brak logo

Tedex Production Sp. z o.o.

Żory

Opinie o Tedex Production Sp. z o.o.

2013-10-09 08:33
Zawsze swoje się zachwala a tutaj ludzie opisują swoje zdarzenia i warto nieraz poczytać żeby nie wpaść! Popytaj mechaników żaden Tedexu Ci nie poleci!
klient 2013-11-04 10:09
Znowu tankowałem i znowu ta (usunięte przez administratora) pomyliła się przy wydawaniu! Ostatni raz! Nie dość że bez chęci do życia to wyżywa się na innych, skąd on się urwał?
6
ilona m 2013-12-22 15:10
ludzie co za firma, myślą że zrobią konkurs na KOSZULKI za 20 zł i ludzie zaczną u nich tankować paliwo, już nie wiedzą jak zarobić na paliwie kiepskiej jakości.
mario0235 2013-12-22 21:12
no koszulki im w tym na bank nie pomoga, hot dogi tez nie, zreszta tez bez smaku i na odwal sie zrbione :P
1
witek13 2013-12-23 17:00
przestancie zawracac sobie głowe ta stacja, przestancie po prostu tam tankowac, ja tak zrobilem i nie załuje, wesolych swiat
1
klient 2014-01-17 23:27
załosna mikrofala za pare groszy - śmiech na sali :P
joo 2014-02-23 20:19
DOBRZE W CV? ja mam w cv i kazdy pyta co to tedex!
monika 2014-03-02 14:56
Beznadzieja! Wczoraj tam tankowalam i prawie zgasl mi samochód! Jak to jest ze paliwo nie trafiło do baku? Idź tam do pracy jak chcesz współpracować z złodziejami.
Anastazja 2014-03-03 15:32
Tankuję na tej stacji już 5 lat i zawsze jestem wspaniale obsłużona, nawet jest facet, który tankuje pojazd. Wiele się tutaj zmienia, a ja nigdy nie zmienię tej stacji na inną. Świetna obsługa, paliwo super jakość no i te super hot-dogi. Polecam i pozdrawiam
ren 2014-03-03 15:38
ok
Piotrek 2014-03-03 16:16
Faktycznie mają tam super hot-dogi i dużo sosów, fajne dziewczyny, paliwa nie tankuje bo trochę drogo ale na hot-doga często wpadam
monika 2014-03-03 16:45
Uwaga na tej stronie pod różnymi nickami, z negatywnymi opiniami bardzo często loguje się hajter, który, a raczej która kiedyś pracowała na stacji i została wywalona za przekręty, ale jest już namierzona i zgłoszona na policję
życzliwy 2014-03-03 22:03
Jak by o moim interesie pisali źle to też bym zwalał na pracownika żeby się wybielić...;)
1
nico 2014-03-04 20:25
Na portalu Go Work można wyrażać swoją opinie, po to stworzony został, więc nie sugerujcie się wypowiedziami i groźbami i nadal korzystajcie w spokoju z portalu! Szczerze opisujcie swoje przeżycia żeby ostrzec wszystkich zainteresowanych, pozdrawiam
Tomaszów 2014-03-05 10:03
Jestem dumny, że pracuję w Tedex. To duża firma i teraz bardzo się rozwija! Polecam wszystkim pracę w Tedexie
olejarz 2014-04-24 22:02
Pracuje w rynku olejowym oraz srodków smarnych odkad pamietam. Niestety produktów firmy Tedex nie widzę często. Nie chcę tutaj negować jakości produktów bo poprostu ich nie znam i nie zapoznawałem się z kartami charakterystyki.
Stwierdzam tylko iż na rynku np. war maz nie widac ich w ogóle. Szczerze widziałem je na 2 punktach a o hurtowniach już nie wspomnę.
Wiem tylko jedno iż w rynek osobówki oraz ciężarówki ciężko będzie sie wbić. Rynek tzw. luzów tj. hl, cc, luz itd jest rozwalony przez blendownikow.

Pozdrawiam
znawca rynku 2014-04-24 23:02
tanią hydraulikę i silnikowe nizszych klas leją mali konfekcjonerzy na lokalnych rynkach z cystern lub mauzerów, które kupują w polskich rafineriach, tego nawet nie można nazwać blendowaniem to zwykłe konfekcjonowanie produktów niższej półki wykorzystywanych głównie starszych w maszynach rolniczych i budowlanych.
A sam Tedex kiedyś był bardziej znany w Polsce, mówię o latach 90-tych, potem słuch po nim na rynku prawie zaginął, choć opinię o produktach były niezła i karty charakterystyki potwierdzają dobre parametry tych olejów silnikowych.
znawca rynku 2014-04-24 23:12
a wie ktoś na czyich bazach blenduje oleje Tedex? dodatki pewnie kupują tam gdzie wszyscy, ale bazy to spora zagadka, pozdrawiam
były pracownik 2014-04-25 08:01
Pracowałam w tej firmie kilka ładnych lat i szczerze nie polecam tych produktów, nie były nigdy znane ani dobrej jakości! A ile skarg się nasłuchałam to tylko ja wiem!
4
chinskiebdodatki 2014-04-30 07:15
[usunięte przez moderatora] piszeszvzeby sie przypucowac macie chinskie dodatki syf w magazynach pracownicy niewola co ty masz tam lepiej wyplqte nie na czas
1
xxx 2014-08-17 06:26
Kolega ma racje nie polecam tej firmy wymagają od pracownika nie wiadomo czego zarobki 1200pln masakra co z tego że 8 godzin i do domu jak co nie którzy na tej firmie powinni się leczyć bo im olej przeżarł mózg nie będę operował nazwiskami ale myślałem że firma Tedex to dobrze prosperująca firma a jak popracujesz to sami zobaczycie że to tylko pozory wypłaty zapomnij że na czas do 10 każdego miesiąca a przelewy 18/22 i co miesiąc pracownicy grożą nie przyjściem do pracy to jakoś wyskrobią parę złotych i zapłacą tym ludziom i tak co miesiąc masakra.
xxx 2014-08-17 06:29
Kolega ma racje nie polecam tej firmy wymagają od pracownika nie wiadomo czego zarobki 1200pln masakra co z tego że 8 godzin i do domu jak co nie którzy na tej firmie powinni się leczyć bo im olej przeżarł mózg nie będę operował nazwiskami ale myślałem że firma Tedex to dobrze prosperująca firma a jak popracujesz to sami zobaczycie że to tylko pozory wypłaty zapomnij że na czas do 10 każdego miesiąca a przelewy 18/22 i co miesiąc pracownicy grożą nie przyjściem do pracy to jakoś wyskrobią parę złotych i zapłacą tym ludziom i tak co miesiąc masakra.
były pracownik 2014-08-17 09:59
Ja odeszłam i nie żałuję, zróbcie to samo po co się męczyć. Teraz mam o niebo lepiej i za większą kasę. A o szefostwie już nie wspomnę...
5
rodzic dziecka z mks 2014-12-21 14:29
Oszukali tankujacych obiecujac stroje dla dzieci z MKSu, ludzie tankowali a jak przyszlo do kupna stroji to prezes wycofal sie! Tak sie nie robi prezesie renomowanej ponoc firmy!
1
matrix12 2014-12-22 16:32
Słyszałem o tym, wszędzie umieszczone reklamy tedexu a tu taka lipa na koniec z tymi strojami. Ośmieszyli się i teraz stracili kolejnych klientów.
1
KuKu 2014-12-30 09:20
Nikt nikogo nie oszukał. Tedex wypłacił MKS-owi prawie 4000zł za tankowanie. Dlaczego działacze nie kupili strojów? Nie wiem.
q 2015-03-19 08:56
A czy może ktoś powiedzieć, jak wygląda sytuacja w biurze? Zarobki, warunki?
a 2015-03-20 17:43
Nie zawracaj głowy sobie tą firmą, ja pracowałam i wspominam to jako najgorszy okres mojego życia.
2
zzz 2015-06-17 22:19
Ta firma upada, ja już nie pracuje i to już nie mój problem, nie dość że płacą 3,5zł na godzinę to nie szanują pracownika, zostali tylko ci co nigdzie indziej pracy nie znają i taki jeden co przyszedł z wysoko podniesioną głową i zabrał wszystkim przywileje,a teraz jako zwykły upadły pracownik mógłby sam z nich korzystać a już niestety nie może hehe
2
matix 2015-06-22 21:05
Czy chodzi o pana z wioski za Rybnikiem? hehe
2
były pracownik 2015-07-09 15:48
O normalnych warunkach zapomnij, tym bardziej o szkoleniach - nie w tej firmie
trup!!!! 2015-07-09 23:01
tyś chyba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do reszty chłopie, nigdzie juz nie ma w sprzedazy ich olejów, ta firma to już trup!!! chciałem kiedyś od nich kupić w hurcie oleje i nawet nie odpowiedzieli na zapytanie!!!
2
dobry żart 2015-07-20 08:32
to dobre .... czołowy dostawca pomażyć może tedex, nikt ich nie zna. A nie odpowiedzieli Ci na zapytanie bo może więcej jak 5 litrów nie mieli na stanie
1
Karol 2016-01-03 16:10
rownież poszukuje pracy w branży olejowej i jestem zainteresowany wspołpracą, mysle, ze skoro firma istnieje tyle lat i sponsoruje czolowych kierowców wrc to nie jest tam tak zle jak piszecie. Jezeli ktos wie o wolnych stanowiskach to prosze o info.
były klient 2016-01-04 20:54
Witam, produkty nie warte polecenia, zepsułam auto przez te produkty, a obsługa na stacji w żorach bo bani, oszukują. I jeszcze fast foody stare.
Zuzia 2016-01-04 21:00
Firma nie godna polecenia, a jezeli chodzi o stację paliw to jedyny wynalazek i obsługą zdewociała.
3
hehe 2016-01-12 23:48
Pracowałem 10dni na okresie próbnym , niedość że dostałem 300zł to do tego jeszcze w Bonach do wykorzystania na stacji... Żenada , odrazu podziękowałem za współprace , pozdrawiam
1
miła 2016-01-13 21:14
Jeżeli chodzi o tedex to nic mnie nie zdziwi, same negatywy
3
miła 2016-01-13 21:15
jeżeli chodzi o tedex to nic mnie nie zdziwi, same negatywy
1
były pracownik 2016-01-22 15:06
jak już były szefie piszesz o swojej firmie- bo to jedyne pozytywne komentarze, które tutaj występują, to chociaż przyznaj się kim jesteś!!! ŻAŁOSNE
właściciel Fiata 125p 2016-03-10 17:37
kiedyś jeszcze w latach 90-tych zajechałem silnik we Fiacie 125p 1300 na ich oleju 15W/40, więc oleje fatalne!
1
nigdy tedex 2016-04-23 16:13
ja popsułem sobie samochód na tym oleju, więc nie polecam, powinienem oddać tych złamasow do sądu bo to nie była tania naprawa
korek 2016-05-07 20:15
Z tego co wiem to płacą na czas @nuka, a jak ma się problem to trzeba pogadać
arti 2017-01-28 23:41
Prezesie tej wielkiej korporacji, wymień tych ludzi na inny personel na tej stacji za Żorami.
Tylu chętnych do pracy,a tam sama beznadzieja pracuje. Od razu klientów przybędzie bo dobrej opinii, jeżeli chodzi o obsługę to ta stacja nie ma. Pozdrawiam
Sprzedawca 2017-02-06 11:27
Widać, że konkurencja nie śpi, najłatwiej pisać negatywne opinie o olejach w internecie i robić czarny PR. Firma jest na rynku 27 lat i ma się bardzo dobrze, a wszystkim hejterom radzę skupić się na swojej pracy zamiast wypisywać bzdury :-)
marcin 2017-02-07 21:09
Też myślę że personel do wymiany na tej stacji, nawet się nie stara tylko bąki zbija i oszukuje klientów, mnie osobiście oszukali dwa razy, a o jedzeniu bez smaku i zimnym nie wspomnę.
1
@@@@@ Klient 2017-02-08 18:47
Marcin co ty za bzdury piszesz,,,, jedzenie super- dobre zawsze świeże Personel zawsze uśmiechnięty umieją doradzić .... Nigdy bym nie mogła mówić złego słowa na dziewczyny .... Ale Pan kierownik co pracuje rano powinien częściej się uśmiechać ....
3
Przemek 2017-02-09 07:32
Ten buc do wymiany, a dziewczyny jeszcze ujdą chociaż za mądre nie są.
1
Nowy 2017-07-24 13:32
Witam,w czwartek na lubelszczyznie sa rozmowy na PH,prosze o informacje odnosnie tej firmy,zarobki,atmosfera itd czy warto?
Iza 2017-07-28 10:49
@Nowy , a gdzie znalazłeś tą ofertę ? Jesteś już po rozmowie ,więc z pewnością wiesz już wszystko o co pytałeś, napisz w takim razie jakie zostały zaoferowane Ci warunki, gdzie szukać ofert pracy? Mi nie udało się żadnej wyszukać?
Zostaw swoją opinię o Tedex Production Sp. z o.o. - Żory
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tedex Production Sp. z o.o.