Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Pracowałeś w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bbb - 2014-08-01 22:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AAAA - 2014-08-01 22:39:28]:
to przepraszam bardzo paniom serdecznie
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-08-03 10:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pszepraszam001799814439 niemcy
zdjecie uzytkownika
Jolka - 2014-08-03 11:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asia - 2014-08-03 10:33:43]:
Zadzwonilam bardzo uprzejmy pan nie wieem co on ze mnom zrobiale chce jego e bez pierwszego zera dziekuje Asiuczuuc t
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-08-03 16:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jolka - 2014-08-03 11:34:40]:
wszyscy zboczency
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-08-05 16:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zabiorę sie do tonisu jezeli ktoś ma wolne miejsce moge sie zabrac w sierpniu pozdrawiam mój numer ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-08-13 13:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy ktoś z państwa mógłby mi napisać opinie na temat pakowni mięsa? Mam tam jechać i mam pewne wątpliwości. Pracowałem już na pakowni tak że wiem na czym ta praca polega. Chodzi mi konkretnie o warunki jakie tam panują i czy wynagrodzenie jest dość zadowalające. Z góry dziękuje.
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2014-08-13 19:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabiore dwie osoby do rheda wiedenbruck w niedziele (17.08.2014) w godzinach popołudniowych z okolic poznania.

. nr kont: Sześćset - dwieście sześćdziesiat cztery- pięćset czterdziesci cztery.
zdjecie uzytkownika
CirezD - 2014-08-14 10:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Polsce w dużych Zakładach Mięsnych też robimy po 12godz a w miesiącu po 300 więc w każdych zakładach tak jest nie tylko w Niemczech, da się przyzwyczaić i zarobić, a z czym dłuższym czasem pracy masz coraz większy spokój od innych, bo na początku pracy w Polsce też cisną i gnębią psychicznie, ale jak ktoś twardy to przeżyje i później spokój.
zdjecie uzytkownika
CirezD - 2014-08-14 10:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najważniejsze robić swoje i z nikim się nie współchwalać bo lizusy są wszędzie i jest ok
zdjecie uzytkownika
żalll - 2014-08-19 19:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szok co tam jest same dziwki tam mieszkają płaćcie za badania i za wszystko nie dajcie się
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-08-19 19:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to ma być(usunięte przez administratora) ... opiekun gada ci że 1200 euro a jak przyjeżdżasz to sie dowiadujesz że 800 a jak jeden dzień pójdziesz do pracy to musisz zostać pół roku nie dajcie się mówię wam poważnie jestem młodą osobą i wiem coś o tym
zdjecie uzytkownika
krawat - 2014-08-20 15:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam wolne miejsca do rhedy wyjazd 31 sierpmia po poludniu na 1 września do podpisania umowu ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-08-25 15:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
800 masz podstawy na umowie za dzienne 8 godz. ale że robi się więcej godzin dlatego masz aneks do umowy i za nadgodziny płacą i wychodzisz 1200. I mówią o tym normalnie przed wyjazdem jeszcze że tak jest i umowę masz przesłaną na e-maila więc zanim podpiszesz i odeślesz to masz szanse jeszcze się zastanowić i dokładnie tą umowę przeczytać. Tak samo z badaniami od razu jest powiedziane że samemu się płaci za nie więc nie wiem dlaczego takie zaskoczenie?
zdjecie uzytkownika
Cool - 2014-08-26 09:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę szkoda, że takie podstawowe rzeczy jak badania są na głowie pracownika. W szanujących się zakładach pracodawca pokrycie kosztów bierze na swoje barki i specjalnie problemów z tego nie robi. Dobrze, że przynajmniej w Tonnies-Fleisch pieniądze nie są najgorsze - chociaż wiadomo, że mogłoby być lepiej.
zdjecie uzytkownika
jaca - 2014-08-26 21:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mozecie podac namiary jak sie tam dostac jakis numer tel?
zdjecie uzytkownika
jaca - 2014-08-27 11:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie jakiś namiar na te prace
zdjecie uzytkownika
Pawel29 - 2014-08-29 10:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytania
ile da rade wyciagnac euro za miesiac
z nad godzinami ile podstawowa wyplate
jakie koszty oplat utrzymania na jaki dzial najlepiej platny aby sie tam starac
i co jeszcze morze jak sie tam mieszka i po ile osob sie kima na kwadracie
i jak bym pojechal na 2 miechy to bym przywiozl jakies ojro ile da rade wyciagnac
zdjecie uzytkownika
m - 2014-08-29 20:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paweł tam nie zarobisz
zdjecie uzytkownika
pawel29 - 2014-08-30 21:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu nie zarobisz byles
zdjecie uzytkownika
MIKI - 2014-08-31 15:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ILE MORZNA TAM ZAROBIC ZA 1 MIESIAC PO ODLICZENIU
OPIS ZA CO PLACI SIE
I BEZ OPLAT ILE
JAK BY ROBI DUZO GODZIN NIE PODSTAWOWE GODZINY I ILE Z PODSTAWOWYCH GODZIN
zdjecie uzytkownika
pawel29 - 2014-08-31 17:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m - 2014-08-29 20:53:13]:
skad wiesz ze nie zarobi sie heheheh
byles jak bym robil po 12 h
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-31 23:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobi sie tam kase jak masz ok 200 godzin to masz 1200 euro i jezeli jak ktos nie ma w pl nic to 1200 euro jest duzo dla takiej osoby powodzenia
zdjecie uzytkownika
pawel29 - 2014-09-01 09:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-08-31 23:10:29]:
no gra ale slyszalem ze sie placi 200euro za spanie 160 euro za to ze sie jest kawalerem no i na zarcie pewnie z 200 czyli lacznie 560 euro co nie odjac od 1200€ to wyjdzie 640euro zostanie tak
to na pl przy kursie 4.15 zl zarobi sie 2.600 ???????? tak licze ze 200h to co pisalem
zdjecie uzytkownika
konan - 2014-09-02 20:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam zarobi się nawet 1800 euro ale non stop jesteś mokry, a po pracy marzysz żeby się położyc i odpocząc.Tępo pracy szalone na rozbiorze.
zdjecie uzytkownika
pawel29 - 2014-09-02 21:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIENKI KONAN A ILE GODZIN TRZEBA ROBIC ABY TAK ZAROBIC A JAK ZROBIC ABY NIE BYNA TEJ 6 )
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski