Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o fm logistic

Pracowałeś w firmie fm logistic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-21 15:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca i ludzie ok.kierownictwo do bani.za 1500netto wymagają cudów.
Polecam tą prace tylko wytrwałym.
zdjecie uzytkownika
tex - 2009-07-28 10:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedzcie mi jaka jest w fm-wolbórz atmosfera jakie zarobki i jakie godziny pracy bo nie wiem czy podejmowac ta prace
zdjecie uzytkownika
mieszkanka - 2009-11-09 10:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACA JEST JAK W KAZDYM MAGAZYNIE CIELAWA MŁODY ZESPÓL I KIEROWNICTWO UJDZIE ALE TRZEBA SIE PRZYZYWCZAIC
zdjecie uzytkownika
Ziomal - 2011-12-21 21:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2009-06-21 15:13:22

Praca i ludzie ok.kierownictwo do bani.za 1500netto wymagają cudów.

Polecam tą prace tylko wytrwałym.
No zgadzam sie pracownicy sa super chodz nie wszyscy kierownictwo nie jest tragiczne ale malo placa a wymagaja za dużo zdecydowanie pozdrawiam wszystkich którzy pracuja w fm wolborz :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-24 16:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Wybieram się na rozmowę w sprawie pracy na magazyn do fm logistis. Piszesz że kiepsko tam płacą a czy możesz napisać mniej więcej ile się tam zarabia? Chodzi mi o aktualne zarobki a nie jakie były kiedyś
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-07-19 15:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki około 1800 zł na rękę po około pół roku pracy.
zdjecie uzytkownika
... - 2013-07-23 17:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z kasą może i nie jest źle, płacą na czas. Ale narobić się trzeba. żeby produktywność wyrobić trzeba się nieźle nalatać.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-24 14:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... a czy wynagrodzenie płacone w firmie fm logistic jest adekwatne do rodzaju wykonywanej pracy? można liczyć na premię?
zdjecie uzytkownika
NIck - 2013-09-12 10:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie ze nie murzyniarnia jakich mało pracuje tam aktualnie, 1400 zl na ręke typowy mobbing zmuszaja do nieobowiazkowcyh nadgodzin a jesli sie nie zgodzisz to groża ze nie beda puszczac na urlopy mega parcie na normy
zdjecie uzytkownika
sebek - 2013-09-26 12:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eneduerabe, z urlopami w ciągu roku też nie ma większych problemów jeśli odpowiednio wcześnie się o nie poprosi?
zdjecie uzytkownika
s - 2013-10-02 15:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Planuje z koleżanką podjąć prace w firmie fm logistic i mamy jechać już na najbliższe szkolenie ( będzie to piątek bądź dopiero po weekendzie) natomiast problem mamy z dojazdem, gdyż żadna z nas nie ma auta. Wiadomo lepiej jeździć w więcej osób bo mniej na paliwo wychodzi, może jest ktoś, kto już podjął tam pracę i ma dwa miejsca w aucie wolne, bądź również w najbliższym zaczyna szkolenie?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: pracuj.pl
Mszczonów
(mazowieckie)
Jeśli chcesz odegrać znaczącą rolę w rozwoju Globalnego Łańcucha Dostaw dołącz do naszej grupy około 12000 specjalistów działających w międzynarodowym środowisku. Jesteśmy grupą z jasno określoną wizja istnienia przedsiębiorstwa, która daje możliwość rozwoju zawodowego. Wspólnie, dbamy o jakość na wszystkich poziomach zarządzania i wspólnie poszukujemy drogi do doskonałości. Obecnie FM Polska poszukuje osób do pracy na stanowisko: INFORMATYK Mie
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-02 22:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z kad chcecie dojeżdżac ?
zdjecie uzytkownika
s. - 2013-10-03 13:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomaszów Maz
zdjecie uzytkownika
tomek - 2013-10-03 22:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eneduerabe, możesz coś powiedzieć o ogólnej atmosferze pracy w fm logistic? bardzo napięta atmosfera między pracownikami?
zdjecie uzytkownika
eneduerabe - 2013-10-08 12:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z tomaszowa to przecież bus jest to możecie jeździć busem. Lub dogadać się już na zmianie z kimś.
Z urlopami róznie bywa ale jak się powie wcześniej to z reguły się dostaje urlop (jeśli ci chodzi o ten jednodniowy) a jak ten wakacyjny to zapisy są jakoś w lutym i tyle.
Atmosfera między pracownikami też różna... ogólnie może być , czasami są spięcia ale to jak wszędzie.
zdjecie uzytkownika
hale - 2014-02-13 19:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to dobre sobie, że aby mieć urlop w wakacje, to zapisac trzeba się już w lutym, może jeszcze kto pierwszy ten lepszy. Dziwne taktyki urlopowe ma fm logistic.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie fm logistic
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x