brak logo

Young&Case

Warszawa

Opinie o Young&Case

anonim 2008-10-09 13:06:49
duża rotacja
anonim 2009-01-04 22:20:20
anonim - 2008-10-09 13:06:49

duża rotacja

Rotacja może i jest, ale jeśli ktoś chce być praktykiem w księgowości, to przynajmniej tam wiedzy nikt nie żałuje. Pracowałam tam a teraz trochę mi szkoda że tak krótko.
anonim 2009-02-20 21:12:51
rzeczywiście można się dużo nauczyć... tylko dlaczego w takiej atmosferze?
anonim 2012-02-27 21:42:26
anonim - 2009-02-20 21:12:51

rzeczywiście można się dużo nauczyć... tylko dlaczego w takiej atmosferze?
oj tak bardzo kiepska atmosfera i szkoda czasu więcej stresu niż nauki i szkoda czasu lepiej poszukać cos innego
anonim 2014-02-27 19:09:24
Odradzam, jeśli chcesz poznać opinie niech zajrzyj na opinie o Biurotax bo praktycznie to ta sama firma tylko ze względów logicznych podzielona na dwie.
balonka 2016-04-23 12:40:29
nie wiem zuupełnie o co ci chodzi z tym podziałem, przecież w krs ona widnieje ta young & case jako niormalna oddzielna i w pełni autonomiczna firma. szkoda że ich strona nie działa to bym sobie poczytała co i jak
Zostaw swoją opinię o Young&Case - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Young&Case