brak logo

E-KIEROWCA.PL

Szczecin

Opinie o E-KIEROWCA.PL

anonim 2011-07-08 17:15:18
Potrzebuje opinii o kierowca.pl czy tam się dobrze pracuje, jakie zarobki itp.
as 2011-07-23 01:02:39
i co - wie ktoś coś na temat tej firmy? jak tam się pracuje? ile płacą? czy są urlopy? pomóżcie
1
kubatura 2011-08-10 19:08:38
ja też chce wiedzieć jak się tam pracuje - czy szanują ludzi, czy płacą, czy są słowni, jaka umowa
ktoś 2016-05-11 10:01:26
3-letnie doświadczenie na takim stanowisku @ladek, w ogóle nie powinno dziwić. Cenią sobie profesjonalizm na każdym kroku, a tak to przynajmniej daje to odpowiednie odzwierciedlenie w zarobkach w firmie. Ciekawe tylko kiedy pojawią się jakieś oferty pracy.
ktoś kto wie :) 2016-11-09 08:26:13
Szkoda że portal ten staje się coraz mniej wiarygodny! Jeszcze do niedawna znajdowały się opinie które opisywały prawdziwą sytuację panującą u tego pracodawcy. Podejrzewam że za drobny datek przedsiębiorca może usunąć negatywne opinie a swój temat pozostawiające te pozytywne ewentualnie neutralne - wstyd GOWORK !!!
Krzysztof Jarzyna ze Szczecina 2016-11-22 11:58:00
Podpisuję się pod poprzednikiem. Niestety ale na tej stronie został tylko jakiś bełkot, a nie wiarygodne opinie o tej firmie. Admin dostał w łapę i wyczyścił komentarze - żenada
Dron 2016-12-20 10:28:35
no to powtórzmy najważniejsze, firma zatrudnia na działalności dzięki czemu unika jakiejkolwiek odpowiedzialności z tytułu kodeksu pracy... a mają dużo za uszami w kwestii traktowania pracowników.
Najciekawsze że chcą aby podpisać lojalki a nie płacą za to rekompensaty tak jak by to było na umowie o pracę... !!. Dział handlowy z Pawłem L - najsłabszy punkt, myślę że najbardziej opisze to porównanie tego osobnika do mixu smerfa ważniaka i lorda farquada. Kreuje się na menadżera a słoma z butów wystaje. Fałsz i obłuda, z resztą jak cała firma. Banda kabotynów kreujących się na nowoczesną firmę.....
Redbed 2017-01-10 21:23:26
Ja też pracowałam w tej firmie w dziale telefonicznego wsparcia sprzedaży, atmosfera tak jak w dziale handlowym zgniła, niestety kierownictwo w tej firmie niejednokrotnie jest bez przygotowania i predyspozycji. Tzw błędy białych kołnierzyków czyli zarządzanie ludźmi poprzez siłę stanowiska i ciśnienie. Wielka obłuda średniej i wyższej kadry. Brak szacunku dla pracowników. Dobrze ze chociaż było kilkoro ludzi na nizszych stanowiskach z ktorymi mogłam spokojnie pogadac. Ogolnie wielkie rozczarowanie, niby nowoczesna firma a tak bardzo odetchnelam jak juz odeszlam. Nigdy wiecej nie dam sie tak nabrać. Nie polecam, odradzam.
Zostaw swoją opinię o E-KIEROWCA.PL - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E-KIEROWCA.PL