Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo FM Logistic

Opinie o FM Logistic

Pracowałeś w firmie FM Logistic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-21 15:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca i ludzie ok.kierownictwo do bani.za 1500netto wymagają cudów.
Polecam tą prace tylko wytrwałym.
zdjecie uzytkownika
tex - 2009-07-28 10:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedzcie mi jaka jest w fm-wolbórz atmosfera jakie zarobki i jakie godziny pracy bo nie wiem czy podejmowac ta prace
zdjecie uzytkownika
mieszkanka - 2009-11-09 10:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACA JEST JAK W KAZDYM MAGAZYNIE CIELAWA MŁODY ZESPÓL I KIEROWNICTWO UJDZIE ALE TRZEBA SIE PRZYZYWCZAIC
zdjecie uzytkownika
Ziomal - 2011-12-21 21:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2009-06-21 15:13:22

Praca i ludzie ok.kierownictwo do bani.za 1500netto wymagają cudów.

Polecam tą prace tylko wytrwałym.
No zgadzam sie pracownicy sa super chodz nie wszyscy kierownictwo nie jest tragiczne ale malo placa a wymagaja za dużo zdecydowanie pozdrawiam wszystkich którzy pracuja w fm wolborz :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-24 16:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Wybieram się na rozmowę w sprawie pracy na magazyn do fm logistis. Piszesz że kiepsko tam płacą a czy możesz napisać mniej więcej ile się tam zarabia? Chodzi mi o aktualne zarobki a nie jakie były kiedyś
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-07-19 15:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki około 1800 zł na rękę po około pół roku pracy.
zdjecie uzytkownika
... - 2013-07-23 17:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z kasą może i nie jest źle, płacą na czas. Ale narobić się trzeba. żeby produktywność wyrobić trzeba się nieźle nalatać.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-24 14:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... a czy wynagrodzenie płacone w firmie fm logistic jest adekwatne do rodzaju wykonywanej pracy? można liczyć na premię?
zdjecie uzytkownika
NIck - 2013-09-12 10:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie ze nie murzyniarnia jakich mało pracuje tam aktualnie, 1400 zl na ręke typowy mobbing zmuszaja do nieobowiazkowcyh nadgodzin a jesli sie nie zgodzisz to groża ze nie beda puszczac na urlopy mega parcie na normy
zdjecie uzytkownika
sebek - 2013-09-26 12:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eneduerabe, z urlopami w ciągu roku też nie ma większych problemów jeśli odpowiednio wcześnie się o nie poprosi?
zdjecie uzytkownika
s - 2013-10-02 15:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Planuje z koleżanką podjąć prace w firmie fm logistic i mamy jechać już na najbliższe szkolenie ( będzie to piątek bądź dopiero po weekendzie) natomiast problem mamy z dojazdem, gdyż żadna z nas nie ma auta. Wiadomo lepiej jeździć w więcej osób bo mniej na paliwo wychodzi, może jest ktoś, kto już podjął tam pracę i ma dwa miejsca w aucie wolne, bądź również w najbliższym zaczyna szkolenie?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-02 22:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z kad chcecie dojeżdżac ?
zdjecie uzytkownika
s. - 2013-10-03 13:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomaszów Maz
zdjecie uzytkownika
tomek - 2013-10-03 22:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eneduerabe, możesz coś powiedzieć o ogólnej atmosferze pracy w fm logistic? bardzo napięta atmosfera między pracownikami?
zdjecie uzytkownika
eneduerabe - 2013-10-08 12:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z tomaszowa to przecież bus jest to możecie jeździć busem. Lub dogadać się już na zmianie z kimś.
Z urlopami róznie bywa ale jak się powie wcześniej to z reguły się dostaje urlop (jeśli ci chodzi o ten jednodniowy) a jak ten wakacyjny to zapisy są jakoś w lutym i tyle.
Atmosfera między pracownikami też różna... ogólnie może być , czasami są spięcia ale to jak wszędzie.
zdjecie uzytkownika
hale - 2014-02-13 19:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to dobre sobie, że aby mieć urlop w wakacje, to zapisac trzeba się już w lutym, może jeszcze kto pierwszy ten lepszy. Dziwne taktyki urlopowe ma fm logistic.
zdjecie uzytkownika
gogo - 2014-11-29 14:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam jest bardzo zjebany jeden kierownik P.Gawin
zdjecie uzytkownika
Ewrzyn - 2014-12-01 20:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam wszystkim nowe ogłoszenie firmy FM Logistic. Szukają obecnie pracowników i warto się zainteresować tematem póki jeszcze trwa rekrutacja. Ktoś już ma doświadczenia na podobnym stanowisku w tej firmie?   Międzynarodowa korporacja logistyczna poszukuje pracowników na stanowisko: Pracownik ds. Technicznych Po...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5673159?keywords=&region=
