Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Indykpol S.A.

Pracowałeś w firmie Indykpol S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pakownia - 2013-03-17 14:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Święta racja, wyzysk i nic więcej
zdjecie uzytkownika
PPPAKOWNIA - 2013-03-17 14:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podwyżka była, ale wypłata się skurczyła, premię zabrali, dodatki też i została tylko pensja zasadnicza. Nawet dla firm zewnętrznych zabrali zakupy na święta. Masakra, a pracować trzeba ponad normę, a na dodatek Pani brygadzistka z pakowni Pani L.K. mówi że gdyby się zwolniło kilka osób to by było lepiej bo tej premii nie zabrali. No ludzie, niech sama się zwolni skoro tak mówi. Przełożeni na przetwórstwie traktują ludzie jak gorszych od trędowatych. A nie zapominajmy, że niektóry z rządzących nie mają nawet wykształcenia odpowiedniego na takie stanowiska, nie wspominając o wyższym. Ludzie który tam pracują niektóry takie posiadają i z tego powodu mistrzyni czy brygadzista gardzi nimi i próbuje wmówić, że nie mają pojęcia o niczym. Potrafią ludzi za przeproszeniem zmieszać z błotem przy innych pracownikach. Ubliżają z powodu zwolnień czy jakiekolwiek błahego powodu.
zdjecie uzytkownika
123456789 - 2013-03-17 23:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PÓŁ INDYKPOLU BACZNIE PRZYGLĄDA SIĘ NOWYM WPISOM NA TYM FORUM. MAM NADZIEJE, ŻE NIE MYŚLICIE, ŻE TE WYPOWIEDZI SĄ ANONIMOWE. KAŻDY NA KOGO PISZECIE MOŻE POSĄDZIĆ WAS O ZNIESŁAWIENIE I W CIĄGU JEDNEGO DNIA DOWIEDZIEĆ SIĘ KTO NAPISAŁ DANĄ WYPOWIEDŹ. MI TEŻ JEST CIĘŻKO I CIĘŻKO MI PATRZEĆ NA OSOBY I CAŁE RODZINY, KTÓRE DOSŁOWNIE GŁODUJĄ TAK JAK JA ZA TE NĘDZNE PIENIĄDZE. NA ŚWIĘTA NIE BĘDZIE U NAS INDYKA NA STOLE, BĘDĄ TYLKO Z ZATROSKANIEM WPATRZONE OCZY W NASZE DZIECI MYŚLĄC, KIEDY W KOŃCU STARCZY NAM DO 10-GO. PYTANIE PO, CO TAM PRACOWAĆ? JUŻ ODPOWIADAM- W REGIONIE JEST 24% BEZROBOCIA NIE MA SZANS NA GODNĄ PRACE. WINA RZĄDZĄCYCH W POLSCE CZY RZĄDZĄCYCH W INDYKPOLU, CZY MOŻE NAS SAMYCH…-SAMI OSADŹCIE JA NIE „RZUCĘ KAMIENIEM”. MÓDLMY SIĘ O CUD Z SYTUACJI BEZ WYJŚCIA.
zdjecie uzytkownika
666 - 2013-03-18 23:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, osoby piszące prawdę o zniesławienie?? a osoby które wypowiadają się publicznie o mobbing? Z mojej opinii tak to wygląda, więc lepiej się najpierw dwa razy zastanowić co się mówi i przy kim niż potem się po sądach ciągać. Lepiej przemilczyć niektóre sprawy i słowa wypowiedziane w nerwach niż potem mieć wyrzuty sumienia, o ile się ma sumienie, a i nie jestem osobą pracującą w tym zakładzie tylko śledzącą te forum.
zdjecie uzytkownika
ESKA - 2013-04-03 00:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM SŁYSZELIŚCIE WYPOWIEDZ BYŁEJ PRACOWNICZKI DLA RADIA ESKA ŁADNIE KOBIETKA POJECHAŁA???????
zdjecie uzytkownika
indorek - 2013-05-11 14:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdjecie uzytkownika
rusłan - 2013-05-26 19:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na temat poborów to gdzie są związki ( tak zwane) zawodowe czemu nie walczą w naszej i ich sprawie , tylko siedzą cichutko i gryzą pazury. Może trzeba zrezygnować z ich usług i wziąć sprawy w swoje ręce
zdjecie uzytkownika
ola - 2013-07-22 21:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co sądzicie o firmie podwykonawczej serwisplus??chciałabym się tam zatrudnić ale z opini znajomych raczej nie da się tam dogadać z brygadzistami....kasa podobno nie zła tylko atmosfera i presja ze strony brygadzistów nie do zniesienia
zdjecie uzytkownika
kobieta - 2013-09-24 01:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje w indykpolu 11 lat pracownicy zamiast pracować to zajmuja się plotami i rujnują ludzia życie zamiast pilnować własnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A co do szefostwa to są spoko,poczujcie sie w ich skorze mają pod sobą 40 osób to muszą się wydrzeć a wy tylko narzekacie powinniście się cieszyć że macie prace a jak się wam nie podoba to po co tam pracujecie.
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-12-05 19:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
mis polonia sponsorują a ludzie zarabiają po 1000zł-trzeba mieć tupet.
zdjecie uzytkownika
jawor - 2014-01-06 22:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gość - 2013-12-05 19:39:41]:
wydrzeć to się możesz na swojego męża a nie brygadzista na pracownika nie jest jego własnością (usunięte przez administratora)!!!!
zdjecie uzytkownika
Aero - 2014-02-14 14:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wam się nie podoba i macie z tym problemy to do sądu i sprawa załatwiona a nie siedzicie i biadolicie
zdjecie uzytkownika
Dokorlełone - 2014-03-07 17:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
O rany co za ludzie tam pracują w szwecjii tez takiego jednego z wielkimi uszami z kempingu wyrzucili bo nastolatki poszedl pijany pod prysznicem podglądać z jakiegoś pegeeru pochodzi chyba na dzieleniu robil.
zdjecie uzytkownika
PGR - 2014-04-07 16:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Dokorlełone - 2014-03-07 17:54:34]:
Brawo cyganie. dodajcie ,,WA do nazwiska i wyjdzie cała prawda o czlowieku
zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-05-07 22:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba dobrze żyć z brygadzistą to wtedy nawet zbytnio robić nie trzeba i wolne się dostanie wtedy kiedy się podoba :) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-05-17 11:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIe polecam male zarobki i ciezka praca a do tego nie mile otoczenie
zdjecie uzytkownika
poli - 2014-05-17 17:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaję mi się, że to zależy od pracownika jak kto sobie radzi akurat w indykpolu. Bardziej przychylałbym się do opinii @1234
zdjecie uzytkownika
Neo - 2014-05-26 18:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [1234 - 2014-05-07 22:14:21]:
Ojej nie wiedzialem że można uzywac nazwiska na forum?
zdjecie uzytkownika
19975 - 2014-05-27 12:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kondoniindyk,znam tego czlowieka on zawsze sobie rade da.W przeciwieństwie do was którzy muszą hemoroidy piescić żeby przezyć w Norwegii.
zdjecie uzytkownika
19975 - 2014-05-27 12:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kondoniindyk,znam tego czlowieka on zawsze sobie rade da.W przeciwieństwie do was(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
516216 - 2014-06-01 20:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie ja wam cos powiem powiniscie sie wszyscy zebrac i za strajkowac o podwyzke a wy sami sie tam pchacie za takie płace a puzniej nazekacie ja rozumiem ze jest ciezko i jest bida w tym kraju ale do pukimy wszyscy z tym czegos nie zrobicie to bendzie tak zawsze
zdjecie uzytkownika
poli - 2014-06-28 21:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [516216 - 2014-06-01 20:36:40]:
skoro wiesz, że jest bieda w kraju to nie powinieneś pisać takich rzeczy. Każdy zarabia tak jak może
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-07-05 22:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie szukam pracy i myslalam o indykpolu jak tam sie pracuje napiscie prosze pozdrawiam was .
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-07-11 15:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EEee... pracowałem i kij. Odpaliłem jakiś serwis tupraca.pl i znalazłem ogłoszenie za granicą i teraz jest elegancko.
zdjecie uzytkownika
1111 - 2014-07-12 18:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edek - 2014-07-11 15:00:40]:
Szanowna Pani, ja pracowałem w Indykpolu w Serwis Plus na myjce, nie jest tak źle. I polecam dla Pani pracę na myjce. Niech Pani nie wierzy tym plotkom na forum. Ludzie pokątnie to bardzo lubią plotkować przede wszystkim kobiety. Jest dobrze tam gdzie nas niema.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Indykpol S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x