brak logo

Zakład Metalowy Mirosław Głowa

Tuszow Narodowy

Opinie o Zakład Metalowy Mirosław Głowa

jaspan 2011-05-29 22:43
Zero organizacji, nieład, burder
1
goren 2011-05-29 22:48
Zero szkoleń dla pracowników. Brak możliwości rozwoju . Brak możliwości awansu. Brak motywacji. Klapa
daro76 2011-05-30 19:53
ZMG - Zarabiam Marne Grosze
2
ggg 2011-06-11 14:06
Nie jest tak źle. Chociaż jakaś premia motywacyjna by się przydała i robota by się w rękach paliła
1
anonim 2011-07-20 21:59
jak taki nieład to załóż swój biznes i będziesz widział jak to jest. jak na polskie realia to jedna z lepszych firm w tej branży
EEEEE 2011-07-28 15:56
Jak tam u Was z zarobkami pracowników fizycznych?
Co jaki czas są podwyżki?
Co z maszynami? Nowe? Stare ?
qqq 2011-08-08 19:46
podwyzek to juz 4 lata nie bylo:)
www 2011-08-08 19:59
pracowalem tam 5 miesiecy i nie polecam. ladnie to tam jest pierwszy miesiac. spawacze maja tam szkole przetrwania. dziwie im sie ze pracuja za te pieniadze. ktos kto wie jak sie spawa spawarkami 500 albo550(juz nie pamieta) to wie jakie temperatury osiaga material przy spawaniu takim czyms, normalnie rolke 15 kg 1mm mialem na tydzien, w tej firmie to w ciagu dnia jej nie bylo ( drut 1.2mm).
1
AAnonim 2011-12-25 15:14
Zgadzam się ! Coraz gorzej. Teraz nawet nie da się nic ukraść !
1
AAnonim 2011-12-26 02:41
Dla niezorientowanych i niedouczonych wyżej napisany post to ironia !
AAnonim 2012-03-01 17:07
Wszystko dzięki szefowi i jego pomysłom na nowe produkty nadal się kręci.
Lejko 2012-03-01 17:08
Dobra niemonotonna praca !
Dam 2012-08-10 02:01
Produkty ciągle udoskonalane. Możliwość rozwoju.
Bobik 2013-10-07 20:54
Burdel przez duże B,aż dziw że się to kręci, z kasą bywa różnie, dużo przydupasów właściciela i to w każdym dziale - rodzinne konotacje - jeden na drugiego donosi i gdyby nie te lokalne pajace to by uszło.
Max 2015-02-11 10:45
Zakład Metalowy zajmuje się przede wszystkim obróbką metalu. Na rynku istnieją od około 17 lat a sam zakład znajduje się koło Mielca. Rejon dosyć konkurencyjny chociaż też przynoszący dużo większe przychody niż dajmy na to rejon Suwalszczyzny. Dodatkowo oferują pługi, ramiona do koparek czy zamiatarki.
piotr 2016-05-15 17:08
no i ważne jest to, że również oferowane są dla pracowników szkolenia, chociaż nie ma się co kryć z tym, że ich doświadczenie również jest istotne
leszcz 2017-01-23 18:15
gdzie u kogo,chłopie nie gadaj bzdur,pan głowa czyma wszystko za pysk z brygadzisto,tylko nedznie płaci
minimalno
hris 2017-05-30 21:04
jakie szkolenia bałwanie,sciema tylko.
Agnieszka 2017-05-31 11:51
Można zauważyć na tym forum dwie odmienne opinie. @piotr pisze o szkoleniach oferowanych przez Zakład Metalowy Mirosław Głowa dla swoich pracowników, natomiast @hris uważa, że szkoleń w firmie nie ma. Gdzie leży prawda? Jak to wygląda w praktyce?
Eye 2017-06-16 19:26
Taaaaa ... są szkolenia. Przy okazji, możnaby było dać podwyżki z 30-40%, bo koszt ramion jest chyba z 4krotnie nizszy, niż ceny na allegro. Więc jest z czego ludziom dać.
KILER 2017-07-24 16:25
CISZA PRZED BURZO
KILER 2017-07-25 11:26
CZAS NA GRUNTOWNE ZMIANY W ZMG GŁOWA I AMBUDZIE
KILER 2017-07-30 20:06
CZAS MINOŁ.........SPRAWDZAM?
prawnik77 2017-08-18 08:57
Witam,
Jeśli przedsiębiorca nie chce dać podwyżki proponuję legalne skuteczne metody wpływania na przedsiębiorcę, jednocześnie bez szkody dla zakładu. Wynagrodzenie dla mnie jednorazowo 50% od kwoty podwyżki płatne do reki po fakcie (po podwyżce). Po więcej info proszę pisać na prywatnego maila: drakdrak83@yahoo.co.uk
fun 2017-09-08 10:27
Mój kuzyn przez długie lata pracował obok tej firmy - w firmie produkującej reklamy, banery reklamowe itp. Spytałem go o tą firmę, bo planowałem przejechać się tam, popytać o pracę. Odparł krótko żebym zapomniał o tym pomyśle. Fakt - od lat nie ma tygodnia żeby nie było ofert pracy z tej firmy w urzędzie pracy w Mielcu. No to albo firma zatrudnia już kilkaset osób, albo ma trudności ze znalezieniem chętnych do pracy.
Zostaw swoją opinię o Zakład Metalowy Mirosław Głowa - Tuszow Narodowy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Metalowy Mirosław Głowa