Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ADO Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie ADO Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
CYCU FRAJER - 2013-07-16 23:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE WARTO!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-18 17:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cycu frajer dlaczego według twojej opinii nie warto pracować w firmie ADO? masz jakieś informacje tej firmie?
zdjecie uzytkownika
LOL - 2013-07-18 22:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonimowy,pytasz o informacje o firmie ADO,obecnie RILETA,jestem w szoku,co Ty nie oglądasz telewizji,nie czytasz prasy,a przedewszystkim nie nurkujesz w necie,wszędzie aż huczy o tej firmie,a Ty pytasz jak się tam pracuje?Kolego otrząśnij się i zacznij myśleć!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-19 13:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lol no to wielkie dzięki za informacje. wiesz po prostu przez nadmiar obowiązków i brak czasu nie zwróciłem nawet na to większej uwagi. ale jeszcze raz dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-07-19 18:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Ado?? buhahahahah!!!! kto jest takim desperatem aby szukac tam pracy?? ludzie !! omijajcie to miejsce szerokim łukiem !!
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-07-19 18:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CYCU FRAJER - 2013-07-16 23:21:29

NIE WARTO!!!
nie warto x 10000
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 12:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gosc dlaczego lepiej omijać firmę ADO szerokim łukiem? możesz napisać coś więcej o tym jakie jest twoje zdanie o tej firmie?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-09-24 13:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że niektóre osoby minęły się z powołaniem. Pewnie zbyt dużo czasu spędzały podglądają innych niż w szkole. Może za póżno na naukę ale może warto się podszkolić i znależć inną pracę a nie wypisywać takie rzeczy i (usunięte przez moderatora) się innym w życie.
Skrzywdzone osóbki tak mają.
zdjecie uzytkownika
piotrrr - 2013-09-26 11:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po za atmosferą w ADO, która jak widzę do dobrych nie należy dacie tej firmie jakieś plusy? wynagrodzenie, socjal?
zdjecie uzytkownika
Marina - 2013-09-27 08:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piotrrr - 2013-09-26 11:58:14

po za atmosferą w ADO, która jak widzę do dobrych nie należy dacie tej firmie jakieś plusy? wynagrodzenie, socjal?
Plusy? Nowy pracownik nie powinien martwić się o socjal.(usunięte przez administratora) Więc świadczenia socjalne go nie obowiązują. No i nie ma co liczyć na dłuższe zatrudnienie. Skończą się zlecenia i zapotrzebowanie na pracownika i będzie koniec współpracy.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-10-01 16:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dlaczego Rileta Wam przywileje odebrała? moze jest inny powod ? nie dlatego ze tak zwane "związki " chcą pokazac że "rządzą"? Rzadzą -tzn .polepszają byt pracowników czy "rządzą " czyli "dymią i nic z tego nie wychodzi? Zastanawiał się ktoś ?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-01 19:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ma piernik do wiatraka? Przywilejów nie ma i już. Zawsze byłam po stronie Pracodawcy i nic dobrego z tego nie wynikło. Nie obchodzi mnie kto z kim nie umiał się dogadać. Najniższa krajowa i tak została wprowadzona. I pewnie istnienie Solidarności nic do tego nie miało.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-10-07 12:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to dobrze ze szef pozbywa sie nierobów .Teraz firma została oczyszczona ,zrewolucjonizowana i bedzie działac sprawnie i pręznie .Zostali fachowcy oddani firmie i teraz dopiero zacznie przynosic zyski .Brawo "pasierb" brawo Rileta :)
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-10-08 14:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Ile płacą w Ado na umowe zlecenie?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 16:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NA ZLECENIU PŁACĄ MNIEJ WIĘCEJ NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ-zależy ile godzin wyjdzie,(usunięte przez administratora)ŻADNYCH DODATKÓW(usunięte przez administratora) A WYLECISZ JAK TYLKO BĘDZIE MNIEJ PRACY, POCZYTAJ TO FORUM, KŁAMSTW TU NIE MA, A O PŁACY JUŻ KTOŚ PISAŁ, NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO.
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-07-29 12:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Szwaczki jak mogą to uciekają do innych firm. (usunięte przez administratora)Zatrudniają teraz na umowy śmieciowe.Wykwalifikowane szwaczki odchodzą bo się ich nie szanuje. Sama byłam 3 miesiące w biurze. Pracowałam w warunkach stresowych. Za dużo i za ciężko.Tutaj nie dba się o pracownika. Wykorzystali mnie do granic mozliwości i odeszłam po próbnym okresie. Teraz mam problemy ze zdrowiem, stres zrobił swoje, chociaż tak krótko pracowałam. Szczerze, z całego serca nie polecam tej firmy. Zanim do niej pójdziecie na rozmowę - nie daj Boże, przeczytajcie proszę uważnie zamieszczone tu opinie. Pozdrawiam.Były pracownik.
zdjecie uzytkownika
qami - 2014-08-30 14:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [majka - 2014-07-29 12:18:04]:
no właśnie czytam opinie z tego forum i jednak nie wszystkie są napisane przez niezadowolonych pracowników. A tak po za tym to sorry , ale jakiej choroby można nabawić się przez 2-3 miesiące na okresie próbnym w firmie która zajmuje się produkcją i sprzedażą rolet i firan, Warunki może nie powalają , ale nie jest to też tragedia
zdjecie uzytkownika
bronek - 2014-09-26 01:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie wystarczające było przeczytanie pierwszego zdania w Twoim komentarzu. Za takie , za przeproszeniem, psie pieniądze nie ma sensu pracować. Jeszcze jakby to była lekka robótka to może i owszem... ale dobrze wszyscy wiedzą, od kierownika po szeregowego pracownika, że oczywiście tak nie jest. ..
zdjecie uzytkownika
Krzysio - 2014-12-23 01:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wiecie przy okazji, że jest w tym wszystkim spora wina samych kandydatów/pracowników, którzy godzą się na podjęcie pracy za takie śmieszne pieniądze... Osoby szanujące siebie i chcące rzeczywiście odnosić sukcesy w życiu nie zastanawialiby się nawet chwili. W życiu by tego nie podpisali, ale może nie wszyscy mają takie wysokie wymagania wobec siebie.
zdjecie uzytkownika
Fili - 2015-02-06 00:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
broniu jeśli ktoś ma nóż na gardle to szuka jakiejkolwiek alternatywy do zarobienia, a nóż widelec po jakimś czasie okaże się że pensja od najniższej krajowej szybuje w górę, tylko skoro pracownicy szczebla najniższego mają ciężki więzienny żywot to jak przebić się w górę?? Ps. albo czekać, czekać i czekać, aż pojawi się możliwość podpisania umowy o pracę na czas okreslony np na 6, miesięcy, dwie takie i ubuegać się o czas nieokreslony. Wtedy może cierpliwość i lojalność byłaby nagrodzona, a i nie byłym taki pewien co do socjalu że go nie ma...najlepiej zapytać Pana kierownika :)
zdjecie uzytkownika
adaś - 2015-02-21 23:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan (usunięte przez administratora)ma przystawiane rogi przez żone,cały wezi tec huczy a chłopinka nie wie?
zdjecie uzytkownika
tedex - 2015-04-18 00:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adaś - 2015-02-21 23:38:35]:
no tak najwazniejsze że przecież Ty wiesz i opowiesz o tym całemu światu... najlepiej Ci wychodzi opowiadanie bajek. Może dla odmiany rzuciłbyś jakimś faktem z życia w Ado
zdjecie uzytkownika
oddo - 2015-04-22 16:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rileta? Firma bez przyszłosci jesli lubisz pracowac za marne grosze i użerac sie z przygłupami to firma w sam raz dla ciebie. Baby same plotkary jedna drugiej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrobi.Non stop pryjecia przez Agencje umowa na 2 tyg i wypie*dalaja.
Zero premi zero wszystkiego.Non stop kto sie zwalnia,albo sami zwalniaja.
Jesli macie szacunek do siebie nawet tam nie idzcie firma dziadowska
zdjecie uzytkownika
szeldon - 2015-05-03 13:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oddo - 2015-04-22 16:21:32]:
również nie mam specjalnie dobrego zdania o ADO , ale przede wszystkim dlatego , że wiem , że stać mnie na więcej i po prostu już nie chciałbym tutaj trafić. Choć kiedyś spróbowałem. Jednak dla osób bez większych perspektyw nie jest to najgorsze miejsce do jakiego mogłyby trafić. Nie ma co się tak przejmować tymi plotkami
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-06-13 11:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lipna atmosfera. Nie polecam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADO Polska Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ADO Polska Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert