Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher

Pracowałeś w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marcin2282 - 2014-07-11 12:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja opinia jest bardzo negatywna na temat tego zakladu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jest polacy to chamy i bydlo odradzam tam jechac i pracowac male pieniadze i wogule
zdjecie uzytkownika
Lech - 2014-07-11 22:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze sie zalapie i zamocze
zdjecie uzytkownika
Oiw - 2014-07-12 01:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle można odnieść takie wrażenie, że Polacy gdziekolwiek by nie pojechali to sieją zgrozę, a relacje między pracownikami są jeszcze gorsze.
zdjecie uzytkownika
P.B - 2014-07-15 07:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestes kobiet albo chlop?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-07-15 13:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam . Potrzebuję kontakt z kimś z uboju. Potrzebuje pracy pomoże ktoś??
zdjecie uzytkownika
golhdtv - 2014-07-15 23:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, Oferuję pomoc w wypełnianiu dokumentów( CV, list motywacyjny itp.)i załatwieniu formalności w urzedach

(zameldowanie, kasa chorych, urząd skarbowy, urząd pracy,rowniez przy kupnie samochodu,JobCenter, Arbeitsamt,

Kindergeld itp.).Wykonam potrzebne telefony w języku niemieckim terminy w sprawie np. mieszkasza lub do lekarza,oraz

dowiem się na temat interesujących Cię spraw. Zainteresowanych prosze o kontakt :golhdtv@googlemail.com podaj numer ja

