brak logo

E-KIEROWCA.PL

Szczecin

Opinie o E-KIEROWCA.PL

anonim 2011-07-08 17:15
Potrzebuje opinii o kierowca.pl czy tam się dobrze pracuje, jakie zarobki itp.
as 2011-07-23 01:02
i co - wie ktoś coś na temat tej firmy? jak tam się pracuje? ile płacą? czy są urlopy? pomóżcie
1
kubatura 2011-08-10 19:08
ja też chce wiedzieć jak się tam pracuje - czy szanują ludzi, czy płacą, czy są słowni, jaka umowa
ktoś 2016-05-11 10:01
3-letnie doświadczenie na takim stanowisku @ladek, w ogóle nie powinno dziwić. Cenią sobie profesjonalizm na każdym kroku, a tak to przynajmniej daje to odpowiednie odzwierciedlenie w zarobkach w firmie. Ciekawe tylko kiedy pojawią się jakieś oferty pracy.
Dron 2016-12-20 10:28
no to powtórzmy najważniejsze, firma zatrudnia na działalności dzięki czemu unika jakiejkolwiek odpowiedzialności z tytułu kodeksu pracy... a mają dużo za uszami w kwestii traktowania pracowników.
Najciekawsze że chcą aby podpisać lojalki a nie płacą za to rekompensaty tak jak by to było na umowie o pracę... !!. Dział handlowy z Pawłem L - najsłabszy punkt, myślę że najbardziej opisze to porównanie tego osobnika do mixu smerfa ważniaka i lorda farquada. Kreuje się na menadżera a słoma z butów wystaje. Fałsz i obłuda, z resztą jak cała firma. Banda kabotynów kreujących się na nowoczesną firmę.....
1
Redbed 2017-01-10 21:23
Ja też pracowałam w tej firmie w dziale telefonicznego wsparcia sprzedaży, atmosfera tak jak w dziale handlowym zgniła, niestety kierownictwo w tej firmie niejednokrotnie jest bez przygotowania i predyspozycji. Tzw błędy białych kołnierzyków czyli zarządzanie ludźmi poprzez siłę stanowiska i ciśnienie. Wielka obłuda średniej i wyższej kadry. Brak szacunku dla pracowników. Dobrze ze chociaż było kilkoro ludzi na nizszych stanowiskach z ktorymi mogłam spokojnie pogadac. Ogolnie wielkie rozczarowanie, niby nowoczesna firma a tak bardzo odetchnelam jak juz odeszlam. Nigdy wiecej nie dam sie tak nabrać. Nie polecam, odradzam.
1
klient 2017-02-01 13:44
Całe zło w dziale handlowym to Lizusek, z firmy odchodzą po pewnym czasie bardzo wartościowi handlowcy- Tomek, Paweł. Szkoda, że tego nie widzą szefowie firmy.( usunięte przez administratora )Szefom przez Lizuska daję mu efekty, czyli eliminowanie potencjalnych konkurentów. Obserwuję to z drugiej strony jako klient tej firmy z kupowanych materiałów jestem zadowolony, sprawy personalne są po stronie Szefostwa tej firmy, ale wkurza mnie to, że świetne relacje biznesowe są rujnowane przez gierki Lizuska.
2
Gowork 2017-02-06 23:55
He he, ocena pracodawcy widac wystawiona na podstawie 27 ocen a komentarze usunięte... gowork może już czas przywrócić wszystkie poprzednie komentarze???
kierowca.pl 2017-03-22 03:18
Poraz kolejny zostały usunięte negatywne opinie, czyżby przygotowanie do kolejnej rekrutacji?
Santes 2017-03-22 21:45
To prawda kolejny raz zniknęły opinie ostrzegające przed tymi oszustami, adminie czy mogę podlinkowac screeny usunietych opinii na dowód ze usuwacie takie opinie na wniosek zainteresowanego? He he, Żenada gowork to nie jest rzetelny serwis tak jak ten pracodawca. Inaczej nikt by nie usuwał niewygodnych opinii. Ale na szczęście mam ich screeny, komuś podesłać?
Zostaw swoją opinię o E-KIEROWCA.PL - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie E-KIEROWCA.PL