Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ADO Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie ADO Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-12 20:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktoś jeszcze w ADO? Mógłby ktoś podać jakieś szczegóły? Jak wygląda to dzisiaj, bo trochę minęło od ostatniej opinii, pensje są wypłacane terminowo? Dobrze płacą (proszę o odpowiedź orientacyjną, jakiś przedział dla nowego)? Dodatki socjalne typu na leki, jak ktoś w rodzinie zachoruje? Na jaki czas proponują umowę nowemu?
zdjecie uzytkownika
Chłopak - 2013-07-15 15:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć jutro podobno mam zaczynać parę w ADO. Jaka panuję tam atmosfera i czy warto w ogóle tam zaczynać ? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
CYCU FRAJER - 2013-07-16 23:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE WARTO!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-18 17:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cycu frajer dlaczego według twojej opinii nie warto pracować w firmie ADO? masz jakieś informacje tej firmie?
zdjecie uzytkownika
LOL - 2013-07-18 22:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonimowy,pytasz o informacje o firmie ADO,obecnie RILETA,jestem w szoku,co Ty nie oglądasz telewizji,nie czytasz prasy,a przedewszystkim nie nurkujesz w necie,wszędzie aż huczy o tej firmie,a Ty pytasz jak się tam pracuje?Kolego otrząśnij się i zacznij myśleć!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-19 13:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lol no to wielkie dzięki za informacje. wiesz po prostu przez nadmiar obowiązków i brak czasu nie zwróciłem nawet na to większej uwagi. ale jeszcze raz dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-07-19 18:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Ado?? buhahahahah!!!! kto jest takim desperatem aby szukac tam pracy?? ludzie !! omijajcie to miejsce szerokim łukiem !!
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-07-19 18:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CYCU FRAJER - 2013-07-16 23:21:29

NIE WARTO!!!
nie warto x 10000
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 12:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gosc dlaczego lepiej omijać firmę ADO szerokim łukiem? możesz napisać coś więcej o tym jakie jest twoje zdanie o tej firmie?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-09-24 13:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że niektóre osoby minęły się z powołaniem. Pewnie zbyt dużo czasu spędzały podglądają innych niż w szkole. Może za póżno na naukę ale może warto się podszkolić i znależć inną pracę a nie wypisywać takie rzeczy i (usunięte przez moderatora) się innym w życie.
Skrzywdzone osóbki tak mają.
zdjecie uzytkownika
piotrrr - 2013-09-26 11:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po za atmosferą w ADO, która jak widzę do dobrych nie należy dacie tej firmie jakieś plusy? wynagrodzenie, socjal?
zdjecie uzytkownika
Marina - 2013-09-27 08:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piotrrr - 2013-09-26 11:58:14

po za atmosferą w ADO, która jak widzę do dobrych nie należy dacie tej firmie jakieś plusy? wynagrodzenie, socjal?
Plusy? Nowy pracownik nie powinien martwić się o socjal.(usunięte przez administratora) Więc świadczenia socjalne go nie obowiązują. No i nie ma co liczyć na dłuższe zatrudnienie. Skończą się zlecenia i zapotrzebowanie na pracownika i będzie koniec współpracy.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-10-01 16:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dlaczego Rileta Wam przywileje odebrała? moze jest inny powod ? nie dlatego ze tak zwane "związki " chcą pokazac że "rządzą"? Rzadzą -tzn .polepszają byt pracowników czy "rządzą " czyli "dymią i nic z tego nie wychodzi? Zastanawiał się ktoś ?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-01 19:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ma piernik do wiatraka? Przywilejów nie ma i już. Zawsze byłam po stronie Pracodawcy i nic dobrego z tego nie wynikło. Nie obchodzi mnie kto z kim nie umiał się dogadać. Najniższa krajowa i tak została wprowadzona. I pewnie istnienie Solidarności nic do tego nie miało.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-10-07 12:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to dobrze ze szef pozbywa sie nierobów .Teraz firma została oczyszczona ,zrewolucjonizowana i bedzie działac sprawnie i pręznie .Zostali fachowcy oddani firmie i teraz dopiero zacznie przynosic zyski .Brawo "pasierb" brawo Rileta :)
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-10-08 14:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Ile płacą w Ado na umowe zlecenie?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 16:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NA ZLECENIU PŁACĄ MNIEJ WIĘCEJ NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ-zależy ile godzin wyjdzie,(usunięte przez administratora)ŻADNYCH DODATKÓW(usunięte przez administratora) A WYLECISZ JAK TYLKO BĘDZIE MNIEJ PRACY, POCZYTAJ TO FORUM, KŁAMSTW TU NIE MA, A O PŁACY JUŻ KTOŚ PISAŁ, NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO.