sie odezwe jak najszybciej :)
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-07-20 08:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [golhdtv - 2014-07-15 23:21:15]:
lepiej napisz ile kasujesz a nie że pomagasz
zdjecie uzytkownika
sandra - 2014-07-21 16:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA!!! NA TA FIRME!! WYJECHALAM W MAJU !!!AKTUALNIE WROCILAM ZNAJDUJE SIE NA L4 ..PO PRZYJEZDZIE DO NIEMIEC ULUKOWALI MNIE W DOMKU 9KM OD ZAKLADU GDZIE NIE DOJEZDZA ZADEN BUS! CHODZILAM DO PRACY NA PIESZO PRZED I PO PRACY!! JESLI CHODZI SWIADCZENIA ZDROWOTNE I WYPLATY WSZYSTKO NA CZAS I ZGODNIE Z PRZEPISAMI..NIE POLECAM JEDNAK TEGO ZAKLADU TEMPO PRACY I TRAKTOWANIE PRACOWNIKA auschwitz!!!! oboz!!1 cos okropnego!! pracowalam ciezko fizycznie ale praca ciezka a praca TAM!! to horror!!! polowa pracownikow to recydiwisci i patologia!! bylam e kropce nie mialam wyboru ..mimo tych forum i opini wiedzialam co moze mnie czekac mimo to pojechalam nie mialam manewru..uwierzcie!!! nie ma sensu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] TONNIES!!!!szkoda ze jest zakaz wnoszenia tel.kom na zaklad bo gdybym nagrala to co tam sie dzieje..sposob traktowania pracownikow tej firmy dawno by nie bylo !!! ciekawe skad ten zakaz!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-21 19:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sandra a na jakim dziale pracowałas?
zdjecie uzytkownika
znaczek - 2014-07-23 17:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam praca sama w sobie nie jest ciężka, można dać sobie radę ale atmosfera i ludzie to brak słów. Polacy gdyby mogli to utopili by w łyżeczce wody.
zdjecie uzytkownika
patrycja - 2014-07-23 20:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos z okolic Świecia lub Grudziądza , woj. kuj-pom mieszka na Verl i pracuje na rozbiorze na pierwszej zmianie? Pytam , bo chodzi o zjazdy co dwa tyg do Polski mojego męża..
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-07-23 21:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sandra - 2014-07-21 16:01:22]:
Sandra ja mieszkałem na Verl - 18 km od zakładu , praca to horror, szczególnie na SB , TK , to co tam sie wyprawia woła o pomste do nieba. Starzy pracownicy juz tam nie robią , pojechali albo do Irlandii albo do Holandii. Teraz kiedy weszło niemieckie ubezpieczenie zarabi sie grosze , praca po 10 - 12 godzin i zarobek czesto po 900 euro to chamstwo i rozbój w biały dzień. Z bólu nie raz płakałem i nie raz musiałem isc 4 godziny na piechote do domu ... to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla tych co mają komornika albo pętle na szyji. Przestrzegam
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-07-24 10:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już nie przesadzajcie i nie umartwiajcie się nad tym zakładem ...w Polsce też trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na SB i TK praca jest lajtowa fakt godziny przytłaczają bo niestety czasami miesięcznie można dobić do prawie 300....ale na innych działach pracuje się po 7-9 godzin ale adekwatnie praca jest cięższa....pamiętam jak płakałam z bólu ale się dało przeżyć i przyzwyczaić...a ludzie fakt świnie ale nie można sobie pozwolić i trzeba od początku pyskiem szczekać....
Patrycja to gdzie się mieszka tutaj jest mało istotne bo i tak wszyscy jadą na Polskę spod zakładu ważne jest to dokąd jadą czy akurat w kierunku Świecia czy Grudziądza...
zdjecie uzytkownika
bylem - 2014-07-24 18:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polak pośmiewisko europy Rumun ma więcej godności. Za te 1000 euro minus koszty życia to eldorado dla bezdomnych albo zadłużonych. Tym co tak chwalą niech pracują tam do 67 roku życia
zdjecie uzytkownika
Sarawan - 2014-07-27 17:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostrzegam przed tą firma właśnie zjechałem jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie zakład pracy. Tempo olimpijskie zero poszanowania dla drugiej osoby mówią ci ty tu ku..a przyjechałeś zapier....ć czy leżeć !!! Rumuni maja wiekszą stawke godz. bo od lipca dostali kontrakty niemieckie a MS meet kroi kasę że już trzecie porsche stoi pod biurem. Lepiej zarobicie jako opiekuni do osób starszych bo napewno dostaniecie własny pokój, jedzenie i 1000 euro a tam zarabia się terar max 1200 i to godzin trzeba mieć 220. Ja wytrzymałem miesiąc chodź ciężkiej pracy się nie boje. na nożu wysiadają dłonie cały czas cie bolą że albo musisz codziennie być naćpany albo pijany. Szukajcie innych firm lub po przez znajomych.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-07-27 20:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt tempo jest nie ukrywam ale tak jest wszędzie....w Polsce również ....na nożu ręce bolą jak cholera ale z czasem się można przyzwyczaić...na pomoc Polaka nie ma co liczyć to prawda,przykra niestety ...ale bywają osoby które pomogą i na które zawsze można liczyć...
zdjecie uzytkownika
salek - 2014-07-29 00:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie racje z tym zakladem tez tam bylem miesiac auswitz nie polecam polaczki polaczkom...........teraz pracuje w niemczech na niemieckiej umowie na caly etat czyli 164 godziny i zarabiam 1600 euro na reke i jestem zadowolony,doceniony
zdjecie uzytkownika
Bosek - 2014-07-29 08:47:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żadne auschwitz. Co wy w ogóle piszecie. Przecież nikt nie ma przymusu tam pracować. Jeżeli komuś coś nie pasuje w tym zakładzie mięsnym w Polsce istnieje dużo innych. Na pewno nie jest to praca marzeń, chyba, że ktoś ma małe ambicje, ale zawsze jest szansa na zarobienie pieniędzy - pewnie nie najniższych, nie największych, ale mimo wszystko pieniędzy.Ofertę mięsną mają dosyć rozwiniętą - golonki, karkówki etc, także na brak pracy na pewno nie ma co narzekać. A to, że w zakładach warunki są jakie są samemu się nic nie poradzi. Trzeba powalczyć o swoje.
zdjecie uzytkownika
tiko - 2014-07-29 18:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dla desperados z komornikiem w polsce na grzbiecie tyle w temacie dziekuję za możliwość wypowiedzenia się.
zdjecie uzytkownika
to ja! - 2014-07-31 07:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba opinia o mojej kobiecie. Interesuje mnie data- kiedy tam była?kto tam jeszcze mieszka z tym Hiszpanem?
zdjecie uzytkownika
AAAA - 2014-07-31 12:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"ja" czy Twoje życie jest aż tak nudne,że musisz się interesować życiem innych osób...a może szlag Cię trafił,iż to nie Ciebie zerżnął tylko koleżankę???Żal i żenada....
zdjecie uzytkownika
bbb - 2014-07-31 18:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [AAAA - 2014-07-31 12:15:30]:
Wszystkie sie ( usunięte przez administratora ) ty AAA tez
zdjecie uzytkownika
hans - 2014-07-31 18:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Polacy muszą być tak biedni, by sami chcieli dobrowolnie jechać na roboty do Niemiec, bez łapanek"
zdjecie uzytkownika
AAAA - 2014-07-31 22:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bbb - 2014-07-31 18:55:37]:
Ja się kocham [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to plotkarzy....
zdjecie uzytkownika
to ja! - 2014-08-01 06:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO ,,JA" - proszę odpowiedz na moje wczorajsze pytanie!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład mięsny Tonnies-Fleisch Gutersloher
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski