brak logo

Petrokan

Włocławek

Opinie o Petrokan

lol 2014-11-11 22:54:18
Polecam gorąco korzystanie ze słownika ortograficznego i zapoznanie się z zasadami gramatyki języka polskiego :) Szef sam ją wysłał na chorobowe? Czyżby był doktorem medycyny? :D PS. Wypowiadają się tu także ludzie uczciwie pracujący, którzy niestety mieli tę nieprzyjemność osobiście się przekonać, jak praca w Petrokan Polska wygląda.
odp 2014-11-12 18:24:02
Ta dyskusja odmienia nieco temat prawda jest taka ZE SZEF w jednym z sms napisal ze jezeli uzna l4 zanieprawdziwe bedzie musiala byc ta osoba zbadana przez wewnetrznego lekarza firmy...to jest hardcore!!!!nikt niemowi o sciemnianiu ale grypa kazdemu sie zdarza i jak ktos jest chory czemu musi o zastepstwie myslec Pozdrawiam
1
odpp 2014-11-15 18:00:54
szef kazał myśleć --- przerażające
2
:-) 2014-11-16 22:31:30
Wiesz szkoda gadać z takim debilem jak ty a ludzie uczciwi i ci co chca pracować pracują nadal. Wspolczuje twoim pracodawcom z którymi bedziesz pracowal ze maja takiego kretyna w zespole oby szybko sie dowiedzieli jakim naprawde jestes człowiekiem.
3
Pracownik 2014-11-18 15:24:07
Praca tam jest bez sensu, ciągłe bezsensowne zebrania co tydzień, sms o każdej porze dnia i nocy, ciągłe sprawdzanie czystości itd itp ale niektórzy mają tam dobrze tak zwane pupilki szefa, powstało np nowe stanowisko "trenera" tylko po to bo ktoś głęboko trzymał palec żeby było wygodnie :)
5
pracownik 2014-11-23 16:49:58
witam
wiele z tych zlych opinii to prawda niestety ale nie jest az tak zle jak to tu wyglada co do szefa nie jest wcale zly i reszta zarzadu tez ok pieniadze jak na realia nasze tez ok srednio 1850 czasem wiecej czasem troche mniej ale jak sie przetrwa poczatek to pozniej juz z gorki
wiec najpierw przyjdzcie popracujcie ale tak jak sie powinno pracowac pozniej piszcie
zawsze mozna isc za najnizsza i po 8h dziennie liscie zamiatac
2
trener 2014-12-01 10:27:23
funkcja trenera jest po to by pomagać pracownikom opanować program szkolenia .
trener szkoli pracowników czyli dobrze rozumie zasady funkcjonowania dobrze zorganizowanego przedsiębiorstwa poprzez działania każdego ogniwa . jeśli ktoś rozumie to poprzez trzymanie palca to znaczy ze nie rozumie istoty tego stanowiska . a może to poprzednia trener .
2
gość 2014-12-07 09:58:42
Długo pracowalem i nigdy tyle nie zarobilem pomimo dobrych opini i starania się w najlepsze
3
alle heca 2015-01-07 17:50:44
zebrania są bezsensowne - ale pierwsze miejsce co roku stacja zajmuje
2
Gość 2015-01-26 22:44:02
To musisz być wyjątkowym debilem :)
Gość 2015-01-26 22:44:03
To musisz być wyjątkowym debilem :)
1
Gość 2015-01-26 22:44:04
To musisz być wyjątkowym debilem :)
1
Gość 2015-01-26 22:48:01
Jak byś był taki uczony to byś na forum nie miał byś czasu siedzieć i wypisywać
2
Obserwator 2015-01-26 23:08:28
I całe szczęście, że znalazł metodę na takich leniwych oszustów i złodzejskich lekarzy - zwolnienia za 50 zł !
1
Sisi 2015-02-19 23:35:20
Ty akurat najlepiej wiesz, co to kilkanaście tysięcy ! Bierz się do roboty i przestań mowić o rzeczach o których nie masz pojęcia. Leniu !
