brak logo

PROFILEX Sp. Jawna J. Bujnowski, A. Kaczmarek

Orchów

Opinie o PROFILEX Sp. Jawna J. Bujnowski, A. Kaczmarek

barbara 2012-04-24 18:59:31
pracowalam w tym zakladzie kilka miesiecy,bardzo mili pracowicy,praca jak kazda inna,wynagrodzenie jak wszedzie czyli najnizsza krajowa.aha jeden z szefow powinien czesciej usmiechac sie do swoich pracownikow!
1
Rencista 2012-05-31 17:44:30
A jak wyglądają wynagrodzenia dla PH? Bo jest akurat ogłoszenie o naborze. Czy tak jak pisała Barbara, czyli najniższa krajowa?
4
Anzelm 2013-06-30 22:03:33
Jakie kadry??? Nie żartuj.:)
A "koperta" zależy od targetu i widzimisie szefostwa.
Anzelm 2013-07-18 00:00:31
B. często
xero 2014-04-25 02:54:52
no to chyba nie ma co liczyć na jakieś przyjęcia w formie ofert w internecie. Ale rozumiem że nadal działają?
władzio 2014-06-07 18:12:11
to świadczy o tym, że można liczyć w Profilexie na długą i wspaniałą karierę. Każdy lubi stabilność pracy
bylyzaangazowanypracownik 2014-06-16 11:18:33
WŁADZIO NIE MÓWIĄ NA CIEBIE JACEK B.?
jaskol11 2014-08-17 00:31:13
Pracowałem, super atmosfera. Świetni współpracownicy, polecam
Anzelm 2014-11-25 20:32:11
To mało wiesz. Rotacja dość spora. Ale jest kilka osób nie do ruszenia i w tych przypadkach można mówić o stabilności.
@jaskol1
Super atmosfera? Raczej ogólne zastraszenie, zwalanie winy jedni na drugich, faworyzowanie "swoich". Choć oczywiście jest sporo fajnych osób, z którymi się dobrze pracuje.
pracownik 2016-05-01 11:22:09
odnosisz się do wpisu umieszczonego 18 miesięcy wcześniej. ciekawe...
poza tym skąd u ciebie wiedza nt. benefitów na stanowiskach nie specjalistycznych (jak to określiłeś)???
CZY KIEDYŚ PRACODAWCY POD FAŁSZYWYMI NICKAMI PRZESTANĄ KREOWAĆ OPINIE NA TYM PORTALU?
toker 2016-05-10 22:58:50
pracownik, wydaje mi się, że po prostu w tym miejscu ludzie wwiecdzą nieco więcej o pracy niż sami pracownicy.
P 2016-10-24 23:04:30
praca w biurze - nie polecam;/
Zostaw swoją opinię o PROFILEX Sp. Jawna J. Bujnowski, A. Kaczmarek - Orchów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROFILEX Sp. Jawna J. Bujnowski, A. Kaczmarek