Profil firmy Indykpol S.A.

Indykpol S.A.

Olsztyn

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Indykpol S.A.

pomyślunek 2015-09-13 13:48:48
W wielu miejscach właśnie widziałem, że na ochronę zatrudnia się starszych panów. Pewnie wynika to z oszczędności, ale na pewno super bezpiecznie nie jest. Nie wiem czy widzieliście, ale nie poszukują nikogo na ochronę, ale za to jest jedna oferta pracy na mistrza wydziału dzielenia. Poważna nazwa, bo potrzebują ludzi z wykształceniem wyższym.
0
dziki_pongo 2015-09-13 17:40:36
O ktorego mistrza ci chodzi?
0
dziki_pongo 2015-10-03 17:40:01
Czy ktokolwiek wie jak nazywa sie ratownik medyczny, ktory prowadzi szkolenie bhp w Olsztynie? W Indykpolu oczywiscie
0
anonim 2015-10-13 12:01:40
jak pracuje się w indykpolu?
0
moka 2015-10-13 17:31:12
mnie akurat rimanse w pracy nie interesuja bo nie o tym chce wiedziec czytajac to forum. a firma indyjpol jest dosyc znana marka. i wiadomo ze jest największym w Polsce producentem mięsa i przetworów indyczych. wiekszosc osob w naszym kraju kupuje w hipermaketach ich produkty. wiec uwazam ze to takze sie przeklada i na prace w tej firmie ze zle byc nie moze.
0
moka 2015-10-13 17:32:22
mnie akurat rimanse w pracy nie interesuja bo nie o tym chce wiedziec czytajac to forum. a firma indyjpol jest dosyc znana marka. i wiadomo ze jest największym w Polsce producentem mięsa i przetworów indyczych. wiekszosc osob w naszym kraju kupuje w hipermaketach ich produkty. wiec uwazam ze to takze sie przeklada i na prace w tej firmie ze zle byc nie moze.
0
Karo 2015-10-27 13:46:03
Potrzebny pilnie adres lub kontakt do firmy.
1
Iza 2015-11-06 23:09:28
Indykpol to dość charakterystyczna firma. Widzę, że szukają obecnie pracowników na kilka stanowisk. Między innymi na pracownika magazynowego, specjalistę ds. administracji czy koordynatora realizacji kontraktacji. Od administratora oczekują: wykształcenia wyższego, obsługi programów MS Office, doświadczenia, znajomości angielskiego.
1
moka 2015-11-09 18:04:25
owszem @Iza ale dodatkowo na stanowisku Specjalisty ds. administracji oferuja atrakcyjne wynagrodzenie i warunki pracy (w tym również pakiet medyczno-socjalny).
0
karmin 2015-11-11 21:17:36
Nie mają dużych wymagań co do pracownika, bo wykształcenie wyższe ma teraz prawie każdy i prawie każdy umie obsługiwać MS Office.
0
annak 2015-11-14 01:20:14
@Iza - to samo tyczy się znajomości języka angielskiego, w dzisiejszych czasach to prawie każdy go zna, więc nie jest to duży wymóg.
0
rtrttr 2015-12-03 15:10:47
@Iza ja też widziałem że szukają regionalnego przedstawiceila handlowego w Rzeszowie i Sandomierzu zastanawiam sie czy jest szansa tam na umowę o pracę
1
Michał 2015-12-04 15:56:14
Ile można zarobić na stanowisku PH( jaka podstawa i ewentualnie premia) , jakimi samochodami jeżdżą, jaka atmosfera,ile wizyt dziennie, jest sporo ofert na to stanowisko taka rotacja pracowników ???. Jak odpowiadać to sensownie i na temat.
1
obserwator 2015-12-08 21:44:23
To jak tak słodko jest w tej ochronie to może warto zmienić pracę i też spać i jeszcze będziesz zarabiał pieniądze, taka praca to jest coś, czemu nie ?
1
krawaciarz 2015-12-13 19:59:06
Na pewno warto znaleźć zatrudnienie u nich, zwłaszcza na koordynatora realizacji kontraktacji. Oczekują wyższego wykształcenia, ale zapewniają pakiet medyczny.
2
tomel 2016-01-11 16:04:28
Magazynier to sporo moze u nich zaorbić, bo nie ma ograniczeń dotyczących czasu czyli mozna na pewno brać tez nadgodziny, a dla niektóryc to dobre rozwiazanie.
0
gal 2016-01-11 22:45:05
Magazynier na początek dostanie 11zł na godzinę a nadgodziny oddają za dni wolne w tygodniu więc powodzenia życzę
0
lkjh 2016-01-13 19:21:33
@tomel no wieadomo ze na takim stanowosku jak magazynier to moza sporo zarobic, ciekaw jestem jak to wyglada na innych stanowiskach np. jako mistrz produkcji
0
HR 2016-02-20 13:26:29
no zarobki na magazynierów wynoszą ponad 2000 zł miesięcznie więc całkiem spoko, szukają też specjalisty ds. rekrutacji i rozwoju, ale trzeba mieć doświadczenie z zakresu human resources
0
gutu 2016-03-04 09:00:06
ciekawy, a od kiedy ta osoba jest na stanowisku ? Widziałem że teraz dodatkowo poszukują specjalistę ds. kadr - zastanawiające jest ile podstawy są w stanie zagwarantować- podobno ponad 2 tyś.
0
basia 2016-03-06 10:40:22
a o jakiej lokalizacji mowisz @ciekawy bo chyba nie o Olsztynie? wiem, że teraz szukają tam kogoś do HR z tym, że dają na razie tylko umowę o zastępstwo
0
malur 2016-03-09 21:31:38
Warto jest spróbować @basia, a choćby dlatego, żeby skorzystać z dodatków jakie oferuje ta firma, z tego co wiem to można uzyskać prywatne ubezpieczenie zdrowotne.
0
legoxl 2016-03-15 14:49:42
malur, na pewno jest to dostępne pod warunkiem, że z pensji odciągną odpowiednią ilość pieniędzy. Z tego co kojarzę to płaci się bodajże ze 50 zł za miesiąc.
0
Roma 2016-03-17 09:49:28
za pakiet medyczny nie płaci się 50 zł. nie pamietam dokladnie ile to wychodzi ale nie przekracza to 10 zł i wiem ze niektorzy z powodzeniem z niego korzystaja. pracowalam w indykpolu 1,5 roku temu. firma fajna, zarobki srednie. zaczelam szukac nowej pracy bo atmosfera zaczela sie psuc i inni dorwali sie za stołki odkąd zabrakło dyr Wojtka.
0
Mlecz 2016-03-17 15:09:06
Jak nie przekracza to 10 zł to trzeba się tylko cieszyć z tak uroczo niskiej stawki, przecież 10zł to nie pieniądz, a jednak zwróci się z pewnością w zdrowiu
0
sęp 2016-05-05 22:59:14
jak zarabiasz za mało to znajdź lepsze stanowisko,m akurat rekrutują Specjalistą ds. rekrutacji i rozwoju, coś dla ciebie misiaczku
0
misiek 2016-05-24 19:37:59
mam pytanie do osób pracujących w Olsztynie na produkcji . Praca 3 zmianowa polega na tym ,ze jeden tydzien jest na 6 , drugi na 14, a trzeci na 22 ?
0
Kalarepa 2016-05-25 23:17:34
Dokładnie tak
0
misiek 2016-05-27 22:40:05
i odnosnie zatrudnienia z work up grafik podawany jest jakos na miesiąc z góry? interesuje mnie to ze względu na to, czy będe wiedziała z góry jakie weekendy mam zajęte.
0
eloris 2016-05-30 20:13:56
Indykpol, firma mierna, na niektorych dzialach za prace po 10-12 godzin ludzie zarabiaja maksymalnie 1500, zaden z przelozonych nie potrafi wyjasnic jak dziala system naliczania nadgodzin... kazdy ma inna wersje ktora nie ma sie do prawdy. O posilek regeneracyjny przy pracy ponad 10 godzin trzeba sie upominac, a nie po to pracujemy zeby zebrac o jedzenie... lamane sa prawa pracownicze na kazdy mozliwy sposob. mowie o olsztynie
1
Kalarepa 2016-06-02 05:20:54
Grafik zmienia sie co tydzien, w kazdy piatek jest wywieszany na tablicy.
0
Kalarepa 2016-06-02 05:22:20
#Eloris mowisz teraz na temat uboju, lub dzielenia kurczaka. Inne dzialy stale pracuja po 8 godz
0
hera 2016-06-09 18:03:24
Śmiech na sali.Mistrzem produkcji w Olsztynie na wydziale dzielenia została dziewczyna z wykształceniem podstawowym. I poco robić studia skoro wystarczy mieć wykształcenie gimnazjalne i można zostać dyrektorem xD
0
Paralet 2016-06-10 08:59:35
Nie zostala mistrzem tylko zastepuje jednego z nich bo poszedl na urlop . Skad ten bol [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jesli jestes na bierzaco z takimi sprawami rozumiem ze tam pracujesz a jesli pracujesz to powinienes zdawac sobie sprawe ze nie ma tam nikogo kto moze zastapic mistrza w razie urlopu .
1
bejbe69 2016-06-11 18:28:45
@kalarepa al;e te 8 godzin to tylko w dni powszednie czy w weekend też pracujecie?@paralet akurat szukają nowego mistrza w Olsztynie jeśli cię to ciekawi
0
Kalarepa 2016-06-11 23:52:31
Oficjalnie w dni powszednie, ewentualnie w soboty przy pierwszej zmianie, przy czym przypada ci wtedy dzien wolny w tygodniu.
0
miko 2016-06-13 11:20:51
ok, a jak to wyglada w przypadku pracy jako Technolog żywności w dziale badań i rozwoju? bo chyba tutaj stawki są inne.
0
Pracownik 2016-06-17 11:30:05
A tobie żal dupe ściska że Ty nie zostałaś i jaka podstawówka ty to widać masz pojecie ale jesteście po to zeby roznosić plotki
0
kaim 2016-06-17 11:58:21
A czy weekendy są przymusowe tj, sobota? czy daja jakaś wieksza stawkę czy płacą normalnie? widizalem ogłoszenie ,że poszukują Mistrza produkcji, napisz jaka stawka na tym stanwoisku i czy jest umowa o pracę, czy wymagają rownież doswiadczenia w tej branży.
0
Kalarepa 2016-06-17 14:58:29
Stawek nie znam, na pewno musisz byc po technologii, by ubiegac sie o to stanowisko. I tak, soboty sa platne podwojnie, jesli nie wykorzystasz dnia wolnego. Zreszta nie wiem dokladnie jak wyglada to w przypadku mistrzow, czy technologow, tam stawki sa inne, obowiazki rowniez, wiec pewnie za nadgodziny placa im normalnie ( mam na mysli - nie wyrzucaja na wolne pod koniec kwartalu )
0
miko 2016-06-17 15:25:31
Technolog żywności w dziale badań i rozwoju jest potrzebny no i wydaje mi się, że to jest naparwde rozwojowa praca, w porównaniu do tego co oferują inne firmy. Dajcie znac jeszcze jak to wszystko wygląda tak naparwde
0
kurczaczek 2016-06-17 18:12:20
mistrzem w lublinie byl gosc po zootechnice, ktorą zresztą ledwo skonczyl, wiec na mistrza nie trzeba byc jakim orłem. ale z technolog ktora tam pracowała na lody ;) chodzili do biura.... wiec moze to jakis sposob na podniesienie kwalifikacji...
0
Mlecz 2016-06-17 20:28:45
No moim zdaniem nie macie się czego bać jednak nie?
0
zefir 2016-06-22 17:36:39
Śmiech na sali jest w tedy gdy pracownik z 30 letnim stażem nie potrafi nawet założyć sam sobie etykiet do drukarki !!! A to że ktoś ma studia WYCHODZONE nie oznacza że ma coś w głowie. Żal d....e ściska widać tym którzy nie nadają się nawet do wykladania pojemników :)
1
zefir 2016-06-22 17:49:25
HERA - dziewczyna ma wykształcenie średnie 15 lat stażu i dużo więcej zapału i wiedzy niż Ty :)
1
bart 2016-06-22 18:41:24
@zefir a wiesz może ile zarabia pomocnik magazyniera w Świebozinie? Fajnie, że jest umowa o pracę, to nie trzeba się martwić o jutro, praca raczej pewna. Mam uprawnienia na wózek widłowy, a praca na dwie zmiany mi nie przeszkadza.
0
Zefir 2016-06-22 19:58:55
Przykro mi ale temat płac jest mi obcy
0
bart 2016-06-22 20:02:10
Widzę, ze ogólnie jest kilka fajnych ofert pracy z tej firmie. Szczególnie te z Olsztyna bardzo mnie zachęciły, mam zamiar aplikować na stanowisko specjalisty ds. eksportu. Oczywiście podstawą jest znajomość języków obcych :)
0
Wisienka 2016-06-23 11:10:52
HERA Ty to masz pewnie szkół.Samego gimnazjum 15 lat.Jesteś pewnie nieszczęśliwym człowiekiem i nie masz swojego życia prywatnego dlatego plotkujesz.Kup sobie patyczaka albo zacznij książki czytać,może też awansujesz.
1
tomel 2016-06-23 11:14:53
jest u nich oferta ciekawa jako Pomocnik magazyniera, nie wiem czy o tym coś słyszeliście? bo nie wiem jak to wszystko wygląda no i co wazne jak wygląda u nich atmoasfera pracy, a to tez jest jak dla mnie ważne teraz.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indykpol S.A.