2
Sisi 2015-02-19 23:38:35
I jeżeli masz jakieś pretensje uzasadnione z jakiego powodu nie zgłosisz skargi do Inspekcji Pracy?
2
Sisi 2015-02-19 23:48:02
Jak trzeba zapieprzac to zapieprzać l. A jeżeli nie pasuje zawsze możesz zmienić pracę na kopanie rowów. Nikt cię przecież w Petrokanie nie trzyma. Ja pracuję 3 lata i jakaś nie mam większych problemów. najważniejsze, że jest normalna umowa o prace i kasa na czas.
1
pracownica 2015-03-01 21:49:18
wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!!! nikt nikogo do pracy nie zmusza i nie trzyma nikogo na siłę. Pieniądze na czas, umowa stała a pracować trzeba jak wszędzie.
W naszym mieście niestety mało jest takich firm gdzie jest normalna umowa i pieniądze na czas, także każdy ma wybór jak nie odpowiada to można zmienić miejsce pracy.
1
pracownica 2015-03-07 19:29:43
A czy ktos cie do tego przymusza nie pasuje nie podpidujesz i szukasz innej pracy
1
Sekretariat Zarządu 2015-03-15 13:08:23
Szanowni Państwo,
Nawiązując do niektórych opinii dot. naszej firmy informujemy, że każdy wpis, który naszym zdaniem jest niezgodny z prawdą lub też obraża w jakikolwiek sposób pracowników lub zarząd spółek z Grupy Petrokan będzie kierowany do prokuratury w celu wyjaśnienia zasadności poszczególnych opinii. Bowiem granice prawa konstytucyjnego wyrażania własnych poglądów w niektórych przypadkach zostają przekroczone. Bardzo prosimy o rozsądek oraz rozwagę podczas publicznego wyrażania swoich poglądów, które w wielu przypadkach mogą negatywnie wpływać na dynamiczny rozwój naszej firmy. Z góry dziękujemy za zrozumienie oraz aktywny udział w przekazywaniu Państwa opinii na temat współpracy ze spółkami z Grupy Petrokan. Zarząd Petrokan Polska | Grupa Petrokan
1
pracowniczka 2015-03-27 20:56:53
W nawiązaniu do tematu, każdy ma prawo do wyrażania własnej opinii publicznej pod warunkiem, że jest ona uzasadniona i nie dotyczy konkretnie wskazanej osoby, lecz wskazuje jedynie jej funkcję, zajmowane stanowisko czy też ogólnie działalność firmy, zatem skorzystam z tego uprawnienia i pozwolę sobie napisać kilka słów.
Nie wiem jak obecnie wygląda praca w Petrokan, ale podczas, gdy pracowałam tam kilka lat temu niestety wiele negatywnych opinii było prawdą. Na pewno prawdą jest, że szefostwo wysyłało sms-y na prywatne telefony pracowników po godzinach - mam nawet kilka takich zachowanych "na pamiątkę", znajdowały się tam również wulgaryzmy. Prawdą jest również to, że do przesady zwracano uwagę na czystość i nierzadko zabierano premię bezpodstawanie - z premedytacja róznież w okresie świątecznym, gdzie wielu z nas miało rodziny i każdy grosz się liczył. Prawdą jest niestety również to, że potrącano za renament często ponad 100 zł na osobę miesięcznie, na umowie miałam najniższą krajową, a poza umową "na czarno" podnoszono czas pracy o kilka godzin. Podpisywaliśmy również dziwne dokumenty pod postacią odbytych szkoleń - w których oczywiście nie uczestniczyliśmy... To tyle jeśli chodzi o moją pracę w tej firmie... a więc nie polecam pracy w takiej firmie i sama ponownie nie podjęłabym tam ponownie pracy... Pozdrawiam.
7
on32 2015-03-28 15:16:06
JA bardzo lubię pracę na stacji paliw. Jedno co mnie niemile zaskoczyło w pierwszym dniu, to jakiś dziwny zeszyt uwag jak w przedszkolu - nikt nie zwróci ci uwagi, że coś źle robisz, lecz wpisuje to w tzw "zeszyt uwag", po czym automatycznie masz potrącane z premii - dla mnie jest to dziwny sposób rozliczania się z pracownikami... w każdej normalnej firmie szefostwo zwraca uwagę jak człowiekowi, a nie stosuje dziwne metody z podstawówki.
Jeszcze pozostaje jedna kwestia - magiczny mikrofon nad kasą, szefostwo tłumaczyło to "podnoszeniem jakości obsługi" :D
3
sisi 2015-03-28 17:22:34
Premia nie jest potrącana na podstawie uwag, tylko na podstawie ankiety, którą wypełnia TK. Uwagi w zeszycie są wyłącznie dla nas. Jeżeli o tym nie wiesz - musisz być nieźle zainteresowany pracą :-) I z takimi de..mi musimy się męczyć na zmianach, wykonując za nich ich obowiązki - MASAKRA!
1
pracownik Wł. 2015-03-28 17:30:10
LEŻELI NIE MASZ NIC DO UKRYCIA KAMERY NIE POWINNY CI PRZESZKADZAĆ .
1
:-) 2015-03-28 17:38:09
Praca w Petrokanie nie jest łatwa - Prezes pedant i wszystko musi byc idealne. Ale ważne ze kasa jest nie najgorsza i na czas, a kierownicy sa spoko!
Gość 2015-03-28 17:43:22
Ani razu nie dotsłem sms z wulgaryzmami. Nie wprowadzajcie ludzi w błąd. Mało, że nie ma pracy ..... Piszą rzeczywiście w godzinach nietypowych na prywatne komórki, ale chyba nie myślałaś, że za kasą dostaniesz telefon służbowy z numerem 0801 :-):-):-)
opinia 2015-03-29 13:16:49
wg mnie lepiej znaleźć pracę na innych stacjach, przynajmniej mniej stresu, kasa ta samo albo większa i nie trzeba robić z siebie pajaca i zapieprzać jak wół
3
pracowniczka 2015-04-20 16:10:51
Możecie pisać, że jest super, ale Ci, co mieli okazję się przekonać na własnej skórze to przenigdy już nie wróciliby do tego miejsca pracy. Poza tym ciągła rotacja wśród pracowników mówi sama za siebie :-)
1
:) 2015-06-01 14:48:17
Praca na samochody w miarę, kierowcy mili i pomocni ale P.K. cały czas ma jakieś ale co byś nie zrobił to cały czas jest źle. traktuję nie równo kierowców. Pozdrawiam kierowców ;)
Pracownik 2015-08-25 20:36:38
Z tego co doświadczyłam przez ostatnie 3 lata pracy w Petrokanie ten co chce pracować to pracuje. I nie ma wielkich problemów z niczym. A co najważniejsze kasa jest na czas!
Tytus 2015-08-25 20:40:49
Dokładnie. Nie jest źle i załoga kierownicza jest spoko. Prezesa prawie nie widać i też nie jest taki zły:)
Obserwator 2015-08-25 20:50:17
Petrokan wspiera wszystko co się rusza, rozwija się i praca jest pewna o ile chce się pracować. A że P.K. wymaga dużo-trudno żeby nie wymagał. Każdy chce porządku we własnym domu. Znam parę pracujących na stacjach we Włocławku i Kruszynie-mówią, że da się pracować :) ale wiadomo że wszystkim nie dogodzisz :)
obserwator 2015-09-16 00:17:42
sądząc po ilości wpisów naprawdę rotacja w tej firmie jest duża... cały czas dążą do perfekcji)
ciekawe 2015-09-22 19:59:04
Ciekawe, dlaczego większość negatywnych wpisów na temat tej firmy została usunięta a pozostały w większości same pozytywne... prawda w oczy kole...
?? 2015-10-08 21:21:54
fosn? a według ciebie stwierdzenie, że firma oszukuje pracowników i urzędy zaniżając godziny pracy i płacąc na czarno za nadgodziny to hejt? Bo nie rozumiem...
2
Arti 2015-12-04 20:48:00
Od byłego pracownika słyszałem, że razem z umową podpisywał wypowiedzenie in-blanco.
Pierwsze chorobowe i .... okazało się,że zwolnił się dzień wcześniej.
TVN 2015-12-09 21:06:11
Oni chyba przygotowują się do programu "KRYPTONIM SZEF", bo sam widziałem jak Prezes prowadził cysternę z paliwem.
Mono 2015-12-16 20:12:46
On nikomu nie płaci tyle ile powinien. Na stacjach jest straszna lipa...
4
gosg 2015-12-29 20:25:09
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .... na umowie masz najnizsza krajowa a reszta na czarno w kopercie pod stolem a awans za wlazenie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] objawi sie przy wyplacie wysokoscia premi
1
gosc 2016-01-11 21:16:10
ogladaliscie kiedys polski film ''DZIEN KOBIET''
99% podobienstwa
4
Mirek 2016-01-15 23:32:21
A jak jakość paliwa, już się poprawiła?
3
Arti 2016-02-06 20:08:01
Podpowiedzcie mi, czy w ciągu trzech godzin od pobrania próbki już można przedstawić wyniki badań potwierdzające jakość paliwa? Proszę o komentarz innych klientów.
1
Zarząd 2016-04-06 07:53:29
Witam. Dziękuję za zgłoszenie niezadowolenia. Proszę o kontakt mailowy (artur.kandarian@petrokan.pl) z podaniem Państwa problemu(tj obiektu którego dot problem oraz osoby z ramienia naszej spółki zajmującej się sprawą)-sprawdzę osobiście czy reklamacja została załatwiona prawidłowo. Jeżeli wynik mojej kontroli będzie pozytywny podam Państwu nr sprawy oraz lokalizację laboratorium. Jeżeli nie-wyciągnę konsekwencje. Pozdrawiam serdecznie
Zarząd 2016-04-07 23:04:08
Witam. Tak czy inaczej jestem DD. Każda uwaga jest cenna, a na naszej stronie www.petrokan.pl i na infolinii 800 100 110 jest możliwość zgłaszania niezadowolenia z jakości świadczonych usług. Wówczas wiadomość taka trafia bezpośrednio na moją skrzynkę lub telefon mojej asystentki. Zachęcam do kontaktu, jeżeli oczywiście jest taka potrzeba. Pozdrawiam serdecznie
Roma 2016-06-01 22:44:09
Moim zdaniem firma jest spoko. Dopiero na zdjęciach poznałam, że kilka lat temu na rynku kupiłam- i to od samego szefa -ślicznego Mikołaja na balkon. Mam go do tej pory. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.
Roma 2016-06-01 22:44:36
Moim zdaniem firma jest spoko. Dopiero na zdjęciach poznałam, że kilka lat temu na rynku kupiłam- i to od samego szefa -ślicznego Mikołaja na balkon. Mam go do tej pory. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.
Jarek 2016-08-24 13:21:10
Witam, czy to prawda, że poszukujecie handlowca z językiem rosyjskim? Proszę o info. Czy wymagane jest potwierdzenie znajomości certyfikatem, czy akceptowalny jest praktyczna znajomość języka.
MMM 2016-08-26 09:21:30
Zastanów się dobrze, jeżeli masz stosowne kompetencje znajdziesz spokojnie pracę za przyzwoite pieniądze. No chyba, że zależy Ci tylko na zdobyciu doświadczenia to startuj.
MMM 2016-08-26 09:21:51
Zastanów się dobrze, jeżeli masz stosowne kompetencje znajdziesz spokojnie pracę za przyzwoite pieniądze. No chyba, że zależy Ci tylko na zdobyciu doświadczenia to startuj.
3e 2016-08-28 15:19:27
wiadomo ze jak się ma odpowiednie kompetencje to przecież prędzej czy później znajdzie się tez prace
Zostaw swoją opinię o Petrokan - Włocławek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Petrokan