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-12-29 14:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gogo - 2014-11-29 14:29:48]:
Gawin pracuje w tesco , nie w fm
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-12-31 08:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, zainteresowała mnie ta oferta pracy na stanowisko pracownika do spraw technicznych. W wymagania napisali jednak, że wymagane jest świadectwo kwalifikacyjne „E” grupy I do 20 kV oraz grupy II, aczkolwiek istnieje możliwość zrobienia uprawnień przez FM. W związku z tym to nie jest wymóg konieczny? Jak zrobię przez nich uprawnienia to podpisuje umowę lojalnościową?
zdjecie uzytkownika
szymi - 2015-01-18 00:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gregory - 2014-12-31 08:28:09]:
wiesz co @gregory, ja póki co nie słyszałem nic na temat żadnej umowy lojalnościowej którą miałoby się podpisywać z tą firmą. Wydaje mi się , że gdyby Cię już wybrali i zaproponowali robienie uprawnień z ich pomocą to jednak w jakiś sposób wiedzieliby ,że muszą w ciebie zainwestować, bo siłą Cię nie zatrzymają, więc może warto takim czymś ekstra
zdjecie uzytkownika
rampel - 2015-02-02 20:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To FM logistic od razu wysyła swoich pracowników na jakieś kursy, szkolenia, czy pozwala robić certyfikaty i oni za to płacą? Bo to nie są tanie rzeczy zazwyczaj, sporo firm własnie stosuje umowy lojalnościowe, by pracownik od razu po szkoleniu nie odszedł. Czy tez może ta możliwość robienia przez nich uprawnień oznacza jedynie zniżkę na kurs, a większość muszę opłacić sam.
zdjecie uzytkownika
pok - 2015-03-09 22:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tragedia, pracownicy do kitu, panienki które pilnują pracujących na magazynie kompletnie nic nie robią, obgadują pracowników, wyśmiewają ich i są wredne.wymyślają niestworzone historie, szczególnie pani Paulina
zdjecie uzytkownika
lok - 2015-03-24 19:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wśród przełożonych w fm nie ma żadnej Pauliny
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-04-10 13:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lok a o co chodzi z tą przełożoną? Może ktoś pomylił zakłady albo miał na myśli inną osobę? A jak nie to to są chyba fałszywe komentarze, nie sądzicie?
zdjecie uzytkownika
Józek - 2015-04-25 16:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś będzie chciał iść w kierunku logistyki to warto ukończyć uczelnię wyższą w tym kierunku i jakoś to połączyć z taką ofertą pracy jak w FM Logistic.
zdjecie uzytkownika
FM Polska - 2015-10-21 11:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
FM Polska Sp. z o.o. w Mszczonowię apeluje o rozwagę przy umieszczaniu komentarzy na temat spółki z uwagi na sankcje prawne grożące osobom pomawiającym spółkę. Pomówienie stanowi bowiem przestępstwo z art. 212 kk zagrożone karą grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku, jak również stanowi podstawę dochodzenia odszkodowania oraz żądania usunięcia skutków pomówienia z art 24 kc. W stosunku do osób naruszających prawo spóka zmuszona będzię niezwłocznie podjąć stosowne działania prawne.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-10-21 15:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich, ostatnio widzialem ogloszenie o prace, ze poszukuja tam osoby na magazyn , ja tam aplikowalem i czekam na informacje, akurat posiadam uprawnienia do kierowania wozkiem widlowym, i pracowalem w duzej hurtowni spozywczej, a z tego co wiem to zarobki nie są złe ok 200 tyś netto na umowe ,prawda to
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-04-18
Żródło: Gowork.pl
Mszczonów
(mazowieckie)
Obecnie FM Logistic - międzynarodowy operator logistyczny działający w Polsce z sukcesami od 20 lat poszukuje osób do pracy na stanowisko. Staż w dziale IT. Miejsce pracy: Mszczonów Podstawowe obowiązki stanowiska -wsparcie działu IT; -konserwacja sprzętu oraz instalacja oprogramowania na komputerach; -wyjaśnianie i usuwanie podstawowych problemów związanych z funkcjonowaniem sprzętu informatycznego. Wymagania -mile widzia
zdjecie uzytkownika
peps - 2016-01-18 17:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli zarabia się tam około 200 tyś netto to ide z miejsca :)
zdjecie uzytkownika
kan - 2016-01-18 20:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@peps, powiedz tylko jaka oferta Cię interesuje. Bo tak naprawdę na magazynie myślę że jest to po jakimś czasie osiągalne. Wątpię czy w biurze takie pieniądza oferują.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie FM Logistic!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FM Logistic

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert