brak logo

DROGERIA I MARKET GRUPA EKO

Wrocław

Opinie o DROGERIA I MARKET GRUPA EKO

ja 2010-11-03 18:09:48
no to wsklepach jest trochę lepiej przynajmnie ze str kierownictwa ;) bo nie finansowym he ale o pani (usunięte przez moderatora)głośno było na sklepach hehe "gówniara ktora dorwała się do stanowiska i gnoi wszystkich.."
sklep Eko w Chodzieży 2010-11-28 20:09:48
Jestem stałą klientką Marketu Eko i muszę powiedzieć iż bardzo podoba mi się tam sposób obsługi klienta,zatowarowanie itp.Panie kasjerki zawsze doradzą w wyborze towaru,co tydzień można tam znaleść ciekawą promocję cenową na mięso i owoce.tak trzymać.
była kierowniczka 2011-02-22 08:30:17
Odradzam wszystkim zainteresowanym poważnym ludziom staranie się o pracę w sklepach EKO, jestem kierownikiem jednej z placówek od dwóch lat. Zarobki to żenada 1650 zł netto bez premii, której nigdy nie ma. (usunięte przez moderatora) Szukanie dziury w całym i oczywiście praca po godzinach, i niech sobie ktoś nie myśli, że w biurze przy kawusi... o nie!!! Jak już rozłożysz towar na sklepie, to trzeba iść na magazyn posprzątać, potem chłodnie, potem zaplecze, a jak niedaj Boże ktoś z pracowników wyskoczy z urlopem na żądanie, albo z L4 to jeszcze II zmiana na kasie Cię czeka. I kiedy znalaeźć czas na pracę kierownika??? Nie polecam nikomu, chyba że ktoś chce siedzieć 14 lub 15 godzin na dobę (320-400h miesięcznie) za marne grosze i bez prawa do nadgodzin. NIE IDŹCIE DO EKO DO PRACY TAM NIKT NIE SZANUJE LUDZI A ZAROBKI SĄ ŚMIESZNE!!!
1
ads 2011-04-26 20:12:51
stare doprawiane myte mrozone smierdzące mieso i wędliny to codziennośc EKO w Pyrzycach ale to tylko PIKUś to co się tam dzieje
anonimowa 2011-05-05 16:45:04
ads - 2011-04-26 20:12:51

stare doprawiane myte mrozone smierdzące mieso i wędliny to codziennośc EKO w Pyrzycach ale to tylko PIKUś to co się tam dzieje

TO PRAWDA ,CO ROBIĄ Z MIĘSEM I WĘDLINAMI TO NIEMIEŚCI SIE W GŁOWIE,I NIE JEST TAK TYLKO W PYRZYCACH .
zadowolony 2012-03-06 18:50:50
jestem kierownikiem sklepu eko. Pracowałem w innych sieciach na podobnym stanowisku. Nie myście sobie, że gdzie indziej jest lepiej. Ta firma przynajmniej jest przyjazdna człowiekowi. Nie zgadzam się z opiniami moich byłych koleżanek. Zarobki nie są takie niskie a kierownik ma zadaniowy system pracy. Znam wiele osób, które próbowały szcześcia gdzie indziej i wracają do eko.
rekrutacja 2013-02-26 08:50:57
Tak żenującej rekrutacji w całym swoim życiu nie widziałam. Pani, która ją przeprowadza ( kierownik działu kadr) powinna popracowac trochę czasu na sklepie. Sklep brudny i przydymiony, załoga "kuka i robi obczajkę"- co oznacza, że coś nie tak się dzieje w holdingu. Biuro? Mam czystszą i ładniejszą werandę.
