Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Pracowałeś w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lysy - 2015-02-19 17:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dwie osoby szukają pracy w Niemczech ma ktoś jakoms kontaky lysy197075@wp.pl
zdjecie uzytkownika
opoll - 2015-02-20 21:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [a - 2015-02-06 21:50:20]:
nastepny pic na wode......jezeli jest 8.50 to na reke powinno byc 7 lecz dalej szukacie jeleni do pracy.za taka charowke tylko 8.50 ha ha ha ja wiem ze w niemczech powinni miec 18
50 minus podatek wiec zgubiles 10 euro po drodze szukacie poprostu jeleni zenada i niemiecka umowa kon by sie usmial.....ale kity zobaczycie na miejscu cala prawde i jeszcze wiek mniej niz 45 lat zaraz pekne ze smiechu
zdjecie uzytkownika
DZAK - 2015-02-21 21:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWAŁEM TAM KILKANASCIE LAT I NIECHCIAŁBYM TAM WRACAC PRAWDZIWY AUSZNIC MUSICIE MIEC MOCNA PSYCHE ZMIENIŁEM KRAJ I JESTEM JAK W RAJU 750swin rozbiera się 7.5godz a 25euro na godz netto Niemcy smiechu warte pozdrowienia dla cioci jeśli jeszcze tam rzadzi 6lat temu zjechałem z tunisa wszystkie kontrakty na kleppie pozdrowienia dla pozostałych
zdjecie uzytkownika
Majka - 2015-02-23 17:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mamy sie wstawic 2 marca ale po tych wszystkich komentarzach to sie odechciewa..
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2015-02-24 09:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No Majka sam też tam jadę na 2 aczkolwiek wiem że ludzie demonizują czasem dopiero na własne oczy się przekonamy
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2015-02-24 13:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja jadę do tunisu na poczatku marca sam własnym autem moge zabrać kogoś jestem z kola
zdjecie uzytkownika
Majka - 2015-02-24 15:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My jednak rezygnujemy :) za duzo informacji w necie na temat tej firmy szkoda ze tak malo pozytywów.. Mateusz mam nadzieje ze sie nie mylisz.. Powodzenia ;)
zdjecie uzytkownika
Baleron - 2015-02-24 15:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mateusz - 2015-02-24 13:26:01]:
I po co Ty tam jedziesz ? ludzie opamiętajcie się ! przekonacie się , co to znaczy prawdziwa praca , krzyk , robienie z człowieka niewolnika, mając wyższe wykształcenie pojechałem do pracy , po kilku miesiącach czułem się jak człowiek który dopiero co podstawówkę skonczył. W Polsce dochodziłem kilka miesięcy do siebie , psycha siada , a człowiek glupi przeciez nie jest . Sami się przekonacie .
zdjecie uzytkownika
M - 2015-02-24 18:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mateusz ,którego marca dokładnie jedziesz
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2015-02-25 10:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1go po południu ze szfagrem
A pytałenie po co tam jadę jest nie na miejsc wiadomo że za lesza kasa
zdjecie uzytkownika
M - 2015-02-25 12:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja dopiero 9tego więc nici z tego,byłem tam już dwa razy i wcale nie jest tak źle jak piszą.wszędzie trzeba robić,ale jak ktoś jest mameła to zawsze będzie mu źle
zdjecie uzytkownika
majena - 2015-02-25 19:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie rozumiem dlaczego wypisujecie takie bzdury na temat pracy,swoimi opiniami odstraszacie innych chętnych ,którzy chcą jechać ,a może akurat by im się spodobało zarobili by sobie ,najbardziej zal mi tych osób ,które pracowały tam długi czas a teraz piszą ze już by tam nie wrócili ,no to się pytam po co tam siedziałeś jak ci tak źle było?! Powiem krótko mój mąż tam pracuje kilka lat i wielu moich znajomych też się tam dorabiają i wiem pewne jeśli ktoś się zdecyduje na wyjazd to powinien spróbować ,wiadomo że początki nie są łatwe jak wszędzie ale kto będzie chciał pracować to będzie :)
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-02-25 20:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mateusz - 2015-02-24 13:26:01]:
oj uiwez nie demonizują ani trochę sam sie przekonasz pracowałam tam 2 lata i wiem co pisze ale ludzie tam wracają o dziwo :)ja tez moze wróce ...powodzenia dla wszystkich byłych i przyszłych pracowników !!
zdjecie uzytkownika
tmt244 - 2015-02-25 23:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jacy niektórzy debile pisza. Pracował em 2-3-4 lata charuwa. Nie polecam. To po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Tyle siedzisz? Jak tak ciężko było? Sami nie wiecie czasem co piszecie.
zdjecie uzytkownika
lysy - 2015-02-27 19:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam tyrałem a teraz szukam pawla i maciory i znaide to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do dla was pisze nie spierdolita jak ostatnio
zdjecie uzytkownika
morka - 2015-02-28 03:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy do nich do przetwórstwa można się jakoś zatrudnić? poszukują kogoś? przyjmują czy jak? doświadczenie mam, prosa kobita jestem wiec dam rade, ta cała wymagana przy spożywce książeczke samnitarno-epidemiologiczno też mam, tylko pracy mi brakujo ostatnio. Może macie coś dla mnie albo wiecie czy w Zakłądzie mieśnym tonnies-fleisch gutersloer coś wolnego sie znajduje?
zdjecie uzytkownika
Kamila - 2015-02-28 10:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Majka - 2015-02-23 17:42:03]:
hej, jak już tam będziesz mogłabyś dać znać jak jest na prawdę? mam propozycję się tam wybrać i zastanawiam się nad tym . może podasz jakiegoś maila do siebie albo coś?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-02-28 13:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ja własnie wrociłem i nie jest tak zle ale zarobki zostawiają do zyczenia
zdjecie uzytkownika
majena - 2015-03-02 00:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [morka - 2015-02-28 03:25:27]:
cały czas przyjmują tam do pracy,zadzwoń do firmy w Polsce i wszystkiego się dowiesz ,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
frosta - 2015-03-03 23:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam mam stawić się w tej firmie 16 marca czego się dowiedziałem to to że mam zabrać z sobą dowód ważny osobisty i pieniądze na 1 miesiąc mam pracować z kolega na dziale frosta i pytanie jak wygląda praca na tym dziale i co tam się robi ? dziękuje za informacje
zdjecie uzytkownika
slayer - 2015-03-04 20:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [morka - 2015-02-28 03:25:27]:
hejka masz moze namiary do tego zakladu miesnego.tez mam chec wyjechac napisz na e-mail slayermita@interia.pl to sie zgadamy bo mam tez propozycje z inego.pozd
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2015-03-05 09:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy jsyf i malaria na pokojach grzyby można maczeta scinac zimno brak ogrzewaniniia nawet kibel przeciekal traktują ludzi jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brak klucza do pokoju z recydywa na mieszkaniniu cię dadzą i ciesz się bo masz gdzie spać...
I jeszcze karzą sveb za to płacić nie normowany czas pracy na froscie kasa to 8e na h
zdjecie uzytkownika
tomek5 - 2015-03-05 13:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mateusz - 2015-02-24 13:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja jadę do tunisu na poczatku marca sam własnym autem moge zabrać kogoś jestem z kola
x
Możesz mi kolego napisać gdzie sie wysyła cv by sie dostać do tego tunisu???,mieszkam niedaleko koła.Odezwij się na tego maila:
tom.sds@wp.pl
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Żadnej rekrutacji bo biora każdego jak leci. Nie ważne czy pijesz albo ćpasz, ważne że możesz robić. Obowiązuje tam zasada"w miarę silny fizycznie i psychicznie i nie za bardzo mądry"
Pytania: Tylko jedno pytanie-kiedy możesz przyjechać i zacząć pracę. Reszta nie ma żadnego znaczenia.
zdjecie uzytkownika
prawk94 - 2015-03-05 15:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli rozumiem panowie że można sobie podymać coś podczas tego pobytu w Niemczech?;D
zdjecie uzytkownika
M - 2015-03-05 17:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomek na początku marcA czyli kiedy?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher?
Zadaj pytanie