brak logo

FABIENNE POLSKA

Łomianki

Opinie o FABIENNE POLSKA

anonim 2011-05-30 07:13
Uwaga na auta do wypożyczenia od tego gościa (usunięte przez moderatora) bo jak wam sie coś stanie albo popsuje z samochodem to dopiero zobaczycie na co go stać.
HIHIHI 2011-05-30 07:17
biuro@carrent.com.pl Nie polecam tej wypożyczalni.CARRRENT.
srutu 2011-08-11 13:56
Jeśli nie lubicie nie miłych niespodzianek to sobie odpuśćcie i szukajcie innej wypożyczalni.
Daniel 2012-04-15 20:58
Jestem w 100 % zadowolony szybko samochód super to co pisza ludzie to bzdury POLENACAM
q 2012-07-14 03:14
Wszyscy na pewno posłuc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y ciebie Danielu!!! 4 osoby niezadowolone, ty jeden tak!
t5 2013-06-06 20:04
OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!!!
2013-09-25 01:57
Poczytaj sobie opinie pracowników na innym forum i wyciągnij wnioski! I uwierz dziewczyny pisza prawde...
przedstawicielka 2013-11-05 18:53
Przygoda w fabienne zaczela sie przed wakacjami. Telefon od Borkowskiego i obiecanki cacanki (usunięte przez administratora) Biuro w olbrzymim domu i 2 panie w tym biurze. Jedna mila sympatyczna, druga szkoda gadac. Mialam pecha (usunięte przez administratora). Na drugi dzien poszukiwania klientów zarobilam niewiele wiec po 4 dniach zosltalam zwolniona. Dziewczyny od tej firmy trzymajcie sie z daaaaaaleka. Szkoda czasu
beri 2015-01-12 23:25
nie słyszałem do tej pory o tego typu usługach, także jeżeli Fabienne Polska jest pierwszą, albo jedną z pierwszych takich firm na rynku to może oznaczać , że przetrze szlaki dla nowego opłacalnego biznesu. Choć moim zdaniem taka firma miałaby większe szanse na przetrwanie dalej na zachodzie europy .
Pokos 2015-03-28 05:38
W Polsce to chyba tylko w Warszawie ma szanse wypalić taki biznes jaki prowadzi Fabienne Polska. Ludzie normalnie nie mają na tyle pieniędzy żeby ktoś oprócz prasowania to jeszcze przywoził te ubrania, no ale jednak dobrze, że firma zapewnie miejsca pracy. Wiecie może czy poszukują kierowcy do swojej frimy ?
Gosc 2015-10-20 00:46
Pracowalam tam, pan borkowski nie podpisuje z nikim umow, ciezko z wyplacaniem kasy chce sie dorobic tylko dla siebie. Prowadzi pralnie www.pranieiprasowanie.pl nie polecam ani pracowac tam ani korzystac z jego ofert. To wszystko o zwolnieniu po 2 dniach to prawda. Jedna dziewczyne zwolnil bo w ciaze zaszla, on nie ma kierowcy sam jezdzi bo mu szkoda kasy na kierowce.
Gosc 2015-12-22 02:53
W tym momencie ma dwie pracownice na ul. wloscijanksiej w lomiankach jedna z umowa od maja podpisal z nia umowe bo szla na operacje plecow i go wyblagala to po dwoch latach podpisal z nia umowe na 1/4 a pracuje normalnie a druga justyna nie ma umowy. I o tej ciezarnej mi mowila ta co tam pracuje dwa lata ja sama tam pracowalam i dobrze go poznalam i warunki tam
kamil 2016-05-18 12:53
poza tym firma Fabienne jest dość znana w okolicy, więc nie sądzę, by kandydat miał się czego tutaj obawiać. Ja bym aplikował, ale ofert nie widzę @riemi
Zostaw swoją opinię o FABIENNE POLSKA - Łomianki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FABIENNE POLSKA