brak logo

F.H.U. Meblodan

Kozienice

Opinie o F.H.U. Meblodan

marta 2014-12-15 14:45:51
towar drugiego sortu, do jakości stołu można mieć wiele zastrzeżeń, nie polecam
2
kamila 2015-01-24 19:08:16
niestety nie mogę się z Tobą zgodzić, kupuję w tej firmie już kilkakrotnie i jestem bardzo zadowolona, jest to sklep, nie producent i sprzedają wyroby od różnych producentów, na jakość wyrobów nie mają wpływu. Pewnie kupiłaś produkt najtańszy, a chcesz aby był super jakości. Ja umeblowałam tam już prawie cały dom, kupuję meble ze znanych fabryk i to co panie sprzedawczyni mi doradzą i jestem zadowolona.
2
Agata 2015-03-30 18:43:53
meble slabej jakosci , obsluga w Pionkach na ul Zwolenskiej tragedia zero profesjonalizu, na gwarancje trzeba czekac pare miesięcy
2
Gal Anonim 2015-07-20 10:45:14
Sklep to tatalna porażka. Obsługa zupełnie nieprofesjonalna, nie informują o szczegółach zamówienia. Kupując meble z katalogu w tym sklepie o wszystko musisz pytać samemu, a jeśli o czymś zapomnisz możesz liczyć na wielką niespodziankę podczas odbioru zamówienia !! Oczywiście nie uwzględniają żadnych reklamacji i zażaleń.
2
Jolanta 2015-08-24 14:46:55
Jestem bardzo zawiedziona postawą tej firmy. Kompletny brak profesjonalizmu, odpowiedzialności i zadbania o klienta. Mam wrażenie, że ważne dla nich jest, aby sprzedać i zgarnąć kasę. Nie reagują na żadne maile, reklamacje i inne pisma.
Towar, który do mnie dotarł był w opłakanym stanie i od kwietnia do dziś walczę o jego wymianę. Zakładam, że czekają aż odpuszczę. Niestety będę musiała wystąpić na drogę sądową. To bardzo przykre, że w dzisiejszych czasach firma o tylu pozytywnych opiniach pozwala sobie na takie sytuacje...
2
peterw86 2015-09-18 11:01:30
Witam, podzielam opinię Pani Jolanty, od czerwca walczę o zwrot pieniędzy za ławę, która była uszkodzona, telefony, maile pisane przeze mnie, nic nie dają, właściciel olewa całą sytuację, NIE POLECAM TEJ NIBY FIRMY, lepiej kupić gdzieś indziej, odradzam. Ps. pozostaje droga sądowa...
2
Oszukany 2016-02-08 11:42:44
Firma niepoważna!!! Uwaga to oszuści!!!
Obsługa niekompetentna, sami nie wiedzą co sprzedają. Oszukują ludzi i naciągają. Towaru z reklamacji mają pół magazynu w Aleksandrówce. Po złożeniu pseudo zamówienia okazuje się po dwóch tygodniach, że towaru nie ma a szczególy zamowienia "Pani" ustala telefonicznie z czego później potrafi się wykpić i albo zabierasz to co jest, albo przepada zaliczka. Stanowczo odradzam. Jakość handlu z poziomu sznurówek!!! Każdy kto miałby chociaż cień nadzieji, że to uczciwa firma zawiedzie się sromotnie. To nie jest hejt, to jet święta prawda i tyle.
2
tragedia 2016-02-08 11:57:41
Kamila, ktora tu pisała to zapewne sprzedawczyni bo taka zadowolona i to chyba ta z przesadzonym solarium. Obsługa tego sklepu to nawet do obory się nie nadaje bo o niczym nie mają pojęcia. Realizacja zamówienia jest przesuwana z tygodnia na tydzień a potem przyjeżdżasz a to nie to co mialo być i wszyscy zdziwieni. Chamstwo i przekrzykiwanie na każdym kroku ale oczywiście jak już zapłacisz choćby zaliczkę bo potem to zlewka totalna. Nawet nie ma co próbować przyrównywać tego do sklepu. Jestem tak zawiedziony, że Urząd Kontroli Skarbowej, Wojewódzki Urząd Kontroli Handlowej i UOKiK będą ich stałymi gośćmi od teraz i zamkną tą budę.
3
skandal 2016-02-08 21:09:31
Skandaliczny poziom usług oferowanych przez tą firmę. Odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam. Nigdy nie zdarzyło mi się spotkać z tak niekompetentnymi osobami i z tak wręcz bezczelnym podejściem do klienta. O jakości sprzedawanego towaru nie wspomnę.
1
zocha 2016-03-02 17:56:37
Czy próbowałam Pani odstąpić od umowy?
Anna 2016-03-18 15:24:57
Zdecydowanie NIE POLECAM! NAJGORSZY sprzedawca z jakim miałam do czynienia. Po długim czasie oczekiwania na stół, sprzedawca nawet nie raczył się skontaktować, trzeba dzwonić samemu. Kiedy stół w końcu dotarł, okazało się, że jest niekompletny i wadliwy, został zwrócony z opcją wymiany na nowy. Od tego czasu minęło pięć miesięcy! W dzisiejszych czasach to kpina! Sprzedawca, cały czas przekłada termin dostawy stołu i nawet nie raczy poinformować o tym klienta czy przeprosić, bo takiego słowa pracownicy sklepu chyba nie znają. Trzeba dowiadywać się samemu. Przed chwilą właściciel sklepu podczas rozmowy rozłączył się. Zupełny brak szacunku do klienta. W dzisiejszych czasach kiedy jest taki wybór towaru, nie polecam nikomu! Tylko strata czasu i nerwów!
1
Anna 2016-03-18 15:27:13
Dodam jeszcze, że opinia dotyczy sklepu w Pionkach na ul. Zwoleńskiej
1
mini 2016-04-13 23:03:22
Ja odstąpiłam od umowy, zwróciłam towar i pieniądze wróciły na moje konto. Prawdą jest, że rozmowy z osobą dobierajacą telefon nie należały do przyjemności - Pan był dość arogancki, odkładał słuchawkę itp.
1
gocha72 2016-04-21 09:05:09
Dziwne jest to co piszesz, kupowałam tam już wielokrotnie i pewnie będę kupowała jeszcze niejedne meble. Jeszcze nigdy mnie nie zawiedli, nie miałam nigdy żadnych problemów, zawsze doradzą i pomogą
gocha72 2016-04-21 09:07:11
Dziwne jest to co piszesz, kupowałam tam już wielokrotnie i pewnie będę kupowała jeszcze niejedne meble. Jeszcze nigdy mnie nie zawiedli, nie miałam nigdy żadnych problemów, zawsze doradzą i pomogą
waldi 2016-05-22 10:48:27
szkoda, że opinia o jednym pracowniku może i niekompetentnym psuje opinię całej firmy @gocha72, dobrze że się wypowiedziałaś to jest jakiś inny punkt odniesienia
Zostaw swoją opinię o F.H.U. Meblodan - Kozienice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U. Meblodan