brak logo

"ELEN" F.H.U. Jabłoński Piotr

Stryszawa

Opinie o "ELEN" F.H.U. Jabłoński Piotr

carpenter 2014-04-08 14:38
dzięki za informacje
Ciekawski 2014-07-01 11:33
Jestem ciekawy co o tym wszystkim myśli właściciel. Jaki człowiek reprezentuje jego Imię i Firmę.
baca 2014-09-26 20:21
wszystkie te opinie pisali najwięksi obiboki i lenie,chcieli się tylko ślizgac....
czarek 2015-02-19 17:10
no właśnie, ja też szukam informacji związanych z pracą, a tutaj tlyko ogólniki odnośnie tej firmy, generalnie narzekanie jest na wszystko i tak naprawde niczym nie uzasadnione, więc moim zdaniem to sa mało pomocne rzeczy, tutaj się zgodzę z @konkretna elżebieta zupełnie, bo robi się straszny bałagan na forum.
zosia 2015-03-10 16:17
oni zajmują się meblami i generalnie działaja już jakiś czas na rynku - informacje są ogólnodostępne w internecie i nie miałam za dużo problemów ze znalezieniem ich, więc nie wiem jak Ty @czarek szukałeś, może z wyłaczonym latopem, ale nie wnikam. Osobiście jestem ciekawy ile wynosi pensja podstawowa pracownika?
technolog 2015-03-15 18:21
niestety pracowałem w tej firmie 3 lata i zgadzam się z przedmówcami biuro dno ,Kazek jeszcze większe, jedynie pan Krzysztof S z Krakowa człowiek odpowiedni,a właściciel mawiał o ludziach te świerzby , a Kazek już 2 mieszkanie kupił i dopóki pan S ze Stryszawy będzie krył jego głupotę to tam będzie
1
tako 2016-05-12 18:44
jak wyglądają u nich zarobki? Można liczyć na dobre wynagrodzenie?:)
były kier 2016-11-24 14:20
Chyba to już 50 kierownik,Kazek chyba ich zjada.....
1
Angela 2017-03-24 22:02
Z mojej perspektywy, osoby która kupiła w tej firmie "meble" za duże pieniądze, ( to katastrofa totalna nie meble) potwierdzam że wykwalifikowanych pracowników w tej firmie BRAK. Co zaś się tyczy samych mebli, OSTRZEGAM wszystkich którzy chcą kupić porządnie wykonany i zamontowany mebel żeby omijali tą firmę z daleka. Poprawy trwały 1,5 roku i końca nie widać. Pan " J " mało słowny i nieskuteczny, ot ciepłe kluchy. Rzeczoznawca nie dowierzał, serwisant od sprzętów kuchennych chwycił się za głowę, (przewiercona zmywarka), a ja mam 187 zdjęć usterek, szajs a nie meble, kilkanaście dni wolnych w oczekiwaniu na firmę aby mogli wykonywać mozolnie swoje poprawy i dwa poważne zranienia wkrętami podczas próby mycia tego badziewia. NAJWIĘKSZEMU WROGOWI NIE ŻYCZĘ WSPÓŁPRACY Z TYMI LUDŹMI.
Angela 2017-03-24 22:06
Z mojej perspektywy, osoby która kupiła w tej firmie "meble" za duże pieniądze, ( to katastrofa totalna nie meble) potwierdzam że wykwalifikowanych pracowników w tej firmie BRAK. Co zaś się tyczy samych mebli, OSTRZEGAM wszystkich którzy chcą kupić porządnie wykonany i zamontowany mebel żeby omijali tą firmę z daleka. Poprawy trwały 1,5 roku i końca nie widać. Pan " J " mało słowny i nieskuteczny, ot ciepłe kluchy. Rzeczoznawca nie dowierzał, serwisant od sprzętów kuchennych chwycił się za głowę, (przewiercona zmywarka), a ja mam 187 zdjęć usterek, szajs a nie meble, kilkanaście dni wolnych w oczekiwaniu na firmę aby mogli wykonywać mozolnie swoje poprawy i dwa poważne zranienia wkrętami podczas próby mycia tego badziewia. NAJWIĘKSZEMU WROGOWI NIE ŻYCZĘ WSPÓŁPRACY Z TYMI LUDŹMI.
Iwona 2017-04-06 09:38
Pracujesz w ELEN? Chętnie dowiemy się jak obecnie wygląda praca w firmie. Co w niej lubisz, a co warto by według Ciebie zmienić?
Zostaw swoją opinię o "ELEN" F.H.U. Jabłoński Piotr - Stryszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "ELEN" F.H.U. Jabłoński Piotr