brak logo

JP Foam Manufacturing Sp. z o.o.

Żory

Opinie o JP Foam Manufacturing Sp. z o.o.

banderas 2009-08-12 23:22:58
praca monotonna ale ekipa w porzo idzie z kim wypić:D:Dogólnie nie jest źle;);) polecam
zawiedzony 2009-11-26 13:30:27
Nie polecam pracy w tej firmie , mają ludzi za nikogo . Jesteście przyjmowani pod firme Trankwelder albo Adecco . Są to agencje tymczasowej pracy . Dają umowy w przypadku 1 na tydzień , a w przypadku 2 na 2 tygodnie , póżniej na miesiąc . Ale to nie o nich chodzi . Kierownictwo JP Manufacturing to szkoda gadać . Człowiek nie może w ogóle chorować . Jeżeli pośle się L4 do tych agencji , one wszystko załatwią , ale problem jest tu , że kierownictwo JP , może was wyrzucić , albo powiedzieć że nie ma zapotrzebowania i popracujecie 2 tygodnie . Magazynierzy nie wszyscy , ale 2 osoby , piją piwo na widlaku a potem nim jeżdzą . Co do ludzi z którymi się pracuje jest OK .

Ogólnie jeżeli ktoś szuka pracy na stałe , to nie polecam
1
yupik 2009-12-02 07:11:51
gościu jak ci się robić nie chce to przynajmniej nie obrażaj innych takich śmierdzi robótki powinni po jednym dniu wywalać
adamek 2009-12-20 10:37:42
Właśnie kolega ma racje . Jest tak jak mówi :)
małecki 2009-12-20 10:38:14
Nie polecam tego zakładu . Jedna wielka lipa
M.G 2010-01-05 22:46:20
Wszystko OK . Nie słuchajcie kolegów . Polecam
CannabisschT 2010-01-13 12:45:41
Ta firma to jedna wielka porażka traktują ludzi jak psa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to firme a jeszcze bardziej kadre która nią kieruje barany [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle
kuki monster 2010-05-25 13:31:19
E tam. Zakład jak zakład. Wszędzie to samo dno, niestety. Jeśli chodzi o magazyn, no cóż chłopaki mają za dużo wolnego czasu. Stoi sobie taki jeden przy komputerku i czeka aż wysunie się kosz, byle nie za często :-)
Jeśli chodzi o podejście kierownictwa, no cóż. Nie jesteśmy zgraną ekipą i jest jak jest. Dupy jesteśmy i tyle. Nikt się nie postawi, to potem musimy w necie narzekać :)
jkhj 2010-12-09 23:18:25
kuki ja sie o dezwałem i juz tam nie robie i dobrze :)
dyzio 2012-03-03 10:11:06
to prawda praca jest ok tylko ludzie wredni kablują jeden na drugiego a kierownik radzio z głupim uśmieszkiem chciałby żeby ludzie od razu wiedzieli o co chodzi,szkolenia podpisujemy a nie mówią co do czego pracujesz dwa tygodnie i wypad nie ma zlecenia ,mają ludzi za nic
Funiollo 2013-04-21 15:48:52
Tak jak ktoś wcześniej napisał jak za dużo mówi się to od razu się wylatuje wiem coś na ten temat tak samo było ze mną Postawiłem się złemu traktowaniu ludzi i co Pewnego dnia [usunięte przez administratora] Mi powiedział ze za dużo mówię i ze by się nie stawiał bo mnie wyleją tak się stało ale mam pełną satysfakcję ze sobie nie dałem wejść na głowę a pan [usunięte przez administratora] jak go teraz nazywają naj większy Burak pod słońcem nie wie co się dzieje na zakładzie kto u donosi ma luzy a wielce gada że tak nie jest Już wiem kogo następnego wyleją ale mam na to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już Pozdrawia ludzi z JP
kaka 2013-11-18 15:16:12
Proszę napisać coś o zarobkach.pozdrawiam
śśś 2015-01-07 09:44:48
A skąd informacje o tym, że znowu tak przyjmują pracowników? Można mieć słuszne podejrzenia, że przyjmują pracowników w zamian za tych, którzy zrezygnowali z pracy albo zostali z niej zwolnieni, czy rzeczywiście zwiększają swoje pole działalności i można liczyć na więcej niż bycie kolejnym osobnikiem w firmie?
kuki monster 2015-03-04 10:23:58
Czemu przestali pisać? Przecież firma o takiej nazwie już nie istnieje w Żorach :-)
1
Chudy 2016-12-08 05:18:47
Do pracy mozna przywyknac, gra muzyka, ekipa w poarzadku.
Pacuje 10miesiac i szczerze nie raz chcialem sie zwolnic, zanim nie bylem pod firma to nie bylem az tak oszukiwany, pod JC niestety jestem wciaz oszukiwany, nadgodzin nie wyplaconych, 4 miesiac mam wyplate 1500zl za prace na rejestraku!!!! Osobiscie nie wiem czy za takie pieniadze oplaca sie pracowac w tej firmie chyba ze na pakowaniu albo innych stanowiskach (np. sprzataczka) opinia bardzo negatywna! Jedyny plus ze 600 zl bonow na swieta. Maksymalnie z 3 sobotami pod TW zarobilrm 2300zl. Pozdrawiam zmiane A! :)
bezrobotny 2016-12-08 19:47:31
Dzięki za info, dzisiaj byłem tam w sprawie pracy i się zastanawiam nad zatrudnieniem w tej firmie.
Myślałem że oprócz podstawy jest comiesięczna premia i nadgodziny ?
Zostaw swoją opinię o JP Foam Manufacturing Sp. z o.o. - Żory
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JP Foam Manufacturing Sp. z o.o.