Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Pracowałeś w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nmnmn - 2015-07-15 20:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Yuzu - 2015-07-15 18:05:36]:
ogłosić upadłość. Raz na 10 lat.
zdjecie uzytkownika
bbb - 2015-07-16 14:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Yuzu - 2015-07-15 18:05:36]:
yazu tesciowej plecy umyj odda ci ostatnia koszule i dlugow nie bedziesz mial ty kolego co do dlugow to sam sobie jestes winien z banku latwo sie bierze ale ciezko sie oddaje stopniowo sie doracbiac a nie bank i z niebem wszystko i co dalej a zyc z czego no pozniej ratuj sie jak moge zycie jest dlugie i choroba moze byc i dzieci bocian przynosi i tato pracy nie ma a rate trzeba zapłacic
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-07-17 07:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy jezdzicie na saksy za praca chlebem a dministracja w polsce ma sie dobrz e gdzie wejdziesz do urzedu to jak w sesmisji we flimie komputery stosy papierow zaswiadczenie jkaie potrzebujesz to dyplomacja wydaja w kilku egzemplarzach kartek papieru jaka to oszczednosc za prl mniej bylo biurokracji os mniej te po to rozbudowalo siec i kazda osoba dobra pensje bierze do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z takim systemem zaklady pracy sa potrzebne nie biurokracja wstydze sie za taki kraj zasada taka nie rabotajesz nie kuszajesz oj dzierzynski albo inaczej czesany na druga strone chociaz na miesiac tu potrzebny oj porzadek z administracja by zrobili zrobili zaraz sybir lub wejscie brama a wyjsie kominem i znowu by plakali nie naucza sie niczego a lud za chlebem na emigracje
zdjecie uzytkownika
Yuzu - 2015-07-17 20:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bbb - 2015-07-16 14:13:29]:
Ciekawe nie powiem, ale wiesz...JESTEM DZIEWCZYNĄ. Nie znasz sytuacji, a się wypowiadasz. Polecam najpierw spojrzeć na siebie i na to jak piszesz, bo ciężko cokolwiek zrozumieć. Przykro mi, że nie wiesz co to są chociaż kropki, nie mówiąc już w ogóle o twojej pisowni, stylistyce...
Chcesz się wypowiedzieć? To naucz się pisać.
Dodam jeszcze od siebie, że jestem za młoda na teściową, więc tylko pogrążyłeś siebie takim komentarzem.
Nie pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
BBB - 2015-07-18 13:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PISZESZ W FORMIE CHLOPAKA WIEC COS U CIEBIE Z PISOWNIA JEST T NA BAKIER PO CO NARZEKASZ I BZDURY PISZESZ ZE KREDYT ZE TO CZY TAMTO NA SIEBIE ZAPRACUJESZ I FINITO NIEMA PLACU BEZ LEZ
zdjecie uzytkownika
Yuzu - 2015-07-18 15:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BBB - 2015-07-18 13:22:06]:
Hm, ciekawe...Od kiedy słowo: słyszałAM jest formą męską?
Nie napisałam bzdur. Powtórzę. Nie znasz mojej sytuacji, więc guzik wiesz.
zdjecie uzytkownika
bbb - 2015-07-19 16:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Yuzu - 2015-07-18 15:32:51]:
nikt kredytow tobie na sile nie wciskal twoja dobrowolna wolaaaaaaaaaaaaaaaaa wiec twoj wybor twoj problem latwo sie bierze trudno sie oddaje chyba ze podzerowalas nieuczciwej osobie no to inaczej sie rozumie
zdjecie uzytkownika
syla - 2015-07-21 07:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siostra - 2015-07-13 21:32:32]:
euro w niemczech jest wprowadzone od 01.01.2002rok jak w całej strefie euro,skąd masz taką wiedzę!?
zdjecie uzytkownika
yyy - 2015-07-21 16:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja pisale ze gdzies na poczatku 2000roku ale dokladnie nie pamietam dm owszem rarytas byl jeszcze marki ddr za jedno dm mialem 12ddrmark przebitka niesamowita na berli zachodni na frydrychstrasse buciki dzieciece kupilem za 10dm na wschodni berlin przynioslem 120ddr marek my niemcy dawali lokmeny wszystko co zza murem bylo to kasa nawet marki sprzedawali obrot pieniadza byl byl wszystko co do polski przywiozlem telewizor kolorowy odtwarzacze videa plus kasety z och ach szlo jak woda salami miski czekolady orzeszki ziemne fistacje gumy do zucia balonowe owocowe snykier mars dywany buty sportowe puma adidas nawet mieso wieprzowe cukier make bo tu puste polki sklepowe a ludzie potrzebowali nawet dla dzieci oj dobre czasy byly i wszyscy byli zadowoleni a teraz jest w super markirtach wszystkiego a ludzie pracy potrzebyja jada za kasa
zdjecie uzytkownika
rheda - 2015-07-22 10:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakjest w toonies oplaca sie jechac na polskich warunkach?
zdjecie uzytkownika
eelba - 2015-07-22 18:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
poczytaj co ludziska pisza
zdjecie uzytkownika
rheda - 2015-07-22 23:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ee jak ktos bedzie chcial pracowac to bedzie mysle ze tam nie jest tak zle jak kazdy opisuje !
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-07-23 08:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pokaż mi (usunięte przez administratora) gdzie jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
Sebek - 2015-07-25 08:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie nie jeździcie do tego Polsko - Niemieckiego obozu pracy. Dziadek mi opowiadał jak to jest być w obozie , gdzie jest mordercza praca i ciągły krzyk . Pomyslałem sobie : dobrze ze zyje w obecnych czasach i bardzo sie pomyliłem ...z biura w Sokolnikach M.S. Meat pojechałem do Rhedy , zarobić kasę w Tonnies. To co tam przezyłem to ... mega piekło , mordercza praca , 300 godzin roboty w miesiacu za 1200 euro ... za 300 godzin ciezkiej pracy, okupione ciągłym krzykiem przez prymitywnych Polskich brygadzistów . W Polsce by dostali po robocie w papę i tyle by było .Tam człowiek czuje sie tak malutki że nie jest w stanie podskoczyć, wszędzie daleko , rozłąka z domem tez robi swoje. Ludzie nie pakujcie sie w to , poczytajcie wczesniejsze wpisy , 95 % negatywów ... a 5 % to pomyłka. Tyle w temacie .
zdjecie uzytkownika
Anka - 2015-07-26 09:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozesz kogos bliskiego znalez jest za darmo!!!
zdjecie uzytkownika
tomik - 2015-08-03 00:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Sebek - 2015-07-25 08:13:07]:
To jest święta prawda. Czytajcie nie dajmy sobą pomiatać. A polacy to najgorszy gatunek ludzi.
zdjecie uzytkownika
rzeźnik rheda - 2015-08-08 16:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [historyk - 2015-07-13 19:43:08]:
Historyk euro jest w niemczech od 2001 a ty tu takie bzdury wypisujesz ze sie czytac nie chce
zdjecie uzytkownika
ders - 2015-08-09 00:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam jechać na pakowanie do tej firmy ale widzę że opinie raczej złe, faktycznie jest 300godzin w miesiącu za 1200 euro, kiedy minimalna u Niemca to ok. 7e/netto/godz.? jest aż tak prze**bane jak wszyscy piszą?
zdjecie uzytkownika
tak tak - 2015-08-10 07:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest tak jak piszą. Poszukaj coś innego bo cię za nic będą mieli, na dodatek zapłacą jak widać.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-11 15:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
ROMAN - 2015-08-11 15:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ders - 2015-08-09 00:41:32]:
Witaj . Tak jak pisza . Ja byłem 5 miesiecy , koledzy zjechali po 2 .
Po miesiacu nie wiesz jak sie nazywasz. Tak cięzko nigdy nie pracowałem , ludzie co robili na stolarce czy w hucie byli w ciezkim szoku. Jednym słowem nie dla kazdego , rozłaka z domem, nawet największy twardziel ma załamanie bo psycha siada po jakimś czasie.
zdjecie uzytkownika
scan100 - 2015-08-14 22:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie na tych naciągaczy! Minimalna w niemczech 8,5€. W tym zakładzie pracujecie faktycznie za 4,85 € netto! W umowie jest napisane że gdy nie wypracujesz całego mc to dostaniesz zero! Odległość do pracy około 16 km. Za dojazd w 1 stronę 2 €! Przy 200 h netto płacą 850 €. Masz za wszystko kary. Mieszkania to meliny!!!!
zdjecie uzytkownika
721238724 - 2015-08-16 19:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudnie do pakowania miesa w Cottbus.Zakwaterowanie gratis,praca od pon,do pt.w godzinach od 5 rano do 15tej.Bardzo mile widziane malzenstwa i osoby z doswiadczeniem.
zdjecie uzytkownika
rheda - 2015-08-20 23:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wqybieram sie do toonies na 7.09 trasa leszno-koscian-nowy tomysl-rheda ktoś chętny ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Napisalem CV, otrzymalem tyd. pozniej telefon, zaproszenie na rozmowe
Pytania: wszystko normalnie
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-21 09:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
były naiwny - 2015-08-21 09:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rheda - 2015-08-20 23:03:26]:
Szerokiej drogi. W obie strony.
zdjecie uzytkownika
tony - 2015-08-24 15:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [721238724 - 2015-08-16 19:52:14]:
Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Guterslohe czytam bardzo pozytywne opinie na temat tej pracy. Jestem zainteresowany podjęciem współpracy z firmą. Jeśli Zarobki będą mnie satysfakcjonowały to szczerze mówiąc mogę zacząć chociażby od zaraz. Mam CV przygotowane umiem mówić w języku niemieckim nie perfect ale dogadam się
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher?
Zadaj pytanie
alert