brak logo

Ośrodek rechabilitacyjny ''GÓRNIK''

Łeba

Opinie o Ośrodek rechabilitacyjny ''GÓRNIK''

anonim 2009-06-21 13:31:38
Ośrodek "GÓRNIK" w Łebie, to istna żenada jesli chodzi o obsluge.Nie chodzi o kuchnie, tylko o ''komunistyczne'' podejscie do kuracjuszy przez kierownictwo i ekipe nieelokwentnych pan i panow z recepcji i ochrony.Jedynie sciaganie kasy i nakazy i zakazy,nie liczy sie czlowiek!!! Tylko zysk i posluszenstwo!!! NIE POLECAM!!!
1
anonim 2009-07-24 16:39:36
Nie zgodzę się z tą opinią, ponieważ jeżdżę do ośrodka "Górnik" z mężem od paru lat i za każdym razem spotykam się z miłym przyjęciem przez pracowników ośrodka. Wyżywienie jest tam wspaniałe, panie w recepcji bardzo miłe i pomocne, panowie na parkingu zawsze uprzejmi i każdego gościa witają z uśmiechem. Polecam pobyt w tym ośrodku.
2
ilo 2009-08-17 12:52:39
Ja również byłam w tym ośrodku w zeszłym roku.Bardzo sympatyczna obsługa,kuchnia przepyszna,byłam zadowolona z pobytu
3
ludzik 2009-09-18 23:41:23
zgadza sie, kuchnia pszepyszna, pracownicy w kuchni jak i w rehabilitacji - przemili i sympatyczni. Jezeli chodzi o pracownikow na recepcji - niesympatyczne kobiety, z falszywym usmiechem na ustach. Podobnie jak panowie pracujący na bramie.Niby mili, a jednak.....Nie wspomne juz o sposobie traktowania pracownikow.I nie liczy sie czy to mloda 20-letnia osoba, czy kobieta w wieku50 lat.Nie ma znaczenia, żenada.Mysle ze pani szefowa do spraw zywienia, od razu sie domyslila ze chodzi wlasnie o nia.
Ale piekny osrodek, blisko morza. Zielono, czysto.
Podsumowuja:do pracy - stanowczo NIE!, na wypoczynek - JAK NAJBARDZIEJ
1
iwona610 2012-03-18 20:10:06
Chyba nie o tym samym GÓRNIKU mówimy. Obsługa jest bardzo miła , każde zgłaszane usterki są naprawiane w jak najszybszym terminie. Nie rozumiem skąd ta opinia. Muszę przyznać, że w zeszłym roku dostał mi się domek ze starą szafą , która nie pomieściła rzeczy, ale poradziliśmy sobie. Polecam9 choć nie ze względu na zabiegi, bo to kuleje)
1
japi 2012-06-07 22:11:10
Zgadza się,kuchnia wspaniała,kucharz doskonale gotuje-wiem,bo sama jadłam.Blisko morza,las,wiewiórki na drzewach,czysto,przyjemnie.Ale pani w recepcji to minus.Może powinna być bardziej serdeczna i nie uśmiechać się na przymus? Sprawia wrażenie jakby ją coś bolało. Pozdrawiam pracowników kuchni i kierownictwo.
1
siux 2012-07-27 16:29:24
Górnik hmm dużo na ten temat można pisać -na wczasy owszem ale do pracy nie polecam tam jest dom(usunięte przez moderatora) z górnej półki!! kierownictwo masakra nic im się nie podoba, traktują pracowników jak służących gorzej! mają ich za nic!!! istna paranoja !!!!!!!
waldek 2013-06-17 22:12:29
(usunięte przez moderatora)super miła obsługa w każdym zakresie....żywienie super, recepcja bardzo dobrze, a zabiegi prowadzone profesjonalnie...
beti 2013-07-08 06:53:06
Ośrodek beznadżiejny jak można kwaterowadż ludzi do nie wyremontowanych domków śmierdzaca stara pościel łażienka w opłakanym stanie że strach wziąść kąpiel.Plaga mrówek w pokoju.Komunistyczne wyżywienie dietetyczne śniadania i kolacje .Nie miła opsługa w recepcji oraz pan Kierownik. Brak kawiarni na ośrodku Ogólnie TRAGEDIA ODRADZAM....
1
mania 2013-07-15 19:19:30
(usunięte przez moderatora).OŚRODEK SUPER OK.....POLECAM
3
kuracjusz 2013-07-22 14:34:42
(usunięte przez moderatora)Przeczytałem wszystkie opinie i z większością niestety zgadzam się. W ośrodku panują komunistyczne zasady, pan kierownik nic nie wie i nie chce wiedzieć, pani "menager" ze stołówki to istna pomyłka...., jedzenie ciągle to samo bez urozmaicenia, wydzielane, i często zimne. No i olbrzymi problem ze znalezieniem miejsca jeśli chce się siedzieć koło znajomych. Panie w recepcji nic nie mogą...., i tylko udają że jest ok. (usunięte przez moderatora)....Panowie na parkingu udają, że pilnują lecz nie potrafią odpowiedzieć dzień dobry - brak kultury. W domkach smród i grzyb...pościel pachnie stęchlizną, szafy mają rozpadające się szuflady, leżaki brudne, stare przypalone petami. Jedyną zaletą ośrodka jest położenie i teren. Mam nadzieję, że znajdzie się Ktoś kto wykupi ten ośrodek i zmieni go na naprawdę nowoczesny i wart tych pieniędzy jaki tam zostawiają kuracjusze.
