brak logo

Tedex Production Sp. z o.o.

Żory

Opinie o Tedex Production Sp. z o.o.

do pipi 2013-10-05 10:56:38
Stronka taka jak ta czyli opinie przeznaczona jest dla ludzi którzy chcą wyrazić swoją opinie o pracodawcach i ich produktach. Więc na drugi raz zastanów się zanim znów wyskoczysz z czym równie płytkim! Tutaj nie szkaluje się klientów, którzy wyrażają swoje zdanie!!!
Bartek 2013-10-07 17:11:35
Żadnej ładnej tam nie zauważyłem a tankuję często(usunięte przez administratora)
Greg 2013-10-07 17:33:16
Hot dogi są ok. stacja też niezła.
mechanik 2013-10-07 18:19:49
a dobre mają oleje silnikowe w tej firmie Tedex czy kiszka?
1
do mechanika 2013-10-07 19:18:08
Jeżeli masz stary samochód to możesz śmiało i tankować i oleje wlewać ale dla nowszych stanowczo odradzam!!! Nie są to produkty dobrej jakości!
kamaz 2013-10-07 19:26:06
czyli ja moge hehe
do Marka 2013-10-08 16:18:50
Marek napisz do Tedexu i poproś ich o aprobaty olejów i smarów jakie produkują lub jakie Ciebie interesują. Nie rozumiem po co pytać na takim portalu? Szukasz roboty? Czy opinii o produktach?
2013-10-09 08:33:43
Zawsze swoje się zachwala a tutaj ludzie opisują swoje zdarzenia i warto nieraz poczytać żeby nie wpaść! Popytaj mechaników żaden Tedexu Ci nie poleci!
klient 2013-11-04 10:09:02
Znowu tankowałem i znowu ta (usunięte przez administratora) pomyliła się przy wydawaniu! Ostatni raz! Nie dość że bez chęci do życia to wyżywa się na innych, skąd on się urwał?
4
ilona m 2013-12-22 15:10:41
ludzie co za firma, myślą że zrobią konkurs na KOSZULKI za 20 zł i ludzie zaczną u nich tankować paliwo, już nie wiedzą jak zarobić na paliwie kiepskiej jakości.
mario0235 2013-12-22 21:12:40
no koszulki im w tym na bank nie pomoga, hot dogi tez nie, zreszta tez bez smaku i na odwal sie zrbione :P
1
witek13 2013-12-23 17:00:36
przestancie zawracac sobie głowe ta stacja, przestancie po prostu tam tankowac, ja tak zrobilem i nie załuje, wesolych swiat
1
klient 2014-01-17 23:27:06
załosna mikrofala za pare groszy - śmiech na sali :P
joo 2014-02-23 20:19:23
DOBRZE W CV? ja mam w cv i kazdy pyta co to tedex!
monika 2014-03-02 14:56:38
Beznadzieja! Wczoraj tam tankowalam i prawie zgasl mi samochód! Jak to jest ze paliwo nie trafiło do baku? Idź tam do pracy jak chcesz współpracować z złodziejami.
Anastazja 2014-03-03 15:32:37
Tankuję na tej stacji już 5 lat i zawsze jestem wspaniale obsłużona, nawet jest facet, który tankuje pojazd. Wiele się tutaj zmienia, a ja nigdy nie zmienię tej stacji na inną. Świetna obsługa, paliwo super jakość no i te super hot-dogi. Polecam i pozdrawiam
ren 2014-03-03 15:38:45
ok
Piotrek 2014-03-03 16:16:15
Faktycznie mają tam super hot-dogi i dużo sosów, fajne dziewczyny, paliwa nie tankuje bo trochę drogo ale na hot-doga często wpadam
monika 2014-03-03 16:45:43
Uwaga na tej stronie pod różnymi nickami, z negatywnymi opiniami bardzo często loguje się hajter, który, a raczej która kiedyś pracowała na stacji i została wywalona za przekręty, ale jest już namierzona i zgłoszona na policję
życzliwy 2014-03-03 22:03:33
Jak by o moim interesie pisali źle to też bym zwalał na pracownika żeby się wybielić...;)
1
nico 2014-03-04 20:25:59
Na portalu Go Work można wyrażać swoją opinie, po to stworzony został, więc nie sugerujcie się wypowiedziami i groźbami i nadal korzystajcie w spokoju z portalu! Szczerze opisujcie swoje przeżycia żeby ostrzec wszystkich zainteresowanych, pozdrawiam
Tomaszów 2014-03-05 10:03:37
Jestem dumny, że pracuję w Tedex. To duża firma i teraz bardzo się rozwija! Polecam wszystkim pracę w Tedexie
olejarz 2014-04-24 22:02:20
Pracuje w rynku olejowym oraz srodków smarnych odkad pamietam. Niestety produktów firmy Tedex nie widzę często. Nie chcę tutaj negować jakości produktów bo poprostu ich nie znam i nie zapoznawałem się z kartami charakterystyki.
Stwierdzam tylko iż na rynku np. war maz nie widac ich w ogóle. Szczerze widziałem je na 2 punktach a o hurtowniach już nie wspomnę.
Wiem tylko jedno iż w rynek osobówki oraz ciężarówki ciężko będzie sie wbić. Rynek tzw. luzów tj. hl, cc, luz itd jest rozwalony przez blendownikow.

Pozdrawiam
znawca rynku 2014-04-24 23:02:20
tanią hydraulikę i silnikowe nizszych klas leją mali konfekcjonerzy na lokalnych rynkach z cystern lub mauzerów, które kupują w polskich rafineriach, tego nawet nie można nazwać blendowaniem to zwykłe konfekcjonowanie produktów niższej półki wykorzystywanych głównie starszych w maszynach rolniczych i budowlanych.
A sam Tedex kiedyś był bardziej znany w Polsce, mówię o latach 90-tych, potem słuch po nim na rynku prawie zaginął, choć opinię o produktach były niezła i karty charakterystyki potwierdzają dobre parametry tych olejów silnikowych.
znawca rynku 2014-04-24 23:12:52
a wie ktoś na czyich bazach blenduje oleje Tedex? dodatki pewnie kupują tam gdzie wszyscy, ale bazy to spora zagadka, pozdrawiam
były pracownik 2014-04-25 08:01:35
Pracowałam w tej firmie kilka ładnych lat i szczerze nie polecam tych produktów, nie były nigdy znane ani dobrej jakości! A ile skarg się nasłuchałam to tylko ja wiem!
3
chinskiebdodatki 2014-04-30 07:15:31
[usunięte przez moderatora] piszeszvzeby sie przypucowac macie chinskie dodatki syf w magazynach pracownicy niewola co ty masz tam lepiej wyplqte nie na czas
xxx 2014-08-17 06:26:19
Kolega ma racje nie polecam tej firmy wymagają od pracownika nie wiadomo czego zarobki 1200pln masakra co z tego że 8 godzin i do domu jak co nie którzy na tej firmie powinni się leczyć bo im olej przeżarł mózg nie będę operował nazwiskami ale myślałem że firma Tedex to dobrze prosperująca firma a jak popracujesz to sami zobaczycie że to tylko pozory wypłaty zapomnij że na czas do 10 każdego miesiąca a przelewy 18/22 i co miesiąc pracownicy grożą nie przyjściem do pracy to jakoś wyskrobią parę złotych i zapłacą tym ludziom i tak co miesiąc masakra.
xxx 2014-08-17 06:29:58
Kolega ma racje nie polecam tej firmy wymagają od pracownika nie wiadomo czego zarobki 1200pln masakra co z tego że 8 godzin i do domu jak co nie którzy na tej firmie powinni się leczyć bo im olej przeżarł mózg nie będę operował nazwiskami ale myślałem że firma Tedex to dobrze prosperująca firma a jak popracujesz to sami zobaczycie że to tylko pozory wypłaty zapomnij że na czas do 10 każdego miesiąca a przelewy 18/22 i co miesiąc pracownicy grożą nie przyjściem do pracy to jakoś wyskrobią parę złotych i zapłacą tym ludziom i tak co miesiąc masakra.
były pracownik 2014-08-17 09:59:18
Ja odeszłam i nie żałuję, zróbcie to samo po co się męczyć. Teraz mam o niebo lepiej i za większą kasę. A o szefostwie już nie wspomnę...
3
rodzic dziecka z mks 2014-12-21 14:29:30
Oszukali tankujacych obiecujac stroje dla dzieci z MKSu, ludzie tankowali a jak przyszlo do kupna stroji to prezes wycofal sie! Tak sie nie robi prezesie renomowanej ponoc firmy!
1
matrix12 2014-12-22 16:32:07
Słyszałem o tym, wszędzie umieszczone reklamy tedexu a tu taka lipa na koniec z tymi strojami. Ośmieszyli się i teraz stracili kolejnych klientów.
1
KuKu 2014-12-30 09:20:29
Nikt nikogo nie oszukał. Tedex wypłacił MKS-owi prawie 4000zł za tankowanie. Dlaczego działacze nie kupili strojów? Nie wiem.
q 2015-03-19 08:56:10
A czy może ktoś powiedzieć, jak wygląda sytuacja w biurze? Zarobki, warunki?
a 2015-03-20 17:43:25
Nie zawracaj głowy sobie tą firmą, ja pracowałam i wspominam to jako najgorszy okres mojego życia.
2
zzz 2015-06-17 22:19:34
Ta firma upada, ja już nie pracuje i to już nie mój problem, nie dość że płacą 3,5zł na godzinę to nie szanują pracownika, zostali tylko ci co nigdzie indziej pracy nie znają i taki jeden co przyszedł z wysoko podniesioną głową i zabrał wszystkim przywileje,a teraz jako zwykły upadły pracownik mógłby sam z nich korzystać a już niestety nie może hehe
1
matix 2015-06-22 21:05:26
Czy chodzi o pana z wioski za Rybnikiem? hehe
1
były pracownik 2015-07-09 15:48:53
O normalnych warunkach zapomnij, tym bardziej o szkoleniach - nie w tej firmie
trup!!!! 2015-07-09 23:01:17
tyś chyba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do reszty chłopie, nigdzie juz nie ma w sprzedazy ich olejów, ta firma to już trup!!! chciałem kiedyś od nich kupić w hurcie oleje i nawet nie odpowiedzieli na zapytanie!!!
1
dobry żart 2015-07-20 08:32:25
to dobre .... czołowy dostawca pomażyć może tedex, nikt ich nie zna. A nie odpowiedzieli Ci na zapytanie bo może więcej jak 5 litrów nie mieli na stanie
1
Karol 2016-01-03 16:10:53
rownież poszukuje pracy w branży olejowej i jestem zainteresowany wspołpracą, mysle, ze skoro firma istnieje tyle lat i sponsoruje czolowych kierowców wrc to nie jest tam tak zle jak piszecie. Jezeli ktos wie o wolnych stanowiskach to prosze o info.
były klient 2016-01-04 20:54:54
Witam, produkty nie warte polecenia, zepsułam auto przez te produkty, a obsługa na stacji w żorach bo bani, oszukują. I jeszcze fast foody stare.
Zuzia 2016-01-04 21:00:18
Firma nie godna polecenia, a jezeli chodzi o stację paliw to jedyny wynalazek i obsługą zdewociała.
1
hehe 2016-01-12 23:48:12
Pracowałem 10dni na okresie próbnym , niedość że dostałem 300zł to do tego jeszcze w Bonach do wykorzystania na stacji... Żenada , odrazu podziękowałem za współprace , pozdrawiam
miła 2016-01-13 21:14:22
Jeżeli chodzi o tedex to nic mnie nie zdziwi, same negatywy
3
miła 2016-01-13 21:15:36
jeżeli chodzi o tedex to nic mnie nie zdziwi, same negatywy
były pracownik 2016-01-22 15:06:05
jak już były szefie piszesz o swojej firmie- bo to jedyne pozytywne komentarze, które tutaj występują, to chociaż przyznaj się kim jesteś!!! ŻAŁOSNE
właściciel Fiata 125p 2016-03-10 17:37:10
kiedyś jeszcze w latach 90-tych zajechałem silnik we Fiacie 125p 1300 na ich oleju 15W/40, więc oleje fatalne!
nigdy tedex 2016-04-23 16:13:29
ja popsułem sobie samochód na tym oleju, więc nie polecam, powinienem oddać tych złamasow do sądu bo to nie była tania naprawa
korek 2016-05-07 20:15:26
Z tego co wiem to płacą na czas @nuka, a jak ma się problem to trzeba pogadać
Zostaw swoją opinię o Tedex Production Sp. z o.o. - Żory
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tedex Production Sp. z o.o.