wp.pl
BartoszPośpiech 2014-01-20 18:43:50
Niestety administrator portalu usuwa mój służbowy adres e-mail oraz numer telefonu. Bardzo proszę o kontakt na prywatny adres e-mail bpospiech41@wp.pl oraz numer telefonu 600088200.
byly pracow. 2014-01-21 11:41:52
Panie bartoszu jest pan smieszny piszac w kolko prosimy o kontakt i podajac nr tel. Kazdy kto usilowal cos zalatwic wie ze na 100 polaczen, odebranych moze bedzie z 5. I oczywiscie tylko mozna sie spodziewac olania sytuacji ze strony tej niby firmy.
anonim 2014-01-21 11:44:09
ja napisałam maila przed chwilą do P. Bartka i natychmiast do mnie oddzwonił. :)
m&m 2014-01-21 17:05:40
muszę przyznać, że po przeczytanych tu opiniach z lekkim strachem oczekiwałam na swoją wypłatę i nawet zadzwoniłam do biura w tej sprawie. Mimo opinii, że nikt nie odbiera ( i w sumie nawet z takim przeświadczeniem, że nikt nie odbierze dzwoniłam) jakimś trafem odebrano połączenie. Rozmawiałam z jakimś miłym panem, później z księgową, że nie muszę się martwić o wypłatę, że będzie itd. Po tygodniu w sumie otrzymałam pieniążki na konto, tak więc w moim przypadku nie sprawdziło się na szczęście. Jednak moje zastrzeżenie jest jedno, mianowicie do umowy, która nie jest podpisywana od razu przez agencję, ale wysyłana pocztą. Ja swojej do tej pory nie dostałam, chociaż dostałam informację, że dopiero w tym tygodniu będą wysyłane. W każdym razie polecam raczej upierać się przy podpisywaniu od razu, ponieważ w razie problemu zawsze ta umowa jest do dyspozycji.
Marta_Marta 2014-01-21 23:48:22
p. Karolino i p. Bartoszu,, proszę o sprawdzenie e-maili.
aga 2014-01-22 11:05:35
moja sprawa na szczęscie została wyjaśniona, dziękujęPanu Bartoszowi za pomoc w rozwiązaniu problemu i podjęcie odpowiednich działań. Liczę na to, że w przyszłym miesiącu dostanę wypłatę za grudzień bez żadnych problemów, i że uwzględnicie Państwo, że jeden weekend pracowałam o wyższej stawce (ustalane to było z koordynatorką). Pozdrawiam
Marta_Marta 2014-01-30 18:51:55
Moja opinia?
Nie polecam. Od półtora miesiąca nie dostałam umowy, wypłata miała być w ciągu 7 dni od 15.12,2013r. doszła dzisiaj, dobrze że w ogóle doszła. To opóźnienie jest wynikiem jakiś wewnętrznych problemów firmy i nieogarnięcia koordynatora, nie jest z mojej winy. Natomiast cenię sobie kontakt z osobą p. Bartosza, z jego strony wszystko przebiegło sprawnie.
Nieporozumienia z kasą wyjaśnione, niesmak mi pozostał.
karolina 2014-01-31 13:24:09
Zazdroszcze, że dostałas kasę dzis. Tez mialam ją otrzymać w ciągu 7 dni od 15.12, a tu proszę - nic. Od świąt naiwnie sprawdzam stan konta codziennie, a pan Bartosz tak jak na początku się zaangazowal, tak teraz zaczął mnie ignorować. Nieogarnięcie w firmie totalne.Nie polecam
Serwisant 2014-02-03 19:54:13
Czy ktoś z PIP weźmie się za te Agencje w końcu?
Jest tego multum, wszystkie mają problemy z terminowym wypłacaniem pieniędzy ciężko tyrającym szarakom...
Szlak człowieka trafia, gdy pieniądzy na koncie nie ma, a termin z umowy mija... potem tydzień, dwa nerwowego sprawdzania konta w banku...
1
blanka 2014-02-06 17:48:54
Ja dopiero dzis dostalam przelew za listopad,ale i tak jestem zadowolona bo nie mialam juz sily wydzwaniac.
1
Sandra 2014-02-09 22:42:16
Witam,
Agencja Vectra na początku wydawała mi się być profesjonalną agencją. Jednak pomyliłam się i to bardzo. Podpisywałam umowę z koordynatorem przed akcją, ustaliliśmy kwotę 8zł bo o takiej była mowa. podpisaliśmy umowę i co? Po dwóch tygodniach dostałam do domu pocztą umowę, na której stawka 8zł była zmieniona (bardzo dobrze podrobiona) na 5zł... Dzwoniłam, wyjaśniałam, okazało się, że musza za mnie odprowadzić podatek.. Dobrze. Wszystko rozumiem, ale podpisywałam umowę na kwotę 8zł, za 5 zł to bym nawet o takiej pracy nie pomyślała.. za 3 dni akcji... 20 godzin, dostałam 86 zł wypłaty... szkoda było się fatygować do pracy. Gdyby chodziło o większe pieniądze, na pewno sprawa skończyłaby się w Sądzie Pracy, gdyż ewidentnie na umowie widać, że 8zł przerobione jest na 5 zł.. Firma niekompetentna, ma źle doinformowanych pracowników.. stwarza pozory, a ludzie się nabierają.
Pozdrawiam.
1
BartoszPośpiech 2014-02-10 08:57:29
Pani Karolino,
Bardzo proszę o pilny kontakt ze mną pod adresem bartosz.pospiech@agencjavectra.pl


Pozdrawiam,
Bartosz Pośpiech
Vectra Agencja Promocyjno - Reklamowa
bartosz.pospiech@agencjavectra.pl
1
były 2014-02-12 13:17:49
nawet składają podpisy za nas na umowach
1
xxxxx 2014-02-17 11:48:42
Ta agencja to jakaś kpina. Nie wiem co za człowiek nią zarządza. Dostałam mniejszą wypłatę niż było w umowie! Całe szczęście, że stałam tylko jeden dzień, nie jestem tak bardzo stratna. Chociaż też musiałam wydać pieniądze, na rozmowy z nimi! Dzwoniłam do nich 4 razy i upominałam się o wypłatę. Nie było sensu w ogóle tam iść, wyszłam prawie na 0. KPINA!!!!
xxxxx 2014-02-17 11:50:07
Pominęłam fakt, że pracowałam w październiku, a dzisiaj dopiero dostałam przelew.
BartoszPośpiech 2014-02-17 14:53:17
Szanowni Państwo,
W celu wyjaśnienia wszelkich niejasności związanych z terminem przelewów, bądź wysokości wynagrodzenia jakie powinni państwo otrzymać proszę o kontakt pod numerem tel.: 600088200.

Pozdrawiam,
Bartosz Pośpiech
Vectra Agencja Promocyjno - Reklamowa
bartosz.pospiech@agencjavectra.pl
tel.: 600 088 200
izzzza 2014-02-17 17:02:46
Panie Bartoszu prosi Pan o kontakt, ale telefonów nie odbiera a na meile nie odpowiada! Kpina... Dziś jest 17,02 a wynagrodzenia za miesiąc grudzień nadal nie ma.

P.S Dziewczyny podajcie swoje meile, mój prawnik może zająć się pozwem zbiorowym.
3
iwwa 2014-02-18 11:53:31
niestety takze za miesiąc grudzień nie dostałam wynagrodzenia , jestem oburzona tą sytuacja ;(
2
Marta. 2014-02-18 13:13:24
Ja również czekam na wynagrodzenie za pracę w listopadzie! Dzwonię do przedstawiciela, z którym wcześniej miałam kontakt i on bardzo miło mnie zbywa, mówiąc, że to załatwi, że już będą pieniądze kolejnego dnia itd itd i nic!!! Ja próbuję w tej sprawie się kontaktować z inspekcją pracy (usunięte przez administratora)
Marta. 2014-02-18 13:17:21
Abonent czasowo niedostępny- to słyszę, kiedy dzwonię do Pana (usunięte przez administratora) Ta cała sytuacja jest niedorzeczna, grzecznie mówiąc.
1
BartoszPośpiech 2014-02-18 17:56:25
Szanowni Państwo,
Wszystkie telefonu oraz meile zostają odebrane. W sytuacji kiedy nie mam możliwości odebrania telefonu, oznacza to że na pewno oddzwonię bądź odpiszę w możliwie najkrótszym terminie.

Pozdrawiam,
Bartosz Pośpiech Vectra Agencja Promocyjno - Reklamowa bartosz.pospiech@agencjavectra.pl tel.: 600 088 200
Agata 2014-02-21 22:38:38
czy można wiedzieć czy ta Agencja wyśle jakiekolwiek PITY do rozliczenia?
1
Dorota 2014-03-04 15:47:48
Mam nadzieję, że czyta pan Bartosz wszystkie maile i ze dostane odpowiedz;)
tralala 2014-03-17 14:37:13
A czy ktoś się orientuje jak sytuacja z tą agencją wygląda w Katowicach?
BartoszPośpiech 2014-03-21 09:48:46
Szanowni Państwo,
Jeżeli ktoś z państwa ma jeszcze niewyjaśnione jakiekolwiek niejasności proszę o kontakt pod numerem 600088200.

