Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”

Opinie o Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”

zdjecie uzytkownika
iwwa - 2014-02-18 11:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [izzzza - 2014-02-17 17:02:46]:
niestety takze za miesiąc grudzień nie dostałam wynagrodzenia , jestem oburzona tą sytuacja ;(
zdjecie uzytkownika
Marta. - 2014-02-18 13:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również czekam na wynagrodzenie za pracę w listopadzie! Dzwonię do przedstawiciela, z którym wcześniej miałam kontakt i on bardzo miło mnie zbywa, mówiąc, że to załatwi, że już będą pieniądze kolejnego dnia itd itd i nic!!! Ja próbuję w tej sprawie się kontaktować z inspekcją pracy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Marta. - 2014-02-18 13:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [iwwa - 2014-02-18 11:53:31]:
Abonent czasowo niedostępny- to słyszę, kiedy dzwonię do Pana (usunięte przez administratora) Ta cała sytuacja jest niedorzeczna, grzecznie mówiąc.
zdjecie uzytkownika
BartoszPośpiech - 2014-02-18 17:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,
Wszystkie telefonu oraz meile zostają odebrane. W sytuacji kiedy nie mam możliwości odebrania telefonu, oznacza to że na pewno oddzwonię bądź odpiszę w możliwie najkrótszym terminie.

Pozdrawiam,
Bartosz Pośpiech Vectra Agencja Promocyjno - Reklamowa bartosz.pospiech@agencjavectra.pl tel.: 600 088 200
zdjecie uzytkownika
Agata - 2014-02-21 22:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy można wiedzieć czy ta Agencja wyśle jakiekolwiek PITY do rozliczenia?
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2014-03-04 15:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieję, że czyta pan Bartosz wszystkie maile i ze dostane odpowiedz;)
zdjecie uzytkownika
tralala - 2014-03-17 14:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś się orientuje jak sytuacja z tą agencją wygląda w Katowicach?
zdjecie uzytkownika
sonny - 2014-03-20 22:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda sprawa z tą zaległą kasą? odzywał się do Was szef i umawiał może na jej wypłacenie? czy zero kontaktu nadal..
zdjecie uzytkownika
BartoszPośpiech - 2014-03-21 09:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,
Jeżeli ktoś z państwa ma jeszcze niewyjaśnione jakiekolwiek niejasności proszę o kontakt pod numerem 600088200.

Pozdrawiam,
Bartosz Pośpiech
Vectra Agencja Promocyjno - Reklamowa
bartosz.pospiech@agencjavectra.pl
tel.: 600 088 200
zdjecie uzytkownika
mariola1611 - 2014-03-27 13:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja jeszcze raz chciałam podziękować panu Bartoszowi.Wystarczyła jedna rozmowa z panem Bartoszem i otrzymałam przelew na konto.Dziękuję panie Bartoszu
zdjecie uzytkownika
Mariola T. - 2014-03-28 08:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żenada, moja imienniczka dziękuje na forum, że otrzymała pensję, niewiarygodne:(
zdjecie uzytkownika
ZZZ.. - 2014-03-30 22:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
czytam wasze komentarze i miałam taka samą sytuacje nieraz czekałam na przelew 3-4 miesiące, kiedys miałam taka sytuacje ze czekałam rok zeby mi wypłacili za dany miesiąc...cały czas słyszałam "pieniądze bedą niebawem"...byłam wściekła, dlatego zakończyłam z NIMI współprace i WAM wszystkim radze zrobic to samo!!!
zdjecie uzytkownika
Kwasiak - 2014-04-09 20:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawia mnie fakt, dlaczego aż tyle osób ma problem z otrzymaniem swojej wypłaty... Dostawaliście od przełożonego jakieś sygnały, że taka sytuacja może mieć miejsce?
zdjecie uzytkownika
helga - 2014-04-14 21:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@ZZZ., zakończyłaś współprace z APR Vectra, po tym jak Ci oczywiście wypłacili już wszystkie należności?
zdjecie uzytkownika
@nn - 2014-04-29 20:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z przykrością stwierdzam, że także w moim przypadku jest problem z wypłatą. Co prawda nie upłynęło aż tyle czasu, ile w niektórych opisanych tutaj przypadkach, ale faktem jest niewywyiązywanie się z umowy. Na miejscu kierowników tej agencji, która jak widać lekceważy i zniechęca ludzi, zaczęłabym trochę bardziej dbać o wizeruek firmy, który pogarsza się razem z kolejnymi komentarzami. Każdy kto będzie chciał sprawdzić swojego potencjalnego pracodawcę i trafi na takie jak to forum na pewno zrezygnuje. Jestem zniesmaczona i nie zamierzam więcej nawiązywać współpracy z tą "agencją" !
zdjecie uzytkownika
Tyrdon - 2014-05-07 22:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ja wiem, zauważ, że komentarze pisza tez klienci, może Vectra trochę lepiej dba o pracowników, bo zawsze znajdzie się niezadowolony klient.
zdjecie uzytkownika
KALA - 2014-05-21 20:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam Nie polecam Nie polecam Totalna kpina.pracowałam 3 tygodnie.nie dość ze z 8 zł jak było mowadostałam 7.to jeszcez zamiast pogubili moje grafiki i dostałam za 20 godzin mniej!! jak było tak jest 5 lat temu była moja kuzybka... jeszcze gorzej na tym wyszła.NAJGORSZA FIRMA !!
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-05-27 18:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja reklamowa, to zawsze jest duża presja, jednak może ktoś z was zdobył jakieś ciekawe doświadczenia pracując w vectrze? Jakieś pozytywy?
zdjecie uzytkownika
ignac - 2014-05-27 18:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
problem z wypłatą? to znaczy, że przychodzi opóźniona czy w ratach, jak to wygląda? bo może np. macie podstawe do 10, a premię potem?
zdjecie uzytkownika
zleceniobiora.vectry - 2014-06-13 08:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja takze czekam na pieniadze duzo dluzej niz byla mowa w umowie...malo tego nadal zadnych informacji co do wynagrodzenia kiedy moge sie go spodziewac. Dostane pieniadze czy nie??? Nadal czekamy. Jestem niemile zaskoczona ta firma.
zdjecie uzytkownika
ignac - 2014-06-13 16:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli wszyscy czekają...a wecie może czy te przelewy w ogóle wyszły, jest jakiś kontakt telefoniczny albo mailowy z firmą?
zdjecie uzytkownika
izz - 2014-06-18 13:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na promocjach stałam w kwietniu, dzwoniłam dzisiaj i pani powiedziala ze dzisiaj rano wyszły wszystkie przelewy. Mam nadzieje ze to prawda bo po tych wszystkich przeczytanych postach mam srednie odczucia czy mozna im wierzyc na słowo.
zdjecie uzytkownika
ignac - 2014-06-18 19:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o na przelew to trzeba poczekać jakoś dzień maksymalnie, myślę, że powinny dojść niedługo, w razie czego daj znać czy dostałaś już kasę czy nie. słyszałem teraz od znajomej, że spoko tam płacą ogólnie jeśli chodzi o same warunki zatrudnienia
zdjecie uzytkownika
wk*****na - 2014-06-23 18:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej agencji to jakaś żenada !!!
Nie trzymają się umowy, czekam na pieniądze i czekam i ich nie widać, mimo że powinny już dawno być zgodnie z umową. Koordynator nie odbiera telefonów, ma maile nie odpisuje ani on, ani agencja! A na umowie zostało mi wpisane bezczelnie 7zł kiedy umawiałam się na więcej!! Kpina !!! Czy ktoś miał podobną sytuację? Co robić??
zdjecie uzytkownika
lejdi - 2014-06-23 18:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że nie jestem jedyna...
zdjecie uzytkownika
nieznana - 2014-06-24 15:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam u nich tylko dwa weekendy, więcej zleceń nie brałam, ponieważ postanowiłam poczekać na pieniądze i wtedy zdecydować czy warto z nimi dalej współpracować czy nie. Za marzec pieniądze dostałam zgodnie z umową, chociaż wypłacili mi ok. 5 zł za mało, pominęłam ten fakt. Teraz czekam na pieniądze za kwiecień. Kontaktowałam się z nimi w ubiegłym tygodniu i w tym tygodniu. Za każdym razem słyszałam, że za 15 min ktoś do mnie oddzwoni i powie mi dlaczego nie mam jeszcze pieniędzy. Dziś dzwoniłam dwa razy i usłyszałam, że przelew został wysłany. Zobaczymy z jakim skutkiem, czy jednak pieniądze trafią na moje konto.
zdjecie uzytkownika
ignac - 2014-06-24 17:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może inaczej, czy ktoś dostał już kasę? czy w ogóle jest taka osoba? bo naprawde można chwile zaczekać, ale taki okres to już naprawde przesada moim zdaniem, nawet dla bardzo cierpliwych ludzi, każdy ma granice
zdjecie uzytkownika
ppw - 2014-06-24 19:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czekam juz ponad 3 mc. To co miałam zarobić wytraciłam już chyba na telefony do nich ... ta firma to jakaś żenada. Dziwie się, że jeszcze istnieje. Mam nadzieje,że ktoś się za to weźmie w końcu ...
