logo Montageservice 1A Team KG

Montageservice 1A Team KG

Frankfort

Opinie o Montageservice 1A Team KG

nicram 2013-09-20 16:20:27
Dziękuję za szansę jaką otrzymałem od firmy. Pracuję już dwa lata w tej firmie i jestem bardzo zadowolony z możliwości zarobkowych i warunków pracy. Z tego co widzę i praca i płaca jest niezła. Zapewniam, że w kraju nikt tyle nie zarobi.
2
Robert 2013-09-27 09:30:06
Firma godna polecenia , osobiście sprawdziłem i jeżeli ktoś jest specjalistą w suchej zabudowie to może zarobić niezłe pieniądze. Zaliczki wypłacane regularnie po 2 tygodniach i zagwarantowane noclegi opłacane przez firmę. Mam spore doświadczenie w pracach w firmach zagranicznych i ta jest jedna z niewielu, która to co na początku ustali dotrzymuje.
1
Darek 2013-09-27 09:38:41
Potwierdzam, faktycznie warunki pracy i płacy są bardzo dobre jak na budowlankę. W firmie pracuję do dziś i nie mam zamiaru z niej rezygnować. Polecam pod warunkiem, że potrafisz powstrzymać się od alkoholu, bo w innym przypadku nie tylko nie zarobisz, ale stracisz, bo zapłacisz sporą karę. Jest to wyjątkowo tu ostro przestrzegane.
rudy 2013-10-16 19:49:42
zarobiłem i to całkiem nieźle, w końcu o to w tym wszystkim chodzi. Pracuję i będę pracował dla tej firmy. Kontrakty pewne i to nie tylko na terenie Niemiec ale i w Ausrii. W Polsce przez 5 lat tego nie zarobiłem co tu w ciągu 1 roku. Polecam
nosek 2014-05-10 16:57:49
Nie polecam nikomu tam pracy wszystkie komentarze chyba sama Pani (usunięte przez administratora)wpisuje. Pracowac to moga tam kawlerzy bez rodzin na utrzymaniu. Na początku to moze wyglada pięknie a potem masakra płacone sa jakies ochłapy a nie ciężko zarobione pieniądze.Lekceważenie ludzi poniewieranie jak tania siła roboczą. Płacone zaliczki a jak przychodzi do rozliczen to lipa nigdy nie płaca tyle co wyrobisz wielkie oszustwo przestrzegam przed praca mnie też ostrzegali ale człowiek chciał uwieżyc dopóki sam sie nie przekonałem i nie ja jeden. Pozdrawiam wszystkich
3
nosek 2014-05-14 17:59:18
Niestety nie ma żadnych kart bynajmniej ja nie miałem i ci co ze mna robili.
xyz 2014-08-01 20:23:16
a ile miesięcznie wyciagaliście?jak z ubezpieczeniem?
kornik 2014-09-30 23:01:48
Laska jakas poryta nie do ogarnięcia jak by zacofana w rozwoju pisze jak dziecko pod chodzi do ludzi olewajaco traktuje ludzi jak idiotów a siebie jak prezydenta jak by byla kims wyszym od kogoś a nie zna ludzi i nie. Powinla tak robić ,,
1
reddevill 2014-10-02 10:49:39
Witam wszystkich czytających , Pani(usunięte przez administratora) wielka szefowa , któta kontakt z pracownikami utrzymuje przez sms . Kontakt telefoniczny jest ale tylko wtedy kiedy ona coś potrzebuje jaka ona jest wtedy milutka .
A teraz do rzeczy przestrzegam wszystkich przed tą firmą wielkie oszustwo na początku jest pięknie i jest zaliczka i nawet są wypłacane tygodniówki , ale jak przejdzie czas ,żeby się rozliczyć z ludźmi to nagle wymyśla że firmy jej nie wypłaciły pieniędzy . Nie jestem pierwsza osobą , którą tak załatwiła mi jakimś cudem wisi tylko 700 euro ale moim kolegom po 2000 po 1000 euro .
Jeżeli jesteście dla niej w danym czasie potrzebni to wtedy będzie dla was bardzo milutka a potem kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Co do samej firmy nie liczcie na to że dostaniecie u niej umowę w żadnym wypadku
zostaniecie komandytariuszami firmy tak to ona nazywa czyli jak by współudziałowcami Ha Ha . Całą sprawą powinna zając się policja w niemczech bo jest oszustką , ale to kwestia czasu .
1
nosek 2014-10-25 14:05:27
Jeżeli chodzi o Montageservice to odradzam i dziwię się jeszcze że ludzie tam jeżdzą do roboty jak tak nagłośniona jest już opinia negatywna na temat pracy u tej paniusi!!!! Każdy szuka jakiegoś zaczepienia za granicą żeby sobie dorobić bo u nas wiadomo jak jest ale po pracy w tej firmie nie ma mowy o lepszym życiu tylko dodatkowe kłopoty i długi. Zapieprza się a wypłat nie widac zaliczki na przeżycie i po czasie i o to trzeba się upominać i tak jak wyżej napisał REDDEVIL cała prawda o tej babie i jak najszybciej powinni się znależć osoby co to zakończa i zgłosza gdzie trzeba
