Celta sp. jawna

Wrocław

Opinie o Celta sp. jawna

Ryszawa 2014-05-10 20:09
I nie żałuj bo gra nie warta świeczki ja tam pracowałem i bardzo żałuję, że tyle czasu poświęciłem tej firmie i tego nie doceniła , znajdziesz lepszego pracodawcę powodzenia
4
walniety 2014-07-01 22:01
Normalni nie wytrzymują
1
pier nik! 2014-10-20 15:07
Ja myślałam, że to będzie fajna firma do pracy. generalnie to jestem zaintersowana tam pracą ale tak nie polecacie, że sięzacznę zastanawiać. myślałam , że nic konkretnego więcej nie zrobię i będę miała pracę, ale cóż poszukiwan czas jeszcze się nie skończył. Napiszcie co takiego tam się dzieje oprócz tej pracy po 10 lub 12 godzin?
koleżanka 2014-10-21 18:58
Napisz z kim rozmawiałaś o warunkach pracy, a ja Ci odpiszę co to za osoba ?
koleżanka
toja 2014-11-27 23:11
Aż się boję iść na rozmowę, dziś dostałem telefon jutro mam jechać
1
anonim 2014-12-06 22:25
Znalazł się jakiś (usunięte przez administratora)na handlowca ???
2
mlody 2014-12-10 00:26
jesli chodzi o pracownikow to idzie sie dogadac,niektorzy naprawde sa super ale wiadomo zawsze sie znajda tacy ktorzy wlaza komus w wiadomo co,zeby punkty nabic a takich szefowa lubi.z nia lepiej nie rozmawiac na temat podwyzek,premii itp bo od razu sie jest gorszym w jej oczach.szkoda zycia i kariery na prace w tej firmie,radze omijac
2
etatowy 2014-12-23 21:48
W tym roku szopki nie było , ani kolacji ani na karpia
1
mx 2015-01-04 13:02
A co jest z tym kierownikiem?
pracownik 2015-01-05 22:17
Domyśl się mx? jak to czytasz
Cieć pospolity. 2015-01-12 19:20
A ja nie za bardzo to lubię,bo te wasze wypociny mogą czytać np moi znajomi i wiedząc ,że pracuję w Celcie mogą sobie myśleć jakie tam straszne rzeczy się wyprawiają.
a'd i z.p - jeżeli chodzi o te osoby to nie zauważyłem aby z nimi było coś nie tak.
Nad obsługą klienta radziłbym opracować,bo jak tak dalej pójdzie to zostaną nam klienci tylko z wygranych przetargów a indywidualni klienci wybiorą konkurencję.
2
śledzący Gowork 2015-01-13 21:59
Nie zauważyłam, żeby na tej stronie ktokolwiek pisał coś dobrego o jakiejkolwiek firmie. A te posty są już nudne - wciąż te same teksty na temat oszukiwania itp. Gdyby tak było do końca to nikt by tam nie pracował. Poczytajcie o innych firmach jakie tam cuda się dzieją.
gall 2015-01-13 22:16
Widać, że na bieżąco z informacjami są tu byli pracownicy Celty. Tylko pytanie po co? Skoro pracujecie gdzie indziej to jaki cel interesować się losami byłego pracodawcy? Dla mnie żenada. Na dobranoc poczytajcie inne historie innych firm można się uśmiać. Miłej lektury!
Cieć pospolity. 2015-01-17 22:29
"żeby inni nie przechodzili tego co Ci ludzie przechodzą" A co to jakiś obóz karny ?Co za bzdura.
Z tego co ja zauważyłem to co nie którzy pracownicy stwarzają jakieś wyimaginowane sytuacje kierując się po prostu zawiścią ,z powodu że nie dali sobie rady w jakiejś sytuacjach i ktoś inny ich zastąpił.Dziecinna zawiść.
1
anonim 2015-01-18 07:41
Ok jak ci to pasuje to pracuj, aż sam się przekonasz,a tak to wszystko w porządku (usunięte przez administratora) , atmosfera itp.
John 2015-02-10 15:59
osobiście żałuje ze zastrudniłem sie w tej firmie, według mnie wszystkie a moze wiekszość komentarzy co do tej firmy są prawdą.

Nie polecam.
John 2015-02-17 20:52
Dzieki Dzieki wlasnie nad tym rozmyslam i szukam czegos innego jednak, tak były pączki ale nie żałowali (sam sie zdziwilem) patrzac jakie sknery tam są
John 2015-02-25 16:56
Racja racja
bz 2015-03-25 20:28
Czy jest szansa na rozwój i ewentualne podwyzki bez włażenia w d..? I czy mozna liczyc na bezstresową prace?
1
anonim 2015-03-25 21:23
zapomnij o tym
2
anonim 2015-03-27 19:05
Na bezstresową pracę nie możesz liczyć , zapytaj się swojej szefowej gdzie wcześniej pracowała ?? pracowała
2xmgr 2015-04-06 16:17
Ludzie młodzi albo nie wieżą w swoje możliwości bo siedzą w tej firmie zapyziałej , a tyle nowego rynku pracy się otwiera we Wrocku nowe firmy korporacyjne płacą godziwą pensję,że za tak nędzne pieniądze jakie wam płaci Celta s.j wielka korporacja Partner XXI to zaglądnijcie po rozum do głowy i pomyślcie sobie czy warto tam pracować liczę że się obudzicie, a jak nie wiecie gdzie powstają te korporację to napiszcie ja wam napiszę gdzie składać CV
1
kaufman 2015-04-26 14:53
LUBIĘ TO
hgw 2015-05-06 18:13
A ty muuuu czemu Kłodzko zamykasz, gdzie zrobimy zakupy tylko w LYRECO
1
Nowy 2015-05-26 21:33
Chcę podjąć prace w firmie Celta , proszę o komentarze czy tak strasznie jest , czy się coś zmieniło bo komentarze są przerażające , proszę o doradztwo
1
Klient 2015-06-20 09:18
Europejska Stolica Kultury Wrocław 2016 -Celta, czy ta firma, też podejdzie do swoich pracowników z kulturą czekam na opinie klient
1
klient 2015-10-21 07:05
Polecam współpracę i zwłaszcza pozniejsze zamowienia po zalozeniu platformy internetowej, jest łatwa, prosta i przyjemna:) warto napisać do nich maila z prośbą o wycenę zawsze dają fajne ceny niższe niż maja w katalogu.
1
Były pracownik 2015-11-24 19:03
Bo w katalogu mają takie ceny wyśrubowane,że mają z czego spuszczać
1
ppp 2015-12-09 02:33
@seng tak jak się z boku sojrzy to praca na pewno wydaje się być przyjemna. Wiadomo jak wygląda u nich przebieg rozmowy rekrutacyjnej? Sam się szykuję na taką i fajnie by było posłuchać wskazówek. Pozdrawiam
filip 2016-01-05 15:21
z warunkami zatrudnienia to ciężki temat jest, bo z pozoru jest ok, ale doszły mnie słuchy, że nie każdy ma umowę o pracę. Szkoda, że nie ma żadnej oferty by to zweryfikować.
HGW 2016-02-12 21:10
Nic dobrego o tej firmie nie można powiedzieć nie polecam
1
Ma 2016-03-17 21:00
Hej, czy ktoś mi powie jak w Celta aktualnie się mają sprawy i jakie wieści apropos pensji, w sensie czy nie idzie jakiś powiew podwyżki, nie ma nic takiego?
Marek 2016-03-20 16:01
(usunięte przez administratora) nie żebym coś mówił,a le jednak zważaj na to, to dobra firma i dobrze się w niej dzieje
Marek 2016-04-04 13:32
No i jak tam Wam w tym momencie, lepiej, prawda? Ogólnie to ja np. bardzo się cieszę z tego jak firma fantastycznie pnie się do góry, a Wy sie nie cieszycie?
1
Zeus 2016-04-30 19:50
Pracowałem w tej firmie, duże możliwości , lecz awansowałem i musiałem odejść polecam duże możliwości
Marek 2016-05-06 16:13
Widzę, że jakiś czas nikt się tutaj nie odzywa, no powiem Wam, że szkoda, bo bym pogadał o firmie, bo trochę o tym przecież wiem, no ale co mogę powiedzieć, co zrobić
handlowiec 2016-05-14 20:56
Celta szuka kolejnego (usunięte przez administratora) na handlowca , ostrzegam były handlowiec
1
handlowiec 2016-07-24 17:06
To naucz się czytać ze zrozumieniem !!!!!!!!!!!!!!!
handlowiec 2016-08-07 07:17
to piotrusiu powodzenia w rodzinnej firmie
artur 2016-08-07 11:03
Czy coś się zmieniło pod względem ofert pracy? Czekam od dłuższego czasu na nową rekrutację, ale ciągle nic i nie wiem czy się nastawiać, na prace w Celta...
xxx 2016-09-28 12:01
Hej, a wiecie czy teraz jest wypłata terminowa? Dzięki
pracownik 2016-09-30 17:01
ale która ta legalna , czy ta pod stołem u księgowej stroisii
1
Waczik 2016-10-04 20:45
No jeśli chodzi o szkolenia, to oczwiście można na nie liczyć, nie szukają pracowników w tym momencie, ale Ci co już pracują mają wewnętrzne co jakiś czas, z BHP czy jakichś tam systemów, nie wiem dokładnie
Alicja 2017-03-06 14:29
Chcecie poznać bliżej ofertę firmy?http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,56140,0,0,o_nas - zapraszam do zapoznania się z zakładką 'O nas' przy wątku z opiniami.
Alicja 2017-05-16 12:09
@pracownik jestem redaktorem serwisu GoWork.pl Więcej o moim zadaniu możesz dowiedzieć się po kliknięciu myszką w ikonkę mikrofonu obok mojego nicka. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w Celta sp. jawna.
Po nicku wnioskuję, że jesteś zatrudniony w Celta sp. jawna. Co więcej możesz napisać o swoich doświadczeniach?
Były pracownik 2017-06-16 07:02
Po nicku wnioskuję , że siedzisz w kielni Celty jak wszyscy inni
kaufman 2017-08-04 23:31
Dalej Małgorzato blokujesz wpisy co słychać w twojej firmie zakłamanej !!!!!!!!!!!!! jak długo
3
przydupas 2017-08-04 23:32
alicju h. widzisz puknij sie w głowe
doktor 2017-08-07 06:28
lecz się człowieku :)
Alicja 2017-09-01 09:10
Nie rozumiem agresji w moją stronę @Były pracownik, @przydupas. Jestem pracownikiem serwisu gowork.pl i nie mam żadnych więzi z firmą Celta sp. jawna. Chce tylko, by w tym wątku panowała merytoryczna dyskusja, która ułatwi osobom zainteresowanym znalezienie informacji, które ich interesują.
Zostaw swoją opinię o Celta sp. jawna - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Celta sp. jawna