brak logo

"ELEN" F.H.U. Jabłoński Piotr

Stryszawa

Opinie o "ELEN" F.H.U. Jabłoński Piotr

carpenter 2014-04-08 14:38
dzięki za informacje
Ciekawski 2014-07-01 11:33
Jestem ciekawy co o tym wszystkim myśli właściciel. Jaki człowiek reprezentuje jego Imię i Firmę.
baca 2014-09-26 20:21
wszystkie te opinie pisali najwięksi obiboki i lenie,chcieli się tylko ślizgac....
tako 2016-05-12 18:44
jak wyglądają u nich zarobki? Można liczyć na dobre wynagrodzenie?:)
Iwona 2017-04-06 09:38
Pracujesz w ELEN? Chętnie dowiemy się jak obecnie wygląda praca w firmie. Co w niej lubisz, a co warto by według Ciebie zmienić?
Roki 2017-06-18 19:05
Pracodawca i przełożeni powinien prze wszystkim zmodernizować stanowiska pracy dla każdej osoby,zmechanizować,a nie że transport przenoszenia jest ręczny.przez co produkty meblowe są uszkadzane kabiny natryskowe to obowiązek ,a ja tu nie widzę tego jakieś pomieszczenie gdzie wszyscy mają dostęp otwarte na ostrzeż ..tak samo szlifierki czy miejsca do szlifowania zero wyciągów ..sam worek na pył to nie wszystko..totalny bałagan..na hali produkcyjnej nie potrzebne materiały odpady..WIELKOFORMATOWA FREZARKA DO FRONTÓW MEBLOWYCH razem połączona z innymi stanowiskami gdzie panuje hałas ..mało miejsca...Montaż mebli to tylko sam stół..a reszta ?/Gdzie to składować?Dużo wymaga się od pracowników..A co robi pracodawca dla pracownika ,żeby poprawić warunki pracy??Nie mówiąc już o zarobkach,dać to co najniższe..jest tu kilka pracowników co pracują po 5-6 lat i to oni ciągną to produkcję można ich policzyć do 5-ciu ..a reszta to zbieranina..żeby była tylko sztuka..Mamy XXI wiek i całe stanowiska powinni być zmodernizowane..wtedy będą lepsze efekty wykonywanych mebli jakościowo ,przede wszystkim trzeba zmienić park maszynowy..stare przestarzałe maszyny..A efekty będą na pewno widoczne i będzie mniej poprawek..A poprawki drogo kosztują Do kierownictwa czy majstrów nie mam zastrzeżeń po prostu chcą jak najlepiej,są nieraz spięcia..no ale co oni mogą?W takich warunkach ..??
3
krasnal 2017-06-20 07:09
skoro tak źle, to co jeszcze robisz w tej firmie?
2
garfield 2017-06-22 08:43
to prawda maszyny sa w kiepskim stanie a konserwator ktory powinien dbac o to ma to w czterech literach taka prawda
1
Iwona 2017-09-11 10:49
@garfield czy zgłosiłeś to gdzieś, że maszyny są w złym stanie? Nie powinno tak być. Maszyny muszą być sprawne. Czy ktoś jeszcze tak uważa, jeśli chodzi o stan maszyn?
Zostaw swoją opinię o "ELEN" F.H.U. Jabłoński Piotr - Stryszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "ELEN" F.H.U. Jabłoński Piotr