Pozdrawiam,
Bartosz Pośpiech
Vectra Agencja Promocyjno - Reklamowa
bartosz.pospiech@agencjavectra.pl
tel.: 600 088 200
mariola1611 2014-03-27 13:00:25
a ja jeszcze raz chciałam podziękować panu Bartoszowi.Wystarczyła jedna rozmowa z panem Bartoszem i otrzymałam przelew na konto.Dziękuję panie Bartoszu
Mariola T. 2014-03-28 08:57:04
Żenada, moja imienniczka dziękuje na forum, że otrzymała pensję, niewiarygodne:(
1
ZZZ.. 2014-03-30 22:16:22
Witam,
czytam wasze komentarze i miałam taka samą sytuacje nieraz czekałam na przelew 3-4 miesiące, kiedys miałam taka sytuacje ze czekałam rok zeby mi wypłacili za dany miesiąc...cały czas słyszałam "pieniądze bedą niebawem"...byłam wściekła, dlatego zakończyłam z NIMI współprace i WAM wszystkim radze zrobic to samo!!!
@nn 2014-04-29 20:06:35
Z przykrością stwierdzam, że także w moim przypadku jest problem z wypłatą. Co prawda nie upłynęło aż tyle czasu, ile w niektórych opisanych tutaj przypadkach, ale faktem jest niewywyiązywanie się z umowy. Na miejscu kierowników tej agencji, która jak widać lekceważy i zniechęca ludzi, zaczęłabym trochę bardziej dbać o wizeruek firmy, który pogarsza się razem z kolejnymi komentarzami. Każdy kto będzie chciał sprawdzić swojego potencjalnego pracodawcę i trafi na takie jak to forum na pewno zrezygnuje. Jestem zniesmaczona i nie zamierzam więcej nawiązywać współpracy z tą "agencją" !
KALA 2014-05-21 20:24:45
Nie polecam Nie polecam Nie polecam Totalna kpina.pracowałam 3 tygodnie.nie dość ze z 8 zł jak było mowadostałam 7.to jeszcez zamiast pogubili moje grafiki i dostałam za 20 godzin mniej!! jak było tak jest 5 lat temu była moja kuzybka... jeszcze gorzej na tym wyszła.NAJGORSZA FIRMA !!
zleceniobiora.vectry 2014-06-13 08:20:59
Ja takze czekam na pieniadze duzo dluzej niz byla mowa w umowie...malo tego nadal zadnych informacji co do wynagrodzenia kiedy moge sie go spodziewac. Dostane pieniadze czy nie??? Nadal czekamy. Jestem niemile zaskoczona ta firma.
izz 2014-06-18 13:26:57
Na promocjach stałam w kwietniu, dzwoniłam dzisiaj i pani powiedziala ze dzisiaj rano wyszły wszystkie przelewy. Mam nadzieje ze to prawda bo po tych wszystkich przeczytanych postach mam srednie odczucia czy mozna im wierzyc na słowo.
wk*****na 2014-06-23 18:27:39
Nie polecam tej agencji to jakaś żenada !!!
Nie trzymają się umowy, czekam na pieniądze i czekam i ich nie widać, mimo że powinny już dawno być zgodnie z umową. Koordynator nie odbiera telefonów, ma maile nie odpisuje ani on, ani agencja! A na umowie zostało mi wpisane bezczelnie 7zł kiedy umawiałam się na więcej!! Kpina !!! Czy ktoś miał podobną sytuację? Co robić??
lejdi 2014-06-23 18:29:25
Widzę, że nie jestem jedyna...
nieznana 2014-06-24 15:07:10
Pracowałam u nich tylko dwa weekendy, więcej zleceń nie brałam, ponieważ postanowiłam poczekać na pieniądze i wtedy zdecydować czy warto z nimi dalej współpracować czy nie. Za marzec pieniądze dostałam zgodnie z umową, chociaż wypłacili mi ok. 5 zł za mało, pominęłam ten fakt. Teraz czekam na pieniądze za kwiecień. Kontaktowałam się z nimi w ubiegłym tygodniu i w tym tygodniu. Za każdym razem słyszałam, że za 15 min ktoś do mnie oddzwoni i powie mi dlaczego nie mam jeszcze pieniędzy. Dziś dzwoniłam dwa razy i usłyszałam, że przelew został wysłany. Zobaczymy z jakim skutkiem, czy jednak pieniądze trafią na moje konto.
ppw 2014-06-24 19:51:04
czekam juz ponad 3 mc. To co miałam zarobić wytraciłam już chyba na telefony do nich ... ta firma to jakaś żenada. Dziwie się, że jeszcze istnieje. Mam nadzieje,że ktoś się za to weźmie w końcu ...
Ja 2014-06-25 10:41:30
Nie można :)
wk*****na 2014-06-25 17:44:42
Ja dostałam przelew od nich po telefonach i mailach.
(usunięte przez administratora) I znów się trzeba upominać i prosić...
Jeśli czytelniku zastanawiasz się czy tam pracować to ucz się na Naszych błędach...
Były KR 2014-06-26 13:41:11
Może poprostu zrobiła błąd w umowie? czegoś nie wysłała ? błędny nr konta?

Włącz myślenie ! nie boli
RODAK 2014-07-01 16:17:36
LEPIEJ WYJECHAĆ Z TEGO KRAJU
1
BartoszPośpiech 2014-07-17 15:22:51
Szanowni Państwo,
W celu wyjaśnienia wszelkich niejasności związanych z terminem przelewów, bądź wysokości wynagrodzenia jakie powinni państwo otrzymać proszę o kontakt pod numerem tel.: 600088200.

Pozdrawiam,
Bartosz Pośpiech
Vectra Agencja Promocyjno - Reklamowa
bartosz.pospiech@agencjavectra.pl
tel.: 600 088 200
michaś 2014-08-11 14:15:42
ale dostałaś pieniądze?
1
Zostaw swoją opinię o Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra” - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”