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-06-25 10:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ignac - 2014-06-18 19:02:26]:
Nie można :)
zdjecie uzytkownika
ignac - 2014-06-25 14:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok, czyli widzę, że problem jest naprawdę poważny- może zebrać większa grupę osób, którzy mają taka samą sytuacje i ustalić co robić dalej?
zdjecie uzytkownika
wk*****na - 2014-06-25 17:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostałam przelew od nich po telefonach i mailach.
(usunięte przez administratora) I znów się trzeba upominać i prosić...
Jeśli czytelniku zastanawiasz się czy tam pracować to ucz się na Naszych błędach...
zdjecie uzytkownika
Były KR - 2014-06-26 13:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZZZ.. - 2014-03-30 22:16:22]:
Może poprostu zrobiła błąd w umowie? czegoś nie wysłała ? błędny nr konta?

Włącz myślenie ! nie boli
zdjecie uzytkownika
ignac - 2014-06-27 14:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, takie błędy też się zdarzą, w końcu jesteśmy tylko ludźmi i w cyfrach mozna się pomylić, ale chyba lepiej jest wiedzieć na czym się stoi jeśli są takie pomyłki i przez to cierpią pracownicy to to jest naprawdę brak profesjonalizmu
zdjecie uzytkownika
RODAK - 2014-07-01 16:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LEPIEJ WYJECHAĆ Z TEGO KRAJU
zdjecie uzytkownika
majeczka - 2014-07-04 18:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mi zawsze vectra kojarzyła się z internetem i w sumie przypadkowo spojrzałam tez na agencje promocyjno- reklamową, bo trochę działam w branży. @nieznana mam nadzieje, że wszystko się z płatnościami już zgadza, bo patrząc na inne opinie są spoko pod tym względem. Firma ma status ogólnopolskiej, więc nie jest to mała firemka. Zajmują się też gadzetami reklamowymi, to faktycznie mają fajnie zrobione, szczególnie ludzik antystresowy.
zdjecie uzytkownika
BartoszPośpiech - 2014-07-17 15:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,
W celu wyjaśnienia wszelkich niejasności związanych z terminem przelewów, bądź wysokości wynagrodzenia jakie powinni państwo otrzymać proszę o kontakt pod numerem tel.: 600088200.

Pozdrawiam,
Bartosz Pośpiech
Vectra Agencja Promocyjno - Reklamowa
bartosz.pospiech@agencjavectra.pl
tel.: 600 088 200
zdjecie uzytkownika
michaś - 2014-08-11 14:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZZZ.. - 2014-03-30 22:16:22]:
ale dostałaś pieniądze?
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-08-11 19:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie, ja też tylko po internecie ich znałem, ale mój znajmy mówił właśnie, że pracuje w marketingu i chyba z nimi miała współpracować. 14 lat temu mieli chyba jakiś przełom, bo to był chyba jakiś rok rozwoju czy coś takiego, bo nastąpiło przejęcie całej obsługi merchandisingowej dla firmy SC Johnson - jest to data przełomowa dla działalności jednopokojowego biura, które zamienia się na 25 metrowe z dwoma pracownikami biurowymi, takie informacje znalazłem na ich stronie, więc to jest sprawdzone info, mówię Wam. Co do pracy to nie widziałem o nich żadnych ofert, ale kto wie, może coś niedługo dadzą, bo mój kolega słyszał, że tam przyjmują często ludzi, ale nie wiem czy dział się będzie rozrastał czy o co chodzi, no ale na pewno będą potrzebowali ludzi, może będzie nowy dział albo coś w tym stylu, bo to wiem na pewno, nawet samo na stronie u siebie ogłaszają to i mówią o aplikacji przez ich fromularz
zdjecie uzytkownika
kikaaa - 2014-09-21 15:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z przykrością informuję, że jeszcze nigdy nie spotkałam się z taką agencją jak ta !! Odradzam współpracy
To są jakieś kpiny, żeby kilka razy dzwonić i prosić się o pieniądze, które już dawno powinny być przelane na koncie. Agencja nie wywiązuje się z umowy w dodatku ciągle kłamią odnośnie realizowanych przelewów .
Nigdy więcej !
