Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Indykpol S.A.

Pracowałeś w firmie Indykpol S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
konkretny - 2014-09-03 18:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na 12 i jadę samochodem
zdjecie uzytkownika
konkretny - 2014-09-03 18:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z Mikołowa ale tak mi sie nie chce jechać troche sie nasłuchałem od kolegów z branży że troche mnie znesmaczyli
zdjecie uzytkownika
Sady - 2014-09-03 18:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tzn coś wiesz o pracy w tej firmie ? Jak możesz napisz cos więcej jak nie chcesz na tym portalu to wyżej jest podany do mnie mail
zdjecie uzytkownika
konkretny - 2014-09-03 18:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sady - 2014-09-03 18:26:04]:
Sady a tak z innej bajki to dlaczego aplikowałeś do tej firmy wcześniej pracowałeś może w tej branży ?
zdjecie uzytkownika
Sady - 2014-09-03 18:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracowałem w branży piwnej a zaaplikowalem bo fajny produkt indyk
zdjecie uzytkownika
Sady - 2014-09-03 18:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty gdzie pracujesz ?
zdjecie uzytkownika
konkretny - 2014-09-03 18:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sady - 2014-09-03 18:48:04]:
niby fajny ale hardcor na sklepach jest terminy krótki klienci caly czas placzą o wyrównanie strat i wiele innych
zdjecie uzytkownika
konkretny - 2014-09-03 18:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sady - 2014-09-03 18:49:47]:
trche siedzę w branży przez to troche mnie to ciekawi ktos kto długo pracował nagle szukaja na jego miejsce
zdjecie uzytkownika
Sady - 2014-09-03 19:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd wiesz ze ktoś długo pracował na tym wakacie i ze to na jego miejsce ?Czyli ty jestes z branży mięsnej a na sieciAch pracujesz długo ?szkoda ze nie możemy jechać razem pogadalo by sie po drodze czas by minął szybko
zdjecie uzytkownika
konkretny - 2014-09-03 19:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktos w branzy siedzi to troche sie mówi co jak i gdzie
zdjecie uzytkownika
Sady - 2014-09-03 19:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No napewno a wiesz może jaka kasa itp skoro ty z branży to masz duże szanse
zdjecie uzytkownika
koleżanka - 2014-09-22 15:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [killer - 2014-07-25 19:21:34]:
Siema killerek
zdjecie uzytkownika
Od Siebie. - 2014-09-27 12:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [1111 - 2014-07-12 18:47:22]:
Nie pracowałam w tej firmie i nigdy nie chciałabym w niej pracować! Skazani zamiast pracować to wplątują sie w romanse... Zdrady wpisane są w grafik, u kobiet jak i u mężczyzn.Warunki porównywalne do Agencji towarzyskich tylko tu wszystko w gratisie w godzinach pracy. Moze dyrekcja zajęłaby się tym wątkiem!Komfort pracy byłby zupełnie inny.Pozdrawiam pracownie i brygadzistki. Zero wstydu i zasad!
zdjecie uzytkownika
poli - 2014-09-28 02:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Od Siebie. - 2014-09-27 12:10:45]:
rozumiem, że ta cała opinia od Ciebie jest z własnego doświadczenia? musiałaś nieźle się bawić podczas pracy w tej firmie. Znając życie to pewnie w Twojej wypowiedzi jest sporo przesady , ale znając Polskie realia to wszystkiego aż tak sobie pewnie nie wymyśliłaś. W końcu plotki muszą się z czegoś rodzić...
zdjecie uzytkownika
od siebie - 2014-09-28 17:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nic nie przesadziłam.Osoby które tam pracuja lubią żyć na dwa fronty- w domu żona a w pracy kochanki lub na odwrót.. Dlatego tak chętnie do pracy przychodzą.Polecam to miejsce pracy dla osób lubiących rozwiązłość.
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2014-09-30 11:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W lublinie jest jeszcze gorzej...
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-04 12:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Od Siebie. - 2014-09-27 12:10:45]:
a możesz coś bliżej podać na którym wydziale ??? jestem zaniepokojona
zdjecie uzytkownika
od siebie - 2014-10-04 16:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moglabym nawet podać nazwiska ale tu nie chodzi o to, tylko o fakt ze nikt z tym nic nie robi.Atrakcją nie nazwałabym tego co się tam dzieje, wszyscy wiedza i patrza nawet osoby które pilnują skazanych, nikt nie reaguje... Moze czas to zmienić!
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-05 21:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [od siebie - 2014-10-04 16:23:51]:
jeżeli masz takie informacje podaj chociaż inicjały tych osób,a żony,małżonkowie zainteresowane tym tematem napewno będą Ci wdzięczne i przyczynią się do wykrycia i napiętnowania tego procederu.
zdjecie uzytkownika
mniam - 2014-10-20 09:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niektórzy małżonkowie już wykryli te romanse i śmierdzi ten temat do tej pory...
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2014-10-20 13:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
śmierdzi? coś sie jeszcze dzieje? czyżby po rozwodach niewierni mieli już nowe kochanki, a poprzednie poszły w odstawki? jedną z tych historii na wysokim szczeblu znaja chyba wszyscy bardzo dobrze...
zdjecie uzytkownika
szubert - 2014-10-26 03:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślałem , że ten temat w końcu się skończy, ale jak widać Polacy i Polki uwielbiają wszelkiego rodzaju plotki i ploteczki, bo temat rozwija się na dobre. Nie chce Was martwić , ale jest to jednak profil w którym powinny znaleźć się informacje na temat warunków pracy więc może przejdziemy teraz troszeczkę z tematem w te strone?
zdjecie uzytkownika
ludzie - 2014-11-03 17:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wy jesteście pojebani właśnie przez takich jak wy powstają ploty w indykpolu nie macie swojego życia tylko wchodzicie e czyjeś gówno was to obchodzi kto komu tam daje nie wasza dupa tylko ich ale wy jesteście zazdrośni bo was nikt nie chce
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2014-11-05 07:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze ktos z tych "mozliwości" w firmie korzysta i sie boi ze sie zona albo mąż dowie.
prawda jest taka ze niektórzy nawet stracili prace bo mogli wydać pracowników uprawiających sex w zakładzie ich rodzinom, więc wylecieli.
zdjecie uzytkownika
do zniesmaczona - 2014-11-05 20:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za głupoty dziewczyno czy ty tam kiedykolwiek pracowałaś bo chyba nie masz pojęcia nic o tym zakładzie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indykpol S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x