brak logo

Schraner Polska Sp.z o.o.

Łęczyca

Opinie o Schraner Polska Sp.z o.o.

anonim 2011-05-30 22:38
Nie daj się, jeżeli masz inne możliwości trzymaj się z dala. [usunięte przez moderatora] i wyplują...
anonim 2011-07-12 20:47
To mało powiedziane. Złodzieje i koniec. [usunięte przez moderatora] to największa zgaga.
Brak pojęcia, lewus i tyle.
Mario 2012-04-02 20:19
Najgorsza to jest [usunięte przez moderatora] no ale może jej niedługo nie będzie bo i szwajcara wykończyła zdrowotnie . omijajcie tą śmieszna firme
skuter 2012-08-05 11:55
w tej firmie najlepiej maja tylko ludzie z biura(a coraz wiecej ich jest) na hali pracują a oni premie dostaja...
maniek 2013-05-29 23:16
ja nie narzekam,ale częśc prawdy jest w poprzednich opiniach
Dobry Ziom 2013-06-27 11:53
Pensje zjadliwe. Jak masz rodzinę na utrzymaniu to na pograniczu przetrwania. Jak umiesz lizać i donosić dasz sobie radę. Było dobrze do końca roku, teraz jest jak jest. Ilość CV obecnych pracowników w pobliskich zakładach o czymś świadczy....
2013-09-09 07:39
po 8 soboty i niedziele wolne
2013-09-23 10:04
no tak okres próbny musi być
gal 2013-09-30 22:43
bywają soboty lub niedziele , ale bez nadgodzin tylko do odbioru godzina za godzinę
1
Pracownik 2013-12-07 20:17
Jest OK,produkcja jest coraz większa.
1
dobry gosć 2013-12-08 11:41
robota spoko....coraz lepiej...najwazniejsze ze coraz wiecej zamowien
1
nowy 2013-12-16 02:45
jak się pracyję proszę o szczere opinie
pracownik 2013-12-21 13:43
Dobry gość jaka jest wasza nowa sprzataczka?
3
dobry gosc 2013-12-22 11:29
jesli jestes dobrym obserwatorem i chociaz troche kumatym to powinienes wiedziec o kogo chodzi
1
pracownik 2013-12-22 13:46
Dobry gość w poniedziałek zgłosze to pani dyrektor
1
pracownik 2013-12-23 17:28
fajna praca
2
gość 2013-12-29 18:30
Pracownik sprzataj rób swoje a nas zostaw masz faceta to go pilnuj a nas niepodrywaj
S.Y.Fon 2014-03-02 09:45
chcialbym sie sowiedziec czy warto przyjsc do pracy?jakie zarobki?atmosfera?czy jest mozliwosc awansu?pozdrawiam
gargamel 2014-05-12 18:26
tzn jakie zarobki?praca ciezka?jaka atmosfera?
1
dawid 2014-07-28 15:57
Witam chciałem się przyjąc do tej firmy.jakie zarobki jaka praca?
xxx 2014-08-02 20:51
Wyplata nie adekwatna do wykonywanej pracy....smieszne pieniadze...kto mode niech omija te firms z daleka
1
cygan 2014-09-07 08:43
Derek rozumiem ze w schranerze praca jest ciezka,ale sprobuj utrzymac rodzine za 1500zl i jeszcze jedno,nie rozumiem dlaczego ludzie na produkcji maja nizsze zarobki od tych z kontroli...czy oni pracuja mniej?moze gorzej?
cygan 2014-10-12 12:01
Jakos nie zauwazylem zeby pracowali wiece niz 8godzin,i piszesz ze fizycznie bardziej sie mecza?hmm....a czym dokladnie sie mecza?a juz wiem...chodzeniem po hali...tak trzymac
obiektywny 2014-10-31 09:33
Norma w tej pracy? Nie.-jeszcze w wolnej chwili ułożysz pakiet na pilach,obetniesz wypływki, wyżucisz złom, i staniesz przy młocie do kucia.To jest norma w tej pracy, trzeba być elastycznym i to wszystko za 1300-1500 zł.
saido 2014-11-15 11:30
Wyrzucić pisze się przez "rz" nie dziwne ze zarabiasz 1300 zl
obiektywny 2014-11-23 11:22
Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone- jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez mojej zgody jest zabronione! Nie udzielam porad telefonicznie.
papa-rapa 2014-12-21 11:59
Wszystkim pracownikom firmy Schraner z okazji nadchodzacych Swiat Bozego Narodzenia,wszystkiego najlepszego i szczesliwego nowego roku.p.s ludzie w przyszlym roku zepnijta sie do kupy zeby robota szla sparawniej:)
szara rzeczywistość 2014-12-26 09:26
Standard Strefy Wyzysku.Zarobki i normy są we wszystkich zakładach w Łęczycy takie same.Pozdrowienia z HTL
adido 2015-03-28 16:53
sa jakies przyjecia do tej firmy?bo slyszalem ze niezly [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] teraz tam jest..podobno najbiedniejsza firma na strefie...brak podwyzek,premii itd?
anonim 2015-04-02 11:57
no bo jest najbiedniejsza I JEST NIEZŁY BUR..L daj spokój bo my mamy kogoś kogo nikt na strefie niema NAJMĄDRZEJSZEGO DYREKTORA
gogo 2015-05-10 19:57
Najlepsza firma w Polsce,wysokie zarobki,wysokie premie uznaniowe,bardzo dobra organizacja pracy,wysoko wykwalifikowana kadra kierownicza,najwyzsza precyzja wykonania częsci...to wszystko snilo mi sie dzisiaj...ale sie ku.wa obudzilem
desmond08 2015-05-10 23:01
Jako agencja pracy mamy oferty, którymi jesteście zainteresowani :) Sprawdźcie na naszej stronie www.rekrutacyjnarewolucja.pl
zenon 2015-05-30 21:27
dobra rada dla wszystkich najnizszych pracownikow:nie denerwuj sie,nie mysl za duzo,rob swoje,szukaj spokojnie innej pracy...a kiedy juz znajdziesz i schranera przyjdzie opuscic pora...KOPNIJ W DUPE DYREKTORA
Mu’ammar al-Kaddafi 2015-06-18 00:07
Szukam wykwalifikowanego personelu najlepiej bez doświadczenia do biura byle z ucha strzelać CV na adres Kadafipracownicybezpremii@schraner.pl
SŁUCHACZ CO MÓWIĄ LUDZIE NA ULICY 2016-01-31 17:03
Czy to prawda że w ramach oszczędności macie ciepłą wodę od 12 w południe do 14?
SŁUCHACZ CO MÓWIĄ LUDZIE NA ULICY 2016-02-11 12:22
Czyżby ponownie usłyszałem pomówienia że mają Was zamknąć tzn.macie ogłosić upadłość?
romek 2016-02-11 14:43
też słyszałem że mają zamknąć ten zakład Bo wypadki nie są zgłaszane do pip.a razem z nim dyrektora.
cygan 2016-02-13 05:25
Czemu Schraner Polska nie zgłosił ostatniego wypadku przy pracy do pip?
cygan 2016-02-13 05:25
Czemu Schraner Polska nie zgłosił ostatniego wypadku przy pracy do pip?
???? 2016-02-13 12:17
czy to prawda ze aby kiedyś dostać większą premie trzeba było brygadzistom w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzić,dawać cebule itp. aby coś dobrego pani dyrektor powiedzieli....coraz głośniej na mieście mówią...masakra.
mati 2016-02-18 15:56
Na mieście chodzą Plotki ze mają zamknąć schranera.
SŁUCHACZ CO MÓWIĄ LUDZIE NA ULICY 2016-02-24 13:14
Schranera To mogą zamknąć jedynie za to ze nie zgłosili ostatniego wypadku przy pracy który był w Październiku 2015 roku.
negra 2016-02-27 22:31
Tak masz racje słuchacz jest na to artykuł

„Art. 221.
§ 1. Kto wbrew obowiązkowi nie zawiadamia w terminie właściwego organu
o wypadku przy pracy lub nie sporządza albo nie przedstawia wymaganej
dokumentacji, podlega grzywnie do 180 stawek dziennych albo karze
ograniczenia wolności.
SŁUCHACZ CO MUWIĄ LUDZIE NA ULICY 2016-03-20 17:10
Jestem ciekawy co za cymbał pisze pod moim nickiem??? cymbale aby więcej Tobie mały nie stanął, zrobiłem laleczkę wu-du i masz w małym szpilkę :-) i po sexie.Nie podszywaj się nigdy padalcu pod kogoś.Firmie Schraner życzę jak najlepiej.
tomek 2016-05-11 17:40
aktualnie szukają też pracownika produkcji lew, oferują umowę o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy. Trzeba się liczyć z tym , że jest to praca w trybie zmianowym
Nowa 2016-11-23 22:38
Czy podjać prace nic nie wiem na temat zakladu prosze o pomoc
Julita 2017-08-07 15:05
witajcie, Czy posiada ktoś z was informacje na temat rekrutacji w firmie? Czy jest szansa na przyjęcia na produkcji?
Szukam pracy 2017-08-22 16:26
Witam podobno jest wolne miejsce pracy u was odeszła sprzątaczka?
Zostaw swoją opinię o Schraner Polska Sp.z o.o. - Łęczyca
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schraner Polska Sp.z o.o.