Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Indykpol S.A.

Pracowałeś w firmie Indykpol S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mmm - 2012-11-10 08:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytając wasze wpisy,widze że nadal jest pełno c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwa i wzajemnego ubliżania. Chyba czas kadry kierowniczej też się kiedyś skończy. wszystko do czasu. Mam nadzieje, że to samo czeka firmy zewnetrzne
zdjecie uzytkownika
iza - 2012-11-10 08:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zanim zdecydowałam się podjąć zatrudnienie w firmie zwnetrznej działajacej w indykpolu, odwiedziłam te stronę,Doszłam do wniosku że opinie w znaczącym sposób mogę mijać się ze stanem faktycznym i dopóki sama nie zobaczę jak wygląda. praca w tej firmie, nie bede tych komentarzy pod uwagę. Zatrudniłam się i wiem już na pewno, że wszystkie komentarze są adekwatne do tego, co dzieje się w tym zakladzie. Ludzie, którzy są inteligętni, dla których człowiek jest tylko fizycznym, a przedwszystkim odmóżdonym robotnikiem, pozbawionym uczuć.
zdjecie uzytkownika
,, STARY PASZTET,, - 2012-11-16 20:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszcie sobie co chcecie. W większości postów to prawda. Jednakże niech pamiętają wszyscy, którz pisali cokolwiek na temat firmy i ludzi w niej pracujących: nie każdy jest bezmózgiem i nieudacznikiem kto pracuje w Indykpolu. To co wcześniej napisaliście świadczy tylko o tym, kim są wypowiadający się. Mam nadzieję, że znacie przysłowie,, Każdy mierzy swoją miarą. Są pracownicy którzy są tam z wyboru, inni z musu, a pozostałych wiążą stałe umowy lub sytuacja ekonomiczna w regionie lub materialna. Nie każda stara pracownica jest pasztetem i plotkarą, nie każda nowa pracownica jest wyzyskiwana... Faktem jest że zawiadujących produkcją jest nieadekwatna ilośc do ilości pracowników. Uprzejmie donoszących grono również się powiększyło. My ludzie pracujący mamy niewiele do powiedzenia. Nie możemy wielu rzeczy zmienic więc zaakceptujmy je. Każdy ma prawo wyboru, nikt nikogo na siłę nie trzyma, nie zmusza do pracy wbrew jego woli. Umowy o pracę podpisujemy świadomie, nie na siłę. Wstydzę się za tych wszystkich którzy wypisują na tym forum pierdoły o plotch, lansowaniu się itp. Pozwalniajcie się i nie pracujcie przymusu pracy w Polsce nie ma i tyle. Dostęp do opinii na temat firmy ma każdy kto wejdzie na tę stronkę. Obciach jest czytac to co piszecie, dotyczy to większości wcześniej wypowiadających się. STARY PASZTET
zdjecie uzytkownika
zuza - 2012-11-29 18:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy piszecie tu przede wszystkim o tym ,jak wyzyskiwani są pracownicy nowi ,nie zatrudnieni przez Indykpol ,tylko przez work .Pracuje w Indykpol od 10 lat ,więc poznałam już ludzi nie tylko ze swojego wydziału ,ale również i innych i wiem kto chce pracować bo mu zależy z różnych względów ,a kto sobie olewa , zwłaszcza wtedy jak mu umowę przedłużoną ,więc nie piszcie proszę ,że pracownicy z Indykpol się na nich wyżywają ,czy wynoszą bo są lepsi od nich.Ci ludzie sami pracują na swoja opinie ,a zajmowanie etatu tylko po to ,żeby być zatrudnionym mija się z celem.Stary pracownik nie będzie robił za tego nowego ,młodszego ,nie mam na myśli wykorzystywania .Więc weźcie się kochani do pracy i przestańcie ciągle narzekać , bo 10 macie pieniądze na koncie ,jakie by one nie były ,ale są.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-02-01 13:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu w Lublinie też jest bardzo ciężko ale nie to jest najgorsze a atmosfera w pracy.
( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2013-02-10 11:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie masz roboty to indykpol kolhoz
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-02-10 11:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w idyku pare razy zaczynalem jak była tam firma roka cos jak workap mineło od tego czsu z 6 lat i nic sie nie zmieniło i niezmieni jeszcze dlugo
zdjecie uzytkownika
INDYKOLANDIA - 2013-03-13 11:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PODWYŻKA DO 9,53A ZAROBKI MNIEJSZE O KIKA SETZŁOTYCH W FIRMACH ZEWNĘTRZNYCH NO I OD WCZORAJ CIĘCIE ZAROBKÓW DLA PRACOWNIKÓW ZATRUDNIONYCH PRZEZ INDYKPOL POWÓD ZBYT SŁABA POZYCJA FINANSOWA ZAKŁADU [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NA KÓŁKACH SYF KIŁA I MOGIŁA .LUDZIE TRZYMAJCIE SIĘ Z DALA OD BRAM INDYKPOLU.TA FIRMA TO MATERIAŁ DO PROGRAMU TVN UWAGA .WYZYSK??????????????
zdjecie uzytkownika
$$ - 2013-03-14 22:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z taką polityką finansową w stosunku co do pracowników już niedługo prezes,zarząd,dyrektorzy i menadżerowie będą sami produkować,sprzedawać i jeść wyprodukowane wyroby może paróweczka stanie im w gardle....sorry zapomniałam że oni nie jedzą byle czego tylko towar z górnych półek.Przecież ich stać bo pracują w INDYKPOLU, a my szaraki co? jak zwykle"gó..no", ironia losu prawda!!! PREZESIE pańska moralność w stosunku co do pracowników w skali od 1-10 to mniej niż zero. Wesołych Świąt Wielkanocnych
zdjecie uzytkownika
pakownia - 2013-03-17 14:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Święta racja, wyzysk i nic więcej
zdjecie uzytkownika
PPPAKOWNIA - 2013-03-17 14:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podwyżka była, ale wypłata się skurczyła, premię zabrali, dodatki też i została tylko pensja zasadnicza. Nawet dla firm zewnętrznych zabrali zakupy na święta. Masakra, a pracować trzeba ponad normę, a na dodatek Pani brygadzistka z pakowni Pani L.K. mówi że gdyby się zwolniło kilka osób to by było lepiej bo tej premii nie zabrali. No ludzie, niech sama się zwolni skoro tak mówi. Przełożeni na przetwórstwie traktują ludzie jak gorszych od trędowatych. A nie zapominajmy, że niektóry z rządzących nie mają nawet wykształcenia odpowiedniego na takie stanowiska, nie wspominając o wyższym. Ludzie który tam pracują niektóry takie posiadają i z tego powodu mistrzyni czy brygadzista gardzi nimi i próbuje wmówić, że nie mają pojęcia o niczym. Potrafią ludzi za przeproszeniem zmieszać z błotem przy innych pracownikach. Ubliżają z powodu zwolnień czy jakiekolwiek błahego powodu.
zdjecie uzytkownika
123456789 - 2013-03-17 23:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PÓŁ INDYKPOLU BACZNIE PRZYGLĄDA SIĘ NOWYM WPISOM NA TYM FORUM. MAM NADZIEJE, ŻE NIE MYŚLICIE, ŻE TE WYPOWIEDZI SĄ ANONIMOWE. KAŻDY NA KOGO PISZECIE MOŻE POSĄDZIĆ WAS O ZNIESŁAWIENIE I W CIĄGU JEDNEGO DNIA DOWIEDZIEĆ SIĘ KTO NAPISAŁ DANĄ WYPOWIEDŹ. MI TEŻ JEST CIĘŻKO I CIĘŻKO MI PATRZEĆ NA OSOBY I CAŁE RODZINY, KTÓRE DOSŁOWNIE GŁODUJĄ TAK JAK JA ZA TE NĘDZNE PIENIĄDZE. NA ŚWIĘTA NIE BĘDZIE U NAS INDYKA NA STOLE, BĘDĄ TYLKO Z ZATROSKANIEM WPATRZONE OCZY W NASZE DZIECI MYŚLĄC, KIEDY W KOŃCU STARCZY NAM DO 10-GO. PYTANIE PO, CO TAM PRACOWAĆ? JUŻ ODPOWIADAM- W REGIONIE JEST 24% BEZROBOCIA NIE MA SZANS NA GODNĄ PRACE. WINA RZĄDZĄCYCH W POLSCE CZY RZĄDZĄCYCH W INDYKPOLU, CZY MOŻE NAS SAMYCH…-SAMI OSADŹCIE JA NIE „RZUCĘ KAMIENIEM”. MÓDLMY SIĘ O CUD Z SYTUACJI BEZ WYJŚCIA.
zdjecie uzytkownika
666 - 2013-03-18 23:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, osoby piszące prawdę o zniesławienie?? a osoby które wypowiadają się publicznie o mobbing? Z mojej opinii tak to wygląda, więc lepiej się najpierw dwa razy zastanowić co się mówi i przy kim niż potem się po sądach ciągać. Lepiej przemilczyć niektóre sprawy i słowa wypowiedziane w nerwach niż potem mieć wyrzuty sumienia, o ile się ma sumienie, a i nie jestem osobą pracującą w tym zakładzie tylko śledzącą te forum.
zdjecie uzytkownika
ESKA - 2013-04-03 00:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM SŁYSZELIŚCIE WYPOWIEDZ BYŁEJ PRACOWNICZKI DLA RADIA ESKA ŁADNIE KOBIETKA POJECHAŁA???????
zdjecie uzytkownika
indorek - 2013-05-11 14:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie tam :)
***
zdjecie uzytkownika
rusłan - 2013-05-26 19:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na temat poborów to gdzie są związki ( tak zwane) zawodowe czemu nie walczą w naszej i ich sprawie , tylko siedzą cichutko i gryzą pazury. Może trzeba zrezygnować z ich usług i wziąć sprawy w swoje ręce
zdjecie uzytkownika
ola - 2013-07-22 21:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co sądzicie o firmie podwykonawczej serwisplus??chciałabym się tam zatrudnić ale z opini znajomych raczej nie da się tam dogadać z brygadzistami....kasa podobno nie zła tylko atmosfera i presja ze strony brygadzistów nie do zniesienia
zdjecie uzytkownika
kobieta - 2013-09-24 01:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje w indykpolu 11 lat pracownicy zamiast pracować to zajmuja się plotami i rujnują ludzia życie zamiast pilnować własnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A co do szefostwa to są spoko,poczujcie sie w ich skorze mają pod sobą 40 osób to muszą się wydrzeć a wy tylko narzekacie powinniście się cieszyć że macie prace a jak się wam nie podoba to po co tam pracujecie.
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-12-05 19:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
mis polonia sponsorują a ludzie zarabiają po 1000zł-trzeba mieć tupet.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-24
Żródło: gazetapraca.pl
Olsztyn
(warmińsko-mazurskie)
Firma Serwis Plus Sp. z o.o. poszukuje osoby na stanowisko: Specjalista ds. BHP i P.poż. Miejsce wykonywanej pracy: Olsztyn Nr ref: 14/04/BHP- SP Do zadań będzie należało m.in.: zajmowanie się zagadnieniami dotyczącymi ergonomii środowiska pracy, profilaktyki z zakresu bezpieczeństwa pracy, ochrony przeciwpożarowej. Wymagania konieczne: uprawnienia do pełnienia funkcji specjalisty ds. BHP i P.poż., zgodne z wymogami prawnym
zdjecie uzytkownika
jawor - 2014-01-06 22:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gość - 2013-12-05 19:39:41]:
wydrzeć to się możesz na swojego męża a nie brygadzista na pracownika nie jest jego własnością (usunięte przez administratora)!!!!
zdjecie uzytkownika
Aero - 2014-02-14 14:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wam się nie podoba i macie z tym problemy to do sądu i sprawa załatwiona a nie siedzicie i biadolicie
zdjecie uzytkownika
Dokorlełone - 2014-03-07 17:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
O rany co za ludzie tam pracują w szwecjii tez takiego jednego z wielkimi uszami z kempingu wyrzucili bo nastolatki poszedl pijany pod prysznicem podglądać z jakiegoś pegeeru pochodzi chyba na dzieleniu robil.
zdjecie uzytkownika
PGR - 2014-04-07 16:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Dokorlełone - 2014-03-07 17:54:34]:
Brawo cyganie. dodajcie ,,WA do nazwiska i wyjdzie cała prawda o czlowieku
zdjecie uzytkownika
Donindyk - 2014-04-07 18:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [PGR - 2014-04-07 16:54:04]:
Nic nie umknie uwadze Dokorlełone! Wie wszystko o wszystkich i zawsze ma rację. Cały Romek Kur. Zapomniał tylko, że to jego wyrzucili z pracy w Norwegii. Wiem, wiem: nie wyrzucili, tylko nie przedłużyli umowy. Dziwne, że w tym samym czasie szukają 15 nowych osób na rozbiór. Ale nikt z Olsztyna nie przyjedzie, bo Romek dosadnie napisał, że więcej ludzi z Indykpolu sobie tutaj NIE życzy. Powodzenia w Olsztynie Romku, masz tam wielu przyjaciół. Zwłaszcza po tym jak zamknąłeś ludziom drogę wyjazdu do fajnej roboty w Norwegii.
zdjecie uzytkownika
pijak - 2014-04-09 15:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Dokorlełone - 2014-03-07 17:54:34]:
wszyscy wiemy ze roman kur to KURWA
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
40 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indykpol S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x