Celta sp. jawna

Wrocław

Opinie o Celta sp. jawna

anonim 2013-08-21 08:53:44
Lepiej złożyć do większej firmy , tam będziesz robiła wszystko, bo brak rąk do pracy , a to coś znaczy ???a na koniec wypełnisz sobie sama swój harmonogram stażowy a ( usunięte przez administratora )Ci podpisze
anonim 2013-08-29 11:35:16
Wlasnie napisal wyzej, ze nie chce dzwonic do firmy, bo tam zawsze naobiecuja ze niewiadomo jak ten staz wyglada, a okazuje sie kicha.. moze wy cos napiszecie?
anonim 2013-09-02 12:36:38
Mam pytanie odnosnie pakietu socjalnego w celcie, czy sa moze jakies dofinansowania do wczasow albo do przedszkoli?
Anonim 2013-09-05 09:15:05
Trzeba jeździć na miasto?
anonim 2013-09-17 13:36:54
czy celta zatrudnia może kierowców? czy tylko na magazyn przyjmują? ktoś chyba im rozwoli produkty??
anonim 2013-09-19 20:09:13
a ile kierowca zarabia u nich? bardzo lubię pracę za kółkiem :) a co do urlopu, to nie jest tak, że jak się go nie zrealizuje to pracodawca musi wypłacić ekwiwalent?
anonim 2013-12-08 10:03:07
Czy firma jeszcze egzystuje na rynku ??? , jeżeli tak to proszę o info za ile tam ludzie pracują
1
ja 2014-02-07 11:45:51
Proszę o konkretną i szczerą informację. Jak wygląda praca w Celta?
1
Informatyk 2014-05-04 22:49:24
Co to za strona że nie chodzi http://www.celta.pl/ , w innych miastach Partner XXI radzi sobie bardzo dobrze a w tej firmie są jacyś zacofani
2
Wrocławianin 2014-05-09 11:24:10
Byłem dziś tj. 09.05.2014 roku na rozmowie o pracę jako kierowca. Nie rozmawiałem z szefową bo jej nie było, natomiast rozmawiałem z kier.transportu i jedną panią. Zarobki proponowane to ( usunięte przez administratora ) na rękę, praca niby po 8 h ale jakoś w to nie wierzę. Obowiązków też dużo, kompletacja zamówienia, załadunek, dostawa pod biurko klienta i wysłuchiwanie od klientów że wszystko robisz źle. Byłem tylko na rozmowie ale zrezygnowałem, płaca nie adekwatna do oferowanej pracy.
2
Ryszawa 2014-05-10 20:09:41
I nie żałuj bo gra nie warta świeczki ja tam pracowałem i bardzo żałuję, że tyle czasu poświęciłem tej firmie i tego nie doceniła , znajdziesz lepszego pracodawcę powodzenia
3
walniety 2014-07-01 22:01:30
Normalni nie wytrzymują
1
pier nik! 2014-10-20 15:07:31
Ja myślałam, że to będzie fajna firma do pracy. generalnie to jestem zaintersowana tam pracą ale tak nie polecacie, że sięzacznę zastanawiać. myślałam , że nic konkretnego więcej nie zrobię i będę miała pracę, ale cóż poszukiwan czas jeszcze się nie skończył. Napiszcie co takiego tam się dzieje oprócz tej pracy po 10 lub 12 godzin?
koleżanka 2014-10-21 18:58:08
Napisz z kim rozmawiałaś o warunkach pracy, a ja Ci odpiszę co to za osoba ?
koleżanka
toja 2014-11-27 23:11:40
Aż się boję iść na rozmowę, dziś dostałem telefon jutro mam jechać
1
anonim 2014-12-06 22:25:39
Znalazł się jakiś (usunięte przez administratora)na handlowca ???
