brak logo

KDJ PARTNER

Siemianowice Śląskie

Opinie o KDJ PARTNER

anonim 2009-06-21 17:18:18
Proszę o opinie na temat firmy " KDJ PARTNER" z Siemianowic Śląskich. Pilne!
anonim 2009-07-29 22:36:31
to pośrednik
kewin 2009-08-26 21:58:05
Jestem byłym pracownikiem tego psełdo-przedsiębiorcy firmy "DRUCIK". Przestrzegam wszytkich potencjalnych pracowników przed jego fałszywymi obietnicami o wysokich zarobkach i przede wszystkim o wypłacalności firmy. Przed podpisanim umowy radzę szczegółowo zapoznać się z jej treścią, a w szczególności z punktem dotyczącym wynagrodzenia. Facet po zakończeniu zlecenia wyłudzi wszystkie koszty jakie będą możliwe, łącznie z opłatą za nocleg, ubranie itp. Nie daj boże zgodzić się na dodatkowe propozycje dotyczące pomniejszenia kosztów np o zakup spawarki bo wtedy kontrola skarbówki murowana i facet ma was w ręku. (usunięte przez moderatora)
pracownik 2009-09-24 19:03:59
pracowalem u tej (usunięte przez moderatora) do dzisiaj nie moge odzyskac pieniedzy
aninim 2009-09-30 10:51:45
Ja pracowałem w KDJ PARTNER i nie miałem problemów jak wy tu piszacy. Było nas w brygadzie 15 i wsyscy dostalismy zapłatę na czas.Myslę, że to jest jakaś zykła zemsta. Za takie opisy i oskarżenia powinien was podać do sadu.
bleeeeeeeeeeeee 2009-12-17 15:05:06
[ usuniete przez admina], nie szukajcie tam pracy bo i tak nie znajdziecie. Firma kogucik, zero na koncie i kłamstwa w żywe oczy!
szpawacz na piatke 2009-12-18 12:46:03
No to niech wszystkich podaje do sadu, jak nie ma co robic, nikt tu nie kłamie, moze tobie sie udało i dostałes zapłate, a moze podlizywales sie , albo sam wlasciciel pisze o sobie takie glupie brednie, wszak musi sie jakos tlumaczyc. He
W.W. 2009-12-29 10:45:04
pracowałem w KDJ PARTNER w TYCHACH wypłacił całą kase. Żadnych problemów . Słyszałem że tylko ci pseudo pracownicy ,pląty budowlane,śćiemniacze, sam ich poznałem. mogą mieć jakieś ale. Ja sam złamanego grosza im bym nie wypłacił. Pozdro młoty.
pracuś 2010-01-01 13:41:32
Proszę o poważne opinie na temat tego pracodawcy i firmy... Jestem zainteresowany współpraca z tym Panem... pomóżcie!!!
1
PRACUŚ 2010-01-20 10:32:55
Firma jest OK. Co do płacy to wypłaca solennie, nawet parę dni wcześniej. Czytałem opinie na jego temat - to kpina. Muszą albo pisze to tylko ten który dał (usunięte przez moderatora). tz. alkohol, narkotyki itp. POLAK POLAKOWI WROGIEM
anonim 2010-04-22 22:27:40
kewin - 2009-08-26 21:58:05

Jestem byłym pracownikiem tego psełdo-przedsiębiorcy firmy
Ja jestem inspektorem BHP i mogę Ci powiedzieć, że firma nawet jak zatrudnia na umowy cywilno-prawne (czyli zlecenie, o dzieło) o nie może rządać od swojego pracownika pieniędzy za ubranie robocze. To leży w jego interesie i za odzież nie może pobierać opłat Art. 237.7 § 1. Pozdrawiam
spawacz 2010-12-12 04:04:26
Pracuję u niego 2 lata. Jak cię wstawi w firmę to zapomina o tobie. Na początku mówi ci o stawce. I na to się zgadzasz. I pracujesz. Po paru miesiącach podpisujesz inną umowę niby dla ciebie korzystniejszą, ale nagle... pobiera ci zdrowotne które to wynika z umowy ze ty odprowadzasz. ale jak chcesz się ze skarbówką rozliczyć to nie masz nic udokumentowane. I jesteś w plecy o ok. 1600 złociszy na rok. To że płaci w terminie to myśmy sami wywalczyli. bo inaczej kasę dostawalibyście jak by mu się chciało.
anonim 2011-01-25 13:15:27
A pan (usunięte przez moderatora) pobieral kase za odziez robocza potracal za badania, w Tychach moze i placil ale gdzie inndziej to bylo roznie. (usunięte przez moderatora)matacz fakt mistrz kitu.Za co ma pozwac do sadu? Za prawde o sobie???
xxx 2011-05-17 17:44:21
(usunięte przez moderatora)Miałam u niego pracowac w biurze ..wyszła wielka lipa...a obiecywał złote góry!Uważajcie następne asystentki ....
michcio 2012-01-13 18:15:11
Ja w KDJ pracowałem 1/2 roku pierw tychy potem Turcja . Płacił jak placił a na ostatni miesiąc chciał mnie oszukać na jakieś 5000 , ale mu nie wyszło kituje bo żone ma w skarbówce , umawianie się z (usunięte przez moderatora) nie ma sensu , on ma tysiąc wymówek obiecuje , nagada się a i tak nigdy nie dal nikomu zarobić . Nie polecam gość jest oszustem i tyle
Darek D 2012-01-15 23:01:53
Ja pracowałem w Oplu 2 razy dla (usunięte przez moderatora) i nie mogę powiedzieć złego słowa. Wypłacał na czas i wcale nie mało. Jeśli się jest fachowcem a nie obibokiem czy innym swędzi-robótką, to każdy pracodawca będzie cię szanował.
Ogólnie uważam że firma KDJ Partner jest godna polecenia.
kris27 2012-01-31 13:02:14
też pracowałem u tego (usunięte przez moderatora) 3 miesiące 3lata temu uważać prosze na niego bajerant do potęgi a z wypłaceniem pieniędzy bardzo ciężko jest mi winien za cały miesiąc pracy w bełchatowie do dziś nie otrzymałem pieniędzy i pogrążyłem się w długi co jeszcze prostuje do tej pory
pracownik 2013-03-18 17:50:07
pracowalem u tego pana nie dosyc ze nie wyplacil mi kasy to jeszcze mnie zastrasza bedzie sprawa w sadzie o zaplate szukam ludzi ktorzy potwierdza ze inaczej placi niz to wynika z umowy ,jezeli jeszcze kogos oszukal to mozemy wspolnie nauczyc go rozumu-wniesc pozew zbiorowy
andrzej70witkowski@wp.pl 2013-05-26 23:08:24
jestem jego pracownikiem,Andrzej Witkowski,nie oszukał mnie do tej pory,płacił i na razie płaci,dla mnie jest OK
hhhh 2013-06-26 22:44:55
witam wszystkich.. wiec Podziele się również moją opinią na temat Pana (usunięte przez moderatora).... oraz Pracy w Toruniu.... Wymagania mają nie wiadomo jakie trzeba robić próbki itp. a jak przychodzi do zatrudnienia to robisz jako monter przy młotku nie polecam pracy w Toruniu o spawaniu można zapomnieć maja tam pracownika za śmiecia! Natomiast Pan (usunięte przez moderatora)za to co postępuje z ludzmi za jego obiecanki powinien (usunięte przez moderatora)bo na tyle zasługuje! Krętacz pierwszej Klasy... Panowie UWAZAJCIE NA NIEGO (usunięte przez moderatora) TE JEGO 18ZŁ I TĄ UMOWE KTÓRĄ PISZE NA KOLANIE! Jeszcze raz uwaga na KDJ firme
marian51-58 2013-08-16 13:33:53
pracowaalem w toruniu bardzo ciezko i 2 miesiace czekam na wyplate i co wy nato facet klamie w zywe oczy nawet telefonow nie odbiera [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takich pracodawcow powinno sie (usunięte przez moderatora)
basia iskra 2015-02-06 19:12:21
ja również słyszałam że w firmie KDJ PARTNER poszukują spawaczy a jakoś ogłoszeń w interneciue znaleźć nie mogę. ma ktoś jakieś info albo namiary w tej sprawie? byłabym bardzo wdzięczna. i przede wszystkim czy we tej firmie przyjmują na spawaczy kobiety czy będzie z tym jakikolwiek problem? wiecie jak jest
Miły 2015-02-27 06:21:50
Jeszcze byś powiedział kolego gdzie taką informację usłyszałeś o poszukiwanych spawaczach bo sam bym się zgłosił. Jestem teraz po certyfikowanym kursie na spawanie i myślę, że z papierkiem można zdecydowanie więcej ugrać na polskim i zagranicznym rynku, o ile ktoś myśli o wyjeździe. Jakie warunki w ogóle oferują?
alaiak 2016-05-12 19:16:04
no pewnie, że tak! zawsze licza się umiejętności i to nic dziwnego, ale też że u nich trzeba mieć min. 2 lata doswiadczenia na podobnym stanowisku. Na pewno można u nich teraz jeszcze wysłać CV po prostu do bazy.
Zostaw swoją opinię o KDJ PARTNER - Siemianowice Śląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KDJ PARTNER