brak logo

KRZYŚ-POL KRZYSZTOF GIERUS

Twardogóra

Opinie o KRZYŚ-POL KRZYSZTOF GIERUS

Xyx 2016-10-11 22:43
Dokladnie. Nie maja szacunku do pracownika . Ten zakład jest taki przez szanowna pania dyrektor. Też nie polecam pracy w tej firmie . Banda złodziei . Najlepiej nasłać na nich PIP.
Justin89 2016-10-11 23:57
Popieram powyższe opinie. Nie polecam .
Smerf2 2016-10-11 23:58
Też jesten za tym zeby nasłac PIP może to cos zmieni
luka 112 2016-10-12 15:34
Dokładnie. Robia i placa jak chcą . Nigdy więcej nie wrócę do tego zakladu. Oszukują na pieniądzach .
anonimowo 2016-10-12 15:39
Nikomu nie polecam tej firmy. Ogólnie atmosfera jest fajna jak nie ma szanownej pani dyrektor . Uważa sie za,najpiękniejszą s wogole nie nadaje się na to stanowisko. Dużo pieniędzy okrada ludziom z wyplaty . Za nadgodziny tez nie chce płacić. Najlepiej trzeba bylo by naslac PIP żeby sprawdzili jak jest . Traktują ludzi bez szacunku . Ta firma byla inna bez niej,. Ma niewyparzoną buzię . Nikomu nie polecam pracy w tej firmie. !!!!
Szanowna Pani Dyrektor 2016-10-18 10:48
A dlaczego się nikt nie podpisze tylko tak anonimowo , piszecie kompletne kłamstwa i oszczerstwa skoro macie odwagę pisać takie kłamstwa to dlaczego nie macie odwagi się podpisać.
JAGODA 2016-10-19 15:58
JA PRACUJE W KRZYSPOLU TROCHE CZASU I NIE MAM TAKICH PROBLEMÓW Z PANIA DYREKTOR ZAWSZE POMOZE ROZWIAZE PROBLEM IDE MOWIE ZE TO JEST NIE TAK I PANI DYREKTOR ZARAZ ZALATWIA SPRAWE DRUGA SPRAWA JA NIGDY NIE MIALAM PROBLEMOW Z FINANSAMI ZAWSZE WYPLACONE WSZYSTKO JAK SIE NALEZY ! PO 3 JAK SIE SZANUJE PRACODAWCE TAK PRACODAWCA SZANUJE CIEBIE! PO 4 KAZDY DYREKTOR ZAKLADU MUSI WYGLADAC SZYKOWNIE BO REPREZENTUJE ZAKLAD PRACY ! JAK SZANUJECIE PRACE TAK PRACA WAM SIE ODPLACA!!! POZDROWIENIA DLA PANI DYREKTOR :)
Nick897 2016-10-20 17:59
Najlepsze koleżaneczki najlepiej mają płacone a reszcie jak się chce tyle zapłacą !!! .
synek 2016-12-01 20:49
tak repezentuje ze szefowi daje i tak robi
Syn p. Dyrektor 2016-12-02 17:43
Kolego a wyprowadzić ci jedynki na spacer?
synek 2016-12-06 18:49
Wszyscy wiedzą za co dostaje 5000 zł na miesiąc . Na pewno nie przez uczciwą pracę , bo nie nadaje się na stanowisko dyrektora .
betty 2016-12-08 13:14
Ja jestem zadowolona z pracy, mili ludzie, zarobki mi jakos za bardzo też nie przeszkadzały ale zgadzam się pani dyrektor to im sie mega nie udala
xxx 2016-12-16 09:34
Gdyby nie Pani Dyrektor ten zakład całkiem inaczej by funkcjonował.
RRR 2017-03-07 12:43
Już by nie funkcjonował bo by go już nie było , tylko dzięki dyrektorce jeszcze ta firma istnieje
Zostaw swoją opinię o KRZYŚ-POL KRZYSZTOF GIERUS - Twardogóra
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRZYŚ-POL KRZYSZTOF GIERUS