Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Pracowałeś w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pepo - 2015-04-06 07:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Davide - 2015-04-05 18:38:36]:
i tak dobrze bylo sprobowales i szybko zjechales porzuciles prace nie ladnie nieladnie kolego proby czasu nie wytrzymales co innym powiesz niech wiedza a zreszta oni nie czytaja tego co ludzie pisza pytanie ile zarobieeeeeeeeee jakie warunkiii chlopie pisz prosto z mostu wiem ze odradzasz wyjazd do zakladow miesnych reda wiedensbryck powodzenia
zdjecie uzytkownika
Davide - 2015-04-06 10:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak Bylem na dziale frosta jak dla mnie praca za ciężka Ogolnie trzeba zapierdalac zarobki jak za taka pracę śmieszne 5euro za godzinę niektóre odzywki wagowych sa nie na miejscu powiem tak jak czujesz sie silny fizycznie to jedz ten dział akurat tylko jest dla mężczyzn i jest tam największa rotacja ludzi a co do innych działów to nie wiem bo nie robilem tam a co do warunków mieszkania to trafiłem nie najgorzej ludzie trafili gorzej i ludzi mialem spoko na mieszkaniu jedyny plus pracy tam ..słyszałem że ludzie trafiali do mieszkan gdzie szczury były rabactwo ale im zmieniali akurat /chyba/ Ogolnie kto chce niech jedzie to sie przekona ja Bylem wiem widziałem to nie dla mnie choć co niektórzy tam dość dlugo pracują choć na innych działach ..
zdjecie uzytkownika
Davide - 2015-04-06 10:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I taka mała uwaga jeśli ktoś tam chce jechać a potrafi język niemiecki to ludzie nie pchajcie sie tam idźcie do innej firmy na godnych warunkach to bedziecie mieli raj, a co do zarobków to masz 1000euro miesięcznie tak plus minus
zdjecie uzytkownika
Pipita - 2015-04-06 16:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ma ktoś z was nip i regon firmy dsi ?jeśli tak to z góry dziękuje -ważne!
zdjecie uzytkownika
pepo - 2015-04-10 09:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
agencja lewandowska bz płatna prace na terenie niemiec oferuje poczawszy 12e na godzine plus 20e diety za kazdy przepracowany dzien ostatnio eferowali 26 do 27e na godzine to nie machura czy wiseck ibis itd prezesow dorabiaxcie
zdjecie uzytkownika
pepo - 2015-04-10 09:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
agencja lewandowska bz płatna prace na terenie niemiec oferuje poczawszy 12e na godzine plus 20e diety za kazdy przepracowany dzien ostatnio eferowali 26 do 27e na godzine to nie machura czy wiseck ibis itd prezesow dorabiaxcie
zdjecie uzytkownika
freddy - 2015-04-11 20:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem wam tak cała ta firma jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zwłaszcza polskie biuro tam siedza same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na każdym kroku robią nas w h...jak np można robić 12 godz i mieć dwie pauzy zdecydowanie odradzam prace w tunnisie wolał bym gnój wywozić niż tam wrócić ludzie przejżyjcie na oczy !!!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-12 17:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bolo, w tym wieku to jedynie z mężatką możesz się zabawić
zdjecie uzytkownika
kazik - 2015-04-12 18:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-04-12 17:32:55]:
tu sa mezatki powiem poczatek 30 daja dupe ze sie pali
zdjecie uzytkownika
bystry - 2015-04-13 12:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
one wszystkie sa po jednej matce lubia kawalek cieplego miesaaaaaaaaaaaa
zdjecie uzytkownika
kicz - 2015-04-13 18:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najskuteczniejszy lek dla kobiet to lodreipeina najskuteczniejsza recept zmarszczek nie maja dobre to jest prosze czytaj od konca
zdjecie uzytkownika
Kaja - 2015-04-14 13:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie lepiej w Oswiecimiu mieli jak tam zastanowcie sie 10 razy zanim tam pojedziecie sa inne zaklady tam jest oboz koncentercyjny
zdjecie uzytkownika
kicz - 2015-04-15 20:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie nie czytaja wpisow lepiej od razy transport do polski zalatwiaj sobie jak pisala jedna z kola rwie sie jak lep do muchy oj zastanowcie sie dobrze z wyjazdem
zdjecie uzytkownika
J - 2015-04-16 00:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kaja ZASTANÓW SIĘ DOBRZE ZANIM COŚ NAPISZESZ,PEWNA JESTEŚ ,ŻE W OŚWIĘCIMIU BYŁO LEPIEJ...
zdjecie uzytkownika
kicz - 2015-04-16 07:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
porywaja tam dziewczynki w tv nie jedz polacy sami to robia
zdjecie uzytkownika
C - 2015-04-17 19:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kicz ale ty bredzisz
zdjecie uzytkownika
kicz - 2015-04-19 08:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty p ,,, w telewizji podali we wiadomosciach polak porwal 10 letnia dziewczynke i wywiozl do niemiec ale odzyskali ja poprzez interpol policje niemiecka takich przypadkow jest bardzo duzo z sasiedniej miejscowosci co mieszkam tez zaginela 12 letnia dziewczynka szukaja jej 10 lat ponoc do niemiec zostala wywieziona
zdjecie uzytkownika
kicz - 2015-04-19 08:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polak z wroclawia organizowal prace dla kobiet w niemczech okazalo sie ze dojezdzaly autokarem do berlina zaraz trafialy do burdeli w niemczech francji wloszech segregacja i do samochodu slad ginal jednej udalo sie uciec zawiadomoila policje trafili na goscia z wroclawia ten proceder czynil od 8 lat chcesz poznac polaka jedz za granice nic ujac nic dodac i ty tu nie piepsz bzdur moja droga a w zakladach miesnych co masz
zdjecie uzytkownika
Z - 2015-04-19 14:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O handlu żywym towarem słyszy się od dawna i mówi dużo,ale dziewczyny są naiwne niestety nie jedna jeszcze tak skończy. Dopóki będzie popyt to będzie i podaż.niedawno była afera z dziewczynami modelkami ,chyba również z WRocłWia, tyle że laski same wiedziały w jaki biznes wchodzĄ .A tobie praca w rzeżni nie odpowiada to Znajdź sobie w perfumeri albo sklepie zielarskim
zdjecie uzytkownika
kicz - 2015-04-20 07:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mialem okazje pracowac w zakladach miesnych na rozbiorze nie tak zle na ubojni to charowa tracalismy 8tys swin na jedna zmiane szok jalowek takich 250 300kg 300sztuk 8godz i czlowiek wykonczony jeszcze w akordzie na rozbiorze lub w chlodni zabawa na spedycji stres wozki 400kg i zaladonek na tiry dawaj dawaj jak kto nie sprobowal to nie wie ja mialem okazje 27 miesiecy pracowalem za te zarobione pieniazki dom w 225 postawilem czy tez to zrobisz pobudujesz
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-04-20 18:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,dostałam ofertę pracy w owej firmie i chciałabym prosić o obiektywne opinie na stanowisku pakowacz. Interesuje mnie takie informacje jak godziny pracy, zarobki, dojazd do pracy i samych Niemiec.
zdjecie uzytkownika
maku - 2015-04-21 07:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepiej samolotem na miejsce poczytaj se posty poprzednie to sie dowiesz
zdjecie uzytkownika
kicz - 2015-04-23 07:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wczoraj odwiedzil mnie kolega przed swietamy pojecjal z agencji z wroclawia do hanoweru do pracy dalimu 14e przepracowal tydzien i okazalo sie ze 6,20 euro plus 1200zl diety rzucil to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z polskimy oszustamy obiecuja aby zwabic ludzi a guwno placa kwatery lozka pietrowe z wojska male pomieszczonko po kilku w pokoiku scisk leca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo jak tu obmyc sie zjesc wypoczac po 12 godzinach harowy sami niech zapierdalaja jak twierdzi do rzadnego polka nie pojdzie do roboty oszust oszust oszust
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: LATWY
Pytania: ZADNE TYLKO DO PRACY
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2015-04-23 21:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kicz - 2015-04-23 07:29:16]:
praca jest zajebista.od 10 godzin do 17 godzin pracy .zapraszamy na wolowinę na pakowanie tych co za 250 godzin chcą zarobić 1200 euro
zdjecie uzytkownika
kicz - 2015-04-24 17:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mistrz - 2015-04-23 21:11:23]:
do zadnego polaka czy agencji nie pojde sam za pie rda laszszszs 300godzin i masz 1200e rob predzej od pie prz sie od pieniedzy prazesi maj kase i bryki z najwyzszej polki no nie kolego
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher?
Zadaj pytanie