Panią interesowało jedynie jak szybko przyswoiłabym obsługę systemu, którego mi nie pokazano. Gratulacje za trafność pytania. Więc moje spostrzeżenia są takie: macie taki syf, że ludzie uciekają z dnia na dzień i na gwałt potrzebujecie zastępstwa lub/i prowadzicie dziwną politykę kadrową polegającą na częstej zmiane pracowników wg waszego widzimisię - co oznacza, że warunków na dłuższą współpracę z Wami nie ma, nie wspominając już o satysfakcji z pracy i płacy.
ktos 2013-04-16 11:54:47
nie polecam pracy w sklepach eko i Jim,najniższa krajowa i bez premii a ciagle wymagaja wiecej.Nie miła atmosfera,panie na miesie sprzedaja stare mieso po terminie ,krokiety itp.
hym 2013-05-26 23:24:52
tak ma pani rajce a ci regionalni to tylko w kosmos gorzej jak za hitlera
wisus 2013-05-27 15:53:32
Również nie polecam pracy w tej firmie.Pracowałam w EKO jako kierownik, czyli człowiek do wszystkiego, który pracuje na kilku etatach, ale płacone ma za jeden, a o płaceniu za nadgodziny można było pomarzyć, więc postanowiłam o nie walczyć. Złożyłam pozew do sądu .Jestem już po pierwszej sprawie ugodowej - trwają negocjacje.Będę was informować o postępach i nie bójcie się walczyć o swoje.Pamiętajcie o jednym - zbierajcie dokumenty każdy może się kiedyś przydać.Pozdrawiam
kaśka 2013-06-03 11:41:59
witaj
jakie dokumenty mialas aby walczyc o nadgodziny??
wisus 2013-06-04 09:21:38
Informacji na temat dokumentów nie udzielam na forum,ponieważ komentarze czytają nie tylko pracownicy.Kontakt tylko prywatny.Na początek zacznij od prawnika,jeśli Cię na niego nie stać to polecam Panią(usunięte przez moderatora)która już raz pomogła mojej rodzinie.Udzieli zarówno pomocy psychologicznej jak i prawnej.Sprawa ma zainteresowanie,jest to sprawa rozwojowa począwszy od nadgodzin ,a kończąc na mobbingu.Najważniejsze to się nie bać a już czas aby sprawa ujrzała światło dzienne.
anonim 2013-07-05 17:49:40
Potwierdzam te słowa. Trochę lepiej było jeszcze rok, półtora roku temu, ale jak zmienili regionalną i do władzy dorwała się pani (usunięte przez moderatora) to zaczęła się masakra. Wymyślała cuda, nie znając potrzeb sklepu, a jak nie chcieliśmy się dostosować do jej widzimisię, to po prostu nam podziękowano
Agata 2013-07-21 20:56:49
Szeregowy pracownik zarabia 1600 brutto, przynajmniej w Gliwicach.
1
lis 2013-08-12 20:26:13
W którym eko kierowniczka ma 1600+500?????
2013-10-05 17:51:25
Jestem klientem eko od kilu lat i to co widzę aż serce boli że dziewczyny pracują po 10-12godzin a szefostwo nie potrafi do cenić ich.teraz zostały na sklepie dziewczyny które nie mają pojęcia o handlu i sklep upada tylko dla tego że te dobre pracownice poszły na l4 .w tym momenice strach wchodzić to tego sklepu...
1
uprzejma 2013-10-10 17:05:19
eko jaworzyna. to co się tam dzieje przechodzi ludzkie pojęcie. pseudo pani kierownik ze (usunięte przez moderatora) myśli że jest bogiem i wszystko może. wyrzuca towar do śmietnika np tylko dlatego ze była zakurzona butelka po czym potrafi osądzić dziewczyny o kradzież.potrafi tylko wyzwać pracowników od brudasów, nierobów [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i idiotów a sama inteligencja nie grzeszy. taka jest prawda, że ta pani nie zna się na swojej pracy, jest niekompetentna, wulgarna a jedyna rzecz jaką potrafi robić to "lizać tyłek dyrektora regionalnego".
bobo2003 2013-10-31 10:29:54
przy kasie w sklepie każą kasjerką wciskać batoniki lub inne artukuły,jak się spytałem dlaczego tak robią -bo jak sprzedają 30 szt to może dostaną premię-polecenie kierowniczki regionanej tylko podziwiać operatywność kierownictwa.może jak kasjerka wciśnie 4kg batonów zostanie kierownikiem
1
bobo2003 2013-10-31 10:51:32
w legnicy -jak odszedł kierownik zaraz zwolniły się kasjerki ,potem zatrudnili nową załogę i też zaczynają zwalniać,była sympatyczna taka ruda sklepowa wszędzie udzielała konkretnych informacji już jej nie ma ,więc spytałem gdzie jest -zwolniona przez kierowniczke.JAK ZWALNIAJĄ TAKICH PRACOWNIKÓW MOŻE TRZEBA ZWOLNIĆ KIEROWNICTWO A LUDZI ZOSTAWIĆ wtedy będzie ok
ona1 2013-10-31 11:19:35
w tym sklepie naprawdę jest zle -może czas na zmiany kierownicze -pamientam tą rudą sklepową fajna była -:)ale uważam że powinni zmienić kierownictwo
jp 2013-11-04 23:41:00
Nie polecam! Najnizsza krajowa dla kasjerów, kirownictwo trochę więcej, wymagania jakby ludzie zarabiali kupe kasy! Regionalne (usunięte przez administratora) sa beznadziejne, wredne i fałszywe! Zwalniają ludzi non stop i zatrudniają coraz gorszych! Jak ktoś tam pracuje to UWAGA LUBIĄ PODŁOŻYĆ ŚWINIE! o premii można zapomnieć bo zawsze jest jakiś powód żeby ja zabrać! Dyrekcja Eko i Jim powinna zacząć od zwolnienia regionalnych!
pt1 2013-11-12 00:04:38
Mieliście fajną regionalną. Czy ktoś wie co się z nią dzieje?
xyz 2014-01-09 19:33:08
1700+500 przynajmniej tyle mam ja :/
2
xyz 2014-01-09 19:34:49
brutto of course
on 2014-03-04 12:00:53
Na krzykach też jest sklep eko. Pracowałem tam jakiś czas ale dlatego, że kietowniczka mnie nie trawiła a jej zastępca miała [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do powiedzenia to mnie zwolnila. Bo niby kradlem i nie przykladalem się. Porażka. Wyzysk.
1
mortadela 2014-05-08 23:21:43
Pracowałam w eko:-)eko na początku spoko obroty podniosłam do góry:-)góry ale jak zmienili regionalną masakra!!PSYCHA SIADŁA!!wylądowałam w szpitalu!!brak słów!!na początku prawie 2 tys a potem 1400:-(
anonim 2014-05-13 19:00:19
Pracowałam w eko jakiś tydzień, zwolniłam się sama. Kierowniczka kazała mi siedzieć po 12 albo i 14 godzin dziennie, jako zastepca kierownika. Lekka przesada ja też mam życie prywatne a to że p. Kasia kierowniczka nie to juz nie moje zmartwienie. Regionalna jest zachwycona ta kierowniczka przychodzi na 5:30 i wychodzi około 19. Chciała żebym ja też tak zostawała. Tylko że ona siedziała cały czas w biurze nic nie robiąc i gadając przez tel ze swoim narzeczonym (jak można mówić o narzeczeństwie majac jakieś 45 lat) i narzekając na cała załogę która jest serio bardzo dobra, pomijając fakt, że kobieta wiekowa koło 65 ze stoiska mięsnego kradnie a kierowniczka zamiast ją wywalić każe się składać reszcie na zaginione mięso i wedliny. do tego po tygodniu gdy przyniosłam wypowiedzenie okazalo się że jakoś z kasy głównej zniknęły pięniadze wiec po tygodniu pracy odeszłam z długiem 521zł a za tydzień tam dostanę może 200zł? spoko tylko pracować w tej firmie skoro po tygodniu jesteś 300zł w plecy...
aninim 2014-05-13 19:18:17
chyba się kolezanka z [usunięte przez moderatora] na mózgi zamieniała. uczciwie? w ciagu tygodnia miałam 12 godzin nadliczbowych za które nie zaplacili i jeszcze zaczynałam 23 a umowa byla dopiero od 29 wiec 6 dni w ogole bez umowy to ma być [usunięte przez moderatora] uczciwie?!!!!
anka 2014-12-21 16:49:22
Jestem klientem sklepu w Bytomiu Odrzanskim i ogarnia mnie niechec robienia w tym sklepie zakupow coraz to inne nie mile ekspedientki sa zatrudniane wykladaja towar i brudnymi lapskami podaja bez odpowiedniego stroju towar na masarni .Gdzie jest kierowniczka tego zesz sklepu czy aby tez jest taka rozmazana jak jej pracownice .Okres przed swiateczny to masakra w tym sklepie smrud zabija juz w dzwiach.