Grazka - 2014-06-15 2014-06-17 18:33:26
Witam ja byłam w tym roku z mężem pierwszy raz i było fajnie,jedzenie super, panie kelnerki miłe, i plisko do morza oraz plaży polecam
wczasowiczka 2014-06-20 19:27:09
Byłam na wczasach ostatnio i wszystko co jest napisane jest kłamstwem. Domki są świeżo po remoncie, widać wielką zmianę. Nie zgazam się z negatywnymi postami!! Polecam!!!
1
alina 2014-07-28 21:48:25
byłam,jestem zadowolona,kuchnia smaczna i miła obsługa,odnowione domki z wszelkim potrzebnym sprzętem,panie rehabilitantki i reszta obsługi ok,polecam
4
Aga64 2014-08-07 18:11:49
Nie polecam nikomu.Głeboki socjalizm jesli idzie o pracodawców.Kompletny brak zainteresowania kuracjuszami,ktorzy przyjeżdżaja na turnusy rehabilitacyjne.Ważni są "starzy bywalcy"dla nich Dyrekcja ma zawsze czas.Brak podstawowych sprzętow do realizacji progrmu rekreacyjnego/podczas grilla kuracjusze trzymają tacki w rekach,bo brak nawet jednego stolika/.Kierowników jest co niemiara,a Ci z którymi miałam do czynienia słowo "kultura" jest obce.
Aga64 2014-09-02 06:40:55
Na jakim kocu?Siedzisz na starych zdezelowanych ławkach/częciowo połamane/ a koca i tak nie ma gdzie połozyc bo "impreza " odbywa sie na betonie.
Dyrektor nigdy nie ma czasu dla pracownikow /chyba ze trzeba zwolnić pracownika/
Dancia 2014-09-05 17:56:10
Byłam tam z rodziną w Sierpniu 2014r.Było fajnie blisko do morza organizacja jest dobra ,jedzenie super tylko troszkę za wcześnie śniadania i obiady. Dżekuję Paniom kucharką za pyszne obiadki i świetne zupki które były PYCHA .Co do domków w których byłam mają dużo do życzenia i zmian. Bo te co na zdjęciach są fajne a te gorsze z byle jaką łazienką i prysznicem z ceratą która przykleja się do pleców a woda leje się na podłogę. Pokój ma też wiele do życzenia : rozpodające się wersalki nie wygodne, wilgoć i grzyby na scianach.Polecam domki ze zdjęc.Tak zwany podwyższony standard.
wczasowiczka 2014-09-23 10:01:19
Właśnie wróciłam z wczasów z górnika i jestem zachwycona. Byłam na tym podwyższonym standardzie, fajnie urządzone mieszkanka. Moja koleżanka miała ten standardowy, nie ma tam takiej tragedii, jak opisujesz. Fakt, jest tam umeblowanie z XX wieku i łazienka z zasłonką ale za wszystkie wygody trzeba płacić.
1
barbarasz49 2014-10-08 16:43:45
Wspaniały ośrodek,blisko morze,super jedzenie,czyste i dobrze wyposażone domki w lesie,kompetentne i znające się na swoim fachu rehabilitantki,bardzo grzeczna cała obsługa! Byłam z mężem od 14 do 28 września,według nas "Górnik" zasługuje na pełną 6,z przyjemnością przyjedziemy tu znowu!!!
1
Daissy 2014-11-18 23:23:56
Zadzwoń do dyrektora, a jeżeli masz możliwość to najlepiej podejdź osobiście, weź CV. Dyrektor to bardzo fajny człowiek nie gryzie :)
1
J.M. 2015-06-06 20:33:09
Ośrodek położony blisko plaży w pięknie pachnącym sosnowym lesie z biegającymi wiewiórkami. Wyżywienie domowe, bardzo dobrze doprawione. Obsługa na stołówce w recepcji i na rehabilitacji jest bardzo miła, uczynna i kompetentna. Same pozytywy. Polecam ten ośrodek wszystkim, którzy chcą odpocząć od zgiełku miejskiego.Domki bardzo wygodne, szczególnie te po remoncie. Polecam!!!
1
Bogdan 2015-06-14 22:04:43
Byłem tam w 2014 na wakacjach z dziećmi, domek był OK usterki usuwane na bieżąco ,jedzenie dobre i nawet moje dzieci które są wybredne nie narzekały. Ogromny atut ośrodka to położenie do plaży tylko przez wydmę ok 200m z domku.Jak ktoś szuka spokoju i odpoczynku to polecam, jeżeli ktoś lubi zgiełk i szpanerstwo to źle trafi.Panie w recepcji oraz pozostała obsługa są OK tylko trzeba z nimi rozmawiać jak z ludźmi przecież oni tam pracują i jak kazdy mogą mieć zły dzień.Naprawdę serdecznie polecam i mam nadzieje że jeszcze tam pojadę,i może jeszcze w te wakacje 2015.Bogdan
mmich01@op.pl 2015-07-18 19:54:46
Nie dawno wróciliśmy z mężem z Łeby z tego ośrodka jesteśmy zachwyceni obsługą na stołówce i wyżywieniem, oraz z pań które prowadziły zabiegi rehabilitacyjne.Pomimo że nie było pogody to i tak było bardzo fajnie, każdemu opowiadamy o tym ośrodku i go polecamy. Na pewno jeszcze tam się wybierzemy.
uciekinier 2015-07-23 13:03:26
Nie polecam. Pracowałem w tym ośrodku. Dyrektor ośrodka odciąga od wypłaty koszy wyżywienia. 10zł/dzień daje -310zł za lipiec lub sierpień. Dziewczyny na zmywaku pracują co drugi dzień. Jeden wolny, jeden od 6 rano do 21-22 z przerwami. W papierach jest inaczej. Że pracują 8h dziennie i mają zmiany. Co do zarobków to na umowo-zleceniu dostają ok. 1034 netto. Zakwaterowanie w tzw "Grand Hotelu" - blaszaku u zejścia do plaży na terenie ośrodka - obiektu dla pracowników beznadziejne. Zaniedbana cała sanitarka. Z wyżywieniem bardzo umiarkowanie.
1
Wioleta 2015-08-16 19:39:14
Już czwarty raz byłam w tym ośrodku z rodziną i muszę przyzna, że wróciłam rozczarowana. Oczywiście lokalizacja, obsługa i jedzenie jest super. Niestety stołówka (duszno, gorąco i trudność przedostania się do własnego stolika) pozostawia wiele do życzenia. Najgorszy jest czas oczekiwania na posiłek (śniadanie 20-30 min trzeba odsiedzieć, obiad to 30-40 min na dostanie drugiego dania po zjedzeniu już pierwszego i 20-30 min oczekiwania na ciepłą kolację. Katastrofa !!! To właśnie ten czas spędzony w dusznym, zatłoczonym pomieszczeniu skutecznie pomógł mi podjąć decyzję, ze już więcej tam nie jadę.Za dużo stresu przy posiłkach.
kp 2015-12-02 21:00:49
Typowy Polak na wczasach, jak się nie ma czego czepiać, to się czepia, że się stresuje przy posiłakach. Żenada! Byłąm w tym ośrodku i mimio moich dosyć wygórowanych wymagań oceniam go bardzo wysoko. Pozdrawiam serdecznie przemiłą obsługę. Halina Pala
2
kp 2015-12-02 21:02:18
Typowy Polak na wczasach, jak się nie ma czego czepiać, to się czepia, że się stresuje przy posiłakach. Żenada! Byłąm w tym ośrodku i mimio moich dosyć wygórowanych wymagań oceniam go bardzo wysoko. Pozdrawiam serdecznie przemiłą obsługę. Halina Pala
wczasowiczka 2016-08-29 12:51:29
Ośrodek Górnik w Łebie to wielka tragedia, powinna już dawno zainteresować się inspekcja. Być w tym ośrodku to wielka pomyłka i tragedia- smród, bród i ubóstwo. Nikomu nie polecam, nawet wrogowi.
4
jola 2016-09-26 20:40:45
a ja jestem zakochana w tym osrodku. cudowne domki, wyposażenie, bardzo miła obsługa. Cudowne położenie ośrodka. Byłam 3 razy, pojadę i 4 raz. dla mnie rewelacja.
Martyna1976 2016-10-04 13:05:44
Nie polecam ośrodka jako miejsca do podjęcia pracy. Mój chłopak pracował tam na umowo-zleceniu (pomimo, że był zapewniany telefonicznie, że będzie to umowa o pracę). Musiał założyć książeczkę zdrowia z badaniami za około 80zł. jako pracownik KO, pomimo, że książeczka sanepidowska, jest dla pracowników kuchni i zmywaka oraz sanitarki. Ośrodek potrąca pracownikom za wyżywienie. Miesięcznie 300-310zł. Ośrodek nie ma dobrego wyposażenia KO.
Jako ośrodek do wypoczynku ładnie się prezentuje, blisko 4ha, żywność jest umiarkowana, zakwaterowanie najwyżej umiarkowane. Nie mówmy o domkach o podwyższonym standardzie. Podwyższony standard to kamienie na ścianie i plazma. W każdym domku może być skromnie, ale czysto.
edrf 2016-10-04 19:20:50
@poli no niestety nie maja w sumie ale nigdy nic nie wiadomo kiedy się pojawi tak na prawde cos nowego
Zostaw swoją opinię o Ośrodek rechabilitacyjny ''GÓRNIK'' - Łeba
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ośrodek rechabilitacyjny ''GÓRNIK''