logo Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”

Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”

Poznań

Opinie o Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”

Marta. 2014-02-18 13:17:21
Abonent czasowo niedostępny- to słyszę, kiedy dzwonię do Pana (usunięte przez administratora) Ta cała sytuacja jest niedorzeczna, grzecznie mówiąc.
1
BartoszPośpiech 2014-02-18 17:56:25
Szanowni Państwo,
Wszystkie telefonu oraz meile zostają odebrane. W sytuacji kiedy nie mam możliwości odebrania telefonu, oznacza to że na pewno oddzwonię bądź odpiszę w możliwie najkrótszym terminie.

Pozdrawiam,
Bartosz Pośpiech Vectra Agencja Promocyjno - Reklamowa bartosz.pospiech@agencjavectra.pl tel.: 600 088 200
Agata 2014-02-21 22:38:38
czy można wiedzieć czy ta Agencja wyśle jakiekolwiek PITY do rozliczenia?
1
Dorota 2014-03-04 15:47:48
Mam nadzieję, że czyta pan Bartosz wszystkie maile i ze dostane odpowiedz;)
tralala 2014-03-17 14:37:13
A czy ktoś się orientuje jak sytuacja z tą agencją wygląda w Katowicach?
sonny 2014-03-20 22:26:11
a jak wygląda sprawa z tą zaległą kasą? odzywał się do Was szef i umawiał może na jej wypłacenie? czy zero kontaktu nadal..
BartoszPośpiech 2014-03-21 09:48:46
Szanowni Państwo,
Jeżeli ktoś z państwa ma jeszcze niewyjaśnione jakiekolwiek niejasności proszę o kontakt pod numerem 600088200.

Pozdrawiam,
Bartosz Pośpiech
Vectra Agencja Promocyjno - Reklamowa
bartosz.pospiech@agencjavectra.pl
tel.: 600 088 200
mariola1611 2014-03-27 13:00:25
a ja jeszcze raz chciałam podziękować panu Bartoszowi.Wystarczyła jedna rozmowa z panem Bartoszem i otrzymałam przelew na konto.Dziękuję panie Bartoszu
Mariola T. 2014-03-28 08:57:04
Żenada, moja imienniczka dziękuje na forum, że otrzymała pensję, niewiarygodne:(
1
ZZZ.. 2014-03-30 22:16:22
Witam,
czytam wasze komentarze i miałam taka samą sytuacje nieraz czekałam na przelew 3-4 miesiące, kiedys miałam taka sytuacje ze czekałam rok zeby mi wypłacili za dany miesiąc...cały czas słyszałam "pieniądze bedą niebawem"...byłam wściekła, dlatego zakończyłam z NIMI współprace i WAM wszystkim radze zrobic to samo!!!
Kwasiak 2014-04-09 20:50:23
Zastanawia mnie fakt, dlaczego aż tyle osób ma problem z otrzymaniem swojej wypłaty... Dostawaliście od przełożonego jakieś sygnały, że taka sytuacja może mieć miejsce?
helga 2014-04-14 21:43:15
@ZZZ., zakończyłaś współprace z APR Vectra, po tym jak Ci oczywiście wypłacili już wszystkie należności?
2
@nn 2014-04-29 20:06:35
Z przykrością stwierdzam, że także w moim przypadku jest problem z wypłatą. Co prawda nie upłynęło aż tyle czasu, ile w niektórych opisanych tutaj przypadkach, ale faktem jest niewywyiązywanie się z umowy. Na miejscu kierowników tej agencji, która jak widać lekceważy i zniechęca ludzi, zaczęłabym trochę bardziej dbać o wizeruek firmy, który pogarsza się razem z kolejnymi komentarzami. Każdy kto będzie chciał sprawdzić swojego potencjalnego pracodawcę i trafi na takie jak to forum na pewno zrezygnuje. Jestem zniesmaczona i nie zamierzam więcej nawiązywać współpracy z tą "agencją" !
Tyrdon 2014-05-07 22:44:32
Czy ja wiem, zauważ, że komentarze pisza tez klienci, może Vectra trochę lepiej dba o pracowników, bo zawsze znajdzie się niezadowolony klient.
KALA 2014-05-21 20:24:45
Nie polecam Nie polecam Nie polecam Totalna kpina.pracowałam 3 tygodnie.nie dość ze z 8 zł jak było mowadostałam 7.to jeszcez zamiast pogubili moje grafiki i dostałam za 20 godzin mniej!! jak było tak jest 5 lat temu była moja kuzybka... jeszcze gorzej na tym wyszła.NAJGORSZA FIRMA !!
ciekawski 2014-05-27 18:05:34
Agencja reklamowa, to zawsze jest duża presja, jednak może ktoś z was zdobył jakieś ciekawe doświadczenia pracując w vectrze? Jakieś pozytywy?
ignac 2014-05-27 18:48:52
problem z wypłatą? to znaczy, że przychodzi opóźniona czy w ratach, jak to wygląda? bo może np. macie podstawe do 10, a premię potem?
zleceniobiora.vectry 2014-06-13 08:20:59
Ja takze czekam na pieniadze duzo dluzej niz byla mowa w umowie...malo tego nadal zadnych informacji co do wynagrodzenia kiedy moge sie go spodziewac. Dostane pieniadze czy nie??? Nadal czekamy. Jestem niemile zaskoczona ta firma.
ignac 2014-06-13 16:22:40
czyli wszyscy czekają...a wecie może czy te przelewy w ogóle wyszły, jest jakiś kontakt telefoniczny albo mailowy z firmą?
izz 2014-06-18 13:26:57
Na promocjach stałam w kwietniu, dzwoniłam dzisiaj i pani powiedziala ze dzisiaj rano wyszły wszystkie przelewy. Mam nadzieje ze to prawda bo po tych wszystkich przeczytanych postach mam srednie odczucia czy mozna im wierzyc na słowo.
ignac 2014-06-18 19:02:26
o na przelew to trzeba poczekać jakoś dzień maksymalnie, myślę, że powinny dojść niedługo, w razie czego daj znać czy dostałaś już kasę czy nie. słyszałem teraz od znajomej, że spoko tam płacą ogólnie jeśli chodzi o same warunki zatrudnienia
wk*****na 2014-06-23 18:27:39
Nie polecam tej agencji to jakaś żenada !!!
Nie trzymają się umowy, czekam na pieniądze i czekam i ich nie widać, mimo że powinny już dawno być zgodnie z umową. Koordynator nie odbiera telefonów, ma maile nie odpisuje ani on, ani agencja! A na umowie zostało mi wpisane bezczelnie 7zł kiedy umawiałam się na więcej!! Kpina !!! Czy ktoś miał podobną sytuację? Co robić??
lejdi 2014-06-23 18:29:25
Widzę, że nie jestem jedyna...
nieznana 2014-06-24 15:07:10
Pracowałam u nich tylko dwa weekendy, więcej zleceń nie brałam, ponieważ postanowiłam poczekać na pieniądze i wtedy zdecydować czy warto z nimi dalej współpracować czy nie. Za marzec pieniądze dostałam zgodnie z umową, chociaż wypłacili mi ok. 5 zł za mało, pominęłam ten fakt. Teraz czekam na pieniądze za kwiecień. Kontaktowałam się z nimi w ubiegłym tygodniu i w tym tygodniu. Za każdym razem słyszałam, że za 15 min ktoś do mnie oddzwoni i powie mi dlaczego nie mam jeszcze pieniędzy. Dziś dzwoniłam dwa razy i usłyszałam, że przelew został wysłany. Zobaczymy z jakim skutkiem, czy jednak pieniądze trafią na moje konto.
ignac 2014-06-24 17:25:10
to może inaczej, czy ktoś dostał już kasę? czy w ogóle jest taka osoba? bo naprawde można chwile zaczekać, ale taki okres to już naprawde przesada moim zdaniem, nawet dla bardzo cierpliwych ludzi, każdy ma granice
ppw 2014-06-24 19:51:04
czekam juz ponad 3 mc. To co miałam zarobić wytraciłam już chyba na telefony do nich ... ta firma to jakaś żenada. Dziwie się, że jeszcze istnieje. Mam nadzieje,że ktoś się za to weźmie w końcu ...
Ja 2014-06-25 10:41:30
Nie można :)
ignac 2014-06-25 14:36:11
ok, czyli widzę, że problem jest naprawdę poważny- może zebrać większa grupę osób, którzy mają taka samą sytuacje i ustalić co robić dalej?
wk*****na 2014-06-25 17:44:42
Ja dostałam przelew od nich po telefonach i mailach.
(usunięte przez administratora) I znów się trzeba upominać i prosić...
Jeśli czytelniku zastanawiasz się czy tam pracować to ucz się na Naszych błędach...
Były KR 2014-06-26 13:41:11
Może poprostu zrobiła błąd w umowie? czegoś nie wysłała ? błędny nr konta?

Włącz myślenie ! nie boli
ignac 2014-06-27 14:55:28
no tak, takie błędy też się zdarzą, w końcu jesteśmy tylko ludźmi i w cyfrach mozna się pomylić, ale chyba lepiej jest wiedzieć na czym się stoi jeśli są takie pomyłki i przez to cierpią pracownicy to to jest naprawdę brak profesjonalizmu
RODAK 2014-07-01 16:17:36
LEPIEJ WYJECHAĆ Z TEGO KRAJU
1
majeczka 2014-07-04 18:47:22
Mi zawsze vectra kojarzyła się z internetem i w sumie przypadkowo spojrzałam tez na agencje promocyjno- reklamową, bo trochę działam w branży. @nieznana mam nadzieje, że wszystko się z płatnościami już zgadza, bo patrząc na inne opinie są spoko pod tym względem. Firma ma status ogólnopolskiej, więc nie jest to mała firemka. Zajmują się też gadzetami reklamowymi, to faktycznie mają fajnie zrobione, szczególnie ludzik antystresowy.
1
BartoszPośpiech 2014-07-17 15:22:51
Szanowni Państwo,
W celu wyjaśnienia wszelkich niejasności związanych z terminem przelewów, bądź wysokości wynagrodzenia jakie powinni państwo otrzymać proszę o kontakt pod numerem tel.: 600088200.

Pozdrawiam,
Bartosz Pośpiech
Vectra Agencja Promocyjno - Reklamowa
bartosz.pospiech@agencjavectra.pl
tel.: 600 088 200
michaś 2014-08-11 14:15:42
ale dostałaś pieniądze?
romek 2014-08-11 19:01:34
no własnie, ja też tylko po internecie ich znałem, ale mój znajmy mówił właśnie, że pracuje w marketingu i chyba z nimi miała współpracować. 14 lat temu mieli chyba jakiś przełom, bo to był chyba jakiś rok rozwoju czy coś takiego, bo nastąpiło przejęcie całej obsługi merchandisingowej dla firmy SC Johnson - jest to data przełomowa dla działalności jednopokojowego biura, które zamienia się na 25 metrowe z dwoma pracownikami biurowymi, takie informacje znalazłem na ich stronie, więc to jest sprawdzone info, mówię Wam. Co do pracy to nie widziałem o nich żadnych ofert, ale kto wie, może coś niedługo dadzą, bo mój kolega słyszał, że tam przyjmują często ludzi, ale nie wiem czy dział się będzie rozrastał czy o co chodzi, no ale na pewno będą potrzebowali ludzi, może będzie nowy dział albo coś w tym stylu, bo to wiem na pewno, nawet samo na stronie u siebie ogłaszają to i mówią o aplikacji przez ich fromularz
kikaaa 2014-09-21 15:30:58
Z przykrością informuję, że jeszcze nigdy nie spotkałam się z taką agencją jak ta !! Odradzam współpracy
To są jakieś kpiny, żeby kilka razy dzwonić i prosić się o pieniądze, które już dawno powinny być przelane na koncie. Agencja nie wywiązuje się z umowy w dodatku ciągle kłamią odnośnie realizowanych przelewów .
Nigdy więcej !
paweł 2014-09-22 12:36:40
jak nie zgadza się już z kasą, to faktycznie zaczyna się robić nieciekawie..miałem kiedyś takiego pracodawce, który przez 2 tygodnie zapewniał mnie, że mój przelew już wyszedł..szczeście, że się go w ogóle doczekałem. @kikaaa a Ty dawno temu miałaś z nimi kontakt czy to było np. w tym roku jeszcze??
serwisantturisdis 2014-10-06 14:25:58
Regularnie zawieram z tą kiepską firmą umowy-zlecenia i za każdym razem muszę czekać na zarobione pieniądze min 3 miesiące. Za każdym razem muszę się dopominać o wypłąte po kilka razy i za każdym razem słyszę to samo. To zwykłe cwaniactwo, zarabianie na krwawicy najmniej zarabiających. Prawdopodobnie wpłacają na konto nasze pieniądze i czekają aż procent wzrośnie a wypłacają jak już mają nóż na gardle. Za ostatni miesiąc mojej pracy zapłacą mi w sądzie. Nie pójdę na ugodę. Zapłacą naszemu państwu za to że są nieuczciwi.
1
misiek 2014-10-06 18:07:37
tak się zastanawiam w sumie co z tym zrobić, bo sam chciałem apikowac do nich, ale nie chce, żeby były jkies opóźnienia w przelewach i zalezy mi na tym, zeby kasa była na czas, bo mam rachunki i inne płatności, które po prostu musza być w danym terminie normalnie opłacone. Jak sądzicie, dobrze by było do nich iść?
hostessa 2014-11-10 16:53:30
Nikomu nie polecam pracy w tej agencji. Mimo setek wykonanych telefonów i wysłanych maili, wciąż czekam na umowę, nie wspominając o pieniądzach. Najpierw słyszałam od koordynatorki obietnice, że wyjaśni sprawę, teraz moje połączenia są odrzucane. Najgorsza firma, z jaką miałam do czynienia, banda oszustów i krętaczy.
paweł 2014-11-13 13:05:49
no to nie rozumiem dlaczego pracujecie skoro nie macie umowy? coś mi tutaj nie gra, przecież nikt chyba nie zgodziłby się pracować nie mając na to dokumentów, w razie czego niby jak macie zamiar dochodzić tego, że tam pracowaliście? naprawdę mnie ludzie momentami załamują, więc nie wiem co z tym zrobić.
Nikodem 2014-11-27 16:47:40
ej, własnie, to trochę niemożliwe i niewiarygodne żeby ktos zgodził się pracować bez umowy. PRzecież kazdy kto się gdzieś zatrudnia chce mieć "podkladke" pod wykonywaną pracę, bo inaczej nie udowodni się że się ją wykonywało a co za tym idzie kasy za nią nie będzie. dziwią mnie tacy ludzie, ja nie pracuje póki nie mam umowy, o.
hostessa 2014-12-02 16:25:58
umowy sa wysyłane z innego miastka,bo siedzbibe mają w Poznaniu i dlatego ja tez czekam na umowe zoabczymy czy wyślą;)
Pozimek 2014-12-11 21:37:36
Cóż, nie rozumiem dlaczego nie można byłoby tego załatwić w taki oto sposób, że ktoś miałby możliwość podpisywania umów i tak zwaną pieczątkę. Ale widocznie mało komu zależy na tym, żeby wszystko miało ręce i nogi, bo przesyłanie umów przez pół Polski też może mieć różny finał. Trochę dziwną politykę według mnie Vectra zastosowała.
hostessa22 2014-12-22 21:13:15
Nie polecam . Moim zdaniem ta agencja to totalne bagno, nie trzymaja się umowy, kłamią, nie odbierają i nie wiedzą co to kalendarz. Proszenie się o zarobione pieniądze to chyba standard z tego co widze.
raratosk 2014-12-23 10:46:00
Ja również czekam na pieniądze.Pani Wioleta poleciała, telefonów nie odbiera, biuro zablokowało mi numer jak przedstawiłam sytuację, PAN BARTOSZ miał oddzwonić i wyjaśnić sprawę-teraz nie odbiera telefonu. Jakaś kpina i żenada. Pierwszy raz spotakałam się z taką agencją.
klaserka 2014-12-26 13:34:50
nie ukrywam że powaznie myślałam nad pójsciem do pracy w Vectra ale solidnie mnie nastraszyliście i jestem teraz zagubiona jak frodo w drodze do mordoru. czy jeśli sytuacja z niewypłacalnością była prawdziwa to uległa ona jakiejś poprawie? chociaż są święta i jestem w stanie firmie to wybaczyć i zrozumieć. a chcą kogoś do pracy teraz?
1
tirr 2015-01-01 16:47:32
Ci przechuje nadal nie wysłali pieniądze, już ile czasu dzwonię, próbuje, ale to bez sensu. NIGDY nie podejmujcie pracę z tą firmą!
lalal 2015-01-05 12:49:04
Też czekam na kasę już miesiąc.. telefonów nie odbierają.. dramat..
1
Zostaw swoją opinię o Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra” - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”