brak logo

Exact Systems

Gliwice

Opinie o Exact Systems

Las 2016-10-22 15:04
Hahahhaha dobry komentarz. ODRADZAM!!!!
kolo 2016-10-31 08:19
ALE WY TUTAJ PERDOLICIE GŁUPOTY AŻ CZYTAĆ TEGO SIE NIE DA. A CI CO TAAK CHWALĄ TĘ FIRMĘ NIECH SIĘ PRZEDSTAWIĄ!! BO PRZYNAJMNIEJ LUDZIE JADACY TAM JAK BĘDZIE COŚ NIE TAK TO BĘDĄ MOGLI IM WDOOOPCZYĆ W TE GŁUPIE ZAKŁAMANE ŁBY. POZDRAWIAM I POWODZENIA
6
abc 2016-11-02 14:58
jak wygląda praca dla tej firmy w Kielcach?
1
Lolek 2016-11-21 00:00
Właśnie! Jaka ściema ! Zindorf , to zapiernicz , wieczna rotacja i koordynator nie znający języka niemieckiego. Haha
5
Olga28 2016-11-25 14:07
Na temat Gliwic nie bardzo mogę się wypowiedzieć. Jednak szczerze polecam pracę w Tychach.
Zarobki na dobrym poziomie. Aktualnie 10/11 zł na rękę + premie za frekwencję.
Przede wszystkim wyróżniają się z pośród innych firm tym, że praca jest stała. Nie każą siedzieć w domu bo nie ma zleceń i czekać na telefon czasami nawet 2 tyg. Jak ktoś chce zarobić to zarobi... i to całkiem nieźle (dla chętnych możliwość pracy na nadgodziny i na weekendy)
jck 2016-12-06 01:12
Jeżeli chodzi o Tychy to czy są przyjęcia do Lear ?
xxx 2016-12-21 22:43
A jak się pracuje w Lublinie?
UGA BUGA 2016-12-23 14:43
UGA BUGA...
JEZELI CHCESZ PRACOWAC W DE, I ZGODZISZ SIE ROBIC W ES POPRZEZ SMIECIOWE ZLECENIE TO JESTES FRAJER #1, BO JEST WIELE INNYCH PRACODAWCOW CO DAJA UOP I DOBRE WARUNKI, ALE MUSISZ ZNAC NIEMIECKI I COS UMIEC.
JAK NIE TO BADZ FRAJEREM FIRMY ES KTORY PRACUJE NA SMIECIOWCE! :)))
POWODZENIA!
arbeiter 2016-12-24 11:17
Racja, jezeli pracujesz w ES w Niemczech na smieciowej umowie to jestes albo imbecylem albo nie znasz jezyka, ja mam 1300 netto u niemca, umowe o prace i nore!
Kumpel tam robil 2 tygodnie i odzedl.
POWODZENIA WSZYSTKIM FR JEROM W ES W DE!
!ARBEITEN SKLAVEN!

Mark 2016-12-30 11:31
Kto coś o Polkowicach?
maserakkii 2016-12-31 22:22
coż nie chce mi sie pisac na ten temat bo pije lufke teraz i jest zajebi..cie ale nie a h.j z tym brak słow
Paula 2017-01-24 23:48
Jestem zainteresowana pracą w tej firmie w Polkowicach . Pomógł by mi ktoś i powiedział jak tam jest , jaka ekipa i czy jakaś ciężka/ skomplikowana jest tam praca jako kontroler jakości czy zależy ? Proszę jakieś info na e-mail: paulina1432@wp.pl
? 2017-01-30 13:00
jak można zarobić nieźle gdzie za godzinę oferują 11 zł , chyba żę zarobek 2 tys zł jest dla ciebie szczytem marzeń ,,, w dzisiejszych czasach takie zarobki to bieda i ubóstwo .U nas Ukraincy wołają 15 zł netto twierdzą że się inaczej nie opłaca
1
Tomasz 2017-02-08 17:43
Praca dla Uczniów i Studentów wiadomo umowa zlecenie.Daje czasem możliwosci jak chce się przejsc na dany Zakład.Kordynatorka Jak Najbardziej wporządku i ludzie tez
Wielki Plus.Oddział Nowa Sól :-)
1
Adrs 2017-02-10 13:15
rozpiernicz na maxa... stali pracownicy siedza w domu i czekaja na telefon a ci "weekendowi" przychodzą. brak organizacji.. ekipa zalezy, jaka zmiana bo ludzie przychodza jak chca
1
Darosław 2017-02-13 07:40
Witam. Ext NIEMCY. Jeśli chodzi o pracę to moje zdania są podzielone ze względu na to do jakiego zakładu się trafi. W większości normy są bardzo wysokie i koordynatorzy wymagają ilości im więcej tym lepiej a człowiek to nie robot. SZCZERZE? ??? Praca ok lecz ludzie na st. Teamlider i koordynator nie nadają się na te st. ( nie wszyscy ale większość )W mieszkaniach powinny być jakieś zasady a nie każdy sobie a potem ciche pretensje. Nie potrafią wyznaczać granic bo boją się być mniej lubiani przez BYCIE timliderem czy koordynatorem. Chcą być super szefami ale Itak wszyscy maja to gdzieś. Nie potrafią przekazać teorii w pracy . Większość wysluguje się innymi pracownikami a potem się ich pozbywa bo np nie polubili się . Wiedzę mają taką jak wszyscy pracownicy. Mialem kilka takich sytuacji. Taniej dla ext byłoby mieć tłumacza
Klauduchaaa 2017-02-24 10:30
Witam.
Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda praca kontrolera jakości w Dzierżoniowie...
Jahoo*wr 2017-02-24 10:55
Exs - Niemcy
Jestem zatrudniony na niemieckiej umowie i nie wiem jak ludzie mogą się godzić na tzw. śmieciówki, czyli umowę zlecenie. Ogólnie praca łatwa, a wręcz nudna. 8 godzin siedzenia na tyłku i kontrola części samochodowych. Nie ogarnięci team leaderzy i koordynatorzy. Pozjadali wszystkie rozumy, jeden mądrzejszy od drugiego.
2
Prawilny 2017-02-27 23:28
1300 netto u niemca na umowie o prace??? ty to dopiero jestes frajer ja w bmw mam 2500 euro na reke u niemca hahahaha kontroler jakosci w exs i nie tylko ma 1300 euro netto i moze przejsc na niemiecka umowe po 6 miesiacach max
1
CZŁOWIEK 2017-03-01 22:05
Witajcie,

chciałabym się dowiedzieć co sądzicie o stanowisku inżyniera jakości w Koluszkach?
jakiego można się spodziewać wynagrodzenia?
jaka jest różnica między koordynatorem jakości, a inżynierem jakości?
ja20 2017-03-10 07:15
Jaki jest adres tej firmy w Krakowie, bo mam sprzeczne informacje ?
1
ppp 2017-03-19 13:25
Sposób kontaktu w sprawie pracy ze strony firmy żenujący . Po całym procesie rekrutacji przez internet i dobrym wyniku testu miałem czekać na kontakt. Po miesiącu dostałem sms " ....jezeli jest pan zainteresowany pracą proszę o kontakt...." . Podejście uważam za mało profesjonalne i olewające, na tym zakończyłem przygodę z tą firmą.
Carol 2017-03-23 14:06
Jeżeli chodzi o sam proces rekrutacji to firma pozostawia wiele do życzenia.. Po wykonaniu testu, przejściu przez wszystkie filmy instruktażowe i zostawieniu swoich danych cisza!! Wysłałam zapytanie przez chat na ich stronie i otrzymałam informację, że proszę uzbroić się w cierpliwość, a minął już miesiąc! Dodam że co drugi dzień pojawiają się nowe oferty na rejon Tarnowo Podgórne.. Nie polecam!
gbr 2017-03-24 15:31
Ja podobnie jak przedmówcy-po wypełnieniu testów,podaniu danych też wrażliwych!!! i ich zapewnieniu że po 5 dniach ktoś się skontaktuje po co mówić o pięciu dniach skoro nie jest to przestrzegane!!!cisza-3 tygodnie mineły-próba kontaktu z firmą-przekierowanie do innych osób i w końcu dzwonienie do koordynatora projektu oczywiście nie odebrał i nie oddzwonił...porażka
Weraaa 2017-03-29 11:24
Witam
Chciałam sie dowiedziec jak wyglada praca Kontrolera Jakosci w Gliwicach ?
Jaka panuje tam atmosfera itd
Pozdrawiam
Roemk22 2017-04-15 07:13
Jak wygląda praca koordynatora i jakie są mniej wiecej zarobki?
Ja 2017-04-25 21:29
Powiem krotko tragedia. Kasa do dupy. Komunikacja z biurem na poziomie zenujacym badz brak skali. Jedynie koordynator na plus bardzo ogarniety typ, ale to tylko jeden bo kolejny na nowym projekcie przez 8 h zalatwial mi juz jal zapewnial 2 dni predzej pewnie mieszkanie takze posiedzialem sobie 8 h w aucie poczym wkur.. Zawrocilem i pojechalem do polski. Bardzo ale to bardzo nie polecam.
asia444 2017-04-27 16:36
Czy ktoś wie jak wygląda praca Rzeszów/Jasionka ?
Jakie warunki i atmosfera ?
Daria 2017-05-03 15:00
Polecam pracę w tej firmie na terenie Niemiec. Pracowałam na kilku zleceniach w Niemczech, poziom trudności wykonywania prac jest różnorodny zależy od firmy do jakiej się trafi. Można zarobić dużo pieniędzy jeśli chce ktoś zarobić to jest możliwość w tej firmie. Jeśli ktoś z Was szuka pracy to polecam tą firmę oraz polecam pojechać na zlecenie do Zirndorfu, jest to stałe zlecenie, pracuje w tej firmie około 14 stu osób z Exactu, panuje tam miła i przyjazna atmosfera:) ludzie są bardzo życzliwi i chętnie pomagają w każdej sytuacji, każdy się liczy z Twoim zdaniem darzą współpracowników ogromnym szacunkiem :)Szkolenia wstępne są wykonywane przez Team liderów, którzy posiadają bardzo ogromną wiedzę dotyczącą procesu jaki znajduje się na produkcji z która chętnie dzielą się z nowymi współpracownikami :):)
2
Limanowa 2017-05-05 12:54
Witam Wszystkich którzy chca namiastke informacji na temat psudo firmy Exact Systems.Każda filia i nie zależnie czy znajduje sie w Niemczech czy w Polsce,w każdym razie firma Exact Systems to kretacze pod swoje dyktando i finanse.Polecam omijać i jak najdalej.Praca na zasadzie ryczałtów i o zwrocie podatku zapomnijcie,brak zaliczek a przecież to jest priorytet ! po tygodniu przydała by sie zanim staniesz na nogi,bo do wypłaty daleko jeszcze i to szczegół a napewno wypłata dopiero 20-go.
UWAGA Exact Systems to następne DZIADOSTWO!
3
monalisa 2017-05-11 20:55
Poznań dif: koordynator najgorszy na świecie, umowa zlecenie, napracujesz się a stawka 11 złoty, nie zwracają za dojazdy, nocki tak samo płacone, PORAŻKA do tego niemiła atmosfera, koordynator nie przejmuje się niczym ważne że zarabia dużo kasy... POWODZENIA dalej panie R.K nikt go nie lubi, każdy na niego jedzie
Thomas 2017-05-15 00:36
Hahaha dobra sciema, zirndorf Metz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Ciagla rotacja ludzie z nocki ida na popoudniu albo z 2 zmiany na rano. kordynator pracuje po 15 albo 18 godzin spal na fabryce szefowa zakladu stosuje mobbing menadzer nieogarniety nienadajacy sie na to stanowisko warunki mieszkalne masakra atmosfera straszna w ekipie. Inspekcja pracy powinna sie zająć ta firma i zakładem Metz.
8
koleżanka 2017-05-15 12:16
Witam, jak wyglądają niemieckie umowy? przedłużane co miesiąc czy jak? pozatym co teraz bedzie p po zmianach przepisów będą Was zwalniac po 9 miesiącach macie jakieś info?
do koleżanki 2017-05-16 19:17
Od czerwca osoby z niemieckimi umowami będą zatrudnione bezpośrednio przez Exact, więc nikt nie będzie zwolniony. :-)
zainteresowana 2017-05-23 19:40
A skąd posiadasz taka informację? czy aby na pewno dojdą takie poczynania do skutku?
vc 2017-05-27 21:00
Skoro, ty jeszcze nie masz takiej informacji, to ciebie to nie dotyczy, badz twój koordynator szykuje ci niespodziankę. :-)
pracująca 2017-06-03 23:21
Witam, ogólnie zacznę od tego ze nie są wypłacalni na czas trzeba sie upominać o wypłate ktora miała byc zawsze do 20 tak jak mówili a wychodzi na to ze trzeba dzwonic i sie upominać, mało tego to jak dzwonimy to nie raczą odebrac żałosne ... szukają mieszkan na ostatnią chwile chociaz mialy byc zapewnione od zaraz...
żałuje ze wybrałam tą firme ... tyle

pozdrawiam i nie polecam
1
praca?warta? 2017-06-04 15:20
Witam
Mam pytanie do osób które pracują bądź pracowały w Niemczech na umowie zlecenie z firmy ES.
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda rozliczanie za mieszkanie i dojazdy do pracy tzn czy wszystko jest doliczane/odliczane razem z wypłata co miesiąc, czy tez trzeba zapłacić wcześniej i potem czekam na zwrot ?
Ciekawi mnie również dlaczego firma wymaga zaświadczenia ubezpieczenia na terenie Polski ?


pozdrawiam
Tom-dbl 2017-06-08 15:25
Jaka umowe masz dostać? Umowe zlecenie czy niemiecka umowe o prace? Ogólnie nie polecam. Trafiłem na północ Niemiec do koordynatora P. Maćka. Straszny pajac i krętacz. Ogólnie odradzam firmę Exs. Poszukaj innej oferty pracy bo tu bedziesz się tylko wkurzał.
2
praca?warta? 2017-06-10 19:29
Propozycja była na Umowę zlecenie
Ja 2017-06-21 22:56
Praca w Niemczech- porażka. Nikt nie szanuje ludzi, pracujesz na zleceniu a nawet z wolnym maja problem. Nieważne czy zgłosisz to miesiąc przed. Dzień przed wyjazdem do Polski dzwoni pani z biura i mówi ze jak wyjedziesz to możesz nie wracać. Zero empatii. Panie w biurze są chamskie i nie znają się na przepisach. Koordynatorzy? 3/4 jest tak samo chamska i nieprofesjonalna jak te pożal się Boże kobiety z biura. Mieszkania? Możesz zmieniać co tydzień.
Rano mogą zadzwonić ze masz jechać 200km dalej i nic nie możesz zrobić. A pani Anna W już dawno powinna zostać zwolniona za mobing i działanie na szkodę firmy (podrzucanie części NOK) NIE POLECAM
5
Bzdury 2017-06-22 02:42
Haha widac ze opinia napisana przez kogos z biura na polecenie przelozonych. Klamstwo i obluda. Metz to montaz i kontrola na tasmie gdzie tempo jest takie ze nie ma czasu na wizualna kontrole a potem reklamacje na dane nazwisko podpisane na kartach OK. Ciagla rotacja ludzi. Warunki na mieszkaniach masakryczne. Grafik zmieniany 3 razy w tygodniu gdzie robiac np. Popoudniowki przez 2 dni nagle dostajesz telefon o 18.00 ze jutro na rano. Albo z nocki na popoudniu. Lamane podstawowe przepisy czasu pracy i nie tylko.
4
prawda 2017-06-26 21:23
Metz to najgorszy syf na jakim byłam, zatrudnisz się w exs usłyszysz metz albo buderus, odpuść!
Jest to w 100% prawdą 10 razy w tyg. znieniany grafik, z nocki na 2 zmianę, najlepiej tyrać po 16 godzin. Zero szacunku dla pracownika. Postawisz się - jesteś niewygodnym pracownikiem. Prawo pracy tam nie istnieje!! Na taśmie jest montaż za który powinno być płacone wiecej, kordynator nie potrafi nic załatwić, boi się wyjść na zakład bo ludzie chcą go powiesić! Naobiecywał i niczego nie umie dotrzymać. DRAMAT!!!
Mila atomsfera, hahahaha będąc nowym pracownikiem wchodzisz na zakład i czujesz się jak wróg? A ten śmieszny, niedoszły kordynator A. niech zakupi tabletki na pamięć, bo jednego dnia powie jedno wykonasz zadanie, na drugi dzien zjebka, bo mówił inaczej hahahaha pozdro
3
Beznadziejna firma 2017-06-30 20:02
Dokladnie. Praca w exs to jakies nieporozumienie. Na zaklad metz i exs trzeba naslac inspekcje pracy i jak dostana zakaz delegowania ludzi z pl na pol roku to firma padnie. Ciekawe czy zglaszaja do urzedu kazda wydelegowana z pl osobe bo tak stanowi prawo pracy. Pani Katarzyna G.W. nie potrafi zarzadzac ludzmi i wysylac ich na zlecenia i nie nadaje sie na to stanowisko. Dzwoni o 17 popoudniu ze wyjazd za 3 godziny 600km cala noc i na drugi dzien na rano do pracy a mieszkanie na ostatnia chwile zalatwiane na beznadziejnych warunkach zwlaszcza dla par. Klamie ze zlecenia na tydzien albo dluzej a po 2 dniach zjazd do pl albo na inne zlecenie i tak co chwile preprowadzka i zycie na walizkach. Praca bez przyszlosci i mozliwosci stabilizacji oraz balansu praca\zycie. Wszystko oparte na klamstwach kretactwie i obietnicach z nieba. Nie masz prawa zlamac nogi albo sie skaleczyc bo i tak kaza isc do pracy. Podejmuja sie zlecen nie majac ludzi do dyspozycji w danej chwili a potem panika i szukanie ludzi na wariata i ostatecznie kompromitacja przed klientem. Ludzie zyja w oplakanych warunkach na mieszkaniach. Jest wiele innych firm kontrolujacych na kontraktach gdzie zarobisz o 400 euro wiecej niz w exs i masz stala prace w jednym miescie na dlugie lata. Tytul lidera exs sam sobie chyba przyznal.
4
zdegustowany 2017-06-30 23:34
Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie w Gliwicach. Koordynator z brzuchem jakby połknął 100 kg słonia, wiecznie czerwony, wyglądający jakby był pijany i prawdopodobnie pijany. Normy wyśrubowane również przez to, że udany koordynator nie potrafi walczyć o jakiekolwiek normalne warunki pracy. Dużo lepiej pójść do jakiekolwiek zakładu na strefie i pracować na linii bo w exactie (celowo z małej litery bo ta firma nie zasługuje na jakikolwiek szacunek) i tak pracujesz na linii za dużo mniejsze pieniądze. Koordynator w każdy piątek biega po pracownikach i prosi, błaga żeby ktokolwiek przyszedł do pracy w weekend, a jak się nie zgodzisz to zaczyna grozić. Wcześniej była koordynatorka i praca wyglądała całkiem inaczej, dało się bez problemu wyrobić normę, nie było problemu z urlopami, a jak potrzebne były osoby na nadgodziny to zawsze były extra płatne, niestety poszła na macierzyńskie i jako koordynatora wzięli osobę, która wcześniej była liderem do czego też się nie nadawała, najważniejsze dla tego człowieka to kolesiostwo i jak liżesz mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i chodzisz z nim na piwo to masz wszystko co chcesz, a jak przychodzisz do pracy pracować, a nie mówisz do niego "szefuniu" to będzie cię gnoił. Podsumowując kiedy się dało tam pracować, niestety przez tego tłustego alkoholika zmieniłem zdanie na temat tej firmy i gorąco odradzam jakąkolwiek współpracę
3
Lipa 2017-07-16 21:43
( usunięte przez administratora ) krótko mówiąc.
zlecenia na 2 dni tydzien miesiac róznie.
Mieszkania bez kuchni lodówki i pralki.
4 roznie zmiany w tygodniu czyli z nocki na popoudniu z popoudniu na ranki, kaza robic po 16 godzin lamiac prawo pracy, brak podstawowych narzedzi do pracy, team liderzy koordynatorzy i cale biuro to jakies bezmózgi.
Ogolnie firma dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez zycia prywatnego i perspektyw na rozwój i stabilizacje.
OMG 2017-07-18 17:56
Dokładnie !!! Ta firma lamie podstawowe przepisy pracy w Niemczech, bo np. jeżeli musisz dojechac 300 km na zakład w którym jest wykonywane zlecenie to już w trasie jestes w pracy i te 3 godziny drogi muszą wliczać się w czas pracy w danym dniu i być zapłacone czyli jedziesz 3 godziny i pracujesz 5 na zakładzie i w sumie po 8 godzinach wracasz na mieszkanie wynajęte przez firme bo jestes w delegacji. To samo że nie płacą niemieckiej diety jest lamaniem niemieckiego prawa, wysyłając pracownikow w delegacje.
Chyba trzeba bedzie zgłosić ta firme do Gewerbeaufsicht , i Amt fur Arbeitschutz.
1
Masakra 2017-07-18 20:44
Exact Systems Niemcy:

Jeżeli troche znasz jezyk niemiecki i szukasz normalnej pracy to trzymaj się od tej firmy z daleka !
Wysyłają ludzi na zlecenia gdzie sa beznadziejne warunki mieszkalne bez kuchni, lodówki, pralki.
Podejmują się najgorszych zleceń ktore trwaja od 2 dni do kilku tygodni i tak w kółko i na które inne szanujące siebie i pracowników firmy nawet by nie spluneły.
Bedziesz się przeprowadzał co drugi dzien lub tydzień gdzie musisz ze soba wziaść całą kuchnie z polski i prać ubrania w rękach na jakims pensionacie albo ferienwohnung.
Dostaniesz telefon o godzinie 15:00 albo poźniej, że masz sie natychmiast spakować i jechac 500km i iść odrazu do pracy co jest chore i nie zgodne z przepisami pracy w DE !!!
Szkolenia BHP i nie tylko to fikcja, podpiszesz papierek i juz jestes przeszkolony.
Bedziesz chodzic w starych ubraniach roboczych zniszczonych i brudnych bo nie masz w czym je wyprac.
Zapomnij o balansie praca/zycie bo bedziesz miaszkal/a w 5 osob na jednym mieszkaniu 3 osobowym i nikogo nie interesuje że jestescie para i chcecie miec odrobine prywatnosci na mieszkaniu.
Im wyżej awansujesz w strukturach firmy tym bardziej nie bedziesz mieć zycia prywatnego.
Team Lider/Koordynator/Menadzer regionalny itd pracuje w tej firmie od rana do nocy za marne grosze jakna warunki niemieckie i nie ma wogole życia.
Każą ci pracowac po 12-16 godzin 5 dni w tygodniu co tez jest karalne w niemczech i zmieniac 3 razy w tygodniu zmiany pracy gdzie z nocki kaza ci isc na popoudniu albo z 2 zmiany na rano bo nie maja ludzi.
Bedziesz pracowal z dala od siedziby firmy czyli w delegacji a nie dostaniesz niemieckiej diety ani nie zapłacą ci za godziny dojazdów 300 500 600km co tez jest nie zgodne z prawem niemieckim i europejskim.
Zachorujesz albo sie skaleczysz to każa ci isc do pracy albo zjezdzac do polski na wlasny koszt bo jestes niepotrzebny i generujesz koszty.

Ogolnie mówiac Obóz Pracy ktorym musi zajać się Niemiecka inspekcja pracy !!!

1
Natalia 2017-07-20 12:22
@Tom-dbl czemu takie zdanie na temat koordynatora? Rozwiń bardziej temat.
HAHA 2017-07-22 00:53
A co tu rozwijać??
Koordynator/Menadzer itd ma wytyczne od przelozonych odnoscie pracy, mieszkań i tego jak postępować z pracownikami itd itp i przez to ze ta firma to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kpina z pracownikow to koordynatorzy i menadzerowie regionalni i operacyjni staja sie Fraje.......mi i i marionetkami szefa.
Obiecuja kontrolerom zmiane warunkow mieszkalnych, warunkow pracy itd itp a potem unikaja tematu i ludzi. Pracuja od rana o wieczora, nie maja zycia prywatnego i wyzywaja sie potem na kontrolerach.
Pojedz na zaklad Metz kolo Norymbergi, tam jest taki pan Team Lider pan Andrzej ktory ledwo zna niemiecki, nie nadaje sie na kierowanie zleceniem i ma problemy z pamiecia, siedzi po 15 godzin na zakladzie, obrabia ludziom tylki, plaszczy sie przed przelozonymi jak jakis pies. Nikt go tam nie lubi bo zamiast walczyc o dobro zlecenia i dobre warunki swoje jak i kontrolerow to zgadza sie na wszystko co mu kaza i przez to cierpia pracownicy jak i sam Lider. Zmienia grafik co 2 dni. To samo pan Zbigniew pozal sie boze menago za dyche ktory jezdzi po zleceniach od rana do nocy obiecuje ludziom rozne rzeczy a potem ich unika i ucieka przed kontrolerami jak jakas ciota, zgadza sie na wszystko przed klientem,lize [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niemcom i tez nie ma zycia prywatnego tylko zyje od rana do nocy zyciem Exact Systems.
1
Zostaw swoją opinię o Exact Systems - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Exact Systems