2
mlody 2014-12-10 00:26:51
jesli chodzi o pracownikow to idzie sie dogadac,niektorzy naprawde sa super ale wiadomo zawsze sie znajda tacy ktorzy wlaza komus w wiadomo co,zeby punkty nabic a takich szefowa lubi.z nia lepiej nie rozmawiac na temat podwyzek,premii itp bo od razu sie jest gorszym w jej oczach.szkoda zycia i kariery na prace w tej firmie,radze omijac
1
etatowy 2014-12-23 21:48:36
W tym roku szopki nie było , ani kolacji ani na karpia
1
mx 2015-01-04 13:02:54
A co jest z tym kierownikiem?
pracownik 2015-01-05 22:17:10
Domyśl się mx? jak to czytasz
Cieć pospolity. 2015-01-12 19:20:02
A ja nie za bardzo to lubię,bo te wasze wypociny mogą czytać np moi znajomi i wiedząc ,że pracuję w Celcie mogą sobie myśleć jakie tam straszne rzeczy się wyprawiają.
a'd i z.p - jeżeli chodzi o te osoby to nie zauważyłem aby z nimi było coś nie tak.
Nad obsługą klienta radziłbym opracować,bo jak tak dalej pójdzie to zostaną nam klienci tylko z wygranych przetargów a indywidualni klienci wybiorą konkurencję.
2
śledzący Gowork 2015-01-13 21:59:23
Nie zauważyłam, żeby na tej stronie ktokolwiek pisał coś dobrego o jakiejkolwiek firmie. A te posty są już nudne - wciąż te same teksty na temat oszukiwania itp. Gdyby tak było do końca to nikt by tam nie pracował. Poczytajcie o innych firmach jakie tam cuda się dzieją.
gall 2015-01-13 22:16:39
Widać, że na bieżąco z informacjami są tu byli pracownicy Celty. Tylko pytanie po co? Skoro pracujecie gdzie indziej to jaki cel interesować się losami byłego pracodawcy? Dla mnie żenada. Na dobranoc poczytajcie inne historie innych firm można się uśmiać. Miłej lektury!
Cieć pospolity. 2015-01-17 22:29:39
"żeby inni nie przechodzili tego co Ci ludzie przechodzą" A co to jakiś obóz karny ?Co za bzdura.
Z tego co ja zauważyłem to co nie którzy pracownicy stwarzają jakieś wyimaginowane sytuacje kierując się po prostu zawiścią ,z powodu że nie dali sobie rady w jakiejś sytuacjach i ktoś inny ich zastąpił.Dziecinna zawiść.
1
anonim 2015-01-18 07:41:07
Ok jak ci to pasuje to pracuj, aż sam się przekonasz,a tak to wszystko w porządku (usunięte przez administratora) , atmosfera itp.
John 2015-02-10 15:59:37
osobiście żałuje ze zastrudniłem sie w tej firmie, według mnie wszystkie a moze wiekszość komentarzy co do tej firmy są prawdą.

Nie polecam.
John 2015-02-17 20:52:16
Dzieki Dzieki wlasnie nad tym rozmyslam i szukam czegos innego jednak, tak były pączki ale nie żałowali (sam sie zdziwilem) patrzac jakie sknery tam są
John 2015-02-25 16:56:30
Racja racja
bz 2015-03-25 20:28:55
Czy jest szansa na rozwój i ewentualne podwyzki bez włażenia w d..? I czy mozna liczyc na bezstresową prace?
anonim 2015-03-25 21:23:55
zapomnij o tym
anonim 2015-03-27 19:05:21
Na bezstresową pracę nie możesz liczyć , zapytaj się swojej szefowej gdzie wcześniej pracowała ?? pracowała
2xmgr 2015-04-06 16:17:27
Ludzie młodzi albo nie wieżą w swoje możliwości bo siedzą w tej firmie zapyziałej , a tyle nowego rynku pracy się otwiera we Wrocku nowe firmy korporacyjne płacą godziwą pensję,że za tak nędzne pieniądze jakie wam płaci Celta s.j wielka korporacja Partner XXI to zaglądnijcie po rozum do głowy i pomyślcie sobie czy warto tam pracować liczę że się obudzicie, a jak nie wiecie gdzie powstają te korporację to napiszcie ja wam napiszę gdzie składać CV
kaufman 2015-04-26 14:53:17
LUBIĘ TO
hgw 2015-05-06 18:13:08
A ty muuuu czemu Kłodzko zamykasz, gdzie zrobimy zakupy tylko w LYRECO
1
Nowy 2015-05-26 21:33:37
Chcę podjąć prace w firmie Celta , proszę o komentarze czy tak strasznie jest , czy się coś zmieniło bo komentarze są przerażające , proszę o doradztwo
1
Klient 2015-06-20 09:18:45
Europejska Stolica Kultury Wrocław 2016 -Celta, czy ta firma, też podejdzie do swoich pracowników z kulturą czekam na opinie klient
1
klient 2015-10-21 07:05:33
Polecam współpracę i zwłaszcza pozniejsze zamowienia po zalozeniu platformy internetowej, jest łatwa, prosta i przyjemna:) warto napisać do nich maila z prośbą o wycenę zawsze dają fajne ceny niższe niż maja w katalogu.
1
Były pracownik 2015-11-24 19:03:14
Bo w katalogu mają takie ceny wyśrubowane,że mają z czego spuszczać
ppp 2015-12-09 02:33:31
@seng tak jak się z boku sojrzy to praca na pewno wydaje się być przyjemna. Wiadomo jak wygląda u nich przebieg rozmowy rekrutacyjnej? Sam się szykuję na taką i fajnie by było posłuchać wskazówek. Pozdrawiam
filip 2016-01-05 15:21:13
z warunkami zatrudnienia to ciężki temat jest, bo z pozoru jest ok, ale doszły mnie słuchy, że nie każdy ma umowę o pracę. Szkoda, że nie ma żadnej oferty by to zweryfikować.
Ma 2016-03-17 21:00:39
Hej, czy ktoś mi powie jak w Celta aktualnie się mają sprawy i jakie wieści apropos pensji, w sensie czy nie idzie jakiś powiew podwyżki, nie ma nic takiego?
Marek 2016-03-20 16:01:22
(usunięte przez administratora) nie żebym coś mówił,a le jednak zważaj na to, to dobra firma i dobrze się w niej dzieje
Marek 2016-04-04 13:32:21
No i jak tam Wam w tym momencie, lepiej, prawda? Ogólnie to ja np. bardzo się cieszę z tego jak firma fantastycznie pnie się do góry, a Wy sie nie cieszycie?
1
Zeus 2016-04-30 19:50:52
Pracowałem w tej firmie, duże możliwości , lecz awansowałem i musiałem odejść polecam duże możliwości
handlowiec 2016-07-24 17:06:47
To naucz się czytać ze zrozumieniem !!!!!!!!!!!!!!!
handlowiec 2016-08-07 07:17:37
to piotrusiu powodzenia w rodzinnej firmie
artur 2016-08-07 11:03:51
Czy coś się zmieniło pod względem ofert pracy? Czekam od dłuższego czasu na nową rekrutację, ale ciągle nic i nie wiem czy się nastawiać, na prace w Celta...
xxx 2016-09-28 12:01:56
Hej, a wiecie czy teraz jest wypłata terminowa? Dzięki
pracownik 2016-09-30 17:01:10
ale która ta legalna , czy ta pod stołem u księgowej stroisii
Waczik 2016-10-04 20:45:19
No jeśli chodzi o szkolenia, to oczwiście można na nie liczyć, nie szukają pracowników w tym momencie, ale Ci co już pracują mają wewnętrzne co jakiś czas, z BHP czy jakichś tam systemów, nie wiem dokładnie
Zostaw swoją opinię o Celta sp. jawna - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Celta sp. jawna