Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-13 16:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta agencja to jakas pomylka czekam juz pol roku na swoje pieniadze wlasnie dzisiaj tez czekalam na telefon i jakos sie nie doczekalam. pieniadze wyplacaja jak chca i ile chca i zawsze maja jakies tandetne wytlumaczenie PORAZKA!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-22 17:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ehhh dzieciaczki, większość z was wyraża takie opinie o pracodawcy jakby tylko on był winien, bo premii nie dostaliście, bo kasa się spóźnia itd. ale że na promocji zamiast pracować to gada się przez telefon, albo z koleżanką, rozliczenia za późno się przynosi to tego już nikt nie napisze, wiele razy widziałem w markecie jak promotorzy \\\"pracują\\\" w markecie.Weźcie też poprawkę że nad tymi agencjami jest jeszcze klient który zleca promocje. Nikt was też nie zmusza do pracy, może lepiej zostać w domu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-02 22:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ABSOLUTNIE NIE POLECAM! NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE! mam na koncie koszmarne przeżycia z tą agencją. czekałam ponad trzy miesiące na pieniądze, wysłali mi je dopiero po kilkunastu telefonach. w dodatku dostałam o jakieś 30 zł mniej niż powinnam, bo odliczyli do mojego wynagrodzenia opłate za przelew (żadna agencja jak dotąd mi czegoś takiego nie zrobiła) i naliczyli mi karę. kara była niby za to, że była kontrola. wtedy kompletnie niedowierzając, bo wiedziałam, ze spisałam się świetnie i kontrola nie mogła mieć mi nic do zarzucenia, powiedziałam żeby znaleźli mi jakiś papier potwierdzający tę kontrole i przesłali na maila kopie. babka powiedziała, że poszuka i oddzwoni. czekałam jeden tydzień, drugi, trzeci, nikt nie dzwonił. w końcu sama zadzwoniłam i nagle okazało się, ze nigdzie nie mogą tego znaleźć. no to ja, że albo znajdą, albo naślę na nich państwową inspekcją pracy. babka wtedy zakończyła rozmowę i po 15 minutach oddzwoniła, ze nagle się znalazło. OCZYWIŚCIE. i powiedziała, że w tym raporcie jest napisane, że nie było mnie na stanowisku pracy, kiedy powinnam być. na co ja kompletnie niedowierzając powiedziałam, żeby mi przesłała raport. na co z kolei ona, że nie może, bo to raport wystawiony przez firmę zewnętrzną czyli tej od promowanego produktu. jakie [usunięte przez moderatora]. na razie odpuściłam, ale chyba jeszcze zadzwonię i ich podręczę, bo to przecież oczywiste, ze mam prawo wglądu do tego raportu, który moim zdaniem nawet nie istnieje.

naciągacze, kłamcy, [usunięte przez moderatora]. nie polecam, chyba, ze ktoś czerpie przyjemność z czekania na pieniądze miesiącami, wydawanie pieniędzy na telefony do nich i szarganie sobie nerwów.
zdjecie uzytkownika
hgeed - 2011-09-09 17:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W czwartek wieczorem koło 20 godz na gumtree agencja VECTRA wystawila ogloszenie ze pilnie potrzebuja hostessy na weekend. Od razu odpisalam i umówilam się z Panią [usunięte przz moderatora] (koordynator z Poznania) w piątek o 15:30 przed sklepem w którym miała odbyc się promocja. Pani była bardzo miła a ja się ucieszyłam, że sobie zarobie w weekend. Więc zaraz po zajęciach leciałam na autobus i o godzinie 15:05 dostałam smsa o treści "Dzisiejsza akcja została odwołana". Chyba Pani [usunięte przez moderatora] jest niepoważna...Wykazała się totalną niekompetencją! wypadałoby chociaz zadzwonić i przeprosić .. ja już byłam tam na miejscu. Wszystko więc wygląda na gigantyczna ścieme! Gdyby akcje odwołali to by napisali rano a nie 25 min przed rozpoczęciem akcji!! Widać, jak to tam traktują ludzi. Ja dla tej akcji zrezygnowałam z innych propozycji a oni mnie oszukali.. ciekawe kto mi teraz za to zapłaci.... NIE POLECAM! DZIEWCZYNY TRZYMAJCIE SIĘ Z DALEKA JAK TYLKO ZOBACZYCIE ICH OGŁOSZENIE !
zdjecie uzytkownika
gwiazdeczka:) - 2011-09-19 14:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje dla Vectry jako hostessa już od jakiś dwóch lat i jak czytam to co tutaj piszecie to śmiać mi się chce. Nie gadajcie takich głupot, że kontrole super przeszłyście i nie macie premii zresztą skąd wiecie na ile punktów skoro kr dostawali tylko negatywne raporty do wyjaśnienia. Ja dostaję premie czasami nawet dwie a chyba uprzywilejowana nie jestem. Jak wam się tak nie podoba to tu nie pracujcie ciśniecie na ludzi których nie znacie i mscie sie za niewiadomo co może najpierw sie przedstawicie. Ja też czesto sie wkurzam na kr z warszawy ale wszystko jest do wyjaśnienia z chlopakami można konie kraść(z wyjatkiem nowego) a co do strojów to wy płaczecie że brudne itd no sorry ale wy je takie oddajecie kr to czego sie spodziewacie??
zdjecie uzytkownika
gwiazdeczka:) - 2011-09-19 14:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze jedna sprawa drodzy koledzy i kolezanki po fachu ja tez mam czasami problem z wypłata ale to wystarczy zadzwonic do biura i po problemie a jażeli macie problem z kr to skoro potraficie ANONIMOWO na kogośjechać jak na[usunięte przez moderatora] i znaleźć stronke do tego to pewnie potraficie też znaleźć na stronie vectry nr do przełożonego kr czyli szefa regionu jakby ktos nie wiedział ze to się tak nazywa. Wystarczy do niego zadzwonic i powiedzieć w czym rzecz o ile macie na to odwage a poza tym jezeli macie tyle do powiedzenia to czemu na szkoleniach siedzicie jak myszki pod miotłą i nawet na pytanie prowadzacego nie potraficie odpowiedzieć nie wspomne już o robieniu scenek.......... Jak słucham czasami tych mądrych inaczej na mi wszyskie części ciała poprostu opadają i kto tu jest żałosny??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-14 21:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze raz ściema jedna wielka,a nie porządna firma agencyjno-promocyjna,zwlekają z wypłatami,odciągają za śmieszny przelew,kupę kasy,najwiecej za przelew mozna zaplacic 2 zl,a intrernetowy 0 grosza,a oni licza sobie 3.5,tak od kazdego pracownika,to kupe kasy maja,a jeszcze dochodzi,sciemnienie ze stawką,podam ich do sądu,po nakreslili mi na umowie nizsza stawke za godzine,a umowe dostalam dopiero po miesiacu podpisania i zauwazylam co mi ze stawką zrobili,to jest nie zgodne z prawem!! nie tylko mnie tak załatwili inne hostessy też! OMIJAĆ
zdjecie uzytkownika
Maly177 - 2011-11-16 09:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heh ja Miałem dostać pieniądze 10 listopad a dzisiaj jest 16 jak widać więc napisalem ze niestety jak oni tak traktują swoich pracowników to będę musiał isc do panstwowej inspekcji pracy i odrazu jacy mili sie zrobili... Ale i tak chyba pójdę bo widzę ile tutaj osób oszukują
zdjecie uzytkownika
oburzony - 2011-12-12 18:30:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracy dla tej firmy. Mam same nie miłe wspomnienia ze okresu pracy dla Vectry. Szczerze odradzam
zdjecie uzytkownika
Emmm - 2011-12-16 10:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beznadziejna agencja, wlasnie sie z babka wyklocilam. Nie dosc, ze czekasz 45 dni na wyplate to jeszcze musisz sie upominac o kase. I jeszcze za przelew sobie licza 3,5 a nigdzie o tym wspomniane nie jest i pracujac 4 lata w tej branzy nie spotkalam sie z czyms takim ... A umowa podpisywana jest na kolanie w supermarkecie podczas pierwszej akcji takze nie ma mozliwosci na spokojnie przejrzec tego. Supervisorzy rowniez niezbyt fajni, ja ze swoim nie moglam sie dogadac nie odbieral telefonow, raportu do wypelnienia mi nie dostarczyl.
ZALOSNA AGENCJA!
zdjecie uzytkownika
monika - 2012-01-16 16:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie bardzo dużo racji chociaż nie za wszystkim ale dobrze wszyscy wiemy co tu sie dzieje i jak widze nie tylko ja mam tego dosyc moze jednak zamiast mowic u tym tylko na forum cos z tym zrobimy wystarcza nasze umowy i grupowa wycieczka do pip albo sadu jak ktos osobiscie sklada zawiadomienie to oni musza z miejsca podjac jakies czynnosci vectra do banda[usunięte przez moderatora] mozesz robic za trzech zawalac wlasne sprawy zeby ratowac im [usunięte przez moderatora] ale nie mozesz liczyc na wdziecznosc albo cos w tym stylu oczywiscie fakt w jaki sposob wyplacaja nam pieniadze jest nie do pomyslenia czesciej niz mozna uznac za przypadek \"myla\" sie przy liczeniu pieniedzy tylko jak mozna sie w tym pomulic skoro uzywaja do tego exela jednym slowem banda nie wartych zwracania uwagi i zalosnych[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Gullietta - 2012-01-31 23:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tym płaceniem to fakt mają poslizgi i nie płacą po 45 dniach tak jak jest to w umowie....Ale płacą w całości i z premią.....Kontrole są tak jak każda z was wie ,co weekend w danym markecie.Ja akurat stałam w tesco i realu w Łodzi miałam kontrole na pronto i ok---- 250zł premii,
Poza tym każda z was tak narzeka,jak macie jakiś problem wystarczy zadzwonić do Koordynatora----w moim przypadku Darek--troszke zabiegany chłopak jest,ale jak zadzwonię to zawsze pomoże.Dostałam nawet krem do rąk,bo jak to powiedzał KR- "Zebym miała gładkie rece w pracy"
Nie wiem jak to wygląda w innych regionach Polski,ale Jeżeli chodzi o moja osobę w Łodzi jest Ok!!!!!!!!
Ja myśle ze jeszcze na wiosne popracuje i premie --o ile jeszcze beda- zgarne znów!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
K... - 2012-02-20 06:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam dla Vectry prawie dwa lata, owszem na poczatku bylo b. dobrze, ale z czasem nawet szkoda mowic. Prawie nigdy nie ma pieniedzy zgodnie z terminem. Doszlo do tego, ze przez ostatni rok nawet zdjecia z akcji musialam robic sama i wysylac, stroj tez pralam w domu, bo dostawalam brudny. Za kazdym razem jakies wymagania, a zero wdziecznosci. Owszem zalezy duzo od kordynatora, ale niestety moj- [usunięte przez moderatora](czasem prowadzi szkolenia) okazal sie do niczego.
Jesli szukacie pracy to dobrze sie zastanowcie nad wspolpraca z Vectra i nigdy nie idzcie im na reke, bo i tak nic z tego nie bd mialy.
Pozdrawiam i zycze owocnej pracy dziewczeta :*
zdjecie uzytkownika
rekrut - 2012-02-28 16:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracował tam ktoś na stanowisku koordynatora? wszędzie widzę tylko wypowiedzi hostess i promotorów..
bardzo prosze o jakieś opinie, bo widziałem ogłoszenie do pracy jako koordynator i zastanawiam się czy wysłać cv
zdjecie uzytkownika
Marks - 2012-05-27 18:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam tam pracę od podszewki. Ta firma dawno nie powinna istnieć. Jeden wielki kant. Pieniędzy nie wypłacają nigdy w terminie. Pani księgowa, która zajmuje się przelewami nie powinna pracować w ogóle na tym stanowisku. Kłamać potrafi na poczekaniu.Ludzie zmieniają się tam co chwile,rezygnują i szybko odkrywają,że nie warto tam pracować,więcej nerwów to kosztuje niż to warte. Marne pieniądze i marna firma. Odradzam tam pracę i uwierzcie omijajcie tą firmę z daleka.
zdjecie uzytkownika
sebastian - 2012-06-06 15:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie tragedia! Wieczne problemy z terminami wypłat-minimum tydzień poślizgu, oczywiście po kilku wcześniejszych telefonach. Koordynatorzy do niczego-nic nie wiedzą, ze wszystkim kierują do Poznania. Nigdy więcej współpracy z tą pseudo firmą!
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-06-10 17:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak ma się sytuacja na śląsku bo mocno rozważam propozycję
zdjecie uzytkownika
opinia - 2012-06-13 19:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam znajomego który niedawno zaczał pracować na promiocjach i ogólnie narzeka. Coś trzeba zrobić w sprawie tej agencji. Po pierwsze brak szacunku dla ludzi którym pieniądze sie należą, czas oczekiwania tez jest poniżej wszelkiej krytyki, i na dodatek biedni młodzi ludzie muszą się dopominać o swoje. Wstyd, ale w końcu ktoś się za to powinien wziąć.
zdjecie uzytkownika
paula - 2012-06-13 20:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sluchaj podpiszesz sie na skarge zbiorowa przeciwko vectra?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2012-06-15 16:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdej osobie,której spóźniają się z wynagrodzeniem należą się odsetki za każdy dzień zwłoki. Firmę można z powodzeniem podać do sądu i żądać zadość uczynienia,jeżeli z powodu opóźnień z płatnościami wystąpiły komplikacje życiowe. O problemach jakie występują w firmie warto poinformować też firmy dla których Vectra zleca Wam świadczenie usług,a także porozmawiać z kierownikami hal i działów w marketach i naświetlić sytuację. Wówczas mogą pozrywać kontrakty z tą agencją i może wtedy firma przejrzy na oczy.
zdjecie uzytkownika
cloe - 2012-06-25 21:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również wyrażam negatywną opinię o tej agencji. Zero profesjonalizmu. Żadnych wymagań wobec hostess, bardzo niszowa agencja, nie trzeba spełniać podstawowych wymagań dotyczących wyglądu ( estetyka, schludny wygląd) ażeby się tam dostać, byłam zszokowana wyglądem dziewczyn, które przeprowadzały degustacje. Do tego słabe podejście koordynatora. Plus warunki wypłacania należności - KOSZMARNE. 46 dni od końca miesiąca w którym się pracowało. Minął tydzień od kiedy pieniądze powinny być na koncie i nic. Stanowczo odradzam.
zdjecie uzytkownika
ex pracownik - 2012-07-05 21:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracy na stanowisku koordynatora - dużo obowiązków a zbyt małe wygrodzenie jeżeli chodzi o prace 7 dni w tygodniu i dostępność pod telefonem 24 godziny na dobę. dodatkowo ustalasz plan tygodniowy, a dostajesz telefon od szefa/fowej i trzeba wszystko zmieniać tak, żeby im pasowało, bo nie liczą się z Twoim zdaniem i planami na resztę dnia. nie wypłacają pieniedzy na czas. PS. Jeżeli chodzi o pieniadzę które niby biorą koordynatorzy to nie prawda, ponieważ kasę przelewa biuro i kr nie mają z nimi nawet styczności
zdjecie uzytkownika
Majka - 2012-07-18 19:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serwisant a hostessa to chyba jest roznica. Wiadomo ze hostesse ktora jest zatrudniona na weekend beda gorzej traktowac ! Wiec osoby ktore maja fajne posadki niech sie lepiej nie wypowiadaja chyba ze maja za to placone ! Slyszalam osobiscieopinie kilku dziewczyn i nie sa one pozytywne, tylko problemy sa wicznie z VECTRĄ. Ja osobiscie na ich miejscu podalabym ich do sadu. Ale to tez kwestia czasu az to nastapi ;)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: biora wszystkich jak leci najlepiej slabo myslacych zeby ich okrasc
Pytania:
zdjecie uzytkownika
dobrozla - 2012-07-24 14:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie zgadzam się z negatywnymi opiniami o tej agencji. Pracowałam u nich ponad rok (w kwietniu zrezygnowałam) i do tej pory nie otrzymałam wypłaty za grudzień 2011 i luty 2012, dzwoniłam do nich już 7 razy i zawsze mówią, że wszystko zostało przekazane tyle że pieniędzy na moim koncie nadal nie ma. Jeśli te odsetki za dni zwłoki to prawda, to trochę mi się tego należy.
zdjecie uzytkownika
ola - 2012-08-06 18:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] nie polecam pracy w tej agencji, praca na stanowisku Koordynatora za 1000zł podstawy plus własna działalność gospodarcza , plus prowizja do 700 zł, lekka przesada. 7 dni w tygodniu, 24 h pod telefonem, zgrozo , omijajcie tą agencję!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”?
Zadaj pytanie
x