odpowiedz 2014-12-21 17:03:27
To prawda w Bytomiu Odrzanskim bardzo jest brudno i smierdzaco.Sa panie ktore musialy by udac sie do fryzjera zrobic pozadek z wlosami bo estetyka jest wazna jesli chodzi o wyglad.A w tym sklepie to roznie jest .
ida 2015-01-21 12:56:36
Jestem klientką sklepu w Bytomiu Odrzańskim jestem zaskoczona tym co tam się wyprawia zwolnili taka fajna panią dzięki której można było coś kupić ciekowego w promocji.A w sklepie dalej straszy pani na masarni ona chyba pracują za karę.gdzie jest kierownik tego sklepu zatrudnia ludzi którzy powinni przebywać zdala od ludzi.
ewa 2015-01-23 12:40:18
W Bytomiu Odrzańskim zatrudnia się tylko z rodziny żeby się dostać trzeba miec chody.Wiem bo sama pytaam miejsca nie było a za tydzień córeczka zastępcy kierowniczki juz została przyjęta.
1
anonim 2015-03-18 14:57:44
Praca w Eko żaden szał wyzysk jeszcze raz wyzysk mają ludzi za nic.Sklepy brudne, mięso często stare .Nie POLECAM pracy w tym bagnie .
111111 2015-11-02 18:34:31
Ze wszystkimi opiniami w pełni się zgadzam , prawda ze personel zmieniają jak rękawiczki. Pracowałam tam trzy miesiące umowę miałam na trzy miesiące a zostałam zwolniona miesiąc przed końcem umowy. Masakra jest , znaczki to chyba po to aby zatrzymać klienta i nic poza tym.
qwno legnica 2016-02-08 10:58:39
nie ma się co dziwic ze dostajecie po 1600 brutto skoro na magazynie glownym sa takie stanowiska jak wozkowy 25 zł na godizne plus premia 750 zl albo np przyjecie towaru 25 plus premia jak chlopakki za spokojna prace maja po 5 tys miesięcznie to wy na sklepach musicie mieć po 1600 brutto to jest porpstu logiczne to co się na magazynie w nowej wsi wrocławskiej dzieje to się w glwoie nie miesci ale sa tez takei stanowiska jak kompletacja czyli mixer dziennie przerzucasz około 10 ton mniej więcej 24 dni pracy oczywscie stawka akordowa 13 groszy za karton czyli średnio 120 zł dniowki na własnej dzialanosci na koniec miesiąca zawsze szybkie podliczenie kar które obowiazuje tylko mixerow i z wyplatyy ucieka co miesiąc średnio po 500 zł oczywscie kary sa tylko dla kompletujących jednym słowem tragedia lepiej isc do lidla przynajmniej umowa o prace i 2 tys zł zadnych kar i cieplo w pracy bo na magazynie w eko caly czas 6 stopni i nie mowie tu o chłodni żeby ktoś nie miał zludzen zarabiają tu tylko udziałowcy i klierownicy którzy maja wysokie wyplaty i kradna towar jak się da no i kilka stanowisk o których pisałem wcześniej ale te stanowiska dla swoich żeby zawsze mieć w kims poparcie dziekuje milej pracy :)
a.... 2016-02-12 11:30:26
Właśnie najlepszy jest temat sprzedaży aktywnej.zarabiasz 1850 brutto,a robisz z siebie dzień w dzień debila. Chlera, jak klient chce makaron, to go znajdzie i kupi. W kółko straszenie, że jak nie sprzedasz, to zobaczysz. W naszym sklepie zastanawiamy się nad skargą do pip bo to już za dużo.
adma 2016-05-15 12:57:36
@matt pewnie po prostu chodzi o to, że musisz rozmawiać z klientem i doradzać mu, żeby pomóc w podjęciu zakupowych decyzji :)
Zostaw swoją opinię o DROGERIA I MARKET GRUPA EKO - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DROGERIA I MARKET GRUPA EKO