Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Indykpol S.A.

Pracowałeś w firmie Indykpol S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Sady - 2014-09-03 18:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty gdzie pracujesz ?
zdjecie uzytkownika
konkretny - 2014-09-03 18:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sady - 2014-09-03 18:48:04]:
niby fajny ale hardcor na sklepach jest terminy krótki klienci caly czas placzą o wyrównanie strat i wiele innych
zdjecie uzytkownika
konkretny - 2014-09-03 18:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sady - 2014-09-03 18:49:47]:
trche siedzę w branży przez to troche mnie to ciekawi ktos kto długo pracował nagle szukaja na jego miejsce
zdjecie uzytkownika
Sady - 2014-09-03 19:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd wiesz ze ktoś długo pracował na tym wakacie i ze to na jego miejsce ?Czyli ty jestes z branży mięsnej a na sieciAch pracujesz długo ?szkoda ze nie możemy jechać razem pogadalo by sie po drodze czas by minął szybko
zdjecie uzytkownika
konkretny - 2014-09-03 19:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktos w branzy siedzi to troche sie mówi co jak i gdzie
zdjecie uzytkownika
Sady - 2014-09-03 19:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No napewno a wiesz może jaka kasa itp skoro ty z branży to masz duże szanse
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2014-09-22 15:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [killer - 2014-07-25 19:21:34]:
Siema killerek
zdjecie uzytkownika
Od Siebie. - 2014-09-27 12:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [1111 - 2014-07-12 18:47:22]:
Nie pracowałam w tej firmie i nigdy nie chciałabym w niej pracować! Skazani zamiast pracować to wplątują sie w romanse... Zdrady wpisane są w grafik, u kobiet jak i u mężczyzn.Warunki porównywalne do Agencji towarzyskich tylko tu wszystko w gratisie w godzinach pracy. Moze dyrekcja zajęłaby się tym wątkiem!Komfort pracy byłby zupełnie inny.Pozdrawiam pracownie i brygadzistki. Zero wstydu i zasad!
zdjecie uzytkownika
poli - 2014-09-28 02:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Od Siebie. - 2014-09-27 12:10:45]:
rozumiem, że ta cała opinia od Ciebie jest z własnego doświadczenia? musiałaś nieźle się bawić podczas pracy w tej firmie. Znając życie to pewnie w Twojej wypowiedzi jest sporo przesady , ale znając Polskie realia to wszystkiego aż tak sobie pewnie nie wymyśliłaś. W końcu plotki muszą się z czegoś rodzić...
zdjecie uzytkownika
od siebie - 2014-09-28 17:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nic nie przesadziłam.Osoby które tam pracuja lubią żyć na dwa fronty- w domu żona a w pracy kochanki lub na odwrót.. Dlatego tak chętnie do pracy przychodzą.Polecam to miejsce pracy dla osób lubiących rozwiązłość.
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2014-09-30 11:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W lublinie jest jeszcze gorzej...
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-04 12:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Od Siebie. - 2014-09-27 12:10:45]:
a możesz coś bliżej podać na którym wydziale ??? jestem zaniepokojona
zdjecie uzytkownika
od siebie - 2014-10-04 16:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moglabym nawet podać nazwiska ale tu nie chodzi o to, tylko o fakt ze nikt z tym nic nie robi.Atrakcją nie nazwałabym tego co się tam dzieje, wszyscy wiedza i patrza nawet osoby które pilnują skazanych, nikt nie reaguje... Moze czas to zmienić!
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-05 21:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [od siebie - 2014-10-04 16:23:51]:
jeżeli masz takie informacje podaj chociaż inicjały tych osób,a żony,małżonkowie zainteresowane tym tematem napewno będą Ci wdzięczne i przyczynią się do wykrycia i napiętnowania tego procederu.
zdjecie uzytkownika
mniam - 2014-10-20 09:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niektórzy małżonkowie już wykryli te romanse i śmierdzi ten temat do tej pory...
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2014-10-20 13:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
śmierdzi? coś sie jeszcze dzieje? czyżby po rozwodach niewierni mieli już nowe kochanki, a poprzednie poszły w odstawki? jedną z tych historii na wysokim szczeblu znaja chyba wszyscy bardzo dobrze...
zdjecie uzytkownika
szubert - 2014-10-26 03:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślałem , że ten temat w końcu się skończy, ale jak widać Polacy i Polki uwielbiają wszelkiego rodzaju plotki i ploteczki, bo temat rozwija się na dobre. Nie chce Was martwić , ale jest to jednak profil w którym powinny znaleźć się informacje na temat warunków pracy więc może przejdziemy teraz troszeczkę z tematem w te strone?
zdjecie uzytkownika
ludzie - 2014-11-03 17:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wy jesteście pojebani właśnie przez takich jak wy powstają ploty w indykpolu nie macie swojego życia tylko wchodzicie e czyjeś gówno was to obchodzi kto komu tam daje nie wasza dupa tylko ich ale wy jesteście zazdrośni bo was nikt nie chce
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2014-11-05 07:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze ktos z tych "mozliwości" w firmie korzysta i sie boi ze sie zona albo mąż dowie.
prawda jest taka ze niektórzy nawet stracili prace bo mogli wydać pracowników uprawiających sex w zakładzie ich rodzinom, więc wylecieli.
zdjecie uzytkownika
do zniesmaczona - 2014-11-05 20:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za głupoty dziewczyno czy ty tam kiedykolwiek pracowałaś bo chyba nie masz pojęcia nic o tym zakładzie
zdjecie uzytkownika
poziomka - 2014-11-29 18:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wrażenie, że niektóre sytuacje wydają się przejaskrawione. Nie wiem co ma utrata pracy do wydania osób, które po pracy zalecają się do siebie. Samo w sobie to wydaje się nie w porządku, ale dopóki nie dotyczy żony prezesa to raczej nikt nikogo by nie wywalił. To osobista sprawa pracowników, kto gdzie i z kim. Jesteśmy dorośli i ponosimy konsekwencje swoich decyzji czy wpadek.
zdjecie uzytkownika
indyczek - 2014-11-30 17:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli obie osoby zalecajace sie do siebie w pracy i odbywajace tam intymne stosunki maja zone i meza w domu to raczej chyba ma.....tym bardziej jezeli te osoby sa na kierowniczych stanowiskach i moga zwolnic tego kto im przeszkadza...
nic nie jest przejaskawione...niestety
zdjecie uzytkownika
były prac. - 2014-12-15 08:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam parę razy chyba na wszystkich działach. Ogulnie SYF głupie baby tam pracójom kture myslom ze som niewiadomo kim .wogule niemasz roboty to idykpol tam zatrudniom kazdego .iloraz iteligeci niekturyh tam to 0
zdjecie uzytkownika
Od siebie - 2014-12-16 13:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę ze dyskusja się rozwinęła i bardzo dobrze na takie coś nie powinno być przyzwolenia...to jest żałosne....pozdrawiam stołówkę i osoby wydające posiłki!!!
zdjecie uzytkownika
do były pracownik - 2014-12-17 04:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wcale tak źle nie było skoro pracowałeś tam kilka razy.Lepiej popracuj nad swoją ortografią
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indykpol S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Indykpol S.A.?
Zadaj pytanie
x