Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ADO Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie ADO Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 16:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NA ZLECENIU PŁACĄ MNIEJ WIĘCEJ NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ-zależy ile godzin wyjdzie,(usunięte przez administratora)ŻADNYCH DODATKÓW(usunięte przez administratora) A WYLECISZ JAK TYLKO BĘDZIE MNIEJ PRACY, POCZYTAJ TO FORUM, KŁAMSTW TU NIE MA, A O PŁACY JUŻ KTOŚ PISAŁ, NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO.
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-07-29 12:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Szwaczki jak mogą to uciekają do innych firm. (usunięte przez administratora)Zatrudniają teraz na umowy śmieciowe.Wykwalifikowane szwaczki odchodzą bo się ich nie szanuje. Sama byłam 3 miesiące w biurze. Pracowałam w warunkach stresowych. Za dużo i za ciężko.Tutaj nie dba się o pracownika. Wykorzystali mnie do granic mozliwości i odeszłam po próbnym okresie. Teraz mam problemy ze zdrowiem, stres zrobił swoje, chociaż tak krótko pracowałam. Szczerze, z całego serca nie polecam tej firmy. Zanim do niej pójdziecie na rozmowę - nie daj Boże, przeczytajcie proszę uważnie zamieszczone tu opinie. Pozdrawiam.Były pracownik.
zdjecie uzytkownika
qami - 2014-08-30 14:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [majka - 2014-07-29 12:18:04]:
no właśnie czytam opinie z tego forum i jednak nie wszystkie są napisane przez niezadowolonych pracowników. A tak po za tym to sorry , ale jakiej choroby można nabawić się przez 2-3 miesiące na okresie próbnym w firmie która zajmuje się produkcją i sprzedażą rolet i firan, Warunki może nie powalają , ale nie jest to też tragedia
zdjecie uzytkownika
bronek - 2014-09-26 01:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie wystarczające było przeczytanie pierwszego zdania w Twoim komentarzu. Za takie , za przeproszeniem, psie pieniądze nie ma sensu pracować. Jeszcze jakby to była lekka robótka to może i owszem... ale dobrze wszyscy wiedzą, od kierownika po szeregowego pracownika, że oczywiście tak nie jest. ..
zdjecie uzytkownika
Krzysio - 2014-12-23 01:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wiecie przy okazji, że jest w tym wszystkim spora wina samych kandydatów/pracowników, którzy godzą się na podjęcie pracy za takie śmieszne pieniądze... Osoby szanujące siebie i chcące rzeczywiście odnosić sukcesy w życiu nie zastanawialiby się nawet chwili. W życiu by tego nie podpisali, ale może nie wszyscy mają takie wysokie wymagania wobec siebie.
zdjecie uzytkownika
Fili - 2015-02-06 00:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
broniu jeśli ktoś ma nóż na gardle to szuka jakiejkolwiek alternatywy do zarobienia, a nóż widelec po jakimś czasie okaże się że pensja od najniższej krajowej szybuje w górę, tylko skoro pracownicy szczebla najniższego mają ciężki więzienny żywot to jak przebić się w górę?? Ps. albo czekać, czekać i czekać, aż pojawi się możliwość podpisania umowy o pracę na czas okreslony np na 6, miesięcy, dwie takie i ubuegać się o czas nieokreslony. Wtedy może cierpliwość i lojalność byłaby nagrodzona, a i nie byłym taki pewien co do socjalu że go nie ma...najlepiej zapytać Pana kierownika :)
zdjecie uzytkownika
adaś - 2015-02-21 23:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan (usunięte przez administratora)ma przystawiane rogi przez żone,cały wezi tec huczy a chłopinka nie wie?
zdjecie uzytkownika
tedex - 2015-04-18 00:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adaś - 2015-02-21 23:38:35]:
no tak najwazniejsze że przecież Ty wiesz i opowiesz o tym całemu światu... najlepiej Ci wychodzi opowiadanie bajek. Może dla odmiany rzuciłbyś jakimś faktem z życia w Ado
zdjecie uzytkownika
oddo - 2015-04-22 16:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rileta? Firma bez przyszłosci jesli lubisz pracowac za marne grosze i użerac sie z przygłupami to firma w sam raz dla ciebie. Baby same plotkary jedna drugiej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrobi.Non stop pryjecia przez Agencje umowa na 2 tyg i wypie*dalaja.
Zero premi zero wszystkiego.Non stop kto sie zwalnia,albo sami zwalniaja.
Jesli macie szacunek do siebie nawet tam nie idzcie firma dziadowska
zdjecie uzytkownika
szeldon - 2015-05-03 13:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oddo - 2015-04-22 16:21:32]:
również nie mam specjalnie dobrego zdania o ADO , ale przede wszystkim dlatego , że wiem , że stać mnie na więcej i po prostu już nie chciałbym tutaj trafić. Choć kiedyś spróbowałem. Jednak dla osób bez większych perspektyw nie jest to najgorsze miejsce do jakiego mogłyby trafić. Nie ma co się tak przejmować tymi plotkami
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-06-13 11:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lipna atmosfera. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Kuzar - 2015-07-14 12:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteście przekonani, że atmosfera jest badziewna, bo według mnie ADO nie oferuje aż takich kiepskich warunków, a jeżeli ktoś posiada silną głowę to atmosferę gdzieś może na boku zostawić. Chyba, że ostatnio się tak kiepsko porobiło, że ludzie chętniej by pouciekali z tej firmy. Jaka jest szansa na zmianę trendu?
zdjecie uzytkownika
bronek:) - 2015-08-11 23:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli ktos lubi byc pomiotem, konfitura lub wlazic w tylek to mysle ze to odpowiednie miejsce dla niego:) a tak pozatym to pozdro dla pajdy, petie oraz calego magazyny za wyjatkiem konfidentow:)
zdjecie uzytkownika
bronek:) - 2015-08-12 00:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprzedam audi a4 1.8 20v rok 1995 stan igla cena 3500pln tel 782 xxx xxx
zdjecie uzytkownika
Madzia - 2015-08-12 00:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A największym konfidentem jest pomiot Magdaleny S-Wojtek W. J...ać tą firmę.
zdjecie uzytkownika
Madzia - 2015-08-12 00:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla reszty desperatów co jeszcze tam pracują,dobrze Wam radzę uciekajcie z tej firmy,wszędzie dostaniecie lepsze warunki do pracy niż w tej pseudo firmie. Pozdrawiam jeszcze raz największego konfidenta i fałszywcami w firmie Wojciecha W.
zdjecie uzytkownika
Łoś - 2015-08-19 12:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Madzia odradzasz dość konkretnie pracę w tej firmie. Może mogłabyś napisać dlaczego i co poza właścicielem jest tam nie tak. Warto podzielić się z innymi swoim zdaniem, bo jednak ludzie szukają tutaj informacji o pracy, zarobkach i warunkach ogólnie, więc może pomożesz i coś napiszesz :) Będę wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-08-23 22:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma jaka widziałem zero premi,zerowszystkiego ludzie omijajcie ten zakład szerokim łókiem ,bo w Rilecie niczego sie nie dorobicie,no chyba,że nerwicy.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-08-24 15:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Profesionalnie wykształcona kadra kierownicza np Pani kierownik produkcji jest po szkole zawodowej,więc co tu dużo pisać.Zarobki najniższe na strefie,nie wierzcie w ich obietnice,że będzie lepiej,bo obiecują już kilka lat,brak atmosfery i ogólnie tragedia. Znam dużo osób które tam pracowało i wszyscy są szczęśliwi,że nie pracują już w tak zakłamanej firmie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 15:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
pbyły pracownik - 2015-08-25 15:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ta pani "kuśtykająca"... Miałem do niej wiele serca. I współczułem, że ma jedną nogę krótszą. Na rozmowie rekrutacyjnej jest bardzo miła. W trakcie pracy tylko sie uśmiecha a za plecami robi swoje. Na koniec pracy pod tablicą rozlicza pracowników za ilość uszytych firan. A przecież jest za mało szwaczek, żeby sie wywiązać. Kierownik produkcji M.S., to też jedna wielka tragedia. Chodzi cały czas naburmuszona. Cały czas ma do wszystkich pretensje. Nie wspomnę o pani technolog D.K. Co prawda ma ogromną wiedzę, ale jak przychodzi nowy pracownik, to otrzymuje do zrozumienia: ucz sie sam. Pracowałem tam krótko i w tym czasie kilka osób odeszło z produkcji. W biurze do dzisiaj jest tylko wymiana. Zostaje ten, kto wytrzyma psychicznie. Ale i tu się granica kończy... Pracuje w innej firmie, jestem zadowolony. Zarabiam więcej- w biurze oczywiście. Jak sobie przypomnę ten krótki czas pracy w Rilecie, to boli mnie żołądek...
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-08-25 18:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo trafna opinia na temat tej pseudo firmy. Zgadzam się w 100% z przedmówcą,omijajcie ten zakład szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-08-25 21:58:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na wzorach myslicie ze dobrze? Jedna drugiej obrabia d*pe obiecuja i kłamia odradzam prace firma gó*no warta jesli sie pytasz tam kogokolwiek w swojej sprawie ,to oczywiscie nikt nic tam nie wie. Patologia!
zdjecie uzytkownika
LOL - 2015-08-26 12:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I po co te ciągłe żale?Chyba jest o.k skoro ciągle tam pracujecie,i nie mówcie,że nie macie wyjścia i musicie w Rileta pracować,bo nie ma sytuacji bez wyjścia,dla chcącego nic trudnego,zwłaszcza,że na strefie pracy skolko godno,tylko trzeba chcieć uwolnić się od kieratu.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Oprowadzaja cie po hali stawiaja na stanowisko na jakies 5-10 min i patrza czy dasz rade
Pytania: Żadne
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 15:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-08-26 15:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ambitni ludzie już dawno z tamtąd uciekli,zostali tylko ci którzy lubią być obrażani i poniżani. Mam nadzieje ze w końcu do nich dotrze,ze jest pełno pracy na strefie na wiele lepszych warunkach.Ludzie obudźcie się i uciekajcie z tego rynsztoku.
zdjecie uzytkownika
tuptus - 2015-08-28 01:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma smiechu warta obiecuja złote góry a dalej nic nie robia ci którzy nie maja perspektyw zostali,a ci bardziej ambitniejsi odeszli w koncu kto by chciał za taki psie pieniadze tam robic
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADO Polska Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ADO Polska Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert