Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Pracowałeś w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-06-30 17:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jeżeli ktoś jedzie własnym samochodem do rhedy na 7 lipca z woj podkarpackiego lub małopolskiego to się chętnie zabiorę (jestem z okolic krosna), dajcie znać na tel: pięć trzy cztery sześć zero pięć trzy cztery dziewięć
zdjecie uzytkownika
ajax - 2014-06-30 21:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
da rade bez własnego samochodu?, są podstawiane jakieś busy z hotelu do pracy i z powrotem? Proszę opisac warunki mieszkaniowe
zdjecie uzytkownika
Tomcio - 2014-07-01 02:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może jakby się zebrało więcej osób to by coś było w 100% pewne. Nie wiem czy mimo to zapewniają jakiegoś busa.
zdjecie uzytkownika
martyna. - 2014-07-01 22:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja wybieram się 07/07/14 do Rhedy. Na stanowisko : pakowacz-selekcjoner. Czy wie ktoś może na chwilę obecną jak wyglądają warunki pracy i jakie jest wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
pp1995 - 2014-07-02 11:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [martyna. - 2014-07-01 22:50:19]:
Też się tam wybieram na to stanowisko, wiecie może w jakiej odleglości jest hotel od zakładu?
zdjecie uzytkownika
martyna. - 2014-07-02 17:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobnież 3 km od zakładu.
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2014-07-03 14:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ktoś jedzie własnym autem z wrocławia na 7 lipca do do rhedy na stanowisko pakowacz selekcjoner z chęcia sie zabiore mariusz.cieslikiewicz@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Tomcio - 2014-07-04 00:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tam na miejscu jest jakiś transport czy te 3 kilometry na piechotę trzeba zapychać? W ogóle na ile czasu tam jedziecie?
zdjecie uzytkownika
beny - 2014-07-04 19:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 kilometry to sięjeszcze można przejść, gorzej jak mieszkasz w Verl 15 km od zakłądu i nie masz z kim dojechac... ;)
zdjecie uzytkownika
joli - 2014-07-05 20:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wybieram się na 3 miesiące. Mam nadzieję że mi si ę to chociaż opłaci. a Wy?
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2014-07-05 22:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Glupia gadka co pisza ale widzialem Tom babke co chyba Kolo chentarza w rejdzie mieszka ze slaska super kobieta
zdjecie uzytkownika
jhjkhjh - 2014-07-06 03:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, też jadę na 7 lipca. Jeśli chodzi o hotele, to tam są różne hotele, oddalone w różnych odległościach od zakładu i nie wiem, kto wam nasikał do głowy że hotel jest oddalony od zakładu o 3 km, jak tam hoteli jest w bród, rozmieszczone są w różnych miejscowościach w odległości 3-17km od Firmy Tunis. Dojazd do zakładu we własnym zakresie i w życiu nie znajdziecie tam busa, który dowozi Cię do pracy, chyba że busy, które dowożą Rumunów i Turasów. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
marcin2282 - 2014-07-11 12:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja opinia jest bardzo negatywna na temat tego zakladu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jest polacy to chamy i bydlo odradzam tam jechac i pracowac male pieniadze i wogule
zdjecie uzytkownika
Lech - 2014-07-11 22:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze sie zalapie i zamocze
zdjecie uzytkownika
Oiw - 2014-07-12 01:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle można odnieść takie wrażenie, że Polacy gdziekolwiek by nie pojechali to sieją zgrozę, a relacje między pracownikami są jeszcze gorsze.
zdjecie uzytkownika
P.B - 2014-07-15 07:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestes kobiet albo chlop?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-07-15 13:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam . Potrzebuję kontakt z kimś z uboju. Potrzebuje pracy pomoże ktoś??
zdjecie uzytkownika
golhdtv - 2014-07-15 23:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, Oferuję pomoc w wypełnianiu dokumentów( CV, list motywacyjny itp.)i załatwieniu formalności w urzedach

(zameldowanie, kasa chorych, urząd skarbowy, urząd pracy,rowniez przy kupnie samochodu,JobCenter, Arbeitsamt,

Kindergeld itp.).Wykonam potrzebne telefony w języku niemieckim terminy w sprawie np. mieszkasza lub do lekarza,oraz

dowiem się na temat interesujących Cię spraw. Zainteresowanych prosze o kontakt :golhdtv@googlemail.com podaj numer ja

sie odezwe jak najszybciej :)
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-07-20 08:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [golhdtv - 2014-07-15 23:21:15]:
lepiej napisz ile kasujesz a nie że pomagasz
zdjecie uzytkownika
sandra - 2014-07-21 16:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA!!! NA TA FIRME!! WYJECHALAM W MAJU !!!AKTUALNIE WROCILAM ZNAJDUJE SIE NA L4 ..PO PRZYJEZDZIE DO NIEMIEC ULUKOWALI MNIE W DOMKU 9KM OD ZAKLADU GDZIE NIE DOJEZDZA ZADEN BUS! CHODZILAM DO PRACY NA PIESZO PRZED I PO PRACY!! JESLI CHODZI SWIADCZENIA ZDROWOTNE I WYPLATY WSZYSTKO NA CZAS I ZGODNIE Z PRZEPISAMI..NIE POLECAM JEDNAK TEGO ZAKLADU TEMPO PRACY I TRAKTOWANIE PRACOWNIKA auschwitz!!!! oboz!!1 cos okropnego!! pracowalam ciezko fizycznie ale praca ciezka a praca TAM!! to horror!!! polowa pracownikow to recydiwisci i patologia!! bylam e kropce nie mialam wyboru ..mimo tych forum i opini wiedzialam co moze mnie czekac mimo to pojechalam nie mialam manewru..uwierzcie!!! nie ma sensu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] TONNIES!!!!szkoda ze jest zakaz wnoszenia tel.kom na zaklad bo gdybym nagrala to co tam sie dzieje..sposob traktowania pracownikow tej firmy dawno by nie bylo !!! ciekawe skad ten zakaz!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-21 19:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sandra a na jakim dziale pracowałas?
zdjecie uzytkownika
znaczek - 2014-07-23 17:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam praca sama w sobie nie jest ciężka, można dać sobie radę ale atmosfera i ludzie to brak słów. Polacy gdyby mogli to utopili by w łyżeczce wody.
zdjecie uzytkownika
patrycja - 2014-07-23 20:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos z okolic Świecia lub Grudziądza , woj. kuj-pom mieszka na Verl i pracuje na rozbiorze na pierwszej zmianie? Pytam , bo chodzi o zjazdy co dwa tyg do Polski mojego męża..
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-07-23 21:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sandra - 2014-07-21 16:01:22]:
Sandra ja mieszkałem na Verl - 18 km od zakładu , praca to horror, szczególnie na SB , TK , to co tam sie wyprawia woła o pomste do nieba. Starzy pracownicy juz tam nie robią , pojechali albo do Irlandii albo do Holandii. Teraz kiedy weszło niemieckie ubezpieczenie zarabi sie grosze , praca po 10 - 12 godzin i zarobek czesto po 900 euro to chamstwo i rozbój w biały dzień. Z bólu nie raz płakałem i nie raz musiałem isc 4 godziny na piechote do domu ... to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla tych co mają komornika albo pętle na szyji. Przestrzegam
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-07-24 10:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już nie przesadzajcie i nie umartwiajcie się nad tym zakładem ...w Polsce też trzeba zapierdalać ....na SB i TK praca jest lajtowa fakt godziny przytłaczają bo niestety czasami miesięcznie można dobić do prawie 300....ale na innych działach pracuje się po 7-9 godzin ale adekwatnie praca jest cięższa....pamiętam jak płakałam z bólu ale się dało przeżyć i przyzwyczaić...a ludzie fakt świnie ale nie można sobie pozwolić i trzeba od początku pyskiem szczekać....
Patrycja to gdzie się mieszka tutaj jest mało istotne bo i tak wszyscy jadą na Polskę spod zakładu ważne jest to dokąd jadą czy akurat w kierunku Świecia czy Grudziądza...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x