brak logo

Sea Lane

Gdynia

Opinie o Sea Lane

anonim 2011-05-31 19:40:31
UWAGA NA SEA LANE NIE POLECAM WYJAZDU BO SĄ NIE WYPŁACALNI NIE OTRZYMASZ ZAPŁATY I ZERO KONTAKTU
Henryk 2012-03-13 21:37:48
Uwazajcie na ta firme jest nie wyplacalna, nie wyplacaja wyplat w terminie i zawsze cos sie nie zgadza!! poza tym nie zwracaja za srodki przejazdu!!
slavko 2013-02-04 15:15:17
ja tam nie moge za bardzo narzekac, fakt na kase trzeba czekac do miesiaca, ale zawsze jest i nie kantuja, co do przejazdow z tym tez nie bylo problemu, na koszt firmy... fakt kasa mala,ale w kontrakcie wszystko napisane, wiec rewelacji nie ma ,ale wszystko raczej wedlug umowy
Zyga 2014-03-05 15:50:47
Dramat, czekam 3 miesiące za kasą i nic banda złodziei ludzi upośledzonych umysłowo nie potrafiących jasno określić, kiedy łaskawie wypłacą mi MOJE pieniądze które i tak mają, (usunięte przez administratora)
Marek 2014-03-05 15:53:39
Zgadzam się z przedmówcą, byłem tam pierwszy i ostatni raz. Problemy z pieniędzmi, nikt nic nie wie. Zero Szacunku na lini pracodawca-->pracownik.
oszukani 2014-04-16 07:49:27
kontrakt był 3 miesięczny ,w swięta nie było nas w domu .po powrocie jezdzilismy do firmy upominac sie o swoje zarobione pieniądze(usunięte przez administratora)
zyga13 2014-04-17 13:48:17
(usunięte przez administratora) firma jak można to firmą nazwać (usunięte przez administratora) lepiej omijać z daleka (usunięte przez administratora)
zyga13 2014-05-17 09:53:25
pojawiło się ogłoszenie wyjazdu do norwegi dla rurarzy z sea lane nie dajcie się skusić (usunięte przez administratora) dużo obiecują a póżniej będziecie czekać miesiącami za kasą a i tak wszystkiego wam nie wypłacą bo zawsze coś wymyślą żeby potrącić pieniądze
1234 2014-06-18 18:19:01
po wielu telefonach słuchania wiecznych klamstw od pani dostalismy swoje pieniadze za swieta 36 euro(usunięte przez administratora)
vaiaku 2014-10-15 18:57:35
czy wiadomo coś na temat wyjazdu do rpa,proszę o informacje
amnb 2015-01-13 16:33:47
Wiecie, że w odpowiedzi na rosnące zapotrzebowanie rynku na profesjonalne , wysokiej jakości usługi firma Sea Lane Ltd wyspecjalizowała swą działalność w zarządzaniu statkami , remontach stoczniowych , logistyce i ubezpieczeniach ? Nie wiem tylko gdzie mam szukać ofert pracy, bo podejrzewam że troche ludzi zatrudniaja a co za tym idzie - rotacja, tak jak wszędzie zapewne. Może mi ktoś opisac swoje doświadczenia przy współpracy z tą firmą?
janosik 2015-03-20 15:28:53
też uważam że z racji tego że na tego typu usługi jest coraz większe zapotrzebowanie firma się nam będzie pięknie rozwijała, a ja jako osoba pilnie szukająca pracy liczę też na to że będą też miejsca pracy o coraz korzystniejsze waunki zatrudnienie. a jak to teraz wygląda, jest jakieś woilne miejsce pracy do wzięcia?
spawacz 2016-02-05 21:10:22
Witam .
Nie plecam tej firmy wyłudzają dane osobowe ,dają do podpisania kontrakty pełnomocnictwa a wyjazdu nie ma.Uważaje na tą firmę jedna wielka ściema .
1
Adam 2016-02-06 11:03:02
Tragedia UWAGA !!!!! TO JEST JAKAŚ PARANOJA TA FIRMA !!! NIE ZWROCILI ZA PODRóż pieniędzy zero kontaktu pojedziecie do pracy za 2 tygodnie będziecie wracać .
W HOlandii na massvlakte prrzyjechalo 10 osób z czego pracowało 5 jeden miesiąć a reszta miała chyba po 75 godzin pracy przez miesiąc zero organizacji to PORAŻKA OSTRZEGAM !!!!!
Silon 2016-06-29 21:41:24
Witam! Czy wyjeżdża ktoś z tej firmy do Norwegii- praca w przetwórstwie rybnym? Proszę o szczere info.
fgh 2016-07-08 23:03:57
Hej, wicie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na sekretarkę? Fajnie by się było załapać, bo sama szukam pracy, a tutaj mam szansę na pakiety medyczne w ramach umowy o pracę.
struna69 2016-11-03 10:24:53
Witam sam nie wiem co o tym myslec mam jechac do Norwegi do pracy przetwurstwo rybne czytałem opinie na temat tej firmy wszystkie negatywne dam chyba sobie spokój z nimi pozdrawiam Maciej z Gdanska
Zostaw swoją opinię o Sea Lane - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sea Lane