brak logo

JP Foam Manufacturing Sp. z o.o.

Żory

Opinie o JP Foam Manufacturing Sp. z o.o.

banderas 2009-08-12 23:22
praca monotonna ale ekipa w porzo idzie z kim wypić:D:Dogólnie nie jest źle;);) polecam
zawiedzony 2009-11-26 13:30
Nie polecam pracy w tej firmie , mają ludzi za nikogo . Jesteście przyjmowani pod firme Trankwelder albo Adecco . Są to agencje tymczasowej pracy . Dają umowy w przypadku 1 na tydzień , a w przypadku 2 na 2 tygodnie , póżniej na miesiąc . Ale to nie o nich chodzi . Kierownictwo JP Manufacturing to szkoda gadać . Człowiek nie może w ogóle chorować . Jeżeli pośle się L4 do tych agencji , one wszystko załatwią , ale problem jest tu , że kierownictwo JP , może was wyrzucić , albo powiedzieć że nie ma zapotrzebowania i popracujecie 2 tygodnie . Magazynierzy nie wszyscy , ale 2 osoby , piją piwo na widlaku a potem nim jeżdzą . Co do ludzi z którymi się pracuje jest OK .

Ogólnie jeżeli ktoś szuka pracy na stałe , to nie polecam
1
yupik 2009-12-02 07:11
gościu jak ci się robić nie chce to przynajmniej nie obrażaj innych takich śmierdzi robótki powinni po jednym dniu wywalać
adamek 2009-12-20 10:37
Właśnie kolega ma racje . Jest tak jak mówi :)
małecki 2009-12-20 10:38
Nie polecam tego zakładu . Jedna wielka lipa
M.G 2010-01-05 22:46
Wszystko OK . Nie słuchajcie kolegów . Polecam
CannabisschT 2010-01-13 12:45
Ta firma to jedna wielka porażka traktują ludzi jak psa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to firme a jeszcze bardziej kadre która nią kieruje barany [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle
kuki monster 2010-05-25 13:31
E tam. Zakład jak zakład. Wszędzie to samo dno, niestety. Jeśli chodzi o magazyn, no cóż chłopaki mają za dużo wolnego czasu. Stoi sobie taki jeden przy komputerku i czeka aż wysunie się kosz, byle nie za często :-)
Jeśli chodzi o podejście kierownictwa, no cóż. Nie jesteśmy zgraną ekipą i jest jak jest. Dupy jesteśmy i tyle. Nikt się nie postawi, to potem musimy w necie narzekać :)
jkhj 2010-12-09 23:18
kuki ja sie o dezwałem i juz tam nie robie i dobrze :)
dyzio 2012-03-03 10:11
to prawda praca jest ok tylko ludzie wredni kablują jeden na drugiego a kierownik radzio z głupim uśmieszkiem chciałby żeby ludzie od razu wiedzieli o co chodzi,szkolenia podpisujemy a nie mówią co do czego pracujesz dwa tygodnie i wypad nie ma zlecenia ,mają ludzi za nic
Funiollo 2013-04-21 15:48
Tak jak ktoś wcześniej napisał jak za dużo mówi się to od razu się wylatuje wiem coś na ten temat tak samo było ze mną Postawiłem się złemu traktowaniu ludzi i co Pewnego dnia [usunięte przez administratora] Mi powiedział ze za dużo mówię i ze by się nie stawiał bo mnie wyleją tak się stało ale mam pełną satysfakcję ze sobie nie dałem wejść na głowę a pan [usunięte przez administratora] jak go teraz nazywają naj większy Burak pod słońcem nie wie co się dzieje na zakładzie kto u donosi ma luzy a wielce gada że tak nie jest Już wiem kogo następnego wyleją ale mam na to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już Pozdrawia ludzi z JP
kaka 2013-11-18 15:16
Proszę napisać coś o zarobkach.pozdrawiam
śśś 2015-01-07 09:44
A skąd informacje o tym, że znowu tak przyjmują pracowników? Można mieć słuszne podejrzenia, że przyjmują pracowników w zamian za tych, którzy zrezygnowali z pracy albo zostali z niej zwolnieni, czy rzeczywiście zwiększają swoje pole działalności i można liczyć na więcej niż bycie kolejnym osobnikiem w firmie?
kuki monster 2015-03-04 10:23
Czemu przestali pisać? Przecież firma o takiej nazwie już nie istnieje w Żorach :-)
1
Chudy 2016-12-08 05:18
Do pracy mozna przywyknac, gra muzyka, ekipa w poarzadku.
Pacuje 10miesiac i szczerze nie raz chcialem sie zwolnic, zanim nie bylem pod firma to nie bylem az tak oszukiwany, pod JC niestety jestem wciaz oszukiwany, nadgodzin nie wyplaconych, 4 miesiac mam wyplate 1500zl za prace na rejestraku!!!! Osobiscie nie wiem czy za takie pieniadze oplaca sie pracowac w tej firmie chyba ze na pakowaniu albo innych stanowiskach (np. sprzataczka) opinia bardzo negatywna! Jedyny plus ze 600 zl bonow na swieta. Maksymalnie z 3 sobotami pod TW zarobilrm 2300zl. Pozdrawiam zmiane A! :)
1
bezrobotny 2016-12-08 19:47
Dzięki za info, dzisiaj byłem tam w sprawie pracy i się zastanawiam nad zatrudnieniem w tej firmie.
Myślałem że oprócz podstawy jest comiesięczna premia i nadgodziny ?
Iza 2017-02-18 23:54
Hej Jak wygląda tam praca ile można zarobić?
johnny 2017-03-24 14:46
powiem tak
bywało gorzej
zarobki standardowe niskie
praca 3 zmiany ale sa osoby ktore czasem sie zamienia lub nawet chca tylko na nocki robic
atmosfera miedzy ludzmi jest super, ludzie pomocni, na poczatku jak sie szkolisz to nie ma tak ze tu masz to i rob tylko nawet po kilka dni z osobistym trenerem
radyjko gra a nawet w miejscach gdzie go nie slychac to ludzie sami sobie podspiewuja
niestety druga strona medalu
koordynatorzy sa tylko od przekazywania informacji z gory , jesli produkcja cos chce zalatwic to musi sama do kierownictwa
tempo pracy jest momentami nie do zniesienia i gdyby tylko nie zyczliwosc reszty ekipy to niektore stanowiska musialyby pracoqac na 150% a momentami nawet do 300% (zdarza sie ze z pomoca nie wyrabiaja sie ludzie)
soboty "dla chetnych" czyli przychodzi koordynator z lista i stwierdza fakt ze jestes chetny
znowu jesli ktos sie np uczy to w te weekendy na pewno ma wolne
ale sa osoby co czasem na miesiac mialy tylko 2 niedziele wolne zaznaczam czasem bo czasem 1 sobota sie zdarzy nawet
takze bywalo gorzej ale nie jest jakos wybitnie super
Zostaw swoją opinię o JP Foam Manufacturing Sp. z o.o. - Żory
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JP Foam Manufacturing Sp. z o.o.