1
nosek 2014-10-27 17:13:24
czytasz bez zrozumienia ja wiem że trzeba zapieprzać ale nie za pół darmo jak w tej pieprzonej firmie do tej pory nie odzyskałem kasy i juz na pewno jej nie odzyskam.Pracowałem w wielu firmach i powiem szczerze że wszędzie były jakieś poślizgi i ja to rozumiem ale zawsze pieniądze były wypłacane a nie jak tu brak poszanowania przez panią zwana szefową szkoda słów ktoś pracuje ciężko zostaje oszukiwany a ktoś się na twojej ciężkiej pracy dorabia wielkich pieniędzy
1
daca 2014-12-12 16:08:33
Nie sprzeczajcie się, przecież to wszystko ma służyć celom informacyjnym, a nie szerzeniu sporów międzyludzkich!!! potrzebuje rady i wyjasnienia pewnych kwestii.Napiszcie szczeże czy firma jasno przedstawia warunki wspołpracy, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jaki jest kontakt z osobami z biura??
nosek 2014-12-16 17:19:40
człowieku poczytaj o firmie i się dowiesz Ja pracowałem i do chwili obecnej bardzo żałuję że tak długo dawałem sie oszukiwać i wieżyłem w te bajki co mi wciskali . Warunki pracy to takie że brak jakichkolwiek umów ,początku są wypłacane zaliczki na przeżycie i głupia gadka o rozliczeniu po wykonaniu zlecenia potem już trzeba wydzwaniać i dopominać się o kasę której i tak nie dostajesz aż w końcu podziękowanie za prace a kontakt owszem telefoniczny ale jak juz ciśniesz o kasę to nawet nie odbiera tel zresztą napisał kolega wyżej na ten temat
inez 2015-01-11 06:29:11
Dlaczego nikt nie zrobi porządku z ta kobieta gdzie Istytucje które zajmują sie takimi osobami...Boże brak słów a ciągnie się to już lata nie dawajcie sie ludzie nabierac na to co mówi obiecuję dużo a tak naprawdę wracasz z pustymi rękom z długami,przepracowany i wykorzystany do cna.Człowiek pracuje chce zarobic na swoje potrzeby,nie którzy maja dzieci które trzeba utrzymac i chce jak najlepiej dla siebie swoich rodzin.Mam pytanie do Pani?Kiedy zostanie to przez Panią przeczytane...może Pani spojrzec na siebie w lustru?Jesli tak jest Pani bez duszną osobą.Kiedy siada Pani z dzieckiem i jecie wspólnie sniadanie niech przejdzie wtedy przez Pani głowe myśl że innym dziecią to odbiera,odbiera im Pani lepsze życie.Chce przekazac Pani że już nie długo Pani zostanie to też odebrane a ja nie nie odpuszczę może mnie Pani trzymać za słowo nie pozwole aby więcej osób zostało tak potraktowane bo jest Nas wielu.DO WSZYSTKICH OSZUKANYCH PRZEZ TA KOBIETĘ MAM PYTANIE...!!!!Czy jest ktoś chętny aby sprawiedliwosci stało się zadość i zatrzymac to co sie dzieje.PROSZĘ O WPISY NA TEJ STRONIE I ZRÓBMY COŚ Z TYM WSPÓLNIE IM WIĘCEJ OSÓB TYM LEPIEJ DLA NAS.wPISY MOGA BYĆ USUWANĘ PRZEZ PANIA ALEKSANDRE WIĘC KOPIUJCIE...WKLEJAJCIE...PO KILKA RAZY WPISUJCIE LINKI.
nosek 2015-02-07 21:10:28
ja jestem gotów działać i walczyc o swoje a odnośnie wpisu JAMERA to wydaje mi sie że wszystko jest dokładnie napisane przez osoby pracujące u tej oszustki. PRACA za marne grosze nie wypłacalna żyjesz z zaliczek jakie ci daje albo i bywa ze nie dostaniesz rozliczenia wygladaja tak że nigdy nie jestes rozliczony obcina kase za jakies bzdury. Pracujac za granica czujesz ze zarabiasz a u paniusi niestety nie nie ma mozliwości zebys wrócił z zarobionymi pieniędzmi zapomnij



osik56 2015-02-27 15:33:13
a jakie ty chcesz jeszcze konkrety, niewypłacone pieniadze, brak kontaktu i zero umowy to mało?
erfg 2016-05-16 21:12:42
@fidon no no zacheci i to z cala pewnoscia bo wiem ze ludzie niektorzy to nawet nie chca podjac pracy kiedy nie jest oferowana umowa o prace w sumie to tez da sie ich zrozumiec aczkowiek taka umowa np. o dzielo tez oferuja moeidzy innymi spore zarobki
Zostaw swoją opinię o Montageservice 1A Team KG - Frankfort
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Montageservice 1A Team KG