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-07-29 12:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Szwaczki jak mogą to uciekają do innych firm. (usunięte przez administratora)Zatrudniają teraz na umowy śmieciowe.Wykwalifikowane szwaczki odchodzą bo się ich nie szanuje. Sama byłam 3 miesiące w biurze. Pracowałam w warunkach stresowych. Za dużo i za ciężko.Tutaj nie dba się o pracownika. Wykorzystali mnie do granic mozliwości i odeszłam po próbnym okresie. Teraz mam problemy ze zdrowiem, stres zrobił swoje, chociaż tak krótko pracowałam. Szczerze, z całego serca nie polecam tej firmy. Zanim do niej pójdziecie na rozmowę - nie daj Boże, przeczytajcie proszę uważnie zamieszczone tu opinie. Pozdrawiam.Były pracownik.
zdjecie uzytkownika
qami - 2014-08-30 14:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [majka - 2014-07-29 12:18:04]:
no właśnie czytam opinie z tego forum i jednak nie wszystkie są napisane przez niezadowolonych pracowników. A tak po za tym to sorry , ale jakiej choroby można nabawić się przez 2-3 miesiące na okresie próbnym w firmie która zajmuje się produkcją i sprzedażą rolet i firan, Warunki może nie powalają , ale nie jest to też tragedia
zdjecie uzytkownika
bronek - 2014-09-26 01:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie wystarczające było przeczytanie pierwszego zdania w Twoim komentarzu. Za takie , za przeproszeniem, psie pieniądze nie ma sensu pracować. Jeszcze jakby to była lekka robótka to może i owszem... ale dobrze wszyscy wiedzą, od kierownika po szeregowego pracownika, że oczywiście tak nie jest. ..
zdjecie uzytkownika
Krzysio - 2014-12-23 01:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wiecie przy okazji, że jest w tym wszystkim spora wina samych kandydatów/pracowników, którzy godzą się na podjęcie pracy za takie śmieszne pieniądze... Osoby szanujące siebie i chcące rzeczywiście odnosić sukcesy w życiu nie zastanawialiby się nawet chwili. W życiu by tego nie podpisali, ale może nie wszyscy mają takie wysokie wymagania wobec siebie.
zdjecie uzytkownika
Fili - 2015-02-06 00:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
broniu jeśli ktoś ma nóż na gardle to szuka jakiejkolwiek alternatywy do zarobienia, a nóż widelec po jakimś czasie okaże się że pensja od najniższej krajowej szybuje w górę, tylko skoro pracownicy szczebla najniższego mają ciężki więzienny żywot to jak przebić się w górę?? Ps. albo czekać, czekać i czekać, aż pojawi się możliwość podpisania umowy o pracę na czas okreslony np na 6, miesięcy, dwie takie i ubuegać się o czas nieokreslony. Wtedy może cierpliwość i lojalność byłaby nagrodzona, a i nie byłym taki pewien co do socjalu że go nie ma...najlepiej zapytać Pana kierownika :)
zdjecie uzytkownika
adaś - 2015-02-21 23:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan (usunięte przez administratora)ma przystawiane rogi przez żone,cały wezi tec huczy a chłopinka nie wie?
zdjecie uzytkownika
tedex - 2015-04-18 00:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adaś - 2015-02-21 23:38:35]:
no tak najwazniejsze że przecież Ty wiesz i opowiesz o tym całemu światu... najlepiej Ci wychodzi opowiadanie bajek. Może dla odmiany rzuciłbyś jakimś faktem z życia w Ado
zdjecie uzytkownika
oddo - 2015-04-22 16:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rileta? Firma bez przyszłosci jesli lubisz pracowac za marne grosze i użerac sie z przygłupami to firma w sam raz dla ciebie. Baby same plotkary jedna drugiej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrobi.Non stop pryjecia przez Agencje umowa na 2 tyg i wypie*dalaja.
Zero premi zero wszystkiego.Non stop kto sie zwalnia,albo sami zwalniaja.
Jesli macie szacunek do siebie nawet tam nie idzcie firma dziadowska
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADO Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ADO Polska Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie