brak logo

F.H.U. Meblodan

Kozienice

Opinie o F.H.U. Meblodan

marta 2014-12-15 14:45
towar drugiego sortu, do jakości stołu można mieć wiele zastrzeżeń, nie polecam
6
kamila 2015-01-24 19:08
niestety nie mogę się z Tobą zgodzić, kupuję w tej firmie już kilkakrotnie i jestem bardzo zadowolona, jest to sklep, nie producent i sprzedają wyroby od różnych producentów, na jakość wyrobów nie mają wpływu. Pewnie kupiłaś produkt najtańszy, a chcesz aby był super jakości. Ja umeblowałam tam już prawie cały dom, kupuję meble ze znanych fabryk i to co panie sprzedawczyni mi doradzą i jestem zadowolona.
2
Agata 2015-03-30 18:43
meble slabej jakosci , obsluga w Pionkach na ul Zwolenskiej tragedia zero profesjonalizu, na gwarancje trzeba czekac pare miesięcy
4
Gal Anonim 2015-07-20 10:45
Sklep to tatalna porażka. Obsługa zupełnie nieprofesjonalna, nie informują o szczegółach zamówienia. Kupując meble z katalogu w tym sklepie o wszystko musisz pytać samemu, a jeśli o czymś zapomnisz możesz liczyć na wielką niespodziankę podczas odbioru zamówienia !! Oczywiście nie uwzględniają żadnych reklamacji i zażaleń.
3
Jolanta 2015-08-24 14:46
Jestem bardzo zawiedziona postawą tej firmy. Kompletny brak profesjonalizmu, odpowiedzialności i zadbania o klienta. Mam wrażenie, że ważne dla nich jest, aby sprzedać i zgarnąć kasę. Nie reagują na żadne maile, reklamacje i inne pisma.
Towar, który do mnie dotarł był w opłakanym stanie i od kwietnia do dziś walczę o jego wymianę. Zakładam, że czekają aż odpuszczę. Niestety będę musiała wystąpić na drogę sądową. To bardzo przykre, że w dzisiejszych czasach firma o tylu pozytywnych opiniach pozwala sobie na takie sytuacje...
5
peterw86 2015-09-18 11:01
Witam, podzielam opinię Pani Jolanty, od czerwca walczę o zwrot pieniędzy za ławę, która była uszkodzona, telefony, maile pisane przeze mnie, nic nie dają, właściciel olewa całą sytuację, NIE POLECAM TEJ NIBY FIRMY, lepiej kupić gdzieś indziej, odradzam. Ps. pozostaje droga sądowa...
4
Oszukany 2016-02-08 11:42
Firma niepoważna!!! Uwaga to oszuści!!!
Obsługa niekompetentna, sami nie wiedzą co sprzedają. Oszukują ludzi i naciągają. Towaru z reklamacji mają pół magazynu w Aleksandrówce. Po złożeniu pseudo zamówienia okazuje się po dwóch tygodniach, że towaru nie ma a szczególy zamowienia "Pani" ustala telefonicznie z czego później potrafi się wykpić i albo zabierasz to co jest, albo przepada zaliczka. Stanowczo odradzam. Jakość handlu z poziomu sznurówek!!! Każdy kto miałby chociaż cień nadzieji, że to uczciwa firma zawiedzie się sromotnie. To nie jest hejt, to jet święta prawda i tyle.
6
tragedia 2016-02-08 11:57
Kamila, ktora tu pisała to zapewne sprzedawczyni bo taka zadowolona i to chyba ta z przesadzonym solarium. Obsługa tego sklepu to nawet do obory się nie nadaje bo o niczym nie mają pojęcia. Realizacja zamówienia jest przesuwana z tygodnia na tydzień a potem przyjeżdżasz a to nie to co mialo być i wszyscy zdziwieni. Chamstwo i przekrzykiwanie na każdym kroku ale oczywiście jak już zapłacisz choćby zaliczkę bo potem to zlewka totalna. Nawet nie ma co próbować przyrównywać tego do sklepu. Jestem tak zawiedziony, że Urząd Kontroli Skarbowej, Wojewódzki Urząd Kontroli Handlowej i UOKiK będą ich stałymi gośćmi od teraz i zamkną tą budę.
5
skandal 2016-02-08 21:09
Skandaliczny poziom usług oferowanych przez tą firmę. Odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam. Nigdy nie zdarzyło mi się spotkać z tak niekompetentnymi osobami i z tak wręcz bezczelnym podejściem do klienta. O jakości sprzedawanego towaru nie wspomnę.
2
zocha 2016-03-02 17:56
Czy próbowałam Pani odstąpić od umowy?
Anna 2016-03-18 15:24
Zdecydowanie NIE POLECAM! NAJGORSZY sprzedawca z jakim miałam do czynienia. Po długim czasie oczekiwania na stół, sprzedawca nawet nie raczył się skontaktować, trzeba dzwonić samemu. Kiedy stół w końcu dotarł, okazało się, że jest niekompletny i wadliwy, został zwrócony z opcją wymiany na nowy. Od tego czasu minęło pięć miesięcy! W dzisiejszych czasach to kpina! Sprzedawca, cały czas przekłada termin dostawy stołu i nawet nie raczy poinformować o tym klienta czy przeprosić, bo takiego słowa pracownicy sklepu chyba nie znają. Trzeba dowiadywać się samemu. Przed chwilą właściciel sklepu podczas rozmowy rozłączył się. Zupełny brak szacunku do klienta. W dzisiejszych czasach kiedy jest taki wybór towaru, nie polecam nikomu! Tylko strata czasu i nerwów!
3
Anna 2016-03-18 15:27
Dodam jeszcze, że opinia dotyczy sklepu w Pionkach na ul. Zwoleńskiej
2
mini 2016-04-13 23:03
Ja odstąpiłam od umowy, zwróciłam towar i pieniądze wróciły na moje konto. Prawdą jest, że rozmowy z osobą dobierajacą telefon nie należały do przyjemności - Pan był dość arogancki, odkładał słuchawkę itp.
2
gocha72 2016-04-21 09:05
Dziwne jest to co piszesz, kupowałam tam już wielokrotnie i pewnie będę kupowała jeszcze niejedne meble. Jeszcze nigdy mnie nie zawiedli, nie miałam nigdy żadnych problemów, zawsze doradzą i pomogą
1
gocha72 2016-04-21 09:07
Dziwne jest to co piszesz, kupowałam tam już wielokrotnie i pewnie będę kupowała jeszcze niejedne meble. Jeszcze nigdy mnie nie zawiedli, nie miałam nigdy żadnych problemów, zawsze doradzą i pomogą
1
waldi 2016-05-22 10:48
szkoda, że opinia o jednym pracowniku może i niekompetentnym psuje opinię całej firmy @gocha72, dobrze że się wypowiedziałaś to jest jakiś inny punkt odniesienia
Niezadowolony klient 2016-12-21 13:51
Obsluga nieprofesjonalna. Nie informuja o zasadach dostarczenia towaru. Po ustnym upomnieniu "pracownika" w rozmowie tel. zostalam pouczona ze pracownik ze sklepu w Pionkach przy ul zwolenskiej napewno mnie o wszystkim poinformowal. PAN byl przy tym cyniczny i arogancki. Po przywiezieniu towaru kierowca nie pomogl go nawet zdjac z samochodu...choc uwazam ze maja taki obowiazek. Przygladal sie z zalozonymi rekami. Nie polecam. Brak kultury i profesjonalizmu.

1
paweł 2016-12-30 15:09
Zamówiłem w październiku 6 krzeseł. Po przelaniu pieniędzy na konto zostałem poinformowany, że nie otrzymam krzeseł od razu, a dopiero 6-7 grudnia. Zaproponowano mi zwrot pieniędzy, zdecydowałem czekać. 12-go grudnia po niedotrzymaniu terminu postanowiłem się przypomnieć, na co w odpowiedzi dostałem zapewnienie, iż towar będzie wysłany 21-22 grudnia. Niestety po raz kolejny firma nie dotrzymała terminu. W odpowiedzi na mojego kolejnego maila, otrzymałem informację, że opóźnienie jest spowodowane niedostarczeniem krzeseł przez producenta mebli FORTE, obiecano mi dostawę po Nowym Roku + 5% RABATU od producenta. Czekając 2 miesiace na towar tydzień szybciej czy tydzień dłużej nie robił już różnicy, biorąc pod uwagę fakt, iż święta już minęły... w końcu krzesła dotarły 29 grudnia, ale 5% RABATU nie otrzymałem! Firma Meblodan brak zwrotu należnego mi rabatu przyznanego przez producenta tłumaczy tym, że krzesła przysłali przed Nowym Rokiem a nie po Nowym Roku jak pierwotnie zakładał producent.

Mam w dupie Wasze 5%, przepraszam - nie Wasze, producenta... Wy nie zaproponowaliście nawet złotówki za niedotrzymanie terminu. Nie interesuje mnie tłumaczenie, że producent nie wywiazuje się z umowy czy terminów. Takie sytuacje i umiejętność zachowania się fair decydują o Waszej renomie i poziomie obsługi klienta. Z pewnoscią to była nasza pierwsza i ostatnia transakcja. Wy nie zubożejecie, a ja nie będę się więcej denerwować. Mam tylko nadzieję, że być może kolejni Wasi przyszli klienci zastanowią się 2 razy zanim coś kupią, a nawet jeśli kupią to będą wiedzieli, że idąc za moim przykładem, muszą uzbroić się w cierpliwość.

Pozdrawiam
4
Sławek 2017-03-04 05:21
Kilka dni temu wraz z żoną byliśmy w sklepie - przez 20 min chodzenia po salonie nie podszedł do nas nikt. Panie siedzące w swoim pomieszczeniu tak bardzo były zaabsorbowane rozmową pomiędzy sobą że nie raczyły do nas podejść.
Pani w krótkich włosach nawet nie raczyła na nas spojrzeć ponieważ tak bardzo była zajęta rozmową.
Na salonie pełno kurzu i niestety bardzo zimno, nie wybraliśmy mebli ponieważ nikt do nas nie podszedł nie raczył zadać podstawowych pytań słyszeliśmy nie za dobre opinie o tym salonie ale nie spodziewaliśmy się że jest aż tak źle.
Pani siedzące w swoim pomieszczeniu mierzące wzrokiem i nie wychodzące do klienta .
Wszystkim którzy chcą dokonać tam zakupów odradzam lepiej przejechac się do Radomia o wiele przyjemniej robi się zakupy w sklepach meblowych.
1
Danusia 2017-03-06 16:23
Panie Sławoj ma Pan rację ! Ja jestem rozczarowana postepowaniem Pań tam pracujących a zamawiałam meble na które czekałam ponad trzy miesiące a gdy się pojawiałam na salonie byłam zwodzona a meble i tak dalej przyjeżdżały nie w takim wymiarze i nie w takim kolorze jeszcze mi wmawiano że zamawiałam ciemny kolor jak w domu miałam meble te same lecz w kolorze innym - i też jak wchodziłam do pomieszczenia tych Pań czułam się nie zręcznie zresztą w mojej obecności prowadziły pomiędzy sobą rozmowy i niczym się nie krepowaly że klient jest zwłaszcza Pani w krótkich ciemnych włosach bardzo nie miła traktująca klientów z góry.
Zresztą Pan który odbierał oddanie telefony też nie należał do najmilszych.
Nie potrafił udzielić mi żadnej informacji która by mnie zadowalala na temat zamówienia.
Poddzielam Pana opinie.
I raczej odradzam w sklepie zakupy.
2
phunter 2017-04-01 19:58
Otrzymał zniszczone łóżko, reklamacja nie uwzględniona ze względu na brak spisania protokołu w obecności kuriera. Następnym razem poproszę kuriera o pomoc w rozpakowaniu i sprawdzeniu czy wszystkie elementy dotarły niezniszczone. Pewnie się ucieszy.... żałosna firma i postępowanie.
1
Anka 2017-04-05 09:14
Meble fatalne. Co chwilę wychodzą jakieś skazy. Nie od razu widać wady. Np. stół. Niby ok. Po rozłożeniu, wstawiane części są szersze... masakra. I tak ze wszystkim
2
Gosia 2017-04-06 18:51
Niestety tak ciągle jest rotacja wśród pracowników co chwile widać nowe osoby. Musi tam być nie ciekawie zresztą przyjechałam że zwolenia do pionek i nikt do mnie w sklepie nie podszedł czułam się osaczona wzrokiem a gdy robiłam zdjęcia mebli było jeszcze gorzej. Mebli nie zamówiłam chociaż ekspozycja jest bardzo ładna wprowadzono mnie w błąd podając nie prawidłową cenę. To chyba powinno być do osoby która prowadzi ten sklep.
Gosia 2017-04-06 18:51
Niestety tak ciągle jest rotacja wśród pracowników co chwile widać nowe osoby. Musi tam być nie ciekawie zresztą przyjechałam że zwolenia do pionek i nikt do mnie w sklepie nie podszedł czułam się osaczona wzrokiem a gdy robiłam zdjęcia mebli było jeszcze gorzej. Mebli nie zamówiłam chociaż ekspozycja jest bardzo ładna wprowadzono mnie w błąd podając nie prawidłową cenę. To chyba powinno być do osoby która prowadzi ten sklep.
Mars 2017-04-06 21:17
Najgorsza firma z jaką miałem do czynienia. Otrzymałem produkt wadliwy a nawet z brakującą częścią. Zero kontaktu po zgłoszeniu. Koszmar. Nigdy, nigdy nic tam nie kupujcie tak brzmi moja rada.
2
Kornelia 2017-04-12 22:23
Pani Gosiu twierdzi Pani że nikt nie podszedł gdy była Pani na sklepie wiec jak wprowadzono Panią w błąd z ceną? Nie jednokrotnie byłam w tym sklepie, umeblowałam całe mieszkanie i jestem bardzo zadowolna z doradztwa Pań tam pracujących. Zdecydowanie polecam. Mają tam bardzo dużo mebli,szeroki wybór oraz różne półki cenowe jak i jakościowe.
gggggggg 2017-04-13 12:18
Nie polecam tego pracodawcy nikomu. Postępuje nieuczciwie, nie daje ludziom umowy. Po czym po miesiącu gdy przychodzi czas wypłaty stwierdza, że i tak nie wiązał z Tobą przyszłości i nie dostajesz ani złotówki... I tak pewnie usunie ten wpis.
5
Kaya 2017-05-06 07:50
Ja też nie polecam tego pracodawcy to że nie daje umowy to każdy już wie albo daje ja po pewnym czasie wymagania stawia osoby pracujące tam tragedia trzeba robić wszystko za nie zresztą właściciel też dziwny człowiek chodzi i mamrocze ciągle coś do siebie a kobiety tam pracujące ciągle wszystkich obgaduja zdecydowane nie dla chcących iść tam do pracy
2
Riko 2017-05-10 22:11
( usunięte przez administratora ).. Jedyna pozytywna opinia to pewnie wpis bladi malujacej paaznokcie posiadajacej iloczyn zamiast ilorazu int. Wstyd tyle czasu bo nie zwracaja uwagi na klienta a tylko jedna poz. Opinia. Myla zamowienia ktore spuzniaja sie lub wcale nie sa realizowane...
1
Fatamorgana 2017-06-26 19:32
Niestety i ja nikomu nie polecam tego sprzedawcy terminy wymiany, naprawy sa z kosmosu w srodku nocy potrafi przyjechac serwis aby zabtac mebel do naprawy jajosc wyrobow fatalna a ceny u konkurencji duzo kozystniejsze wlasciciel nie miły jak i obsluga
1
Fatamorgana 2017-06-26 19:33
Niestety i ja nikomu nie polecam tego sprzedawcy terminy wymiany, naprawy sa z kosmosu w srodku nocy potrafi przyjechac serwis aby zabtac mebel do naprawy jajosc wyrobow fatalna a ceny u konkurencji duzo kozystniejsze wlasciciel nie miły jak i obsluga
2
Maria 2017-07-02 22:57
Obsługa miła i profesjonalna za to kierownik pozbawiony kultury człowiek nie potrafi pomóc tylko tworzy problemy, że odechciewa się kupować.
1
rena2627 2017-09-02 13:12
Dostawe towaru obiecano w ciagu 5 dni.Niestety,...... po dwoch dniach telefonicznych reklamacji towar dostarczono,ale tu znowu niespodzianka.Przy kupnie powiedziano mi ,ze transport na terenie Pionek jest gratis ,a okazuje sie ze musze za transport zaplacic.Sklep nierzetelny i nie polecam!
Zostaw swoją opinię o F.H.U. Meblodan - Kozienice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U. Meblodan