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-09-22 12:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak nie zgadza się już z kasą, to faktycznie zaczyna się robić nieciekawie..miałem kiedyś takiego pracodawce, który przez 2 tygodnie zapewniał mnie, że mój przelew już wyszedł..szczeście, że się go w ogóle doczekałem. @kikaaa a Ty dawno temu miałaś z nimi kontakt czy to było np. w tym roku jeszcze??
zdjecie uzytkownika
serwisantturisdis - 2014-10-06 14:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Regularnie zawieram z tą kiepską firmą umowy-zlecenia i za każdym razem muszę czekać na zarobione pieniądze min 3 miesiące. Za każdym razem muszę się dopominać o wypłąte po kilka razy i za każdym razem słyszę to samo. To zwykłe cwaniactwo, zarabianie na krwawicy najmniej zarabiających. Prawdopodobnie wpłacają na konto nasze pieniądze i czekają aż procent wzrośnie a wypłacają jak już mają nóż na gardle. Za ostatni miesiąc mojej pracy zapłacą mi w sądzie. Nie pójdę na ugodę. Zapłacą naszemu państwu za to że są nieuczciwi.
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-10-06 18:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak się zastanawiam w sumie co z tym zrobić, bo sam chciałem apikowac do nich, ale nie chce, żeby były jkies opóźnienia w przelewach i zalezy mi na tym, zeby kasa była na czas, bo mam rachunki i inne płatności, które po prostu musza być w danym terminie normalnie opłacone. Jak sądzicie, dobrze by było do nich iść?
zdjecie uzytkownika
hostessa - 2014-11-10 16:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikomu nie polecam pracy w tej agencji. Mimo setek wykonanych telefonów i wysłanych maili, wciąż czekam na umowę, nie wspominając o pieniądzach. Najpierw słyszałam od koordynatorki obietnice, że wyjaśni sprawę, teraz moje połączenia są odrzucane. Najgorsza firma, z jaką miałam do czynienia, banda oszustów i krętaczy.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-11-13 13:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to nie rozumiem dlaczego pracujecie skoro nie macie umowy? coś mi tutaj nie gra, przecież nikt chyba nie zgodziłby się pracować nie mając na to dokumentów, w razie czego niby jak macie zamiar dochodzić tego, że tam pracowaliście? naprawdę mnie ludzie momentami załamują, więc nie wiem co z tym zrobić.
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-11-27 16:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej, własnie, to trochę niemożliwe i niewiarygodne żeby ktos zgodził się pracować bez umowy. PRzecież kazdy kto się gdzieś zatrudnia chce mieć "podkladke" pod wykonywaną pracę, bo inaczej nie udowodni się że się ją wykonywało a co za tym idzie kasy za nią nie będzie. dziwią mnie tacy ludzie, ja nie pracuje póki nie mam umowy, o.
zdjecie uzytkownika
hostessa - 2014-12-02 16:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowy sa wysyłane z innego miastka,bo siedzbibe mają w Poznaniu i dlatego ja tez czekam na umowe zoabczymy czy wyślą;)
zdjecie uzytkownika
Pozimek - 2014-12-11 21:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, nie rozumiem dlaczego nie można byłoby tego załatwić w taki oto sposób, że ktoś miałby możliwość podpisywania umów i tak zwaną pieczątkę. Ale widocznie mało komu zależy na tym, żeby wszystko miało ręce i nogi, bo przesyłanie umów przez pół Polski też może mieć różny finał. Trochę dziwną politykę według mnie Vectra zastosowała.
zdjecie uzytkownika
hostessa22 - 2014-12-22 21:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam . Moim zdaniem ta agencja to totalne bagno, nie trzymaja się umowy, kłamią, nie odbierają i nie wiedzą co to kalendarz. Proszenie się o zarobione pieniądze to chyba standard z tego co widze.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: biora wszystkich jak leci najlepiej slabo myslacych zeby ich okrasc
Pytania:
zdjecie uzytkownika
raratosk - 2014-12-23 10:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również czekam na pieniądze.Pani Wioleta poleciała, telefonów nie odbiera, biuro zablokowało mi numer jak przedstawiłam sytuację, PAN BARTOSZ miał oddzwonić i wyjaśnić sprawę-teraz nie odbiera telefonu. Jakaś kpina i żenada. Pierwszy raz spotakałam się z taką agencją.
zdjecie uzytkownika
klaserka - 2014-12-26 13:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie ukrywam że powaznie myślałam nad pójsciem do pracy w Vectra ale solidnie mnie nastraszyliście i jestem teraz zagubiona jak frodo w drodze do mordoru. czy jeśli sytuacja z niewypłacalnością była prawdziwa to uległa ona jakiejś poprawie? chociaż są święta i jestem w stanie firmie to wybaczyć i zrozumieć. a chcą kogoś do pracy teraz?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert