Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Pracowałeś w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bl - 2014-04-09 21:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy nikt nie jedzie na 14 kwietnia do pracy?
zdjecie uzytkownika
daff - 2014-04-10 14:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamierzam się wybrać do pracy tam, dodam że jestem bez doświadczenia.
Może ktoś napisać czy jest sens jechać? jak wygląda praca tam dla ludzi bez doświadczenia?
zdjecie uzytkownika
bl - 2014-04-10 15:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam jechać na 14 do pracy jak ktoś jedzie proszę o kontakt . może ktoś ma namiar na busa tel 726310855
zdjecie uzytkownika
karolina8475 - 2014-04-10 17:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [daff - 2014-04-10 14:59:59]:
Proponuję poczytać wcześniejsze komentarze ;) wszystkiego się dowiesz ;)
zdjecie uzytkownika
karolina8475 - 2014-04-10 17:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [daff - 2014-04-10 14:59:59]:
dodam tylko, e aby tam jechać nie musisz mieć żadnego doświadczenia, wystarczy tylko chęć do pracy ;))
zdjecie uzytkownika
DAFF - 2014-04-11 10:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolina8475 - 2014-04-10 17:19:21]:
Czytam te komentarze i same zniechęcające do wyjazdu. Czy tam tak jest naprawdę źle? Jak tam jest na rozbiorce wołowiny?
zdjecie uzytkownika
karolina8475 - 2014-04-11 15:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak, wcale nie jest tam źle, jeżeli nie jesteś leniem i nie boisz się pracy to zachęcam do wyjazdu ;) Na rozbiórce wołowiny nie wiem jak jest, ja pracowałam na innym dziale. ;)
zdjecie uzytkownika
daff - 2014-04-11 15:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolina8475 - 2014-04-11 15:18:35]:
Wielkie dzięki za odpowiedz!
pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
kjglk - 2014-04-13 17:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to proponuję do jakiejś Agencji się zatrudnić ...
zdjecie uzytkownika
Forest - 2014-04-13 20:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:)
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-04-15 11:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolina8475 - 2014-04-08 21:44:09]:
nie nie koniecznie ja tez byłam jako pakowacz selekcjoner a byłam na TK tam są piece i wcale nie było zimno ja tam nie nażekałam mnie sie robota podobała najwazniejsze zeby nie pchać sie przed orkiestrę co mam na mysli nie pokazuj ze umiesz za dużo moj przykład kolezanka stała na panierce gdzie nie robi sie dosłownie nic a ja zapierniczałąm na końcówce na sznyclach a kasa ta sama ;)
zdjecie uzytkownika
karolina8475 - 2014-04-15 14:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2014-04-15 11:44:38]:
Ależ dokładnie! Masz racje Magdo ;) tam nie można pokazywać, że umie się coś za dużo, bo wezmą Cię na inną "miejscówkę" , zapiernicza się 3x szybciej niż pozostali, a kasa ta sama.. tam najlepiej "być skromnym". Wiem po sobie. ;) Ja pracowałam na sb, piętro wyżej a zimno jak cholera. ;) Na TK bywałam też czasem, i wiem że tam, w miarę ciepło ;)
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-04-15 23:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TK to masakra ... współczuję wszystkim którzy tam pracowali , Żółte Czapki - Seba , Łukasz, Adrian ( psychol ) i wielki Kierownik Kamil który uważa że lepiej mieć zawodówkę niż mgr-a jest człowiekiem który w Polsce by dawno dostał w czapę . Nigdy SB ( Kierowniczka Michalak która pomiata wszystkimi ) a TK gdzie wkłada sie do pseudo Kotletów - Cordonów stary śmierdzący ser wołają o pomstę do nieba.
zdjecie uzytkownika
daff - 2014-04-16 08:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę na 5 maja, mogę kogoś zabrać.Daffi0808@o2.pl
zdjecie uzytkownika
iza123 - 2014-04-16 11:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy potrzebują tam teraz ludzi do pracy? Może ktoś dać namiary na tą firmę,bardzo mi zależy. tu jest mój email izka04@onet.pl
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-04-16 14:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wrzuć na youTube
zdjecie uzytkownika
amos - 2014-04-17 10:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie zapierdal i spanie i robota tak w kółko a kasa mała? W świeta nawet robisz i kasa ta sama. Nierozumiem tego !!!
Przecież robią tam wszyscy przez Polskich pośredników. W Polsce jak robisz w świeta to masz płacone więcej lub w dni wolne ? A tam masz równo płacone.
Tak samo w nocne godziny gdzie tu logika ? Też więcej powinno się płacić!
Jak można kogoś tam zmotywować? Moja motywacją jest zarobienie jak najwięcej kasy , a tam nie można zarobić więcej jak ponad 1000euro. Przy takich godzinach nocnych i świetach to co najmniej z 2000euro , no to by była jakaś motywacja.
Polscy inspektorzy do tych pośredników dobrać się do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lub wypierdolic ich na zbity pysk. Niech Niemic zatrudnia Polaków. Jeszcze zapomniałem po 10 godzinach to zupka chociaż ! powinna być jako posiłek regeneracyjny ! ze względu na warunki jakie tam są , chyba na zupkę starczy im pieniędzy byle była ciepła. (usunięte przez administratora)Rozumiem że trzeba krzyczeć żeby szybciej ale nie wzywac od różnych!!! Pomagać też powinni jak ktoś jest swierzo przyjęty !!!dojazdy to masakra , szukać musisz sam ???
Myślałem że będę mógł zarobić trochę kasy ale nie da się zarobić tam dużych kokosów raczej oni na tobie zarobią???????!!!!!!!!!Postanowiłem zerwać umowę nie czekając z dwutygodniowym wypowiedzeniem , można tak zrobić , nawet jak przerobisz 1 lub pare dni. Robota się nie podoba nie nadanżasz itp. Zachęcam ludzi żeby odchodzili ci co przyszli i czegoś innego się spodziewali nawet jeden dzień w pracy a na drugi można wypowiedzieć bez żadnych konsekwencji i skutków rejestracji w urzędzie w Polsce.Może w tedy docenią ludzi po co tu przyszli!!!
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-04-17 11:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolina8475 - 2014-04-11 15:18:35]:
Zależy jaka wołowinka ...uszlachetnianie czy selekcja...na uszlachetnianiu nie jest lekko ale do przyzwyczajenia..natomiast na rozbiorze tzn.selekcji ciężko ,bardzo ciężko ale można się przyzwyczaić...do bólu oczywiście...ja już najcięższe chwile mam już za sobą...i już nie chciałabym na innym dziele pracować...Więc głowa do góry powodzenia...
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-04-17 11:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anka - 2014-04-17 11:45:11]:
A czego Ty się spodziewałeś???Pracować trzeba wszędzie....myślałeś ,że jak przyjedziesz do pracy za granicę to co od razu milionerem się staniesz bez żadnego wkładu???A w Polsce to do pracy podstawiona limuzyna Cię zawozi???W soboty i w niedziele też sie w Polsce pracuje i też za taką samą stawkę jak w dzień normalny w marketach tak jest...No ale jak się komuś nie chce pracować to niestety tu dla niego miejsca nie ma...
zdjecie uzytkownika
apocojedziesz? - 2014-04-17 12:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mark - 2014-04-09 15:12:49]:
Jedz na złamanie karku !!!
Kasa to jest ponad 1000euro zależy ile godzin , czym więcej tym więkasza kasa na miesiąc.
Mała kasa za taka pracę w świeta nie świeta jest taka sama. Zjazdy w weekendy TYLKO. CHYBA że urlop sobie wyrobisz płatny.
zdjecie uzytkownika
amos - 2014-04-17 12:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [apocojedziesz? - 2014-04-17 12:01:00]:
Anka Pitolisz robiłem zagranicą i płacą normalnie i są 50% i 100% płatne i tak samo święta . My Polacy Pozwalamy na takie pomiatanie nami jak Rumuny.
Tylko że Rumuni maja u siebie 300zł na miesiąc a tu z 1200euro i nie porównujmy się do nich bo u nas jest 1500zł na miesiąc. Przez takich jak tu normalni Polacy nie mogą się wykłócić o stawkębo jest większość Polaków którzy by poszli za 1000euro tam do pracy bo w Polsce jest ciężko o pracę !!! ale tam nie jest Polska i można się wykłócić o lepsze warunki pracy i płacy !!!! do Cholery !!!
zdjecie uzytkownika
kzzzzzz - 2014-04-17 13:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amos - 2014-04-17 10:07:20]:
dokładnie, tego Pana to w Polsce chyba limuzyna podwiziła do pracy, a w pracy chyba kible ze złota były, że teraz tak na Tunnies narzeka, nie podoba się, to tam więcej nie jedź, proste! Albo jak nie chce Ci się pracować, to leż do góry j... i czekaj jak Ci pieniążki będą same do portfela wskakiwały! Pozdro dla LENIÓW ;)
zdjecie uzytkownika
amos - 2014-04-17 14:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcecie to róbcie za te 1100euro ja tam bym był za tym ze zabrać wam przecież! za 900euro tez byście robili! Pracy się nie boicie PRZECIEŻ a co tam 200euro w ta czy w tam tą. Zagranice jedzie się chyba po to by zarobić kasy a nie stać cały czas w miejscu. Pozdrawiam wszystkich i apeluje że mogą Polacy robić za te 800euro jak jest w umowie po co 1000euro , za dużo kasy będą mieli przecież?
zdjecie uzytkownika
karolina8475 - 2014-04-17 16:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amos - 2014-04-17 14:21:16]:
to może pochwal się , jaką Ty masz teraz pracę w Polsce, czy gdzie, pewnie zarabiasz w PL z 10 tys, skoro takie rzeczy wypisujesz.. Skoro Polak ma w kraju zarabiać 1tys, to już woli wyjechać za granice, i chociaż dobry ten 1000 euro, to i tak 4x więcej niż w PL.. Ale jak leniom się nie chce pracować, to i na płacę trzeba ponarzekać..
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-04-18 00:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolina8475 - 2014-04-17 16:37:00]:
Co ty człowieku pieprzysz za farmazony...1000 euro owszem ale za 100 godzin w miesiącu tak jest przynajmniej na moim dziale ...fakt na sb stawka jest niższa ale można zarobić nawet 1700 euro...no niestety przyjechaliśmy tu pracować a nie imprezować...Masa ludzi odeszła do innych zakładów i co??I wracają bo bywa jeszcze gorzej..jak to mówią wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
106 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x